Panáček v reality show

Lubomír Kábrt, 7. semifinalista Česko Slovensko má Talent (video)

27. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7621 w=615]

Z již 7. divadelního dílu Česko Slovensko má Talent poslali porotci Leoš, Lucie a Jaro do boje o přímou semifinálovou vstupenku další šestici talentů: Lubomír Kábrt, Magic Free Group, Tomasiano, Kristína Kušnírová, Unbreakable a Wretched Beauty.

Hlasy diváků nakonec rozhodly, že přímo do semifinále postupuje baleťák s hůlkou, Lubomír Kábrt. Správně se tedy jeho talent nazývá twirling a pokud jste jeho vystoupení jetě neviděli, můžete si jej právě teď užít.

Lubomír Kábrt, twirling, video

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Debby
Reagovat

To jeho vystoupení byla naprostá nádhera, nic hezčího pro mě osobně v talentu snad nebylo. Fandím mu!

2
Monika
Reagovat

Zaslouzeny postup a zatim to nejlepsi co letosni talent nabidnul. Muj osobni favorit na viteze.

3
Nofux
Reagovat

Souhlas, byl výbornej. Rozhodně finalista.

btw, jsem jedinej komu strašně vadí jak tam Jakub do toho vystoupení pořád kecá? Po celou dobu vystoupení furt nějaký „tyjo, to je dobrý“ apod. Možná by se tvůrci pořadu mohli zamyslet, jestli opravdu potřebujeme slyšet všechno co moderátoři kváknou, protože v tomhle případě mi to dost to vystoupení kazilo.

4
DJ Vlado
Reagovat

I pro mě je to zatím favorit společně s Forsomeone :-) Jinak malý spoiler k dnešnímu rekapu: Bílá ode mě dostane pořádnou sodu, tak doufám, že to rozvíří jinak totálně mrtvou diskusi :-)

5
Monika
Reagovat

3 – Mne ty prupovidky moderatoru vadi od sameho zacatku. Jsem ochotna to jeste akceptovat u trapnych a zoufalych cisel k pobaveni, ale u cisel finalovych jako byl i pripad Kabrta me to vylozene irituje.

6
lalalala
Reagovat

Nevíte někdo jak se jmenuje ta písniččka :))))

7
DJ Vlado
Reagovat

6 – Myslíš tu, co hrála při Lubomírově vystoupení? People Help The People od Birdy, tímto výběrem mě Luboš zvlášť potěšil, jelikož mi tím připomněl mojí „australskou Moničku“ Jiordan Tolli :-)

8
Lenda
Reagovat

Luboše znám od vidění, chodil do vedlejší třídy na základce a je to hodně skromný člověk a dost na sobě dře. Moc mu to přeju :).

9
jab
Reagovat

4 – Jestli je to za ty AC/DC, máš mou plnou podporu.
7 – U mě zas zabodoval, protože pro Birdy mám slabost :-). Ostatně jsem tu před časem podobně vychválil i tanečnici u tyče Lucku :-).

10
DJ Vlado
Reagovat

9 – Za ty to není, i když ten její text je fakt šílený, stejně jako u jejího coveru Nirvany :-)

11
jab
Reagovat

10 – O ten text mi šlo především. :-)

12
Packa
Reagovat

Píšu to sem – jsem jediná, kdo vidí z rekapu od DJ Vlada jen cca půlku (poslední vidím část o Ladislavu Barosovi), navíc mi k tomu článku nejdou psát komentáře. Je chyba u mě nebo to dělá i ostatním?

13
Evka
Reagovat

Packo ja taky vidim jen cast rekapu (a dost me to stve :-D), zda se ze se nekomu z adminu povedlo druhou pulku clanku omylem smazat…

14
Jai
Reagovat

12 Packa – je to tak, chybí a nejde přidávat příspěvky….

15
Jai
Reagovat

No jo, chybí tam ta „soda“ Bílé…..:-( Tak už i na Panáčkovi?

16
DJ Vlado
Reagovat

Technický problém je vyřešen :-) Článek je opět kompletní a komentáře povoleny. Za komplikace se omlouvám :-)

Přidat komentář