Panáček v reality show

Které značky se spojí se show Sluší ti to?

8. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Sluší ti to

[singlepic id=6939 w=420]
Zhruba před měsícem jsme vás informovali, že TV Prima chystá ve spolupráci se Simonou Krainovou novou módní reality show, která však nebude českou obdobou Amerika hledá Topmodelku, jak se dlouho spekulovalo. Show se bude jmenovat Sluší ti to? a nám se podařilo sehnat přehled značek, které využijí tuto show pro svoji reklamu.

Módní show Sluší ti to? tak ke své propagaci využije značka Perwoll, Citroën, Klenoty Aurum, či časopis Glanc (možná i proto mu dělala před časem božská Markéta dort k narozeninám)

Výrobu Sluší ti to? bude zajišťovat produkční společnost Core Production. O té naší čtenáři ví, že má za sebou pořad Jste to, co jíte, seriál Cesty domů a další.

Dle nám dostupných informací, aktuálně probíhá casting do této módní show.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Sluší ti to

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!