Panáček v reality show

Druhý pár do Super Duelu VyVolených: Pavla a Eva

15. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7922 w=615]
Čtveřice zbývajících žen si rozdala dnes večer palce a nejvíce jich posbírala Pavlína. Ta následně vyzvala do Super Duelu Evu. Kdo je favorit? Kdo se vrátí?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Leo
Reagovat

Pavla dostala palce ciste za to, ze odmitla jit se stadem plivat na Vlada, nevim jak u lidi, ale u me za to ma plusove body a taky muj hlas.Ta upistena koza Eva si mysli, ze kdyz se vratila ze trech duelu, tak pro ni neni Pavla souper a ja doufam, ze ji lide vyvedou z omylu a daji najevo, ze ty jeji srdceryvne historky o dluzich a pokusech o sebevrazdu nezerem.

2
Jarmila
Reagovat

No a je to v háji… Z toho bude ta nejhorší kombinace co jde vytvořit. Teď to dopadne tak, že ve finále bude Vlado + Lucka + Pavla nebo Růža… No a celé to vyhraje ženská…

3
Macík
Reagovat

…se musím smát :-D…jsem si naivně myslela, že neřízená střela vyvolených je jen vilanka Růža a ono prd… ultra.neřízenou střelou je Š.ílená Š, která vytvořila „mišmaš“ říznutej „poštou pro tebe“ :-D…za hermeticky uzavřenými dveřmi vily, mají vilani takový přísun informací z venku, až se divím, že vilou, kromě častých návštěv, neprocházej v dopoledních hodinách taky tůristi s průvodcem…muhehehe…Maďarům se musej kroutit palce u nohy, já jen koulím vočima a nestačím se divit…

4
Macík
Reagovat

3) * egészségügyi magyarok

5
romana
Reagovat

dnes by jste jim mohli dát do vily na plazmu facebook at si přečtou i to co jim thomas neřekl.nebo jim zasílejte denní tisk.

6
Macík
Reagovat

5)

:-DDDD

7
michal
Reagovat

Jarmilo třeba vyhraje ženská, třeba ne. Jen netuším, jak tě dnešní sestava duelových dvojic dovedla k přesvědčení, že vyhraje ženská.

8
michal
Reagovat

Macík – vystihl jsi to přesně a fakt jsi mě pobavil. S těmi turisty jsi to měl Šedivé navrhnout na začátku, za vstupné by taky něco trhli.

9
michal
Reagovat

Macík – omlouvám se, ted jsem si všiml, že jsi žena. tak sorry

10
Macík
Reagovat

9) Michal

:-DDDD…OK

11
Prochor
Reagovat

Doufám, že vítězové duelu nebudou znát výsledky toho druhého. A jsem zvědavý, jestli padne rekord a poprvé v historii VV odejde někdo s jednociferným výsledkem.

12
dessin
Reagovat

tak uz mi z Vyvolenych zalehly usi a jsem na antibiotikach se zanetem zvukovodu. Tohle mi hlava fakt nebere.

Navsteva Thomase a jeho informace od fanousku mela byt co? Jak uz tu padlo, ze by jim dali denni tisk?

vcerejsi rekap (nejen vsech) navstev me dovedl k uvaze, ze minimalne 1x tydne prisel clovek z venku, vcetne informaci. To uz je opravdu vysmech celemu formatu a Prima je vic nez mrkev protoze tohle nema ve svete obdoby. A to nepocitam kazdotydenni rozhovory VV s rodinou pri zuctovani a vyzvach.

13
Monika
Reagovat

11 – no vypada to tak, ze Eva dneska zazije drsnej jednocifernej pad, vubec pro ni to bude dvojitej sok, pac se vsadim, ze po odkryti procent si bude jista svym vitezstvim, prece neni mozne aby po trech drtivych vyhrach nasledovala tak drtiva prohra, nota bene s nevyraznou Pavlou…

14
Trevor
Reagovat

Eva je hloupa zlatokopka nic vic, ve vile zchazet urcite nebude.Honza by si zase mel poradne nastudovat co je to RS, pac mu to tezce nedochazi.

Přidat komentář