Panáček v reality show

Farma 4 (7.11.): Števko si viac rozumie so zvieratami ako s farmármi + rekap

7. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7812 w=615]

Nika dnes možno aj oľutuje, že Števa nezvolila za sluhu, do práce sa mu veľmi nechce. Jana bude mať za úlohu zistiť jeho orientáciu a bude sa na to silno pripravovať. Heňo ešte nepredýchal, že slúži a Paco si užíva drevárskej roboty. Mala by na farme prebehnúť aj drápačka peria, či sa tam stane máte možnosť vidieť na TV Markíza, začímali sme o 21:40.

 

Rekap zo 7.11.

Jano od rána melie múku, Janka už v kuchyni tvrdo zarezáva, Veronika ešte spí, lebo varila lekvár do noci. Pod perinou si slastne hnije aj Števko. Nika mu káže, aby vstal, jej slová však nepadnú na úrodnú pôdu a lehní ďalej. Nika si to teda ide zopakovať so zvýšeným hlasom. Hučí Števo, hučí Nikoleta. „Števo, žobral si, prosil, aby si nebol sluhom, ale neplníš si svoje povinnosti.“ „Nikdy som o nič neprosil, všetko čo povieš, vždy spravím.“  Má vstať, ten sa však  zakutre do postele ešte viac. Nika príde aj s Bubom a chce mu ho hodiť do postele. Veľký trest to pre neho nie je, takého smradľavého a špinavého si ho do postele dá sám. Nakoniec sa všetci pobudia až na Janov krik „raňajky“ a búchanie hrncov. Jana je rada, že je slúžka, Nika je podľa nej strašná sekera, nemusí ju veľmi počúvať, plní si len povinnosti slúžky. Nika je nahnevaná, rozoberá v kuchyni Števa pred Janom a Janou. Jano jej radí, že má vziať husacie pierko a zobúdzať ho: „Vstávaj pupušik môj!“

Po raňajkách v kuchyni pokračuje spracovanie ovocia a zeleniny, medzi ženy sa rád pridá Števko. Heňa hnevá krava, občas si z lúky zbehne ku kukurici a veselo ju obžiera, kým ju niekto nevymákne a zas neodvedie na lúku. Janko si spraví posilňovňu, zacvičia si postupne aj Števo, Nika, Božka a Jana. Jana čisto z recesie, Božka to myslí vážne, chce pri cvičení aj ostať, Števo možno aj pre to, aby Heňo videl, koho si môže vziať do duelu. Heňo je nahnevaný na Niku, nevie jej odpustiť, že uprednostnila vtierku Števa pred ním. Chytá im ovečky, aby ich mohli stihať. Nika síce uznáva, že Heňovi priťažila, lebo si nebude môcť vybrať disciplíny, nevie si však predstaviť, že by slúžila Jana so Števom, neboli by zvieratá dobre opatrené a mala by viac starostí. Paco medzitým stavia vstupnú bránu. Keď ju má pozbíjanú, pomôžu mu ostatní s jej zdvihnutím a osadením.

[singlepic id=7810 w=615]

Pri stole sa večeria, Števo pochváli Jane placky, to ešte nevie, čo ho čaká. Pri dojení to na neho vybalí, „Števo, neuraz sa, ale, si gay?“ „ Nieeee, to kde si zobrala? Poď do izby ukážem ti, či som gay.“ Všetko poprie, v kľude, v pohode, zabáva sa na tom. Jana však tlačí a tlačí. „Nebolo by lepšie, keby si to priznal?“ Števo však zostáva neoblomný. Jana mu neverí, vždy sa rozčúli, teraz pokojne oponuje, má to už podľa nej nacvičené. Veronika tiež neverí, je to umelé žartovanie, ale zabáva sa na tom, že je v úzkych. Chcú ho dať trocha psychicky dole pred duelom.

Ráno Božka poctivo zarezáva s Janom vo farmárskej posilňovni. Jana s Veronikou sú samozrejme všímavé, je možné, že sa Božka chystá do duelu, zradiť môže každá. V prípade, že by bol ženský duel berie si Jana Božku do duelu a môže deti pozdravovať. Rieši sa aj kauza drevo. Drevo môže pripravovať len Paco, Jana sa posťažuje, že nemá drevo. Na túto poznámku zareaguje hlavne Števo, Paco si vyspáva a pritom drevo nemá pripravené! Keď sa prebudí, ukáže na pripravené drevo,  pýta sa Števa, prečo to rieši, keď to nie je jeho starosť. Števo je na neho naštartovaný aj kvôli tomu, lebo si myslí, že za tou orientačnou otázkou stojí práve on. Rieši to aj s Božkou a Nikou na lúke, rieši to aj so samotným Pacom na dvore (rieši = kričí).

[singlepic id=7809 w=615]

Príde Kvetka po meno prvého duelanta a chváli Pacovu robotu. Farmári hlasujú takto:

Heňo: Božka – nechce sa ohroziť, Jano – Janu by tentoraz neoznačil, rozumejú si, ale do nej zaľúbený nie je (zdôraznené do nej, je jasným znakom toho, že do niekoho ale je), Veronika – drží slovo ženskej koalície, Števo – jeho hlas nič neovplyvní, je tu ženská koalícia (dlhý monológ)

Jana: Paco – nechcel, aby bol Heňo zvolený jednohlasne tak, ako Jano minule

Heňa potešilo, ako sa Paco zachoval. Hnevá sa, že ovečky, ktoré poslúchali na jedno slovo, teraz zmätene pobehujú a nevedia trafiť do košiara. Paco si rypne do Božky, že tie ovce treba chytať, nie len s rukami v kapsiach stáť. Všetci pobehujú, Božka na nich už nemá náladu, najradšej by ich všetkých poslala preč. Paco s Veronikou sadia skladné ruže na strechu brány a jeden druhého si doberajú. Božka nechápe, čo na nej Paco vidí. Ten sa snaží odláskovať, ale bude to ešte dlho trvať, vedel by si život predstaviť s takou ženou, ako je Veronika.

[singlepic id=7813 w=615]

Na večeru sa podáva zemiaková kaša s repou, je to také husté, že tam aj lyžica stojí. Už je pokročilá hodina, keď na farmu príde teta Anka, s tetou Kristínkou, naučia ich drápať perie. Aby tam však nesedeli ako u Suchánkov, navarí predtým hriatô. Pri drápaní im všetko vysvetľuje podľa tradícií. Zábava je riadna, Janko flirtuje s tetou Kristínou, tá si ho chce domov zobrať za ženícha. Keď to už dievčatám a Števovi dobre ide, poberú sa domov. Odprevadí ich Janko, pri bráne ich obe vybozkáva.

[singlepic id=7808 w=615]

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
BarBora
Reagovat

Prvý diel, pri ktorom som sa skoro celý čas zabávala a Števo opäť zabodoval. Vraj – dať ho psychicky dolu pred duelom.

2
galadriel
Reagovat

prosím niekto ma potešte, nájdite nejaký obrázok toho, ako sa zbalený Števo odporúča z farmy!! Ten chlapec sa tak strašne rád počúva!!

3
rst666
Reagovat

minuly tyzden na offku rozoberaly ze ho niekto vydel v supermarkete ale moze to byt samozrejme blud

4
Poppy
Reagovat

No jo, ale Heňo si může vzít do duelu Jana. Ten má sice pořádné svaly, ale myslím, že síly moc ne.

Jsem zvědavá na duel Paca, jestli se ho všichni nebojí zbytečně. I Fero byl sportovec a zdálo se, že je silný, nakonec to nebylo tak horké.

Galadriel, myslím, žes nevzpomenula, že Janka odsuzovala Veronu, že dává plané naděje Pacovi. Přitom, když děvčata neměly dost hlasů, naopak Veronu ponoukala, ať se kolem něj točí, i když Veroně se to už příčilo.

5
veverka
Reagovat

Já si myslím,že Heňo si vezme do duelu Števa. Taky ho nesnáší a doufám že ho i porazí.
Pak by bylo zajímavé, koho by Števo dal za farmáře. Poslední dobou už nemá na farmě žádného parťáka. Kritizují ho tam otevřeně už všichni i s Božkou

6
W - ten správny
Reagovat

4 – dosť dobrý postreh s Janou :) Ale tak teoreticky to mohlo byť aj tým, že už pár týždňov prešlo a Paco priznal, že k Veronike niečo cíti a nechce.

Inak, snáď Števo vypadne tento týždeň. Svojou nesympatickosťou zatienil aj Jana, ktorý naopak tento týždeň dáva :D

Števa mi bolo jedine ľúto pri tej otázke, či je gay. Ale zase v 28 a prihlásiť sa do Farmy, musel to čakať (za predpokladu, že je gay). Ale chcel by som vidieť do Janinej hlavy :D nie je robot, takže nejaké city a empatiu má :)

7
Franz
Reagovat

galadriel – tak už tam máš ty „překvapující“ obrázky.
„Markizacki farmari v šoku: Takýto koniec nikto nečakal !“

8
veverka
Reagovat

7 – Právě jsem se tam byla mrknout.
To bude opravdu překvapení.

9
Poppy
Reagovat

7,8 Tak nevím, kromě už obligátního křiku a Števových hádek jsem tam nic překvapivého nenašla.

10
veverka
Reagovat

Dívala jsem se na m.topky.sk Na poslední farmářské fotky. A ten
nadpis budoucího článku co tu dal i Franz hodně napověděl.

11
Poppy
Reagovat

Nakonec to vyhraje Števo :-(

12
BarBora
Reagovat

Viac som to priala tomu druhému, ale výsledok ma, v tomto zložení, vôbec neprekvapil. Pochybujem, že Heňo čakal niečo iného, ak chcel vyhrať, mal voliť inak, je to hra.
Poppy – myslím, že Jano má sily dosť, jeho slabinami sú skôr rýchlosť a mrštnosť, zdalo sa mi tak pri súboji s Heňom a pri naháňaní ovečiek so Števom.
No, pri včerajšom presviedčaní Števa, aby sa „priznal“, som z neho a Jany dostala smiechoty. A potom to už jelo.

13
galadriel
Reagovat

nieeee….
sakriš, sakriš, sakriš…..a zas mu narastie ego chlapcovi!! To už neviem, ako to s ním vydržia! Ja som ten, čo sa stal obetným barančekom, čo ho mal Váš hrdina (Fero) odstrániť, miesto toho už je X týždňov doma (x doplní podľa toho, kedy to rozpráva). Ach jaj…no dobre teda!

Poppy: ja som bola včera večer nejaká zaspatá keď som to písala a mne sa to nejak zlialo. Som nevedela, či to Jana o Veronike rozprávala počas dielu, alebo až v časti „uvidíte“.
Dnes riešili Veroniku a Paca dokonca aj v Reflexe, kde ukazovali aj Veronikinho frajera.

14
galadriel
Reagovat

13 – ja som to vlastne teraz prezradila čo?? Ja už budem milá a dobrá, ale to bola proste reakcia hneď po vzhliadnutí foto! :(

15
Poppy
Reagovat

galadriel – a jak ten frajer vypadal????

16
gabi
Reagovat

14 galadriel – nic si z toho nerob, ved aj tak vsetci vieme ako to v sobotu dopadne :-)

17
galadriel
Reagovat

15- Poppy, hodím zajtra fotku ak sa podarí k rekapu. Dnes už na to nemám nervy. Článok k diskusii visí, rekap by mal zajtra doobeda.

Přidat komentář