Panáček v reality show

StarDance 2013: Představujeme první 4 páry

1. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance


Je to tady, vážení panáčci, už v sobotu vypukne to, na co se rok těší usedlé postarší diváctvo veřejnoprávní ČT. 6. řada StarDance odstartuje seriál 8 večerů ve víru společenského tance, šarmu, elegance, humoru i šlapání zelí. Na poslední chvíli si proto blíž představme letošní účastníky i to co nás vlastně čeká.

Stardance sice není RS v pravém slova smyslu, její česká verze je také na rozdíl od svých mnohem slavnějších kolegyň např. v zámoří pojata v poněkud vážnejším stylu, ale formát je to oblíbený i mezi populárními osobnostmi. Letos se zdá, že se zadařila velice povedená sestava a bude na co koukat. Posuďte sami první čtveřici tanečních párů.

Pavel Řezníček (47) a Lucie Hunčárová (27)

SD6 reznicek 1
178cm vysoký herec z Brna je televizním divákům znám z několika komerčně úspěšných seriálů – Velmi křehké vztahy, Letiště a další. Do 18. let se kromě studia věnoval závodně fotbalu. Pak mu ale učarovalo divadlo a vystudoval DAMU. Prkna jevišť jsou prý pro něj ale málo akční, víc jej láká televize a film. Kromě herectví má vystudovanou i divadelní režii a tři roky pracoval na primě jako produkční zpravodajství.
Aktivně sportuje, věnuje se tenisu, squashi, běhu. Pro roli ve Tv filmu se tanec musel učit a trénoval hlavně step, ale užíval si to. Jeho rodina prý tanec miluje.

Taneční parťačkou mu bude jedna ze dvou nováčků na straně profi partnerů. Maličká, jen 158 cm vysoká Lucie má ale výhodu v tom, že je taneční partnerkou Jana Ondera a spoustu si toho kolem SD odžila v minulých ročnících s ním. Teď když to zažívá na vlastní kůži je však překvapena jak fyzicky i psychicky náročné je být zároveň tanečníkem, choreografem i trenérem zároveň. Partner je jí ale prý velmi sympatický, milý a jako muž má pro ni obrovské charisma.

Co od páru můžeme očekávat? Já osobně na typy rozervaných hrdinů zrovna moc nejsem a přiznávám, že mě přes obrazovku nikdy nezaujal ani zjevem ani hereckým projevem, ale je pravda, že v kategorii domácí seriál mám velké mezery. Předpokládám, že pohybově na tom nebude nijak špatně. Lucie je velmi pohledná dívka a tudíž se dá předpovídat, že případné nedostatky partnera vymaže svou přítomností a pár může dojít daleko.

Anna Polívková (34) a Michal Kurtiš (24)

SD6 polivkova 1
Účast 175 cm vysoké, poněkud nosaté herečky, mnohé příznivce SD určitě moc potěšila. Dcera Evelyny Steimarové a Bolka Polívky je velmi výrazná osobnost. Vystudovala konzervatoř, nonverbální divadlo na Damu a absolvovala i Mezinárodní školu pohybového divadla J.Lecoda v Paříži.
Pohyb je pro ni prý nepostradatelný, ráda plave, lyžuje, běhá, tančí, má ráda jógu. Pohybové a taneční vlohy má jistě i v genech.

186cm vysoký taneční partner má za sebou velice úspěšnou zkušenost ze čtvrté řady SD, kdy byl partnerem Anety Langerové a dostali se až do finále. Je lektorem standardních a latinskoamerických tanců, tanga argentina a salsy. Studuje práva.

Očekávání před startem? Pár bavící povedenými tanečními kreacemi na parketu i příjemnými chvilkami při čekávání na mytí hlav porotci. Pevně doufám, že mě nezklamou a dojdou hodně daleko.

Imrich Bugár (58) a Jitka Šorfová (35)

SD6 bugar 1
196cm vysoký, trochu stydlivě se usmívající pán je bývalý úspěšný diskař. Kromě titulu ME (1982) je i Mistrem světa (1983) a stříbrným z olympiády 1980 v Moskvě. Jeho osobní rekord 71,26 m z roku 1985 je ve světových tabulkách dosud 16. Nejlepším výkonem všech dob a je devátým nejdále hodícím diskařem. Vystudoval FTVS UK, oženil se a má dospělou dceru. V roce 2006 neúspěšně koketoval s politikou, v roce 2012 se stal místopředsedou pro sport v Českém klubu olympioniků.

Partnerkou mu bude 171 cm vysoká choreografka, tanečnice, lektorka standardních a latinsko-amerických tanců, instruktorka Zumby a fit dance. Ve čtvrté řadě tančila s Alexndrem Hemalou. Nynější partner ji při prvním setkání prý vyděsil a nedokázala si představit jak těch jeho 115 kilo živé váhy dokáže rozvlnit. Na práci se svým tělem je ale zvyklý, snaží se a nestěžuje si.

Máme letošního prkenného medvěda? Pravděpodobně ano, ale podle mého odhadu to bude opět medvěd dost zábavný. Imrich totiž pochází z Dunajské Stredy a i přes dlouhý pobyt na české straně řeky Moravy, jsou ty bodré kořeny na něm znát. Býval dost dobrý „hláškař“ a že je s ním legrace se tradovalo i na pracovišti jeho manželky. Jako diskař musel mít dost rychlé nohy v otočce, ale sám přiznává, že před nástupem do SD používal na parketu styl „zelí“.

Matěj Ruppert (35) a Alice Stodůlková (26)

SD6 ruppert 1
Jen 170 cm vysoký hudebník, zpěvák Monkey Business (i jiných uskupení) a příležitostný herec je dalším z taháků letošní série. K profesionální hudbě se dostal přes vítězství v Caruso Show. Později nastoupil ke studiu populátního zpěvu na konzervatoři a ač tam vydržel jen rok a půl, tak jde jistě o velmi výraznou hudební osobnost se zajímavým hlasem, který dokáže skvěle zazpívat snad jakýkoliv žánr. Před měsícem se podruhé oženil.
V tanečních byl jen jednou, ale rodiče prý bývali skvělými tanečníky rokenrolu a tak snad něco pochytil. Na jevištím mu pohyb na hudbu jde. Z bulvárních zpráv víme, že se mu na jednom z tréninků tak zatočila hlava, že se skácel, naštěstí jen na opodál stojící gauč.

Pro SD dostal na centimetr stejně vysokou tanečnici, pravidelným divákům dobře známou taneční partnerku Pavla Kříže. Profi karieru po vítězství v SD sice usměvavá blondýna ukončila, přestěhovala do Prahy, ale lektorství tance a choreografii se věnuje i nadále.

Co tak možno čekat od energií sršícího chlapíka s vizáží chichagského mafiána z doby prohibice? Podle mého show i dobrý taneční projev. Doufám, že mě nezklame a mohl by si i zazpívat.

Zbývající čtyři páry si představíme v dalším článku v pátek (pozdě) večer. Diksutovat o téhle čtveřici už ale můžete.

Zdroj obrázků: David Raub, Zuzana Pachová, Dagmar Vyhnálková – Fotoservis ČT

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Ludvík
Reagovat

Ježiš to už zas bude ta kravina?

Reagovat

Ludvík (1) věc názoru. Bude to nepochybně opět nejsledovanější pořad sobotního večera. Tipuji.

3
Ludvík
Reagovat

2: Tak to je jasné že bude…

4
Packa
Reagovat

StarDance je podle mě jedna z nejlepších show ve české televizi (záměrně psáno s malým č, myslím tím českou jako v ČR, ne Českou jako ČT). I přesto, že to je už 6. řada (neuvěřitelné!), pořád si to drží úroveň. Navíc Marek Eben sedí do role moderátora naprosto přesně. Jeho vtipy jsou vtipné, ale přitom neohrané a slušné. Kostková to teda podle mě v poslední řadě moc nezvládala, ale i přesto se na tuto řadu opravdu těším. I když kvůli tomu, že nevlastním televizi, uvidím asi jenom každý druhý díl.

5
okkvp
Reagovat

4 – čt to jede na on-line, v archivu čt1 téměř ihned, na speciálu později

6
Packa
Reagovat

No já to řekla blbě – neuvidím to kvůli tomu, že tu nemám televizi a hlavně čas. :D Ale je mi to líto, tenhle pořád mám opravdu ráda. :)

7
Irena Tesařová
Reagovat

U nás se dohaduji se syny, zda mě „dovolí“ se dívat na tance (je mi 58 let – synové jsou dospělí). Nejen že to je pastva na oči, krásní lidé, jejich úžasná šikovnost, ale i slovní komentář nemá chybu. Vy, Marku, to jistě víte od jiných ohlasů, ale Váš komentář – ten jemný humor a hlavně lidský a nikoho nikdy neurážející, je úchvatný. Tereza zase doplní vše svým vzhledem a milostí…I porotci nepostrádají vtip. Moc se mi proto tento pořad líbí. A koho bych ráda viděla jako vítěze? Víte, že nevím. Srdcem jsem spíš u Aničky Polívkové, je milá, hezká, „nenafrněná“ a také velmi šikovná. Táňa zase je nádherná a i její tanec je dokonalý – byla u nás v Kolíně ve Futuru a já poprvé viděla z blízka modelku světové kvality – ta její křehkost a přitom ne hubenost…mě dostala! Je nádherná !!!

Přidat komentář