Panáček v reality show

StarDance 2013: 3. taneční večer stop pro Pavla Řezníčka a L. Hunčárovou (rekap)

18. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD6-3 uvod
Třetí taneční večer bude ve znamení muzikálu. Již jen sedmičlenné startovní pole čeká ale především další soutěžní tanec. Jive uvidíme v podání Pavla Řezníčka, Imricha Bugára, Taťány Kuchařové a Šárky Kašpárkové. Tango zatančí se svými partnery Anna Polívková, Matěj Ruppert a Ondřej Brzobohatý. Čeká nás prý tanec i s company, ale jak to bude vše pojaté teprve uvidíme.

Muzikálový večer Stardance 2013 se ukázal jako jeden z nejpovedenějších v tomhle ročníku. Možná bude samozřejmě v dalším běhu překonán, jsme teprve na začátku, přesto si troufám tvrdit, že se na něj bude hodně vzpomínat. Přinesl úžasná taneční čísla se skvělou choreografií (Lindě Rančákové plus), přinesl skvělé výkony a bylo to, jako kdybychom v soutěži byli o pěkných pár týdnů dál.
SD6-3 moderatori
Dojmem o pár týdnů starší hned v úvodu působila i Tereza Kostková. V zelených šatech s tygrovanou vsadkou vypadala na statnou padesátku, a já celý večer bojovala s tím, že koukám na klon Saskie Burešové a hledala pihu. Paní kostýmní návrhářka, ale i vizážisté se na „výkladní skříni“ nevytáhli zrovna moc šťastně.
Teď už ale vzhůru k soutěžícím a jejích tancům

Jive

SD 5 Taťána Kuchařová a Jan Onder

SD6-3 kucharova
Grease, Greased Lightning
Hned první tanec večera uchvátil, ale hlavně překvapením z kompaktního dojmu tanečního čísla z oblíbeného muzikálu/filmu. I laický jen trochu podrobnější pohled odhalil, že Táňa je oproti partneru i company poněkud pomalejší a má co dělat, aby to udýchala. Do originálu sice tanečnice nepatří, ale Danny Janovi (po slovensky) pristane, červená kára v podání Olivie N-J. by byla asi víc šibalsky svítila očima. Ale pěkné, líbilo a na další pěkně naladilo. Trochu horší byl potaneční rozhovor, kde Táňa nejdřív „moudře“ kývala a pak se „pýřila“ u lichotek. Nevim, možná to dělá ten její knoflíkový nosík, který jí s mým klofákem závidím ;-)

Hodnocení poroty:
Révai – perfektní otvírák, perfektní choreografie, Táňa skvěle zapadla – skoro ji nepoznal, pak to rozsvítila, nemá nic co by vytknul.
Drexler – strhující, měla rychlé nohy, měla energii, dobrá technika
Balaš – krásná show celkově, spíš motivačně – pozor na tečky pohybů
Chlopčík – bezesporu obrovská energie, jenže u vás by měly být daleko rychlejší nožky, v jedná části trochu před hudbou, měl pocit, že se v jive necítí až tak dobře
R – 9 D – 8 B – 8 Ch 7 = 32

SD 1 Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová

SD6-3 reznicek
Hairspray, You Can’t Stop the Beat
Přiznám se, že tento muzikál jsem si musela vyhledat, neznala jsem. Taneční číslo bylo postavené pěkně, ale musím se přiznat, že při pohledu na náhlé odvázání pana introverta jsem přemýšlela, zda se před přímákem trochu něčím nepodšparjcnul. Taneční výkon Pavla mi ale neoslnil, několikrát jsem si všimla problémů s rytmem, a celkově jsem měla dojem že v tom plaval poněkud nemálo.

Hodnocení poroty
Balaš – řada malých nepřesnesností, několikrát za hudbou, neostrost pohybů, ale obrovký posun mimiky
Chlopčík – dnes poprvé tančil uvolněný, nepřesnosti rytmické, jive ale velice pěkný
R – -6 D –6 B –8 Ch – 6 = 26

SD 3 Imrich Bugár a Jitka Šorfová

SD6-3 bugar
Hair, I Got Life
Pod rukama skvělé učitelky přišel Imrich sice už skoro o celého Milana (břicho), ale proměnil se v brouka svižníka (M. Eben) a tomu, kdo to ještě neprohlédl, předvedl, že není žádné prkenné dřevo. Opět výborně vytvořená choreografie, která strhla tanečníky i publikum. Civilní projev Imra k tomu přesně seděl, kroky nadřel a s úsměvem se protančil a prozpíval až dokonce. Mě se to moc líbilo.

Hodnocení poroty
Chlopčík – trochu nízko těžiště a kolena na jive moc kačerovská – od sebe, ale bylo to rozkošné
Balaš –víc než technická stránka věci jej zaujal výraz provedení, oceňuje obrovské charisma
R – 6 D – 6 B – 8 Ch -6 = 26

SD 7 Šárka Kašpárková a Jan Tománek

SD6-3 kasparkova
Mamma mia, Waterloo
Bylo mi 13, když Waterloo vyhrálo Eurovizi, ABBA je symbol mého dospívání a prvních taneční pokusů. Je pravda, že jsem tehdy byla asi taky trochu samá ruka noha a tak bych měla mít pro vytáhlou Šárku pochopení. Jenže bohužel, v jive mi strašně připomínala zasloužilou paní Heluš a tím vlastně bylo hotovo. Uznávám, že se Šárka snažila, že by se asi tančit dost naučila, ale detekuji šampioní úsměv a to ji, přesně tak jak kdysi na začátku říkal její partner Jan, vlastně brzdí a škodí. Víc pokory a méně spoléhání na omluvný diblík by neškodilo. Ale abych nebyla neobjektivní. Jive zvládla Šárka celkem slušně, celkový pohyb ale dojmově začátečnický, místy trošku pomalé nohy a honila rytmus. Chorografie posledního tance večera mě nijak extra nezasáhla, asi protože ta teta Helena se mi tak připomínala.

Hodnocení poroty
Chlopčík – bylo vidět, jak jste si to užívala, zatím váš nejlepší tanec, dalo by se ale vytknout, rychlejší nohy, více zvedat a další, ale radost z tance převažovala
Balaš – moc hezká choreografie, technika ale nebyla úplně osvojená
Drexler – měla dojem, že se dívá na solistku baletu československé televize, měla pocit, že to absolutně funguje
Révai – příjemný výraz ukazující jak si to užívala, předčí všechny kostýmy
R – 6 D -6 B – 9 Ch – 6 = 24

Tango

SD 4 Matěj Ruppert a Alice Stodůlková

SD6-3 ruppert
Chicago, Cell Block Tango
Stará je naštvaná, má navaříno, napečíno a pak mi kuchne.
Říkal si o to.
Matěj je řízek, který mě baví a tyhle polohy jsou přesně na něj. Je pravda, že poněkud šlapal a Alice jej hlasitě naviguje a počítá, ale ten kopýtkem ryjící býček to všecko převálcuje energií a nasazením. Mě osobně je jedno, že technika opět trpěla, choreografie pěkná a zážitek z v pořadí druhého tance večera je prostě úsměv od ucha k uchu a potlesk. A to přesto, že Matěj v zákulisí přiznal, že dnes to zdaleka nebylo ono, že mu to nešlo a v tanci se dobře necítil.

Hodnocení poroty
Drexler – není to váš styl, přes vesele svítící oči se dá těžko předstírat tolik zloby, kroky se dají dělat i přes patu, to je v tangu lehčí, špičky nebrat, záda trochu shrbená, chybička se vloudila, známka bude průměrná
Révai – líbilo se mu to, chybička se vloudila, ale krásné muzikálové číslo, lepší než taneční
R – 7 D – 6 B – 6 Ch – 5 = 24

SD 2 Anna Polívková a Michal Kurtiš

SD6-3 polivkovaNine, Be Italian
Hudba je sama o sobě úžasná, ale to co předvedli Anna s Michalem bylo až neuvěřitelné a jediné výstižné slovo je WAU! Dokonale vymyšlené a sehrané už od nástupu, přes dohady v jako italštině a vzteklý výstup na židle a tanec ještě ani nezačal. Kdo neviděl neváhá a na ofiku pustí, protože choreografie skvostná, kostým náramný a provedení úžasné. Stříkaly vášně a diváctvo skoro ani nedutalo. Tanga jako takového moc nebylo, ale kroky a figury byly dost obtížné a pro laické oko zvládnuté bravůrně. Celek dokonalé číslo s příběhem, které uteklo až člověk neví ani jak. (já už to dala nejmíň 8x)
SD6-3 polivkova tango A
Hodnocení poroty
Révai – naprosto fantastické muzikálové číslo.
Drexler – pohnula jste se do jiné dimenze, nádherné, jediná drobnost – trošku víc se narovnat, vypnout.
R -9 D -9 B – 9 Ch -10 = 37

SD 8 Ondřej Brzobohatý a Eva Křejčířová

SD6-3 brzobohaty
Pajama Game, Hernando’s Hideaway
Další tango z rodu těch, co vás zvedne ze židle. Alespoň na mě tahle písnička tak funguje a vždycky ji s radostí a pobavením slyším. Stylizace Ondry do (Pepka) námořníka byla skvělá a smála jsem se nejen u ukázky nácviku, ale například i u srandovně vystrčeného zadečku. Chybička se sice vloudila, ale i kdyby se kvůli tomu vyváleli, tak by mi to dojem nenarušilo. Jak jsem si dřív na Ondrovo hraní obličejem trochu stěžovala, tak tentokrát to sedlo jak pozadí na kloset. Mě se to líbilo, byl to zážitek u kterého jsem si užila zábavy a přesná technika mi až tak nezajímala. Ostatně, kterej námořník by tango válel zcela perfektně?
SD6-3 brzobohaty 2A
Hodnocení poroty
Drexler – chybička se vloudila, ale přece jen se více narovnat,
Chlopčík – tulení tam patřilo, udržel lépe postavení, rytmicky moc pěkné, na začátku trochu tuhý – méně přirozený
R – 8 D – 7 B -8 Ch – 7 = 30

Rozuzlení

SD6-3 tabulka
Moje osobní hodnocení, se od pořadí párů podle porotců zase drobně liší. Určitě bych prohodila Matěje s Pavlem Řezníčkem, ale nevěděla bych kam zařadit Táňu s Janem, protože na konci večera jsem zjistila, že si z toho vlastně skoro nic nepamatuju, líbilo, ale bez chuti a zápachu zase vyšlo z hlavy ven. Za sebe bych vyřadila Šárku. Kromě tanečních nedostatků na mě její tanec působil také neochuceně.
Moje hlava je ale jen jedna z mnohatisícového davu a tak se se soutěží, pro mě trochu překvapivě, rozloučil pár č. 1

Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová

SD6-3 zaver
Je pravda, že Pavel byl i pro mě trochu nudným patronem a tanečně se také neukázal nijak extra. U populární mužské seriálové tváře jsem ale čekala větší diváckou podporu, možná dojel na to, že divačky spoléhaly jedna na druhou a nebo dámy tv kanály nepřepínají. V každém případě ač Pavla není možno prohlásiti za dřevoně ani prkeníka, patřil k slabší části soutěžního pole. Ctí mu budiž, že vypadl po svém nejlepším výkonu.

Zdroj obrázků: videonahrávka pořadu čt (okkvp), Fotoservis čt

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Anonymní
Reagovat

Bude to úžasný…

2
okkvp
Reagovat

Tak dnes se moc nepovedly ani šaty TK

3
Briketa
Reagovat

Alici to dnes hodně sluší.

4
okkvp
Reagovat

kruciš mi se seká záznam a zrovna teď u Matěje ;-)

5
Anta
Reagovat

Všichni se mi do teď líbili, ale Anna byla skvělá nebo možná ta choreografie byla skvělá :)

6
okkvp
Reagovat

5 obojí :)))

7
Briketa
Reagovat

jojo, Anna a jejich tanec byl super! A ty známky? Wau.

8
okkvp
Reagovat

dnešní večer je skvělej, choreografie s grupou to náramně oživují a vypadá to, že to všecky moc baví

9
Briketa
Reagovat

já myslela, že za chybičky se trestá :) ale opravdu povedený večer.

10
okkvp
Reagovat

Šárka mi poněkud připomínala Helenku V

11
okkvp
Reagovat

ano i balet československé televize seděl, tam ty holky taky mávaly, jak se které zrovna podařilo ;-)
(vím, jsem hnusná, kaju se)

12
Briketa
Reagovat

mně se nelíbí to hodnocení, ale asi to je proto, že tomu nerozumím a líbí se mi to podle sympatií :)

13
okkvp
Reagovat

jsem chtěla dát rychle tabulku s hodnocením poroty, ale akorát mi panáček upadl.
Kruciš, Pán záhadný mi sice u srdce nebral, ale měla bych jiné kandidáty na výpadek. njn, nemůže být vždy po mém, zvlášť když nehlasuju. Do příštího týdne ale svým oblibeným nějakou zásobu pro jistotu natlačím

14
Jana
Reagovat

tak ja jsem poslala smsky Imrichovi a jsem moc rada, ze jsem nebyla sama.
Pro Reznicka mam sice slabost uz od Hop nebo Trop, ale kdyz dotancovaly vsechny pary a ja si tak rikala, koho bych vyradila, tak jsem prekvapive zjistila, zeby mi tam ani nechybel… a opet jsem nebyla sama. Ale na konci mi to bylo lito, jak se loucil.
Asi by mi nechybela ani Sarka (kdyz jsem je videla, tak jsem si rikala, ze to bude ABBA), ale Honza jo a hodne :-) Ale nebylo to tak tragicke, cekala jsem to horsi. A Honzovi Tomankovi, na rozdil od jinych, tu jeho prekvapivou radost naprosto verim…
O Tane mluvit nebudu, nebyli spatni, ale je fakt, ze ty nohy ma trosku pomalejsi, no, zatim se to moc neukazalo. Rada bych to s nekym srovnala, ale ze zenskych celebrit tancila jive jen Sarka a to je prece jen jina kategorie :-) Pripada mi, ze porota uz se na ne diva trochu jinak a ma na ne prece jen vyssi naroky. Ale jestli se chce Tana zbavit image snazive pionyrky, tak by si plysaka na vyhlaseni fakt nosit nemela…
Anna nadherna – uces, saty, tanec, partner – no proste nadhera :-) jsem rada, ze to porota ocenila a ukazalo se, ze neni jiste vubec nic.
Matejovi se to moc nepovedlo, i kdyz Alici jo – ale trochu mi vadi, jak, i kdyz je to hudebnik, mu musi Alice pocitat :-( zase tam zamotal kroky – zacina mi pripadat, ze na to trochu kasle, ze je mu tak nejak jedno, jak dopadne. A Alici to samozrejme taky sluselo.
Ondra s Evou takovy normal…
A Imrich proste roztomily meda, jsem rada, ze prezil jive a tesim se na jeho dalsi hlavne standardni tance. Jeste bych ho chtela videt v paso doble – a moc si ho neumim predstavit u samby :-))))

15
Jana
Reagovat

jo a dneska se navrharka Kostkove fakt pomstila…
ale nektere saty byly hezke, libily se mi ty Alice, Evy, Anicky…

16
sigi
Reagovat

ten pan Řezníček vypadá neustále jako něčím zdrogovaný, naprosto bez výrazu, skoro „nemocný“, a ještě to šedivé strniště. zřejmě je to ideál české ženy a dívky? pokud ano, pak ale nechápu, proč posílat hlasy někomu, kdo se hýbe jako poleno. asi proto, že hraje v nějakých seriálech (čehož ČT zdatně využila, jen jí to tentokrát tak úplně nevyšlo, vloni se Švehlíkem ovšem ano).

v tom rozstřelu už se Matěj Ruppert viděl venku, to bylo evidentní, ale nakonec milé překvapení. zajímalo by mě, kolik lidí hlasuje, zatím jsme se tato čísla v žádné sérii nedozvěděli – snad obchodní tajemství?

včera porota naznačila, jakým směrem se má ubírat divácká pozornost – tedy směrem k poctivé kvalitě. ačkoliv jindy porota hlasovala jako ponocný a rozptyl známek byl značný. snad proto, aby divák protestně esemeskoval ?

17
bezík
Reagovat

Matěj měl včera kliku, že dva byli čtvrtí a dva pátí, tudíž mu stačilo dostat od diváků o jediný hlas víc než Řezníček. Ale myslel si že letí, to bylo jasné, nakonec sám říkal že se mu to velmi nepovedlo. On je prostě živočišný typ tanečníka, navíc s bohatou praxí na podiu a tudíž pro klasiku s milionem zažitých nectností. Jeho výhoda je výborná pohyblivost, kondice, pohybový rozsah, rytmus, ale těch nevýhod je tam víc. Nicméně mě baví víc než třeba (tanečně výborná) Kuchařová. Snad nám tam ještě nějaké kolo vydrží. Kuchařová byla výtečná v pomalých věcech, ale včera už narazila na své limity, nohy nestíhaly, ostrost chyběla, pokaždé to úplná hitparáda nebude. Jinak moje favoritka je od začátku Anička, jsem rád že konečně setřásla tu nervozitu a včera ukázala, že fakt brutálně umí.

18
vanda
Reagovat

Včerejší choreografie Aničky Polívkové a Michala Kurtiše byla skvělá, zatím nejlepší, kterou jsem ve Star Dance viděla. Najdu si to, doufám, na internetu, abych si to ještě jednou užila. Dík.

19
Pasithea
Reagovat

připojuji se k chvále tanga Anny a Michala, to mě prostě dostalo, na tom začátku to mělo takový drajf, že jsem ani nedýchala
a poslala jsem sms Imrichovi, protože mně přijde, že ho to fakt baví a to mě baví :-)

20
okkvp
Reagovat

OT – doplněný rekap. Kdyby někdo nevěděl, kde hledat ofiko, tak tady záznamy jednotlivých tanců v sekci soutěžní páry/soutěžní tance.

21
Melek
Reagovat

Rekap chválím :)
Přiznávám, že Pavel je trochu dřevo, ale pro potěšení mého oka tam mohl ještě nějaká ten týden vydržet, za Šárkou bych netruchlila. Tož co si jeden stěžuje, když hlasy stejně neposlal ;) Anička nejlepší číslo, rozhodně nejnezapomenutelnější, snad si tu dobrou pozici udrží i nadále :)

22
Dana
Reagovat

Když už píšu recenze a hodnotím tanec, tak si aspoň zjistím jména. Ten pán, co již tančí ve SD potřetí se jmenuje TOMÁNEK.

23
okkvp
Reagovat

22 – chybka se vloudila, pravidelný čtenář ví, že zjištěno mám

Přidat komentář