Panáček v reality show

StarDance 2013: 2.taneční večer již dnes (rekap)

11. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD6-2 uvod
Pěkný začátek, tak snad i stejně dobré pokračování. Druhý taneční večer soutěžní taneční show StarDance nás čeká noblesní waltz a hravá cha-cha. Standard zatančí se svými partnery Pavel Řezníček, Imrich, Taťána Kuchařová s Šárka Kašpárková. Latinu uvidíme v podání Anny Polívkové, Matěje Rupperta, Jitky Hosprové a Ondřeje Brzobohatého. Nezapomeňte včas SMS podpořit své oblíbené, ať o ně nepřijdete už tento večer. Jak párům šlo a kdo nakonec vypadl?

Druhý večer zahájila krátkým úvodním slovem moderátorská dvojice v černém a pak už se tančilo o závod. Já jsem tu od toho, abych vám taneční výkony jednotlivých párů zrekapitulovala vlastním pohledem, tak také nebudu zdržovat.

Cha-cha

SD 4 Matěj Ruppert a Alice Stodůlková
SD6-2 ruppert
Elektrický Bivoj Matěj je má letošní láska. Přesně jak potvrdila z tréninku i Alice, z tohoto páru cáká energie jak voda z Vřídla. Na podium zas vtrhnul s pohledem býka v říji a člověk měl dojem, že čas tance strašně rychle utíká. Cha-cha to byla sice taková poněkud rockersky odšlapaná, latino kyčlí moc nebylo, ale výraz a radost z tance podle musí snad uchvacovat většinu diváků. Todle já můžu ;-)
Hodnocení poroty
Révai – v cha-cha se tančí hlavně přes špičky a těch tam moc nebylo, víc uvolnit boky, energie akorát
Drexler – myslí na splašeného koně
Balaš – chválí výběr písně, pěkné show, málo cha-cha, málo kyčlí
Chlopčík – v kubánské chacha při přeměnách neposkakovat, špiček bylo tak na půl, ale skvělá energie, rytmus, vůbec mu (Chl) nevadili boky, paže nádherné, skvělý tanec
R -6, D -7, B -5, Ch – 6 = 24

SD 8 Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová
SD6-2 brzobohaty
Pro latinu má, zdá se, Ondřej větší pohybové předpoklady a podle svých slov se v chacha skutečně i mnohem lépe cítil. Práce boků byla myslím velmi solidní, výraz na můj vkus možná až moc herecký. Nevím jak se odborníci staví k Ondřejovu ležérnímu pojetí držení těla, Ondra tančil jako štamgast Havanského baru někdy tak ve dvě nad ránem. Mně se to ale dost líbilo a pevně věřím, že Eva Ondřeje brzo vycepuje a budu mít pocit, že méně hraje a víc si užívá. Černé odvážné šatičky s provázkovou sukní na tmavě solárkovém těle Evy byly sice efektní, ale na několika místech to při tanci krapet drhlo a zavánělo průšvihem.
Hodnocení poroty
Balaš – hodně spokojen v kontextu celku, pozor na gradaci choreografie, ale s tancem moc spokojen.
Révai – rytmus, drive, správný afekt, cha-cha krásná, ale přišlo mu, že místo užívání trochu trpí, chtěl by, aby tanec působil lehčeji.
R – 6 D -6 B – 7 Ch – 7 = 26

SD 6 Jitka Hosprová a Lukáš Bartůněk
SD6-2 hosprova
Modrá Jitce moc sluší a musím říct, že mě jejich cha-cha líbila. Na to, že je začátečnice a taky už jí není dvacet, se podle mého, odvázala do pohybu docela dost. Zdálo se mi, i že technika nebyla úplně blbě, ale možná se tak úplně nepovedla dost těžká choreografie. Na výrazu Jitky bylo znát soustředění a z toho, co říkala na tréninku, jí asi moc neseděla ta poněkud wamp svádivka. Sympatická violistka má ale jistě velkou perspektivu růstu.
Hodnocení poroty
Révai – jeho by nalákala, zapracoval by na technice, uvolnění a kondici, trochu bylo cítit, že nestíhá s dechem
Chlopčík – rychlejší a ostřejší nohy, v točkách větší jistota, větší ohebnost, ale byla nesmírně ženská
R – 5 D – 5 B – 4 Ch – 5 = 19

SD Anna Polívková a Michal Kurtiš
SD6-2 polivkova
Anička je další z mých letošních srdcovek a doufám, že mi dlouho vydrží. Kostým a účes oběma sekl a vypadali na parketu pěkně. Choreografie byla nápaditá a zajímavá a asi byla i dost náročná. Hlavně asi na fyzičku a tam bohužel už zhruba v polovině tvář Anny prozrazovala, že toho má plný brejle. Odtančila sice možná takovým lehce svojským stylem, ale radost z tance a přirozená živelnost byla znát i přes únavu. Usmívala jsem se, líbilo.
Hodnocení poroty
Drexler – točky velmi dobré, pěkně propnutá kolena, lepší postavení – byla by díky tomu rychlejší.
Chlopčík – příliš uvolněné tělo v partnerských otočkách, pozor na stop time – nedokrucovat hlavu, ale příkladné nášlapy.
R – 6 D -6 B -5 Ch – 5 = 22

Waltz

SD 7 Šárka Kašpárková a Jan Tománek
SD6-2 kasparkova
Jana a obzvlášť v standardu mám ráda. Sice vím, že na choreografiích tanců se výrazněji podílí i Petr Čadek, přesto Jan vždy působí jako velmi empatický a povzbuzující učitel. (s ním bych soukromé hodiny brala hned) Bohužel jej už druhý rok stíhá smůla v tom, že waltz tančí brzo na začátku a partnerka je ještě hodně pohybově rozpačitá. Šárka asi není beznadějné kopyto, ale nějak nevím. Na začátku ji nohy halila umělecká mlha, zbytek místy na můj vkus dost odšlapaný, zdál se mi i dost krátký krok a ani držení těla nebylo nic moc, byť úsměv opět poměrně sebejistý. Zajímavá silueta šatů, ale mě to celé nijak neuchvátilo.
Hodnocení poroty
Chlopčík – špatné nášlapy v anglickém waltzu, malý odklon, ramena moc nahoře, jinak prý nesmírně elegantní, nádherně v hudbě a okouzlující úsměv.
Drexler – měkký pohyb, víc narovnat v postavení
R – 5 D – 6 B – 4 Ch – 5 = 20

SD 5 Taťána Kuchařová a Jan Onder
SD6-2 kucharova
Světle lila šaty a cop pletený kolem hlavy z Táni sice udělaly trochu Juttu z Karl-Marx-Stadtu, ale tak jak slibovali, jejich waltz se krásně plavně nesl. Opět nepřehlédnutelné, že tenhle pár je trochu jiná liga, chyby asi ani nemám šanci odhalit. Vytkla bych ale opět něco choreografii. Pokud je Táňa pohybově i technicky jinde než ostatní, je trochu laciné hrát na efektní výrazové pózy – na příběh. Další co vidím na partnerce, je chladnost, ona sice tančí krásně, ale je to jako předtančení na plese, čtvrté za večer.
Hodnocení poroty
Drexler – nádherné, krásné postavení, výborný pohyb, krásná práce rukou, možná ještě trochu odvahy do pohybu
Balaš – bylo to krásné, moc citu, Jan partnerku tentokrát skutečně zkrotil
R – 7 D – 8 B – 7 Ch – 9 = 31

SD 1 Pavel Řezníček a Lucka Hunčárová
SD6-2 reznicek
Standard půjde Pavlovi asi lépe než latina. S Luckou jim to moc sluší (mimochodem pěkná recyklace šatečků z minula) a jejich waltz byl milý. Partner je sice pořád takový trochu zakřiknutý, a lehce rozvrkočený (nejen vlas), ale tentokrát už nebyl tím zkroušeným doplňkem, Lucka jej už do tanečního partnerství vtáhla o kus víc. Dobře zvolili i pomalejší tempo a násada koštěte už zanechává pozitivní stopy. Za mě dobrý, líbilo, jen tak dál.
Hodnocení poroty
Balaš – krásné plutí, ale příliš monotonní obličej, od minula velký pokrok
Révai – byli jste krásně ladní, chvílemi bylo vidět už i náznak úsměvu, ale chtělo by to víc prožívat
R – 6 D – 5 B – 6 Ch – 6 = 23

SD 3 Imrich Bugár a Jitka Šorfová
SD6-2 bugar
Začalo to Gagarinem a bowlingem v tréninkovém sálku a skončilo to krásným jemným a procítěným waltzem na tv parketu. Jak jsem očekávala, můj oblíbený diskobolos je v standardu mnohem víc jako doma. A když se podaří vybrat skvělá hudba, k tomu se vymyslí přiměřená a přitom působivá choreografie, tak to prostě musí dopadnout dobře. Ani jsem napětím nedutala. Imrichovi to ve fraku náramně slušelo a plul parketem jako parník. Samozřejmě dokonalost je ještě daleko, chybičky bych našla i já, ale bylo to krásné. Skvělý :)
Hodnocení poroty
Chlopčík – představoval si ještě vyšší špičky, v těžších rotacích neudržel kontakt s partnerkou na pravé straně, ale díky Imrichově mohutnosti tanec působil úžasně, úžasně.
Balaš – hluboká poklona, nádherná píseň, od této chvíle se pro něj Imra stává tanečníkem
Drexler – byl jste okouzlující, úžasný, jako profesionál musí hodnotit ale i hrubé rytmické chyby, byť jí to srdce trhá
Révai– dcera měla pravdu, standard půjde asi líp, pro něj úžasňák s velkou dávkou něhy a dobrého srdce, že jen chválí
R – 6 D -5 B – 6 Ch – 6 = 23

První vyřazování

SD6-2 tabulka
Pořadí páru podle hodnocení porotců vidíte v tabulce. Já bych je svým laickým okem srovnala trochu jinak, prohodila bych Matěje s Ondřejem, Aničku s Pavlem Řezníčkem a Imrichem bych asi dala na stejno, a na chvost do písku bych posadila Šárku, jejíž tanec se mi zdál z celého večera nejslabší.

Na mém pořadí ale nezáleží, kromě poroty rozhodují divácké hlasy a celkově to dopadlo tak, že v druhé části se s soutěžní show musel rozloučit pár

Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk

SD6-2 zaver A
Pár podle mne doplatil na to, že osobnost světově uznávané violistky je u nás stranou běžných a masově populárních médií a že tedy vlastně pro spoustu diváků je Jitka ve srovnání s jinými, neznámou osobou. U poroty možná zafungovalo i to, že dnes tančili těsně po Táně s Janem Onderem a po oslnění nějakým tím bodíkem navíc šetřili. U diváků mohlo hrát roli i to, že Jitka je poněkud rezervovanější. V mých očích jí moc nepomohl ani tanečník působící vedle ní trochu jak syn. Loučení na parketu s kolegy vypadalo smutně vřelé, Jitka se sice může vrátit ke svým dlouho dopředu nasmlouvaným koncertům, ale mě osobně bude chybět.

Příště nás čeká večer muzikálový aneb novinka tanec i s company.

Zdroj obrázků: videonahrávka pořadu čt1 (okkvp), fotoservis ČT

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
1
okkvp
Reagovat

dneska mám roztrojení osobnosti, ale Býka v říji jsem stihla a musím se přiznat, že jej žeru :-)))

2
Anta
Reagovat

1 – Taky tím teď trpím :-))

3
okkvp
Reagovat

2 – alespoň nám zbyde víc prostoru k diskuzi pod rekapem ;-)

4
Anta
Reagovat

Tak Ondra se mi líbil a jak řekl Chlopčík u Matěje, boky mi vůbec nevadily :))

5
Anta
Reagovat

Táňa měla waltz taky super a ty otočky… hezké :)

No vždy něco prošvihnu jako teď zrovna Jitku, když jsem chytala panáčka :-)

6
okkvp
Reagovat

tak výsledek mi trochu rozesmutnil, ale protože čučet na čtyři okna v kompu a ještě na tv jsem nestíhala, tak hodnocení si nechám na později.

7
Anta
Reagovat

Moji fanoušci všichni prošli, velká spokojenost :)))

8
Michaela
Reagovat

Tana je neuveritelna a dostala mou SMSku.

9
Lula
Reagovat

Kdo byl vyřezen? Uniklo mi to :-(

10
Jana
Reagovat

7 – fanousci? :-)))

Vcera jsem se tesila, jak podiskutuju a nejak mi nejel panacek :-(
Jsem docela smutna, prestoze jsem vyrazeni Jitky tak trochu cekala – a vubec nelituju tech dvou sms, co jsem ji poslala. Hodne doplatila na to, ze je proste neznama :-( Ale jakmile tam zustala Anicka a Jitka, tak mi bylo jasne, kdo jde. Je fakt, ze mohli Jitce pomoci a dat ji jineho tanecnika, ktery uz je treba znamy z minule… proc ji nedali Ondera?
Jinak se mi libil Matej, Imrich, o neco mene Ondrej a Anicka, jeste mene Sarka a Pavel. Tana je samostatna kategorie, uznavam, ze technicky je na tom dobre, nicmene ten tanec na me skutecne nezapusobil, fakt mi pripomina ambiciozni pionyrku – a kdyz s ni je jeste ambiciozni Onder, tak je to pro me uplne zabite… to jeho „diveni“ se znamkam poroty jsem mu vubec, ale vubec neverila – prislo mi to jak dobra herecka etuda… prijde mi, ze oni jdou za vitezstvim a ostatni se tam prisli pobavit a uzit si to.
Nicmene tenhle dil byl pro me zastinen tim, ze jsem si celou dobu rikala, co proboha udelaly holky navrharce??? Sarku sice oblacky kolem boku mozna opticky snizily, nicmene ji bohuzel pridaly v te oblasti, ve ktere ji to uplne nelichotilo. Jedine saty, ktere se mi libily, byly Alice a Tani. A tentokrat i Terezy… Jeste mozna Jitky Sorfove, ale u ostatnich se mi to nelibilo…

11
Jana
Reagovat

jo a kdybych si ted mela tipnout na finalovou dvojici, tak Ondra – Matej :-)
a strasne moc, fakt strasne moc by me zajimalo hlasovani divaku… premyslim, jestli nenajmu hackera, aby to nekde nasel :-)

12
Anta
Reagovat

10 – jo, fanoušci :-))) – folklór na panáčkovi ;-)

Jinak teď na to koukám znovu ze záznamu a užívám si to :)
Včera jsem psaní vzdala, panáček padal, škoda, člověk má tendenci své dojmy hodit do virtuálu bezprostředně :-)

13
Michaela
Reagovat

10 – Mně se nelíbí, že se tu objevil názor, že Táňa je jen ambiciózní a jde jen za vítězstvím … a pořád se opakuje dokola. Ona přeci nemůže za to, že je talentovaná, umí tak krásně tančit a má ještě talentovanějšího tanečního partnera.

Už jen z toho důvodu jim držím moc, moc palce, tak jako tak jsou, zatím, bezkonkurenčně nejlepší.

Naopak nejsem tak nadšená z Alice a Matěje, ty toho zase včera tolik nepředvedli.

Ondra s Evou se mi také líbí…

Takže já si dokáži představit finále, zatím, Ondra a Táňa s partnery.

Jo a včera mě mile překvapil Imrich, zatančili krásně a bylo vidět, že je to baví a mají ze sebe radost.

14
Slámka
Reagovat

Teď jsem zkoukla včerejší večer, byl krásný, tančili všichni moc pěkně. Jenže pokračování o vyřazení páru chybí! Prosím, kdo byl večer vyřazen?

15
okkvp
Reagovat

14 – na spoilery je tu ještě brzo, možno nalézt na zpravodajských serverech např, navíc je to napsáno i tady

16
Jana
Reagovat

13 – je evidentni, ze ten nazor ma vice lidi. Treba to neni pravda, ale minimalne na me tak pusobi. A taky jsem napsala, ze ano, ze jsou velmi dobri.
Ona nemuze za to, ze je talentovana, to mate pravdu. Je pak otazkou, jak brat lidi do teto souteze a jak je posuzovat. Uz bych trochu pochybovala o tom, ze nemuze za to, ze ma dobreho tanecnika…

17
Michaela
Reagovat

16 – Tak předpokládala bych, že tanečníky a známé osobnosti párovala produkce, těžko si asi Taťána mohla ukázat na svého vyvoleného.

Mě to mrzí, přijde mi, že hodně lidí (Neříkám, že Vy.) jen a pouze závidí, nějak nemohou překousnout, že je Taťána inteligentní, krásné a ke všemu ještě talentovaná ženská …

18
amna
Reagovat

17 – a klasickej klišoidní strike back o závisti :)
upřímně moc nechápu celej ten hype kolem Taťány už posledních iks let, protože na ní nevidím nic, z čeho bych se posadila na zadek.
a když jí produkce dá za partnera to prase s velkým egem, u mě je zaděláno na „ne, těm fakt nefandím“ :) pro mě jsou oba jeden velkej fake a nevěřím jim ani nos mezi očima a rozhodně jim nevěřím to, že by si tanec užívali, třeba jako si ho užívají Matěj s Alicí – pro moje měřítka je tohle mnohem důležitější faktor.
ale tak každej jsme nějakej a tyhle věci jsou zkrátka subjektivní. a já mam holt pokaždé, když je vidím a slyším mluvit Ondera, subjektivní chuť hodit kladivo do monitoru :) pro spoustu lidí jí asi výběrem partnera uškodili, no…. a nebo potřebovali dotlačit Ondera do třetího vítězství stůj co stůj a udělat z něj českého Dereka Hougha? who knows :) (ale Derek je jen jeden :D )

jinak vypadnutí Jitky mě moc mrzí, ach jooooo :(

19
Jana
Reagovat

17 – no prave ze ten vyber produkce nebyl az tak nahodny a nezavisly na celebritach… nicmene, jak pise dale amna, myslim, ze ji tim spis uskodili. A nejak neverim tomu, ze se dostanou do finale…

a jinak jsem si jeste vzpomnela, jak bylo v opakovackach videt, jak Alice Matejovi pocita :-)))

20
okkvp
Reagovat

Jsem se kruciš zase zasekla, víc než jsem doufala a dopoledne ještě musím vybrat a naházet do připraveného textu fotky. Zase jsem si díky tomu některé tanečky užila i 5x dokola. Letos budou mít mé srdcovky problém – je jich nějak víc, slabých není moc a ještě „zaclání“ pár z jiné kategorie ….nemohli by letos změnit pravidla, tak jako třeba prima mrkve ve VV?

13- názor může mít každý jaký chce. I Já se řadím k těm, které Táňa neoslňuje vystupováním a na parketu mi přijde taková nějaká jakoby chemická a strojová. Zapřemýšlela jsem kvůli tomu dokonce i o botoxu, ale možná je to jen missí „sýr“ a vypěstovaná starost o kilo omítky.

21
Michaela
Reagovat

18 – Napsala jsem, že ne všichni a někdo se přeci jen ozve …

Napsat o Janu Onderovi, že je „prase s velkým egem“, to zavání také velkým nadhledem.

Tady doopravdy není prostor ke konstruktivní diskuzi.

19 – Jak víte, že ten výběr nebyl až tak nezávislý na celebritách? Zajímalo by mě to.

Když to tady čtu, tak také nevěřím, že se do finále dostanou, Taťána, bohužel, lidem doopravdy moc sympatická není a StarDance je z velké části hlavně o sympatiích. Za mě bych jim to ale přála.

20 – Ano, ano – názor může mít každý, jaký chce, ale myslím si, že by se to pořád mělo držet v mezích slušného chování/vyjadřování. Za druhé jsem napsala, že mi přijde, že se tu objevil jeden názor, který se jen opakuje pořád dokola, ale pravda to být nemusí.

Např. já řadím Taťánu mezi naše nejkrásnější missky vůbec.

22
Jana
Reagovat

21 – ano, ten jeden nazor se tu v ruznych obmenach opakuje dokola, ale zrejme to bude tim, ze ho proste ma vic lidi :-)

jinak podle mych informaci (ktere ovsem nemuseji byt uplne pravdive, i kdyz jindy byly) byl tento par dohodnuty predem a dokonce timto slozenim byla podminena ucast nekterych tanecniku…

23
okkvp
Reagovat

OT – konečně máme i kompletní rekap

24
katy
Reagovat

mám prosbu..jak se jmenoval ten nádherný francouzský šanson, na který tančil Imrich? díky moc

25
okkvp
Reagovat

24 – „Ne Me Quitte Pas“ (Jacques Brel)

26
amna
Reagovat

21 – se mi bohužel poštěštilo tady pána potkat na palubě žlutého autobusu do KV, kde seděl přes uličku a celou cestu vyřizoval pracovní hovory – na čemž není nic špatného, jen by to nemusel dělat tak, aby ho všichni slyšeli a věděli, že je tu mezi námi mistr světa amoleta :) a tak celkově byla jeho přítomnost celkem na pěst, i když jsme se s kamarádkou začaly chlámat pokaždý, když mu zazvonil telefon :)))

27
Lilly
Reagovat

Na SD se moc nedívám..jedinou řadu, kterou jsem viděla byla s Anetkou Langerovou, které jsem moc fandila a mrzelo mě, že na začátku vypadla Veronika Žilková. Na letošní ročník se ale taky dívám..a mám tam nejvíc favoritů. Pro mě je jednoznačná jednička a největší překvapení Matěj R. On je prostě neuvěřitelný, zábavný a dá se na něj koukat opakovaně…Anička P.-skromná symaťačka, Imrich Bugár-krásný chlap podobný typ jako Fr. Peterka a zasněný Pavel Řezníček. Naopak mě zklamal Ondřej Brzobohatý. Víc tančí obličejem než tělem. A jinak patřím k té většině, která si myslí, že Táňa tančí krásně, ale nemá to ducha. Proč vlastně bývalá Miss World hraje v nekonečném seriálu, posílá vlastní fotky do bulváru a tančí v taneční soutěži v malé České republice. Měla by dělat kariéru v Paříži, Miláně, New Yorku! Ví to někdo? Ona to tak chce nebo se jí nedařilo? Je to docela smutné.

28
Anonymní
Reagovat

ty dámský kostýmy jsou letos hrozny /mimo kuchařové/
návrhářka to fakt nezvádá

29
Michaela
Reagovat

27 – Na životě Taťány Kuchařové nevidím nic smutného.

30
katy
Reagovat

25 – děkuji moc :)

31
Lilly
Reagovat

28-Nejen že vypadají hrozně, ale lítá z nich peří..nevydrží ani jeden tanec. Jedné profi-tanečnici dokonce padaly. Musela si je během tance povytahovat.:-)
29-Smutné je, jak dopadla Miss World. Táňa měla štěstí, že se její soutěž konala v sousedním Polsku, jinak se obávám, že by si jí nikdo nevšimnul. Kdyby ten rok soutěžila Alena Šeredová nebo nádherná Terezka Dobrovolná…věřím, že ty by svou kariéru rozvinuly a dělaly čest naší republice. Já osobně to vidím jako úpadek. Prostě jsem to nečekala. Ale je pravda, že „missí soutěže“ nijak zvlášť nesleduji, takže asi není jediná, které se nepodařilo udržet standard.
Jinak se mi líbil komentář jedné paní:
Matěj Ruppert je takový radostný Spalovač mrtvol a sl. Kuchařová vypadá sterilně, protože si už trvale zafixovala missí sýýýr a zároveň se obává, aby z ní nespadla masivní fasáda make upu.

32
okkvp
Reagovat

31 – pokud tím popotahováním myslíš Evu Krejčířovou v černých s provázkovou sukní – tak ta si je nepopotahovala aby jí nespadly, ale nechtě, neboť se jí zřejmě za prstýnek chytly ty špagáty a nešlo jí to odháknout.

Přidat komentář