Panáček v reality show

Vladko a Honza, první účastníci Super Duelu VyVolených

12. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7886 w=615]
Jak jsme již avizovali, tento týden se v pátek odehraje Super Duel VyVolených. Tedy o divácké hlasy se utkají dvě dvojice soutěžících najednou. Dnes byla sestavena první dvojice ze zúčtovaného Vladka a vyzvaného Honzy. Myslí si někdo z místních, že by Honza byl Vladkovi rovnocenným soupeřem a tedy nepůjde o jednoznačný Duel?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Martina
Reagovat

Hlavně se to nesmí podcenit a Ti, kteří fandí Vladkovi by měli posílat max. sms!!! Myslím, že Honza nebude, až tak slabý soupeř, jak si každý myslí! sem ráda, že si ho, ale Vladko vybral….Honza na ně každý den házel špínu a choval se k němu, jako ke kusu hadru

2
VV
Reagovat

Jak to všem šrotuje a všichni už vidí najednou po 3 měsících 5 melounů…a začínají všichni dělat tu svou show, najednou se po měsících všichni probrali a o to více šijou do Vlada. Neskutečně mně tím štvou. Na vše měli času dost. A jako posilu tam pošlou idiota Tomáše, aby se opravdu z toho Vladko zbláznil a sám odešel z vily či mu ubylo co nejvíce fanoušků .-((

3
Alena
Reagovat

Pokud budou posílat hlasy inteligentní lidi s kusem zdravého rozumu, musí toho troubu Honzu vyřadit. Stále jenom sliboval show, zatím tam je trapně pochoduje, přihlouple se usmívá a není schopný vyjádřit svůj vlastní názor. Ten jeho přihlouplý úsměv a jeho vytáčení Vlada mě děsně štve.Pryč s tím blbem.
Nerozumím tomu proč se zachovala TV nečestně a poslala na Vlada negativní ohlasy.70% lidí mu posílá pozitivní ohlasy.

4
Trevor
Reagovat

Ja nechapu jinou vec, jak se tak tuctovej a nudnej clovek jako je Honza, dostal pres casting do RS???
Co tam je, tak nepredvedl lautr nic, kolikrat clovek i zapomene, ze tam je.
Uvidite ho maximalne v utery u palcu a to neustale s jednim trapnym argumentem, ze Vlado uz vyhral.
Tak at neco kur.a ukaze a treba mu ten hlas jednou i poslu, ale momentalne je ten hysterik Vlado mnohem divacky cenejsi.Do Vlada ted pujdou vsichni hodne ostre a to bude jeste zajimave.

5
lili
Reagovat

Mám docela obavu z FB hlasů -náctiletých husiček … bohužel. že Jeňýk je sliz všech slizů a poddno podden, o tom žádná. Být jeho matkou, chodím kanálama :-/

6
Jarmila
Reagovat

Ano, z Vladkolandu už musí vypadnout kudrnáč. Se divím že tam vydržel tak dlouho. Až vypadne, tak se zblázní že nemá 16 milionů, to bude pak ta pravá reality show :-)

7
Ella
Reagovat

6 – kdyby nebyl Elmex ve vile, myslela bych si, že to píše on

8
Kozak
Reagovat

Tohle bude Vladuv nejtezsi duel a to vcetne VV1, mozna to tak ted nevypada, ale co do poctu hlasu to bude mit tentokrate zatracane tezky, muze ted jenom doufat, ze mu zustalo dost priznivcu.

9
Ella
Reagovat

Zajímavý názor na „rybičce“ :
Ono celý čtyřduel je možná jen rafinovaný způsob, jak zajistit aby se Vlado z něj nevrátil. A to tak, že ve čtvrtek uzavřou hlasování z úterý a vyhlásí hlasování nové. Je jasné, že většina hlasů přijde až v pátek a pokud se nebude moci hlasovat o prvních duelantech, tak čtvrteční duelanti počtem hlasů hravě úterní přeskočí. A pokud z toho udělají čtyřduel, kdy dva s největším počtem hlasů jdou zpět, jde Vlado i s Honzou domů. A když se ptáte jak čtvrteční uzavření hlasů zdůvodní? Jednoduše, aby ve čtyřduelu nebyli duelanti z úterý zvýhodnění tím, že se pro ně dalo hlasovat delší dobu. Geniální způsob, jak se zbavit favorita a shrábnout sázky na outsidera.

10
eva2
Reagovat

9 – i kdyby uzavřeli ve čtvrtek hlasování, tak by se stejně hlasovalo pro úterní duelenty delší dobu, takhle by to vysvětlit určitě nešlo.

11
Sabina
Reagovat

9 – nesmysl. Skalní stejně budou hlasovat a lze s úspěchem předpokládat, že Vlado dostává mnohem více hlasů než ostatní..Spíše čekám, že tam bude do konce, možná ještě před finále absolvuje jeden duel a peníze se posypou..Byli by sami proti sobě, kdyby tam nechali lidi, na kterých nevydělají. A vypadá to, že většina duelů byla o mála hlasech, když je ani nezveřejňují. Zatím víme jen první duel Nikol a Vladovy duely. Spíše to vypadá, že tento týden zůstanou ještě čtyři soutěžící, pak ještě dva duely a finále ve dvou? Pokud se tam Vlado dostane, tak budou mít Vladovy hlasy i antihlasy. Více z toho vytřískat letos nemohou, protože se dá předpokládat, že Vláda jen těžko někdo na hlasy přebije.

12
dessin
Reagovat

Ach jo.
Muze mi prosim nekdo vysvetlit, co mela znamenat vcerejsi „rekapitulace“??? Z minuleho ctvrtka a jedine co bylo videt byl Vladkuv zachvat vzteku proti ty slepici Regine? To byla jako rekapitulace nebo co???

Opravdu fuj z tehle show, co mohli zmrkvit to zmrkvili, tesim se na zaver az to hezky vsechno pekne srhnu do jednoho clanku, treba to milou primu (haha naivita) aspon v necem pouci.

13
anja
Reagovat

12 dessin, no jo, na to jsem taky hleděla jak tele na nové vrata, že proč dávají ty sestřihy. V ÚTERÝ dát rekap z minulého čtvrtka – to snad ještě nikdy nebylo…. A Tereza ještě tak klidně řekla “ koukněte se na první část rekapu“ jako kdyby mezi út a čt vůbec nic nebylo. Pěkná manipulace a výsměch od štábu, že jo :)

4 – naprostý souhlas. Že to je absolutně nezajímavý a nudný tvor museli vědět už u castingu… smutné

14
limbora
Reagovat

ad 9 : úplně mne to šokovalo, ale začínám této teorii věřit víc a víc. A tak jdu hlasovat a hlasovat. Samozřejmě za Vladka. Jen doufám, že poté,co se mu už říká Vlado, neubude pár hlasů právě nesprávným tvarem sms. „Devítko“, díky za upozornení.

15
Jenka
Reagovat

Bude se rozhodovat mezi Honzou a Vladem a z nich výjde vítěz a ve čtvrtek se bude rozhodovat mezi tou dvojicí co se zvolí a bude také vítěz z té dvojice.

16
Katynka
Reagovat

Řeknu jenom jedno, co si pamatuju, tak sice Vladko vyhrál celkem 11 milionů, ale nebyla to celá hotovost, v té sumě byl zahrnut byt, elektronika, oblečení a já nevíc co ještě, takže věci a ostatní peníze nevím kolik to bylo zbývající suma.
Fandim Vladkovi a doufám ve finále Vladko – Pavlína. To jsou tak jediní lidi, kterým to přeju a to proto, že nejsou kříváci a podrazáci.
A jen doufám, že jeden příspěvek ohledně Evy, že jí hlasz posílají ti, co jim dluží, není pravda.

17
Deleatur
Reagovat

4 (Trevor) – Přesně tak, taky jsem čekal od Primy nějaké vysvětlení aspoň v tom článku o jeho fingovaném odchodu, ale nic. Když si vzpomenu, kolik se toho psalo o castinzích – že je několik kol, čím dál těžších a že v posledních dostávají různé úkoly… a představím si, že tam Elmex působil právě tak nudně, nekreativně, nejistě a očividným spoléháním jen na fajný zevnějšek. Já bych ho vyrazil hned.

Jediný rozumný vysvětlení by dle mého bylo, že štáb prostě neměl z čeho vybírat.

18
Tom
Reagovat

Musim rict, ze dosazeni Honzi do tehle souteze taky nechapu.U tech castingu asi sedel cely zahon mrkve, nudnejsiho cloveka uz proste vybrat nemohli, jedine ze by tam soupli mrtvolu z marnice.
Beztak je to znamej nekoho z produkce.

19
Deleatur
Reagovat

9 (Ella) – Taky jsem pro nesmysl. Hlavní námitky napsaly už Sabina (11) a Jenka (15).

V těchhle konspiračních teoriích jsou vždy úplně nesmyslné motivace té pomlouvané strany. Nevidím tam jediný rozumný důvod, aby štáb chtěl vyřadit Vladka, který má za sebou Duely, kde získal rekordní počty hlasů (jak se ostatně Prima pochlubila) a z nějakého důvodu i Elmexe a místo toho mít ve Finále 4 ženy, z nichž dvě nebyly v Duelu nikdy a dvě v celkem 4 Duelech, ale ani jeden nestál Primě za to, aby se pochlubila, kolik jim přišlo hlasů.

A taky by měl zajímalo, v které sazkovce pracují tak blbí sázkaři, že je tam možné soustavně sázet na outsidery jediné hry „obrovské sumy peněz“, čímž jí způsobovat i obrovské ztráty při výplatách výher… a nijak se to tam neřeší.

20
Martina
Reagovat

Z každé dvojice se vrátí jeden, takže i kdyby pro Vladka a Honzu ukončili hlasování ve čtvrtek, to nevadí…..

21
FanThomas
Reagovat

No tak je dobojováno, teda aspoň pro kudrnáče. Povídal včera kámoš u piva (on dělá v produkci), že kudrnáč nevyhraje i kdyby to prej vyhrál.Že je to prej vošéfovaný.Na dotaz jak jako – už se o tom víc nechtěl bavit, prej zapomeň na to…

22
Katynka
Reagovat

21 Hm, takže Prima to dá vyhrát raději blbovi Honzovi, či podrazačce Evě, či nedržpusu Romaně či totálně divné Lucce. Perfektní, opravdu tahle ta řada je na odstřel už od začátku. Proč se teda snažíme, aby dle nás někdo vyhrál, když už to rozhodla Prima?

23
Deleatur
Reagovat

22 (Katynka) – Zrovna jsem se chtěl zeptat, čeho chtějí takoví konspirátoři a provokatéři dosáhnout – a hle, aby to lidi tak jako Vy vzdali a přestali Vladka podporovat, aby oni mohli nasypat hlasy komukoli jinému. A přitom jste si i sama odpověděla, jak nesmyslně by působilo vítězství kohokoli jiného.

24
FanThomas
Reagovat

22 – Tohle mně taky zarazilo, já fandím Vladkovi, ale kámoš když se trošku připil, doslova povídá: Kudrnáč nevyhraje i kdyby to vyhrál… Čert ví jaký jsou v tom zájmy, nebo kdo má vyhrát.. ale když se nad tím zamyslím, v minulém duelu co jsem viděl ankety na netu, vítězila Regina – lidi asi chtěli show… A najednou otočili výsledek hlasování ? Jak by to asi vypadalo kdyby se do vily nevrátil nikdo ? Když Regína prohlásila že se tam tak jako tak už nevrátí ? Někdo zpátky musel, ne ? No a teď když se předvede v sestřizích jak je Vladko mimo, jak je zlej, jak všem sprostě nadává, tak si tím každej už tak jako zdůvodní že ztratil sympatie u lidí… A proto to nevyhrál… Jak povídám, věřím že za tím je ještě špinavější hra než si myslíme…

25
Janča22
Reagovat

21/ já se obávám že to tak opravdu může být, v případě potřeby stačí kliknout myškou, a hned jsou výsledky prohozeny ve prospěch toho či onoho. Proč myslíte že nesmíme vidět průběžné výsledky kdo má kolik ? Kdyby byly tyto výsledky vidět, tím víc by to lidi hecovalo hlasovat pro toho svého idola, a Prima by na tom přece vydělala víc !!! Jenomže pak by se daly těžko výsledky otáčet podle aktuální potřeby !

26
Katynka
Reagovat

23 Ale i tak, i kdyby si tady psal kdo chtěl o tom, že je to manipulace a že to nevyhraje – já mu ty hlasy pošlu, já to nevzdám a budu doufat, že aspoň v tomto se to povede a Vladko jako dobrý člověk vyhraje.

Manipulace a korupce je všude a je mi z toho zle. Naivně jsem věřila, že aspoň v televizi v soutěžích je obecně jedno, kdo to vyhraje, prostě každý se tam dostal přes casting a má právo na výhru. Ale Prima letos od začátku jede svoje pravidla, která neprozrazuje ani divákům a myslí si, jak je to atraktivní. Houbeles. Pokud to vyhraje kdokoliv jiný (ještě jsem ochotná to přát Pavlínce), tak jsem znechucená jaké povahy a jakou podlostí to dokázaly vyhrát.
Furt se dočítám, že by to měla vyhrát Eva, protože to pojišťují ti, kterým dluží, aby se jim taky něco vrátilo. Skoro každý, kdo tam leze nemá buď práci a nebo má dluhy, takže nechápu, proč zrovna u Evy by ji měli takto podržet a doufám v to, že je to jen a jen kec. A když náhodou to ta holka vyhraje, tak pro mě je to jasný podvod pojištěný i tím, že ti věřitelé snad zaplatili i Primě. Mě už je to jedno, ale Prima to vážně podělává od začátku a já už ji nevěřím ani ťuk.

27
Deleatur
Reagovat

25 (Janča22) – Technicky to určitě proveditelné je, bylo by i jedno, jestli jsou tam procenta nebo čísla, protože v Duelech a ve Finále se vždy siluety odhalovaly nakonec.

Zrovna to skrývání za procenta bych osobně brat spíš jako důkaz, že Prima nechce, aby někdo zvenčí manipuloval s hlasováním, když podle všeho chodí velmi málo hlasů.

28
raf
Reagovat

Tak jen osobní důvod pro hlasuji pro Vlada. VV má být zábavná reality show s psychologicko-strategickými prvky. Je mi úplně jedno, že už Vlado jednou vyhrál. Je mi úplně jedno, zda s nimi bude nebo nebude šťastný. Je mi jedno, že má nějaké psychické problémy a párkrát se vyřval (mj. proto že mu byly připraveny nejtěžší podmínky – návraty nepřátel, exvyvolení z VV1 namíření proti němu apod.). Pokud to vezmu pouze a jenom z pohledu sledování v tv jako chvilky odreagování, u něj jsme se doma nejvíckrát přistihli, že se potutelně smějeme s ním, když vymyslí nějakou ptákovinu. U něj se pobavíme jeho trefnými poznámkami a komentáři k životu ve vile. On je šoumen, se svojí pozitivní stránkou i přes svou negativní stránku. Ostatní jsou takoví či makoví, možná někdo dobrý, někdo horší, ale jsou prostě druhá liga. Oni tuhle šou tři měsíce netáhli. Táhl ji Vlado. Možná se někomu nelíbí, možná ho někdo nenávidí, já jen konstatuji, že pokud jsme se kvůli někomu dívali a někdo nás (opět) pobavil, byl to on, rozdílem třídy oproti ostatním. Nikdo jim neupíral šanci jej zastínit a nikdo z nich to nedokázal. Byli v nevýhodě, Vlado už fanoušky měl, ale zase měl od štábu tunu překážek. Tolik k Vladovi. Třeba je povaha, že nikdy v životě šťastný nebude. Třeba by si to lidsky někdo zasloužil i víc (možná Pavlína). Ale já jsem divák a mě zajímá, kdo mě naservíruje reality show (byť v podání primy pseudo) a nikdo jiný to nedokázal.

29
Deleatur
Reagovat

24 (FanThomas) – To je pořád takové „jeden pán povídal“ a mávání do virtuální tmy. Co já vím, tak Regina vítězila jen v anketě na VyVolení-2013.cz, kde se jednak ptají, koho chtějí lidé zpět, nikoli komu pošlou hlas, druhak jsem si ověřil, že ta anketa je špatně zabezpečená proti opakovanému hlasování (i když je pravda, že by to možná odpovídalo těm 31 možným hlasům oficiálně). Pak sem (do diskusí pod onlajny) jeden uživatel pořád tahá ty podezřelé Sazkovky, ale tentokrát tam vítězila i skutečná vítězka.

Osobně považuju za hodnověrnou dobře zajištěnou anketu na VyVoleníWeb.cz, kde se taky výslovně ptají, zda hlasující budou posílat hlas a pokud, tak komu. Sice jsem se tam poprvé podíval až u Duelu Jafara s Nikol, ale už 4. Duelu (starší anketu než k souboji Ládíka s Elmexem jsem nenašel) trefili výsledky s rozdílem nanejvýš 6% a vždy vítěze (v těsné anketě Lůca vs Jafar vedla Lůca lehce na hlasy). (Výjimkou je samozřejmě Duel s Reginou, protože tam byl neznámý faktor v podobě Reginina vyšilování, že se do Vily stejně nevrátí. Nebýt toho, i tam by to trefili téměř přesně, protože při předposlední odhalení hlasů byl poměr 67:33).

Mimochodem, momentálně je to (bez těch, co hlasovat nechtějí) 79:21 pro Vladka (a na VyVolení-2013.cz je to stejně 90:10 pro návrat Vladka :))) ).

Zajímavé je i srovnání celkového objemu hlasů s předešlou anketou – hlasů už je o 40% více, přesto jen 4% (hehe) hlasujících nechce v aktuálním Duelu hlasovat, zatímco u Duelu Evy s Reginou to bylo 16% ještě předtím, než začala Regina přímo v Duelu blbnout.

Našel jsem ještě blog Show-VyVolení @ Blog.cz, tam je minulá anketa 56:44 pro Evu. (Současná je rovnou na celkového vítěze.)

Takže kde přesně jsou ty „všude po netu ankety, kde vítězila Regina“?

30
Deleatur
Reagovat

28 (raf) – Skoro amen. nesouhlasím s častým vyzdvihováním Vladkovy fanouškovské základny bez toho, aby se připomnělo, že měl stejně oddané odpůrce. I ze současných reakcí je vidět, že pokud něco umí, tak nejen získávat diváky, ale taky jich významnou množinu odpuzovat. :)))

31
Deleatur
Reagovat

Ad 29 (vlastní) – Můžu ale udělat radost i konspirátorům, protože jsem narazil na něco, co smrdí i mně – http://www.ifortuna.cz/cz/novinky_preview/vyvoleni_celkovy_vitez_z_souskova.html . Naštěstí je se Zdeničkou úplně, ale úplně vedle, nicméně 1) co dělá tak zaujatý text na profesionálním sázkařském webu, 2) a není autor ten, kdo stojí za dalšími podobnými zaručenými tipy stran „kurdnáče“?

32
Leo
Reagovat

On ten Vlado je zvlastni tvor, byt s nim zavrenej bych fakt nechtel, ale pobavi to zase jo.
Ta jeho povaha je hrozne komplikovana a tim zajimava, emoce ma polozene uplne jinak nez vetsina lidi.
Rekl bych, ze ma spoustu spatnych vlastnosti, ale od srdce je to presto dobry clovek.Ti ostatni co tam ted zustali jsou vedle nej dost nevyrazni a bez nej by tu show neutahli.

33
Deleatur
Reagovat

26 (Katynka) – Takové konspirace se vyrojí vždycky. Už v 1. řadě se psalo, že Vladka drží ve hře a pomohla mu vyhrát teplá lobby, nemálo lidí se letos ozvalo, že Vladko má s Primou nějakou speciální dohodu, už pod články, které avizovali 4. řadu, někdo varoval, abychom si vzpomněli na „Vladka & Sunny Day“ (to vůbec nevím, co to má být; ta cestovka, která věnovala jednu z cen?).

U Tonyho ve 2. řadě se předplacené vítězství probíralo ještě častěji, u Milana ve 3. řadě o tom spekuloval nejméně jeden divák, mj. právě proto, že byl podobně klidný a sebejistý jako Lůca, což je zase podezřelé letos.

To vše jen konstatuju – Vladko, Tony i Milan jsou pro mě logičtí vítězové, ačkoli jsem (viceméně) fandil jen prvnímu z nich. Milan byl dle mého prostě jen flegmatičtější, Lůcina nervozita se projevuje jemněji, ale stačí se dívat.

Co se týká tendenčních sestřihů, možná že likvidační jsou, dle mého ale Prima s hlasováním nemanipuluje, protože to je jeden z mála indikátorů, na koho se ve Vile diváci skutečně chtějí dívat.

Elmexův vyhazov byl možná od začátku zamýšlen jako fingovaný, nebo prostě to riskli vzhledem k tomu, jak málo přišlo hlasů a vrátili ho teprve po anketě na ofiku, kde se většina vyslovila pro návrat.

Stran tendenčního sestřihu pro Vladka v úterý, tady dle mého už vědí ze stejného postupu při Thomasově výzvě Vladka, že zlikvidovat ho se jim nepovede, ale můžou Vladkovy fanoušky i antifanoušky vyprovokovat k dalšímu rekordnímu hlasování.

Možná, že jsou ti protikudrnáčovští konspirátoři přímo placeni Primou. :)))

34
Miki
Reagovat

Vladko musí vyhrát. Je nejlepší a za tu šikanu od Honzy, Evy, Lucky pomlouvání od Romany si to zaslouží. Poslední dny, to tam má opravdu velmi těžký a bude ještě mít. Nemá šanci už ani nic ukázat. Štáb jde proti němu a všem, kde by byl opět vidět mu začal viditelně házet klacky pod nohy. Prima by měla Vladovi děkovat, že tento Propadák, zaviněný štábem, drží nad vodou.

35
jezevec
Reagovat

Doufám, že ta přiteplená hysterka, nechutná karikatura muže, Vlado konečně vypadne a bojovat o výhru dostane šanci kdokoli z letošního panoptika…

36
Anonymní
Reagovat

Honza je zastuzenej zmetek, slaboch, člověk bez názoru, jako jedinec nula, dokáže jen přitakávat, není schopen dát dohromady souvislou větu, názor, nevím co ve vile dělá, šou rozhodně né. Vlado je jasný vítez duelu.

37
katerina
Reagovat

Chci.abi vihral vladko to je muj nazor

Přidat komentář