Panáček v reality show

Výměna manželek VI. (25.10.): Nevěrník, nezvladatelné děti a pročůrané matrace! (9.díl) + video + rekap

27. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=7564 w=615]

Vydrží Petra z ostravského paneláku na vsi, kde se vše točí kolem pořádku? A jak se přizpůsobí Martina z pedantské domácnosti poněkud volnomyšlenkářskému životu ve městě? Na jedné straně dnešní Výměny manželek se představí pár, který čelí problémům nevěry a přemýšlí o rozchodu. Na druhé uvidíte spořádanou rodinu s otcem posedlým úklidem.

Úklid, úklid a zase úklid

Petra (25) a Luboš (28) z Ostravy

Mají dva kluky, dvouletého Olivera a o rok a půl staršího Samuela. Všichni společně žijí v 3+1. Nedělají si těžkou hlavu tím, že třeba není pár dnů uklizeno. Luboš by chtěl, aby Petra konečně poznala, co v něm má. Důvod k nevěře neměl, ale když se mu naskytla příležitost, nebránil se. Půl roku hraje „hodného“. Před Výměnou Petra prohlásila o svém budoucím vypůjčeném manželovi: „Nechtěla bych pedanta, aby musel mít všechno tip top a jestli to tak chce, tak ať si to udělá sám, já nejsem žádná služka!“

[singlepic id=7565 w=615]

Martina (35) a Tomáš (38) z Olešnice u Náchoda

Martina má z předchozího vztahu dvě dcery. Kristýnu (17) a Natálii (12). S Tomášem žije šest let a mají dva syny. Tomáše (5) a Tobiáše (1,5). Oba pracují z domova, on provozuje internetový obchod, proto spolu tráví celé dny. V domě platí přísná pravidla hlavy rodiny. Pořádek musí být, i kdyby se z toho měli všichni zbláznit. Martina patrně rezignovala. Občas pedanta chválí a vyzdvihuje, občas přiznává, že ona úklid dvakrát neřeší. „Nediv se, když po tobě půjde a přerovná talíře podle barev, srovná lžičky podle druhů a v dětském pokoji budou vyrovnané hračky a auta podle jeho řádu,“ napsala Martina své nástupkyni do manuálu. Důvod účasti v Rs? Chce si potvrdit, že rodina to bez ní nezvládne.

[singlepic id=7605 w=615]

Můj stručný pohled na aktéry

Čeho je moc, toho je příliš a v Olešnici je autíček víc, než je zdrávo. Byt připomíná příruční sklad hračkářského e-shopu. Je otázkou, zda jsou určena pro pětiletého kluka, nebo si otec plní své sny. Rovná auta podle barvy, abecedy a nejlépe by udělal, kdyby si je narovnal do vitrín, nebo dal na dveře mříž a kluci by je sledovali jen z povzdálí. A nejen auta v této rodině přebývají. Martina si, jak zjistíme během sledování, potrpí na nátělníky a vesty. Asi má pocit, že takto nejlépe na jejich tlustých pažích vynikne nevzhledné tetování. A toho je po těle hodně, proto i výstřihy musí být patřičně hluboké. Vedle malůvek je potřeba zviditelnit také masivní řetězy, které se marně snaží ladit s prsteny. A aby toho nevkusu nebylo málo, buřtíkové prsty zdobí nechutné gelové nehty. Vlasy havraní čerň, nedokonalou a mastnou pleť obličeje zdobí pearsing a neupravené obočí. Milovnice čistoty je i čilou sběratelkou pracholapů všeho druhu. Fotografie dětí překáží klidně na kuchyňské lince. Rodina má pocit v jakém luxusu nežije, ale pohledem diváka se jedná o jedno velké skladiště.
V Ostravě máme skoro holobyt v porovnání s první rodinou. Počůrané matrace se neřeší, hlavně že ušetříme za pleny. S výchovou to také není moc slavné. Otec se vidí jako „socka“, a je spokojený.
Společný rys obou rodin – milují nováckou Ordinaci :)

Balíme, šmejdíme a seznamujeme se

Petru opouští odvaha, netěší se. Martina vydává poslední uklízecí pokyny a vyráží. Netouží po velkoměstě, tak šup tam s ní. Z Náchodu rovnou do Ostravy a na sídliště. Ano, opět počítáme botičky. Martina ucítí cigaretový smrad a i jiné pachy. Neuklizeno, nezařízeno dle jejich představ. Petra lapače prachu své kolegyně neocení. Nikdy si je do svého bytu nepustí, vyrostla v jejich zajetí a očividně ji navždy poznamenaly.
Manuál prozradí základní informace o nové rodině a povinnosti nové maminky. Dvouletý Oliver se narodil jako nedonošený, má doposud zdravotní omezení. „Takovéto děcko a v bytě se kouří“, přemítá Martina. Tomášova pedantnost je podrobně popsána a Petru vyděsí.
Rodiny se seznamují, nechybí kytice a všichni svorně tvrdí, jaká to vypadá být pohoda. Jen Luboš je v hodnocení zdrženlivý. První zdání klame, to se nám potvrdí hned další dny.

Den druhý

Neděle, pořád panuje relativní klid. V Ostravě si vyrazili po obědě na pivo. Kluci si pohrají v dětském koutku a Petra si vychutnává dvě malé piva. V Olešnici Petra peče a Tomáš se snaží bavit syny. Střelba, pexeso, jedna hra za druhou, hlavně odlákat pětiletého Toma od počítače. Tatínek stíhá i rovnat vše kolem sebe.

Den třetí


Luboš v práci, Sam ve školce a na pohovce mokrý Oliver. Matrace pročuraná, v bytě zápach, padá rozhodnutí koupit plenky. Nastávají problémy s výchovou, matka čtyř dětí začíná nezvládat dva malé kluky. Nepořádek se snaží korigovat, ale Luboš to patřičně neocenil. Holt ne každý je zvyklý na autíčka srovnaná dle barvy.
V Olešnici Petra Tobiáše nekrmí, má pocit, že by dítě mělo jíst samo. Není to špatná myšlenka, jen to dítě je potřeba u toho hlídat a ne ho nechat dělat si co chce. Výsledkem je spokojená Petra, hroutící se sestry a podle toho, že jídlo je všude, ve finále i hladové dítě. Náhradní maminka nechápe přehnanou starost o hygienu batolete. V pokojíčku nepořádek, syn tuší, že táta bude vyšilovat. Ale žádná snaha o úklid, jen ať si to rodič vychutná. Nechápu, proč má kluk tolik aut. Nejspíš proto, aby se otec mohl sebeuspokojovat při jejich rovnání.

[singlepic id=7607 w=615]

Otec jako tajfun vtrhne do rodinného poklidu a začíná uklízet. Auta dle barev, ještěří vejce dle abecedy. Kristýna je sice nevlastní dcera, tvrdí jak ji mánie otčíma vadí, ale zdá se, že je pěkně nakažená uklízecím virusem. Jak je otec doma, najednou kmitá s prachovkou a pomlouvá Petru za nicnedělání. Poznávací znamení Kristýny – téměř po celou dobu má na krku jeden a ten samý šátek. Otec uklízí jak robot. Mít v bytě míň serepetiček, hned by tam vypadalo uklizeněji.

[singlepic id=7609 w=615]

Den čtvrtý

V Ostravě vyrazili na hodinu tréninku Krav maga, boj z blízka. Večer, děti spí a Martina se nudí. Luboš pořád pracuje, na bytě to poznat není, ještě že je v televizi Ordinace.
Tomáš vymezil nejmladšímu synovi omezený prostor a Petra musí dohlédnout na dodržování teritoria. Tatínek přiváží dříví a místo jeho skládání začíná rovnat hračky.

Den pátý

V Olešnici se předešlý den jak jinak než uklízelo a oblíbenou Ordinaci ženské osazenstvo nevidělo. Tomáš nevidí důvod, proč by to dnes mělo dohánět. V bytě dle jeho vidění nepořádek, žádné válení u televize nechce tolerovat a vyrušuje je svým „uklízením“. Chce, aby jim došlo, že mají zvednout zadky a taky něco dělat.

Změna velení

V jedné rodině se pleny vrací, v druhé zakazují. Martina chce navštívit Vítkovice, novou matraci a pleny. Měl by se víc věnovat synům a Luboš slibuje volný víkend s rodinou.

[singlepic id=7608 w=615]

Luboš odchází údajně do práce a Martina se nekamarádí s novým mobilem. Díky své „nešikovnosti“ odhalí choulostivé esemesky. Koupání s cizí ženou nemíní tolerovat a sama mu napíše ostrou zprávu plnou výčitek. Luboš vše popírá, nejde o nevěru, ale o zábavu. Petru by už nikdy nepodvedl. Snaha o vysvětlování se míjí účinkem, Martina vyvádí jako vlastní manželka, nemá pro podobné chování pochopení. Petra mezitím přiznává, že mu nevěru toleruje a nevidí problém užít si jinde podobně jako on.


Změny v Olešnici – Petra by ráda za zvířaty do ZOO a jeden den zakazuje novému manželovi jakoukoli domácí činnost kromě hraní s dětmi. Úmysl odebrat Tobiášovi pleny se nesetkal s nadšením. Nácvik plánovali až v létě, a hlavně venku.

Den šestý

Návštěva Vítkovic je fiaskem. Obě děti neposlouchají, prohlídka muzea je nebaví, Martině kazí zážitek. Samuel utíká a Oliver se počůrá, podle Martiny žádné děti, ale zvířátka. Kluci neposlouchají ani doma, řev kvůli plínce a Martině se stýská.
Petra sebrala Tobiášovi plenu a on se hned počůral na předložku před WC. A není to poslední loužička. Synek nechápe, co po něm chtějí, plena neplena, bez ohledu na tatínka čurá, kudy chodí. Při představě pomočené sedačky se táta málem zhroutí.

Den sedmý

Pátek, úklidu svátek. A na dnešek padl i zákaz Tomášova uklízení, což se ukáže jako problém. Petra vaří, pere a příchod Kristýny ji nepotěšil. Tuší problémy. Tomáš porušuje zákazy a je neustále odháněný od práce. Petra má pocit, že uklízí, Kristýna zcela opačný. Tomáš dokonce nevěří, že rychle odvedená práce může být kvalitní. Martina se neustále ohání čistotou a smyslem pro pořádek, její toaleta ale čistotou zrovna nezáří a není to čerstvá špína. Kritika vyhání Petru na jednu kouřovou a Tomáš s Kristýnou ji můžou v klidu pomlouvat. Konflikt je tady. Co Petra umyla, Týna přemyla. Nepříjemná, povýšená hvězda rodiny to dává náhradní matce pěkně sežrat. Buzerace pokračuje. Leštit sklenice vlhkou utěrkou není podle představ Tomáše. Kontrola ze strany Kristýny Petře vadí, je nevhodné, ale otec dceru brání, čistota není v pořádku ani podle jeho představ. Kdyby byla pořádnější, on má víc času na děti. Pedant není spokojený se stavem domácnosti, vidí nedostatky, touží po dokonalém bytě. Vše srovnané, nikde ani smítko, sterilní děti v kleci, autíčka v pozoru, tipuji, že to je jeho představa ideálního domova.

[singlepic id=7613 w=615]

I v Ostravě není nouze o konflikty. Podnapilý Luboš ztrácí nervy. Mění plány na víkend. Najednou musí jít do práce. Ona si může odpočinout, zařídil hlídání. Sliby chyby. Martina o volný víkend nestojí. Luboš je na dně, vyprosil si telefonát se ženou. Mluví o nedostatku financí na kauci na byt, jeden pláče, druhý pláče, oba se vzájemně milují, touží být spolu. Nechápu, proč se tedy přihlásili. Ale ano, padesát tisíc je silná a myslím si, že často i jediná motivace ztrapňování se před kamerou. Snad těch pár dní bez sebe vydrží. Petru telefonát rozhodil. Luboš je dle vlastních slov „socka, kvůli natáčení a asi i díky Martině mají momentálně i uklizeno, žije, jak žije, ale je spokojený. A to je hlavní. Jen to nemusel chodit předvádět do televize.

Den osmý

Luboš se vyspal do růžova, najednou nemusí do práce, nemusí vydělávat. Rozhodl se koupit novou matraci a nepromokavé prostěradla. Čistotná Martina prostěradlo bez vyprání Oliverovi rovnou povleče. Luboš je v pohodě, Martina je spokojená, krásný to den.

[singlepic id=7612 w=615]

V Olešnici klid nevládne. Nepříjemná Kristýna odmítá pochopit, že počůraná předložka z WC se opravdu nedává do pračky společně s dětským prádlem. Tomáš jí jak jinak než omlouvá a brání. Nahoře huj a dole fuj, tak na mě ta rodinka už delší dobu působí. Tomáš má jedno a to samé triko na sobě déle, než by bylo vhodné, hlavně že hygiena je jejich pupek světa. Nebo je to chyba střihače?

Den devátý

Konečně aspoň jeden úkol splní v Olešnici dokonale. Návštěva ZOO v Dvoře Králové. Afektovaná Týna se bojí kousnutí žirafy, projede se na velbloudovi. Všichni na obou stranách vzpomínají a do nebes vynáší kvality svého partnera.

Den desátý

Petra je připravená k odjezdu, Tomáš rovná pomyslný nepořádek. Vše pro děti, omlouvá svoji úchylku. Loučení je chladné, bez dárků v obou rodinách. Pedant Tomáš zabrání vlastní silou ušpinění koleček Petřina kufru, odnáší ho vlastnoručně až do auta. Vítání, líbání, jízlivé poznámky k druhým rodinám.

[singlepic id=7614 w=615]

Mezi 8 očima

Martina začíná. Nikdy si nezvykne na extrémní pořádkumilovnost svého partnera. Najednou tvrdí, že s Lubošem byl klid, žádný řev, stres. Petra také prožila idylku deseti dnů, holky ideální, až na Kristýnu. Takže ideální byla jen Nikola, kterou jsme prakticky skoro neviděli. Generál v pubertě Petře lezl svým chováním na nervy. Jistě, Petra dle Martiny uklízet neumí a Kristýně je vděčná, že po ní vše přepucovala. Bordel, co byl v Ostravě, neměla sílu uklízet. Výmluvy Petry na malé děti jsou jen trapnou výmluvou. Řešit, neřešit, zase nemáme žádné problémy. Střih a jsme zpátky v Olešnici. Výčitky kolem výchovy, krmení, plenkování, ani jedna neumí přijímat kritiku druhé. A máme na scéně počuranou matraci. Na konci nechybí diagnóza Tomáše. Trpí obsedantně kompulzivní poruchou (OCD – Obsessive-compulsive disorder), Petra se vzdělávala na internetu. Dokonce si to i vytiskla a hrdě předává Martině. Opět se řeší počurané děti, kobereček, kolovrátek hadr. Probereme systém praní pomočených věcí, úklid atd. Konečně rozchod.

Doma je doma

Martina věří v klid, nehrotit vše kolem pořádku. Má radost, že ji vítají krásné a „čisté“ děti. Petra nebude děti nijak omezovat, ať si dělají, co chtějí, prožívají svět jak se má, ve zkratce – nevychovaný spratek = šťastné dítě.

Současnost

Ostrava

Petra Skalbová vzpomíná na to, co pro ni bylo během natáčení nejnáročnější. „Nejtěžší pro mě z celé Výměny asi bylo to, že jsme s rodinou nekomunikovali. Když jsem něco udělala a nelíbilo se jim to, tak mi to neřekli. Mysleli pořád jen na úklid, jeden hrnek byl ve dřezu a musel se umýt. Byly to takové malé Bohnice.“ Nerada vzpomíná Petra i na návrat domů po natáčení. „Těžké bylo i to, když jsem se vrátila. Martina mi nedala pokoj. Pořád vypisovala na facebooku, do diskuzí, posílala nám esemesky. Psala, že jsme špíny.“ Jeden z důvodů, proč se Petra do Výměny manželek přihlásila, byly Lubošovy nevěry. Jak jsou na tom v současné době? „Když se to nedozvím, tak nemám co odpouštět. Nicméně vždycky jsem na to přišla. Teď už je ale Luboš v pořádku s ženskýma. Teď jsme spokojení. Do Výměny manželek bych už nikdy nešla,“ uzavírá Petra.

Olešnice

Pro Martinu Bernardovou byla Výměna manželek jen jeden z mnoha zážitků v životě. „Manžel to zvládl velice dobře. U nás je to pořád stejný – máme normální vztah. Tomáš se bezvadně postaral o děti. S druhou rodinou jsme byli v kontaktu chvíli, ale ve zlém. Teď už v kontaktu nejsme,“ vysvětluje Martina a pokračuje. „Luboš byl během Výměna často pryč. Později jsem od známých slyšela, že se s tou „kamarádkou“ viděl několikrát. Do Výměny bych šla klidně znova,“ uzavírá Martina.

Zdroj:Voyo.cz, Deník Aha!

Související články

Úklidová válka ve Výměně manželek: Pročůrané matrace versus hrnečky srovnané podle barev! /deník Aha!
Nečekaný problém v další Výměně manželek: Nevěra prozrazená esemesakou! /deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
Reagovat

Bulvár už od večera chrlí informace k dnešnímu dílu. Odkazy pod článkem.

2
jana
Reagovat

Muj prvni manzel byl pohodovy nevernik, ale zilo se to tezce, kdyz tam milenky proste byly. Rozvedli jsme se po 10 letech, tak mlademu paru drzim pesticky at to dokazou vyresit. Jak v poradu zaznelo, ze pan ma jit do armady…NE… on potrebuje peci odbornika. Jsem vojakyne z povolani a vstupovala jsem do systemu jiz v roce 1987, ale miluji zivot a ne posedlost uklidem. Dulezite je umet zit, mit se rad a uzivat si daneho okamziku.

3
Jana
Reagovat

Ten fanaticky uklízející člověk skutečně trpí obsendantní poruchou. Má obrovské štěstí,že kolem sebe má lidi,které dokázal zpracovat „k obrazu svému“ nebo že narazil na ženu,která též vykazuje dle mého názoru v tomto směru určitou úchylku,takže jej nic nenutí, jít se léčit. Jen mi přijde zcela stupidní brát tento fanatický vztah k pořádku jako normu pro ostatní lidi. Rodina z Náchoda se mi jeví jako naprostí maloměšťáci, viz. sebepochvala paní, jak má „voňavé děti“ ,jako z cukru. Tak jako celá domácnost, tolik nevkusu na jednom místě , jako bylo v jejich domě, jsem dlouho neviděla

4
Danaja
Reagovat

No na poruchu osobnosti mi to nepřišlo. Spíš se mi zdálo, že se ta rodina chtěla předvést jak jsou dokonalí. A proto ten přehnaný úklid. Takové to navrh huj vespod fuj. Koneckonců to bylo vidět i s tím dřevem, to co není vidět na první pohled klidně necháme v bordelu. Ale dost mi bylo líto Petry jaké z ní dělali čuně.

5
pimpa
Reagovat

To jsem ráda, že to tu vidíte podobně. Z té náchodské rodinky celé mi bylo tak nějak ouzko. Chudáci děti, myslím ty malé hošíky tam. Ta slečinka je už postižená stejně jako Tomáš, a namyšlená jako rodiče oba.

7
růžová kabelka
Reagovat

Prostě 2 extrémy.Jedna rodina pořádkumilovná a čistotná,další ucachtaná a šmudelní.Pán se srovnanými autíčky mi příjde úplně normální.Lepší než spát na prochcaných matracích a hovět si ve špíně.každý to hold vidí po svém.

8
Petra
Reagovat

Já teda nevím, ale na to že pořád uklízeli tak na záchodě měli zaschlou špínu , a ta nevkusná výzdoba …

9
rybka
Reagovat

Už se moc těším na rekap, Ajdo!
Baví mě víc, než samotná Výměna.

10
Jana
Reagovat

Taky jsem zvědavá na na rekapitulaci. Petry je mi líto také, neviděla jsem u ní , tedy aspoň kamera nazabírala,
žádný zásadní nepořádek, prostě domácnost se dvěma malými dětmi. S výjimkou matrace, nevím nakolik smrděla, ale výměnu si určitě zasloužila.Spíš mi přijde, že v Ostravě nemají peněz nazbyt, zařízení obyčejné, ale děti měly veselý pokojík a dost hraček.Martina přezíravě zkritizovala ihned poté, co přišla, kuchyň, přestože její vlastní dům si výzdobou nezadá s čínským tržištěm. Oba manželé z Náchoda mi vůbec přišli dost namyšlení. Pán mluvil inteligentně, ale jeho poznámky, že chce, aby „to děti měly hezké“ a že chce věci mít na svém místě jsou dle mě typické racionalizace nutkavého chování. Jsem přesvědčená, že se není schopen v tomto bodě ovládnout, i kdyby chtěl, proto musí např. luxovat, přestože tím ostatním kazí sledování televize. Nic proti tomu, nikomu cizímu tím neubližuje a rodina je s tím srozuměná, ale brát to jako normu pro ostatní??

11
Ksčenka
Reagovat

10 – Jani, souhlasím s váma do puntíku !

12
pimpa
Reagovat

Upřímně řečeno – mně ta Náchoďačka přišla odpudivá už od pohledu. Černé chrouny, tetování přes půl těla, propíchaný ksicht a na každém prstu prsten…Blééé…A její dům byl stejně odpudivě zařízen. Sice její věc a její nevkus, ale kdyby se aspoň tak nepovyšovala!

13
Ajda
Reagovat

Konečně jsem to dnes viděla, několikrát.
Martina vypadala jako pořádná cuchta, nemít doma pedanta, kdo ví, jak by to tam vypadalo. Skladiště krámů bez vkusu, bez ladu a skladu. Sebevědomí jí nechybělo, protivná ženská. Toho jejího uklízeče bych nesnesla ani den.Víc než Martina mě točila Kristýna. Petra taky žádná hvězda, ale aspoň ji ze sebe nedělala.

Je to jenom můj pocit, ale zdálo se mi, že ten kluk měl neúměrné množství hraček.

14
XY2
Reagovat

Výměnu jsem právě zhlédla a bylo to úsměvné, proč nepročůrat i jinou domácnost než jen tu svou, že? :-) Doma to nezvládla, tak to zkusí jinde, možná chtěla vědět, kde je chyba, jestli v ní, nebo klukovi.

Potetovaná pani má ráda utírání prachu, jinak by ten chaos doma trochu usměrnila, její byt mi přišel jako skladiště pro srovnávacího tatínka, asi měl jako dítě málo autíček a barvy se naučil poznávat až v pozdějším věku.

Hvězda nebyla ani jedna.

15
Renata
Reagovat

No, další dobrej díl u kterého jsem si často říkala :“Pane bože….“ i když jsem ateista :-)
Tomáš je podle mě nemocnej a měl by se léčit (to myslím zcela vážně!)….tuto nemoc rozšiřuje i na další členy rodiny, pokud se ovšem Týna nechtěla blýsknou před stejně pubertálními kamarády v tv :-)
Na Martině mě asi nejvíce vadil její vzhled, připomínala mě obsluhu střelnice na pouti s 30kg navíc.
Luboš bohužel Petru asi fakt podvádí, že si nedal pozor když věděl že bude v tv….to nechápu.
Petra mi přišla jako jediná celkem normální.
A až na tu pročůranou matraci (proč neměli nepročůr. prostěradla už dřív?) bych ani neřekla že měli doma nějaký extra bordel. Možná trochu spartansky zařízené – nedostek peněz nebo vkusu?
Jak říkala Martina, že kluci jsou nevychovaní…..sama mám doma dítě s podezřením na autismus, ADHD a PMR…. jestli mladší syn napodobuje staršího který je nemocný….tak to není žádná sranda :-(

16
kopretina
Reagovat

Martina se povyšuje nad Petru ale ze onehdy vzala miminku tatu to uz asi neni důležité a pak se s nim po case stejně rozvedla. To je suverenka co ….

17
lada
Reagovat

sterilní děti v kleci :D me se libil ten manzel, co neuklizel. byl takovy uprimny a nepretvaroval se, akorat s tim chozenim do prace a koupanim s kamaradkou to trochu nedaval :D

18
Martina
Reagovat

To jsou takové kecy :-) Rozloučení bez dárků??? To je shrnutí jen toho co bylo vidět v TV. Ale já těm dvěma klukům dárek dala a taky si to točili.Oba dva dostali krásné polštáře a Petra tady u nás na rozloučenou dostala parfém. Jen drby a pomluvy a přitom tolik věcí sestříhali. Štáb jinak vypadal tak v pohodě a s každým si hrál na kamaráda a přitom to byla jen faleš,aby účastníci vyprovokovali k různým akcím, které jsme třeba ani ukazovat nechtěli. Je to jen hnus a lidi jim to baští. Ukázali jen to nejhorší a nic hezkého, protože by to jinak bylo nezajímavé pro diváky. Jsem ráda, že jsem si tím prošla a že vím, jak celý štáb Výměny manželek je falešný a jak to vlastně doopravdy chodí :-D Můžou být i tací lidé, kteří to pak neustojí po shlédnutí a akorát mají v životě problémy. My jsme to naštěstí ustáli a nic se tím u nás nezměnilo. Ale plno věcí je jen jedna velká lež až žasnu co dokázali vystříhat a plno podstatných věcí tam nedali.Ať na jedné straně nebo na druhé. Tomuhle se říká reality show????? Plno věcí překroucených a z jednoho dne dokázali udělat asi 5 dnů. Pak chápu, proč moje dcera měla jeden šátek na krku a přítel Tomáš jedno tričko :-D Copak to fakt nevidíte??? Teď už ani nevysílají další nové díly.Místo toho dali díly ze staré řady. Nova jde ke dnu a já se ani nedivím. Jedna velká faleš!!!!!!!!!!!!!

19
Martina
Reagovat

Kopretina – kde jsi takové info prosím tě vzala ? :-D Já vzala někomu tátu od miminka???? To slyším prvně :-) Já v životě nikoho nerozvedla a ani můj přítel Tomáš ani bývalý můj mnažel žádné miminko neměl, když jsem se s nima seznámila :-D Asi víte víc než já :-D Asi jste opravdu jen ta Kopretina :-D

Přidat komentář