Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov IX. týždeň (15.10.): Kto z koho, starí verzus noví!

15. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7328 w=615]
Na stavbe sa schyľuje k vojne medzi starými a novými Vyvolenými. Odchodom Tomáša počty hovoria jasne, starí Vyvolení majú navrch z dôvodu toho, že Igor podporuje Kristínu a Martinka je na odstrel. Martinka sa rozhodla taktizovať a pokúsi sa dostať sa k „novým“. Dnes budeme vidieť aj voľbu stavbyvedúceho, ktorá napovie ako sa bude dej vo Vyvolených vyvíjať. Vyvolení v utorok a vo štvrtok o 22:45 na Jojke. Upútavka vo vnútri článku.

[singlepic id=7456 w=615]
Novým stavbyvedoucím byl zvolen Igor.
Marek a údajně i ostatní misijníci kují pikle. Oslovena byla Martinka, aby byla Kuchařka a za slib podpory vyšoupla Maju.
Martinka si myslela, že jí Igor skočí na taktiku a udělá ji nashchvál – jmenuje ji do kuchyně. Ouha. Tenhle plán nevyšel.
Zatím ale není nič ztratené – Kuchařem je jmenován Marek
Pikle pokračují.
Pokračují také Marcelove srandy na Moniku. Ta už chudák prý nesnáší celou jeho osobnost. Nakonec jej zmučili všecky ženy společně.
Večer je oslava Monikiných narozenin aj s bezlepkovou tortou. Obrečela to s dojetím. Slzu ukápl aj Ivan, narozeniny měla i jeho malá dcerka.
No oslava měla být opepřena dalším Marcelovým vtípkem na hraně. Jenže s tím tentokrát narazil a bylo jedno, že místo uspávadla chtěl podávat vitamín C.

Nabudúce: ouha, chýba dôležitá roura

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Radim
Reagovat

Vypadá to tak, že Martinka se nám tam udrží :)

2
okkvp
Reagovat

Jsem se nasmála, jak Monika na Bandu bere vždycky nějaký dlouhý předmět – posledně prkno, včera kanalizační trubku :-)))
Má to s ním ale chudák těžký, zvlášť když nemá zřejmě ani špetku smyslu pro humor
Ale nemám ještě dokoukáno, včera mi to v půlce padlo

3
BlaBla
Reagovat

taky si myslím, že ještě tento týden Martinka vydrží :-) možná i ten další.
No jsem zvědavá, co vezme Monika příště na Marcela :-))
Jáj, Kika má taky mega opar :-O …snad nesnědla tu chybějící rouru :-)

4
okkvp
Reagovat

Musim se přiznat k tomu, že bych uvítala, kdyby jim tam teď prdli někoho nového, bo mám nějak strach jak o Igora, tak o Marcela. Chalupu bych přála jednomu z nich. Jediné sympatie z nových mám k zatím k Ivanovi, holky mi nesedí ani jedna.

5
BlaBla
Reagovat

okkpv mluvíš mi z duše…hážu nohy na stůl a mrknu na včerejší díl…

Přidat komentář