Panáček v reality show

Duel VyVolených: Jafar zpět, Nikol domů

26. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7592 w=615]
Snad nejsem jediný, koho výsledek dnešního Duelu VyVolených překvapil. Jafar po 14 dnech ve vile nabral takový divácký vítr, že jako svíčku sfoukl jednu z horkých favoritek na celkové vítězství. Nikol jde domů a řada diváků se ptá, kde se stala chyba v její volební kampani?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Lynx
Reagovat

Jafar nenabral vítr, to spíš Nikola už byla všem tak protivná….

2
okkvp
Reagovat

Nejsem jediná, koho výsledek nepřekvapil, i když jista jsem si nebyla a byla připravená na obě varianty.
Nikola si bohužel hodně prokoučovala přílišným tlačením na pilu a taktikou holky ze střední. Taky zapomněla, že hlasují diváci a leckdy vidí i to, co nevidí lidi ve vile. Na můj vkus hrála moc pro kamery, v „přesýpacích“ momentech trochu tápala a párkrát šlápla i vedle. Bude mi ale ve vile citelně chybět, protože přes všechno její otravné pionýrství, byla jedním z hlavních hybatelů dějem, byla u ní vidět snaha se pobytem jenom neproválet, neprojíst a neprořvat a diváky bavit. Sláva vítězům a čest poraženým.

3
Lynx
Reagovat

Jafar na tom každopádně vydělal neskutečně. Podle mě tušil, že Nikola je neoblíbená, byla už v době jeho nástupu do vily.
Teď je v situaci kdy – má imunitu, čili min. 2 týdny klid, za další – získal si přízeň řady lidí (VL atd.) tim že si vzal Nikolu a ještě navíc ho budou teď považovat za hodně silnýho soupeře a sakra si rozmyslí jestli si ho vemou do duelu. A než tohle přejde, jeho nevýhoda pozdního nástupu je ta tam, takže to nakonec může podle mě dotáhnout hodně daleko.

4
Petr
Reagovat

Myslím si, že jen „být hezký“ nestačí. Víc a víc působila dojmem nafoukané, uražející se holky, která by ráda „distovala“ a neměla na to. Tím ztratila hodně příznivců.
Mám dojem, že na lidi platí buďto přirozené autority nebo hráči, kteří umí tak dobře hrát, že jsou oblíbeni právě pro to, že jsou na 1. pohled obyčejní, je s nima sranda a mají lidské, jadrné a chápající srdce /což je jejich podstata a ta vyjde navenek/ to se za nějaký čas projeví a zahrát napořád nejde.

5
davidp
Reagovat

Ale hlavně co se dělo večer, normálně se to tam štábu rozpadlo. Tak jak od začátku dávali soutěžícím svobodu a vyhrožovali a niky nic, tak ted si to nechali přerůst přes hlavu

6
Vlaďka
Reagovat

Překvapila mi Romana v přímáku, vrazila ji nůž do zad, je to opravdu zlá ženská!

7
danielka
Reagovat

Já si myslím, že Drobek přišel do vily s jasnou strategií dostat se pro ostatní soupeře na pozici „dvojky“ za Vlada, tím by si zajistil, že se ho ostatní budou bát vzít do dalšího duelu a pak ve finále posbírat jeho protihlasy. Jen asi nepočítal s tím, že ho tak brzy vypalcují a on bude rychle v očích ostatních v pozici silného hráce, proti kterému teď budou moci nenápadně či nápadně vystupovat. Ve vile považoval Vlado za svého soupeře Nikol, ale venku neměla takovou podporu, takže volba druhého duelanta byla pro Drobka nejspíš jasná. Svého asi dosáhl, ve vile je teď považován za silného hráče, nicméně s jeho pozicí ještě pěkně může zamávat příchod Reginy a nakonec kdo ví, zda Drobek ještě předčasného odchodu Nikol nezalituje.
Nikol byla určitě hodně zajímavá a viditelná, bohužel jí asi zlomilo vaz, že tak otevřeně dávala najevo, že je hráčka.

8
gabisollis
Reagovat

6-a cim ji vrazila nuz do zad?

9
Ludvík
Reagovat

Bez Nikol to není ono…

10
zuzana
Reagovat

už ma to prestalo naozaj baviť…pride človek, čo má info z vonku a vyberie si babu čo tam je dva mesiace a nemá o tom čo sa deje von ani páru a prave v týchto dnoch sa fanusikovia od nej odvratili. Ale v tej hre ste raz hore raz dole, situácia sa meni velmi rýchle….je to totalne nefer ak nie priamo porušenie pravidiel a totalne mimo od povodných vyvolených, už to začina byť horsie ako slovenskí VV, a to som si myslela že sa už nič horšie nedá vymyslieť. Ale ako vidím dá. A tie dve reginy…ach jaj…strach a hroza…to nech tam dva týždne pred kponcom /ak nejaky vobec bude/ pošlú niekoho nového a ten nech to vyhrá….úplne to stratilo čaro kontajnerovky je to proste Václavák…

11
honza
Reagovat

Jafar je herec.. A kdyz si vzpomenu co pro sledovanost delali v hotelu paradise – prijde mi to jako komedie.

12
Deleatur
Reagovat

Taky si myslím, že Jafar nasbíral hlavně antihlasy, ale u Jindry si taky nikdo nedokázal představit, že bude pro Vladka tak silný soupeř ve Finále 1. řady. Navíc se všemi informacemi zvenčí bude Jafar působit jako lepší stratég než Vladko, který se opakovaně mýlí v odhadu síly soupeřů – spletl se u Mirky, spletl se u Nikol, splete se u Lůcy, Evy i Romany. Najmě kdyby nastal Duel např. Zdena Regina x Lůca a vrátila se první jmenovaná (která má taky dostatek informací zvenčí, aby věděla, po kom sáhnout).

Na druhou stranu může Vladko hodně získat spoluprací s Reginou, protože se mu s ní hrálo dobře už v 1. řadě (dokud se na její místo nenatlačil Michal) a diváky může těšit pohled, jak z jeho přízně vytlačí Evu. Pro mě to ale není tak atraktivní jako představa boje Reginy s Nikol. Regina zbytek Vilanek příliš převyšuje, dle mého se jen Romana nevzdá bez boje.

13
Deleatur
Reagovat

Ještě jedna věc – shoda s netovými anketami vrací do hry otázku, proč to nevyšlo při Duelu Thomas x Mirka.

14
Marie
Reagovat

Hlavně by už konečně někdo měl říct Honzovi, at sundá šátek imunity. To divadlo s jeho znevažováním a ted ho tam nosí už drzhý den člověk, který imunitu nemá a nic se neděje. Štáb by měl dát sobě facku a Honzovi trest.

15
Nee
Reagovat

12 – Zkouším si představit boj Reginy s Nikol a moje představivost končí u vidiny Nikoliných prohlášení hejnu kolemstojících přikyvujících – to není fér, MY jsme tady od začátku a ona….blebleble…..dál vidím útěky do postele, potoky slz a dupání si nožičkou – ale tohle všechno už tu bylo pro mnohem větší blbosti a nebavilo to mě a očividně ani spoustu dalších sledovačů.

16
Adéla
Reagovat

Jafar ma hereckou prupravu, zkusenosti s kamerou a hafo informaci z venku, je vycurany az beda a hraje obrovske divadlo na lidi.Mam znameho ktery s nim jiz nekolikrat spolupracoval a ten me tvrdi, ze venku je to uplne nekdo jinej.Tenhle clovek by mel letet co nejdrive, snad lidi tu jeho pretvarku brzo prohlednou.

17
Deleatur
Reagovat

15 (Nee) – Jak bylo uvedeno výše, aspoň něco. V tuhle chvíli je osazenstvo v takovém stavu, že kdyby štáb poslechl Lůcu, všechny „staré“ kromě Vladka by vyřadil a dal tam za ně nové soutěžící, divákům by to asi bylo jedno.

Mně nasazení Jafara a Zdeny Reginy zprvu ani tolik nevadilo, protože bylo jasné, že Vladko z letošního castingu hodně vyčnívá. S těmi informacemi a přesnou představou o tom, jak si kdo stojí, to ale opravdu není fér – Jafar má takhle Finále skoro jistý a že by předvedl více než Nikol, to si dovolím pochybovat velmi. A kdyby Zdena Regina nebyla tak málo psychicky odolná, tak taky. Takže klidně můžou začít s truely, ze kterých se bude vracet jen jeden, ať už to máme za sebou.

18
Deleatur
Reagovat

14 (Marie) – Mě spíš zajíma, jestli se Elmex teď fackuje za to, kolikrát opakoval, že ta hra je pro nový lidi. :)))

19
+-
Reagovat

2, 3, 7, 16, 17 –
Souhlasím s většinou, co jste napsali.
Myslím, že Drobek to měl zmáknuté dobře, napřed kňoural, že chce domů a stával se tak snadným terčem, aby si všichni mysleli, že bude slabý (však i El-Nino chtěl domů a splnilo se). Proto mu dali také palce a pak už najednou kňourat přestal. O tom, že Nikoly popularita klesala čim dál víc si byl jistý určitě a taky je mu jasné, že když si vezme jednoho z adeptů na výhru (Vlado by byl moc silný oříšek) a vrátí se, tak už se ho bude bát každý vyzvat. Sice zariskoval, pokud si tedy nebyl 100% jistý, že ho podpoří WG atd, ale vyplatilo se mu to. Teď je jeho pozice ve vile dost posílená…

A navíc hned po návratu začal dělat machra jak kašle na pokyny štábu a bude si dělat co chce, čimž chce hrát frajera před divákama (rebélie zrovna v době, kdy ví, že se jedou přímé vstupy do vily – každý út, čt, pá) a doufá, že si tak šplhne i u nich. Já mu to ale nějak nežeru!

20
pifpaf
Reagovat

Oficiálně prohlašuji, že jsem poslala Jafarovi několik hlasů včetně sms, všechno z toho byly hlasy proti Nicol

21
Deleatur
Reagovat

20 (pifpaf) – Ařž si to přečte, tak Vám určitě poděkuje. Jafar, samozřejmě. :)))

22
Charlie Brown
Reagovat

Vlaďko, Romana to řekla správně… má NIKOL sice radá i když se hádají, ale chtěla zpátky JAFARA, protože se s ním nikdy nehádala…

Přidat komentář