Panáček v reality show

Farma 4 (9.12.): Rozhodni, kto dnes na Farme skončí! + rekap

9. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8154 w=615]

fotogenická Malina :)

Včera nás nechala Kvetka v napätí. Jediné čo vieme je, že dnes sa bude snažiť zapôsobiť na farmárov Nika a Paco. Po ich slúžení príde Kvetka s otázkou, kto už podľa nich nemá v súťaži Farma pokračovať. Hlasovanie prebehne v tajnosti a pekne po jednom. Nenechajte si dnes ujsť Farmu o 21:40, bude to drsnééé!! :)

Rekap z 9.12.

Nika varí raňajky, Paco riadi zvieratám, neskôr zavolá farmárov na raňajky. Nepodáva sa žiadna kaša a placky, ale riadne bohaté farmárske raňajky. V noci po sebe bliakali Števo s Kumom, Kumo sa farmárom pri raňajkách ospravedlní, že ich zobúdzali. Števa nahnevá, keď sa ospravedlní aj za neho a naštartujú sa opäť do hlasnej výmeny názorov. Janko radšej pracuje, hnevá ho, že Števo len kričí, háda sa, ale nepracuje. Zostal by tam ešte dlhšie, smutno mu je. Martinovi a ostatným chce dokázať, že úlohu ktorú mu zadal zvládne a dokončí. Heňo mu robí spoločnosť, obom vadia farmári, ktorí len vylihujú a nič nerobia. Janko by chcel, aby niečo jeho mama videla, celý život nikde nebola. Paco, Veronika, Kika a Martina rozoberajú ďalší priebeh súťaže. Veronika sa bojí duelu s Pacom, nedokáže s ním súťažiť. Veronika vraj Martine veľmi ublížila, bude radšej voliť Paca, alebo Božku. Kumo príde za Janom, pýta sa ho, prečo im to nedá rozkazom, on však nikoho nebude do práce nútiť, nie je už FT. Aj s Mikym mu pomáhajú s vynášaním blata z dvora, postupne sa nakoniec zapoja všetci. Robia sa poriadky aj v dome. Števo je rád, že sa zapojil, dostal chuť pracovať. Janko s Heňom na paši preberajú, ako ostatní nepracujú, Janko to nevie pochopiť, veď na čo sem išli, mali by to robiť pre Martina. Nespokojný je aj s Peťom, ani tomu sa nechce robiť. Heňo je rád, že sa mohol stretnúť a spoznať farmárov, ktorí vypadli pred ním. Pevne verí, že už také lenivé tulenie mláďa ako je Števo neuvidí. Uráža ho existencia takého človeka.

Prichádza neočakávane Kvetka a požiada, aby pri stole zostali Nika a Paco. Farmári postupne prichádzajú a odpovedajú jej na otázku, kto sa menej odovzdal farme a teda si menej zaslúži pokračovať v hre. Jednohlasne je to pre Paca, hlasuje za neho aj Jana, ten boj sa jej zdal už detinský a Števo, nedokázal by jej na túto otázku odpovedať inak, hlavne Pacovi do očí. Tesne pred finále teda končí Nika. Je rada, že prehrala práve s Pacom, nevydržala by, keby sedela vedľa Božky a počula, prečo posúvajú ďalej práve ju. Jednohlasne vyhral právom, aj ona by tak volila, je to človek, ktorému tam vždy verila a aj verí, je to charakter a osobnosť. Šárke je na jednej strane ľúto Nikolety, má za sebou príbeh, ale to mala aj ona, nevadí jej to. Nika sa so všetkými rozlúči a odchádza.

S Kvetkou sedia za stolom Božka a Veronika a ostatní farmári teraz rozhodujú o tom, kto sa stane prvou finalistkou.

Veronika – Fero, Kika,

Božka – Kumo, Jano,

Skončili sme na Peťovi, ktorý viac rozprával o Števovi, ako o dievčatách, odrádza ho hlasovať za Božku, lebo za ňu tak veľmi Števo lobuje. Ako sa však vyjadrí zatiaľ nevieme.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 78
1
Lucy
Reagovat

skoda,ze neboli dvojice inak postavene. zaujimalo by ma ako by sa postavili pri vylucovani k dvojici Paco-Veronika. takto asi Nikola taha za kratsi koniec.
nemam favorita a nie som ani vasnivy fanda farmy. som zvedava ako to markiza ukuchti do samotneho zaveru, robia vsetko preto,aby udrzali divaka v napati (nesledujem bulvar).

2
Lucy
Reagovat

a zas to utali :D ..ale Peter ma svojim nedokoncenym preslovom vobec neprekvapil..
A k uputavke na dalsi den – preco ma Sarka Veroniku (iba postreh) tak v zuboch by ma velmi zaujimalo, kedze si nepamatam ziaden vyhroteny konflikt medzi nimi (ale ja mam dost deravu pamat:))

3
Poppy
Reagovat

Veverko, myslím, že bychom se měly konečně kajícně přiznat, že jsme si udělaly výlet za Šárkou a vrážely jí tak dlouho klíny do hlavy, až jsme ju přesvědčily, že za všechno zlo na světě může Verona. No a podařilo se.

4
BarBora
Reagovat

3 Poppy – čo ste ma nevzali so sebou?

5
BarBora
Reagovat

No, aj keď si pamätám, ako Verona aj všeobjímajúcu Šárku totálne vytočila, tá ukážka mi vyrazila dych. Tá babizňa musela postvárať hnusné veci, asi vie, prečo to chce všetko zvaliť na Janu.

6
galadriel
Reagovat

Prvý veľký konflikt nastal vtedy, keď bola Šárka farmárkou týždňa a Veronika totálne bojkotovala prácu.

Každopádne sa mi to zdá od Šárky prehnané, slovíčko nenávidieť je troška veľa. Cítiť z nej zlosť. A prekvapilo ma aj to, čo povedala, keď vypadla Nika. Šárka sa videla na jej mieste, preto aj vtedy zahlasovala za Veroniku.

7
veverka
Reagovat

Mne ten výpad Šárky na Veronu hodně zaskočil a nechápu to. Asi k tomu nějaký důvod má, ale přijde mně to hodně přehnané.
Doufám že uberou už konečně prostor Števovi a budou mít možnost ještě i další farmáři nám něco dalšího objasnit.
Alespoň ta Šárka by to mohla zdůvodnit.

8
Lucy
Reagovat

#6 dakujem galadriel. Na ten bojkot som uz zabudla. A ako pises, tiez ma ta nenavist zarazila. Sarka mi vzdy pripadala taka „do vetra“ dobracka, co by odpustila cokolvek,resp. nehnevala sa dlho. Ale asi z nej skutocne hovori hlavne krivda a neuspech. V kazdom pripade bola pre mna najkreativnejsia osobka na farme, i ked mi mnoho veci na nej nesadlo.

Tak ako to bude pokracovat dalej? ;)

9
veverka
Reagovat

Tato farma mně přijde snad nejhorši ze všech, co odvysílali. Víc než 2/3 se všechno točilo jen kolem Jany a její trojkolky. Probíraly se jen jejich taktiky a intriky a před koncem je to zase jen Števo a jeho intriky a hádky.
Ostatní farmáři měli prostoru už jen minimum a tak o nich víme velice málo.
Už je skoro konec a zjišťujeme že o některých nevíme téměř nic.

10
galadriel
Reagovat

8 – Lucy, najbližšie uvidíme, ktorá z dvojice Veronika, Božka sa dostane priamo do finále a zostávajúci dvaja idú do duelu. Klasika, duelové chatky, duelová stodola, vypadnutí farmári ako publikum…a potom v nedeľu finále.

a pamätám si, že Šárka brala dosť osobne aj to, keď ju Veronika určila za slúžku.

Veverka – preto je občas fajn pozerať tie nezostrihané videá, aj keď to zaberie dosť času.

11
BarBora
Reagovat

Galadriel – Šárka nebola len raz slúžkou a ako FT ju bojkotoval aj Paco.

12
veverka
Reagovat

galadriel – mám ty videa shlédlé všechny.Díky nim jsem si mohla trošku dělat lepší obrázek.
Ale jsou lidi, co se třeba dívají jen na telku a to už je horší.

13
galadriel
Reagovat

veverka – tak to máme asi podobne a aj tak máme diametrálne odlišný názor :))
BarBora – hej, ja tie štatistiky poznám :)

14
veverka
Reagovat

galadriel – každá máme jiný život, jiné životní zkušenosti a každá asi i jiné priority v životě. To ale neznamená, že by jsme měli měnit svůj názor jen proto, že se to nelíbí té druhé, o které vůbec nic nevíme.
A ani to neznamené, že ten, kdo má jiný názor je horší člověk.

15
galadriel
Reagovat

14- ale veď ja som to nemyslela ako útok. To bolo len suché konštatovanie…

16
veverka
Reagovat

15 – pokud to tak ode mne vyznělo k tobě nějak tak, tak se omlouvám. Nemyslela jsem tím na nějaký útok od tebe.
Bylo to taky jen konstatování.

17
Pertule
Reagovat

K Šárce a Veronice – pamatujete se co řekla Veronika když Šárka vypadla? Že je každý nahraditelný … do té doby Šárka Veroniku nemusela i tak, a když si Jana brala Šárku do duelu, tak řekla něco na způsob – beru si pro mě zlého člověka – a toto Šárka spojila hlavně s Veronikou, protože pomýleně si tam všichni mysleli že intriky a taktiku vymýšlela hlavně Veronika.
Nicméně tu „nahraditelnost“ myslím Šárka nemůže vydýchat, ona je v životě okolím neuznalá, podle mě se ji to velmi dotklo a má na V pifku.

18
LadyXL
Reagovat

Ahoj, tak jsem včera u toho usnula… Tedy Farma za to nemůže, to únava, rýma atd.
Ohledně Šárky a Verony – myslím, že ještě lecos se umocnilo u Šárky po shlédnutí videí doma.Já si matně vybavuji, že Verona projevila radost nad vypadnutím Š. a řekla doslova – každý je nahraditelný. Prostě si myslím, že se Veronice vrací to, jak se chovala k ostatním hlavně za jejich zády, co dobrovolně řekla do kamery a jakým způsobem… U Jany ty řeči vyzněly mnohem přijatelněji, prostě byla to hra… A já si např. myslím, že Šárku tam pak nikdo nenahradil, protože nikdo ve svém volném čase už nic nevyráběl…. Vůbec letos jim nedával mimo moc úkolů. Dřív vyráběli nejen sýr ale i máslo na prodej…

19
LadyXL
Reagovat

Tak jsme se nějak shodli :-)
V letošní Farmě se fakt hodně věnovala pozornost jen pár lidem a tak nevíme (tedy aspoň z TV), co se tam všechno dělo, co si kdo řekl. A pak se divíme a divíme :-)

20
Jája
Reagovat

10 – Galadriel Kde se můžu podívat na nesestříhaná videa?

21
Poppy
Reagovat

Šárka napsala tohle na FB:

Sarka Racova moja urcite nie bozka naozaj onicom nevedela keby to bola ona na vine tak janka by jej dala na farme svoje,su to sproste klebety

1 prosinec v 17:38

Sarka Racova ja z bozkou sme nikdy neintrigovali ako oni a toto je aj dokaz ako dopadlo ich kamaradctvo

1 prosinec v 17:38

Sarka Racova bude to drsne tam lebo pojde o vsetko

1 prosinec v 17:40

Sarka Racova kat ka to mas pravdu a pritom stale nas obvinovali.a teraz sa toukazalo ta ich trojka

3 prosinec v 17:45

Sarka Racova veronika si to nepozrie nezaujima ju nazor druhych.bozku zboznujem ale aj janka,ferka števka,kiku,peta,hena,jindru,janku.matku,mikky,kumo,nika,paca.

3 prosinec v 17:49

Sarka Racova pane boze,ked si spomeniem ako verona stale chodila zamnou ze bozka mi podrazi nohy,tak je mi z nej nagrc a ta janka jej naletela este ma aj na ich taktiku do duelu zobrala ked vedela ze som chora zoslabena.aj ruku som mala v keli.banujem ze som vdedy nepovedala ze som dvakrat odpadla .

3 prosinec v 17:53

22
Bobina
Reagovat

Vida, take jsem se po ranu chtela zeptat na vypad Sarky proti Veronice, dost me tim zaskocila s jakou nenavisti ji to rikala, ja si taky popravde vybavuji jen reakci Veroniky po vypadnuti S. , ze kazdy je nahraditelny, ale kvuli tomu delat takovy brajgl mi prijde mimo misu. Nakonec stejne ji v duelu porazila Jana a k ni nema nic? Jinak co ze to rikal Kumo, ze mezi nim a Bozkou neco probihalo a ted co se vratil uz nic?

23
veverka
Reagovat

Já jsem si včera nevzpomněla na to, jak Verona řekla po vypadnutí Šárky to, že každý je nahraditelný. Díky za připomenutí.
Přitom mne to tehdy hodně nadzvedlo.A připomínala jsem to i později, že očekávám, co vytvoří třeba Verona na prodej, aby si přilepšili.
Šárka je v té kreativitě tam nepřekonatelná. A obdivuji i ten široký záběr její tvořivosti.
Ale nevěřím, že je okolím v životě neuznalá. Krasavice sice zrovna není, ale pracovitost a její šikovné ruce určitě v jejím okolí oceňuje dost lidí.

24
Poppy
Reagovat

Bobina 22 – Šárky se zřejmě velice dotýká ten způsob, jakým si Veronika vybojovává své místo na slunci. Ona tam ještě psala, že má (Šárka) za sebou těžké dětství, že od 17 musela už naplno dělat a dostávala „bytku“. Jana má přece jen aspoň ten úsměv a Šárka mohla doma vidět, že její chování po návratu je přece jen odlišný od toho, co bylo, když tam byla ona.

S tím Kumem mne to taky překvapilo. Nevím, jestli si Božka tehdy jen chtěla zajistit podporu nebo fakt bere vše.

25
Bobina
Reagovat

Poppy- byly naznaky mezi ni a Jindrem, pak to rekl Kumo o sobe a ten Jano mi taky nejde z hlavy, ze basni zrovna o sluhovani s ni ( ze by senik), kdyby mluvil jak dobre vari, nebo je mila, ale on neustale probira to sluhovani. To je jedna z veci co neni recena a srazila ten obraz ve mne.

26
Bobina
Reagovat

Skoda, ze se Sarka nezivi jako zivnostnice, urcite by mela dost odbyt, jeji veci se mi moc libi, ale ta reakce ne, ani ona neni tak cista – syslila kavu, aby ostatni nevedeli, jen pro vyvolene.

27
Poppy
Reagovat

Bobina 25 – no to mně neděs, že případně s Jankem! Já to beru tak, že on dělí lidi na ty pracovité a ty lenochy. To je jeho hlavní kriterium a tak jsem to brala, že si spolu dobře s prací sedly. No ale my víme jen to, co se štábu někdy hodí zveřejnit.

28
Bobina
Reagovat

Jak to vidite?
Hlasy diky Stevovi?
Veronika- Fero, Kika, Petr, Heno?,Nika?,Miky?

Bozka- Stevo, Jana, Jano, Kumo, Martina?, Sarka

Muze Nika vubec hlasovat?

29
Poppy
Reagovat

Bobina 26 – taky tomu nerozumím. Ona nejenže má nápady, ale dovede je určitě i prodat, s Martinem smlouvala ostošest. Akorát je fakt, že třeba tam, kde žije, na to lidi nemají, aby kupovali takovéhle věci.

30
Bobina
Reagovat

Petra beru jako jasneho, diky vystrcenemu pozadi na Steva a take co tam rekl.

31
Poppy
Reagovat

Připadá mi, jako bychom neviděli jeden den nebo aspoň jedno hlasování (snad jsem to neprospala). Vždyť o dvojici Božka – Paco se snad nehlasovalo, ne? Jak to, že se najednou mezi Nikou a Pacem hlasuje o vypadnutí a mezi Božkou a Veronou o 1. finalistovi? Uteklo mi něco?

32
Bobina
Reagovat

29 – ale je to skoda, mohla by si otevrit internetovy obchod, lidi by ji uz odted znali i jeji vyrobky. Momentalne by se mi hodila ta predlozka na boty :)

33
veverka
Reagovat

Bobina- Já v náklonnosti Jana k Božce vidím spíš než nějaký seník to, že Božka je pohledná ženská a dokáže celou dobu své přednosti (třeba postavu) zviditelnit.
Chlapům se líbí i práci upravená ženská víc, než ta, která se navleče do vytahaných tepláků a taky hygienu moc neřeší. U té upravené se snáz přehlédne že drží vidle špatně.
A taky třeba Božčina láska ke zvířatům Janovi neušla.On je má rád taky jako ona.
Buchty jim tam taky pekla snad jen Božka.
Navíc se i s Janem víc bavila. Všímala si, kdy už to s prací přeháněl a několikrát jsme viděli, že za ním byla a posílala ho ať si jde odpočinout.
Jsou to maličkosti, ale chlapi v určitém věku na ně hodně dají. :-))))

34
Bobina
Reagovat

Paco a Nika byli horsi sluhove, proto ted hlasovani mezi nimi. A Veronika s Bozkou lepsi, proto jsou tam, kde jsou. Vyjimecne byl prostor i pro jine farmare, i kdyz na chvilku, nez na Steva.

35
Bobina
Reagovat

33- proto se mi Bozka ze zacatku libila, ma rada zvirata, kone, je pekna, ma dobrou figuru, ona se hned ohanela okolo plotny, vzdyt je vyucena pekarka a cukrarka, tak to chtela ukazat, to je jen konstatovani. A Janko uz jsem psala, nechal tam na farme srdce, prirostlo mu to tam, skoda, ze ti ostatni co tam prijeli, se tam spis valely.

36
Poppy
Reagovat

34 Bobina – a bylo hlasování, která dvojice byla lepší/horší? Včera? Nějak mi to uniklo.

37
veverka
Reagovat

Mně tam taky někde chybí, jak se vyhodnocuje, že P+N jsou horší sluhové než B+V.
Asi mně uniklo, podle čeho a kdy se to určilo.

38
Bobina
Reagovat

Holky, ze vy u toho spite? Takovy krasny reklamy a ukazky a reklamy a vy spite???? :)))))
Proto byl Stevo uplne hotovy, kdyz pri hlasovani mezi V-N kdo je lepsi sluha a kdo horsi, byla vetsina hlasu pro V. A Sarka ji dala take.Asi to bylo ve ctvrtek nebo nedeli? Ja vidim jen Steva :))

39
veverka
Reagovat

35 – bobina- mně bylo i včera Jana líto, když mluvil o mamce, že by ráda tu farmu viděla, že by jí to tam chtěl ukázat.
Moc bych mu přála, aby mu nějak tu mamku tam dopravili a mohl s ní tam pobýt. Oběma by to asi udělalo radost a Jano by si za tu dřinu tam zasloužil. To auto by štáb na ten výlet Janovy mamky mohl obětovat.

40
Poppy
Reagovat

38 Bobina – tohle hlasování jo, to jsem neprospala, ale byly ještě další, na základě kterých rozdělili dvojice na ty, které jsou horší (N+P) a ty lepší (V+B)?

Vždyť chybí to, jestli byl lepší Paco nebo Božka, ne? Pokud Božka, má to teď logiku, jinak ne.

41
veverka
Reagovat

38 – To ale bylo hlasování o lepšího jednotlivce ve dvojici.

Mně chybí hlasování o to, která dvojice – V+N a P+B je ta lepší. Aby z té lepší mohli vítěze poslat hned do finále a z té horší do duelu.

42
veverka
Reagovat

40 – Poppy – Nám pořád něco chybí. Jsme si asi hodně podobné :-))))))))))))

43
Bobina
Reagovat

39- naprosty souhlas.

Tady asi nejde o dvojice, ale o jednotlivce ve dvojici, ted uz jak to dopadne dneska a pujde bud V-P do duelu nebo V-B? Zalezi kolik Bozka dneska dostane hlasu, diky Stevovo agitaci to je nejake nahnute – viz Petr. Jak to bude s finalovou dvojici, take maji duel?

44
Poppy
Reagovat

42 veverka – už to tak bude :DD

Bobina – takže mi, prosím, řekni, proč včera nevybírali mezi Nikou a Božkou, která vypadne a mezi Veronikou a Pacem, kdo půjde přímo do finále. Že Veronika byla lepší než Nika, to víme, ale nevíme (já nevím), proč paco nesoutěží přímo o finále. Tak jedno hlasování chybí. Možná nebylo, ale v tom případě to určil štáb, což není tak úplně košer.

45
Bobina
Reagovat

To, ze je to ovlivnene si myslim delsi dobu, ale take mi uniklo, diky vam pripomnelo proc Sarka dala hlas V, kdyz ji o par dni rekne, ze ji nenavidi? Pokud nekoho nesnasim, tak asi hlasuji pro toho druheho ne? Je to ovlivneno, aby byl konflikt ze strany stabu?

46
eess
Reagovat

A já jsem to nejdůležitější prospala. Ta druhá reklama byla straaaašně dlouhá…

47
Pertule
Reagovat

Mě nic nechybí.
Božena si zvolila Paca
Veronika s Nikou si zůstaly.
1 volba – služky Veronika x Nika vyhrává Veronika
1 volba – sluhové Božena a Paco vyhrává Božena

Postup
Lepší služka Božena x lepší služka Veronika

Hra o vyřazení
Horší sluha Paco x horší služka Nika – vyřazena Nika pro menší počet hlasů

To přece nebylo o hodnocení která z dvojic je lepší, ale o jednotlivcích.

48
Poppy
Reagovat

Pertule – kdy byla volba Božena x Paco?

49
Bobina
Reagovat

Pertule – jak to vidis na dnesni hlasovani?

50
Pertule
Reagovat

48 – Poppy – tento díl jsem neviděla, psali jste to v diskuzi 7.12. (i veverka :)
Kopíruju odpověď Jerremyho pro galadriel:
Jerremy
19 galadriel
Dokoukal jsem ze zaznamu – takze hodne v kratkosti:
– Bozka se od rana snazila zaujmout exFarmarov plnym bruchom :) (vstala prvni, udelala snidani (a nebyla to kase, ale „svedsky stul :)))
– Paco vstal pozde a udelal gulas
– Jano standardne makal
– Stevo a Janka intrikovali, nepracovali a pomlouvali
– vecer meli zabavu – Mikulase
– Hlasovani bylo 8:3 pro Bozku
– nova sluhovska skupina se stava = Bozka a Veronika.

51
Pertule
Reagovat

49 – Bobino – tipuju hlasování Veronika x Božka – výhra pro Božku. Tomu by odpovídal i avizovaný duel Veronika – Paco. Kdo z tohoto duelu vyjde vítězně, utká se s Božkou ve finále.

52
Poppy
Reagovat

50 Pertule, díky, projdu si rekap od galariel, nějak mám okno.

53
Macík
Reagovat

…vyhrát by měl Paco, páč je jeden z dříčů, kteří na farmě makali opravdu tvrdě
…z pohledu taktiky bych ocenila druhým místem Božku, i když k dokonalosti Božce schází umění skrýt touhu po výhře, navíc řitní turistikou se shazuje, předně v mých očích, ale žel je to jedna z páček, která zabírá…je to pěkná baba, tipla bych že původem Češka, celkově na mne působí chladně, i když jí z oka kane slza, myslím si, že jsou jí všichni ostatní i jejich plky těžce u zadele :-D
…Veronika na mne nepůsobí zákeřně, spíš byla chyba, že se dala do kupy s Pacem a po sléze s mrškou Janou…tahle kombinace ji přinesla jen problémy, žel věkově chápu, že jí byli nejblíž…bohužel ve hře jsou city a „kamarádství“ problém, páč když pak dojde na volbu duelanta a zvolíte, v rámci hry, „farmářského kámoše“, není to vnímáno jako herní tah, ale jako podraz…velká taktická chyba Veroniky, kterou nyní těžce pociťuje, škoda
…sice netuším, jak vše bude probíhat, ale pokud bude duel mezi Božkou a Veronikou, pravděpodobně bude ve finále duo Paco x Veronika = vítěz Paco…

…u části vypadnuvších farmářů se nyní projevuje jakási křivda, mstivost, nepřejícnost a příkladem za všechny je tulení mládě Štěvo :-D odporný to velkohubec s křivou tlamou, u mne hošánek na pěst, který bude škodit i v běžném životě, hajzlík, který všechno okecá, nakydá na ostatní, aniž by sám hnul zadelí…uvřískanej fujtajbl…škoda, že okolí mlčí, přihlíží, někdo i sekunduje, potřeboval by jednu fláknout…muhehehe…

Šárka mne nijak nepřekvapila, že se přidala, i když je kreativní, na mne působí ufňukaně, sorry…a hlavně ji nepamatuju, že by se kdy ozvala, když se něco nepěkného strhlo, jen komentovala na kameru, před ostatními chtěla být za každých okolností jen „pěkná“, já bych jí nevěřila…

Jano, to je bača jak vyšitej, sice má mouchy, ale alespoň se umí ozvat, když se mu něco nelíbí, i když na druhou stranu neumí zase včas přestat…takovej Jánošík, kterého by vlastní farmička asi potěšila a věřím i uživila…no, jen pracovitost ve hře, jakou je farma nestačí, chce to mít trošku i fištróna …

Janka má papulku jak melounek, myslela jsem, že mají na farmě spíš hlad, ale asi se tihle farmáři dokázali postarat :-D taky se moc nepředřela, ale výraznou postavou byla, to zase jo …umění vytočit ostatní doběla, na to byla machr, zasloužila se o nejvyhrocenější situace z farmy, které určitě zaručovaly sledovanost…někteří se museli asi hodně ovládat…

doufám, že vyhraje Paco ! :-D

54
Bobina
Reagovat

Pertule – myslim, ze to bude o prsa (:)) diky Stevovi, necham se prekvapit.

55
Poppy
Reagovat

Macík 53 – Jano se umí ozvat, ale většinou je to jen nadávání kdesi v ústraní. Jakmile se situace jen trošku otočí, má plnou pusu chvály na toho, na koho předtím metal hromy a blesky. Nejsměšnější to bylo tehdy s Janou a nakonec to bylo podobné i včera. Na louce s Heněm nadával i na Paca a pak ho vychválil do nebe.

56
Bobina
Reagovat

Galadriel – delame ti dneska radost? Jeste neni poledne a uz pres 50 prispevku, bohuzel, tim dnes take koncim, prala bych ti do vecera at mas dalsi 100 :)

57
Macík
Reagovat

55)

…aha, viděla jsem jen pár dílů, a to ještě necelé :-D…přesto jakýs takýs pohled na farmáře mám …

58
p77
Reagovat

Já myslím, že to v klidu mohlo skončit o týden dřív, tady ten týden mi přijde jaksi navíc, je to tak nějak uměle natažený a zdaleka ne tak zábavný jako ty týdny předtím. Teď už je to jen Števova trapná a nudná exhibice, je jak přeskakující deska. Zajímavý je, že mi to paradoxně vždycky před koncem kdy by to mělo právě být nejnapínavější přijde nejnudnější.(Viděl jsem 3 sk, teď 4 sk + tu naši parodii na Farmu)

Poppy už máš v tom hlasování pořádek? ;)

59
ála
Reagovat

macík- krásně jsi to shrnula, souhlas a podpis .-)

60
Tamzin
Reagovat

Teď jsem dokoukala včerejší díl a ze Šárky mi je malinko šoufl, tolik nenávisti… beztak jenom proto, že ji Veronika vyšoupla z farmy. Sice je šikovná, ale to bude asi tak všechno.

61
gabi
Reagovat

Poppy, veverka – hlasovanie naozaj prebehlo, Bozena zvitazila…a teraz preco ja nefandim nikomu…pocas celej hry boli evidentne najazdy stabu, takze nikto nebol vierohodny a kazdeho ukazovali tak, ako chceli, Paca ako skveleho tesara, inak lenivy fracek, ked mu robota nevyhovovala, najma sluhovska, Verona – velmi kontroverzna osoba, raz makala, raz len oduvala papulu a nic nerobila, Bozena – po celu show ju ukazovali vacsinou v rukach vo vreckach, niekedy sa podarilo ju vidiet v pozadi ako nieco robi, az teraz na zaver ju ukazali, ze nieco robi, cosa tyka jej taktiky, na to ona nema…zial, hovori co si mysli a to je vsetko

62
Franz
Reagovat

Vždy přijdu až navečer, kdy je už odiskutováno a na mně nic nezbyde. Ale to nevadí, ono se už pomalu nemá o čem psát.

p77 to tu napsal dobře, zbytečný týden, který se uměle natahuje.
Dnes se těším na Šárku, která to Veroně řekne pěkně od plic, to co v sobě dusila celou dobu pobytu na Farmě. Kdyby takových „výpovědí“ bylo víc, tak by možná i ten nudný konec byl živější.
Teď v závěru mně nejvíce vadí Peter, který mně připadá strašně vyčuraný, líny a závistivý. Martina a Kika – žádná změna, pořád kvokají a pořád kvokají.

63
BarBora
Reagovat

Už je to dávnejšie, keď počas Kvetkiných spovedí sa Šárka dosť ostro vyjadrila smerom k Verone – povýšenecká, uštipačná, výsmešná (vtedy ma väčšinou umiernená Šárka dosť prekvapila), neskôr k jej charakteristkám pridala aj falošná a zákerná, so všetkým súhlasím. Šárka iste nie je anjel, ale vôbec by som sa nečudovala, keby si teraz dala Verona repete a Šárku vytočila. Verona je hnusná povaha a neverím jej ani „vzťah“ s Pacom, tie jej časté výroky, ako jej na peniazoch nezáleží, viac jej záleží na ľuďoch – bla bla. Som zvedavá, či ešte bude pozdravovať „miláčika“ do Anglicka.
Asi nie je náhoda, že na V je má viecero ľúdí ťažké srdce, ublížila im a V si je toho plne vedomá, inak by sa pred duelom s Janou nesnažila z toho viviniť, samozrejme, na vine bola Jana.

64
veverka
Reagovat

61 – S tím co píšeš souhlasím. A proto jsem to nepřála nikomu z té trojkolky, protože se mně nelíbily od začátku ty jejich intriky a ty škodolibé prohlášení, jak jsou nejlepší, když vyhazovali postupně lidi, kteří byli třeba pracovití a i lepší než oni.
Až někdy při konci, když bylo jasné, že se ta trojkolka probojuje snad až do finále, tak jsem teprve našla v těch pár zbývajících lidech Božku, která u mne byla přijatelněnější, než třeba V+P+J. (To se ještě nevědělo, že i Jany se zbaví.)
Ale už v tu dobu jsem psala že finále bude podle mne P+B, protože mně přišlo, že je to celé scénářem postavené na vítězi Pacovi a Božena je člověk, kterého se P+J+V chtěli zbavit od začátku. A takové finále zaručí největší počet SMS a hlavní vítěz z toho vyjde markíza.
Moc nevěřím, že by vyhrála Božka, ale fandím jí, protože jsem tam ze všech hráčů tentokrát nenašla nikoho, kdo by mne oslovil a mohla mu fandit.
Raději B než V nebo P. :-))

65
BarBora
Reagovat

A Paco je zbabelý vychcálek, navyše na chlapa labilný, stačila jedna kritika od Martina a položil sa.

Gabi – od 2.-ej série som tam vlastne nemala žiadneho svojho favorita, ani teraz, ale viac som inklinovala k tzv. Božkinej skupine, takže momentálne to viac prajem jej, než Pacovi, nebodaj Verone.

Niky mi je svojím spôsobom ľúto, ešte aj Peťo sa na ňu vykašlal, ale tak končia tí, čo až moc lavírujú.

66
BarBora
Reagovat

64 veverka – to, ako teraz tak nenápadne zhovaďujú Božku cez Števa a Paco + Verona – nič čo by im mohlo uškodiť (diváci majú 1 hlas), asi máš pravdu. Uvidíme, ako bude postavené finále.

67
Poppy
Reagovat

BarBora 65 – myslím, že jsi na Paca tvrdá. Já sama teď na konci vůbec nevím, co si o něm mám myslet. Pro mne byl vždycky solidní, zručný a pracovitý kluk. Pak vybouchl jak FT a můj pohled se na něj začal měnit. Pak došlo k rozkolu ve trojce a já vidím člověka, který věčně vykuřuje, s nikým se nebaví, je zakaboněný. Kde je ten hodný Paco, kterému se každý smál, že udělá, co mu kdo řekne. Teď si ani nedovedu představit, že by mu někdo řekl o pamac. Připadá mi, že přejal ten Veronin povýšený pohled na jiné, zatímco ona se konečně na konci začala podobně jako na začátku začala tvářit lidsky.

To je to, co já (mýma očima) vidím v TV. Ale myslím, že farmáři sami vidí ostatním líp do karet než my. A to, že všichni mu vyjadřují podporu (i Števo, který ví, že Paco bude silný soupeř pro Božku, i Janka, která by se mu mohla chtít pomstít). Takže mi nezbývá než věřit, že Paco je pracovitý a solidní.

68
Pertule
Reagovat

Vidíte, a já, pokud to vyhraje Božena, řeknu si: no co už, ať si to se Števem užije :)) a rozhodně mě to trápit nebude. Pro mě ale vždy zůstane falešnou, zákeřnou a manipulující potvorou. A na Veroniku a Paca mi zůstane vzpomínka že nikdo není bez chyb, ale ne v každém je zlo, a v nich žádné nevidím. Na rozdíl od Boženy mají šanci v životě být šťastni. I bez výhry.

69
Poppy
Reagovat

Pertule 68 a ty si myslíš, že někdo z nás, kteří to přejeme Božce, tak skočíme pod vlak, když to vyhraje Paco s Veronou?

70
Pertule
Reagovat

To nevím. Někteří na to vypadají :D

71
Pertule
Reagovat

Ale vlak mě nenapadnul, to je vtipné, Poppy :)) dík.

72
BarBora
Reagovat

67 Poppy – bodaj by si mala pravdu. No pamätím si, ako sa potichúčky vliekol babám pod sukňami, takmer až do finále, nechcel do duelu, ale Veromu tam v pohode posielal. A ostatné veci, ktoré sa mi nechce opakovať, bolo toho dosť. Už som spomínala, teraz je strih k Pacovi a Verone veľmi ústretový, snažím sa nedať sa pomýliť. A uvedom si, že farmári nevideli to, čo my.
Ale aspoň nemáme celkom rovnaký názor,

73
Poppy
Reagovat

Pertule 71 – rádo se stalo :-)

Víš, mně by vadilo, kdyby poslední trojka byli J+V+P, protož oni postupně ostatní vyhazovali a tak by to pro mne ztrácelo náboj. Pokud by finále bylo J+V, ani bych se nedívala. Tím, že se ta trojka rozpadla, přišla změna a tím je mi vcelku jedno, kdo vyhraje. Nejradši budu, když to bude Božka, ani ne moc pro ni samou, ale prostě věřím, že to pomůže rodině. A takhle bych to samozřejmě přála Nice a i jiným, kteří tam nejsou jen kvůli producírování se.

74
Pertule
Reagovat

JVP měli dobrou strategii do hry, jenže se mezi nimi vytvořily emoční vazby a byl konec . Nemůžeme popřít že jim to dlouho vycházelo. Potíž je v tom, že někteří jimi vyřazení farmáři tam dali srdce. A i v tom teď vidím to napětí a až nenávist některých exfarmářů vůči „hráčům“
To nemyslím Števa, ten je kapitola „uražená ješitnost“

75
Pertule
Reagovat

Opravuji se – vždycky jde o peníze, právě jsem shlédla Šárčinu etudu …

76
Poppy
Reagovat

p77 – já si naopak ten konec užívám. To, že přicházejí staří farmáři, kteří už nebojují o peníze a nemusí hledat spojence, je pro mne vždycky zábava. Samozřejmě na některé jsem už zapomněla, že vůbec byl vůbec na farmě. Někteří pracují, někteří se flákají, někteří se hádají, někteří se přátelí – prostě bezva.

Jo, už vím, že jsem to hlasování viděla, ale úplně mi to vypadlo z hlavy :-)

77
Poppy
Reagovat

Pertule 75 – tu Šárku vůbec nechápu. Já jsem praktický člověk a mně osobně by míň vadilo vypadnout dřív než se tam dřít v zimě a blátě až do konce a nakonec skončit třeba v semifinále. Šárka to má zřejmě naopak.

78
galadriel
Reagovat

56 – Bobina :)) Robíte mi radosť, to je jasné. Ja som sa k diskusii dostala až teraz a to cez reklamu, počas písania rekapu :)) Každopádne díííík, ja tu očakávam po finále zlomený rekord :))

Přidat komentář