Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – VII. týždeň: hádky, hnev, karanténa a pohlavná choroba!

6. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=6811 w=420]

Upútavka a stručný rekap každý deň, aby ste mali o čom diskutovať!

Včera: Súboj, už ich je len deväť!

V Dome snov máme o jedného súťažiaceho menej, Milan sa v sobotnom súboji rozlúčil s Domom snov. Začal sa nový týždeň, ktorý bude ovplyvnení najmä Tomášovou pohlavnou chorobou. Na stavbe ani tento týždeň nebudú chýbať hádky či hnev. Vyvolení sa pomaly blížia zo stavbou do druhej fázy (štartuje o týždeň), ktorá by mala zmeniť pravidlá. Týždeň plný prekvapení je pred nami, diskusia je pre vás otvorená.

DEŇ ŠTVRTÝ – 05.10. – SÚBOJ

Ivan sa netajil tým, že nových Vyvolených si do súboja nevyberie. Igora a Marcela chce mať na stavbe. Tomáša a Zuzanu si vyberať nemôže, pretože sú kuchári. Zostali preto v ohrození Maja a Martina. Jeden jediný človek mu povedal, „že a teba nemám rád“ a ten človek bol vyzvaný do súboja – Maja. Túto osudnú vetu povedala Maja, keď prišli noví do Domu snov. vybral do súboja Majku.

Konflikt vznikol medzi Zuzanou a Monikou. Monika bola nespokojná s vypranými monterkami, boli špinavšie ako keď ich dávala do práčky. Zuzana tvrdila, že za to nemôže a nech Monike vynadá práčke. Monika jej oponovala tým, že montérky mala prať v rukách. Monika na záver celej hádky dodala, že Zuzana je prostý človek. Zuzana jej oponovala, že je riaditeľka z kancelárie a mohla tam aj zostať.

Na stavbu prišiel stavebný dozor Ing. Vladimír Andrejco. Vyvolení doniesol pálenku, ale s ich prácou nebol spokojný. Zateplenie prvého poschodia bolo spravené, rošt na spodnom poschodí pre sádrokartóny bolo spravené, no strecha hotová nebola. A to znamenalo pre Vyvolených ďalší trest.

Vyvolení na záver týždenných prác zavesili na Dom snov „glaichu“ – najvyšší bod stavby. Vyzdobenú glaichu upevnili na strechu spolu s fanfárami.

V súboji sa ocitli Ivan, Maja a z kuchárov (Tomáš, Zuzana) si vybrala Maja Zuzanu. Ešte pred ostrým súbojom Sajfa po rozhovore so súťažiacimi Vyvolených potrestal. Keďže plán nebol splnený, v Dome snov bude chýbať záhradný krb.

Zuzana si mohla vyberať z dvoch úloh zručností. Tentokrát boli na Vyvolených nachystané „kachličky“ a „žiarovky“. Zuzana sa rozhodla pre žiarovky. Víťazom sa stal Ivan, ktorý sa zachránil a o osude dvoch Vyvolených museli rozhodnúť ostatní súťažiaci.

Tomáš sa ospravedlnil publiku, štábu, súťažiacim, že v štúdiu budú veľmi dlho. Skóre po hlasovaní bolo 2:6 v prospech Maji. Zuzana získala dva hlasy od Tomáša a Martinky. Hlasovanie musí byť jednohlasné. Následne začalo obhajovanie, citové vydieranie, osočovanie (medzi Tomášom a Majou), búrlivá výmena názorov (medzi Tomášom a ostatnými súťažiaci, medzi Zuzanou a ostatnými súťažiacimi), bonzovanie (Maja práskla Zuzana, že jej na záchode povedala Zuzana, aby si dávali ostatní pozor na Martinku) a podobne. To už neustála Zuzana, ktorá s plačom oznámila Tomášovi, že nech bojuje za ňu a show chce opustiť. Svoje rozhodnutie zmenila aj Martina a nakoniec verdikt, že show opustí Zuzana oznámil Tomáš.

DEŇ TRETÍ – 03.10. – VÝZVA

[singlepic id=7291 w=420]

DEŇ DRUHÝ – 01.10. – KRUH PRAVDY

– Ivan definitívne rozhodol, kto bude v kuchyni. Zuzana s Tomášom si užijú romantické chvíle pri varení. Nuž, niektorí nadšení neboli, pretože Tomáš má náznaky pohlavnej choroby. Tomáš sa vyjadril, že nevie vôbec variť, Zuzana ukázala svoje umenie pred dvomi týždňami a všetci boli spokojní, tak uvidíme…

– Na stavbe sa do Martiny pustili Monika s Kristínou, ktoré jej vyčítali, že zbytočne vystrašila ostatných súťažiacich ohľadne pohlavnej choroby.

– Počas obeda Vyvolení zatiaľ nemali námietky na jedlo, no to bolo asi prvý a poslednýkrát.

– Kristína sa pustila do Maji, ktorú označila za bordelárku, vraj si nevie nájsť pracovné rukavice a bez rukavíc odmieta pracovať.

– Stavbu príde skontrolovať konateľ spoločnosti DEK, Ing. Miroslav Varga, ktorému sa nepozdával zadný múr Domu snov a nakázal ho Vyvoleným prerobiť.

– Večera vraj nebude, Zuzana nemá olej, s maslom odmieta variť a z masti má žalúdočné problémy. Neskôr Zuzana vykúzlila kuracie stehná na zemiakoch. Vyvolení prvýkrát pociťujú hlad, porcie sú malé.

– Raňajky opäť nesplnili očakávania Vyvolených.

– Monike prišlo nevoľno, vyzvracala sa na záchode.

– Vyvoleným sa opäť ozval Sajfa a to znamená začiatok Kruhu pravdy. Téma číslo jedna bude varenie, Sajfa varoval Tomáša a Zuzanu, že prípade ak nezačnú poriadne variť, čaká ich trest a môžu v súboji skončiť obaja. Ako dnes skončí Kruh pravdy sa dozvieme už dnes večer.

[singlepic id=7244 w=420]

DEŇ PRVÝ – 30.09. – VOĽBA

Tomáša po súboji odvážajú do nemocnice na vyšetrenie, vzhľadom k tomu, že sa mu na tele objavili červené fľaky. Zuzka je po čase zúfalá a plače. Počas jeho pobytu v nemocnici navštívila Zuzana dvakrát spovednicu a zistila, že je na Tomášovi závislá.

Tomáš po návrte z nemocnice nemá dobré správy nielen pre Zuzanu, ale aj pre ostatných Vyvolených. Tomáš je infikovaný, ide zrejme o pohlavnú chorobu, no on tvrdí, že ide o streptokoka. K celej kauze dodal, že on je ten nakazený a nie je ten bacilonosič. Nemôže byť v kontakte s niekým – bozkávať sa, objímať sa, či mať pohlavný styk. Ihneď medzi niektorými Vyvolenými zavládla panika a strach.

Na druhý deň sa ozval Sajfa, ktorý vyzval súťažiacich, aby si zvolili nového stavbyvedúceho. Všetci sa zhodli, že ideálnym stavbyvedúcim bude Ivan, vzhľadom k tomu, že Vyvolených čaká na stavbe strecha a práve Ivan má s touto problematikou najviac skúseností. Ivana na jednej strane pozícia stavbyvedúceho veľmi nepotešila, pretože si myslí, že nemá vybudovaný u ostatných rešpekt, no neskôr si uvedomil, že práve pozícia stavbyvedúceho mu dáva moc vyradiť favoritov, resp. vyjadriť starousadlíkov.

Menšia hádka sa strhla v kuchyni medzi Majou a Martinou. Martina sa sťažovala Monike, že v kuchyni všetko musí robiť sama. Monika túto informáciu povedala Maji a Maja si to s Martinou chcela vybaviť jasne a stručne.

Na stavbu opäť prišil Ing. Vladimír Andrejco, ktorý zadal Ivanovi úlohy – krov, strecha a zatepliť po veniec prvé poschodie. Aj tento týždeň je rozpočet 5 000,- eur. Ivan zvládol nákup bez problémov, minul celý rozpočet, ale nakúpil všetok potrebný materiál a dokonca získal ako bonus rukavice a nôž na laty.

Po voľbe stavbyvedúceho sa súťažiaci opäť vrátili ku kauze – pohlavná choroba Tomáš a Zuzana. Ivan vytiahol zo zásobovacej miestnosti hygienické utierky, rukavice a rúška. Za úlohy dostali aj oddeliť v spálni postele od ostatných Vyvolených. Tomáš chytil nervy, všetko odhodil preč zo stola a opustil kuchynku. Nešťastné z celej situácie boli hlavne dievčatá, najviac Kristína a Monika, ktorá si aj poplakala.

Štáb však ukázal aj rôzne zábery na bordel či mačku, ktorá počas celého dňa navštevuje kuchyňu a oblizuje riad a jedlo. Je teda otázkou či si zdravotné problém nespôsobili Vyvolení aj sami.

Záver dnešnej časti patril voľbe kuchárov, výsledok sa však dozvieme až dnes.

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
Elko
Reagovat

Tak najskôr sme videli tichú domácnosť medzi Tomášom a Zuzou :-) …a neskôr sme videli veľkúúú romantiku :D

2
Radim
Reagovat

Dnes to byla dobrá komedie :D a musím uznat, že Ivan tam rozehrál výbornou hru, Zuza bude na prášky :D

3
BlaBla
Reagovat

jen jestli Tomáš nechytl pouze průvan ze Zuzčiných řas :D

Ale dívám se jen pár minut na webu a víc nic nevím :-) akorát přišel Sajfa a dle jeho výrazu ala Chuck Norris se snaží vžít do vyvolených :-)

4
BlaBla
Reagovat

tak asi to bude lááááska :-) Zuza bude nemocnět s Tomem a nenechá ho v tom, bo mu verí…:-)))

Faktem je, že Tomáš měl říct pravdu o tom, co mu je…aby nemusela bezzubejda tak hysterčit…

5
okkvp
Reagovat

mokvavé? Velký Buldok by jistě diagnostikoval pásový opar :-))))

6
okkvp
Reagovat

wau, akosi dramatické to vypadá na příště ;-)

7
Pavlína
Reagovat

Tento týden to tam bude akční :-). Těším se na dnešní epizodu. Na Tomášovi bylo vidět sem tam nějaké červené fleky, ale myslela jsem si, že to má ze stavby.

8
BlaBla
Reagovat

no jak to tam kdosi popisoval tu vyrážku, tak to znělo dost nechutně :-@ tak jsem mu furt hleděla na krk, ale nic jsem neobjevila :DDD

No a co bude dneska jsem si nevšimla, to jsem už asi usínala :-)) tak jsem napnutá jak kšandy :-))

9
okkvp
Reagovat

8 – má ty vřídky ve vousech na krku, bylo to párkrát vidět

10
Elko
Reagovat

Pobavil ma jeden komentár na Facebooku: „ešte že chudák Milan odišiel inak by to ty debili hodili na neho že kvôli nemu má infekciu…“ :-)

BlaBla: ja som si to tiež všimol v predchádzajúcich epizódách, že má divné fľaky na krku, ale myslel som si, že sú to cucfleky od Zuzy :-)

11
BlaBla
Reagovat

okkpv a elko, tak to budu muset prozkoumat :D pouštím si to na webu na ntb a asi není dost ostrý :-))
třeba to má fakt od té Zuzy…jen to z cucfléků přešlo do streptokoka :D nevím, jestli mi není toho Tomáše nakonec aj líto :)

12
BlaBla
Reagovat

Igor má dnes u nás svátek :-) Zuza se zasa dogrcá, bo má chorý žaludek :DD a chci vidět, jak z toho celkem dost na pohled libového masa vytopí litr sádla :)

13
BlaBla
Reagovat

ok, tak dnešní díl jsem viděla a Zuzaně asi začnu říkat grcalena, nebo tak nějak…bo ta to říká v každé větě. Je zdechlá, prd dělá a nemá ani snahu, jen výmluvy.
Bezzubejdě klobouk dolů, i když působí jako taková éterická bytost, tak valí i po grcaní :-))

jejda, mě se o tom slově dneska asi bude aj zdát!! :D

14
Pavlína
Reagovat

Líbilo se mi jak Sajfa varoval, že pokud se nic nezmění v kuchyni a nezačnou pořádně vařit, tak se může stát, že oba skončí v souboji a nechápavě se dívali, že čóóó :D

15
Elko
Reagovat

13 BlaBla: :-))) pekne napísané. Myslím si, že keď Zuza vypadne a zúčastní sa rôznych online chatov alebo si prečíta názory na Facebooku, tak bude plakať asi každý deň.

16
limbora
Reagovat

Co plakat, ona bude grcat…

17
Slámka
Reagovat

Ani se nedivím, že se Tomáš naštval. Všichni se chovali, jako by měl AIDS. Stačí správné hygienické návyky, udržování čistoty, zodpovědné chování. Ty roušky sloužily k vyvolání hysterie – ať se to tam trochu víc vaří. No, to je partia non plus ultra.

18
BlaBla
Reagovat

15 to bych ráda viděla :-)))
16 amen :-)))

19
BlaBla
Reagovat

Hezký den všem :) no už jsem si myslela, že nebude grcačka :D a Zuza opět nezklamala :D jak stála s tím cigárem u hrnců, tak se mi vybavila Peggy Bundová :D

Dobře jí to řekli v kruhu! Za to mají palec nahoru, nicméně Zuza si opět našla další výmluvu :))…zklamal Tomáš opět…palec nahoru pro Grcalenu?? :-)))) alibista!! A ty jeho argumenty, Zuza víc jídla! On tam u toho není, když ona vaří??? A jeho argument na Kiku mi přijde úplně směšný! a to samé Martina, bo jí Bezzubejda položila na nohu drevo :-))

Grcalena opět hafo výmluv a totálně žádná pokora. Tu holku mít doma, tak ji každé ráno preventivně řežu!

20
Elko
Reagovat

19 BlaBla: tvoje komentáre sú výborné, nechceš robiť rekapy, fakt sa vždy pobavím :-))).

21
psice
Reagovat

Kdy se vlastně Vyvolení vysílají? Myslela jsem PO, UT, CT, PA, SO = 5 dní, jak zde vzdy bylo. Ale dnes v pátek to zjevne v TV nejede

22
psice
Reagovat

A příští týden už jsou Vyvolení v programu jen úterý, čtvrtek a v sobotu souboj…to je to na JOJ tak neúspěšný pořad…?

23
Elko
Reagovat

21 psice: od októbra začala DRUHÁ FÁZA Vyvolených, Jojka spúšťa nové formáty – seriály a relácie a tak Vyvolení budú na obraze menej :( …vždy v utorok a vo štvrtok rekapy a v sobotu súboj.

24
psice
Reagovat

23 Elko: aha já jsem myslela, že druhá fáze znamená, že se třeba změní způsob vyřazování nebo nějaká jiná významná novinka a ne že to bude znamenat, že ten program takto ořežou…

25
BlaBla
Reagovat

eeeee…a já se ráno probudila s lehkou kocovinou a těšila jsem se na Vyvolené a nic :-)) až dnes tedy :-) když to bude ale jen třikrát týdně, tak to bude na dlouho ještě.

Elko děkuji za pochvalu :-) moc si toho cením :-)

26
okkvp
Reagovat

Dneska stačí už Dnes uvidíte :-)))

27
okkvp
Reagovat

Zuzík je naprosto úžasný :-)))

28
BlaBla
Reagovat

27 – no oči mám vykulené a pusu dokořán :-))) Jako její myšlenkové pochody mi moje hlava nebere :D možná bych se měla zkusit dogrcat a třeba ji pak pochopím…:D

29
okkvp
Reagovat

28 – já bych řekla, že chytla nějakou mozkovou infekci z lepidel na řasy

30
BlaBla
Reagovat

29 – :DDDD tak to jsi zabila :DDD jen jestli to bude mozková…spíš nějaká molitanová nebo pilinová :-)

31
okkvp
Reagovat

Tak a jak se tam cpali, tak teď musím k nějakému pekáči i já ;-)

32
okkvp
Reagovat

Tak co, držíme si palce aby vypadla místní oblíbená hvězdička či se budeme těšit, že si užijeme grcavé srandy ještě týden?

33
BlaBla
Reagovat

dobrou chuť :-) no vidíš…to je otázka…jako zuza i když štve, tak baví :-)) bo takový exemplář „holky“ jsem dlouho neviděla :D

34
okkvp
Reagovat

33 – naštěstí to vyřeší bez nás

35
BlaBla
Reagovat

pokud nebudu muset prát, vařit, umývat, nosit těžké dřeva a chodit v bahně a moct se válet s tomášem, a pít a kouřit a grcat, tak budu makačka….:D

36
BlaBla
Reagovat

aaaa Tomáš se sekl, tak to si asi taky půjdu udělat nějakou svačinku :D

37
okkvp
Reagovat

fíha, vydíračka na kolegy

38
Elko
Reagovat

Toto je najlepší súboj :-)
Maja teraz zabila a som zvedavý ako zareaguje Martina.

39
BlaBla
Reagovat

no začíná to být drsné :-)) Maja to dobře práskla na Zuzu a Martinu :-))) Tomáš se tváří, že by je tam nejraději minimálně přiškrtil :-D Jsem zvědavá, jestli Martina teď povolí…

40
okkvp
Reagovat

Je to luxusné. Maťa odkopána v PP, ovšem Tomáše asi budou muset zabít
A pak, že tenhle formát nebude mít co do sebe – prdlajs, dobrý to je:-)

41
okkvp
Reagovat

Jedno oko nezůstalo suché :-)))

42
okkvp
Reagovat

kua, on-line do čech utrhli grrrr
Kdyby si udělali pořádek v dodržování vysílacích časů … takhle budu muset konec lovit až zítra ze záznamu

43
BlaBla
Reagovat

tak už jsem chtěla provolat třikrát hurá Grcaleně za to, že ustoupila a vzala mi vítr z plachet…ale v další minutě to podělala :D takže ve finále nezklamala :))

44
Elko
Reagovat

Druhá fáza začala, ale som zvedavý ako tam chcú zakomponovať divákov, keď sa to predtáča, som zvedavý.

45
BlaBla
Reagovat

taky mi konec usekli…skončilo to u Majky a peněz bo co a pak černo :-) Tomáš to bude dlouho rozcházet asi…ten vypadá na nějaký psychokolabs :-)

46
Elko
Reagovat

Na Facebooku sú obrovské oslavy, že vypadla Zuzana :-))) a som zvedavý ako prežije v pondelok online chat na topky.sk

47
okkvp
Reagovat

44 – koukej k tomu sehnat co nejdřív co nejvíc informací, jsme tu jedno oko ;)

48
okkvp
Reagovat

Jinak mi šelmička odbourala taky tím, že chce na tie muzické . šiš to je kus :DDD

49
Hug
Reagovat

Myslím že to bude stejné jako HP,také se předtáčel a finále bylo naživo..

Co se mi na této verzi VV dost nelíbí je to kolektivní domluvení se na jednom jméně,proč? Máš míň hlasů tak mazej domů.. Co kdyby se Tomáš nezlomil a trval si na svém,že chce aby šla domů Maja?

50
sněhulák
Reagovat

Opravdu by mne zajímalo, co by bylo, kdyby Tomáš neustoupil. V tom se mi zdá pravidlo jednohlasnosti slabinou. A spoléhat na čest a svědomí některých „vybraných vyvolených“, případně na jejich inteligenci, by se stalo kládou pod nohama štábu. Jinak ale správně vypadl jeden (jedna) z „milenců“ Odvolávat se na doby minulé, poté co poslední dny předváděli, bylo pokrytecké, řekl bych přímo Kalouskovské (byť vím, že to jméno ani jednání těmhle dvěma neříká naprosto nic).

51
BlaBla
Reagovat

Já myslím, že kdyby Tomáš neustoupil a ani Grcka, tak by se tam začali asi někteří začali hádat a vytahovat na sebe další věci…a kdyby se nedohodli ani po delší době, tak na to taky musí mít nějaké pravidla snad :-) a kdyby ne, tak by to byla sakra dlouhá noc :-) možná proto to předtáčí :-))

Přidat komentář