Panáček v reality show

Tumar Kr, video vystoupení skupiny žáků Ataie Omurzakova

3. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7763 w=615]
Osmé divadelní kolo Česko Slovensko má talent bylo takové nemastné neslané, nic co by divákovi vzalo dech. Až přišlo poslední vystoupení v podobě taneční skupiny Tumar Kr, která vzala všem vítr z plachet. Jejich vystoupení bych ohodnotil jako předčasné finálové vystoupení. Zajímalo by mě totiž, co ještě lepšího mají ve svém tanečním šuplíku, než vystoupení z divadla. Otázkou je, může ČSMT vyhrát opět někdo z Kyrgyzstánu?

Taneční skupina Tumar Kr, video

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Monika
Reagovat

Priznam se, ze me to vystoupeni nebavilo. Prilis zdlouhave, doslova nekonecne, jednotvarne…Atai mel zajimavou choreografii, hudbu, neverim, ze toto cislo bude pro divaka natolik atraktivni, aby melo sanci na vitezstvi. Tri minuty tehle monotonnosti na prvni pricku stacit enbude, dost mozna ani na TOP 3. Dneska samozrejme v te tragedii ostatnich cisel jasnej postup.

Reagovat

Monika (1) je otázkou, zda jim budou dnes posílat diváci hlasy. Přeci jen jsou z Kyrgystánu, víš jak :)

3
Monika
Reagovat

To je uplne jedno odkud jsou, na to divak nikdy nehledel a nehledi. Postoupi zcela jednoznacne imho.

4
Elko
Reagovat

Boli výborní, ak v semifinále predvedú tanec s príbehom, tak sú jasnými favoritmi na víťazstvo! No keďže ľudia nefandia cudzincom, tak dnes majú veľkú šancu Peter a Tomáš Szabo, aspoň podľa FB to tak vyzerá.

5
Packa
Reagovat

– přišlo mi na začátku zvláštní, že ten úvod tak „odbyli“. Většinou, když přijde někdo ze zahraničí, tak se ptají z kama je, proč přijel do ČR atd. A tady nic?
– Leoš to dobře shrnul: ČR, Kyrgyzstán, SR, Kyrgyzstán? Já nevím. Nejsem fanynkou tohohle stylu tance, i když je pravda, že Atai mě vždycky dostal tím bonusem-příběhem. Ano, zaslouží si být v (semi)finále, ale výhru bych spíš přála někomu z ČR/SR.

6
gwe
Reagovat

Byli dokonalí, nejlepší co zatím ve 4. řadě bylo. Ať klidně vyhrajou, když u nás nikdo tohle neumí. Jinak ze semifinalistů druhá nejlepší ta mulatka. Zbytek slabota, hlavně ten stand up komik, velmi slabej.

7
Monika
Reagovat

Mne vubec nevadi odkud jsou klidne bych jim vitezstvi dala, kdyby me ovsem zaujali, nestalo se tak. A jsem presvedcena, ze pokud do toho nezapoji dojemnej pribeh nemaji sanci vyhrat. Tohle lidi nebude bavit, de facto porad totez dlouhe tri minuty….

8
Nofux
Reagovat

Už byli v ukrajinském a ruském talentu a tam tancovali spolu s Ataiem. Viz Youtube :)) jinak ale jsou skvělí

9
Michal V.
Reagovat

me teda neskutecne srali ty neustaly prostrihy do publika/poroty…

jednak byli neuveritelne dlouhy a bylo jich moc. Zaber na Leose s otevrenou hubou by mi stacil pulvterinovej a jednou….

obzvlast u tanecniho vystoupeni jsou tyhle prostrihy naprosto ale naprosto devastujici celkovou atmosferu vystoupeni…

10
Jerremy
Reagovat

Kdyz si vzpomenu na to co v castingu predvedl Atai, tak me az tak nenadchnul – byl to az ten jeho druhy tanec s pribehem.
Tim padem cekam i od seskupeni Tumar Kr, neco co mi vyrazi dech…

11
dolores
Reagovat

trochu mimo temu:

Pri novej sérii Hlasu Česko Slovenska, ktorý Markíza znova zrealizuje so sesterskou Novou pravdepodobne na jar, naznačuje televízia niektoré zmeny. Do úloh koučov plánuje osloviť Helenu Vondráčkovú, Michala Davida, Mira Žbirku, Paľa Haberu, Richarda Müllera, Nelu Pociskovú, Rytmusa, Janu Kirschner, Majka Spirita, Kulyho, Katku Knechtovú či Tinu.

LOL

zdroj: http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/markiza-v-roku-2014-hlas-cesko-slovenska-aj-piata-farma.html

12
susanq
Reagovat

priznavam, ze som mala problem to vobec dopozerat… nuda, nuda… doprajem kazdemu talentovanemu cloveku, pretoze ja mam talent akurat tak na pindanie :D su uzasni, maju dar, ale to vystupenie bolo jednoducho prilis nudne, jednotvarne a nemalo pre mna ziaden naboj. a tie nechutne zabery na akoze udiveneho Slavika a ten jeho vyskok zo stolicky v sekunde ako dohrala hudba, uz sa doslova triasol aby teatralne ukazal, ze toto su favoriti a vlastne som ich nikdy nevidel… no grc. strasne zly herec, strasne otravny clovek… chlapci dobri, ale mali by ukazat viac… nieco, co milujeme na Ataiovi… a este aj viac…

13
laci
Reagovat

co předvedl atai v prvním kole? 50% toho co tyhle borci. a pochybuju že by si nechali to nejlepší na začátek. Tohle je talent!!!

Přidat komentář