Panáček v reality show

Farma 4 (4.11.): Jano pozve Kvetku na disku do Svidníka! video + rekap

4. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7784 w=615]

Jano sa nám zahľadel. Jeho svätým obrázkom sa nestala žiadna z jeho súperiek z farmy, ale rovno moderátorka Kvetka. Napíše list, v ktorom sa vyzná z náklonnosti k nej. List dostane aj Božka, pre ktorú to bude najkrajší darček k narodeninám. A list do tretice, ten od Peťa, v ktorom je ukryté meno nového farmára týždňa. Veľa informácii v písomnej forme dnes bude na farme, tak sledujte o 21:40 TV Markíza. 

Rekap zo 4.11.

Božka svoj narodeninový deň začína vypustením hydiny. Prvý jej zablahoželá Jano, keby včera vypadol, mal to nachystané pri rozlúčke. Kravy sú nekľudné aj pri Janovi a Nike. Pravdepodobne si nezvykli na malý priestor po presťahovaní. Vypustia jednu von, druhá sa rozbehne za ňou, zostane nepodojená, rozbijú aj dvere na maštali. Nika povie Jane, že keby tam ona dojila, už by dávno zutekala. Jane sa to nepáči, aj ona dojila, keď boli kravy v takom stave a zvládla to. Veronika s Janou zasa taktizujú. Rátajú s tým, že Nika bude farmárkou, ale ak by bol Paco sluhom (za trest) a ona, alebo Veronika slúžkou, nevychádzajú im počty na mužský duel. Verí však v ženskú koalíciu. Niku nemusí, ale nejde o priateľstvo, ide o hru.

[singlepic id=7785 w=615]

Jano napísal list pre Kvetku, číta ho Božke. Je strašne rád, že sa s ňou stretol, je to moderátorka s najkrajším úsmevom. Dotkla sa ho jej nežnou rúčkou, rád by ju pozval do Svidníka na diskotéku. Prichádza Kvetka, Paco čaká, aký bude trest. Kvetka však začne s romantickým posedením Jana a Jany pri kolibe. Jano je so stretnutím veľmi spokojný, pusinkou stretnutie neskončilo, ale čo nie je môže byť. Môže ju ešte aj postískať, aj pomilovať. Jana je rada, že pred týmito rečami neobedovala. Paco dostane trest – sekeru. Musí sa o drevo a oheň cez noc starať iba on a v duelantských chatkách musí byť pripravené drevo tak, aby sa zmestilo do pece. Paco je rád, trest je zvládnuteľný. Jano sa neteší, myslel si, že Paco bude sluha. Farmárkou týždňa sa stáva Nika. Paco si Peťove slová berie k srdcu, bude sa snažiť odláskovať, zbytočne sa trápi na farme. Nika sa teda zbalí a vymení Janu. Pri výmene stráži sa bavia, ako dobre to dopadlo, za sluhov asi bude ona a Števo. Nika sa smeje z toho, ako badať na Števovi, že sa líška. Robí to už asi druhý deň, myslel si, že ju Peťo dá, aj keď ona tento flek nechcela. Povie mu však, že on je najhorúcejší favorit. Odvtedy akoby uťalo, Števo už nevtipkuje, nepodlieza. Pred jedlom Nika prehovorí k farmárom. Dúfa, že farmárčenie ju nezmení a že Števko nie je dotknutý. Božka ide so Števom barančeka prikrmovať ku koze. Prizná, že je nahnevaný, lebo Nika hovorila, že dá Heňa. Vedel, že pôjde do duelu, ale chcel si vyberať disciplíny. Je aj nachladený, chce spať v teple. Požiada Božku, aby dohovorila Nike, že keď dá Heňa, bude mať menej starostí, vie to so zvieratami. Božka mu prisľúbi, že sa s Nikou porozpráva. Nika príde za nimi na lúku, hustia do nej aj Števo, aj Božka. On by ju nikdy za slúžku nedal, ani ju, ani Božku.

Prichádza posol. Nesie listy pre Heňa a Božku. Pre ňu má aj bylinkový likér od Martina. Dostala dva listy. Jeden od Šárky, jeden od rodiny. Listy ju dojmú, Šárka poslala aj fotky jej rodiny. List si číta aj Veronika a Jana. Heňo si svoj list prečíta bez slov. Komentuje to len slovami: „keď nie je kocúr doma, myši majú radosť!“ Nebude to ale na verejnosti rozoberať, nechce niekomu ublížiť, ak by sa to stalo vecou verejnou. Večer sa oslavujú Božkine narodeniny, všetci jej zagratulujú, sfúkne sviečku, rozdelia si upečený koláč. Nika sa do kamery smeje, rozprávala vraj o sluhoch, aby videla ich reakciu. Ráno je hlavnou témou Heňov smrad. Umýva sa raz za týždeň, keby mu nepovedali, tak ne neumyje vôbec. Jana s Veronikou doja kravy. Jedna z nich má poškriabané vemeno, nechce sa dať podojiť. Pomáha aj Jano, drží krave zadnú nohu. Nakoniec to vzdajú, vraj podoja večer, aj minule to spravili a dobre bolo. Števo s Heňom sa trocha pochytia – problém vznikol pri pomenovaní jeho kurčaťom a Heňa kohútom (celá hádka na oficiálnej stránke). Paco sa zobudí práve na voľbu sluhov. Nika prizná, že včerajšia info o sluhoch bola len testovacia, chcela si overiť, ako zareagujú.

Kto však bude nakoniec slúžiť sa dozvieme zajtra.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
BarBora
Reagovat

Normálne ma potešilo, že si Peter nespravil z tváre riť. Rada som sa mýlila.

2
galadriel
Reagovat

Ten Števo, to je taký maskot !! 7-ročné dieťa je nič, ako sa on správa :D Koho tipujete na sluhov? Dá nakoniec Janu a Števa?

3
Pertule
Reagovat

Já bych z hlediska taktiky dala Veroniku a Paca.

4
galadriel
Reagovat

Pertule tiež možnosť. Bol by ženskú duel a ona by sa zbavila aspoň jednej silnej súperky. Lenže to by ohrozila Božku. A ona ju má rada.

5
rst666
Reagovat

myslim ze veronika a stevo ale som zvedavy no

6
Pertule
Reagovat

Števo mi přijde strašně směšný, on má gule jen když není ohrožený duelem :)

7
Poppy
Reagovat

Doufám, že Nika dá za sluhu Števa. Asi by byla vhodnější ta kombinace Paco – Veronika, jak píše Pertule. Janka by zůstala sama. Pokud bude sluha Števo, bude všecky tak štvat, že půjde do duelu.

Števo je fakt otřesný. Hubou mlátit umí, to mu jde nejlíp. Ale aspoň už (mám dojem) pořád dokola nezpívá tu stejnou písničku.

8
ffox
Reagovat

Super, ze dal za FT Niku, pusobi na me, ze je v pohode a nenecha se ovlivnit Janou. Za sluhy by mealy dat Verunu a steva…..kdyby nahodou sla veruna, byloby pro bozku asi jednodussi ji porazit.
Celkove ale fandim Niki.

9
Pertule
Reagovat

Pro Poppy:
A od Prešóóva …. a od Prešóóva :))

10
Poppy
Reagovat

Pertule: Jóóó! To je ono. Poprvé mi to s jeho hlasem ladilo, ale pak už jsem šílela, když jsem to slyšela :-)

11
W - ten správny
Reagovat

Ja si rýpnem (nebrať v zlom :D) – ale Franz – kde si a kde je tvoje „FT bude Jana“ :)

Čo sa týka Niky – tešil som sa, že vyberie Števa, ale keďže povedala, že si z nich robila vtipy, tak to bude asi Heňo.

A na obhajobu Paca, ono, zase je to aj logické, že tiahne s tými babami. Je to mladý chalan, nie je asociál, fyzicky vyzerá byť silný, tak prečo by nepomáhal niekomu, s kým si rozumie.

12
Franz
Reagovat

11 – pěkně jsi se zeptal, tak ti pěkně odpovím.
Nevím, ale byl jsem na stoprocent přesvědčený, že to bude zase ta „krásná, nejchytřejší a nejpracovitější“ farmářka Jana. Jsme lidé a ty se také někdy mýlí a pokud můžu si i já rýpnout, tak bohužel nejsem na předpovědi „ten správný“.

13
W - ten správny
Reagovat

jasne, v pohode :D Ale som rad, ze si sa mylil :) Jane fandim a keby bola opat farmarkou, tak niektori by to uz nedavali :D

Přidat komentář