Panáček v reality show

Farma 4 (16.11.): Predposledný pánsky duel + rekap

17. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7940 w=615]

Martin odchádzal z farmy nespokojný, do Paca vkladal veľa dôvery. Ten z výplaty nebol nadšený, očakával viac a hospodárove hodnotenie si zobral veľmi k srdcu. Na farme zostanú po dnešku len dvaja páni. Paco je istý, Števo a Jano sa dnes pobije o to druhé miesto. Tri duelové disciplíny o tom rozhodnú, vyberie si Chanas dobre? A pozbiera sa Paco z toľkej kritiky? Dnes duel a omnoho viac uvidíte  o 20:30 na TV Markíza. 

Rekap zo 16.11.

Jano, Števo a Božka rozoberajú budúcnosť na farme. Jano má zasa jednu zo svojich nadávajúcich chvíľok. Božka v správnej chvíli pôjde za ním, aby ju imunitou ochránil, ak by vypadol. Jana, Nika, Paco a Veronika veselo vyspávajú, po včerajšom hodnotení Paco pôvodne nechcel nič robiť, len si oddýchnuť. Chce Martinovi vrátiť 7 mincí, 100% boli dokončené len tri úlohy. Števo sa ho pýta, že na čo to robí, či chce frajerovať, od vrátení peňazí ho odhovára. Sedí tam sklesnuto pri krbe a fajčí. Vstáva aj Nika, nechcelo sa jej z postele, keď videla Jana v bunde. Števo zavolá Janu a Veroniku na raňajky. Rozpráva Veronike, ako sa dohodol s Janom o FT. Veronika sa nebude ponižovať ani pred Janom, ani Števom, nikoho o imunitu prosiť nebude. Verí si na každú z nich. Keď pôjde do duelu, zoberie si Niku. Števo sa pýta, komu budú držať palce. Veronika sa nevie rozhodnúť, ale asi skôr Števovi, lebo s Janom sa ani nerozpráva. Hovoria o piatkovom zážitku s ním, šiel po dvore a stúpil na hrable. Dali mu čelovku, začal nadávať, hrable rozbil. Števo mu všetko vyrozpráva pri dojení kôz, ako sa na ňom smiali. Jano sa s nikým o ničom nechce rozprávať, nepotrebuje, aby sa to všetko po farme poroznášalo. Ide si odpočinúť, prednejší je pre neho duel a nie teraz farma, sekol s robotou  a leží v senníku. Veronika povedala Pacovi, že aj keby sa s frajerom rozišla, s ním nebude, hoci  začína k nemu cítiť viac, ako doteraz. Aj keď sa dohodli, že robiť nebudú, Paco sa chytil plota, dokončieva udiareň.

Prišla suseda po svoju kozičku. Skočiť sa podarilo, Dorka si s capom rozumie, bude to ťažké lúčenie. Za capove služby priniesla medovinu, na zahriatie poteší. Dajú si po štamperlíku, zdá sa im slabá. Jano sa zatiaľ pobalí, vyčistí si topánky. Teší sa na duelantskú chatku, bude tam mať kľud. Zasadnú k poslednému obedu v tejto zostave. Veronika sa ho pýta, či si odpočinul, či je pripravený. Števo s Božkou rieši, že ak dá Jano za farmárku ju, opäť bude mužský duel. Božka to už nechce rozoberať, má už veľkú hlavu z toho. Príde Kvetka, hneď pochváli Paca, pekný plot spravil. Hrať napätie z voľby prvého duelanta by bolo zbytočné, vybrať si môže len Jana. Števko ale musí povedať oficiálne koho, predtým sa však koná niekoľko minútová óda na Jankovu osobu v jeho podaní. Božke to príde smiešne, robí to len kvôli tomu, aby ho dal za FT. Paco im pobalí výslužku, pri rozlúčke dá Jana Janovi božtek na jedno i druhé líce a poprosí ho, aby to vyhral. Myslí si, že Jano je nervózny, pobavilo ju, že mu Števo povedal: „Nech vyhrá lepší!“ a Jano mu na to odpovedal „ďakujem“ :D

Ženy rozoberajú, aké majú pocity z ich odchodu, Paco mlčí. Mlčí, aj keď mu hovoria, že mu možno druhý týždeň hrozí duel. Nezapája sa ani keď chcú, aby im ako FT zadelil úlohy. Nechce rozoberať žiadne taktiky, nemá náladu, stále rieši zlyhanie v tejto funkcii. Večer pozaháňajú zvieratá. Ráno všetci krásne spia, Nika po zobudení zistí, že nie  je oheň. Zobudí Paca, ten im s rozkúrením pomôže. Jana príde s účesom, ktorý nesie stopy Nika- vírusu. Janko je už pripravený na príchod svojej milej, prečesie si svoj sivý vlas, topánky pretrie.

Milá jeho Kvetka prichádza do pripraveného. Pýta sa ho na zranenie v strede čela, vyrozpráva jej stretnutie s hrabľami. Opäť sa ho pýta, prečo sa prihlásil na farmu. Najlepším priateľom pre neho bol Jindra, jemu mohol všetko povedať, Števo sa mu až tak nepáči, roznáša a intriguje. Duelové disciplíny volí takto:

  1. Prekvapenie
  2. Pílenie
  3. Pretláčanie

Keď zvíťazí, vyobjíma ju!

Števkovi sa zle spalo, v chatke prefukuje. Aj od neho vyťahuje nejaké súkromné informácie. Veľa ľudí mu drží palce, menuje celé mestá, kde mu držia palce,  jeho okruh blízkych je 6000 ľudí. Motiváciou na účinkovanie vo Farme bolo, aby ho ľudia poznávali. Duelové disciplíny trafil presne, sekol sa len v poradí. Nebojí sa, je rád, že si pílenie vyskúša.

[singlepic id=7942 w=615]

Stodola sa zaplní farmármi. Paco je smutný, lebo nestihol úlohy, zaskočil ho aj Martinov prístup, stále nad tým rozmýšľa. Kvetka sa ich pýta na odhad šancí. Božka si myslí, že 55% pre Števa, 45% pre Jana. Pacov názor je 60% Jano, stihol zrelaxovať a nabrať síl. Pozve teda duelantov, obaja sa cítia dobre.

[singlepic id=7943 w=615]

  1. Prekvapenie – strúhanie kŕmnej repy. Musia čo najrýchlejšie nastrúhať kôpku repy. Na to, aby sa nepostrúhali majú drievko. Števko to evidentne nepochopí, pomelie si ruku a prsty viackrát. Vždy keď sa rezne, ukáže svoju bolačku publiku. Vyhrá Števo, hoci veľmi tesne.

[singlepic id=7944 w=615]

  1. Pílenie dreva – pri pílení je Števkovi do spevu, nakoniec však pod ním drevo rupne. Bolo to opäť dosť vyrovnané a taký je aj aktuálny stav 1:1.

[singlepic id=7945 w=615]

  1. Pretláčanie – jednoznačne výhra pre Števa. Celý duel pre  neho 2:1.

[singlepic id=7946 w=615]

Jano svojím poduelovým príhovorom dojme Kvetku, keď jej povie, že je rád tejto Farme hlavne kvôli tomu, že ju osobne stretol, blízko neho sedela a dokonca sa ho aj dotkla! So všetkými sa rozlúči slovami, ktoré napíše aj do rozlúčkového listu. Janu sa snažil naučiť veľa vecí, ale nepodarilo sa mu to, Veronika prišla mladá, ale teraz už má všetko v malíčku, Božku ochraňoval, lebo sa tak s Jindrom dohodli, postará sa o ňu. Števovi praje finále, má sa držať a Paco je šikovný mladý muž a pracovitý.  List ma napísaný dopredu, už ho len prepíše . Rozlúči sa v Vavrom, najviac si ho potešilo posedenie s muzikantmi a Martinom v kolibe a spomína aj na to, ako mu Jana dovolila volať domov. Jana si myslí, že FT bude Božka, Nika si tým až taká istá nie je, pri Jankovi človek nikdy nevie.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 143
1
galadriel
Reagovat

nieeeeee!!!

2
Poppy
Reagovat

Doufala jsem, že Števo bude mít tak pořezané ruce, že to pak nezvládne. Ten konec byl smutný.

3
Pertule
Reagovat

Je urputný jak plevel.

4
Pertule
Reagovat

Přišlo mi Jana strašně líto když opisoval připravený dopis.

5
galadriel
Reagovat

Ja už Števa fakt nechcem !!! Radšej by som tam videla Jana.

6
Pertule
Reagovat

Števo musí mít nějaký problém, jinak by vzpomenul své nejbližší a ne 6 tisic lidí. Určitě je strašně sám ( s tou jeho povahou bych se moc nedivila)

7
veverka
Reagovat

Jana mně bylo líto že vypadl. Odpracoval na farmě asi největší kus práce. Jen ty jeho hrozné nadávky byly už přez čáru a ty občasné výhružky různým zabitím mne docela děsily.
Ale jinak se mně vývoj na farmě začínál líbit. Taktizantům začíná docházet dech. I ta Božka se jim tam plete stále pod nohami. A to se jí chtěli zbavit od začátku, co se dali dohromady.
Začínám fandit už ne jen Bubovi, ale i jeho Božce.
Ta dvojice je pro mne v současné době už jedinými možnými favority.

8
Tamzin
Reagovat

Bylo mi Jana líto, má to chudák v hlavě divně poskládaný.

9
veverka
Reagovat

Dnes by bylo neljlepší, kdyby Martin na farmu nepřijel.
Šanci na dodělání úkolů Paco nevyužil a rezignoval na FT.
Tak to vypadá zatím jen na zprovozněnou udírnu a možná dodělají tu slavnou kukuřici.

A novému FT, ať jím bude kdokoliv, už není co závidět. Pracanti jsou venku a Paco bude sluha, protože i kdyby Števo nebyl FT, tak ho s tou poraněnou rukou sloužit nikdo nedá.
A v tom zbytku farmářů se už těžko probudí nějaká doposud skrytá pracovitost.

10
veverka
Reagovat

galadriel – moc se omlouvám za ten link, co mně skočil omylem do příspěvku při odesílání.
Pokud máš možnost, smázni mně ho tam. Děkuji.
edit galadriel: vybavené :)

11
Franz
Reagovat

Nezdá se mi, že by Jano to měl v hlavě „divně poskládaný“. Je prostě ze „staré školy“kde se dodržují určité pravidla a výchova. Spíše bych ho označil, že je takový jednodušší. Prostě kde toho má více na svalech, tam mu to chybí v hlavě.

Jinak výsledek tohoto duelu se předpokládal. Já si myslím, že Jano, tak trochu psychicky rezignoval. Neměl tam už žádného spojence a byl už vlastně jediný, kterému se tam chtělo dělat.

12
galadriel
Reagovat

Franz, Pacovi sa nechce??
a človeku, ktorý ho vyradil, ktorého značil za lenivca a intrigána praje finále??

13
Franz
Reagovat

9 – ano souhlasím

Paco měl „zaražené pšouky“, protože mu pozdě došlo, že s takovými pracanty co sedí jen na lavičce v kuchyni, šúlají cigarety a melou pořád dokola svoje taktiky, tak asi moc práce neudělá.

14
Franz
Reagovat

12 – ale samořejmě Paco dělá, ale ten byl ve funkci „náčelníka“ farmy.

15
Poppy
Reagovat

Teď to bude znít ode mne tvrdě, ale já Pacovi tu sprchu přeju. Jen je mi tak nějak líto, že nepřišla dřív. Takhle prošel jakoby vítězně, nikým nerušen a neohrožen, až do konce. Tím hůř teď snáší tu sprchu.

Já si o něm myslím jen to nejlepší, ale je mladý a tahle negativní zkušenost mu pro další život může být jen a jen prospěšná. On měl tu výhodu nebo smůlu, že se zabouchl do Veroniky, ta se dala dohromady s Jankou a to Pacovi umožnilo Farmou jen tak jaksi proklouzávat. Jiní se museli víc snažit, víc přemýšlet o jiných, za něj to udělaly ty baby. Ale až ty porážky z něj můžou udělat chlapa. A to je, myslím, důležitější než výhra.

Ze Števa chlap nebude nikdy a dost mi pokazí náladu, jestli to vyhraje on. Když bude Paco sluha a Števo nebude FT, má zase šanci duel vyhrát. Fuj.

16
veverka
Reagovat

15 – Poppy- souhlas.
Paco by takovou sprchu stejně dostal brzy i v životě civilním. Těžko by někde v zaměstnání nenastala situace, kdy by ho za něco museli napomenout. Každý je omylný a někdy udělá chybu, která je mu pak vyčtena.
On to jak sám říká, že to ještě nezažil. Nikdy ještě v životě nebyl ani – jen dobrý, ale asi vždycky jen výborný.
Má smůlu, že ho tato zkušenost potkala před kamerami.
Ale zase už 20 kluk, který si připadá už jako chlap by měl být trošku dospělejší a víc připravený na život.

Teď je zlomený, ale je to pro něj důležitý krok k dospělosti a kdyby nic jiného, tak tímto mu farma prošpěšná byla. Snad to ocení, ale určitě až časem.

17
Tamzin
Reagovat

Teda nechci být hnusná, ale u Jana mě od začátku zaráží jedna věc, pořád brečí, jak musí mama v 78 letech pracovat. Je mi jako Janovi, mám stejně starou mamku a určitě bych ji pracovat nenechala. Jano nemá rodinu, tak co dělal celý život s penězi, že si nic nenašetřil a nemůže mámě pomoct. Mám dvě děti, jedno ještě na VŠ a mamce pomůžu, když je potřeba, i když mám dvě práce, abych stíhala.

18
Tamzin
Reagovat

A k Pacovi, podle jeho vizitky to asi nemá v životě úplně jednoduché , i proto mu výhru přeji.

19
Poppy
Reagovat

Tamzin 17 – taky mne to zaráží. Nemám v tomhle směru přehled, ale možná ty posilovny spolu s proteinovýma koktejlama stojí majlant. Pokud jeho matka celý život moc nevydělávala a má teď nízký důchod, je zvláštní, že měla velké úspory. Na druhé straně mohla prodat nějaké pole nebo chalupu.

Jano byl divný, ale pracovitý a to je u mne větší plus než „chytrost“ u Števa, který sice nenadává, nepláče, ale hledá kličky a výmluvy, jak se mít dobře.

20
galadriel
Reagovat

Začínam sa fakt báť o Paca, keď si bude Števo vyberať disciplíny. Ale verím !!! To už by tie mlyny spravodlivosti fakt nemleli. Božka voľbou Paca nemá na farme človeka, čo by jej pomohol nejak extra s úlohami.

A ešte jedna vec….ma tam vytáčajú s tým vrátením mincí. Priama úmernosť sa už na základnej neučí??
11 úloh……..40 mincí
3 úlohy………..x mincí
3/11=x/40 x = 10,9
odpoveď celou vetou snáď nemusím.
ništ???

Za tú sprchu som tiež vďačná, človek sa tým formuje. A to je dobre. Dôležité je sa skoro otriasť a skúsiť to znova. Škoda, že nemohol ukázať čo je v ňom, keď tam boli ešte použiteľní ľudia.

21
Poppy
Reagovat

galadriel – 20 a ty věříš, že FT bude Božka? Že Jano nedá Števa, kterému to taky slíbil?

22
Bobina
Reagovat

Zklamani, zklamani, nejak si myslim, ze je to opravdu na nas divaky namotany. Jak Janovi neslo strouhat, to struhadlo mohlo byt spatne. A co se tyce pretahovani, tak tam je to jasny, kdo by Steva mohl premoct? Je veliky a tezky, takze ho bohuzel vidim na horni pozici, jedinou moji nadeji je, ze na konci snad rozhodnou mezi dvema a ostatni farmari jeho za viteze nedaji.

23
veverka
Reagovat

17 – Tamzin – Já bych si u žádného hráče netroufla posuzovat a hodnotit jeho soukromý život. Osobně o nich moc nic nevíme. Často ani o sousedech, se kterými jsme každý den a máme je na očích nevíme všechno, aby jsme mohli posuzovat.

Jano včera Květce říkal, že nejem mama, ale i on přišli nešťastně o úspory. A mama je ve svých letech stále vitální. Lidi, co jsou celý život zvyklí dělat a i ve vysokém věku kypí vitalitou se někdy těžko přinucují, aby začli už víc odpočívat.
Co když mama sama chce stále být ještě v životě nějak prospěšná?

Nerada dávám příklady své, nebo svého okolí, ale teď udělám výjimku.
Moje mamka v 80 letech s rukou v sádře okopávala brambory na svém malém políčku a nikdo z celé rodiny ji nedokázal přinutit, aby se na takové práce vykašlala a že když už je tam tedy musí mít, tak to uděláme za ni.
Byli jsme z ní dost nešťastní, protože to vypadalo, jako by byla chudák, co musí stále dělat, aby se uživila. Jen jsme měli štěstí, že bydlela na malé vesnici a lidi věděli, že ona to dělat nemá zapotřebí, bylo o ni postaráno po všech stránkách dobře.
Možná i Janova mamka pracovat zas až tak nemusí, ale jen chce, protože se na sezení s rukama v klíně ještě necítí.

24
galadriel
Reagovat

Poppy hej verím. Podľa toho, ako tam zakomponoval Jindru a podľa toho, ako za ním bola Božka a keď na neho šla tak, že jej nohy podrazí, chúďatku (nič proti, je to taktika), tak jo.

Pánsky duel. Jedine, že by dala Niku za slúžku a baby by chceli ochrániť Paca. Lenže ťažko povedať či sa do toho nebude hrnúť sám.

25
Bobina
Reagovat

Mam rada pohadky s dobrym koncem, dobro nad zlem, pracovity nad lenivym. Ale v dnesni dobe je to obracene a ve finale se ti netahavi jeste vysmeji. Skoda, ze uz tam neni Sarka.

26
galadriel
Reagovat

23- veverka, len potom nebudem v telke prezentovať, že to robím hlavne kvôli tomu, aby mamka už nemusela robiť. Aký má ťažký život a pracovať musí, lebo inak by sa neuživila.
Ja si inak tiež myslím, že mama robí, lebo ju to baví, ono ak sa nepletiem to tam aj pred tou duelovou chatkou odznelo. A že môže, lebo zdravotne je ešte v pohode.

27
Poppy
Reagovat

24 – galadriel, pokud by se do toho Paco hrnul sám, tak jedině z nějaké deprese, aby už vypadl. On v poslední době prohlašoval, že se těší na duel s Janem a o něm všichni na farmě tušili, že psychicky není dobrý. Takže se obávám, že Paco se na Števa až tak moc necítil a při jeho depresivní náladě teď byl ho jako vítěze netipovala. My jsme Paca při duelu ještě neviděli; že je silný, si můžeme jen myslet, ale Števovy silné stránky v duelu vidíme a nevím, nevím, jestli by ho Paco v tomto rozpoložení porazil.

28
BarBora
Reagovat

Janko to mal vyhrať, žiaľ. Ale aspoň sa nebudem nudiť. Zdá sa, že Božka Janka ukecala, aj keď mal dohodu so Števom. Štáb chce za FT radšej Božku, než Števa, to opakované predhadzovanie Božky Janovi zo strany Kvety už bolo okaté. Aby nakoniec Števo nenaháňal Jana po celom Slovensku. No, vlastne nebude musieť, pri lúčení ho oslobodil od dohody.

29
galadriel
Reagovat

27 – Poppy, ak by si vyberal disciplíny, tak ho podľa mňa dá. To pílenie je ľahký bod proti Števovi. On chcel Jana, lebo si myslel, že je jeho najväčší súper. Teraz keď dal Števo Jana dole, tak dúfam, že nebude zbytočným hrdinom!!
22 – Bobina, to strúhanie bolo divné. To strúhadlo sme mali aj my a nestrúha, keď sa ti to zaplní. Musí sa to vybrať. Lenže na to musel prísť aj jeden, aj druhý.

30
veverka
Reagovat

28 – BarBora – to Květčino předhazování Božky Janovi před duelem bylo opravdu okaté.
Už jsem si toho všimla vícrát, jak Květka jakoby nenápaně, ale nepřehlédnutě naťukává některé hráče před klíčovým rozhodováním směrem, který má vyhovovat scénáři. :-))))

31
ála
Reagovat

Tak to vypadá, že Štefan má dost síly na to, aby i Paca porazil. Překvapil, hošan, k práci se staví jako chudinka unavená nemohoucí. On jednou pojde na skrčeninu, jak je línej. Sílu má, blbej není, ale smlouvá a duši by zaprodal ďáblu, jen aby do duelu nemusel. Není schopen vyjmenovat dva tři lidi, se kterými má skutečný vztah. 6000 známých a žádný přítel. Taky mě občas rozesměje, i ten jeho zpěv by zněl dobře. Jen kdyby z něho všemi pory pořád nekňouralo a nevřískalo vzteky zamindrákovaný ublížený děcko.
Jano možná má ty svaly vyhnaný chemií. Jinak si nemím vysvětlit, že ho Števo při tom pretláčaní dal tak snadno.
Neprohrál ty máminy peníze někde v automatech on? Připadá mi, že se cítí za ten její finanční krach zodpovědný. Nemluvilo se o tom někde? Hodně ho asi poznamenal ten pobyt v děcáku. Takové to jeho vyhrožování zabitím, nadávání, citová labilita. Čeká na dobré slovo jako pes. A ještě jsem si všimla jeho těkavého pohledu, působí hodně nejistě, nervozně. A Nika má pravdu, že u něj člověk nikdy neví. Jedná nepředvídatelně, z náhlého popudu.
Někdo tu (myslím galadriel) srovnával Janu s Božkou. Že jsou si vlastně dost podobné. S tím souhlasím, taky mám ten pocit. A hlavně od začátku vnímám od Božky tu žárlivost směrem k Janě. Jsou to obě krásky zvyklé spoléhat na své kouzlo, co jim leckteré dveře otevře (proč by nespoléhaly, když už jim bylo dáno). Pro Božku byla Jana rivalka number one od prvního dne. Navíc mladší, ke všemu bohatá (co sem, leze, to jí nestačí co má?). Myslím, že Jana by ji neřešila. Ta hlavně ze začátku brala vše jako jednu velkou recesi s případný vzdáleným výhledem na možný bonus v podobě potencionální výhry. Od Božky vycházel ten negativní závan. Božka ty peníze potřebuje, ona se nechce zviditelnit, chce vyhrát. Možná si tu žárlivost Božka vědomě nepřipouští. Ale řekla bych, že je celkem pochopitelná a přirozená. Jana je někdo, kdo tam od začátku bojuje jejími zbraněmi. Taky by mě na jejím místě ležela v žaludku. Ale jako diváka mě Jana baví:-)

32
Pertule
Reagovat

31 -ála- Božku jsi vystihla přesně.

33
galadriel
Reagovat

ja tú 31 podpisujem celú. Vystihla si to ála podľa mňa presne.
Jano a mamine peniaze – jeho verzia je, že ich mala nastrkané niekde vo vankúši/perine a keď sťahovali, alebo prerábali, tak to omylom vyhodil a cíti sa za to zodpovedný. Ja už som tu spomínala, že mne Jano príde ako vyliečený alkoholik, na základe toho, ako reaguje na pijatiku na farme. Ťažko povedať, čo sa tam stalo, ale vankúšová varianta mi príde najmenej pravdepodobná.

34
Franz
Reagovat

Dámy vy nevaříte nedělní oběd ? Já už mám nachystané a polévka je za námi.

35
veverka
Reagovat

34 – Franz – :-))))))))
Vaříme, a polévka je taky už za námi. Akorát určitě víš, že ženské na rozdíl od chlapů mají tu vrozenou schopnost dělat víc věcí najednou :-))))))

36
ála
Reagovat

34 Já už mám i koláč nachystanej. Jen čekám, až těsto trochu zmrzne, aby se dalo strouhat. Máme totiž období tvarohovýho strouhanýho…mňám. Když vzpomenu na chudáky farmáře s tou jejich kaší…brr

37
ála
Reagovat

farma se blíží ke konci, a přestože jsem nejdřív měla pocit, že mě to tentokrát tolik nebere, už teď vím, že zas budu mít po skončení absťák:-))

38
veverka
Reagovat

31 – souhlasím skoro se vším. Hezky jsi to shrnula.
Jen mne Jana moc nebaví a to s těmi vyhozenými penězi Janovy mamky bych docela věřila.
A to, že je poznamenaný pobytem v děcáku (a taky kdo ví, čím si prošel, než se tam dostal) si myslím taky celou dobu.

39
Poppy
Reagovat

ála 31 – díky za výstižný koment. Souhlaím
¨
37 – taky jsem přemýšlela, že jsem si na ty lidi zvykla a že u nás doma bude po Farmě trochu prázdno :-)

40
Pertule
Reagovat

Na začátku Farmy jsem myslela že právě Božka bude moje favoritka, když vzpomenuli její rodinné problémy, tak jsou takřka stejné jako ty moje ( vychovávám od miminka synovce, teď je mu 18 – sestra je těžce nemocná) jenže mi to prostě od ní nezní moc opravdově a upřímně, ono totiž peníze pro děti nejsou všechno, možná to tam špatně prezentuje, ale prostě si myslím že by do soutěže šla tak nebo tak a tohle je už jen bonus k její hře.
Navíc když si někdo plánuje dovolenou se Števom … brrrrrr :))))

41
Poppy
Reagovat

pertule 40 – já chápu tu dovolenou tak, že by z té výhry (pokud by ji dostala), zaplatila dovolenou pár lidem z farmy. Ono i u dřívějších Farem se dělaly před koncem obchody nebo prostě jen vítěz dal část peněz třeba druhému.

42
gabi
Reagovat

31 – aj mne sa paci Tvoje zhodnotenie, ale i ked ma Bozena s Janou podobnu taktiku ako si ziskat najma chlapov, nejake rozdiely medzi nimi su: Bozena nikdy nezhadzovala ostatnych farmarov a nevyvysovala sa nad nimi tak ako Jana, tiez vztah k zvieratam tych dvoch sa neda porovnavat

43
Pertule
Reagovat

41-Poppy – tak to jo, ale to by měla drahé, buď zabukovat Števovi celé letadlo, nebo pasažérům vyplatit odškodné za psychickou újmu :)))
To by dětem moc nezbylo.

44
ála
Reagovat

Tentokrát byl i jiný výběr soutěžících. Většina účastníků mi připadala jako normální lidé. Někdo sympatičtější, jinej míň. Někdo životem otlučený, někdo z vatičky. Ale snad na všech vidím i pozitivní stránky. A výhru bych tentokrát přála více lidem. Ale když si vzpomenu na sociopata Jana z minulé farmy, tak mi běhá ještě teď mráz po těle. Mám vcelku pochopení pro chudáka jeho souseda, co řešil jejich vzájemné sousedské vztahy s nožem v ruce:-) Anebo Janka, to taky byla taková postavička z podsvětí. Do toho hysterická Andrea… a litry alkoholu, co se tam vypily. Vydržet tam s nimi a nezcvoknout, to musela být vysoká škola sebeovládání:-))

45
veverka
Reagovat

42 – Gabi – Hezky napsané, je to stejné, jak to cítím i já.

46
Pertule
Reagovat

42 – gabi – jestli to nebude tím, že Božka je o 15 let starší, tudíž zkušenější, umí to lépe prodat. A pozor, Janka dost často mluví sarkasticky, s nadsázkou.

47
ála
Reagovat

43 :-))

48
Pertule
Reagovat

47 – ála – zrovna jsem na to myslela, minulá farma byla pro mě lidský extrém.

49
veverka
Reagovat

Ještě mne vždycky zajímá názor vypadlých farmářů na ostatní. Měli možnost se navzájem poznat víc, než my vidíme z těch kousků, co nám režie naservíruje.
A na Božku jsem nějak nezaregistrovala vážnější kritiku.
Snad jen teď Heňo měl k ní trochu nějaké výhrady, ale to moc neberu vážně.
Byl při konci upozorněný hlavně Božkou na tu nedostatečnou hygienu. A to mu příjemné být nemohlo.

50
galadriel
Reagovat

42 – ja to vidím tak, že keď si Števo nedá pozor, aj pravdu o Božke povie. To, že to nehovorí na kameru (len minule, ako si Paco zaslúžil padnúť na hubu s úsmevom na tvári), neznamená, že to tak nie je. Pohŕda všetkými, čo nekopú za ňu.

51
Pertule
Reagovat

Určitě tam všichni farmáři zase na konec přijedou, tak uvidíme :) zajisté budou ovlivněni z venku, tak jsem zvědavá komu to tam dají „sežrat“

52
galadriel
Reagovat

Božkin super dôkaz priateľskosti, citlivosti a prajnosti: po jej vypadnutí určenie Jana za FT len kvôli tomu, aby im (Jana, Veronika), spravil na farme peklo. Žiadny ohľad na kamošku Šárku, ktorá bola malá a každá si na ňu trúfala.
Keď bola Šárka FT, tiež sa nepretrhla, aby jej pomohla s cepovaním.
Má skúsenosti, vie, že keď bude viditeľne provokovať, sympatie od divákov nebudú.

53
gabi
Reagovat

este raz zopakujem, ako som to uz niekde napisala, ze nemam favorita, iba sa mi nezda spravodlive, ked stab ocividne uprednostnuje niektorych ludi a inych stavia do nepriazniveho svetla, i rozhovory v chatkach duelantov vedie Kvetka niekedy velmi srdecne, inoked vlazne a na niektorych vylozene vyvija natlak, takze sa mi zda zbytocne niekoho mat za favorita, lebo divak vacsinou naozaj netusi, kto aky naozaj je a kto si tu vyhru naozaj zasluzi

54
Franz
Reagovat

gabi – …i ked ma Bozena s Janou podobnu taktiku ako si ziskat najma chlapov……
Pokud vím tak Jana o mužích nemluví, žádného nemá a ani nechce žádný vztah.
Není ta Jana nějaká divná v jejích letech ? Nechci napsat 4%, protože to asi pravda nebude.

Snad, že obě dobře ví jak toho chlapa zmanipulovat.

55
veverka
Reagovat

Taky se moc těším na to, až se vrátí vypadlí farmáři zpět a jak to bude probíhat. Třeba nám to napoví víc, jak ty vztahy tam ve skutečnosti fungují.

56
Pertule
Reagovat

54- Franz -zvláštnější je, že Božka v 35 letech nemá vážný vztah

57
gabi
Reagovat

54 Franz – ziskat na svoju stranu som myslela :)
a naozaj je zvlastna v tom svojom postoji voci chlapom, lenze ja si myslim, ze ona ma vobed dost pohrdavy postoj voci vsetkym ludom, dufam, ze z toho vyrastie :)

58
veverka
Reagovat

52 – galadriel – vzpomeň si ale, že Jana se v začátcích nějak hodně dotkla Božčiného nejcitlivějšího místa – smrti její sestry. Nám to nijak neukázali, ale Božky se to tehdy hodně dotklo a proto pak na Janu reagovala těmi vyhrůžkami po vypadnutí a pod.
A Jana při svém pobytu v nemocnici to sama uznala a pak se Božce omlouvala. Nevíme přesně co vše v tom bylo, ale i Jana si dokázala uvědomit svou chybu.
A ty dvě si to období dokázaly už mezi sebou srovnat, což je fajn a tak by mezilidské vztahy měly fungovat.

Proč to ale stále vytahovat jako argumenty proti Božce? To by se pak zase muselo k tomu i dodávat, jak Janka svou prostořekostí tehdy ublížila Boženě.
Kam asi vede takové vytahování starých ,ale vyřešených svárů?

59
gabi
Reagovat

58 veverka – vystihla si to vynikajuco :)

60
BarBora
Reagovat

– Janko nadával aj na lenivosť, časté klábosenie na úkor práce, neskoro pripravené jedlo, roznášanie informácií kade-tade,…, nie len na popíjanie alkoholu – takže kedysi bol lenivý a už je z toho vyliečený atď?

– Na Janu boli naštvaní úplne všetci a mali dôvod. Veď aj Jano ju v 1. časti dal za FT a potom? (viď YT). Určite tam bola a je medzi ženami (aj mužmi) rivalita, ale nevzťahovala by som to len na Božku a Janu a nedramatizovala by som to. Možno si ju začala viac všímať, keď Jana ešte pred príchodom na farmu zblbla chlapov a stala sa hneď FT. Teraz je to už kto z koho.

– Števo – vraj najlenivejší, ja si zas myslím, že najlenivejšie sú tam dve rozkysnuté devuchy, Števo aspoň niečo schudol. Je to tlsťoško, automaticky to má na tanieri, aj Nika mu vyčítala že je lenivý, keď sa ohradil, že urobil všetko, čo mu pridelila, zostala ticho. Do práce naviac sa nehrnul, ale to, okrem Janka, nikto. V duekoch bol 3x, ktože to nebol duelantom ani 1x? Kto teda zapredal dušu diablovi, aby nemusel do duelu (ak to už takto bolo nadhodené)? Paco od duelu s Ferom vedel, že najsilnejším súperom je pre neho Števo.
A na tom, ako si s ním Kveta nevedela dať rady, aby sa viac odkryl, som sa musela smiať. O sebe veľa nehovoril, už dávnejšie spomínal, že zámerne, je v hre a nechce byť zraniteľný. Aj tak si na ňom zgustli, keď ho chceli pred duelom s Heňom psychicky rozhodiť.
A to, že Janka sprostil dohody, je pre mňa ďaľší bod k dobru pre Števa.

61
veverka
Reagovat

Prošla jsem na oficu pár příspěvků v diskuzi a zaujal mne 1, kde fanoušek Janky píše, že se chystají navštívit diskotéku, kde Jano pracuje a vyřídit si tam s ním to, jak se choval na farmě k Jance.
To aby se teď Janův zaměstnavatel bál ho vzít zpátky do práce. Kdo bude mít zájem, aby chodili do jeho podniku nějací výtržníci vyřizovat si účty s jeho zaměstnancem?
Mám už dlouho pocit, že ve fanklubu Janky se houfují ti míň tolerantní fandové farmy.

Dodávám dopředu, že píši o fanoušcích na oficu.

62
Poppy
Reagovat

Barbora 60 už to tady bylo, ale já jsem to v TV zřejmě přehlídla – kdy a kde Števo zprostil Jana závazku dát Števa za FT? Nebo jsem to špatně pochopila?

63
veverka
Reagovat

60 – BarBora – souhlas
K tomu, že Števo na Květčinonaléhání neuvedl žádné konkrétní lidi z rodiny, nebo kamarády jen dodám málo.
To, že se člověk rozhodne jít do médií a dát tím v šanc i kus svého soukromí, třeba i bulváru, neznamená, že tam chtějí i jeho blízcí, nebo známí a kamarádi. Pokud mu to sami předem neodsouhlasí, tak je v pořádku a slušné je tam netahat.
Já jsem na Števovi hodně ocenila, že nikoho nejmenoval.

64
ála
Reagovat

Števo si může v rámci ochrany soukromí držet své vztahy pod pokličkou a mlžit a nemluvit o svých blízkých. Ale spíš tam ty rodinné vztahy budou složité (viz jeho medailonek, kde mluví o tom, jak žil nejdřív u mámy, odtud v 15 odešel k otci a ve 20 se osamostatnil). Jsou to jen dohady, ale já se domnívám, že se na jeho povaze odráží porozvodový trauma, může s tím souviset i ta obezita, kdy si třeba někdo jídlem utěšuje frustrovanou duši. Ale jak říkám, jde jen o můj dojem.
Ale svou škodolibost a závistivost sám prozradil v různých situacích svými bezprostředními reakcemi na úspěch druhých. Jasně si vzpomínám, jak těžce nesl, že nevyhrál pěveckou soutěž, a že si ho dovolili dokonce kritizovat. A ten kyselej xicht, když Martin jásal nad zvolením 100% farmáře týdne, až mu z toho klobouk uletěl, ten byl výmluvnej dostatečně:-)

65
BarBora
Reagovat

62 Poppy – keď sa po dueli lúčili, Števo Jankovi niečo šepkal o dohode a ukončil to tým (to bolo jasne počuť),“urob ako chceš“, na to sa Janko usmial a povedal – dobre. Dnes som na ofiku nebola, ale včera to tam bolo – asi 10m. záznam, tam to bolo tiež, skús si to pustiť.

66
BarBora
Reagovat

64 ála, je zvláštne, ako to každý vidí inak. Čo sa toho spevu týka, niečo tam bolo, ale presne si nepamätám, niečo sa mi marí, že skritizoval Jakubca, nejaká ješitnosť tam asi bola, ale ďalekosiahle závery by som z toho nerobila.
A kyslý gsicht pri Pacovi a Martinovi? Asi som niečo prehliadla, ja som ho videla usmievať sa, skôr Božka sa vyjadrila, že to od Martina nebolo práve korektné voči ostatným, čo aj nebolo, ale tá scénka bola proste – scénka…
Keby ľudia neboli tak predpojatí voči Števovi, možno by si všimli, že práve Števo, aj napriek všetkému, tam patrí k najprajnejším. Taký skrývaný výsmech a škodoradosť ide na mňa skôr z Paca.

67
Pertule
Reagovat

Svatá Mario podsrpenská …. tady se někomu líbí Števův afektovaný zpěv? ? To ho zajisté brzy uvidíme v superstar. V reality show o hubnutí už byl…
Ps nemyslím tím že pěje falešně, ale dlouho se poslouchat nedá.

68
Pertule
Reagovat

66 – BarBora – nejsem úplně předpojatá proti Števovi, ale co vidím to vidím. A přímost u Števa …. v čem ji mám vidět? Kde ji mám hledat?

69
ála
Reagovat

66- právě ta jinakost vidění stejné situace mě tu na panáčkovi baví:-) a kdyby lidi spolu o pocitech otevřeněji mluvili, předešlo by se mnoha nedorozuměním, která mají základ právě v té jinakosti vnímání světa.
No ale přesto jsem jasně viděla Štefana, co se tvářil dotčeně, když cenu tenkrát dostal Peťo a v můj dojem umocnil tím ofrfláváním kritiky jeho zpěvu. No a vůbec se neusmíval v situaci s Martinovým kloboukem, několikrát tam zabrali právě jeho trucovitej výaz:-)
Jinak Paco mi v některých chvílích taky nepřijde dokonalej, ale jeho pozitivní stránky hodně převažují nad nedostatky.

70
Slámka
Reagovat

Já jsem viděla v duelu při přetláčení, že než Květka dořekla start, Štefan už tlačil a Jano na to nebyl připravený. Překvapuje mě, že to zde nikdo nezmiňuje. A Květka to musela vidět. Byl v tom úmysl? Jsem z vývoje na farmě zklamaná a podle toho, jak nám štáb soutěžící prezentuje, přeju výhru Božce.

72
Poppy
Reagovat

65 BarBora – díky, já jsem to pochopila, že mu Števo šeptá „…ako sme sa dohodli“ a Jano řekl „Dobre“. Pokud je to jinak, budu jen ráda.

73
Franz
Reagovat

Je zajímavé, že pokud si prohlédnete jednotlivé díly Farmy zpět a budete počítat kdo měl nejvíce rozhovorů na kameru, tak to byla Jana. Poslední týden to je zase např. Števo. Je tedy pravda, že vždy ta nejkontroverznější osoba promlouvá na diváky a ovlivňuje názor. Bohužel ze Števa udělali „teplýho“ a názor pro něho vyznívá negativně. Kdyby tu Janinu posměšnou hru zarazil štáb hned zezačátku, možná by teď měl Vojtek po těch duelových výhrách i nějaké fanoušky. Takto je pro ty mladé usoplence buzerant a to je pro ně jako být mentálně postižený. Škoda jen, že na Slovensku s tím mají pořád ještě takový velký problém.
Nikdo mně tedy nepřesvědčí, že štáb neovlivňuje hru. Ovlivňuje a to v takovém měřítku, že přímo rozhoduje kdo bude hrát a kdo je na odstřel.

74
Pertule
Reagovat

73 -Franc- myslíš že i Božku vrátili do hry? Mě to s tou Jankinou nemocí dodnes neštimuje.

75
Bobina
Reagovat

Barbora – ze byl Stevo celej zelenej vzteky jsem uz psala po skonceni onoho dilu, ze nevyhral ve zpevu to same. Nezastavam se ani Steva, ani Paca, ale rozhodne si nemyslim, ze je Paco skodoliby, naopak na svuj vek je super, skoda, ze takovych kluku neni vic.

76
galadriel
Reagovat

Franz, nemyslím si, že názor na Števa sa zmenil po tom, čo sa ho Jana spýtala na to, či je gay. Si prejdi diskusiu, plné zuby ho tu mali viacerí a omnoho skôr.
Jakubec ako ho nemám rada, tak mal veľkú pravdu. Farba hlasu, intonácia ok, ale strašne veľa afektu. A to Števo v reakcii na kameru nerozdýchal a ohradil sa, že nejaký, čo ani nevie kto je, ho bude hodnotiť.
A čo je na tom povedať, že mi naviac chýbajú najbližší? Rodina a súrodenci (neviem či nejakých má) – nie je to nič, čo by bolo nejak odkrývajúce súkromie. Nemusel rozprávať, aké sú vzťahy medzi nimi. Zaujímavé, že je rodina so spevákom Vojtekom, to mu nevadilo rozprávať. A ešte naj je to, že to vôbec nie je pravda a spevákovo vyjadrenie bolo, že ho žiadal, aby o ňom vôbec nerozprával.
Sa tu riešilo, čo Jana sľúbila Martine, keď ju dala za FT. Čo Božka sľúbila Janovi? Pri rozlúčke mu povedala, že ja ti potom pomôžem…..

77
Poppy
Reagovat

76 galadriel – souhlas. To jse, taky slyšela, jak to Božka zašeptala Janovi.

78
galadriel
Reagovat

Jo a ak niekto zaručene povie, že už tam nie je ten, alebo ten, lebo už bol videný, tak….vyzerá to, že už sú všetci doma. Už mám info o troch ľuďoch.

79
BarBora
Reagovat

Števo x krát zareagoval ješitne, ako všetci tam.

A čo tipujete, kto postúpi do finále?
Na ofiku jeden písal, že postúpil Števo a Jana, druhý že Božka a Paco, tretí že Bubo a Malina.

80
galadriel
Reagovat

79 – Takticky mi to vychádza na Paca a Božku a predpokladám, že zafunguje sila príbehu.

81
Poppy
Reagovat

79 BarBora – úplně nejlepší by byla ta třetí varianta :-)

82
Poppy
Reagovat

Já se bojím, že finále bude Števo – Verona, protože asi jsou ti nejsilněší. Ale mám dojem, že poslední bývají tři, ne? Možná si to už všecko pletu.

83
gabi
Reagovat

76 galadriel – budme spravodlivi a nekladme Stevovi do ust to, co nepovedal, to bulvar ho zacal spajat s hercom Vojtekom, aj to bolo v bulvari vysvetlene, ze to neslo od Steva /myslim, ze na Topkach/

84
Pertule
Reagovat

Nebylo v minulé farmě že vyřazení soutěžící mohli na konci jednoho ze soutěžících vyhodit? Andreu? Nebo se pletu.

85
BarBora
Reagovat

79,81 – Poppy, to bol dobrý tip, že? Ale myslím, že aj Veverka spomínala Buba ako svojho favorita.

Ale keď vážne, tak dôležité bude, kto sa dostane do semifinále. ak tam bude Božka, postúpi ďalej, nebude vyhodená, Števo má šancu, len keď Božka vypadne pred semifinále. Teraz je ich tam 6, takže ešte 2 duely – ten prvý bude asi mužský: Paco/Števo a uvidíme, kto vypadne a bude dávať FT.
Ako to bolo minulé rady? Prišli zvyšní farmári, určovali kto vypadne z poslednej štvorice – bez boja a tí dvaja, čo potom dostali najmenej hlasov bojovali o postup do finále cez vzájomný duel?

86
W - ten správny
Reagovat

Nebudem reagovat ani tak na vcerajsi diel, ale skor na diskusiu a jednotlivych farmarov:

Stevo – bol som prekvapeny, ze je tak silny, myslel som si, ze Jano ho porazi. Co sa tyka samotneho pretlacania – neviem, ci Stevo zacal skor, kazdopadne Jano akokeby sa nestihol zapriet alebo co. Niekto tu kritizoval Paca, ze sa boji duelu. Do duelu chcel ist, sam vravel, ze to ocakaval, ked bol Jano, kedze na zaciatku si to tak nejak hovorili, ci co, ze to moze byt dobry duel. A osobne by som velmi rad videl duel Paco vs Stevo, s vitazstvom Paca, pretoze:

Stevo – extrovert, chce byt slavny, aby bol slavny, bojujem pri nom s pocitom, ze tam pod povrchom nic moc hlbsie nebude (co sa nevylucuje s tym, ze to moze byt dobry clovek).
Paco – introvert, mozno si mysli svoje (teoreticky su oblasti, kde by si mohol vystavat ego), ale nepotrebuje to davat najavo, co sa mne strasne paci na ludoch, kedze dnes u niektorych panuje heslo, ze musia mat nazor na vsetko a musi ich byt pocut.

takze pre tieto dovody mi je omnoho viac sympatickejsi Paco.

Co sa tyka toho, ze na Steva vytasili otazku o tom, ci je gay a teraz je vnimany v blbom svetle. Nemyslim si, ze by to hralo nejaku rolu. Ja osobne mam pocit pri tejto teme, ze ak by to tam o sebe prehlasil nejaky chalan ci muz, ktory by bol zobrazeny sympaticky (Paco, Jirka alebo minuly vitaz), tak by to absolutne nebolo brane „v potaz“, ci ako sa to povie.

Inak, tuto Farmu nesledujem od zaciatku, zacal som to sledovat asi tesne pred tym, nez tam prisli Kumo a Stevo, ale co sa vam tak nepaci na Veronike? Lebo teda mne vobec nepride tak negativna ako tuto poniektorym. Ohladom Jany ci Bozky to viem pochopit, ale pri Veronike mi to moc nedopina :)

A posledna vec, odkedy vypadla Kika, Niku vnimam o dost pozitivnejsie nez predtym.

87
galadriel
Reagovat

83- gabi, snažím sa.
tú informáciu, že to nešlo od Števa nemám….ak je to potvrdené, beriem späť. Len neviem ako mohlo byť, keď od toho článku je zavretý na farme.

88
galadriel
Reagovat

Mne sa zdá, že boli duely až dovtedy, kým nezostali dvaja. A potom bol vlastne živý prenos o dvoch finalistoch.

89
Franz
Reagovat

W – ten správny –
obdivuje tě jak stíháš všechny ty RS sledovat a ještě mít přehled. Já mám někdy problém s jedinou a to s Farmou.

90
galadriel
Reagovat

http://sk.wikipedia.org/wiki/Farma_(reality_show)
tak podľa tabulečky to vyzerá, že je finále je o troch farmároch. Farmár týždňa je vlastne prvý finalista a o tom, kto bude druhý rozhodujú exfarmári.
Jo a finále bolo o troch disciplínach, z toho druhá, bola hlasovanie divákov.

91
gabi
Reagovat

87 galadriel – sirila to dokonca Markiza /dufam, ze nie umyselne :)))/, ked uz bol Stevo na farme : http://www.topky.sk/cl/100313/1362879/Pruser-markizackeho-farmara–Klamstva-o-vztahu-so-znamym-hercom–

92
Pertule
Reagovat

86 – nejprve jsem taky nevěděla proč je tu u někoho Veronika neoblíbená, ale asi je to v souvislosti s fanoušky Božky. Veronika ji v duelu vyřadila, nerozuměla si se Šárkou ( Božčina ovečka) a na kameru má dost sebevědomé řeči. Ale taky proč by nemohla mít, u ní mi to přijde, že to tak opravdu cítí. A zazlívají ji chování k Pacovi, i když mu pořád tvrdí že ho nechce, tak prý mu stále dává naději. Neuvědomují si že je tam sama a pokud o někom ví že ji má rád, tak ho přece nebude odhánět a vyhýbat se mu. A stejně si myslím že se jí líbí, jen jí to nepřijde správné.

93
ála
Reagovat

71 – zkoukla jsem si a viděla to znovu. Navíc toto je jen zkrácená verze toho, co bylo v telce. No a když uvážíme, že v telce je jen sestříhaná verze toho, jak to bylo ve skutečnosti, zbydou nám jen samý dohady a pocity, jak na nás kdo působí. No a na mě pořád působí tak, jak jsem psala už dřív.

94
veverka
Reagovat

87 galadriel – Na topkách jsem četla ten článek (nebo snad i 2) v tu dobu, kdy Števo nastoupil na farmu. Bylo tam i opravdu vysvětlené, že Števo je v tom nevinně, ale ta fáma vyšla z bulváru.
Moc si víc podronosti nepamatuji, zpěvák, nebo herec Vojtek mně nic neříkal, i když tam byla fotka.
Mne to spíš jen zaujalo, že je to nějaké info o novém hráči a chtěla jsem si trošku dělat o něm obrázek.
Ty články se určitě dají dohledat, ale přijde mně to zbytečné.

95
BarBora
Reagovat

93 – ála, v tom videu ho dali 2x a aj 2x sa usmieval, ale už ma fakt nebaví sa baviť na túto tému, vidíme obe niečo iné.

96
galadriel
Reagovat

gabi – budúci pondelok sa ho na to spýtam v online rozhovore :D :D
Ťažko povedať, ako to je. Ja by som ruku do ohňa za neho nedala :))

Veronika – prestala tu byť obľúbená, keď sa spolčila asi tretí týždeň s Janou a automaticky tým pádom na jej stranu prešiel aj Paco (oni dve si prvý týždeň šli po krku). Mne to príde celkom prirodzené a pochopiteľné, keď druhý týždeň bola FT Veronika, nedala Janu za slúžku, ale rozdeľovala úlohy tak, aby pracovala s Janou a tak ju mala pod kontrolou a musela robiť – a aj robila (a za toto Veronike klobúk dole). Myslím, že práve tam nastala zmena, začali si viac rozumieť. Jana potom trocha skrotla a začala sa viac zapájať do prác. Nesympatie teda vznikli tým, že sa odklonila od skupinky „pracovití“ + prestala toľko makať, ako makala dovtedy.
Začala chytať Jankine maniere do kamery. T.j. škodoradostné úsmevy, keď sa niekomu niečo nepodarilo a vyjadrovanie, my sme tí inteligenti, oni sú tí menej (je fakt, že taktika im fakt vychádzala a skupina Božka a spol. vylietavali rad, za radom).

97
Poppy
Reagovat

Pertule, W … – já patřím k těm, co Veroniku nemůžou ani cítit.

Nesnáším ty její pohrdavé řeči o jiných, trousí ty řeči mezi zaťatýma zubama, s přivřenýma očima a s poněkud zkřiveným úsměvem (kdyby byla starší, tipla bych si, že je po mrtvici a nemůže dobře hýbat půlkou obličeje). Prostě jde z ní tvrdost, chce dokázat svému tatínkovi, který upřednostňuje mladšího bratra, že k něčemu je (odešla kvůli tomu i z domu).

98
ála
Reagovat

92- souhlas
Mně je Veronika sympatická. Ani mi nepřijde, že má sebevědomé řeči. Přece všichni doufají, že mají šanci vyhrát. Je přímá a komentuje, co prožívá a jak to vidí ona.

99
gabi
Reagovat

galadriel – mas to tam cierne na bielom, aspon v tomto je evinne… ja by som ruku do ohna nedala za nikoho z nich

100
gabi
Reagovat

nevinne

101
Pertule
Reagovat

97 – to je právě ta prezentace sebe na kameru. Veronika to prostě neumí, její mimiku bych jí nevyčítala, ne každý jsme fotogenický. A opravdu je velmi sebevědomá a nechce ukázat své slabiny. Ptoto se zdá tak tvrdá. Nedělá ani to, že by prosila o to aby nebyla služkou nebo aby si ji nebraly do duelu. Spolčily se s Jankou a vychází jim to. Zatím. Nic podlého v tom nevidím.
A možná v noci brečí do polštáře. To nevíme a ona by to nepřiznala.

102
ála
Reagovat

95- ano, v tomhle s tebou souhlasím, vidímě každá svoje:

97 – no a tohle já taky vůbec takhle nevnímám
Ale když nad tím přemýšlím, tak občas obě J i V na kameru mluvily o některých jako o méně chytrých. Ale na druhou stranu Jano nebo třeba Kika tou inteligencí zrovna nepřekypujou. Asi na to koukám víc jako na hru, na hecování, sebepovzbuzování, taktizování, trochu recese (hlavně v Jankyně případě) a nevadí mi to.

103
ála
Reagovat

No jsem na to hodně zvědavá, jak vše dopadne a jak se nám ještě hráči odkopou:-))

104
galadriel
Reagovat

OT:
Priatelia, veľmi pekne Vám ďakujem, za moju prvú stovku :))

105
Poppy
Reagovat

104 galadriel Gratuluju! :-)

106
Pertule
Reagovat

104 prima, já také :)

107
galadriel
Reagovat

:))) som sa bála, že to tým stopnem !!!
Som pozrela upútavku na zajtra a neviem sa dočkať. Jana tam vraví Pacovi, „toto je tá najväčšia faloš, akú by som mohla spraviť!“ Som zvedavá, čo zas vymyslela.

A ešte som včera zadudla dať do rekapu, že keď mala Nika rozpustené vlasy, tak bola fakt pekná. Ale ona to vždy zabije tým drdolom, alebo čapicou.

108
ála
Reagovat

alebo náušnicami :-))

109
W - ten správny
Reagovat

89 – Franz – :D Ale nesledujem toho z RS az tak vela :D povodne som pozeral slovenskych VV, lenze som si nevedel zvyknut na tu verziu, tak som presiel na ceskych VyVolenych. Tam vsak potom vypli kamery pre zahranicie a odvtedy pozeram iba obcas tie zive prenosy. Takze potom som sa vratil k slovenskym VyVolenym, ale ti chodia len par dni do tyzdna, tak som pokukaval po Farme a teraz ju sledujem pravidelne :D
Ale vidno to na tom, ze som vobec nemal tusenia o tom, ako sa vyvijal vztah Veroniky a Jany, iba som vedel, ze neboli kamosky a potom uz hej :)

a potom pozeram ako podmaz x factor USA a spev z britskeho x factoru, co je vlastne len par minut :) Ale je pravda, ze mam teraz vela volneho casu, inak by som to nedaval vsetko :)

110
W - ten správny
Reagovat

92 – Pertule, dik moc za objasnenie :)
107 – galadriel, presne, Nika, ked (ako to tu niekto poznamenal) nie je za zenu Pepka namornika :), tak je o dost krajsia.

111
jolanka
Reagovat

PACO proc si furt s tech minci neco delas
stevo zase na farme doufam ze vypadnes
vy ostatni jste dobri
duel suprovy ale jano lepsi

112
Poppy
Reagovat

Tak jsem se podívala na Teleráno na Jána a dokonce na jeho odpovědi na FB. Na otázku, koho dal za FT odpověděl Božku :)), takž to vidím spíš na Števa.

113
Franz
Reagovat

Ján Juhaščík online na stránkách Času:
http://www.cas.sk/clanok/265602/vypadnuty-farmar-jan-juhascik-je-online-pytajte-sa-muza-ktory-prezil-tri-suboje.html

Je vidět, že Jano je ve svém kraji oblíbený (má spoustu kamarádů) a i během Farmy získal hodně jiných fanoušků. Těch negativních dotazů bylo bylo málo (asi pouze od příznivců Hrmové).
Nejlepší dotaz:
“ ………….. Najviac sa mi z celej farmy páčil tvoj výrok na Janu: Keby si bola moja dcéra by som ťa bil dokiaľ by si sa neposrala a potom prečo si sa dosrala. ů
Odpověď J.J.:“..Ta moja veta bola samozrejme zo srandy“

114
Tamzin
Reagovat

Ano a přes biceps má 45 cm a na vlasy si dává melíry :-)

115
veverka
Reagovat

Jano si dává na čas a odpovídá asi na nejvíc otázek ze všech doposud vypadlých farmářů. Vyplatí se ho přečíst si a objasní se nám i některé věci, které se tady sice probíraly, ale byly to třeba spíš spekulace.
Třeba kdo ogrcal záchod a neuklidil a komu nevadilo, že se to pak svádělo na nevinného :-))))))))))))

116
Franz
Reagovat

Veverka –
ano je to zajímavé čtení. Jano je v jádru dobrosrdečný, pracovitý chlap, zklamaný ženami, který bydlí v části Slovenska, kde se život s lidmi nemazlí. Měl těžké dětství a určitě jinou výchovu než měla řada z nás.
V tomto online jsme se konečně dozvěděli, že záchod „ogrcala“ Veronika za přítomnosti Paca. Veronika je nejfalešnější (shoda s Šárkou, Kumem a Petrem) a Paca si zmanipulovala pro svoji potřebu. Paco je pracant, vše udělá na 100 procent, ale jinou práci navíc neudělá. No a Jana je asi svatá do trojky, ale s ní by žít nechtěl protože by za chvíli neměli co jíst.
Výhru přejeme každému, ale byl by moc rád kdyby to vyhrála Božka.
Co dodat, vcelku mně potvrdil moje odhady na jednotlivé soutěžící. A po těch třech až čtyřech týdnech co už je doma určitě spravedlivě popsal svoje pocity s Farmy.

117
veverka
Reagovat

116 – Franz – naprosto s tebou souhlasím ve všem, i v hodnocení Jana.
Cítím to stejně a taky jsem ráda, že se potvrdily mé odhady na ostatní hráče. Jano je prostý ( a pracovitý) člověk a tito lidé řeknou co si myslí po pravdě.
Potvrdil i to, co si myslím o Pacovi. Kluk pracovitý, ale dělal vždycky jen to, co dostal úkolem. Sice 100%, ale nikdy nic navíc, protože se šetřil.

118
Poppy
Reagovat

107 galadriel – opravdu je Nika někdy moc pěkná, ale ze začátku jsem z ní byla vedle, protože mi pořád připomínala Marfušu z Mrazíka :-)

119
galadriel
Reagovat

Poppy, ja keď som videla Niku takú pekne namaľovanú, fakt som bola nadšená a potom, potom som videla Janu s takým istým drdolom a fakt som sa zľakla, že tam je nejaký Nika-drdol-vírus :))) Škoda jej fakt, asi si myslí, že jej to tak pristane.

120
Poppy
Reagovat

galadriel, nevím, jestli se nepletu, ale ten drdol zkoušela i Božka, ne? Na druhé straně, proč si to nevyzkoušet.

121
veverka
Reagovat

Holky, s tím drdolem tam včera před duelem chodily všechny 4, i Veronika ho měla. Já jsem čekala,že tak půjdou na duel do stodoly a tam pak bude překvapení a se steným drdůlkem vejde i Jano. :-)))))

122
Poppy
Reagovat

121 veverka :-DDD To by vypadal jak nějaký samuraj.

123
BarBora
Reagovat

107 – galadier, že by sa Jana s Pacom spikli proti Verone? Ak to má byť najväššia faloš, napadlo ma toto, Janka inak nemala vôbec problém s nikým.

Ten drdol nosia asi z praktických dôvodov, len neviem prečo až tak vysoko – ako korunu, vyzerá to smiešne.

124
galadriel
Reagovat

BarBora, chcú odpáliť Niku
http://farma.markiza.sk/clanok/nasa-farmajana-na-erem-si-do-huby-a-podrazim-kamosku.html

Teraz ženský duel, Nika dá Paca za FT a on Veroniku za slúžku. Tá si vyberie Božku a posledná štvorka Jana, Veronika, Paco, Števo.

125
Poppy
Reagovat

BarBora 123 – já myslím, že to bude nějaká akce J+V proti Števovi a určitě to bude souviset s volbou FT. Teď budu počítat, co by, kdyby FT byla Božka (jen tak může být Paco ohrožený). Služka by pak byla zřejmě Verona, sluha Paco. Volba duelu by pak byla: Nika – mužský, Jana ženský? a záleželo by na Števovi. Nevím, jestli by to šlo tímto směrem. Pokud bude FT Števo, tak následují jen ženské duely a není potřeba dělat nějaké konspirace proti Števovi. Nebo je to jinak?

126
Franz
Reagovat

124 – to složení je už tutovka ? Protože jsem těch variant už přečetl spustu.
Pokud by to bylo tak jak píšeš, tak pro mně je už zbytečné konec Farmy sledovat. , :-O

127
BarBora
Reagovat

Tiež som čítala online s Jankom a zas mi prišlo ľúto, že vypadol, ešte viac ako priamo po dueli.
Franz to zhrnul aj za mňa, ale mňa by zaujímalo, aj kto ten záchod „okakal“, tam príhod so záchodom bolo viac, toto ešte nevieme. A určite nie je bývalý alkoholik, proste, má radšej mlieko.

128
Tamzin
Reagovat

Tak teda nevím ,ale Janko má biceps asi i místo mozku, hlavně že možná začne pracovat…
Moja mama má 76 rokov, je po troch operáciách a už je na dôchodku. Ale musí stále pracovať, lebo prišla o veľa peňazí,“ rozhovoril sa dávnejšie Jano.
Dakujem velmi pekne, cvicenie je moj konicek, v posilnovni som ako ryba vo vode, chodim tam 4krat do tyzdna, rad ukazem aj mladym nejake treningy…
Mozno sa stretneme na nejakych diskotekach mam uz zopar pozvani, je to prijemne obdobie, ludia sa so mnou fotia a ziadaju ma autogramy. Cakaju ma nabite dni. Okrem toho samozrejme budem chodit do posilnovne. S pracou uvidime, ako to bude, na novy rok mozno skusim nejake zahranicie. Teraz sa mozem venovat mamine…

129
Poppy
Reagovat

124 galadriel, takže Božka je FT.

130
galadriel
Reagovat

Franz – to je Jankina taktika, tak si to predstavuje (to je to video). Nikto z nás nevie, ako to nakoniec dopadne. To, že si to tak predstavuje, ešte neznamená, že to tak aj bude. Veľmi si veria v tých dueloch kočky.

131
BarBora
Reagovat

124 galadriel – Ach jaj, pozrela som si to, Janka že má problém s Nikou? Hlúposť! Nika jej akurát nejaký krátky čas donášala. Tomu jej „osobnému problému“ neverím ani slovo, už je prineskoro, opäť si z nás niekto robí volov (akože ich potajme odpočuli). Jana si potrebuje pred hlasovaniami akože vylepšiť „fasádu“.

132
gabi
Reagovat

BarBora – jasne, ze s tym Jana nema pro blem, sama to vymyslela a presvedcila Veronu aj Paca :-)

133
Franz
Reagovat

To jsi sem nemusela všechno kopírovat, já jsem sem už odkaz dával. :-)

134
Franz
Reagovat

pro Tamzin

135
Poppy
Reagovat

Franz – Tamzin chtěla vypíchnout to, co ji zaujalo :-)

136
BarBora
Reagovat

129 Poppy, vyzerá to tak, asi bol na Janka riadny tlak a som zvedavá, kto prišiel s nápadom o Jindrovi, ani štáb by som nevylučovala. Po tom, čo mu Števo povedal, že nech urobí ako chce, veľmi mu odľahlo.

137
galadriel
Reagovat

Franz – a ja si ťa tu filtrujem, čo som kde prehliadla :))

138
BarBora
Reagovat

130 galadriel – už minule sa chystali na ženský duel a nič z toho nebolo a fakt je, že si moc veria, veď Verona s Božkou prešla len tak tak, keby sa B. nebola vyštafírovala do duelu ako do kaviarne, mohlo to preťahovanie skončiť inak. Baby sa asi spoliehajú na tie svoje vypasené postavy, minule, keď stála Nika pri Verone, bola z nej asi polovica.

139
Tamzin
Reagovat

Poppy – přesně tak, asi nemusíme brát úplně vážně, co který afrmář o kom řekl, pravdu se stejně nedozvíme :-)

140
Poppy
Reagovat

139 Tamzin – a mně zas nejvíc zaujalo, že si Jano nechává dělat melír!

Ale jinak je mi líto, že vypadl, i když s Pacem by si neporadil.

141
Pertule
Reagovat

Joj, Jano mi moc věrohodně nepřipadá, to se týká hodnocení Veroniky jako falešnice falešné, beru v potaz že je velmi ovlivněn Božkou a i Števom, Janovi stačí polichotit a je na prde.li. Nebo vhodně zvolit verzi popisu situace (viz Števovo převyprávění kauzy hrábě, kdy se na Janův účet bavil spolu s ostatními ale Janovi řekl se se mu Veronika vysmívala)
Já stále vidím že se Veronika chová možná dost sebevědomě a přezíravě, ale na podlost a falešnost Števa nemá ani zdaleka.

142
Poppy
Reagovat

141 Pertule, možná máš pravdu, ale oni jsou tam spolu 24 hodin a myslím, že se vzájemně dost prokouknou. Nejen, že my vidíme jen to, co nám štáb ukáže, ale oni tam taky zažijí daleko víc situací.

143
BarBora
Reagovat

125 Poppy- asi tak, Števo ženský duel rád odsúhlasí, veď sa s Jankom dohovárali o vzájomnej ochrane. Ale nevieme, čo sa tam v zákulisí deje. Božka by si asi Niku radšej nechala pre prípadný duel, možno bude Števa prehovárať na mužský duel, keby vypadol, dá ju za FT ale to sú už len také moje vymýšlanice.

Přidat komentář