Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2013 (13.10.) živá střela či kouzelník Magic Alex (video)

13. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7406 w=420]
I v dalším díle show ČeskoSlovensko má talent se můžete těšit na desítky větších i menších talentů! Další porce z divadelního castingu je pro vás připravena dnes v neděli 13. října po osmé hodině večerní na TV Prima i slovenské TV Joj. Na co se můžete konkrétně těšit tentokrát?

Dozvíme se, co podle věštby z karet a kávové sedliny čeká Leoše Mareše a Kubu Prachaře! Čeká nás vystoupení iluzionisty Aleše Březiny aka Magic Alexe, který přišel do divadla předvést kouzelnické číslo, jenž mělo svoji premiéru v rámci střední Evropy. Jeho součástí bude i efektní pyrotechnika se kterou si není radno zahrávat. Na své oči to dnes v Talentu pocítí i Magic Alex. Zda se mu trik nakonec povedl můžete zjistit právě dnes večer.

Dočkáme se i zpívající prodavačky Pavlíny Oščádalové, které porota svým verdiktem splní životní sen nebo třeba dvanáctiletá Sofie, která se bude snažit přesvědčit porotu, že do showbyznysu patří!

Vyslechneme si i novou hymnu pro krematória, ženy dnes v Talentu dozajista potěší atleti ze skupiny In Motion a poznáme i sympatickou Moravačku Lucii Dobrovodskou s indiánskými předky.

A co dnešní castingový díl Talentu zakončí? Živá dělová koule v podobě Davida Smithe, který se nechá vystřelit dělem. Přežije?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Marek
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=vJ2Vss0F_mc

Tady je Pavlínka co bude dneska tak byla v Superstar 2009

2
jab
Reagovat

Toho Helána bych mohl klidně poslouchat 2 hod na koncertě :-).

3
Debil
Reagovat

Te malé prodavačce, co tam zpívala a všem děkovala bych strčil ptáka do pusy

4
Nofux
Reagovat

Lucie Dobrovodská z Hlasu? :))

5
Ludvík
Reagovat

Tam je ta z toho Hlasu

6
dolores
Reagovat

ano z Hlasu a bola skvela

7
Monika
Reagovat

Dneska byl nejslabsi dil, dale bych poslala Lucii, ale to hlavne na zaklade jejiho vykonu z Hlasu. Mela si vybrat vice komercni vec, timhle songem dost riskuje. No dneska neni absolutne z ceho vybirat. Prakticky kdokoliv z predminuleho dilu byl lepsi nez nabizena petice.

8
jab
Reagovat

Tak za mě:
1.-2. Lucie a Pavel
3. In Motion
4. Magic Alex
5.-6. Egoun a Pavlína

9
dolores
Reagovat

nebola ta predavacka v Superstar v Hviezdej rote? je mi nejaka povedoma

Moni, Lucia spievala komercne dost uspesny song, aspon z mojho pohladu. ona je prva ucinkujuca v celej tejto show, ktora ma zaujala

10
jab
Reagovat

9 – Byla.

Tak mě už těch lidí stihlo zaujmout víc :-D

11
DJ Vlado
Reagovat

Postup dneska přeju Pavlovi, tenhle absurdní humor prostě můžu :-) Navíc se zná s Bendem, takže už by to byl druhý člověk v SF, který se zná s některým z mých top oblíbenců ze SS (Betty z Forsomeone se zná s Moničkou:-) Lucku mám na druhém místě, u ní by zase postup byl paradoxní, jelikož dneska má narozeniny její někdejší přemožitelka Anička :-)

12
Rena
Reagovat

u mě určitě Lucie… v Hlasu byla senzační a zde asi nejlepší v tomto dílu….

13
Elko
Reagovat

Vôbec som nevedel, že kto postúpi, ale za Luciu som rád… ale Pavla by mohli posunúť do semifinále tiež. Magic Alex to má asi spočítané, pretože o týždeň bude asi lepšie kúzelnícke číslo.

14
Rena
Reagovat

Těším se na Lucku, v Hlase mi jí bylo líto, nebyla horší než Anička… tak snad zde dojde daleko .

Přidat komentář