Panáček v reality show

Lucie se stala předposlední zúčtovanou VyVolených

20. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7979 w=615]
Máme za sebou předposlední Zúčtování VyVolených 2013 a poslední obětí palců se stala milovnice zvířat Lucie. Koho si vybere ve čtvrtek do pátečního Duelu? A kdo se případně v pátek vrátí a stane se členem trojice, která bude mít celkové vítězství na dosah? Vaše tipy jsou jako vždy vítané.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
1
dessin
Reagovat

Pokud chce do finale, vezme si Romanu. Pokud je blba ale zasadita, vezme si Vladka :)

navic, vime urcite ze je to POSLEDNI zuctovani? V TV programu je totiz psane i na pristi tyden…

(a kdyz bduete hodne hodni, privezu vam z finale VV reportaz primo ze studia :)))

Reagovat

dessin (1) u štábu nikdy nevíš, co se vlastně stane. Na FB psali, že zbývající tři si prožijí společný týden až do finále, tak žádné další palcování neočekávám. Bylo to tak snad i u předešlých řad, že do finálového večera vstupovali 3, kdy jeden byl hned z počátku vyřazen.

3
hledice
Reagovat

TP pořád včera opakovala, že to je předposlední zúčtování,,

4
Macík
Reagovat

1) dessin

…nevím, dessin, jak to má Lůca s fandama jinde, ale na Páníčkovi by to nejspíš projela i s Růží :-D… „Hajajaklub“ zde má cca dva přiznané fandy, navíc jeden z nich byl nucen přejít do „Růžaklubu“, páč nechce plavčit s rybama…

5
petr
Reagovat

Podle včerejších narážek bych řekl, že si hodlá vzít Pavlínu.

6
Poštovní holub
Reagovat

4 – No, rozhodující bude, jestli je její fanda ten činitel, který k těm vítězným procentům umísťuje fotky duelantů.:)Aby se náhodou nepřekliknul.:)

7
Dagris
Reagovat

No, co si matně pamatuju, tak finále bývalo v neděli po sobotním posledním duelu? Nebo mě má paměť mate?

8
Prochor
Reagovat

Lůca hlavně ignoruje fakta:
* prohrála volbu a musela se dostat do vily na žolíka
* s Jafarem se vrátila s odřenýma ušima 52/48
* Vladko je vítěz první řady a už se vrátil 3x z duelu
Tak jak si může Lůca myslet, že se s ním vrátí z duelu jak včera s jistotou prohlašovala?

9
Ladeenka
Reagovat

Bylo by fajn, kdyby si vzala Pavlínu, ale pochybuju poté, co TP přímo v PP oznámila, jak drtivě porazila Evu. Sama Pavlína koulela očima, když to slyšela. Pro jistotu to řekla TP ještě jednou a nechala Pavlu vysvělit, jaktože ji tak strašně moc porazila. Dobré info před koncem pro ty dvě můry pelešivé.

Lucka skutečně nemá moc fanoušků, spíš naopak. Pokud by vyhrála, tak budu poprvé za historii VV4 věřit v podvod. Síla antihlasů ve finále není tak znatelná jako v duelech.

10
dessin
Reagovat

No, ja uvazuju ciste logicky – pokud se Vladko i Paja vratili z Duelu (a z pohledu zevnitr Paja vyradila trojnasobnou vitezku) tak by byla sebevrazda si je ted brat, tedy mi zbyva jedina volba a tou je Romana…

… ovsem Syslik jiste vymyslel jinou, ucinejsi taktiku :)

11
Macík
Reagovat

6) PHolóbek

…no, všechno je možný (to v ČR víme), „Capo di mrkev“ může lecos, ale myslím, že „Don.Ša“ fota neprohodí, páč kdyby se to prosáklo, což by mohl nějaký „soldato“ napráskat nebo vynýst (v ČR obvyklé), tak by Prima mohla mít veliké, ale veliké problémy…;-D

12
Linda
Reagovat

1 – No včera to TP jasně řekla na začátku, jde o předposlední zůčtování, dobře vybírejte. Je tedy jasné že finále bude jen ve dvou, ne ve třech jako dřív. Tudíž je i jasné že antiVladkovcům se asi podaří dát síly dohromady, a Vlado nevyhraje :-)

13
Alice
Reagovat

8 Prochor
Lů je hlavně mrkvokůň a disponuje od začátku informacemi z venku, proto je tak klidná.

14
Poštovní holub
Reagovat

11 – Macík, to jó. Ale, víš jak, víš co, můžou mít už připraveny kamikadze, a ti to vezmou na sebe. Dopisy na rozloučenou už určitě má ŠŠ v trezóru. :)

15
Jana-n
Reagovat

1: Nevrátí se ani s Romanou. Na to můžeš vzít jed. A myslím že ona si moc dobře uvědomuje že ve vile už není soutěžící s kterým by se mohla vrátit. Proto byla po zúčtování včera tak nafučená, její plán jak dojít do finále jí nevyšel. Kdyby si to tenkrát Jafar tak nepodělal, nevyhrála by ani nad ním.

16
Jana-n
Reagovat

12: Není jasné vůbec nic. Bude záležet na tom jestli je víc Vladkovců nebo AntiVladkovců.

17
Packa
Reagovat

9 – cože? Ona jim oznámila výsledek duelu? A obou nebo jen Eva-Pavlína?

A pak že „žádné informace z venku a o duelech“…

18
Jana-n
Reagovat

8: S Jafarem se vrátila 56:44.

19
Macík
Reagovat

14) PHolóbek

:-DD…možná to nějakej ten Japonec jistí, ale moc tomu něvěřím…škoda, že ta Lůca ve vile nemakala jak motorová myš, nedržela hladovku a místo spaní měla raděj bdít, ale můj šestej smysl mí říká, že i tak by jí to bylo houbelec platný, páč „sebevědomí“ a „taktikování“ se ve hře většinou necení…všeobecně funguje „lítost“ a ubulánci i mimo vilu, jsou často v oblibě i na pracovištích, bohužel…

20
Prochor
Reagovat

18- Tak to jsem si asi popletl s jiným duelem. Ale i tak to není pro Lůcu žádná sláva.

21
Poštovní holub
Reagovat

19 – Macík, já mám sebevědomí a taktikování rád. Ale ty móresy a ty pindy, ty pindy! :)

22
haha bimbi
Reagovat

Lucině včera trochu sklaplo, protože musela skousnout, že Pavlína vyhrála „drtivě“ nad Evou a bylo vidět, jak jí to po udělení šátku v ospalé makovici šrotuje. Já si taky myslím, že Růžena vůbec není žádný outsider a hlavně Lucina má podle mě hodně moc ne-příznivců. S Jafarem to opravdu vyhrála jen taktak a to hlavní díky Jafarovi, ne díky sobě. Růžena může mít potenciál. Aspoň v to doufám, ale v duleu podpořím kohokoliv z té trojky proti Lucině.

23
Jana-n
Reagovat

20: No byl to nejtěsnější duel ze všech těch 56:44 s Jafarem. 52:48 byly první průběžné výsledky tak možná myslíš to…..

24
Macík
Reagovat

21) PHolóbek

…ale to jsou malichernosti :-D…já některé Vladopindy taky nedávám, ale cením jiné hráčské kvality, hlavně on je opravdu zábavná postavička :-D

…jinak si myslím, že člověk si dokáže vcelku rychle vypěstovat „vyrážku“, když se neustále zaměřuje jen na negativa, pak už mu vadí i sebemenší pitomost, pozitiva nevnímá…prostě „samovytáčecí syndrom“, „alergie“…:-D

25
Poštovní holub
Reagovat

24 – Máš pravdu, pokud jde o Huhňu, mám všechno najednou, všechno, co jde a ještě daleko víc. Přiznávám.:))) Ale tentokrát se neošklubu a neošklubu. Bude zima.

26
Macík
Reagovat

25) PHolóbek

…dyť to je, holóbku, lidský…vždycky :-D…však to má podobně každej z nás, akorát ta „alergie“ se malinko či více liší…toť, dybysme se měli všeci rádi a milovali se, tak by to bylo sice hezký, ale nudný…to nikdá nebude…a pravda, neškubej si pírka a vem si růžovou čapičku s pytlíkem, aby ti nebyla zima ;-D

27
Poštovní holub
Reagovat

26 – Macíku, už ji vůbec nesundávám. Trénuju, je to přece poznávací znamení Panáčkovců, aby mi v ten nejdůležitější okamžik setkání nespadla a nevypadal bych potom, jako obyčejnej pták.:)

28
eli
Reagovat

6 – :-))))))

29
Macík
Reagovat

28) PHolóbek

…nebóój, já zas trénikuju mosty, ale ten růžovej čapeček s pytlíkem vzadu, jsem ještě nesehnala :-D …tak jedině bych ještě mohla natrénikovat chorošku s mávátkem…:-D

30
Poštovní holub
Reagovat

29 – Macíku, já mám malinkatou čepičku, protože mám malou hlavičku a v ní ptačí mozeček, ale hromadně by to snad měl někdo objednat od Aguš, ne? Na ty normální hlavy, ne? Kdo to dostal na starost a kašle na to? S holubem by se Aguš nebavila, takže já nemůžu. Mně mosty pořád moc nejdou, tak nacvičuju taneček.
A měj se tady hezky, povinnosti volají, skoro řvou. Tak zase někdy.:) Letíím…

31
Faith
Reagovat

Vezme si Romanu a odůvodní to tím, že by si měla před finále vyzkoušet ten duel taky.

32
anja
Reagovat

Macík, Holub – jééj tak to já teda škubat budu – mobil! aby sluníčková Huhňa vystřelila z dudelu s co nejmíň procenty. A kdyby se zadařil jednociferný výsledek, tak slibuju a přísahám, že si seženu růdžovou čepičku s pytlíkem od Águš a budu ji celou zimu nosit na hlavě!

33
sa_rah
Reagovat

Lůca mi rozhodně nepřipadá „zásaditá“, spíš velmi velmi kyselá :))).
Je mi jedno, koho si vezme, hlavně ať z duelu fičí směr ta její víska u Perníkova!

34
bagr
Reagovat

sem tu prvne, muze mi nekdo vysvetlit co/kdo je mrkev, mrkvokun, don.sa nebo ŠŠ?

35
Macík
Reagovat

…jéééj…Anjo, Sa_rah…nebojté, Lůca vyletí, to je jasný, ale s tím, že byla fanouškem, alespoň dvou diskutérů na Páníčkovi, aby jí to nebylo líto :-D…

36
Macík
Reagovat

34) bagr

1) mrkev = štáb VV
2) mrkvoun = člen štábu VV
3) ŠŠ = vedoucí mrkve VV
4) don.Ša = sicilské označení pro bod 3)

37
Leo
Reagovat

At si ten veverkopes veme koho chce, ale hlavne at uz jede dom, finale si nezaslouzi a je otravna az to boli.
Protivna a ujamcena krava, nic vic.

38
Trevor
Reagovat

Line, naladove a vyzrane prasatko co nikdy makat nebude, to je strucny popis nejotravnejsi soutezici tehle rady, doufam ze poleti i s Romanou.

39
Jana-n
Reagovat

Pokud by Lůca teď nevypadla tak už nevěřím že je to fér hra protože jí prostě co tak čtu fandí nejméně lidí. Věřím že teď už konečně potáhne, přišel její čas.

Přidat komentář