Panáček v reality show

Farma 4 (19.11.): Paco konečne sluhom! + rekap

19. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7631 w=615]

Janko podržal Božku, Božka podrží Števka. Paco doteraz prechádzal súťažou ako radový farmár. Minulý týždeň ho z tohto stereotypu vytrhla funkcia farmára týždňa, teraz zas funkcia najnižšia – sluha. S Veronikou má teraz tichú domácnosť, či sa to zmení, keď budú spoločne slúžiť uvidíte, ak si dnes o 21:40 zapnete TV Markíza.

Rekap z 19.11.

Božka zobudí Paca, ktorý spí v kuchyni a ide skontrolovať ostatných. Včera bol padací deň, cez posunutý rošt padla aj Veronika, aj Janka – Števova pomsta. Paca požiada, aby namlel múku, Janka má ísť podojiť, Veronika navariť kašu. Števovi a Božke nechutí, hoci Jana vraví, že bola rovnaká, ako keď ju navarila Božka. Nika pritakáva, Božka len vymýšľa, keď kašu varí ona, tak jej chutí. Števovi nakáže, aby si vložky v topánkach sušil večer, lebo ráno sa tým len zdržuje. Veronika s Pacom už spolu komunikujú, dohodli sa na práci v tempe, ktorý predviedol minulý týždeň Števko. Paco to nazval tempo, aké mala Janka po príchode na farmu, čiže spiatočka. Rozoberajú spolu taktiku, treba nejako zariadiť, aby dal Števo ženský duel. Ten spolu s Božkou vykopáva zemiaky,  ona pracuje s rýľom (rýč), on ich zberá. Keď videla, ako včera vykopával hrob pre kozľa, radšej si to spraví sama. Dievčatá zatiaľ maľujú izbu, je to špinavé, ale hotové. Števko píli drevo, Božka ho potom pred Pacom pochváli, ako sa zlepšil v pílení, teší sa na ich duel. Veronika s Pacom obedujú oddelene, opäť riešia, ako zariadiť, aby bol ženský duel. Koncom týždňa bude Paco viditeľne šetriť sily, aby sa Števko obával mužského duelu a zahrá chorobu, aby Janka odôvodnila ženský duel práve tým.

[singlepic id=7976 w=615]

Príde Martin, s Božkou si prejdú farmu, je celkom spokojný, jediný chybu vidí v nedymení sa v udiarni, vysvetľuje Pacovi, ako na to. Pochválil ich za to, že všetko dotiahli do konca, opäť sa obracia na Paca, pripomenie mu, že stačilo málo, ale hodnotí len hotové úlohy. Vlečku si môžu pozrieť, ale zatiaľ nevykladať. S Božkou prejde do ovocného sadu. Príde pán ovocinár, ukáže im, ako zachrániť stromy tak, aby im budúci rok priniesli úrodu. Pri farme je tiež starý hrnčiarsky kruh. Majú nad ním spraviť striešku, príde hrnčiar Aďo, ukáže im prácu s hlinou. Ich úlohou bude pripraviť 4 plytké, 4 hlboké taniere, 4 poháre a 1 peknú vázičku. Jana si myslí, že to je úloha tak na jednu úlohu pre jedného. Majú oprášiť aj kováčsku dielňu, zajtra poobede príde kováč, naučí chlapov vytvoriť si množstvo užitočných výrobkov. Posledná úloha je, pohostiť jeden vzácny pár, v hre je 20 mincí, hodnotiť ich budú oni. Budú tam aj spať, majú vyčistiť celý dom farmára týždňa. Navariť majú aj poriadnu farmársku hostinu, majú zabiť jednu sliepku, jednu húsku a upiecť farmársky koláč. Druhých 20 mincí majú možnosť získať za splnenie prvých troch úloh. Z vlečky zhodia náklad, Martin sa otočí s druhým.

[singlepic id=7977 w=615]

Pod doskami na striešku je skrytý Adam Tajňáš, baran, čo má na starosť obšťastniť ovečky, aby sa na Veľkú Noc mohol malý baranček upiecť. Števo ho odvedie/odtiahne ku stádu. Jana je zvedavá, kto by mohol byť ten vzácny pár, Paco chce dosiahnúť to, aby si Števo uvedomil, že keď nebude pracovať on, bude musieť zabrať Števo. V kuchyni sa dohadujú medzi sebou Števo s Nikou, Božkou a Janou. Troška si vykričia čo tváre taktiky, určovanie FT, dosiahnuté vzdelanie, podceňovanie súpera. Števovi lezie Nika na nervy, neverí jej, vynáša informácie, nebudú sa s ňou už rozprávať o taktike.

Príde pán ovocinár, záhorák, Božku to poteší, keď začne vákat (rozprávať po záhorácky, tak ako ríkat, vyprávjat, …). Vysvetlí im, ktorý strom majú odstrániť, ktorý nechať, čo odpíliť, ostrihať, nikto nestíha jeho tempu. Každý odrezaný konár treba zatrieť zmesou hliny a vody a obviazať gázou, aby nevysychal. Božka si to s Jankou vyskúša, ide to celkom rýchlo. Števo už ráta s mužským duelom, Jana rieši svoju morálnu dilemu, chce sa pred duelom s Nikou o tom porozprávať. Paco sa pustil do rezania a výroby prístrešku a ráno v jeho výrobe pokračuje. Prichádza ďalší učiteľ, tentoraz majster od hliny. Ten už na nich ide prijateľným tempom, naučí ich pracovať na hrnčiarskom kruhu. Vypaľovať ju budú v jame, ktorú si majú vykopať. Vyskúšať si to ide Nika, podarí sa jej vytvoriť niečo, čo by podľa nej mohla byť miska pre mačku na granule. Podľa ostatných jej to ide celkom dobre.

 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 91
1
Poppy
Reagovat

Pokud se té dvojici J+V podaří dojít až do finále, ani se na to nebudu dívat.

2
galadriel
Reagovat

Rekap visí :)
Poppy, ja to dopozerám, aj keby boli vo finále Števo, Božka, Haklová a pobodaný Jano :)
Tie remeslá sa mi strašne páčia. Som zvažovala ísť na kurz keramiky, chcela som si vyskúšať prácu na hrnčiarskom kruhu. Nejak som to hodila na neurčito, ale teraz v zime tú ideu asi znova oprášim :) Musí to byť super, keď pod rukami niečo takto vzniká.
A Paco hoci povedal, že robiť nebude, vedela som, že hovorí jedno a nakoniec im pomôže….a bez kriku.

3
Poppy
Reagovat

Galadriel 2 – mně by ty dvě ten konec otrávil, ne, že bych nepřežila, ať to vyhraje kdokoliv, ale nechtěla bych si kazit večer.

A k tomu sloužení – mám dojem, že všichni na začátku změny – t.j. určení nového FT a sluhů říkají, že se nepředřou, ale pak to zajede do nějakých kolejí a jistě je nejvíc na FT, jaká je nálada pro pracování a jak rozdělí úlohy.

Taky jsem si uvědomila, že hlavně Veronika je hrozně ráda, když jiný FT dostane málo mincí (teˇto vidím na Pacovi, ale to je možná jeho depresivní výjimka) a jediná, kdo to bral kolektivně a bojoval o mince pro jiné, byla Šárka.

4
Pertule
Reagovat

Števa ještě asi bude mrzet že ho Božka nedala sluhou :) Paco robí i když se kasal že nebude. Teď mě asi ukamenujete, ale škoda … chtěla jsem vidět Števa jak staví přístřešek :D Tak snad mu nějaké mužské práce přenechá. Vlastně v ukázce byl při práci u kováře. Se tam myslím depiloval žárem :)

5
galadriel
Reagovat

3 – Poppy, pamätám sa, ako bola Šárka tiež otrávená, keď dostala málo mincí, lebo ju tiež nepodržali, keď bolo to mlátenie. Bola bez nálady a motivácie a hovorila, že už nepohne ani prstom bez toho, aby jej to FT nepovedal – a asi je to prirodzené, keď človek stále kope za skupinu a potom ho tá skupina nepodrží.
Zasa to bude o tom, aký je Paco zlý a pritom chce len ukázať Števovi, ako sa správal on sám ( lenže to ako keby hrach na stenu hádzal, tento človek takéto ukážky nikdy nepochopí).

6
BarBora
Reagovat

Myslím, že Paco na obraz neporaziteľného, pracovitého, úprimného hrdinu a ochrancu slabých žien už zrezignoval.
Jana fabuluje tak primitívne, až je človeku z nej trápno. Ona fakt hneď všetko prekrúti vo svoj prospech, hlupák, kto jej uverí čo len slovo, aj keď náhodou pravdu povie.

7
BarBora
Reagovat

Paco nemôže nerobiť, otázkou je, ako dlho to bude robiť.

8
eess
Reagovat

Díky za rekap, včera jsem neviděla. A co myslíte, letos nebude „pokušení“? Jak někomu nabídnou prachy za odchod. Přemýšlím koho by si na tohle tak vybrali. Můj typ byl Jano… no, evidentně špatný.

9
galadriel
Reagovat

sdss – ja by som aspoň nejaké peniaze dopriala Nike. Takto by sa zamiešalo ich taktikou.

10
Tamzin
Reagovat

Také bych je přála Nike.

11
Poppy
Reagovat

Já myslím, že ten návrh s odstoupením a odměnou byl jen jednou a považovala jsem to za odklizení jedné soutěžící.

12
Poppy
Reagovat

BarBora 6 – nechci přeceňovat Pacovo rozhodnutí nepracovat, ale Božka mu nic neudělala, ani nikdo jiný mu nevynadal. Takže Paco se urazil jak malý kluk, jenom proto, že nebyl pochválený od Martina.

13
Franz
Reagovat

Haklová: „„Keď sme vystúpili a oni nás zbadali, neboli veľmi nadšení,” poznamenala bývalá farmárka, ktorá si najviac rozumela so Števom a s Božkou.“
A to jsem si myslel, že si Haklovka bude nejvíce rozumět s Janou, které bude nejvíce zajímat život celebrit a jak prorazit ve světě VIP. Asi si myslela Jana, že ji přišla nová konkurentka do soutěže. A Mario má něco společného s Pacem a to pracovitost, naivitu a hlavně růžové brýle.

Poppy – i mně děsí představa, že závěr Farmy bude pouze o té svaté trojici. Přiznám se, že už začínám při sledování pauzírovat, tedy viděl jsem volbu sluhů a když byla jejich „dlouhá reklama“ tak přepínám na jiný program a vracím se až si vzpomenu.

14
iris
Reagovat

Paco je jediny co si tie peniaze zasluzi,je tam od zaciatku a pre farmu toho urobil vela…..

15
Bobina
Reagovat

Nejvice mi vadi ty reklamy mezi, mam pocit, ze jsou kazdych deset minut a trvaji mozna i patnact. Takze casto prepinam, nebo usnu, ach jo.

16
Franz
Reagovat

15 – uhodla si. Já to měřil už dříve. 10 min Farma a dalších skoro 10 min reklam i s upoutávky na filmy. A tak to střídají. Je to fakt příšerné a český divák to moc nezná.

Ještě k tomu finále. Pořád si říkám, že ten Ňuňesúv štáb nejsou takový amatéři, aby nechali dojít do finále ty dvě „manipulátorky“. Vždyť ve finále se na jeden bod budou posílat SMS a pokud tam budou jen ty dvě tak jich dostanou polovinu, tedy pouze od těch fans Hrmové. Kdyby tam např. byla Božka a Paco, tak bude hlasovat i opozice od Božky. A přece jde Markize o peníze, které nemají a můžou je vytáhnou z diváků, ne ?

17
veverka
Reagovat

14 iris – Od začátku je jich tam většina. A nejen Paco tam dělal. Nedá se ale říct že nejvíc, jen ten výsledek jeho práce je líbivější na pohled a víc vidět.
Tu bránu apod. jde obdivovat, ale těžko by jsme se se zalíbením dívali na tu kupu hnoje, co vyvezli ze chléva jiní.
Dělalo tam víc lidí a hodně, jen jsou většinou už venku a dost jim k tomu pomohlo intrikaření té trojice.
Když dělal Paco na té bráně, nebo jiné tesařině, dělali i jiní farmáři. Kydali hnůj, krmili zvířata, honili se za nimi po pastvinách, dojili, vařili, myli nádobí, řezali a štípali dříví, malovali baráky ………apod.
Jen ta Pacova práce stojí jako pomník a ty ostatní práce nikdo neoceňuje. Bez nich by ale ani Paco na farmě nepřežil.
Je nespravedlivé chválit jen Paca, který se věnoval většinou jen tesařině, ale zlehčovat jiné práce, které jsou taky často těžké, nebo stejně důležité a musely být udělány
Např. Heňo , Jano, Šárka tam udělali taky kus práce, jen po nich nezůstal vystavený pomník.
A jsou už venku. Kdyby se hrálo víc bez intrik té svaté trojice, tak byli venku už asi někteří z nich a na farmě ještě zůstáli někteří jiní hráči – taky pracanti.

Já nepřeji výhru žádnému z té slavné trojice. I kdyby byl pracovitý. Oni těmi intrikami připravili o možnost vyhrát jiné pracovité hráče, kteří ale neměli povahu intrikářů a mysleli si, že jde k cíli dojít i poctivě.

Někdo z té trojice asi dosáhne na finanční výhru, ale u mne vítěz nebude.
Vítěze tam mám jiné, i když třeba odešli bez peněz – ale morálně čistí.

18
galadriel
Reagovat

Franz, mňa vôbec neprekvapuje, že ony dve si rozumeli najlepšie. Števo, o tom ani netreba.

19
veverka
Reagovat

16 – Franz – K tomu finále si taky myslím že dojde podobně jak píšeš.

20
Franz
Reagovat

18 – ale ty to ale myslíš jinak.
Haklová měla podobný osud jako Božka a také ji umřela sestra. A obdivuje Božku, že se stará o ty dvě děti.

21
Pertule
Reagovat

17 – veverko – Já jim naopak fandím, neberu to tak tragicky, že bych byla vyloženě znechucená některými lidmi (i když ten Števo ….. ach jo :)
Jen by to chtělo trošku objektivity, dostávali úkoly, které by bez Paca nesplnili, proč si myslíš, že nebýval za sluhu? Protože ti podle tvého pracovití, čestní a jedinečně bezelstní farmáři dovedli dojit, vařit, mýt nádobí, řezat a štípat dříví, malovat baráky … jenže by tak dobře a tak rychle prostě nepostavili salaš, bránu atd. A moc dobře to každý z nich který byl FT věděl, jinak by Paca dávali za sluhu už proto, aby se ho v duelu mohli zbavit.

22
Lorinka
Reagovat

Podle mně je vítěz Paco. Ten by si to zasloužil. To, že mu Martin dal jen 10 mincí a ještě jich pět hodil na zem, to svědčí o jeho inteligenci.Já bych je vůbec nezvedl. Nejlepší je zadat 12 úkolů, to jen doděláte, zabít 6 ovcí a morky, rozbourat maso, to je jen na dva dny. Naco tak velkou udírnu. V té udírně nikdo nevyudí nikdy žádné maso. Maso před uzením se naloží do láku alespon na 14 dnů a ne, že se udí za dva dny. To by muselo být nastříkané rychlosolí (prachandou) A jsem velice zvědav na Božku, jak splní úkoly. Jen ten sad není prdel. No prostě Martin je Martin. A Štěvo, to je kapacita sama o sobě. Jen v ukázkách ho odhalí kovář, jak dělá. Bez Paca by byli Pr…li.

23
gabi
Reagovat

21 Pertule – myslim, ze za sluhu ho nedavali preto, lebo sa ho kazdy ako duelanta bal a keby nebolo Petra, neviem, neviem, ci by tie dvere do kuchyne osadil Paco spravne, na kolibe si dobre makol okrem Paca aj Peter a Heno, inak Peter sa tiez vyznal v praci s drevom, raz to bolo okrajovo spomenute, ale zasluhy sa pripisovali iba Pacovi

24
Tamzin
Reagovat

Řekla bych , že dřít se umí každý vůl, ale u práce přemýšlet, umět si ji ulehčit, to už každému nejde, viz. Janka, snopy na poli a vozíček..
Farma je sice o práci, ale je to soutěž, takže i o taktice. To tam jinak mohli nahnat třeba ukrajince a nejlepšímu dát za 3 měsíce 50 000.

25
veverka
Reagovat

Objektivita je ale v tom, aby se posuzovali stejně. Pracovitých lidí bylo víc.

Třeba na té salaši měl stejný podíl i Petr, který byl jako tesař taky šikovný. Ta salaš není jen práce Paca, tu stavil stejným dílem i Petr a další, kteří nebyli mistry tesaři, ale bez nich by nestála tak brzy. Peťo by to zvládl s pomocníky taky postavit.

Jenže Martin ve většině za ty práce sice pochválil všechny, ale vyzdvihoval víc Paca.
A myslím si, že to byl i režijní plán.
Paca vyzdvihávat pochvalami do nebes a až bude mít hlavu v oblacích, poslat ho zase drsně zpět na zem.

Pokud divák sleduje děj pozorně, nešlo přehlédnout, jak často byla Pacova práce vyzdvihována a chválena víc na úkor jiných. Připravovala se tím půda pro jeho pozdější pád. A ten plán vyšel režii mistrně.
Paco dostal jako FT úkoly, o kterých bylo jasné že nesplní a Martin ho zase nepřiměřeně setřel a stáhl z výšin zpátky na zem.

U brány mohl taky jít pomáhat někdo další a byla by asi ještě dříve, jenže Paco si ji sám vzal za úkol.
Kdyby k tomu šel i někdo další, tak by byla zase dříve hotova a mohli jít zase společně na další úkol. jenže to nevyhovovalo Pacovi a chtěl ji dělat sám.

Je to hra a scénář napsaný předem a hráči jsou loutky. Někdo je ovladatelný líp, u jiného si musí režie pomoct, aby nevybočil ze scénáře.
Je zbytečné se tady dohadovat, stejně to skončí tak, jak bylo naplánováno předem.

26
Pertule
Reagovat

23 – gabi – to je jisté, farma není o jednom člověku a Paco není superman. Můj příspěvek byl jen reakcí a vyvážením na opačný názor, jen pro zachování objektivity a rovnováhy :)

27
gabi
Reagovat

26 Pertule – tak toto som radsej nepochopila :)

28
pepe
Reagovat

Ja som doteraz neprispieval iba cital.Drzim palce Janke a Pacovi.Ja len tolko ze nazor nikomu neberiem ved kazdy je nejaky tak ako aj na farme.Aj ked Bozka dnes riadne zabila s tym Pacom ze podla nej tento tyzden vela robit nebude lebo on je taky.Tak to prehnala lebo ona sa okrem varenia nikdy nejde pretrhnut a vzdy je aj s Janou cista aj ked ostatni su po praci spoteni,spinavi a zrobeni.V tomto Pacovi nesiaha ani po paty.

29
Pertule
Reagovat

27 – gabi – to nevadí :D

30
pepe
Reagovat

A najvacsi gol.:bozka:ked prisiel ten pan a zacal vypravjat tak som si pimyslela:Konecne niekto normalny tak ako ja :)

31
Franz
Reagovat

Dlouho jsem se divil, že na různých diskuzích o Farmě ty příznivci Jany začnou psát až po obědě, resp. odpoledne. Potom jsem pochopil, že je to doba kdy končí škola. :->

32
Pertule
Reagovat

31 – nevím jak u vás ve školách, ale škola mé dcery má wifi …

33
dana
Reagovat

Co s tym mam spolocne vek kazdy nech si fandi komu chce .Aky je rozdiel napriklad medzi Janou a Bozkou len vekovy ale pretrhnut sa nejdu ani jedna ,intriguju obe ,hraju taktiku obe a ovplyvnuju druhych obe…su hracky obe.Tak naco sem pleties vek a skolu ved to je smiesne,dnes su na nete v skole vsetci…

34
timotej
Reagovat

Závisť je nešťastie, najmä pre toho kto závidí. Uvedomte si to dámy, čo nenecháte nitku suchú na Janke. Janka je naša a tak to aj zostane.

35
Franz
Reagovat

34 – ale vždyť vám tu vaši Janu nikdo nebere.
A toto zatím byla slušná diskuze pro všechny názory a to tak je a i to zůstane !!!!!

36
Poppy
Reagovat

A jéje, Janina skvadra dorazila na Panáčka :-(

37
pepe
Reagovat

Preco hned tie vykricniky ved to je slusne diskutovanie :)

38
Franz
Reagovat

Jestli jste tu přišli předvádět to co předvádíte na oficiálních stránkách, tak se tam prosím zase vraťte.
A s těma vykříčníky jsem udělal chybu, patří tam jen dva. Asi je to tím, že jsem už nějakou dobu ze základní školy.

39
pepe
Reagovat

Ja budem zase len citat uz.Vyjadrovat nazor sa tu nesmie :)Hned je clovek skvarda a spratek.A to som myslel ze ked sa clovek slusne a civilizovane vyjadri….Prajem vam prijemne diskutovanie.p.s.mam38

40
galadriel
Reagovat

veverka – Peter na stodole robiť nemohol. Bol vtedy sluha a mal toho naozaj dosť. Sám vtedy ľutoval, že nemohol pridať ruku k dielu, lebo táto práca by ho bavila. Odbehoval tam len fakt výnimočne. Heňo a Jano tam makali, ale myslím, že bez Paca by to postavené nebolo.
Bránu robil sám, lebo všetci ostatní strihali ovce. Ku konci mu prišiel pomôcť Jano. Ale verím tomu, že on si prácu radšej robí sám.

Franz – s Haklovou by som sa nerozprávala ani o svojom psovi. Je to žena bez úrovne…Uvidíme, ako to bude prebiehať.

41
galadriel
Reagovat

Franz, myslím, že tie príspevky sú v pohode. Môže tu svoj názor vyjadrovať každý, kto má záujem. Pokiaľ prekročí medze slušnosti a únosnosti, bude upozornený. Myslím, že ešte nebolo treba. Každý z nás niekedy napísal svoj prvý príspevok :))

42
Franz
Reagovat

galadriel – já nemám problém s názorem druhého (nakonec my dva se taky občas popichnem :)), ale tady jsem měl dojem, že tu až někdo vyhrožuje (můj pocit).

Na Haklovou mám stejný názor jako ty. Nechápu jak s ní Markíza udělala „vzácnou návštěvu“.

Marodím, nudím se a tak mám čas i diskutovat.

43
Poppy
Reagovat

pepe – pokud můžu mluvit za sebe, nevadí mi odlišné názory, ale vždycky si ráda přečtu, proč je dotyčný má. Pokud jsou to jen takové výkřiky, že tady Janě někdo závidí – promiň, ale to pak není diskuse. Jestli si chceš s náma povídat a máš jiný názor než třeba já (a je jich tu dost), ráda si to přečtu.

44
W - ten správny
Reagovat

inak Franz, nebol si prekvapený, že Jana prejavila nejaký vzťah k zvieraťu, keď hovorila, že tá koza jej bude chýbať? :D Som si hneď spomenul na teba, jak to hovorila :)

Mne je momentálne ľúto len toho, že sa schyľuje k ženskému duelu, radšej by som videl Števa preč a pokojne si vychutnal zvyšok Farmy :)

45
veverka
Reagovat

40 – máš pravdu, ani ta salaš by nestála bez ostatních.
Neudělal ji jeden člověk, ale bylo jich k tomu víc a zasloužili se o to stejným dílem. Proto taky tvrdím, že nedělal jen Paco, ale dělali i jiní a určitě tolik, jak Paco.
Reagovala jsem na to, jak někteří tvrdí že Paco si ty peníze zaslouží nejvíc, protože pro farmu udělal vela.

Ale už raději moc psát nebudu, protože diskuze se občas pak spíš mění na arénu, a některé lidi tady jiné názory než jejich dráždí jako červený hadr býka a mají potřebu hned oponovat, ať to dává smysl, nebo ne.
Občas už začínám mít pocit, že by mohla tato diskuze sklouznout k té z ofica a to by byla škoda.

46
galadriel
Reagovat

:)) veverka, o to sa tu nebojím. Aj keď máme každý svoj názor, tak verím, že to tu do nejakého osobného osočovania určite neskĺzne. A určite by si tu už chýbala. Tak sa nedaj znechutiť inými názormi, ja tiež niektoré nezdielam, ale bez toho by tu bola nuda :))

47
Franz
Reagovat

44 – to víš, že jsem byl překvapený její lítostí nad kozou a i zamyšlením nad tím, že musí vyhodit Niku.
Ovšem mně osobně se nelíbí jak to je od ní podané – tedy jako by to bylo samozřejmostí, že Nikoleta prohraje.

Moje polovička říká o Farmě, že je to slovenská telenovela z farmářského prostředí, kde se tentokrát v hlavní roli představuje ochotnička Jana Hrmová a v těch vedlejších rolích ostatní „účastníci zájezdu“.

48
Tamzin
Reagovat

Hlavně bych řekla, že můžeme těžko skutečně hodnotit kolik kdo odvedl práce, to bychom je museli sledovat on-line, je to spíš o osobních sympatiích, je zbytečné to napadání ostatních.

49
veverka
Reagovat

46 galadriel – Mne neznechutí jiné názory, to bych nechodila na diskuzi.
Každá mince má 2 strany a jiné názory mně ukazují tu druhou stranu mince, než vidím já. Ten jiný názor by člověka měl obohatit, aby mohl přemýšlet nad tím, co jde vidět jinak.
Ale pokud někoho baví diskutovat tak, že jen čeká na příspěvek konkrétní osoby, aby ho mohl okamžitě nějak rozporovat (a to jakkoliv, hlavně že oponuje), tak je rozumnější odejít.
Budu si vás možná číst, spousta lidí tady mně obohatila svými názory a pomohla vidět ty situace na farmě i jinýma očima a jsem za to ráda.

50
pepe
Reagovat

Poppy -preto citam tuto diskusiu lebo je slusna.p.s.nikdy som nevykrikoval ani nenapisal ba ani nenaznacil ze Jane niekto zavidi.Ani som nikomu nevycital ze niekomu fandi.ja len tolko

51
galadriel
Reagovat

49 – tomu rozumiem. Tiež som tu jednu dobu mala ten pocit :)) Dúfam, že ten tvoj som nespôsobila ja, každopádne dúfam, že si to ešte rozmyslíš. A dúfam, že dianie na farme bude také zaujímavé, že to to ani nedá nezareagovať :)

52
galadriel
Reagovat

Ako tipujete sobotu?? Pánsky, či dámsky duel ?? Neviem ako bude Števo voliť. Či tak, že veď je to jedno, tak Paca, alebo dá Veroniku, lebo do duelu ísť nechce.

53
Franz
Reagovat

pepe – přijmi moji omluvu,
ale já jsem nejprve reagoval na 34 timotej . A přiznám, že někdy používám sarkasmus. Já tvůj nick neznám a zapletla jsi se do těch dvou ostatních. Samozřejmě tím pádem nevím zda přišel nový slušný diskutér nebo někdo z fan klubu Jany, který tak rád řádí na oficiální diskuzi.

54
Poppy
Reagovat

pepe – jestli jsem tě nějak dotkla, promiň. Najednou se tu objevily tři nové nicky, člověk neví, jestli jsou to tři různí lidé s podobnými názory nebo jeden člověk a píše pod různými nicky. To o té závisti psal timotej, ale já jsem to vzala tak nějak dohromady. Takže nenechej se odradit, určitě piš, jak to vidíš :-)

55
Poppy
Reagovat

52 galadriel – já myslím, že bude ženský duel. Števovi se do duelantské chatky nebude chtít jít a Jana chce taky ženský duel. Určitě to Nice a sobě samé nějak vysvětlí. Pochybuju, že by naopak Nika přesvědčila Janku na mužský.

56
Franz
Reagovat

52 – netipuji nic, protože se může stát všechno, ale přikláním se k známým sktečnostem, že Nikoleta bude oběť. Teď záleží zda Nikoleta nějakým způsobem nenaruší plán svaté trojky.

57
Pertule
Reagovat

52- galadriel – pokud bude ženský duel, tzn. Veronika – Nika, nejsem si jistá která má větší šance. Ona se Nika nezdá, ale je v ní taková skytá síla, moc mi sice nesedí ( kvůli tomu jednání v duelu s Kikou) ale tentokrát by mi bylo jedno která se vrátí. No, možná o trochu víc bych chtěla Veroniku.
Ale Števo si odfoukne až to porazí Zuzu :)) než mu dojde, že bude pravděpodobně sluha a nevybere si disciplíny.
Jinak bych vám chtěla říct, že se mi tu s vámi líbí a jestli jsem občas sarkastická tak se omlouvám.

58
BarBora
Reagovat

17 veverka – spokojne sa pod to môžem podpísať.
Aj s tým, že výhru nikomu z tých troch neprajem.

Keby bol Paco išiel vlastnou cestou, mohlo to vyzerať inak, ale „chlap“, čo sa 3 mesiace len tak vezie v závetrí dvoch nevkusných intrigánok, hlúpučko vyzýva do duelu slabšieho súpera alebo súpera o ktorom vie, že si ho nevyberie, veľkohubo znevažuje inteligenciu svojich spolufarmárov,… mal sa čo od J+V naučiť.
No, a v posledných dieloch sa nám odkryl v plnej paráde.

Už požuje Kvetku: Kto urobil ten nádherný prístrešok?

59
BarBora
Reagovat

58 oprava: už počujem Kvetku…

60
BarBora
Reagovat

21 Pertule – v každej farme sa stavalo a vždy to postavili – lepšie, horšie, ale postavili, aj tu by sa bez Paca obišli. Tie úlohy boli stavané vyslovene pre Paca, načo novú bránu, kvôli tetám? Veď stará brána bola funkčná.
A ten prístrešok nad hrnčiarsky kruh? Už im asi dochádza fantázia.
Teraz dá Martin postaviť psiu búdu, snáď, aby sa mal Packo s čím hrať.

61
gabi
Reagovat

60 BarBora – presne, lebo inak by sa ukazalo, ze ina praca ho velmi nezaujima a image pracanta by bol fuc :)

62
Pertule
Reagovat

A já pořád čekám a čekám kdy napíšete i něco pozitivního :)) Já vám snad pochválím i Božku aby to bylo o něčem dalším než pořád nasazování na Paca. Já myslim že už jsme ho probrali shora zdola a zleva zprava :) jsem asi beznadějný optimista, ale pořád si myslím že je to fajn mužský a pokud vyhraje on, budu ráda.

63
gabi
Reagovat

62 Pertule – myslim, ze tam uz nic pozitivneho nie je, stab to, podla mna, prespekuloval, takze ma to uz vlastne nebavi tak ako predtym, snad by som sa pobavila, keby naozaj vypadla Nika a z pomsty by dala za FT Bozku

64
BarBora
Reagovat

67 gabi – áno, pracantmi tam boli len Janko a Heňo, robili nad rámec povinností a všetko, nie len čo ich bavilo.

65
iris
Reagovat

veverka-ja som netvrdila,ze ostatny nerobia,ja som prezila svoju mladost na dedine a viem o com je taka farma,hnoj,podojit a ostatne prace dokaze urobit kazdy. Ja chcem,len poukazat na Pacovu zrucnost co mu rozkazu to dokaze urobit a je to mlady clovek,ja vo svojom okoli takeho nepoznam.To na Pacovi obdivujem,tiez sa mi nepaci,ze sa da manipulovat.Sarka a Paco boli od zaciatku pre mna finalisti,zial Sarka
vypadla.Pocuvala som aj ako sa o Pacovi vyjadrovali Heno a ostatny vypadnuty farmari.Je to moj nazor a vazim si pracu vsetkych co su tam…..

66
Pertule
Reagovat

63 – gabi – já nemyslela o Pacovi, i když mě zaráží váš takřka 100% negativní názor. Dokážu najít něco kladného klidně i na Števovi … počkat …. přemýšlím … :D

67
Pertule
Reagovat

No jo, ale když tu budeme jenom nadavat a brblat tak to nebude žádná zábava :)

68
BarBora
Reagovat

Ten ženský duel asi bude, Jane nehrozí, že by ju Verona brala so sebou, tak či tak sa zbaví jednej súperky a keď vypadne V, určite ju určí za FT a teda už ju viac nebude potrebovať.
Kedysi boli dohodnuté, že postupne vyhodia Šárku a Božku, Verona v dueli bola, Jana potom dala prednosť ženskej koalícii, takže bola z obliga.
Len neviem, prečo minule ten ženský duel zrušili, tak je možné, že to zopakujú.

Franz, Jana sa už asi postará, aby Nika nezvolila Božku, Nika jej na tie intrigy už raz skočila, prečo by jej zas neuverila, naozaj som zvedavá, ako jej to „vysvetlí“. Pokiaľ na túto informáciu medzi reklamami zvýši čas.

69
galadriel
Reagovat

68 – BarBora. Veronika vyhodila Božku, Jana Šárku. Takže sú si 1:1. Mne sa páči to, že Jana tak dopredu taktizuje, že už rozmýšľa nad tým, ako budú hlasovať diváci a teda že tam radšej nechajú Števa ako Božku.
Nech je Janka aká je, takticky jej to myslí.

70
galadriel
Reagovat

Nedá mi to nevrátiť sa k tomu článku na topkách.
Haklová – Zároveň je aj mojím favoritom na výhru. Nebola konfliktná, výborne sme si rozumeli a pre tie detičky robí maximum.
Teraz to bude hnusné ale….to akože zistila z tých jednostranných rozhovorov s Božkou, za tých pár hodín hej? Nesnaží sa tu niekto zasa ovplyvňovať mienku širokej verejnosti?
Pozor!!! Ja nehovorím, že sa o deti nestará. Verím, že má s nimi dobrý vzťah.

71
W - ten správny
Reagovat

tak by ma zaujímalo, je tu vôbec niekto, kto vyslovene fandí Števovi? :D

72
Pertule
Reagovat

71 W ts – Števo je přece moje srdeční záležitost.
Chytám z něj infarkt :D

73
Pertule
Reagovat

Všimli jste si že když Števo hovoří na kameru v tom videodeníčku, tak se tam tváří a nastavuje se úplně stejně jako Janka? Víte jak, pro takový ten efekt … jsem to ale krásná/krásný :)) Ještě namalovat oči a dramatický efekt je hotový

74
BarBora
Reagovat

69 galadier – vlastne máš pravdu, Jana vyhodila Šárku, potom mala ísť V. vyhodiť Božku (po jej návrate), ale bol duel Kika-Nika, potom koalícia.
Fakt je, že Jana nehovorí ako by to mohlo byť, ale ako to bude. Veroná vyhodí Niku, Nika dá Paca za FT, Paco dá B. za slúžku – vyhodia ju a potom bude v semifinále J+V+P+Š. Nuž uvidíme, tá jej istota je zarážajúca.
Škoda, že nám neukázali, ako špekulujú B+Š, možno Božka spracuje Števa na mužský duel, ona tiež vie rátať.
70 – Haklová jej týmto môže skôr ublížiť. Nečítala som to, počkám na farmu.

75
gabi
Reagovat

71 W – asi nikto, ale precitala som si zaujimavu vetu od Sarky na FB : Kristian Tntworks Gerencseri keby ti bolo podla prace sarka, tak stevo by tam uz davno nebol, lenivy jak fras
Sarka Racova lenze on lenivy neni.ukazuju nam co im pasuje este si to nepochopil

76
Poppy
Reagovat

75 gabi – je to možné, ale Šárka je takový lidumil. Ona snad neřekla křivé slovo proti nikomu.

77
gabi
Reagovat

76 Poppy – praveze sa vyjadruje o falosnosti, hovori, ze doteraz to nic nebolo, az teraz sa vraj mame pripravit na riadnu falos

78
Poppy
Reagovat

77 aha, gabi, zkusím se tam podívat. Zřejmě to může souvist s tím, že farmáři jsou doma a Božka referovala. No, snad na tu faleš budu mít nervy. A to taky může znamenat, že Božka už je ze hry.

79
W - ten správny
Reagovat

78 – to by som sa nebál, niekto tu už myslím písal, že to vyzerá tak, že vonku sú už všetci

80
Poppy
Reagovat

79 – jo, venku jsou už zřejmě všichni, ale zpět se vrátí jen někdo. A vypadá to, že Božka ne.

81
BarBora
Reagovat

Poppy, oni boli na farme spolu, všetci farmári tam prídu, keď tam zostanú poslední štyria.
Števo je taký otloukánek, každý doňho, ale on si to nenechá a strih je k nemu tiež nemilosrdný. Možno by sme sa veľmi čudovali a nie len z neho, keby sme poznali reál.

82
BarBora
Reagovat

77 gabi (aj ktokoľvek iný), nie som na FB, nemohla by si pár vetami zhrnúť to najzaujímavejšie, čo Ťa zaujalo?

83
gabi
Reagovat

82 BarBora – na FB som pod nickom a chodim tam zriedkakedy, iba si precitat, ak ma nieco zaujima, toto boli, podla mna najzaujimavejsie pikosky poslednych dni, inak fanusikov aj odporcov tam ma kazdy, niekto viac, niekto menej, ale chodim tam nerada, lebo je tam dost vulgarizmov

84
Poppy
Reagovat

BarBora, nevím, co tam gabi četla o intrikách, já jsem to pročetla a bylo tam jen toto (a je to upravené, takže předtím to mohlo být trochu jinak):

Sarka Racova: heno intrigy mas vsade,staci ked pojdes do nakupneho centra a budes chciet aby ta pustili k pokladni lebo sa ponahlas.to budes vydiet tie reakcije.aja na farme som sa citila velmi dobre.a ty to vies.

před 3 h · Upraveno ·

Jinak Šárka Števa vychvaluje, že s ním 5 dní cepovala a pracoval. Chtěla by další Farmu, kde by byli tak po třech farmářích z těch minulých Farm a nevyhazovalo by se duelem, ale zřejmě nějakým hlasováním, kdo nejmíň pracoval. :-) A Šárka je v kontaktu zřejmě se všemi vypadlými farmáři, má tam pěknou fotku s Ferom, ten má nějaké společné aktivity s Petrem.

85
gabi
Reagovat

84 Poppy – skopirovala som to z jej stranky, je to odpoved na prispevok Kristian Tntworks Gerencseri

86
Poppy
Reagovat

Gabi, našla jsem tam jen tohle, možná to už promazali. Nevím.
Galadriel, kdyby se ti to kopírování, co jsem sem dala, nepozdávalo, tak to klidně smaž.

Vlasta Medvecka Hudecova no ja som tiež držala palce Šarke ono to už tam neni ono,Paco je sice pracant ale je mlady bezdetny ,nevyužije tie peniaze tak ako Šarka ,teraz držim palce Božke ,ako sa hovori v kuchyni sa narobiš a ked sa najeme nic nevidno Paco nevaril teraz je prvy krat sluhom.

Včera v 19:40 · 1
..
Kristian Tntworks Gerencseri keby ti bolo podla prace sarka, tak stevo by tam uz davno nebol, lenivy jak fras

před 23 h · Upraveno
..
Sarka Racova lenze on lenivy neni.ukazuju nam co im pasuje este si to nepochopil

před 23 h · 3
..
Anna Kubíková Kamanova však ten števko tam aj schudol a tie dve pribrali ja si myslym že z lenivosti sa nechudne ale pribera

před 10 h · 1
..
Anna Pe konečne pozitív na Števa:-)))))))))))))

před 10 h · 1
..
Anna Kubíková Kamanova ja števka mam rada

před 10 h
..
Anna Pe už sme dve:-)

před 9 h
..
Anna Kubíková Kamanova je ich viac

před 9 h
..

Eva Durišova Šarka nechapem ako si si mohla zastavat Števa ze cepoval,ked bolo vidiet ze mlatil iba ustami,je to najvacsi darebak z farmy,stale sa na nieco vyhovara.

před 4 h
..

Sarka Racova leboi cepoval somnou 5dni len to vystrihli.aja som bola pritom takze viem ja ako robil.

před 3 h · 4
..

Eva Durišova je mi to jedno,aj hospodar Martin povedal,ze stale sa Stevo na nieco vyhovara,preco by to vystrihvali,ved kazdy vidi akyje lenivy,skoda reci.

Před 51 minutami
.

87
BarBora
Reagovat

Gabi, Poppy, dík.

88
iris
Reagovat

Kazdy z farmarov potrebuje peniaze,len Janka sa tam isla zviditelnit ako sa sama vyjadrila.Paco chce pomôst svojej rodine ma vazne choreho otca a zial nase zdravotnictvo je v kastrofalnom stave,za vsetko musite platit.Ja len ,ze som tu citala “,ze Paco je mlady a nepotrebuje peniaze“ je to moj nazor a drzim mu palce…..

89
iris
Reagovat

opravujem-katastrofalnom

90
gabi
Reagovat

88 iris – nerozumiem, Ty sa pozeras na modre z neba?

91
iris
Reagovat

gabi-mam uz 61 rokov ale oci mam v poriadku a rozoznam farmu od modreho z neba….

Přidat komentář