Panáček v reality show

František Borovský: ČSMT, není důvod proč končit

9. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=8138 w=615]
Včera krátce před půlnocí nám vyhlášením vítěze v podobě operního zpěváka Miroslava Sýkory skončila 4. řada ČeskoSlovensko má Talent. Před chvilkou ředitel TV JOJ na svém twitter účtu oznámil, že tuto show rozhodně není třeba odkládat k ledu a tedy se diváci v budoucnu mohu těšit i na další ročník. Kdy se tak však stane, je otázka. Co myslíte, měla by jít hned na podzim 2014 nebo si dát delší pauzu?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Mr.C
Reagovat

Kéž by to někdo odpovědný z Primy prohlásil i o VyVolených!

2
Packa
Reagovat

Už tento ročník mi přišel docela chudý na talenty. Dala bych pár let (ano, množné číslo) pauzu.

3
Marek
Reagovat

Já myslím, že by se to na jeden rok mohlo odložit :)

Reagovat

Mr.C (1) proč by to někdo dělal, když VyVolení dosahovali čísel, co dosahovali? :) Talent je na SK velmi sledovaná show. Včera finále 500 000 diváků, zatímco v CZ jen 700 a to jsme dvakrát větší stát na počet obyvatel.

Reagovat

Hehe, z TV Prima zní pouze toto

„Velké show jsou dle mého názory částečně minulostí,“ uvedl ředitel Primy Martin Konrád.

6
Jerremy
Reagovat

SUNicko (5)
Tak skutecne prestavam Konradovi rozumet. Minulosti jsou reality show, minulosti jsou velke show…
Tak se ptam: kde je budoucnost?

7
dessin
Reagovat

6: v serialech prece, ne?:D

ja bych udelala dalsi „rocnik“ hned. Ti, co se do finale nedostali, to muzou zkusit znovu a hledaci talentu aspon neprijdou o praci. Nacasovalka bych to hned po castinzich Hlasu nebo Xfaktoru nebo co se to chysta, a recyklovala, recyklovala, recyklovala :DDD

9
Mr.C
Reagovat

SUNíčko (5) Je jasný, že na hlavní kanál Primy se to už nedostane, ale na poměry Prima Love by to nebyl zas takovej propadák, a pokud by se zužitkoval potenciál sledovanosti na Internetu, tak by se to snad mohlo zaplatit. Nakonec proslýchá se, že VV nebyly ani teď ztrátoví.

10
Michal
Reagovat

8 – co říkal Konrád v tom rozhovoru tak to vypadá že do čs x factoru vážně nepůjdou, naznačuje jasně, že velké show žádné nechystají – spíš domácí seriály. Pro mě bohužel tedy. Možná, že ji nasadí na podzim a jen vlastní verzi X FACTOR ČR.

Reagovat

Michal (10) o té seriálové změně tam mluví až od podzimu 2014, na jaře chce asi ještě jet stále se show a nějakou reality show :)

12
Jerremy
Reagovat

SUNicko (8)
Diky za odkaz. Precetl jsem si, co p.Konrad rikal…
Nejsem odbornik na TV zabavu, ale kdyz se udelaji 2 velke drahe show (VV/Talent – kde talent je jiz 4rocnik), co asi je ocekavane? Tohle jsou drahe porady, takze se ma delat jeden …
Meli se tenhle rok vykaslat na Talent – jednak si divak oddechne, nasbiraji se nove talenty, najdou se penize ..
Program ma byt postaven rovnomerne, aby zasahnul co nejvice divaku…
I ta Nova to pochopila a jede program: Velka show + serialy …
Pravdou je, ze jediny solucasny program, ktery je konkurence schopny (v svem casovem slotu) jsou „Cesty domu“ proti „Gymplu“(stejne Gympl vede :)) a to jeste bojuji s „Cetnickymi humoresky“.
Jestlize by doslo k preskupeni programu. myslim si, ze „Cesty domu“ by si mohli ukrast neco z „Ordinace“ (ta kraluje uterku a ctvrtku), ale novy serial/program (nasazen na ut/ct by musel byt „pro mlade“ a to se Prime moc nedari) …
No nic, to je jen takova uvaha … v podstate mimo tema tohoto blogu, protoze jak vime od pana reditele: reality show netahnou, velke show netahnou … (po podzimu 2014 to bude „serialy divaka nezaujali“) … Asi cekam hodne, ale jedna vec je jasna – hlavni kanal Prima by se mel jasne vymezit a udelat si plan alespon na 3 – 5 let – oni se divaci sice meni, ale podle me ne tak rychle … nelze kazdy rok mit jinou strategii…

Reagovat

Jerremy (12) hlavně se ti ředitelé TV Prima teď střídají řekl bych rychleji než dokáže někdo nějakou strategii realizovat.

Jinak ještě jeden zajímavý rozhovor s člověkem z TV Prima http://mam.ihned.cz/c1-61358880-prima-zvazuje-vlastni-transakcni-weby

Chtěl jsem ty zajímavé pasáže z toho vytahat do článku, ale asi na to nakonec jen v nějakém článku odkážu :)

Přidat komentář