Panáček v reality show

Letos již jen reprízy Výměny manželek, premiéra až 2014

11. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=6737 w=420]
Zmatek a údiv diváků, proč poslední pátek nezařadila TV Nova premiérový díl Výměny manželek, ale sáhla do svého archívu pro starší díl této reality show, dnes doplnilo oficiální vyjádření na FB této show. Jak to tedy bude s Výměnou manželek dále?

Milí fanoušci, děkujeme za všechny vaše ohlasy na reality show Výměna manželek. Vážíme si vaší podpory. Z programových důvodů jsme od minulého pátku zařadili reprízy – výběr toho nejlepšího z předchozí řady. O premiérové díly ale rozhodně nepřijdete! Do vysílání je zařadíme v průběhu příštího roku. Všem fanouškům ještě jednou děkujeme za pochopení.

Proč tento postup, k tomu se nikdo z TV Nova zatím na Facebooku nevyjádřil. Možná nízká čísla sledovanosti, kdy čekali více, ale Sanitka 2 holt pátečnímu večeru kraluje. Nebo máte v zásobě jiné teorie, proč se TV Nova zachovala takto podivně?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
vubrus
Reagovat

co dodat, komedie…

Reagovat

Nova šetří na všech frontách, omezuje výrobu pořadů, tak si těch šest dílů asi hodlá syslit na ještě horší časy.

Reagovat

Ajda (2) jj, kdysi takto syslila nějaké dva seriály. A až byly v archívu tak vyčpělé, že ani tak nesklidili očekávanou sledovanost.

4
Jana P.
Reagovat

SUNíčko (3) – myslím, že jedním z nich byl První krok, který ležel v šuplíku tři dlouhé roky a druhá byla Expozitura s podobnou dobou čekání na pokrizovou dobu, která zkrátka nepřišla.

Přidat komentář