Panáček v reality show

Markíza odhalila termín finále Farmy 4, neděle 15. prosince

25. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=6812 w=420]
Televize Markíza zveřejnila, kdy vyvrcholí 4. série reality show Farma. Podle oficiálního televizního programu to bude v neděli 15. prosince. Farma – Finále půjde naživo a v programu TV Markíza má vyčleněno dvě hodiny od 20:30 do 22:30. TV Joj se bude finále Farmy snažit konkurovat akčním filmem Rallye smrti.

Zatím nejlepší divácký výsledek si 4. řada Farmy připsala ve čtvrtek 24. října, kdy získala 35 % ve skupině 12 – 54 let.

Bez zajímavosti není, že s Farmou počítá TV Markíza i v roce 2014.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Adila
Reagovat

Dobrý den,na Farmu se dívám pravidelně od České farmy a v té době jsem taky objevila i panáčka,jen jsem ještě nikdy nepsala,ale dnes jste mi udělali velkou radost,že by mohla být i nová Farma v příštím roce.V loňském roce vyhrál můj favorit,ale v letošní si nemohu vybrat-snad Paco.

2
Franz
Reagovat

Je jen velká škoda, že Nova takový formát totálně zkazila. Co takhle společná verze natáčena na moravsko-slovenským pomezí?

3
iris
Reagovat

Ja by som nebola proti mam moravakov aj cechov rada,a bolo by to velmi zaujimave,lebo dnesny mlady ludia maju uz malu recovu barieru…..

4
Bobina
Reagovat

Stevko byl online. Zajimave, ale stale trva na tom, ze to Pacovi prenechal.

Reagovat

Bobina (4): Keca. Ten clovek neumi vubec prohravat. Ma je hubu plnou kecu a to je tak asi vse.

6
iris
Reagovat

Ten Stevo je neuveritelny tak mal vyhrat pretlacanie,bolo by rozhodlo kdo je vitaz hakovanie,je to do oci bijuce ako klame….

7
Bobina
Reagovat

Ptali se ho, proc to teda neprenechal Janovi, Stevo: to som este chcel zostat na farme. Zhubnul pres 17 kilo, na chatu mu to celkem sluselo, byl ostrihany, hezky obleceny a musim uznat, i kdyz nechci, ze nektere hlasky mel dobry, je dost pohotovej, vtipnej, ale dostaval dost do tela ;)

8
BarBora
Reagovat

Nemyslím si, že to Števo prenechal Pacovi, skôr si myslím, že to prenechal Božke.

9
Tamzin
Reagovat

Myslím, že měl Števo už dost, chvíli před koncem ho Květka napomínala, aby se nedržel na boku. Taky vždycky tvrdil, že pracuje, ale svojím tempem :-) Je to alibista s egem až na půdu.

10
BarBora
Reagovat

9 Tamzin, „svojím tempom“ tam pracujú viacerí, akurát, že niekto 17 kíl schudol a niekto riadne pribral.
Števo mal dosť aj v predchádzajúcich dueloch a nepopustil a to nasadenie sa už vôbec nedá porovnávať.
On sa len chvíľu pred odchodom na duel dozvedel o tom pripravovanom ženskom dueli, aby J+V+P mohli vyhodiť Božku, mal možnosť deň o tom rozmýšľat. Samozrejme, je to len moja domnienka, pravdu pozná len Števo. Pôvodne chcel určite vyhrať.

11
galadriel
Reagovat

10 – BarBora, z takej váhy sa ľahšie chudne…Števko určite od práce neschudol.

12
BarBora
Reagovat

11 galadier – jasné, Jana s Veronou od práce pribrali a Števo od ničnerobenia schudol 17 kíl, na múčnych plackách a kašách.

13
galadriel
Reagovat

Povedala som, že Jana s Veronikou tam behajú, alebo sa predrú?? Keby schudol Paco, Jano, alebo Fero (a oni aj schudli), tak to tej fyzickej aktivite prisúdim, ale on sa tam naozaj nepretrhol.

14
BarBora
Reagovat

13 – a čomu to prisudzuješ?

15
galadriel
Reagovat

Že Števo schudol? jednostrannej strave a predsa len zvýšenému pohybu (oproti tomu, čo má doma – predpoklad) + sa neprejedá kravinami po večeroch.

16
BarBora
Reagovat

Jednostranná strava – placky z múky plávajúce v bravčovej masti, kaša z múky a plnotučného mlieka + hýbať sa len trošku viac ako zvyčajne + po večeroch sa neprejedať kravinami (len predpoklad, že to predtým robil) – Tvoja diéta, ako za 10 týždňov schudnúť 17 kíl.
Čo Ti ten Števo urobil?

17
77 - pozorovateľ
Reagovat

Som sklamaný už veľmi dlhý čas Vašim vysokotendenčným hodnotením charakterov jednotlivých účastníkov epopeje „FARMA 4 „. Vaše vysoko kladné postrehy správania a práce tzv. staršej „skupinky “ voči tým teraz už len trom mladým / v osobnom živote sa ešte len zaúčajúcim dorastencom/ mne nenormálne dvíhajú sympatie k nim, k ich správaniu a práci , ktorá je prezentovaná zábermi TV .Vaše a aj vašich spolufanyniek hodnotenia nepokladám za objektívne, / a tým aj spravodlivé /ovplyvnené stručným životným príbehom uverejneným pred štartom súťaže. Ste obyčajné závistlivé nejakou nostalgiou postihnuté „ženy“.Práca na farme a v kolektíve mi nie je neznáma /myslím manuálna/ a môj vek je uvedený pred menom.Nemusíte ma brať vážne, ale predsa len nie som váš Števo a spol.

18
Lenka
Reagovat

Já jen doufám že tuhle farmu nevyhraje ta Veruna s křivou držtičkou! škoda, že není ve finále Jana bylo, by to zajímavější, teď držím palce Nikole, ale ta moc šanci bohužel nemá.

19
anna kurinova
Reagovat

Muzu poslat hlas když jsem s česká? A jaké je predcisli kdyby náhodou. Dík.

Přidat komentář