Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov – VI. týždeň: plač, zranenia, príchod nových Vyvolených!

29. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=6811 w=420]

Upútavka a stručný rekap každý deň, aby ste mali o čom diskutovať!

V sobotu: Súboj – ste spokojní s výsledkom súboja?

Súťažiaci sa rozlúčili s Norom, ktorý bude najviac chýbať Majke. Zuzana je psychicky na dne s Milana. Na stavbe budú Vyvolení hazardovať so zdravím. Vyvolených čaká na stavbe veľa práce, opäť sú vo veľkom sklze, no možno im na stavbu prichádza pomoc – štyria stážisti. Týždeň plný prekvapení je pred nami, diskusia je pre vás otvorená.

[singlepic id=7230 w=420]

SOBOTA(28.9.) – Pantofel ťahá za nitky; Súboj

Pátek je na stavbě dnem kontrolním. Tentokrát pan inžinier září radostným překvapením a chvály z něj padá na kýbel. Stavba pokročila, skluz dohoněn. Tom se radostně nadýmá, jeho dômyselná deľba práce za tým bola. Pán stavebný dozor, ale není slepý blbý, čtyři nové robotníky nepřehlédl. Pak se ještě účtovalo a 200 ušetřených Euro spokla faktura za úncéčko.

Kdo by si byl pomyslel, že Marekovi stavba svědčí. Drží se holkama sice spíše úklidu, ale neodolal rýpnout si do Milana a předvést že ruční okružkou je taky macher. Když však došlo na klínky, tak oba s přehledem a bez mrknutí oka vyškolila Kika.

Tomáš je po kontrole státným pávem, Zuza pávicou a dme se taky Martina, která si však slova pána inženýra vysvětlila, jak se jí to hodilo. Tomáš ale na své pilné robotníky nezapomněl. Ve zpovědce žádá něco dobré k zakousnutí a alkohol. Ovšem také nezapomněl připomenout Marcelovi s Igorem, že je třeba ještě betonové pasy betonem prolévat. Sám se ale tím vymýšlením dělby práce asi unavil, sám jen důležitě chodí nebo odpočívá, jak se i Milan vyjádřil.

No snaživí betonáři nezahálí a na pracanty drží i štáb – nadělil jim do míchačky 2 lahvinky destilátu. S odbavením ruského tankera (Igor copyright) ani tma nevadí, k parťákům se přidal Ivan a náladu jim vylepšují i dvě krásné dámy v koupeli. Že třetí dámou je Marek nevadí, Marcel jde do trenek, zní zpěv a práce ubíhá.

Zuza zase proležela v posteli celý den. Měla prý opět vážne kŕče, je prechladnutá a tuší, že jej podlomené zdravie to už dlho nezvládne. Keď je Tomáš v blízkosti, je jej dobre, no ako sa len chvílku vzdiali, tak je zle.

Zuzino zdraví dělá vrásky i ostatním. Ovšem nemají strach o Zuzi, ale o mysl Tomáše. Zuza jej zneužívá, vymýšlí si, nic jí není, a v očích jiných z něj dělá podpantofláka.

Nový den vítá VyVolené hustým deštěm. Dnes se nepracuje. Martinka se svěřuje že měla romanticko erotický sen, Veselí bratři si užívají převlékání Kristiny a prohlížejí její tetování, Ivan píše list a pak ve víru veršování k pobavení všech přítomných si hlasitě zaprdí.

Milan ale brzo míří za jídlem, s oblékáním se moc nepáral. Na to v čem spal pracovní úbor natáhl. Za ním se do kuchyně táhnou další a už tu máme zase drobné rozbroje. Chtějí omáčku a Martina s tím nepočítala. Marně operuje, že vymýšlení tu nebývalo zvykem, co se navařilo se pekne zjedlo a hotovo. Ale neni žiaden problem, urobit omáčku. Není, spravila ju Maja a tím Maťu naštvala, hnedka si přeje aby Maja v súboji bojovala a domů šla.

Po jídle se konečně maličko vyčasilo a stavbari své dílo pořádně plachtují. Lilo ale celou noc a nářadí i elektrické zůstalo, tak jak mnohým vypadlo z rukou. Podle Igora je to tak špatně, ale také špatná práce stavbyvedoucího Tomáše, který to měl ohlídat.

Souboj

Jako obvykle se ve studiu nejdřív probírá uplynulý týden. Skluz se dohonil, montáž dřevostavby je rychlá, stihli i zadanou betonáž, příští týden už se bude dělat střecha. Připomínají se videa misijníků z jejich učení a Marcel vypráví o splnění přání.

První z bojovníků přichází stavbyvedoucí Tomáš a za chvilku za ním Milan. Podle něj bylo od začátku jasné, že bude vyzvaný. Zuza prý Tomášovi našepkala. Video dokumentuje i jak špitá, aby Tomáš dával Milanovi co nejtěžší práci.

Už jsou tu ale i kuchařky a při vážení Maťa prozrazuje, že dole už má 16 kilo.
Do souboje si vybral Milan Majku. Vypadá dnes maličko posmutnělá, v týdnu i pár myšlenek na odchod domů měla, ale také, že ji atmosféra určitě k boji strhne. Disciplínu si vybrala hlavou. Kachličkovat neumí a tak se budou otevírat dveře.

Majka si vybrala z krabice svazek A a stejně tak jak Marcelovi, správný klíč na svazku ne a ne najít. První dveře nejrychleji otevírá Tomáš, po chvilce se povede i Milanovi, ale Tomáš už je v třetí řadě a nakonec s náskokem v šikovnostním souboji vítězí.

Rozhodnutí – Maja nebo Milan
Přichází na řadu poslední část souboje. Maja připouští, že se občas moc nepřetrhne, ale dorovná to humorem. Milanova ruka by se při práci mohla šiknout (je pokrývačem), sranduje a hudbu hraje.
Kolegové VyVolení ale všichni dali přednost Maje a ta se šťastně s díky vrací mezi ně. Stavbu opouští a domov ide Milan Kršiak.

[singlepic id=7203 w=420]

DEŇ ŠTVRTÝ – 27.09.2013

Tomáš ráno rozdelil úlohy, tentokrát vyjadrili kritiku starí Vyvolení, ktorým sa nepozdávalo nosiť ťažké drevené konštrukcie, pretože ich bolo na túto prácu málo. Následne po kritike, Tomáš vyslal na pomoc aj dievčatá a tak siedmy súťažiaci nosili drevené konštrukcie spoločne.

Pri ťažkej robote si dopriali Vyvolení prestávku, tentokrát vtipkovali o Marcelovom zázraku v nohaviciach, ktoré si chcela nechať poťažkať Martinka. :)

Tomáš hnal všetkých do roboty, aby zmenšili sklz na stavbe, drevené konšktrukcie postupne všetci prenášali na prvé poschodie, kde ich Tomáš s Ivanom montovali. Vyvoleným to išlo celkom rýchlo a sklz sa pomaly, ale isto začína zmenšovať.

Marcel si vybral ako prianie spoločný večer s Majkou, ktorej by zagratuloval k meninám. Zároveň si ako druhé prekvapenie prial pre svoju sestru kyticu kvetov, ktorá je tiež Mária.

Dnes sa Vyvolení museli pripraviť aj na Tomášovu výzvu. Tomáš si vo výzve vybral Milana. Dôvod bol, že ho sem-tam nerešpektuje a vraj zapája do roboty málo svalov.

O ďalší úlet sa postarala Zuzana, zatiaľ čo skoro celý deň preležali v posteli, kvôli veľkej únave. Neskôr sa neuveriteľne prebrala k životu a rozhodla sa vyholiť jeden bok hlavy. Tak sa aj stalo o nový vlasový look sa postaral kaderník Marek. Ostatní súťažiaci sa vyjadrili, že sa to Zuzane nehodí, Zuzana však zo svojím novým vlasovým výtvorom bola spokojná.

Marcel s Majkou si dopriali bohatú večeru s rôznymi dobrotami, nechýbal tanec, vínko či živá hudba. Marcela celá atmosféra dojala a to ešte netušil, čo pre neho pripravil štáb. Štáb sa vydal do Marcelovho rodiska, kde navštívil jeho rodinu, odovzdal kytice mamke a sestre a nakrútil krátku videovizitku pre Marcela. Počas celej videovizitky bol Marcel neskutočne dojatý. Rodina okrem povzbudzovania a príjemných slov pochválila aj Majku a hlavne Igora.

Po návrate do Domu snov ich čakali Igor, Kika, Zuzana a Martinka, ktorým porozprávali celý príbeh, Igora dojali Marcelova slová, Marcela dojal Igor. Marcel s Majkou nasýtení pozitívnou energiou nakoniec skončili na pohovke až po hlavu zakrytí perinou… :)

[singlepic id=7193 w=420]

DEŇ TRETÍ – 26.09.2013

Noví Vyvolení boli starými osadlíkmi prijatí príjemne. Pri stole si ihneď zafajčili s čím mal problém Tomáš, pretože tu stanovil nové pravidlo – pri stole žiadne fajčenie. Starí Vyvolení, však Tomáša ukecali, aby spravil tentokrát výnimku.

Nováčikovia skontrolovali stavbu a ich nové ubytovanie. So stavbou boli spokojný a príjemne ich prekvapilo v akom je štádiu ich Dom snov. V miestnosti, kde spia, však mali všetci problém s neporiadkom. Chcú nastoliť medzi súťažiacimi poriadky, Igor si však myslí, že do dvoch dní sa prispôsobia.

Marcel začal opalovať všetky dievčatá, okrem Majky sa venoval Kike aj Monike. Všetci to však považujú za spestrenie súťaže a city v tom nie sú. Majka však k Marcelovi niečo cíti, to sa však dozvieme možno už tento týždeň.

Ráno rozdal stavbyvedúci úlohy. Noví Vyvolení museli prenášať drevené kvádre a drevené konštrukcie. Táto robota sa im zdala podradná a cítili sa na stavbe nevyužití. Ďalej sa im nepáčilo aj to, ako im Tomáš dal pocítiť, že sú noví. Vraj ak zbadá, že niekto nebude pracovať berie si ho do súboja. Najviac ohrození sa z nových súťažiacich Marek.

Neskôr sa nové ženské súťažiace Kika a Monika pustili do upratovania, boli zhrozené, akí sú staroosadlíci nehygienickí a bordelári. Martinke nakázali vyprať slipy s ponožkami a celú miestnosť vyzpratovali.

Večer sa Vyvoleným ozval Sajfa, čo znamenalo začiatok Kruhu pravdy. Monika, Marek a Kika obhájili Milana, zdalo sa im, že ostatní Vyvolení a hlavne Zuzana sa k nemu správajú hnusne a povýšenecky. Najviac kritiky si vypočula Zuzana, no najviac palcov dole, však aj tak získal Milan (4 palce). Vyvoleným týždňa sa stal Marcel (5 palcov hore), ktorý si tak môže vybrať tajné želanie.

[singlepic id=7154 w=420]

DEŇ DRUHÝ – 24.09.2013

– Tomáš sa vrátil z nákupu a pochválil sa, že ešte ušetril peniaze. Nákup zvládol bez problémov. Dohodol si aj prekonzultovanie určitých záležitostí priamo na stavbe s majiteľom firmy DEK.

– Zuzana večer začala tlačiť na Tomáša, predvádzala žiarlivostné scénky. Okrem Milana jej začína liezť na nervy Majka. Myslí si, že sa jej pletie do kapusty.

– Ráno, opäť nechýbala na stavbe zábava. Opäť sa chceli Vyvolení podpaľovať a dokonca Martine sa ušla zaleptaná ruka od lepidla na polysterén.

– Po zábavke prišla na rad voľba kuchárov. Tomáš sa rozhodol pre dve ženy v kuchyni – Majku a Martinu. Majka s rozhodnutím nebola nadšená, nechýbali aj slzy, dokonca napísala Tomášovi aj odkaz: „Jak si mi to mohol urobiť!“

– Následne si Vyvolení rozdelili úlohy a začali makať na stavbe. Najväčší problém mal Milan, ktorý akosi nevládal či už pri nosení drevených kvádrov alebo pri nosení fúrikov.

– Neskôr si vyslúžil Milan od súťažiacich nielen posmešky, ale aj šikanu. Za isté narážky od súťažiacich si môže Milan aj sám, no niektoré komentáre na adresu Milana sú od Vyvolených nemiestne a za hranicou únosnosti. Čudujem sa, že Milan s tvárou – však sa nič nedeje – to zvláda bez akýchkoľvek problémov.

– Večer sa nečakane ozval Sajfa, ktorí priniesol Vyvoleným dobrú správu. Na stavbu prichádzajú štyria stážisti – Marek (sádrokartón), Ivan (zatepľovanie), Monika (elektroinštalácie) a Kristína (vodoinštalácie). Prijatie nových súťažiacich bolo príjemné a úprimné, ale už zajtra nastanú prvé konflikty a noví Vyvolení nič nedajú tým starým.

[singlepic id=7148 w=420]

DEŇ PRVÝ – 23.09.2013

Po Norovom odchode z Domu snov najviac slzili oči Majke, ktorej odišiel posledný člen ich vybudovaného klanu. Noro bude chýbať určite nielen jej, ale aj mnohým divákom. Síce jeho pracovná morálka na Dome snov bola slabá, no patril medzi výrazných súťažiacich spolu s jeho taktikami, názormi a zábavkami.

Nesmieme zabudnúť na to, že Vyvolení si zo sobotného súboja odnášajú ďalší trest. Po jacuzzi prišli aj o kompletné vybavenie obývačky.

Vyvolení prišli na to, že prídu ďalší štyria stážisti – Marek, Ivan, Kristína a Monika. V sklade našli bezlepkový chlieb a Maja tvrdí, že práve Monika musí dodržiavať bezlepkovú stravu. Martinka sa novým súťažiacim teší, tvrdí že, Marek s Majkou budú veľmi dobrí kamaráti a Marcel Mareka neznáša a to sa podľa nej bude pekne biť.

Martinka je až po uši zamilovaná do Igora, ktorého nežne balí a snaží sa stále zaujať jeho pozornosť. Igor však tvrdí, že z jeho strany tam nevidí žiadnu príťažlivosť. Na záver hodnotenia dodá, že by ju musel rozložiť a následne ju nanovo poskladať :), aby tam preskočila iskra.

Sajfa na ďalší deň zobudil Vyvolených, ktorí si mali voliť stavbyvedúceho. Hlasovanie bolo jednoznačné, jeden hlas získala Majka, zvyšných päť hlasov získal Tomáš.

Na Zuzane sa začínajú prejavovať silné depky, nechce s Milanom ním tráviť dni v kuchyni, nechce s ním spávať v jednej miestnosti, nechce sa s ním rozprávať, nechce sa s ním baviť, chce ho zabiť :). Svoje divoké nálady predviedla aj pred Sajfom, ktorému jemne odpapuľovala, pretože sa jej nepáčilo, že Vyvolení si zvolili za stavbyvedúceho Tomáša a ten sa musí odsťahovať do luxusnej maringotky.

Tomáš po otitulovaní stavbyvedúcim zaviedol prvé pravidlá. Cigarety budú Vyvolení dostávať na prídel podľa vykonanej práce a pri jedení sa nebude fajčiť. Jeho fajčiarkske pravidlá mu schvaľujem.

Na stavbe bolo včera veselo aj vážne. Vyvolení si dopriali zábavku so zapaľovaním, snažili sa niekoľkokrát zapáliť zadok Igorovi. Igorovi sa však mohol stať aj vážny úraz, keď spadol z lešenia. Rekonštrukcia Igorovho pádu patrila tiež k vtipným momentom včerajšej epizódy.

Na stavbu prichádza Ing. Vladimír Andrejco, ktorý zadal Tomášovi nové úlohy: odšalovať veniec, položiť stropnice a postaviť prvé poschodie. Rozpočet na tento týždeň je opäť 5 000,- eur. Tomáš nemal problémy pri nakupovaní v obchode žiadne problémy, všetkému chápal a nakúpil len drobný materiál, pretože zvyšnú časť materiálu im doniesla stavebná firma DEK už minulý týždeň.

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
okkvp
Reagovat

Zuzinka je na pecku čenichovku

2
Elko
Reagovat

Zapaľovanie Vyvolených bola celkom zábava :-)))

3
okkvp
Reagovat

to srandování se mi tam strašně líbí :-)))

4
W - ten správny
Reagovat

Dnes som si to pozrel a neľutujem, Marcel s Igorom sú riadni šoumeni :D A Maja je neuveriteľne pekná.
Škoda, že už tam má prísť ten afektovaný chalan, ale tak snáď vypadne ešte tento týždeň :) prípadne snáď nebude až tak vidieť :)

5
Radim
Reagovat

Myslím si, že kadeřník Marek bude dost výrazná postava. Holky ho budou mít rádi a klukům bude asi lézt na nervy. Škoda, že tam neni Noro, spolu by si rozuměli :D

Líbí se mi jako Martinka chystá plány s příchodem nových VV :D

6
Pavlína
Reagovat

Souhlasím, slovenskí Vyvolení jsou výborní a bavím se víc než na našich VV. Tento týden bude asi hodně zajímavý. Nevíte jak je to s tím žolíkem? Na Facebooku se dá hlasovat za Vyvolených, kteří vypadli ve volbách.

7
okkvp
Reagovat

Nějak jsem málo vnímala medailonky a když jsem včera Tomáše viděla na nákupu, tak jsem si šla ověřovat jeho vzdělání. A celkem dost mi překvapilo, že má jen základku (podle medailonku).
S Marekem na stavbě bude asi sranda a i vzhledem k tomu, že se snad opravdu učil jen sádrošování, tak je pro souboj z misionářů nejvhodnějším kusem
Jsem napnutá a těším se na další díly

8
psice
Reagovat

Také jsem zvědavá, mimojiné jak nově příchozí VyVolení z misií budou zapojeni do klasických vyřazovacích soubojů, zda je vůbec budou moci ostatní nominovat za kuchárov atp., protože služby, kteří se noví VyVolení byli učit budou potřebovat až třeba za několik týdnů

9
Elko
Reagovat

okkvp: Tomáš to vysvetlil tak, že nedoštudoval strednú školu preto, lebo sa chcel osamostatniť a chce makať celý život.

6 Pavlína: Žolík – hlasovanie prebieha len na Facebooku a môže sa vyberať úplne zo všetkých aj z tých, čo už vypadli z Domu snov.

Tiež si myslím, že z tej štvorice stážistov budú najviac výrazní Marek s Monikou. Ivan vyzerá na tichého človeka a Kristína sa zviditeľnila zatiaľ tým, že nemusí chlapov, tak uvidíme čo tam s nimi spácha :)

10
BlaBla
Reagovat

Zuzka je šílená. Nevím samozřejmě, jak to tam chodí celý den, ale Milan mi nepřijde jako psychouš. Martina na něho začala nasazovat a Zuzana se opakuje.

Jinak jsou vyvolené SK výborní :-) není tam nuda a jsou tam celkem normální lidi :-)

11
okkvp
Reagovat

Zuzi je je prostě Zuzi – všecko přehání. Nejvíc mi ale fascinují ty šílený řasy i na práci

12
Elko
Reagovat

Šelma Zuzka v akcii :)
http://www.topky.sk/cl/1000708/1362215/Selmicka-z-VyVolenych-v-erotickej-akcii–Zuza–ty-patris-do-porna-

Tie srandičky, čo si robia navzájom nemajú chybu… Martina mala čiernu ruku ešte aj na druhý deň :-)))

13
BlaBla
Reagovat

Zuzka je prostě mladá a taky mi přijde celkem jednoduchá. Snaží se manipulovat s Tomem, nicméně se mi nezdá, že by ji na to dycky skočil. Včera už řasy sundala….

a jak jsem psala včera, že mi Milan nepřijde jako psychouš, tak včera jak zahlásil tu šílenou básničku, tak jsem teda koukala :-D

15
okkvp
Reagovat

14 – to jsem zvědavá co se z toho vyklube ;-)

16
Radim
Reagovat

14: ty vole, bude asi veselo :D

17
BlaBla
Reagovat

fakt Maja s Marcelem??? :-) a neříkal Noro, že má Marcel doma 8letý vztah??

Choroba??? Jen jestli to média nenafoukla :-) bo tam píšou, že „Je možné, že to bolo aj prostredníctvom sexu,“ čert ví, ale tak nedivila bych se :-)

18
Elko
Reagovat

17 BlaBla: no dnes bude Marcel s Majkou spoločne na nejakej večeri a potom to vyzerá na párty. Marcel si to zrejme vybral ako odmenu za Vyvoleného týždňa… tak uvidíme.

19
okkvp
Reagovat

Čaute lidi, Po té české bramboračce jsem se ještě chvíli křísila, tak jsem stihla akorát dojatě plačícího Marcela. Doufám, že tady mi štáb nebude tolik brnkat na nerv a užiju si pohádky i hádky.

20
Elko
Reagovat

19 okkvp: jo, bylo to dobré ;-) …byla i romantika :D

21
kozlík matěj
Reagovat

Ahojky. tak jsem si pobrečela, naštvala se, nas…la se a jdu se uklidnit k pohlavním chorobám slovenských VV. Těším se zas na Igorka, toho jsem si zamilovala.

22
BlaBla
Reagovat

Dobré dopoledne :-) první, jak jsem ráno vstala, tak jsem se mrkla na poslední díl :-)) napnutá jsem byla jak kšandy a opět nezklamali robotníci :-)
Někde jsem četla v diskuzi, jak někdo nehezky psal o Marcelově tvaru lebky… dnes jsem si všimla, že z profilu vypadá jak faraon :-D má takovou fazolku :-) ale nemyslím to zle :-)

zuza byla opět na facku, na Tomášovi jsem si zatím skvrn nevšimla :-))

Vtipné bylo, jak maminka Marcela řekla, že Maja se jim páčí, ako kamarádka pro Marcela :-)) nicméně schválené to asi je, tak mlaskání pod peřinou bylo :-))) no uvidíme, co z toho bude. Jestli vypadne, tak se to nedozvíme…:-/

Líbilo se mi, jak se kterási ta nová zastala Milana.

23
okkvp
Reagovat

22 Se jmény misionářů mám taky ještě velké problémy. Bezproblémově si pamatuju jen kluky, holky se mi navíc pletou i mezi sebou. Musím se soustředit na zub = Monika ;-)

24
okkvp
Reagovat

Konečně jsem dokoukala a už se zas těším na večer. Nicméně trochu s obavami, protože i Martinka mi baví a ještě bych o ni nerada přišla. Oni mi tedy baví všichni, je to zajímavá skvadra a na rozdíl od českých VV tu štáb s příběhy pracuje dobře – člověk si zanadává, zaúpí, posměje a spokojené jsou i dojaté plačky. Balzám na duši. (zvlášť po té PrimaŠŠToma šaškárně)
A chtěla bych tričko s Igorem a Bandou

25
Radim
Reagovat

Souhlasím, slovenskí Vyvolení jsou výborní. Viděl jsem upoutávku Vyvolení – DRUHÁ FÁZE, všechno bude jinak, nevíte co to je?

26
okkvp
Reagovat

25 – no v každém případě se poněkud změní vysílací schema

27
okkvp
Reagovat

Hláška „Dámy sa idu okupať“ a s nimi ide vrchní lázeňská Marek – normálně ležim :-))))

28
okkvp
Reagovat

No a teď neležim, ale držim palce. Nevim jestli už jsem postižená bo co, ale ty sobotní studia – súboje se mi zdají týden od týdne lepší. Dneska mám celou dobu pusu od ucha k uchu :-)

29
BlaBla
Reagovat

já dnes viděla zatím jen kousek, ale už sem zvědavě letím poštubovat, co je nového :DDD

23, 24 jak jsi napsala zub, tak se mi k němu okamžitě přiřadil obličej :D a pravda, tady jsou pravidla jasná a dodržují se. Není to taková komedie jak u našich. Ty jsem neviděla od čtvrtku, jen jsem četla, že Mirka odešla a ani mi nějak moc zatím nechybí…

Jdu se dodívat na včerejší díl SK…:-) Bo Igorovy zpěvy mi rozjasnily den ještě víc :D a triko bych s tou dvojkou brala taky :D

30
okkvp
Reagovat

29 – ale v noci před spaním byla u českých výživná hádka

31
cathy
Reagovat

Tak jsem si tu poléčila nervy. Tihle VV mě fakt baví! Igorův smích, Zuzy řasy, Milan, tresty štábu…. Takhle to má vypadat!
A ne nějakej debilní Hradil a jeho návraty a protěžování.

32
BlaBla
Reagovat

aaaa…tak Milan odešel…no Martina je potvora, to víme :-) a dnes není asi rekap, že?? Takže choroba až v pondělí :-( to je škoda :-( Marcel opět nezklamal a Igor taky :-) No zítra to bude dráma :-))

U našich opět hádka?? :-) ti nedělají už nic jiného :-) ale jelikož bude dnes na sk prostoj, tak kouknu na ty naše…teď jsem se mrkla na primu do archivu a pořád tam není duel z pátku…zvláštní…

33
Elko
Reagovat

32 BlaBla: dnes bude rekap – http://reality-show.panacek.com/30047-vyvoleni-dom-snov-show-opusta-najstarsi-sutaziaci.html okkvp sa vyjadrila, že ho napíše odpoledne.

34
okkvp
Reagovat

mám sice zpoždění jak prase, navíc jsem před chvílí zjistila, že jsem na začátku kus neviděla, ale rekap už se tvoří a bude ještě dnes [do půlnoci to snad stihnu ;-)]

Přidat komentář