Panáček v reality show

Poslední kolo ČeskoSlovensko má talent, kde volí diváci, dnes večer

10. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7859 w=420]
V posledním divadelním díle Česko Slovensko má talent 2013, ve kterém si mohou diváci ještě vybrat semifinalisty, nás nepochybně opět čeká vysoká koncentrace talentů, kteří chtějí porotě ukázat, co umí! Uvidíme například lehce zaraženého instruktora zumby Mária, kterého Leoš Mareš zastaví hned po příchodu na pódium slovy: „Mário, takhle vypadá instruktor zumby?“

Poté Leoš neváhá a na pódiu mu předvede, jak má takový správně našlápnutý instruktor vypadat. Vyhecuje celé divadlo včetně moderátorů tak, že všichni tančí v rytmu zumby! Ani Leoš nezůstane pozadu! Vyskočí na stolek a předvede, že i on zumbu dokonale ovládá!

Mimo instruktora zumby přijdou také například fešné přebornice v mluvení pozpátku, osminásobný mistr republiky v dřevorubeckých disciplínách, bubeník, který nadchne celé divadlo, klavírní improvizátor, kouzelník s neviditelnými kartami nebo houslový virtuos, který dokáže zahrát na jednu strunu.

Diváky nadchne také nezapomenutelný a neuvěřitelný zpěv šedesátiletého dopravního inženýra Vladislava, který porotu svým vystoupením doslova ohromí a moderátory dojme i přesto, že se zpěvem neživí.

Mário Marcinek, zumba s Leošem (video)

Dnes večer, devátá porce, divadelních castingů Česko Slovensko má Talent. Kdo z nich postoupí? Sledujte na TV Joj a TV Prima od 20:20.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Lukas Franta
Reagovat

Dnes neni posledni divadelni kolo. Je to posledni kolo, kde vybiraji divaci. Jeste i priste budou vystoupeni z divadla a k tomu rozhodovani poroty, ktera bude vybirat ze vsech soutezicich, kteri v divadle dostali ANO.

Reagovat

Lukas Franta (1) díky, opraveno.

3
Monika
Reagovat

Jednoznacne Alena se psem mam na ni slabost uz z Talentmanie, nezapomenutelna Keysi:-)))

4
Monika
Reagovat

Prumernej bubenik v semifinale:-((( Holt, zlatej hreb vecera zas udelal sve, divaci se povetsinou chovaji jak ovce a hlasuji pro Primou vybrana zaverecna vystoupeni.

5
gwe
Reagovat

Pochybuje někdo o tom, že milovník Moniky Bagárové DJ Vlado se nově vydává za diskutující Moniku? :D

6
Monika
Reagovat

6- zdravim Maxxiku:-)))

7
DJ Vlado
Reagovat

Pochybuje někdo o tom, že pod nickem gwe se neskrývá nikdo jiný než Maxx? :-D

Přidat komentář