Panáček v reality show

Super Duel VyVolených (15.11.) zná vítěze: Vladko s Pavlou se vrací do vily

16. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7932 w=615]
Hm, tak to byl opravdu velmi zajímavý Super Duel VyVolených. Že Vladko výsledkově vypráská Honzu se čekalo a taky se tak stalo. Vladko získal 89 procent hlasů, Honza jen 11. Tento výsledek však truimfla Pavla, která ve svém prvním Duelu vyprášila kožich několikanásobné duelové vítězce Evě. Tu poslala zpět výsledekm 95:5 a tak Eva nic ze svých dluhů skrz výhru VyVolených nezaplatí.

A teď je otázka, co z těchto výsledků, tedy hlavně toho Pavlina vyvozovat, nebo radši vůbec nic. Co myslítě vy, je Pavla zdatný soupeř pro Vladka nebo ten si dokráčí bez zaškobrnutí k výhře?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 43
1
Macík
Reagovat

…pravda, u Vlada jsem taky jiný výsledek neočekávala, ale v druhém případě, hmm drtivá porážka, takže musím pogratulovat „Bordelovi“ a „bb“, tedy především jejich fanynce Pavlíně :-DD

…Eva s Jéňou to teda od publika schytali, jak vidno, taktika „kudla“ a „11 míčů“ zabrala u minimum hlasujících, což je dobrá zpráva :D

…Jinak mne dojala soudržnost Pavlíniny a Mirčiny rodiny…když si vzpomenu, jaký holky měly strach, že zůstanou samy… myslím, že už i tak vyhrály to nejcennější, co mohly….:-D

2
prcka
Reagovat

1
Sakra jste tady cesi a mluvite jak japonci. Neznate vyznam slov. Uz si nekdo najdete co znamena byt neci fanousek.

Vyznam toho, co tady vsichni pisete je ten, ze vilane jsou vasi fanousci, ne vy jejich. Podle vas oni fandi vam.

Konkretne tys napsala to, ze by Pavlina fandila bordelovi a bb. PAVLINA NEFANDI BB ANI BORDELOVI.

Kdyz nekdo planta gramatiku, certo to vem, ale kdyz ani nezna vyznam ceskyho slova, tak je to tragicky. Kdyz je to 100% zdejsich diskutujicich, kteri se povazuji za neco vic, nez diskutujici ojdinud, je to jeste horsi.

Uz si uvedomte, ze vy jste fanousci vilanu. Vilane nejsou vasi fanousci. Nikdo z vilanu vam nefandi a vy se tak vyjadrujete.

3
Wanna be your monster
Reagovat

2 – Páni, tak dlouhý příspěvek o fanouškovství? :)

4
Macík
Reagovat

2)

dík za vyčerpávající výklad :-D
sorry, ale my to tady tak máme, ačkoliv si dobře uvědomuji, že to pro někoho může být 100% trága…:-D

5
Poštovní holub
Reagovat

2 – Tak já teda ve vile fanoušky mám.:)

6
Macík
Reagovat

5)

…muhehehe…

7
eliška
Reagovat

2 – to se takhle jednou japonka Kobzanová přeřekla…

8
Bohdan
Reagovat

1 Macík: Taky si myslím, že Mirka s Pájou jsou vítězkami této soutěže. Bez ohledu na to, jak to už dopadne.

9
Dáša
Reagovat

2 – prcka, milujem ťa, si môj fanúšik

10
alena
Reagovat

Pavlíně to přeju a moc fandím,je z nich nejpříjemnější, ty dvě to nemohly hned vydýchat..

11
kozlík matěj
Reagovat

A nevysvětlovalo se to tady zrovna prcce už jednou tak před týdnem? Ale možná se pletu, protože se to tady nováčkům vysvětluje docela často.

Jinak na výsledek dívčího duelu jsem zírala s otevřenou pusou. To jsem fakt nečekala takový masakr. A opravdu upřímně jsem to Evě přála. Tak jak se v posledních dnech chovala bylo otesné. Vadilo mi kvůli tomu chování na ní už úplně všechno. Neskutečně zošklivěla a jak chodila s tou čepicí, to byl hnus. Nejhorší pocit jsem z ní měla, jak argumentovali u vazénu, proč se má vrátit Honza, proč Vlado. Vypadala a mluvila na přesdržku.

12
kozlík matěj
Reagovat

1, 8 souhlas.

13
Bohdan
Reagovat

11 kozlík matěj: U Evy bylo fascinující sledovat takřka v přímém přenosu, jak se postupně stávala obětí vlastní nenávisti. Do které se ovšem vmanipulovala úplně sama.

Přemýšlím, jak bych se já choval v takovém prostředí po třech měsících. Mám práh vytočitelnosti hodně vysoko, ale myslím, že po některých těch nájezdech, zejména Evy, by se ode mne „hysterka“ Vladko mohl učit řvaní. :)

14
Dáša
Reagovat

Ach, chvíľa, si tak krátka… Človek si ju ani nestačí vychutnať… Ani nie tak škodoradosť, ako satisfakcia za to, čo sme si odtrpeli s Jačandou a Kecalom než sa vyparili, teraz vzbudzuje túžbu v kľude si popozerať tie ich skysnuté ksichty v momente zistenia pravdy. Nemáte, prosím, pár záberov z tej chvíle alebo odkazy na ne? Vďaka

15
anka
Reagovat

11 – taky mám ten dojem ( a hledat se mi to nechce, ale začínalo to „nechodím sem často..) – holt prcka má buď utkvělou představu, že změní svět panáčka – nebo jenom nasí…á poránu

16
jenka
Reagovat

2 prcka – to neřeš, když v tom nemáš jasno ani se tím nezabývej. Ať žije Vlado můj fanoušek!

17
Ananas
Reagovat

14-Danka
A to já se klidně přiznám i k té škodoradosti:)
Satisfakce ovšem taky. A když k tomu ještě přičtu, že narozloučení musela zhlédnout Jeníkovy best of momenty s Nikolou… Přece jen je na světě nějaká spravedlnost.

18
Ananas
Reagovat

17 Dáša, nikoli Danka, omlouvám se

19
VV
Reagovat

Pavla mela nejvice procent,protoze,kdo by te Eve poslal po tom vsem hlas?Vladkovy fanousci urcite,ne!Z toho plyne takovy pomer hlasu.Kdyby Vladko v soutezi nebyl,tak ji vyhru
preji.Ale zac ji vyhru prat?S Mirkou se jen vezla,mela v ni oporu,i navseva Mirky ji pomohla,behem souteze byla preletava,nevyrazna,nicim nezaujala.A ke konci,kdyz uz vsichni sili do Vladka,tak ho podporila,ale na 3mesice to je malo se zacit vice projevovatTy vogo,ty kraso,co to je,ja ji ve finale nechciii podporit.Vladka podporim jeho vyhoda ve finale je ta,ze budou tam 3 a hlasy se pro zbyvajici dve vice rozmelni.Vyhru si po tom vsem zaslouzi!

20
Dáša
Reagovat

17,18 – Ananas – ok. Best off El+Ni to bol fakt dobrý hřebíček do rakve, pôsobilo to dôveryhodnejšie, než bola samotná skutočnosť :))

21
setug
Reagovat

Doufám, že Eva si zajde na některou diskuzi přečíst příspěvky, Vb jí poradí kam jít, zná panáčka. Eva se dozví, že diváci ji nefandili kvůli tomu, že se obrátila zády k Vladovi, ale že dávala moc najevo svoji závist a nenávist, někdy to bylo přes čáru.

22
Ananas
Reagovat

Na Extra píšou, že prý se očekávaly vyrovnané výsledky, ha ha. Pavlíku, to leda v jiném světě!

23
ajka 321
Reagovat

Ale že to Jeňýkovi vyšlo, když odcházel s tím, že on Vlada načne a holky ho pak dodělají. Opravdu, moc se mi líbilo, jak Eva a Jeňýk čuměli. Škoda, že jsme je neviděli dýl :-)

24
Leona
Reagovat

2) Prcka – já sama jsem ti vysvětlovala asi před týdnem (na ten samý tvůj dotaz), proč říkáme „je můj fanoušek“, ale spíš si myslím,že tady chceš jen prudit.
Ráno jsem si ke snídani pustila video z iprimy duel, takže jsem si to mohla znovu vychutnat. Vlado je stvořený pro světla studia, dokáže být zábavný, do Honzy se nijak výrazněji neopíral, měl nadhled a humor a to se počítá. Jenom mne pobavilo, jak mluvil o tom, že je Honza hezký (což snad pro někoho ano, ale ta prázdnota z té řekněme pohledné tváře docela čiší), tak to říkal chlap, který jako kdyby vystoupil z latinskoamerické telenovely, charisma na rozdávání. V tomhle je Vlado asi příliš skromný, snad ani moc neví, jak je pěkný a přitažlivý :)
Eva se snažila s Honzou Vladka odstřelit po jeho ne příliš vydařeném výstupu s Reginou. I mně se to nelíbilo, ostatně Vlado na to není nijak pyšný. ALE. A o to právě jde, pokud mne někdo zajímá, baví, dojímá i rozesmívá, pak mu nějaký ten úlet odpustím. A tak to evidentně bylo i v tomto případě. Eva snad dojde k tomu, že jí k předchozím vítězstvím (kromě nemožných soupeřů) pomohla i přízeň Vladka. Tady snad s ní i souhlasím, že stejně jako v jedničce, Vlado určuje, kdo se vrací do vily. Není to však 100 % (viz Tomas x Mirka). Z Evy se stávala už karikatura, je to uječená nána. Honza má značný problém, a to, že neuměl hrát a veškerou svou energii dával na to, aby poukázal na to, že s nimi je ve vile vítěz. Přitom v některých úkolech byl docela dobrý, kdyby se zaměřil tímto směrem, mohl se dostat dál a nemusel by odejít jak spráskaný pes. A to ještě na rozdíl od Evy měl určitou fanouškovskou základnu, a to puberťačky. Takže aspoň měl těch 11 %. Jinak jsem přesvědčená, že počet hlasů na pánský duel byl podstatně vyšší.

25
Ananas
Reagovat

21-Setug
Nepomůže jí, ani kdyby se učetla do bezvědomí. Myslím, že si to nikdy nepřipustí, jako ani na zlomek vteřiny nezauvažovala o Jafarovi, cokoli obrátí v neprospěch toho druhého.

26
Ananas
Reagovat

24-leona
Naprostý souhlas ve všech bodech. Snad jen, že spravedlivé rozhořčení nad scénou s Re byla imho pouhá záminka. Jediný argument, který vytahovala pořád dokola. Neměla, co jiného by řekla.

27
Macík
Reagovat

…jóóó a abych nezapomněla :-D…Vlado to pěkně natřel Evě s těma trenclema…muhehehe…

28
natlie
Reagovat

Prosím,ať se teď Vlado přestane kamarádit s Pavlou,a začne kamarádit s Luckou.Mohl by se k ní přestěhovat nenápadně i do postele.Zajímá mě co to udělá s lidma.

29
Poštovní holub
Reagovat

28 – S lidmi to neudělá nic, ale Vlado by z toho mohl mít doživotní trauma.

30
Ananas
Reagovat

29- poštovní holub
To doufám neudělá. Ale z jeho slov ve studiu jsem navnímala, že Lucynu nemá až tak přečtenou, jak jsme doufali. I když chápu, že v posledních vyhrocených dnech pro něj byla menším zlem a tak ji neřešil.

31
setug
Reagovat

28 – škoda, že jsi včera neviděla PP, tam Vlado hezky odpověděl na Evino “ špínu“ ohledně tulení v posteli.

32
Poštovní holub
Reagovat

30 – Já myslím, že intuitivně cítí hodně. Mívá tu bezpečnostní rezervu a tak si ho cvičitelka rozhodně neochočí. Ona i v běžném životě zmanipuluje jen slabší kusy.:)

33
setug
Reagovat

na Vlada je pěkný pohled na kam.3

34
Poštovní holub
Reagovat

31 – Ona to natlie myslela spíš tak, že najednou lidé začnou milovat Lucinu.:) Trochu to připomíná Evinu písničku, ale takhle by to asi nezafungovalo.:) Lůca není věrohodná, takže i „obdiv“ k Vladovi by zaváněl falší.

35
setug
Reagovat

Mně jde jen kamera 3 a 4.

36
setug
Reagovat

Na offiku píší, že Lů je naštvaná, to proto, že musí mýt okna?

37
Ananas
Reagovat

36-setug
Jedno s druhým. Nemohla mít písničku na přání, včera nebyla na seznamu u svíček… Jakoby na ni mrkve zapomínaly;-)

38
setug
Reagovat

Lůca zatím celou dobu klidně proplouvala, jen vykládala, cpala se, teď přituhuje, nějak na ni štáb musí upozornit, myslí to s ní dobře, hrozí ji Duel -možná.

39
setug
Reagovat

Růža předvádí svou garderobu včetně bombarďáků. Je při tom vtipná, protože s každým kusem má nějaký zážitek :-))

40
setug
Reagovat

Vladovi vrtají v hlavě bombarďáky, vyptává se Růži.

41
Ananas
Reagovat

Setug
Pojďme do dneška, kdo tu má pořád poskakovat:)

42
setug
Reagovat

Aha, ani nevím, že už dnešek je. Když jsem nakoukla, ještě nebyl. Tak fičím.

43
Prostě já
Reagovat

28: No samozřejmě by se Lucka stala po Vladovi nejoblíbenější. Co jiného by se mělo stát?

Přidat komentář