Panáček v reality show

Farma 4 (2.10.): Príde Božka späť, slúžiť namiesto Jany? (video)

2. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=7186 w=420]

Farma mimoriadne aj dnes, nezabudnite :)

Janu sanitka odvezie do nemocnice a všetko slúženie zostane len na Števových pleciach. A je určite všetkým jasné, ako to dopadne. Mimoriadna, okrem stredajšieho vysielania, bude aj Kvetkina návšteva. Vysvetlí, ako sa to s Janou v nemocnici vyvinulo. Jednej skupinke odchádza dosť dôležitá, hoci pre diváka kontroverzná hráčka. Na konci videa je vidieť aj veľkú radosť farmárov. Či to bude radosť z návratu Božky, sa dozvieme dnes o 21:40 na TV Markíza.

Rekap z 2.10.2013

[singlepic id=7263 w=420]

Jana v sanitke vysvetľuje, aké má bolesti. Zoberú ju do nemocnice, spravia jej sono, aby vylúčili zápal slepého čreva. Števovi dochádza, že teraz na všetko zostane sám. Hoci nevie variť, musí spraviť večeru. Verí,  že sa Jana do večere vráti. Jano sa mu snaží otvoriť oči, aby počítal aj s možnosťou, že Jana už nepríde. Veronika je smutná, už by tu nemala nikoho, len Paca. Števo má zasa plno rečí, on keby robil tak, ako rozpráva, tak …. Všetci sa z neho smejú, stále ho upozorňujú na jeho povinnosti. Jediná Šárka si ho zastáva a snaží sa ukľudniť situáciu. Verí, že Števo nie je lenivý, len na túto prácu jednoducho nemá. Farmári sú hladní, hoci Kumo vie, že nemá prikladať, priloží, nechce, aby vyhaslo. Števo zalieva záhradu hnojivom, Paco opravuje steny, Jano upratuje dvor. Jedli len raz za deň, boli nútení sa zasýtiť černicami a slivkami. Veronike to nevadí, veľmi na farme pribrala.

[singlepic id=7264 w=420]

Jano sa vytočí, označí Števa za lenivého. Tak ako je Jana hlúpa a lenivá, tak je aj on. To nemal vravieť, do Števa akoby sto čertov vletelo, riadne sa s Janom poháda. Vloží sa aj Paco a Fero. Myslia si, že si z toho robí Števo srandu a naschvál Jana provokuje. Paco ho upozorňuje, že s farmárom týždňa sa takto rozprávať nemá. Jediná jeho podpora Šárka to vzdá a odíde. Bude sa snažiť mu pomáhať aspoň slovne v kuchyni pri varení. Jano ho upozorňuje, kde všade má špinu a neporiadok. Nakoniec sa večera podáva – praženica (my sme teda mali vždy domáce vajíčka, ale mama nikdy nechcela robiť praženicu, lebo sa jej to zdalo, že je to zbytočné plytvanie). Jano je taký hladný, že zabudne aj na svoj príhovor.

[singlepic id=7267 w=420]

Prichádza Kvetka. Všetci vedia, že kvôli Jane. Má vážny zdravotný problém, Jano má určiť novú slúžku. Určuje Veroniku.  Tej je ľúto, že má Jana problémy, obľúbila si ju, odišiel hráč, ktorý vymýšľal taktiku. Kvetka Šárku poprosí, aby jej zbalila veci. Podľa nej je to to najhoršie, čo po nej mohla chcieť. Pozdravy na kameru sú ovplyvnené Janou. Fero má slzy na krajíčku, je z toho smutný. Jano ju chce, ako farmár týždňa pozdraviť a praje jej rýchle uzdravenie, veľmi si od začiatku obľúbil, je skvelá kuchárka a super žena (ešte pár hodín dozadu to bola najhlúpejšia žena, ktorú kedy stretol). Paco verí v jej skorý návrat.

[singlepic id=7269 w=420]

Ráno už Veronika slúži a je to v kuchyni vidieť. Je poriadok a aj raňajky načas. Rozcvičky sa ujali len u Paca, Kuma a Fera. Kumo chce Janovi dopriať 40 mincí. Na farmu sa blíži nová pomoc za Janu. Vracia sa Božka. Vystíska ju Šárka, hneď na to Števo. Zavládne radosť. Kumovi sa splnil sen. Božku mrzí, že je Jana preč, lepšie povedané, mrzí ju to, že sa s ňou nestretne v duely. Števo hneď začne taktizovať a intrigovať. Miesto toho aby pracoval, zasa melie ústami. Janko má pred večerou príhovor, hlavným bodom je uvítanie Božky. Števo zasa rozvíja taktiky, Božka je nahnevaná, že by si vzal Kuma do duelu. Toho hreje informácia, že sa rozišla s frajerom. Veronika je smutná, že odišla Jana, nahnevaná, že je slúžka a vrátila sa Božka. Nevie, ako sa k nej má správať. Keď prišla, ani z kuchyne nevyšla, aby ju pozdravila. Božky sa to dotklo. Ale stále si verí, že je tam najsilnejšia žena. Farmári píšu list pre Janu, dúfajú, že ho Kveta odnesie. Tá pri príchode informuje, že Janine  problémy sú vážne, zostala v nemocnici so zápalom slepého čreva. Nakoľko zo zdravotných dôvodov nemá možnosť pokračovať, do hry má právo vrátiť sa farmár, ktorý prehral v riadnom duely. Preto sa znova Božka oficiálne stáva právoplatným farmárom.  Je šťastná, že je späť na farme, je vďačná za túto možnosť. Doma jej farma veľmi chýbala, bola zbalená veľmi rýchlo. Volí sa prvý duelant. Kvetka dlho rozpráva, výsledku sa dočkáme až zajtra.

 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Slámka
Reagovat

Perfektní, Boženka se vrací. A Števo je sice pomalý, ale té práce je teď fakt hodně, tak se nedivím, že nestíhá. Nezbývá, než držet svým oblíbencům palce a čekat, jak se to vyvine.

2
Edgardo
Reagovat

Já osobně nemám „návraty“ rád … jednou jste vypadli/prohráli, tak prostě smůla (pokud se s návratem tedy programově nepočítá od začátku – jako např. Survivor Redemption Island, to je potom jiná písnička). Zabíjí to podle mě motivaci taktizovat a hrát strategicky, což mě vždycky na reality show bavilo a baví nejvíc. A z tohoto důvodu mi bude Jana hodně chybět. Za celou dobu co se v ČR a na Slovensku realityshow vysílají napamtuju, že by někdo hrál strategicky a uvědomoval si, že je to v první řadě HRA.

3
vonavka
Reagovat

Přeji hezkej den!! Janke přeji aby to dobře dopadlo !! Já vím nejsem tam,ale mněli by se zamliset,že nemůže jeden vše stihnout.Byla bych moc ráda aby se vrátila Boženka ! Přeji jí to a zaslouží si to !! Pozdrav zasílam všem !!

4
Poppy
Reagovat

By bylo zajímavé, kdyby Božku hned zvolili do duelu :-)
Ale ona jistě dostane imunitu.

Števo je fakt velkohubý tajtrlík. Ovšem nelíbí se mi, že Kumo se děsně uráží, kdyby si ho Števo vzal do duelu. Jsou normální farmáři a tak musí se vším počítat. Zas takoví kamarádi nebyli. (Pokud Števo vypadne, nebude mi tam to jeho divadlo chybět).

Předpokládám, že by ještě měly přibýt dvě děvčata. je jich tam teď málo.

5
Franz
Reagovat

2 – v pravidlech této RS je možnost návratu bývalého farmáře. A štáb tuto možnost plně využívá už tuším od druhé řady Farmy SK a i v české verzi. Tady nevracejí vyřazeného, aby byli navíc, ale vždy za někoho, tedy za ty kteří např. sami odstoupí, nebo ze zdravotních důvodů. Dále je potřeba si uvědomit, že vypadnutí soutěžicího ze hry není v rukou diváků, ale pouze v šikovnosti jediného soupeře. Osobně se mi to líbí a konkrétně Božku znovu rád na Farmě uvidím.

Survivor nelze s Farmou srovnávat, protože to je rozdílná RS. Naopak právě Survivor tam neustále nazpátek dává bývalé soutěžící a nedává šanci ostatním. Viz např. právě vysílaný Redemption Island a ti dva zoufalci Rob a Russell.

6
galadriel
Reagovat

4- Poppy tiež ma to napadlo. Ak by ju zvolili do duelu, už by si zvolila Šárku, nie Veroniku. A už by bolo po priateľstve.
Ale pôjde isto o pánsky duel a hlavne najbližšie 3 týždne sa Božka udrží, veď inak by prišla na ten online rozhovor, keby bola doma po druhýkrát.

8
Franz
Reagovat

To bylo překvapení pro Veroniku !!! Chudák neměla odvahu ji ani přivítat a potom obvinila Janu, že zkazila hru. Veronika je určitě pracovité děvče, ale jako každý mladý člověk této doby neumí a nechce prohrávat. Její psychika dostala ten den hodně ran – odchod Jany, stala se služkou a návrat Boženy.
Štefan je opravdu velký mluvka, ale stejně ho duel nemine.
Jsem také zvědavý zda se jim tento týden podaří postavit ubikace pro krůty a kačeny. Myslím si, že je to daleko důležitější než omalovávat chalupu. Přijede hospodář a potom jim vyklopí drůběž snad do postele ?

9
Franz
Reagovat

galadriel – co je to tam v blízkosti za hrad, tvrz, zříceninu ?

10
galadriel
Reagovat

Franz je to zrúcanina hradu Branč. Chodia sa tam ľudia vo veľkom fotiť na svadobné fotky, alebo amatéri horolezci, či padákový šialenci :)

http://www.podbranc.sk/o-nas-zrucanina-hradu-branc

A tá voda, čo je tam občas vidieť, je Kunovská priehrada.

11
galadriel
Reagovat

Ja viem, teraz budem za zlú ale…..ja mám stále z Božky také zmiešané pocity. Jane bolo vyčítané, že sa každý deň machlí a že vystavuje svoje prednosti….Božka sa každý deň machlí (len omnoho horšie, tie zlepené mihalnice sú otrasné) a svoje prednosti vystavuje tiež. V plavkách tam behala asi viac ako Jana.
Domov prišla po 5 týždňoch a prišla na 3 dni. A doma jej bolo horšie ako na farme, ja by som sa išla zblázniť od radosti, že vidím deti a urobenie nechtov je to posledné, na čo myslím.
Jasné, Božka je pracovitá a pekná žena, len má proste silný príbeh za sebou a stala sa tak pre ľudí hneď obľúbenou. Že je Jana preč ľutuje len kvôli tomu, že sa s ňou nestretne v duely. Ale to, že odišla kvôli podozreniu na slepák – to kvôli čomu vlastne umrela jej sestra, to jej vôbec nedôjde? Veď je to len rozmaznaná pipka z BA, ktoré ona z duše neznáša, lebo všetko dostala do ručičky a ona si musela všetko vydrieť.

12
Franz
Reagovat

galadriel – děkuji za info o té zřícenině Branč.

13
Poppy
Reagovat

Galadriel 11 – víceméně s tebou souhlasím. Včera mně ty dlouhé rozpuštěné vlasy a dlouhé nehty hned padly do oka. A ty řasy jindy taky. A včera jsem si taky uvědomila, že Božka též trochu mluví „na půl huby“ jak ta Veronika. Zřejmě je Božka z jednoduchých poměrů, protože své mamince vyká (předpokládám, že i na Slovensku je to už rarita). Chápu, že by se jí peníze hodily, když se stará o dvě děti, ale i to, že je krupiérka je pro mne něco, že toho moc neumí a přesto by ráda vydělávala dost peněz (možná se mýlím, ale u hazardu jde podle mne víc o peníze než o to, něco umět a tím vydělávat).

Pro mne je kladem, že je pracovitá a ráda by pomohla dětem, třeba tím i vynahradit smrt jejich matky. Naproti tomu Jana tam přišla jen na to, aby se ještě víc vyškolila v manipulování ostatníma. I když si taky myslím, že někdy do kamery přehání, aby byla zajímavější.

Jelikož na Janinu nemoc nevěřím, myslím si, že Kvetka to sice (schválně) dramatizovala, ale ta Božka určitě věděla, že Janka je už doma a nic jí nehrozí.

14
Tamzin
Reagovat

Z Božky nemám radost, nevěřím ji, je agresivní a vypočítavá, hraje na city, zrovna tak Šárka, něco jiného říká do kamery a něco jiného před ostatními. U Janky oceňuji, vzhledem k tomu, z jakého prostředí pochází, jak se rychle přizpůsobila hygienickým a stravovacím podmínkám na farmě, bez frflání a vlastně si ani an nic nestěžovala, ani na sbírání slepičinců :-). To je myslím výborná vlastnost, takhle se adaptovat v novém nezvyklém prostředí. Ty bolesti ji opravdu věřím, neměla důvod z farmy odcházet.

15
Tamzin
Reagovat

Penězmi Božka dětem smrt matky určitě nevynahradí, ale láskou a péčí, také jsem četla že má 2 svoje děti, o nich se nezmiňuje, ale nevím, jestli je to pravda.

16
galadriel
Reagovat

To som si oddýchla, už som sa bála, že mám nejaký pokrivený charakter :)) Hej Jana sa tam super všetkému prispôsobila a nad ničím neohŕňala nos. Chcela si skúsiť všetko nové (aj odťať sliepke hlavu). Na farme bude chýbať.

Inak…ak by bola situácia opačne a vrátila sa Jana, veľa ľudí by kričalo, ako je to všetko zmanipulované, lebo sa nestala slúžkou.

17
Franz
Reagovat

Dámy, svůj názor na soutěžící neskrývám, ale trochu k Božce co jsem našel na netu. Čtyři děti nemá, stará se o dvě děti své mrtvé sestry. Přeje si založit svoji rodinu, ale měla vždy smůlu na muže. První manžel ji byl nevěrný a druhý alkoholik. Je vyučená cukrářka – pekařka a pracovala jako barmanka a krupierka. Sama o sobě tvrdí, že dokáže být také hodně zlá a agresivní.
Teď budu citovat:“nemám rada falošných ľudí a pipky, čiže baby, ktoré sa dostali k peniazom z ničoho nič a začali sa hrať na herečky“. Božena teda nenávidí zlatokopky – zde je asi ta nenávist k ženám, které z mého pohledu ji nějak připomínala právě Jana.

Každý jsme nějací. Já např. také pohrdám ženou, která se snaží svým okolím, včetně svého muže neustále manipulovat. To stejné nepochopím muže, který si doma hraje na „mača“ a svou ženu ponižuje.

18
BarBora
Reagovat

Nemám vôbec chuť niekoho súdiť, ale nemám v láske plytkých ľudí a manipulátorov tiež. Toto je hra, ku ktorej aj tá manipulácia patrí, ide o spôsob, človek o sebe veľa prezradí. Keď Jana povedala, že jej za rodičmi nie je smutno, lebo má na Farme iné starosti, potvrdila moju mienku o nej. Aj keby len hrala nejakú rolu, nikto by ju nedonútil toto povedať, keby to bola iná, citlivejšia letora. Toto nie je len hra o práci, taktike a stratégii, ale aj o sympatiách. Veronika si myslí, ako ju má Jana rada, ale ja si spomínam na Janinu neosobnú, chladnú kalkuláciu, ako si potrebuje Veroniku získať na svoju stranu, aj za cenu pritakávania, bez vnútorného súhlasu. V poriadku, hra je hra, ale v prípade Jany si myslím, že v živote tiež hrá len akúsi hru vo svoj prospech, bez ohĺadu na citenie druhých. Rada by som sa mýlila.

19
galadriel
Reagovat

18- Božka povedala, že sa doma necítila dobre, mala mory o tom, že sa zobudila na farme. Že keď bola možnosť vrátiť sa na farmu, nezaváhala ani na sekundu. Že to bol po smrti jej sestry najšťastnejší deň v jej živote……v čom je lepšia ako Jana? V tom, že si dáva bacha na to, čo hovorí na kameru??

20
BarBora
Reagovat

19 galadriel – prečo píšeš o Božke, ja som ju vôbec nespomínala. Teraz sa mi nechce písať, pozerám, len začiatok mi opäť ušiel, takže ani neviem aký má byť duel.

21
Poppy
Reagovat

BarBora – Stevo

Galadriel – jsou mi jasné tvé preference a proto bych tě moc chtěla poděkovat za rekapy – jsou totiž nestranné – prostě píšeš, jak je to na obrazovce. Tomu jsem ráda.

22
galadriel
Reagovat

20 – BarBora, bude pánsky duel. Števo je prvým duelantom.

23
BarBora
Reagovat

22 – hej, v ďaľšom to bolo spomenuté. O Števa by som nechcela prísť. Aspoň zatiaľ.

24
galadriel
Reagovat

BarBor, máš recht v tej 20-tke, sorry.

Jo a rekap pridaný, dnes troška meškám :)

25
Prochor
Reagovat

@galadriel:
Reaguju se šíleným zpožděním protže sleduju ze záznamu Farmu 4 , kterou jsem nesledoval kvůli VV4.
Frantzi!!!
Jak můžeš napsat takovou stupiditu, že Russel a Boston Rob byli zoufalci?
Naopak – dva nejlepší světoví hráči sociálních soutěží.

26
galadriel
Reagovat

@Prochor: a už si dosledoval?? táto séria dobrá čo ?? :)

Přidat komentář