Panáček v reality show

Farma 4 (12.11.): Hospodár sa teší, Števo robí dusno + rekap

13. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7884 w=615]

Paco dnes rozhoduje o sluhoch a iné mená ako Števo a Božka sa ani neočakávajú, bude to vďaka tomu isto nezabudnuteľný týždeň. Martin dnes príde zadať úlohy a spraviť výmenný obchod. Meno farmára týždňa ho veľmi poteší, ale či aj jeho zadané úlohy, uvidíme o 21:40 na TV Markíza. 

Rekap z 12.11.

Sluhami sú Božka a Števo. Ani jednému sa to nepozdáva, zbalia sa však a odnesú si kufre nad chlievy. Božka si myslí že tento týždeň bude ostrý, služobníctvo berie Števo tragicky, aby niečo spravil, treba mu požiadavku na podnose priniesť. Hneď Paca upozorní, že mlieť múku bude až vtedy, keď bude všetko hotové a on je predsa za toho pomalého, veď mu to hovorili, keď prišiel a porovnávali ho s Kumom.  Už druhýkrát sa v Heňovi sklamal, je to flákač. Okrem toho , že nedrží slovo (ale to už mu z hlavy vyšumelo), ani maštaľ dobre nečistil, minimálne týždeň sa odtiaľ nevynášalo. Jediný, ktorý dobre čistí maštale je Jano.  Paco si Heňa zastane, maštaľ dal včera za úlohu upratať Janovi a Števo o tom vede, haniť teda mal jeho. Števko ho  upozorňuje, že žena musí mlieť múku (Nikola), pričom on-chlap sedí a robí s Janou a Veronikou kukuricu. Tresne dvierkami, odchádza, Paco za ním kričí, že od zajtra melú múku sluhovia na všetky jedlá. So Števom si nemajú čo povedať, neprirástol mu k srdcu, vzájomná komunikácia vadí obom stranám. Veronika sa teší, že vidí Paca aj v takýchto vyhrotených situáciách. Kričí na Števa, aby šiel na ním. Ten si pobehá všetko možné, potom príde, Paco mu zopakuje, musí mlieť múku a ak nebude stíhať hnoj, bude ho robiť až večer. Števo ho požiada, že ak bude niečo od neho chcieť, nemá bliakať po celej farme, ale prísť za ním, tak ako to robil on. Janko si užíva pílenie a chystanie dreva, keď mal Paco trest, mal abstinenčné príznaky. Božka zvolá na obed, Jana sa nezúčastňuje. Všetci sa už tešia na Martinov príchod, Jano hlavne na koláče, Jana si myslí, že bude nadšený, keď zistí, kto je farmár týždňa.

[singlepic id=7883 w=615]

A tak sa aj stane. Konečne má 100% farmára týždňa, hneď sa mu spravila nálada. Paco je potešený (tuším sa až červenal), Števko je zvedavý, či bude spokojný aj na konci týždňa! Nakoľko je jeseň, treba zvieratá spravovať. Budú zabíjačky a na to treba komplet čistú kuchyňu.  Cestou tam natrafí na zdochnutú andulku a hneď im vyčistí žalúdok, ako je možné, že dva dni je tam nepochovaná, Paco zadelí túto úlohu Nike. Tá sa trocha hnevá na Števa, on sa mal o to postarať, bola jeho. Ako chodia po jednotlivých izbách, ukazuje Martin Pacovi nedostatky, ktoré treba odstrániť. Mokré balíky slamy vysušiť  v miestnosti, kde je teraz kukurica (tú už naozaj treba dokončiť), zvyšné snopy obilia vymlátiť, vymaľovať si izbu, vápno im priniesol. Treba namaľovať aj štít a aj vstupnú bránu. Spraviť  treba aj udiareň, kde ohnisko bude mimo nej. Majú dať vodu variť aj v kuchyni, aj v  kotline na dvore a chytiť najväčšieho moriaka a dať ho do vreca tak, aby mu len hlava trčala, on si zatiaľ odbehne. Ženy šurujú kuchyňu, dôležitý je hlavne stôl a hrnce. Martin prichádza aj s kravou Jahodou, Števko z nej veľmi nadšený nie je. Martin im ukáže, ako zabiť moriaka, asistuje mu Nikola. Majú mu zabiť ešte tri morky, zajtra 6 oviec a pripraviť mu dve kačky. Drobky (vnútornosti) si môžu zjesť. Števko je odrazu šťastný, že je sluha, urobí si svoje a končí. Paco ho zatiaľ nevyvádza z omylu.

[singlepic id=7885 w=615]

Veronika zarobí vápno, Nikola natiera štít, on s Janom zabíja. Paco si chce spraviť plán, ako zadeliť úlohy, Jana nevidí reálne splnenie úloh a 40 mincí. S Veronikou obaria moriakov a spolu s Božkou ich otrhajú. Jana to však dlho nezvláda a vybehne von, pitvanie zostane na ne dve, ona ide kukuricu radšej robiť. Veronika vraví, že je treba sa zaprieť a vydržať, ani jej niektoré veci nie sú po vôli, utiecť von je najjednoduchšie. Janovi bude za moriakmi ľúto, vždy im ráno otváral. Božka zaháňa ovečky do ohrady, opäť to je veľká makačka, bude rada, keď sa počet zníži o šesť oviec. Števko by jej rád pomohol, ale nemôže, tak tam len sedí na lúke a asistuje aspoň slovne. Večer pri dojení kráv sa smeje na Pacovi, aký bol bezradný, keď Martin odišiel a chceli po ňom rozdelenie úloh. Božka dojí, Števo jej tam robí spoločnosť. Podľa jej názoru sa Števo nebude na úlohách podielať, bude sa radšej okolo zvierať motať a čas zabíjať. Paco si nemyslí, že sú úlohy zvládnuteľné o 5 ľuďoch, urobí si týždenný rozvrh zmien a obsadenosť farmárov na jednotlivé úlohy, Jana sa mu snaží pomôcť. Števo dopraje Pacovi, aby padol na hubu. Hovorí Janovi, že započul, že bude tehly nosiť, on je sluha, tieto práce nemá robiť. V nočných pozdravoch Paco požiada o držanie palcov, Jana sa priznáva, že čím ďalej je, tým viac chce vyhrať, teší sa už na koniec, už ju to tu toľko nebaví, ale bude jej to chýbať.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
gabi
Reagovat

zatial robi dusno Paco, nech je Stevo aky chce, nemal by urazat jeho ludsku dostojnost vykrikovanim po nom ako po dobytku, taktiez doterajsie delenie uloh sa mi vobec nepaci

2
galadriel
Reagovat

Paco sedí a robí kukuricu. Príde tam Števo a začne mu rozprávať, ako nie je fér, že Nika melie múku. Šlahne dverami a odchádza, absolútne nerieši, že na neho Paco rozpráva. To je v pohode?

3
Pertule
Reagovat

1- gabi – Ano, to že Števo posedává a mudruje to se mi taky nelibí. A že Paco po Števovi pokřikoval chápu jako nadsázku a možná trochu na oplátku, Števo když byl FT tak hulákal furt.

4
galadriel
Reagovat

OT: Po Farme boli nejaké technické problémy, na ich odstránení sa pracuje. Rekap je pridaný.
FT zapája sluhov bez toho, aby to riešil hospodár. Keď mu Paco povie, že to má isť spraviť, tak má ísť bez toho, aby o tom rozprával celý deň. Zvyčajne je to o tom chlapovi, využívali Peťa, Heňa, Jana, Božka dala úlohy aj Kike.
U mňa je proste Števo sabotér, ktorému vadí, že tam niekto Paca chváli (závisť je zlá) :))

5
Tamzin
Reagovat

No rozhodně bych Števa jako zaměstnavatel nechtěla zaměstnat na žádnou pozici, on bude kecat absolutně do všeho a vždy bude mít pravdu, pro mě je problém se na něj i dívat, je mi až fyzicky nepříjemný. Vždy platilo, že sluhové dělají další práce, které jim FT přidělí.

6
Poppy
Reagovat

Števo je trapný (ve škodolibosti si s Veronikou můžou podat ruce, jen ona to neříká tak hlasitě). Bohužel to ale dopadne tak, že případný neúspěch Pacova šéfování bude připsán Števovi. Paco si jindy v klidu dělal svou práci a určitě ho nevzrušovalo, že nějaký jiný FT měl naloženo.

Pořád ještě mám pro Božku nějaké sympatie, ale pokud se spustí se Števem, tak to už fakt nepochopím.

7
Bobina
Reagovat

Kdyz Martin Paca chvalil, bylo videt jak je Stevo uplne zelenej vzteky, prala bych Pacovi, at to zvladne. A ukoly od FT musela plnit i Kika o ostatni, tak nevim, co tam porad Stevo mele, uz at mu da nekdo po papuli.

8
veverka
Reagovat

6 – Poppy – U Božky určitě nehrozí, že by si něco začala se Števem.
Božka má silně vyvinutý takový ten mateřský a pečovatelský cit. Vlastní děti nemá a je to škoda, že z nějakého důvodu jí je osud ještě nedopřál.
Proto ji vidíme, jak se ujímá a stará se i na farmě o ty tvory, kteří jsou slabí a potřebují k přežití pomoc druhých.
Bylo to prasátko, nebo i ovečka, kteří k přežití potřebovali pomoc. A Števo je taky na farmě největší slaboch a možná i někde v koutku duše nešťastný tvor.
On je takové děcko v těle chlapa. Rád by v něčem vynikal a byl obdivovaný okolím. Jenže se to nedaří, tak řve a vynucuje si tím pozornost okolí. Ví, že jeho názory nikdo nebere a tak pak lítá od jednoho k druhému a dlouhýmy proslovy se snaží někoho přesvědčit že on má pravdu. Neuvědomuje si, že takto cesta k tomu, aby ho ostatní brali nevede.
Už jen chybí, aby sebou práskl někde venku v tom blátě na zem a začal trucovitě řvát a mlátit nožkama a rukama.
To, že on je slaboch vidí všichni, leze jim na nervy a je odstrčený.
A takoví lidé jako je Božka se často snaží takovým odstrkovaným lidem (nebo jiným tvorům) pomáhat a trochu se jich zastat před ostatníma.
Števo je sám proti všem a hraje si na hrdinu, ale přitom má potřebu, aby ho měl někdo rád.
To držení za ruku Števovi pomůže aby se psychicky nesesypal a Božka má dobrý pocit z toho,že pomáhá někomu kdo to potřebuje.
Jen doufám,že Števo nebude chtít využít situace se paním na seníku k tomu, aby ukázal spoluhráčům že není gay a nezačne Božku svádět. :-)))))))

9
Bobina
Reagovat

Hm, Bozka je holt hodna. Nejdriv Jindro, pak Kumo a ted Stevo. No nic, mozna mas pravdu.

10
veverka
Reagovat

9 – Bobina – v tom předchozím příspěvku jsem jen vyjádřila názor na vztah Božena – Števo.
Ten nevylučuje to,že by 30 letou ženskou neměli přitahovat chlapi. Jindro byl chlap pohledný a věkově k ní blízko, ale nezačal žádný románek, vypadalo to na sympatie a kamarádství.
A Kumo byl sice mladý, jenže těžko posuzovat jak dalece by to zašlo. Byly by to jen spekulace.
Božena to natajila, že si víc v životě rozumí s chlapy. To není nic neobvyklého, tak to má velká spousta žen. A proto mně nebylo divné, že tam s něterými kamarádila víc.

Paco se zase celou dobu kamarádí jen s ženami. Od Jany a Veruny se celou dobu nehne.
A i noci trávil jen s nimi, což Božena nedělá.

Proč tedy by měla být ve vztahových záležitostech horší než třeba Paco?
Mně tyto sympatie k odlišnému nepřijdou na závadu, pokud neubližují někomu dalšímu. Což u vztahu Paca a Veruny je docela na hranici.

11
Bobina
Reagovat

No, u Paca jsem zvedava, nevim, jestli nechce, aby Veru zarlila, vcera na nem Jana sedela, docela me to bavi. Jestli i ona provokuje, necham se prekvapit. A taky me mile prekvapil, jako jediny FT si napsal rozpis co je treba udelat a kdo.kdy to bude delat.

12
Franz
Reagovat

Nevím jestli tento odkaz už tu byl, ale já to teď čtu poprvé. Kdo chce vidět jak vypadá „frajer“ od Veroniky:

„Telo markizáckej farmárky si užíva iný, doma ju čaká priateľ: Aha, čomu sa musí prizerať!“
http://www.topky.sk/cl/100313/1368137/Telo-markizackej-farmarky-si-uziva-iny–doma-ju-caka-priatel–Aha–comu-sa-musi-prizerat-

No, ten Paco je daleko lepší !!!!

13
galadriel
Reagovat

Franz – jj, ja by som Paca tiež brala :)) Ale jeho klofne nejaká mrcha :))
Bobina, rozpis úloh a smien ma dostal – v dobrom, takúto úchylku mám aj ja, tak mi bol ešte milší :))

Čo hovoríte na úlohy?? Zvládnuteľné?

14
Poppy
Reagovat

galadriel 13 – no hlavně nejsou lidi. Jsem zvědavá, kdo by cepoval. Většina těch pracovitějších jsou doma a ten zbytek na farmě (vlastně už jen Jano) se bude starat o zvířata. Děvčata mají na práci hlavně spřádat plány. Jance je úplně jedno, kolik mincí dostanou (t.j. co se splní), hlavně aby ona vyhrála.

15
Franz
Reagovat

galadriel – já bych ho nebral, nejsem na kluky :-)

úlohy nesplní
obilí nikdo už nevycepuje (Šárka tam už není) a kukuřici také ty dvě neudělají.
Pro ně je v tuto chvíli asi prioritní postavit udírnu, alespoň podle jejich žaludků.
Števo je vychcánek a zbytečně tluče hubou, ale Jana je to stejné, také jako služka nedělala nic navíc. Ona si se Šetevem můžou podat ruce, protože jsou stejní. Hodně ve hlavě, ale málo v rukách.

16
galadriel
Reagovat

Števovi chýba ten Janin nadhľad. S potrebu mať posledné slovo a vo všetkom pravdu, je tam len jeden, a preto tak vytŕča. Naozaj pre mňa nezvládnuteľný človek. nevydržala by som s ním ani 5 min a to si myslím, že som tolerantný a trpezlivý človek!
Údiareň v pohode, tú kukuricu fakt musia, ale s tým cepovaním to tiež vidím nie veľmi reálne.
Hlavne, keď vlastne zajtra zabijú celý deň kántrením oviec.

17
Pertule
Reagovat

Cepování budou určitě odkládat, sice tam zaznělo že opět budou noční, ale tomu moc nevěřím. Ukáže se, jestli ho děvčata podrží a budou pracovat, proto – jak už jsem tu jednou psala – kdoví, jestli jejich koalice nepadne.
Myslíte že si Paco se Števem poradí? Snad se nenechá utlouct tou jeho hubou. Jak Števo řval po Kice že nestihla včas navařit, když ještě měla od Božky úkol navíc už asi zapoměl, když se teď ohání tím, že sluhové nemají dělat ostatní práce.

18
galadriel
Reagovat

Pertule, on Števko rád zabúda. Veď aj ten Heňov sľub mu už vyšumel. Spomenul to tam LEN asi trikrát :D :D
On je niekedy taký zábavný !!!
Na Števa treba isť s argumentami. Robil aj ten, aj ten, aj ten, za tvojho vládnutia musel Peter tiež pomáhať. Tu jedine vidím cestu….ale veľmi hmlisto :))) Pri ňom človek nikdy nevie.

19
Pertule
Reagovat

Chvilku jsem nevěděla co znamená hmlisto :)) mlhavě .. slovenština je moc krásná.
Ale Janovi někdy nerozumím :)

20
BarBora
Reagovat

Nie le Števko rád zabúda, aj tu ľudia radi zabúdajú, napríklad na Paca, o ktorom človek skoro ani nevedel, že tam je, (okrem doberania sa s Veronou v sene) sa odrazu prebudil a s radosťou si „prihodil“ smerom k Števovi, keď śluhoval sám (bez Jany) a nestíhal. Sedel v kuchyni ako kvargľa a mudroval ako truhlík.
Dva mesiace sa tento náš veľký hrdina skrýva pod ženskými sukňami a pritakával, „sníva“ o duely s Jankom, ale bez toho duelu to akosi nejde. O duely so Števom pre istotu ani nesníva. Svoje si odrobí, ale viac sa do roboty nehrnie, pokiaľ z toho čosi „nekuká“, napríklad zahnať ovce, keď sa Heňo z duelovej chatky pozerá.
Nikto tam nie je dokonalý, ale jak Števa, tak Paca by som nechcela, ale Števo má apoň vlastnú hlavu, dokonva aj rozum a aj keď sa to nezdá, aj bojovné srdce.

21
galadriel
Reagovat

Pertule, Jano rozpráva východniarsky, tam si niekedy nerozumie ani dedina s vedľajšou dedinou, takže sa ti ani nečudujem. Navyše Jano račkuje,
BarBora, Paco šiel zahnať ovce, lebo Jano to nezvládol. Ja mám Paca favorita dlho, kto chce si ho všimne veľmi rýchlo. Je za ním vidieť práca. Každý sa otáča na neho, keď je nejaká úloha a nie je to len o tesarine, alebo stavbárčine.
Je to šikovný chalan a presvedčil o tom aj Heňa – myslím si, že ostrieľaného chlapa s vlastným názorom. A nemusel za ním chodiť a vyplakávať. Mala ho rada aj Šárka, tá menovala troch ľudí pri odchode, ktorým by tú výhru priala, on bol jeden z nich.

22
BarBora
Reagovat

21 galadriel – ja Ti Paca neberiem, len som niečo pripomenula a nebola by som to robila, keby tu niektorí nevynášali Paca do neba a Števa zas nešli „zniesť pod zem“.
Jano by tie ovce nakoniec zahnal, tak ako Božka. Predtým som si nevšimla, že by Heňo bol tak ohúrený z Paca, posledné dni a hlavne tesne pred duelom ho až nápadne ospiveaval, Jana sa tiež preriekla, že posledný týždeň si Heňo s Pacom veľmi dobre rozumel, potom sa rýchlo opravila, že aj predtým. Ten posledný týždeň bol Heňo sluhom a určite som nebola sama, ktorá neverila, že sa vráti.
Nehovorím, že Paco nie je šikovný, ale žiaden zázrak a pre mňa to nie je chlap. Všetci tu krituzujete ako sa Števo rád počúva atď., mne idú na nervy aj Pacove premúdrelé jaloviny. To všetko len tak pre rovnováhu.

23
Pertule
Reagovat

22 – BarBora – Paco určitě není dokonalý, ale vedle Števa je za CHLAPA.
Števo rozum využívá prospěchářsky, bojovné srdce má až tehdy když mu jde o krk, ale většinu času i po.s.r.a.n.é gatě.

24
Poppy
Reagovat

BarBora – 22 – je určitě dobré připomenout, že Paco není „svatý Paco“, i když to tak někdy vypadá. Pro něj mluví to, že je pracovitý a nezesměšňuje se rozčilováním a teatrálníma výstupama jako Števo. Jsou to někdy náhody nebo „náhody“, které rozhodují o dalším ději. Koho by Paco zvolil do duelu, kdyby se ho Kvetka zeptala jako prvního? Určitě by volil pánský duel a nějak „moudře“ by to zdůvodnil. On se veze s těma dvěma babama, co ony vymyslí, to platí. Ale přesto je mi sympatičtější než Števo. Jak veverka psala, on je malé děcko, ale zatímco ty jsou často roztomilé, i když se vztekají a zlobí, Števo je otřesný. Takře se Božce divím, že si od něj nechá hladit ruku! A doufám, že jen ruku :-)

25
Bobina
Reagovat

Koho tipujete do duelu Steva nebo Bozku?

26
Poppy
Reagovat

25 Bobina – nevím, ale pokud půjde do duelu Števo, vyřadí Jana a zůstanou tam jen ty nemakačenka (to jsem trochu přehnala, ale zvířata by na tom byla zle).

27
Lorinka
Reagovat

Že duelanti budou Števo s Jankem. Jana, pokud bude dobře přemýšlet, nevyřadí. Protože Števo je ukecanej trotl. A Janovi to myslí. Pokud dá řezání dřeva a almanach, tak se vrací. Števo při své tloušce dlouho nevydrží. Proto se debil Števo bojí Janíka. A Paco to dlá dobře. Sluha je od toho, že musí sloužit. A pokud mu nebude mlít múku, tak by prost za trest nežral. A hotovo.

28
Bobina
Reagovat

Myslim. kdyby dali Bozku, tak ta je celkem dost unavena, zato Jana se celkem setri, tak by ji rychle vyhodili. Ale doufam, ze by mohl vypadnou Stevo.

29
galadriel
Reagovat

Tiež to tipujem na Števa a Jana. A ….ak niekto uvidí, že sa zas vráti ten náš zlatý slávik, tak nech to tu radšej nepíše, bo sa mi zas nálada pokazí :)))

30
Bobina
Reagovat

29 – zlaty slavik, mam dost :)))

31
BarBora
Reagovat

24 Poppy – opäť zhoda (aj s veverkou a Franzom), až na toho Števa. Čo som sa pár krát zasmiala, väčšinou to mal na svedomí on a tiež ako jeden z mála ma veľmi prekvapil (v dobrom), na rozdiel od väčšiny diskutujúcich nemám na neho averziu. Tiež som ho zo začiatku mala za poseru, už nemám. Ale ak pôjde do duelu s Jankom, jednoznačne to prajem Jankovi, aj celkové víťazstvo. Ale až tak istá jeho návratom si nie som, ale má výhodu výberu disciplín, otázkou je, čo malo znamenať to pílenie v dueli s Peťom.

V upútavke sa nahlodáva ženská koalícia, asi majú strach z dohody Števa s Jankom, takže ženský duel nie je celkom vylúčený.

OT – skúšal už niekto tie chlebové placky?

32
veverka
Reagovat

31 – BarBora – Díky moc za tvůj příspěvek. Už jsem si myslela, že jsem nějaká divná jen já a bála jsem se i něco napsat, abych tady pořád neprudila.
To, že jsem se na této farmě párkrát i zasmála bylo jen díky Števovi a jeho občasným pohotovým hláškám.
Jinak mne tam většina hráčů jen štve.
Števovi výhru ale samozřejmě nepřeji, je lenoch a řeča, ale občas mne baví.

Já bych byla ráda, kdyby se i Paco alespoň občas něčemu zasmál, nebo udělal nějaký vtípek.
Ale on bere všechno tak vážně až to na mne působí nepříjemně. A tak, jak tu někde už bylo psané – premúdrele.

Jediných emocí jsem si u něj všimla několikrát třeba při stole, když společně něco probírali.
Ostatní se k věci vyjadřovali, jen on nevyslovil žádný názor, ale občas se zašklebil a pouze z toho se dalo poznat, co si myslí.
Sice tam ještě laškoval s Verunou a mělo to asi vnést mezi diváky dojem nějaké romantiky. Na mne to ale působilo, jako by za kameramanem stála režie a na povel se začnou honit po dvoře. A kdoví kolikrát se ta scénka musela opakovat, než to dopadlo tak, jak si režisér přál.

33
Poppy
Reagovat

Na mne je Števo hlučný, tlustý a pohodlný. Tyhle věci by se vyrovnávaly s tím, že mi připadal spíš pohodový a ochotný s každým mluvit.

Jenže se mi zprotivil tím žadoněním, aby nebyl sluha a jako poslední rána mým sympatiím bylo to, že se minule projevil taky jako zlomyslný trapný panák. Takže já už jsem s ním skončila! :-)

34
BarBora
Reagovat

32 veverka – tiež som rada, že nie som sama. A v poslednej dobe sa akosi viac smejem, beriem to viac z nadhľadu, snáď ma štáb niečím nevytočí. A priznám sa, že aj Jana ma rozosmiala, vtedy po sčítaní hlasov nad osudom nešťastnej sliepky- Števo vyniesol verdikt a vždy pomalá Jana vyštartovala za sekerou ako raketa. No, čo už s ňou, len nech ju už naozaj k ničomu takému nepustia.
Paco ma nebavil a nebaví, sotva nás už niečím vtipným prekvapí.

33 Poppy – nedá sa na všetko mať rovnaký, alebo podobný názor a mne tiež vie Števo liezť na nervy, ale to všetci.

Přidat komentář