Panáček v reality show

Miroslav Sýkora vítězem ČeskoSlovensko má Talent 2013

9. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=8137 w=615]

Závěrečný finálový díl zhlédlo 711 tisíc diváků starších 15 let( 18% podíl). V mladší skupině 15-54 byl podíl ještě o dva procentní body vyšší (20 %). Poslední díl Talentu však ani tak nebyl nejsledovanějším dílem 4. série Česko Slovensko má Talent.

Čtvrtá série ČeskoSlovensko má Talent je za námi a vítězem se opět stal operní pěvec, tentokrát se jim stal Miroslav Sýkora. Na druhém místě k lítosti mnoha skončila Alena Smolíková se svým psem Jerrym a na třetím Miroslav „Bruise“ Žilka. Během pondělí určitě můžete očekávat shrnutí finálového večera od DJ Vlada. Zatím jsou komentáře k finále, ale hlavně konečnému výsledku jen pro vás.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
dolly
Reagovat

na rozdiel od opernych amaterov Zazriveho, ci knedlika, je tento Sykora zatial v CSMT najlepsi. aj ked jeho hlas nie je az tak hutny ako by som si to predstavovala, je to trochu uzky tenor, no ma skvelu techniku, rozsah a vynikajuci podiovy prednes. okrem spevu do toho daval aj herectvo, sebavedomy postoj, primeranu gestikulaciu. bol velmi prirodzeny. myslim, ze aj tym si ziskal divakov.

Smolikova bola tiez skvela, ja mam vzdy rada psickarov, len mi prislo divne, ze porota tento zaner tak pretlacala na rozdiel od minulych rokov. ale vravim : konecne. mne sa ale napr. velmi pacila aj minule ta civava, pretoze je to mala primitivnejsia rasa a tu je sakra tazko nacvicit.

inak ma tohorocny CSMT prilis nenadchol. pacil sa mi len Kabrt a Dobrovodska. Skoda ze jej namiesto normalneho vystupenia v stoji pred mikrofonom vymysleli taky trapny kolektivny indiansky posed okolo ohnicka.

no a z poroty jednoznacne najlepsi Leos. ten ma bavi v kazdej pozicii :)

2
haha
Reagovat

Nechci už hodnotit vítěze, snad jen, že mě to letos už taky moc nebavilo, talenty se vyčerpaly a bohužel jsme malý země a není už z čeho brát. U obou pěveckých show příští rok očekávám to samé. Je škoda takové soutěže dávat k ledu, protože jinak nás utlučou seriálama, ale nedá se nic dělat. Naše tv už jsou trochu dál a teď by mohl nastat čas na exteriérní show typu Survivor a Amazing Race. Nemusel by to bejt až takovej průser jako v minulosti. Nebo aspoň ten Faktor strachu.

3
AudyS
Reagovat

Nudááááááááááááááá

4
peto
Reagovat

je to dosti neuvritelne ale je to tak nocni mura aleny smolikove se zas opakuije nejdriv porazka od 12 divky operni pevkyne pred par roky a tedka zas porazka dalsim opernim zpevakem to uz musi neco zanechat v dusi cloveka -ale aspon se ukazala ale stvat ji to musi ze slavik rekl jeste kdyz divaci hlasovali ze i tak ci tak stejnak tam pujde se ukazat takze je to dosti foupa a divaci tak dali prednost zpevakovi kdyz tedy alena tam pujde se ukazat tak ci tak.zklamani ale je to fakt .dve foupa behem jedneho roku -ted snad chvilku pauza treba je .

5
Jan
Reagovat

BTW Miroslav Sýkora je profesionalni operni zpevak.

6
Merťas
Reagovat

Tak já už v tom mám trochu bordel. :-D Kdo teda z naší čtvrté řady jde do Británie má Talent?! Vítěz. Ok. A další teda kdo a proč? :-D

7
Ali
Reagovat

Miroslav Sýkora je zamestnaný v zbore Opery ŠD Košice.
Tu je odkaz:
http://www.sdke.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=205&Itemid=76&lang=sk

8
Jerremy
Reagovat

Kdyby nekoho zajimala sledovanost:
Čeko Slovensko má talent – velké finále / Prima / 20:20 / 711tis
Rating 15+: 8%
Share 15+: 18%
Share 15-54: 20%

Česko Slovensko má talent – Kdo se stane vítězem? / Prima / 22:56 / 571tis
Rating 15+: 7%
Share 15+: 30%
Share 15-54: 26%

Reagovat

Jerremy (8) příští ročník už bude jen SK, Češi Talent zkrátka už nějak v rámci konkurečního boje nebere :) Možná i proto TV Prima mlží o X Factoru.

10
Jerremy
Reagovat

SUNicko (9) nejak mam pocit, ze Cechy nebere nic :(
– Vyvoleni CZ/ Farma CZ / Talent …
Ještě, ze tu je to zahranici …

11
Packa
Reagovat

9 – Opravdu? Já teda nevím, ale podle toho tweetu producenta („CSMT se vrátí“) bych to zase tipla na obě země. Jinak by tam třeba napsal jenom „talent“ nebo to nějak jinak nenápadně naznačil.

12
Lucas
Reagovat

škoda, že nevyhrála Alena, to by byl Simon teprv nadšený :)

Reagovat

Packa (11) to nebyl tweet producenta, ale ředitele TV Joj Františka Borovského :)

14
Petr
Reagovat

2: Mě to taky nebavilo. A pěvecký soutěže příští rok – a hned dvě? Ty mě nezajímaly už od začátku a s každým dalším rokem vůči nim mám větší a větší odpor. A to je vůbec nesleduju.

K tomu Survivoru a Amazing Race – bylo by to fajn, dlouho tu nic takového nebylo, ale je to o penězích. Aby to neskončilo průserem jako Trosečník, tak by se musela udělat středoevropská koprodukce.

Něco jako byla nějaký 2 roky zpátky Aréna národů… prostě Amazing Race a v ní Češi, Slováci, Poláci, Maďaři + třeba baltské země. Jen tak by to bylo ekonomicky utáhnutelný, aby to nebyl průser.

15
bezík
Reagovat

14 Petr – a úředním jazykem bude maďarština :D To nebude mít chybu !

16
Petr
Reagovat

Za prvé, „úřední jazyk“ je “ je jazyk stanovený zákonem pro komunikaci s úřady“. Ale asi chápu, co myslíš.

Společným jazykem bude angličtina, stejně jako v Amazing Race Asia, kde společně soutěží mj. týmy z Indie, Filipín, Srí Lanky, Indonésie, Thajska nebo Malajsie.

I když asi máš pravdu, že v našem banánistánu, kde anglicky umí každý (v CV) a nikdo (v reálu) by to asi byl problém…

17
bezík
Reagovat

16 Petr – angličtina , to je nuda ! Ta je všude, ale maďarština, to by byla výzva !!! :D

Přidat komentář