Panáček v reality show

Jan Podzimek, nový soutěžící ve vile VyVolených

26. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7182 w=420]
Dnes se kromě Výzvy VyVolených odehrála i první a nejspíše i poslední Dovolba v této řadě VyVolených. Na výběr bylo ze tří pánů, kdy toho, kdo půjde do vily, určili sami soutěžící. Ti si vybrali třiadvacetiletého barmana Honzu Podzimka ze Sokolova. Co myslíte, bude to nudař nebo oživí nudu ve vile?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
T.M.
Reagovat

Musím říct že nakonec se mi asi ve studiu zdál stejně jako Vladkovi a Thomasovi nejsympatičtější ten Ettore a přál sem asi nejvíc postup jemu i když sem se až do poslední chvilky rozhodoval mezi ním a Honzem. Zdenek ten byl úplně o ničem, ten vůbec. Honza není špatnej ale Ettore by byl lepší volba. Honza zatím bohužel působí dost suše a nudně a vypadá to že tam bude jenom do počtu. Až zítra vypadne Thomas tak už to bude fakt tragédie, bude tam hodně málo výrazných osobností.

2
Ksčenka
Reagovat

Jéžíííš ten je sladkej ! Je tak krásně čistý, naivní a nevinný :-). A je to vodnář, takže nebude nic hrát .

3
piha
Reagovat

Si na té fotce-naštěstí-není moc podobnej…:)

4
limbora
Reagovat

… jenomže měli spíše vybírat podle toho, kdo bude slabším soupeřem. Mne se také nejvíce líbil Honza, jenomže může všechny ohrozit. Vždyt přece dívky hlasují více než muži a tak bude mít Ken-Honza velkou výhodu… Ale chápu, že na první dobrou to člověku nedojde, zejména když je podroben vývoji ve vile.

5
dessin
Reagovat

4: ono jim to i doslo, Tereza jim rikala o taktivce, ale ono se blbe vybira „dobrovolne“ si nasadit nekoho, kdo je ti nesympatickej a zit tam s nim.

me se take vice libil ettore, byl bezprostredni a vtipny, Honza je … umi neco jinyho nez michat drinky a delat zabavu?

6
Ufonka
Reagovat

2-ve studiu říkal, že je střelec

7
Anonymní
Reagovat

Je to budiž k ničemu

8
evilmind
Reagovat

To byla jako fakt typicka Prima volba – tři zoufalci. Ani kdyby se v tom testu Tereza ptala na písmena abecedy, tak se vsadím, že je nikdo z nich nevyjmenuje všechny. Už jenom to, že dva z nich nepokrytě fandili Tomasovi, a to včetně vítěze, mi fakt přijde šokující, jako by se venku vůbec nedívali…

9
urboss
Reagovat

Kde tohle prima vyhrabala. Připadá to jenom mě, že chce prima tuhle soutěž udělat co nejmíň zajímavou? To tam museli dát tyhle zoufalce? Nikdo zajímavější z těch stovek tam nebyl? Slabota

10
lenicka
Reagovat

Ale je sladkej chtěla bych vidět vás

11
jirka
Reagovat

Zabavny? Doted jsem si nevsiml. Skoda, ze nevzali Ettoreho.

12
jirka
Reagovat

Btw, co je pravdy na tom, ze Honza je udajne gay a jeho pritel se jmenuje Jan Hruska?

13
Nikola
Reagovat

Honza je mladý muž mně je 22 ale Honza se mi tak jako nelíbí. Všimněte si že on šilhá, není to kvůli tomu, ale třeba kamarádka má tátu podobného, a je to flegmatik, ale tenhle Honza je jinak taky pěkný. :33

14
Madla
Reagovat

Správný telátko. Nedá dohromady jednu solidní větu.

15
lenicka
Reagovat

Kdo říkal ze je gay? Řekla bych že špatne informace :-)

16
vasek
Reagovat

Honza uz ma zkusenost jak s muzem tak se zenou jinak ceka jak se ktera situace bude vyvijet a pak se nejak zachova Honza se jeste ve svem zivote hleda .Hodne uspechu v barmanskom zivote preje Vasek.

17
anička
Reagovat

Tak falešného člověka jsem dlouho neviděla. Ať ho jednou postaví ke kamnům něco uvařit. To bude zábava.

18
Miki
Reagovat

Závistivej, zakomplexovanej stydlín. Věřím, že ještě neměl hoku a že je možná na kluky. Chová se divně, jak k holkám tak ke klukům.

20
anička
Reagovat

On nebude žádný svatoušek, je to hrozně zlý člověk.Jeho matka by se mohla stydět, jak se ukázala tak je pěkně hnusná co vytahuje na druhé soutěžící. Nedivím se, že ho nechce domů.

21
Eliška
Reagovat

vandila jsem ti a mooooooooooooooooooooc

22
Eliška
Reagovat

@anička: ahoj aničko HONZA NENI VALESNY ALE TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidat komentář