Panáček v reality show

Farma 4 (11.11.) Bude konečne Paco farmár týždňa? + rekap

11. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7873 w=615] Paco je jediný z farmárov, ktorý si funkciu farmára týždňa nevyskúšal. Tento týždeň je zatiaľ najväčšia šanca túto štatistiku zmeniť. Heňo si ho veľmi obľúbil a práve on rozhoduje v liste na rozlúčku. Paco sa objavuje ešte v jednej zaujímavej skupinke. Spolu s Janom a Veronikou sú na farme od jej úplného začiatku, už 78 dní. Nezabudnite dnes sledovať Farmu, začíname o 21:40 na TV Markíza. Rekap z 11.11.

Nikola s Janom doja. Jano plní svoje slovo, ktoré dal Heňovi, postará sa vždy o zvieratá, je mu ľúto, že vypadol. Veronika uznáva, že sa vedel o zvieratá postarať, ale budú sa musieť bez neho zaobísť. Božka už si pripadá ako doma, žijú si tam ako jedna veľká rodina. Nika sa smeje, všetci už riešia finále, taktizujú, kombinujú, čím budú ďalej, bude to ešte horšie. Veronika so Števom riešia situácie, ktoré sa do finále môžu. Môže niekto porušiť pravidlá, ochorieť, mení sa to tu všetko veľmi rýchlo. Števo odhaduje finále v zložení Božka + Veronika, alebo Božka + Jana. Praje to Božke, lebo mu „hrozí“ dovolenka, ktorú vraj sľúbila pár vyvoleným.  Božka pociťuje, že už je finále na dosah, chce sa tam dostať, pôjde sa už aj cez mŕtvoly, každý už hrá sám za seba. Paco pociťuje nejaký strach, ale aj zodpovednosť, bude buď farmárom týždňa, alebo sluhom. Jano za nikým nikdy nechodil, aby bol farmár týždna, čo má byť bude. Jana tipuje Janiho, alebo Paca, tomu dáva väčšie šance. Jano si myslí, že ak bude počúvať Janu s Veronikou, dá Paca, ak sa bude rozhodovať podľa seba, bude to on,

[singlepic id=7874 w=615]

Prichádza Kvetka. Bavia sa o vypadnutom, chýba im po pracovnej, aj ľudskej stránke. Aj Števovi, hoci Heňo niekedy veľa rozprával a zbytočne. Tipy sú Jano, alebo Paco. Števo vraví, že pred voľbou druhého duelanta sa zavreli s Heňom do maštale a dohodli sa, že vypadnutý dá súpera farmárom. Nevedel o tom nikto, povedal to len Božke, aby sa nečudovala, prečo nebude farmárkou. Mohol si to nechať aj pre seba, ale chcel, aby všetci vedeli, aká je PRAVDA! Nika sa pri liste rozcitlivie, nakoľko je tam zopár viet adresovaných priamo pre ňu. Jana si myslí, že má pocit viny, ona určila Heňa za sluhu, Števko jej bol bližší. Farmárom týždňa je Paco. Jano je aj sklamaný, aj nie. Jana, aj Veronika sú spokojné, doprajú mu, hoci si nevedia predstaviť, že taký tichý chlap bude musieť všetkým rozkazovať. Za balenie Števka dostane Božka trest, celý týždeň bude musieť bez akejkoľvek pomoci sama zaháňať ovce do ohrady. Števo je samozrejme nespokojný, prská, Heňo sklamal, nebol to kovboj. Padlo podanie ruky, dohoda, nie je to podľa neho čestný človek. Nika si ho zastáva, tým, že Števo v stodole povedal, že sa nezmení, dohoda medzi nimi pre Heňa prestala mať zmysel. Božka vedela, že Števa nedá, Veronika to označila za čistú taktiku a keby vypadol Števo, dá určite Božku, hoci sa dušuje že nie. Nika s Pacom si predávajú mince a kľúče, zistia, že andulka je mŕtva. Števo už vie, že ide do duelu, Jana s Veronikou si uvedomujú, že to nebude ľahké pri plnení úloh len s jedným chlapom. Jano už zostal sám, všetci sa skupinkujú, on bude musieť ísť už len sám za seba. Paco pri obede rozdáva prvé úlohy, on s Veronikou obriadia zvieratá večer, ráno Jano s Nikou. Božka prvýkrát plní trest, zaháňa ovce. Je to pre ňu veľký trest, neposlúchajú ju tak ako Heňa, alebo Paca. Ten sa jej pokúša aspoň slovne poradiť po jej prvej šichte. Nika robí chlebové placky na večeru, príhovoru sa od Paca nedočkajú. Božka je s ním ako farmárom spokojná, myslí si, že to zvládne ako jeden z najlepších. Až keď ale príde Martin s úlohami zistia, či je aj spravodlivý, či rozdá úlohy rovným dielom, alebo zvýhodní Janu a Veroniku. Jankovi chutí veľmi mlieko, denne doma vypije 5 litrov. Paco rozdelí úlohy na ráno. Pred spánkom Božka číta list od rodiny, je jej smutno. Paco je spokojný, dúfa, že všetkých zvládne ukočírovať. Jana je šťastná možno ešte viac ako on sám, teší sa na tento týždeň, ako bude Števa týrať.

Pacovi sa dobre spí vo farmárskej posteli a hoci chcel skôr vstať, nevydalo. Jano už reže drevo, ide ovce vypustiť, nepáči sa mu to. Aj on by mohol vyspávať, sedieť, čakať na rozkazy, ale nedá mu to. Jano sa v noci staral o oheň, nevedel nájsť lopatku, Paco si ju vzal do farmárskej izby. Nika dojí so Števom, ten si myslí, že budú konflikty medzi ním a Janom, aj Pacom, tak ako pri prvom slúžení. Ešte raz zopakuje, že to berie od Heňa ako podraz. Jana s Veronikou stávajú až k raňajkám. Voľba sluhov až zajtra, Jano si myslí, že to bude Števo a Božka (myslím, že to trafil presne). Števovi to vraj pri niektorej hádke aj vravel, chráň ho, ak on bude raz farmárom, sa nezastaví!

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 61
1
BarBora
Reagovat

Bude.

2
gabi
Reagovat

doplnok ku statistike.. nikdy nebol ani sluhom :)

3
BarBora
Reagovat

Ani duelantom. Mohol ním byť-za trest, tak ako Jano.

4
galadriel
Reagovat

:))) Jano bol deelantom za fyzický útok (nech už to bolo akékoľvek).

Reagovat

Doufam, ze to Paco cele vyhraje. Jedinej tam celou dobu stale maka a neresi blbosti.

6
BarBora
Reagovat

4 galadriel – ále no… fyzický útok? Veď neblbni. Oveľa horšie dopadol chudák Peťo.

7
galadriel
Reagovat

:)) To akože Paco môže za to, že sa Peter sekol??
Ja neblbnem, preto tá zátvorka, každopádne Jano sa k nej správal ako psychopat, ale tieto diskusie už máme za sebou.
Kike trest určovala farmárka týždňa (Božka) a určila jej mletie múky. Pamätáte si, čo dostali baby za to, že urobili jesť?? Týždeň len o chlebe a vode…
Som zvedavá na Božkin trest.

8
galadriel
Reagovat

RadstaR – myslím, že si to vystihol.

9
BarBora
Reagovat

7 galadriel – veď ma zas nemusíš brať tak doslova. Ale oba tie „útoky“ boli odsunutie Jany, veľmi nepekný prístup k žene, no mňa by ani nenapadlo z toho robiť také ceremónie, ale svoje by som im na to povedala. Druhá vec je, že Jana si tie „útoky“ sama vypýtala a potom nám predviedla „nárek“ a zároveň rehot do dlaní.
Ale to už bolo, teraz bude zaujímavejšie, čo bude, upútavku urobili dobre.

10
Pertule
Reagovat

Pane jo ten Števo! Úplně mě znechutil tím svým pindáním ohledně farmáře týdne. On je vážně bezostyšný. A to bude vytýkat druhým kde co …

11
galadriel
Reagovat

9 – neboj, neberiem :)
Tento diel ma vo veľa ohľadoch potešil. Najviac asi:
1. Paco je farmár týždňa
2. Števkove prezradenie spoločnej farmárskej dovolenky financovanej Božkou

12
BarBora
Reagovat

Mńa najviac potešilo, ako si tí traja spokojne chrňkali, keď ostatní už boli hore. A že splní sľub Janke a verone a bude Števa týrať. A že Heňo nedal kamaráta, ale posledný týždeň tak prilipol k Pacovi a dal jeho. A ešte by ma potešilo jeho vyjadrenie, či je pravda, čo Števo povedal o tej ich dohode, lebo slovo robí chlapa.

13
galadriel
Reagovat

Včera tu padlo, že je to hra a klamanie telom je povolené :))
A ja som si istáááá, že Števo by spravil to isté a to samé. Paco povedal, že bude týrať Števa, tak, ako som to napísala v poslednej vete rakapu. Jana povedala: dúfam, že Paco dodrží slovo a bude Števa týrať. Nikde nebolo, že to bolo slovo jej a Veronika, skôr rovno Števovi. Presne tak, ako Jano, keď ho dožrala Jana :))
Prečo nedal kamaráta, ale Paca….prečo dal kamarát jeho do duelu a nie Niku??

14
Pertule
Reagovat

Božka má trest večerní zahánění ovcí? Nebo celodenní péči o ně? Paco za trest dělal dřevo sám, tak nevím, nejak mi to uteklo.

15
galadriel
Reagovat

Pertule – iba zaháňanie. Takže večer ich dostať do košiara.

16
veverka
Reagovat

Takže Paco se dočkal šéfování. Jsem ráda. Konečně se může víc předvést, co v něm je.
Pracant je bez pochyb dobrý. Bude i dobrý a spravedlivý šéf?
Bude všem podřízeným měřit stejným metrem?
Pokud jo, zaslouží si vyhrát.
Nebo nám ukáže i nějaké povahové vlastnosti, které by jsme my u svého šéfa neradi viděli?

Jsem zvědavá a těším se, že bude na něj víc vidět. Zatím byl pořád někde v pozadí. Ale to, jak dokáže jednat a vycházet s lidmi neměl moc příležitostí ukázat.

Všichni ostatní, kromě Števa se už v šéfování předvedli a umožnilo nám to udělat si o nich lepší obrázek.
Tak se těším, co nám přinese tento týden.

17
Pertule
Reagovat

Ono stačí když má někdo jiný názor než Števo, to pak bere jako útok proti sobě – a to on nemá rád. Když mu budou naschvál oponovat, bude to týrání :))

18
Pertule
Reagovat

I Števo byl jednou FT. A ukázal se :D

19
veverka
Reagovat

18- Tak to mně nějak vypadlo. Dík za připomenutí.

Doufám, že Paco se nesníží na úroveň těch ostaních bývalých farmářů a ukáže nám, že není jako oni a je skutečně lepší člověk než oni.

Tak ho alespoň prezentují jeho fanoušci.
Já si stále nejsem ještě jistá, jestli je skutečně tak bezvadný i povahově a budu ráda, když mne tento týden zbaví pochybností. :-))))))

20
galadriel
Reagovat

Hej aj Števko už mal tú česť. Keď vypadol Kumo. Aj s ním hneď ako išiel na farmu, uzavrel dohodu. Zadok si zachraňovať vie, to sa musí nechať.

21
veverka
Reagovat

12 – BarBora – Taky bych byla ráda, kdyby jsme se dozvěděli, jestli je pravdo to,co tvrdí Števo o té dohodě s Heňom.
Pokud by to byla pravda, tak ho měl Heňo poslat hned do háje a vůbec nic s ním neřešit. A pokud neposlal,ale dal na něco takového ruku, tak je to špatné.
Slovo se má dodržet, i když ho dá člověku, kterého si neváží.

22
BarBora
Reagovat

13 galadriel – klamanie telom, zavádzať v hre,… je povolené, t.j. taktika,, ale zároveň som aj napísala, že dohody (vzájomné) sú platné len dovtedy, kedy neohrozia hráča samého, nie, že sa dohody nemajú dodržiavať. Števo už dopredu upozornil Božku, že ju nedá za FT, ak prehrá a keďže Heňo napísal v liste „Stevo,, ty vieš prečo…“, asi na tom aj niečo bude, ale radšej by som chcela poznať aj vyjadrenie Heńa.
Dobre, Jana povedala, že dúfa, že Paco dodrži slovo a bude Števa týrať a nepovedala, že to sľúbil im. Ďaľšia „zaujímavá“ 13 galadriel – klamanie telom, zavádzať v hre,… je povolené, t.j. taktika,, ale zároveň som aj napísala, že dohody (vzájomné) sú platné len dovtedy, kedy neohrozia hráča samého, nie, že sa dohody nemajú dodržiavať. Števo už dopredu upozornil Božku, že ju nedá za FT, ak prehrá a keďže Heňo napísal v liste „Stevo,, ty vieš prečo…“, asi na tom aj niečo bude, ale radšej by som chcela poznať aj vyjadrenie Heńa.
Dobre, Jana povedala, že dúfa, že Paco dodrži slovo a bude Števa týrať a nepovedala, že to sľúbil ijej a Verone. Ďaľšia „zaujímavá“ črta Pacovej povahy. A kamarát dal Heňa do duelu asi tak, ako Heňo Niku (ak si dobre pamätám), nič by neovplyvnil. Mňa skôr prekvapila Heňova vďačnosť Pacovi za jeho alibistické rozhodnutie, keďže všetci vieme, ako by Paco rozhodoval, keby to bolo jasné.

23
BarBora
Reagovat

pardón, omylom som to vložila ešte raz, stačí len toto.

13 galadriel – klamanie telom, zavádzať v hre,… je povolené, t.j. taktika,, ale zároveň som aj napísala, že dohody (vzájomné) sú platné len dovtedy, kedy neohrozia hráča samého, nie, že sa dohody nemajú dodržiavať. Števo už dopredu upozornil Božku, že ju nedá za FT, ak prehrá a keďže Heňo napísal v liste „Stevo,, ty vieš prečo…“, asi na tom aj niečo bude, ale radšej by som chcela poznať aj vyjadrenie Heńa.
Dobre, Jana povedala, že dúfa, že Paco dodrži slovo a bude Števa týrať a nepovedala, že to sľúbil ijej a Verone. Ďaľšia „zaujímavá“ črta Pacovej povahy. A kamarát dal Heňa do duelu asi tak, ako Heňo Niku (ak si dobre pamätám), nič by neovplyvnil. Mňa skôr prekvapila Heňova vďačnosť Pacovi za jeho alibistické rozhodnutie, keďže všetci vieme, ako by Paco rozhodoval, keby to bolo jasné.

24
BarBora
Reagovat

20 galadriel – s Kumom mali dohodu, že sa navzájom nebudú dávať do duelu. Ale aj tam by platil môj názor, že dohoda platí len dovtedy, kým sa hráč sám neohrozí, napriek tomu si Števo vzal do duelu silnejšieho Fera.

25
galadriel
Reagovat

Mali aj dohodu, že sa dajú za farmárov. A Kumo ho dal.
Heňo dal do duelu Jana. S Nikou prišiel ako kočovník. Mal dilemu, či dať Jana, alebo Niku, ale stále si za tým stojí. Bolo to v dnešnom rozhovore s ním. Jano však nemal žiadny záväzok voči Nike a označiť Heňa do duelu.

26
galadriel
Reagovat

Pár Heňových odpovedí:
Je paco uprimny? ..Aka je Jana?
– Paco je chlap na svojom mieste s cistou myslou a cistym srdcom. Janka je zlata herecka

Škoda, že si si vybral Števa, mal si zobrať Jana alebo Paca
– So Stevom to bolo osobne, preto som si vybral prave jeho… Janku nekomentujem

Komu by si doprial výhru? a s kým si si najviac rozumel?
– Vyhru prajem Pacovi, kedze som si s nim najviac rozumel…

Jak na teba posobi bozena? nezda sa ti ze sa hraje na panenku mariu ale pritom sama je intrigarka, ohovara a v robote sa nepretrhne?
– Odhadol si to celkom spravne…

Všetko tam boli dobré reakcie na neho, morálny víťaz a podobne. Nikole odpustil. Verí, že ak by si vyberal disciplíny on, dopadne to inak.

27
BarBora
Reagovat

21 veverka – tiež to chcem vedieť, ale ja by som Heňa za tú dohodu nekritizovala, pokiaľ si fakt myslel, že môže vyhrať, ale vadilo by mi, že ju nedodržal. Sám seba už ohroziť nemohol a ako povedal – slovo robí chlapa. Keď ku koncu prídu všetci farmári, možno sa dozvieme viac.

28
Tamzin
Reagovat

Pro mě dva nejhorší lidé po všech stránkách v letošní farmě jsou určitě Števo a Božka. Števo dle mého soudu toho odpracoval na farmě úplně nejméně a má příšerný charakter. Škoda, že se to nedá změřit :-)

29
eess
Reagovat

Mohla by tím Markíza tento týden trochu zamíchat a nabídnout třeba Janovi peníze za odchod. Tím pádem by musel být ženský duel. I když dívat se další týden na Števa …

30
Poppy
Reagovat

Až tak mi není Števo důvěryhodný, abych měla dojem, že jmenováním Paca Heňo něco porušil. Štěvo patří k těm, co se umí vehementně drát o svá práva, ale povinnosti bere na sebe jen velmi málo. Naopak jsem Heňovi vděčná, pokud nějaký slib porušil, protože dívat se na to, jak líný a tlustý Števo vládne farmě celý týden, to by mne porazilo.

31
veverka
Reagovat

Jano by si peníze za práci na farmě určitě zasloužil. Práce na farmě udělal nejvíc. Daleko víc než Paco.

Zatím co Paco každé ráno vstával až na snídani, Jano už
měl za sebou kus práce odvedené.
Jenže výsledky některých prací nejsou tak vidět trvale, jako třeba u tesařiny.
Paco postavil třeba bránu. Ta tam bude stát dlouho jeho práci všem připomínat.
A třeba takové vyvážení hnoje na těch hrozných kolečcích je fyzicky přinejmenším stejně namáhavé jako tesařina, ale výsledek není tak vidět, a ani ho diváci tak neocení, jak třeba hezkou bránu.
A tak je to i dalšími pracemi na farmě, které poctivě odedřeli ostatní farmáři. Ta práce je často dřina, jen ten konečný efekt není tak vidět.
Navíc ostatní farmáři dělali práci, i když je nebavila a nebyla jim příjemná, jen se prostě udělat musela.
A Paco dělal téměř celou dobu jen práci,která ho baví a je mu koníčkem. To se pak ale úpně jinak pracuje a člověk není ani v takovém tlaku a stresu.

32
Poppy
Reagovat

Taky mne dorazila Božka, slzící v posteli s tlustě namaskarovanýma řasama.

33
Bobina
Reagovat

Je mi lito toho papouska. Myslim, ze jak byl ten jarmark, tak Stevo ho dal na pult a on nachladl. Hlavne, ze sam byl nabalenej jak klobasa. Dala bych mu trest. Je to desna povaha, ujecena, zakerna, podlejzava.

34
Pertule
Reagovat

Pokud dá Paco za sluhu Števa a za služku Božku (a to určitě) a Veronice s Jankou bude dělat úlevy (naschvál) tak to Števo podpichovaný Božkou nerozdýchá a nechá se vyprovokovat, to bude podívaná na jeho poskakující lalok :))

35
Tamzin
Reagovat

31 – Paco celý týden topil i v noci, tak proč by si nepřispal. Těžko můžeme hodnotit, kdo udělal nejvíc práce, když vidíme pouhý sestřih z celého dne. Že se Jano pořád vychvaluje, není směrodatné. Já jsem zvyklá také vstávat brzy, o víkendu klidně i v 5 hodin, ale to neznamená, že budu nadávat na ostatní, že oni tak brzy nevstávají. Já zase odpadnu večer brzy.

36
veverka
Reagovat

35 – Tamzin – Ale ta skupinka co spávala na seníku vstávala skoro celou farmu až na snídani.
A to je i Paco. Nedalo se to přehlédnout.
Kdo chtěl, ten měl možnost to vidět, jak je svolávali ostatní,když už chtěli snídat.
Takže i u Paca se to nedá tak omlouvat jen nočním hlídáním ohně.
Chápu,že mladí si ráno rádi přispí.
A několikrát tam padlo,že šli spát pozdě. I to chápu.
Ale mohli třeba při svých večerních sedáncích třeba vzít do rukou tu kukuřici a chystat ji na sušení. Při takové práci se dá sedět po večerech v teple kuchyně a spřádat třeba taktiky.
Tím by nahradili to ranní polehávání, když ostatní už něco dělají.
Bylo by to pak spravedlivější vůči ostatním a nemohl by jim pak nikdo vyčítat, že si ráno dýl poleželi.

37
Pertule
Reagovat

36 – veverko – to by bylo ideální, kdyby tam všichni poctivě imrvére pracovali, ale pro nás diváky nudné. Děj by se nijak nerozvíjel, a i když tam jsou viditelné zásahy štábu, určité lidské slabosti a projevy vedou ke konfliktům, spojenectví, zrazování, pomluvám, ale třeba i k lásce :)
Jano na kameru pořád brble, a u stolu pak mluví úplný opak.

38
Franz
Reagovat

Úrověň Farmy padá dolů jako listí ze stromů v tuto podzimní dobu. A už každá dobrá „čarodějnice“ pohledem do křišťálové koule nám předpoví jak to celé dopadne.
Paco je chudák průhledný jako sklo ve farmářské ložnici a určení Števa a Božky za sluhy je víceméně jasná záležitost. Janě po vášnivé scéně s krvavou sekerou tentokrát postačí alespoň týrání jednoho nemotorného farmáře. Ona přece není zlé děvče, ona to s ostaními myslí dobře. Co jsou vlastně pro ni ostatní ? Jsou to jen makáči, socky a doprovodný kompars, který má doprovázet její sólové vystoupení ?
Bojím se, že pokud Paco nebude dostatečně „týrat“, tak si to sám škaredě odskáče. Zadaná úloha týdne se musí přece plnit, ne ?

Kdo tuto moji úvahu přečetl až sem tomu blahopřeji, protože se přemýšlím, že už žádné jiné příspěvky nebudou. Nebo snad ano, co myslíte ?

P.S. Alkohol jsem dnes ještě nepožil.

39
veverka
Reagovat

36 – Pertule -Z velké části máš pravdu. Divácky by možná to tak zajímavé nebylo.

Ale přez to, hraje se o peníze.
A hrají si na nejlepšího farmáře. Vítěz by měl prokázat, že on je lepší než ti, které porazí.
Nikdo nebude dokonalý, to není na světě nikdo, jsou to lidé.
Dají se zařadi do 3 skupinek.
1. Ti, co si myslí, že farma je o práci, makají a i třeba mají vztah ke zvířatům, nebo přírodě.
2. skupina jsou jen taktici a berou to jen jako hru o peníze nebo zviditelnění se a ti dělají jen to, co je nutné. Skutečné farmaření je vůbec nezajímá.
3. skupina je ten střed. Ti dělají taky co se jim přikáže, ale některé věci je na farmě i baví a občas se projeví, že třeba mají blízko ke zvířatům. Ty zvířata jsou vždycky velkou součástí farmy a často hlavní součást.

Za ty týdny na farmě se už docela projevilo, jak kdo na tom je.
A já za vítěze farmy bych viděla ráda někoho, kdo je z 1. , nebo popřípadě 3. skupiny. Člověka co má alespoň nějaký vztah k farmaření.
Určitě ne ty z 2. skupiny.

Co se týká Jana,ten maká podle mne určitě nejvíc, ale zase vztah ke zvířatům nemá.
Ty zvířata jsou teď asi všem těm zbývajícím farmářům jen na obtíž. Těžko si hledám favorita :-)))))

40
Poppy
Reagovat

Včera jsem si zase všimla celkového pohledu na kuchyň a člověk si možná zvykne na všecko, ale připadalo mi to dost nechutné. Chtěla jsem napsat, že se nedivím, když takové prostředí nevadí takovému Heňovi nebo Janovi, ale pak jsem si vzpomněla, že Jano byl jediný, komu to vadilo. Kromě bince ještě to kouření a vajgly po zemi – děs.

41
Bobina
Reagovat

Jak dopadl trest Jany? Uklidila a bude svatba s Janem?
Dik za info.

42
veverka
Reagovat

Mně by se líbilo,kdyby udělali 3 farmy.
Na každou dosadili lidi jen ze stejné skupiny lidí, jak jsem si je rozdělia.
– Farma s pracanty by vzkvétala, ale byla by asi nudná a vítěz by si za vyhrané peníze musel asi zaplatit lázně, aby ho lékaři dali zase dohromady.

-Farma s taktiky by byla krátká. Dýl jako 3 týdny by asi nejela. Zvířata by postupně vytahala z hnoje a odvezla kafilerka. U farmy by museli postavit závodní jídelnu a jídlo jim dovážet.

– A farma s tou 3. skupinou by mohla být třeba i zajímavá.

43
Bobina
Reagovat

veverko: diky, si me rozesmala.

44
Franz
Reagovat

42 – i jména by se dala do těch skupin už rozdělit, do druhé skupiny už mám i kandidátku.

45
veverka
Reagovat

44 – Franz – Já mám právě většinu těch současných farmářů takto už rozdělených, jen malou část jsem nestihla nikde zasunout, protože díky taktizantům a nebo aktivním zásahům štábu byli rychleji venku.

A tu Farmu s taktizanty bych byla ráda aby nenatáčeli v Česku. To by bylo zase vyplivnutých celebrit :-((((

46
Pertule
Reagovat

42 – veverko – paráda :)) teď nevím, koukala bych na 2 nebo 3 skupinku? U 2 skupiny by byla delší a živější diskuze :))
Osobně mám ty lidi tam rozdělené stejně. Jen některá skupinka je už jen o jednotlivci …

47
Tamzin
Reagovat

42 veverka – Tak to by bylo hodně zajímavé, ale myslím, že by se ty skupinky asi v průběhu času stejně měnily a prolínaly . Škoda, že se to nedá pozorovat on-line jako VV, možná bychom byli překvapení, kdo, co a jak dělá :-)

48
veverka
Reagovat

46 – Pertule –
Mně ještě někteří v tom zařazování občas udělají trošku zmatek. A asi největší Paco. Ten si mně skáče během těch týdnů z jedné skupiny do druhé, že občas ztrácím přehled, kam vlastně patří.
Ale začíná být už asi unavený a začíná se usazovat trvaleji v jedné. Tak uvidím, jestli tam setrvá a konečně mně usnadní rozhodování se o faforitovi.
Z té skupiny, kam on se snaší uvelebit já ale favorita nehledám.

49
Pertule
Reagovat

48 – veverko – já bych se za Paca docela přimlouvala, on je v jádru dobrák a pracant, jen se občas nechá semlít okolnostmi. Mám ho ráda i s jeho chybami, protože není žádný škodič a falešník na rozdíl od jiných.

50
veverka
Reagovat

49 – Pertule – pracant je, ale je loutka ovlivnitelná lidmi, kteří s ním dokáží manipulovat. Tady se dostal do spárů Jany a Veroniky a slepě se chová tak, jak ony si přejí.

Myslím od včerejška na to, jak při jmenování jednoho farmáře (nemůžu si právě vzpomenout kdo to byl konkrétně), Jana s Veronikou se ho rozhodly bojkotovat, aby nedostal dost peněz a prohlásily, že budou dělat jen to, co jim přidělí a ještě hezky pomalu, ale nic navíc.
Tehdy to Paco taky hned potvrdil a ještě se tím dobře bavili.
Tenkrát mně docela přišel jako škodič :-)))
A teď bych se nedivila, kdyby mu to ti 3 zbývající farmáři, co nepatří mezi tu svatou trojici zase vrátili, aby si zkusil, jaké to je, když farmáře týdne ostaní nepodrží a nepomůžou mu k dobrému splnění úloh.
Nebrala bych to od nich ani jako škodolibost, nebo zlomyslnost, ale jako ponaučení do života. Bylo by to spravedlivé mu to vrátit a ať zkusí předvést, co a kolik toho dokáží udělat spolu s Jankou a Veronikou.

51
Pertule
Reagovat

Taky si to dobře pamatuji, i od jiných farmářů to zaznělo (Božka, Nika, Fero …) a právě že to je pak těžká úloha FT jak se s těmito lidmi a jejich postoji vypořádá. Chce to zapojit trochu psychologie. V tomto si myslím naprosto selhala Šárka, byla velký pracant, měla nápady na výrobky pro Martina, ale lidi vést nedovedla. Jsem zvědavá jak se s tím popere Paco, a jestli tam bude nějaké očividné navádění a manipulace ze strany dua J+V. A je taky možné, že se jim jejich slavná koalice rozpadne …

52
W - ten správny
Reagovat

Len doplnim diskusiu, ze na Pacovom mieste by som ku Stevovi dal za sluzku Janu alebo Veroniku, nech ma medzi sluhami niekoho, kto nepojde proti nemu. Ak da k Stevovi Bozku, lahko sa moze stat, ze Stevo si pojde cely tyzden svoje a nebude tam mat niekoho, kto by ho zastavil.
Inak, za chalanov/muzov je tam Paco pre mna najlepsi. Stevo je dramatik a Jano je v jeho slabych chvilach pre mna velmi neprijemny. Paco je oproti tym dvom introvertnejsi, co je najma vedla Steva velmi dobra vlastnost :D

53
Tamzin
Reagovat

Nechápu, že se tady neřeší Števo, jako největší lenoch, budižkničemu a křivák, ale budou se hledat mouchy na nejpracovitějším a nejcharakternějším člověku tam. Ano, nikdo nejsme dokonalý..

54
gabi
Reagovat

53 Tamzin asi preto sa Stevo neriesi, ze uz kazdemu lezie na nervy a myslim si, ze nazor na neho je v podstate jednotny…takze nie je o com :)

55
Pertule
Reagovat

53 -Tamzin – možná je to proto že Paco je pěkný mužský :) s mozkem v hlavě a dobrým srdcem. A já mu fandím! Takže mám tendence ho obhajovat. Kdežto Števo … jeho ego a sebeláska je větší než on sám.

56
veverka
Reagovat

53 – Tamzim – A možná se dnes řešil víc Paco, protože po včerejším dílu se nám dostal víc do popředí zájmu, díky jeho nové funkci.
A co se dá řešit ještě dál teď na Števovi? O tom se tu psalo hodně zase minulé dny a názor na něj byl u všech podobný. Všichni stejně tušíme už dopředu, že bude zase vyvádět a řvát, protože nebude stíhat. Ničím novým nás asi už nepřekvapí.

58
veverka
Reagovat

57 – před chvilkou jsem se na ty dnešní upoutávky dívala a začínám se konečně bavit.
Števo je v přístupu k práci celá Janka a s tou nikdo nepohl. Ani když teď za trest měla uklízet kuchyni. Taky dělala, ale hezky, pomaloučku a měla z toho švandu.
Teď to zase bude předvádět Števo a jsem zvědava, jak to s ním zvládne Paco a jestli to hlavně vezme v klidu.
A taky se těším, jestli Janka Paca podpoří ve funkci a alespoň trochu sebou víc pohne, aby se nějak ty úkoly zvládly, nebo bude dělat zase svým pomalým tempem.
A jestli Paco na ni bude mít stejný metr jako na vychytralého Števa :-))))

59
BarBora
Reagovat

Tak ja by som sa tiež nenechala buzerovať, ako by sa do hory volalo, tak by sa aj z hory ozývalo, či by to bol Paco, či Števo, alebo niekto iný. Keby na mňa niekto bliakal neviem odkiaľ a neráčil za mnou prísť a normálne požiadať, nepočula by som.

60
jolana
Reagovat

nechapu proc se stevo neumichovat.
treba paco ten je pracovita vsichni ale stevo vsemu rozumi vsude byl vsechno delal pritom neumi nic at uz stevo vypadne

61
samanda
Reagovat

paco si velmi sexi a chcem s tebou zit ked vihras pridem si po teba som chuda a stihla mam 19 rokov a pochazdam z oraviec

Přidat komentář