Panáček v reality show

Výměna manželek IV. – 1.díl – Dominantní ředitel školy ovládá rodinu i Výměnu (8.3.)

8. Březen 2009 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Tak jsme se všichni dočkali, v neděli 8.3. uvede tv Nova první díl čtvrté řady reality show Výměna manželek.

Třetí řada je k zhlédnutí na internetových stránkách TV Nova. Zklamu ale ty, kteří by rádi viděli 1. a 2. řadu. Pro ně nemá Nova vlastnická práva k internetovému šíření, škoda. Natočeno je 8 dílů.

Uvnitř článku online video Co jste v televizi neviděli aneb epizoda o jogurtu. Vřele doporučujeme ke zhlédnutí. Článek obsahuje i desatero pana ředitele pro svoji ženu Dagmar, jak se má v Ostravě chovat.

V prvním z nich se můžeme těšit na rodinu z Poděbrad. Manželka Dagmara je pošťačka, její manžel Jiří je ředitelem základní školy. Řídí nejen celou školu, ale i domácnost. Do pořadu přihlásil rodinu sám, dokonce i napsal manuál pro novou manželku.

Druhá rodina žije na sídlišti v Ostravě. Paní Karla si dodělává rekvalifikační kurz na prodavačku. Její manžel Petr je romského původu, vychovávají šest dětí, Petr se stará o domácnost.

První díl čtvrté řady Výměny manželek nasadil opravdu vysokou laťku. Pokud výběr dalších rodin bude ve stejném duchu, máme se na co těšit.

I když je k dispozici video dnešní Výměny, uvádíme stručný obsah prvního dílu, třeba zrovna pro ty, kteří ještě neměli čas tento díl vidět.

Výměna manželek: Poděbrady a Ostrava

Dvě zcela odlišná města a v nich i dvě rodiny, které už na první pohled nemají nic společného. V Poděbradech žije rodina ředitele školy Jiřího, který řídí nejen školu, ale i celou domácnost. Do Výměny přihlásil manželku Dagmar on, napsal manuál nejen pro ´novou ´manželku, ale sepsal manuál jak zvládat odloučení i pro svou vlastní ženu. Mají jediného, dvanáctiletého syna.

V Ostravě jde o smíšené manželství. Manžel Petr je romského původu. Je doma na mateřské a očividně zvyklý zvládat celý chod domácnosti. A ta je hodně početná, mají šest dětí. Manželka Karla zrovna dokončuje rekvalifikační kurz na prodavačku. Žijí na sídlišti, v malém bytě, kde hlavním zdrojem zábavy je televize.

Klasický úvod, počítání postelí a čtení manuálu.

Následuje přivítání a první seznamování. Od první chvíle je jasné, že pan ředitel si Výměnu užívá, chce mít vše pod kontrolou. I hygienu syna, což v jeho věku působí trochu směšně. Nová maminka si se synem padne do oka, je vidět, že mu pozornost chyběla, je rád, že se mu věnuje. Ráno ji oba noví chlapi opouští a ona se doma nudí. Má od paní domu navařeno, krabičky na několik dní. Jenže to ráznou paní Karlu naštve a začne vařit sama. Ředitel řediteluje i doma. Má pod dohledem pračku, syna a zvládá i předvést, jaký je borec a cvičí. Na závěr nová manželka poznamenala, že za celou dobu cvičil jednou, prostě se předváděl.

Návštěva vesnice trošku oživí stereotyp, který v Poděbradech vládne. Čerstvý vzduch a hned je z toho nemocný kluk (36,7 °C – poznámka SUNíčko). V posteli se mu líbí, komu by se nelíbilo, když se s ním má nová maminka čas mazlit. Po dlouhé době opět dítě, které má relativně vzorné domácí zázemí a stejně prohlásí, že je škoda, že výměna tak rychle skončí. Maminka mu nechybí. Je potřeba si válení v posteli ještě užít. Jenže Karla je zkušená matka, ta ví, že zábava je lepší než simulování. Zahrát si fotbal je daleko lepší, než ležet v posteli.

Nuda graduje, Karla se rozhodla překvapit Jiřího ve škole. Záminka se najde vždy, tentokrát to byla svačinka. Pan ředitel je skvělý herec. To Karla odhadla dokonale. Poslední večer by syn i Karla přivítali návštěvu pizzerie, ale pan ředitel to organizuje po svém. Pizza se objedná domů! Loučení a domů jede i Karla.

A jak to šlo v Ostravě

V Ostravě po prvním dnu atmosféra houstne. Dáša je zakřiknutá, evidentně není zvyklá projevit vlastní názor, natož poroučet tak četné rodině. Jenže tam to jinak nejde. Ani vaření pro tak početnou rodinu není pro ni jednoduché a výsledek rodinu nenadchl. Ještě že Petr zvládá vařit. Co zvládá celá rodina, je sledování televize. Celý den, od rána do noci. To Dáša nechápe. Její pokus udělat jeden den bez televize skončí napětím a hádkou v rodině. Chtěla na výlet na Hukvaldy, přitom v Ostravě je památek pro tak početnou rodinu také dost. Petr vytušil, že cestování s tak početnou rodinou a navíc s náhradní maminkou, by byl problém. Náhradní řešení je procházka v blízkém lese. Tu si všichni užívají. Nesmím zapomenout na návštěvu v romské komunitě. Dáša měla obavy, dokonce i o boty, ale tak srdečné přijetí určitě nečekala.

Další její pokus o vaření dopadl fiaskem. Přesolený bramborový guláš nechtěl nikdo. Atmosféra byla i nadále napjatá, Petr jí vyčítal, že nemluví, že je zakřiknutá. Správně ale rovnou odhadl, že je asi na vině její rodinné zázemí, že ji manžel deptá. On i jeho žena atmosféru v rodině z Poděbrad vystihli po pár dnech velice trefně.

Výměna manželek 1. díl končí a je tu z očí do očí

Jiří svou ženu přivítal podobně jako třeba školníka, co se vrátil z dovolené. To Petr s Karlou se vítali srdečně, bylo vidět, že jeden druhému chyběli. Chování Jiřího při závěrečném hodnocení nemá ani smysl přepisovat. Jemu Výměna nedala nic.

Škoda, zrovna on by pohled do zrcadla a následnou změnu sebe sama potřeboval jako sůl. Hlavně změnit postoj ke své ženě a synovi. Více citu, méně tabulkových rozkazů a důvěry by jim všem prospělo. Jenže Jiří dal jasně najevo, že rodina z Ostravy ho nemá co poučovat.

Domácí přivítání v Ostravě bouřlivé, v Poděbradech kdo čekal něco podobného, tak bohužel. Syn u stolu, otec organizoval přivítání a maminka jako celý pořad, smutně a mlčky přihlížela.

Líbilo – nelíbilo, zapojte se do diskuse, každý názor je vítaný.

Výměna manželek IV. 1. díl – co jste v televizi neviděli

Desatero pana ředitele pro svoji manželku Dagmar, jak se má chovat

1. Tam, kde jsi, mají svůj vlastní systém
2. Dbej na sebe, uprav se, oblékni
3. Netrápit se, nestýskat, ale těšit se
4. Když budeš chtít křičet nebo plakat, počítej do desíti a představ si něco hezkého
5. Nebreč, spoustě lidí by to udělalo radost, nedovol, ať ti to přejí
6. Nemysli na to, co se děje v Poděbradech, tam je všechno ok, taťka to má pod kontrolou
7. Hlavu vzhůru
8. Pohled do očí
9. Nebát se komunikovat
10. Nesmí se ti stýskat, čas by utíkal pomaleji

Výměna manželek 2009 1. díl – video online

Výměna manželek 2009 1. díl – co napsali jinde

Výměna manželek: macho plakal, ředitel panoval / revue.iDNES.cz
Ředitel z Výměny manželek: Je postrachem školy! / Blesk.cz
Jiří Cabrnoch z Výměny manželek: Umění manipulace a střihu nezná hranic! / Nymburský deník
Nové díly české Výměny manželek z Novy začala vysílat i Markíza / Digizone.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
Pattrick
Reagovat

Skvělé, naprosto drsné. Pán „cikán“ přesně poznal co je ta ženská zač. Ponpatoflačka jako prase, takhle nesympatického manžela co má, je naprosto otřesné, ředitel, který si hraje na něco víc a absolutně ignoruje svou manželku. Přesně jí to řekl a v ten moment mě zamrazilo, protože mi to bylo jasné, ona celou dobu byla bez ducha, mimo, protože doma to určitě nemá lehké, už jen, že sepsal plán a pro ni plán, ten se určitě kurví ve škole, hraje si na něco.

Druhá žena „sociálně slabší“ naprosto skvělá, vyšla z toho jako skvělá ženská, která svou rodinu miluje i přes všechno. Prostě ostravská rodina vyšla jako skvělá rodina, která se má ráda a z toho žije a myslí jenom pro rodinu.

Řiditelova rodina, tam je to vše pod vládou ředitele, který si pije suché martiny a vychová syna absolutně po svém, je jak druhá matka. Nesympatický, arogantní a ze syna dělá hrozného dementa, bohužel, je to tak.

A konec.. čau, rád tě vidím .. Panebože, silné kafe na první díl, hlavně co se z psychologického vztahu týče.

Reagovat

To byl tedy lahodný díl, ty hlášky, ty rodiny :) I já bych chtěl, aby mně někdo ve 12 utíral nožky :) Chudák kluk. Ale vysokou nepochybně vystuduje :)

3
Delphia
Reagovat

Naprostý souhlas!!
Pana ředitele bych doma mít nechtěla ani za nic. Hrůza. Od začátku až do konce. Mistr světa amoleta. Nesympatické sebevědomí, kdyby alespoň bylo na co..

Doufám, že se jeho manželka si z toho něco vezme a pomůže jí tato zkušenost, aby si trošku prosadila i to svoje. Nedivím se, že působila tak, jak působila. Smutná, bez sebevědomí…ztracená sama v sobě. Kuba vypadal jako fajn klučina, ten se určitě neztratí.
Naopak druhá rodina mně mile překvapila. Na první pohled chaos měl překvapivě jakýsi řád..děti opravdu celkem samostatné, věděly, co se od nich očekává, TV přes den hraje i u nás a nemyslím si, že je to nějaký problém, pokud člověk vyvíjí i jiné aktivity, sport, procházky a tak.
Tatínek mě dostal – evidentně měl manželku Karlu hodně rád, asi spolu dobře fungovali. Taky mě dostalo, jak odhadl paní Dagmaru a jejich poměry doma…fakt jsem se pobavila.

4
Petr Novák
Reagovat

Taťka ředitel: Vyšel z tohohle dílu jako blbec, chudák… na začátku si myslel, jak je cool a ke konci měl na krajíčku. A zítra šup do školy. Docela ho lituju.
Klučík: Chudák, rozmazlenej a na svůj věk by měl být soběstačnější. :-)
Mamina ředitelová: No ta-ťka z O-stra-vy jí docela srážel. Jinak normální mamina, co televizi moc nedá.
Ta-ťka z O-stra-vy: Typický příklad na záčátku jasného záporáka, který se vyrýsuje v kladnou postavu. Dobře si před kamerou masíroval ego. :-)
Mam-ka z O-stra-vy: Tak částečně to samý co ta-ťka… víc k ní asi nemám co říct.
Nej-star-ši kluk z O-stra-vy: No nevím no… s tímhle typem bych na pivo (v jeho případě na rybízový džus) asi určitě nešel.
Nej-mlad-ší hol-ka z O-stra-vy: Správnej prcek :)

5
ajda
Reagovat

Skvělý první díl!
Bylo by zajímavé vidět atmosféru v rodině ředitele při dnešním vysílání Výměny. A co teprve zítra, až se ponese chodbami školy. Celou pracovní dobu stráví na netu při hlídání reakcí na pořad.
To v Ostravě si to určitě užívali, šťastní, že se taky vidí v tv.

6
jana
Reagovat

myslím ,že pan ředitel chtěl aby to dopadlo jinak . Měl být za jedničku , vyšel z toho však strašně .Lituji jeho paní a jemu to přeji .

7
Uhava
Reagovat

Hrůůza, chudák paní „leklá ryba“ uplně ubitá. Manžel samolibej chudák. Ostravští báječný.Pan mě překvapil už tím, jak se dokázal postarat o vaření a úklid. Odhad na rodinu pana ředitele pasoval až překvapivě přesně. Myslím, že se nenajde žena, která by paní Dáše manžela záviděla. Kubíka je mi líto, předvádět před kamerou jak pečuje při hygieně o 12letého kluka je pěkná hloupost.Akorát se mu budou ve škole smát. Z mého pohledu jsou ostravští fajn lidi. V Poděbradech se moc nežije, tam si řeší komplexy na svých nejbližších pan ředitel zeměkoule. Je to moc smutný.

8
Hanka
Reagovat

Pan ředitel je samolibý idiot, který na konci pochopil, že bude za blba, ale kdo chce kam, pomozme mu tam. Zbytek jsou fajn lidi, a Dáši přeji aby zvedla hlavu a doma si dupla.

9
renata
Reagovat

no podle mého vždy záleží jak to tv podá vždy udělají z někoho blbce a druhá strana super ,takže beru to tak že do toho šli a sami nevěděli ,co z toho v tv vyleze

10
Ája
Reagovat

Nejhorší byl ten konec-„pan ředitel“ tam šel mezi 4 oči už s tím, že ty lidi jsou pod jeho úroveň a tak se i choval… Druhý pár sice na první pohled nevypadal že maji IQ génia, ale moudrý a slušný člověk se nad ostatní nepovyšuje(viz ten ředitel).
A ten manuál pro tu paní Dagmaru mne také dostal-vyloženě bylo jasné, že se má chovat před kamerami tak, aby neztrapnila svého pana ředitele. A synáček by všechno také zvládl sám, jenže bohužel už byl navyklý, že je pod dozorem a koneckonců nevypadalo, že by mu to vadilo..rodiče vidí v něm budoucnost, to je hezky řečeno, ale v jejich případě to bude znamenat, že na kluka budou klást zřejmě velmi vysoké nároky(tedy spíše otec) a kluk bude pěkně pod tlakem.

11
jana
Reagovat

paní byla dost nešťastná , pan ředitel asi chtěl aby ten kdo bude za … byla ona ,ale je to naopak. Dlouho jsem neviděla někoho tak samolibého jako je on , paní z Ostravy to dobře odhadla a nemusí mít ani školy jako on. No nechtěla bych být zítra na ředitelské poradě v jeho kůži.

12
Ada
Reagovat

Taky mi bylo moc líto paní Dáši. Ten její ředitel ji zpucoval i za ten skoro jediný pokus o vlastní iniciativu – den bez televize. (Co jsem ti napsal do itineráře?). Že se to nelíbilo ostravské rodině, když je na TV zvyklá, se dá pochopit, i to, jak to dopadlo, ale i pokus se počítá. A ten panák jí za to vyplísní! Myslím, že ona bude pořád tak smutná a tichá a radši se nebude už o nic pokoušet. To by se musela rozvést, aby trochu rozkvetla, protože tenhle „pan dokonalej“ se už nepředělá. Tohoto „pana ředitele“ bych nechtěla ani kdyby byl poslední chlap na světě.

13
Soňa
Reagovat

Z pana ředitele jsem naprosto zděšená. Na první pohled působí jako úchyl. Po chvilce sledováni jsem zjistila, že se opravdu tak chová. Je na sebe hrdý a myslí si, že všechny ženské si z něho sednou na zadek, ale je to opačně.Je trapný, slizký, arogantní, falešný, nadřazený a ve škole ošuká každou kolegyni, která se nechá. JE TO HROZNÁ PŘEDSTAVA,ŽE JE ŘEDITEL ŠKOLY!!!!!!! Jeho manželka, je díky jemu zralá na léčení. Chuděra, ať ho kopne do zadku a žije si s výborným klukem vlastní život. A OSTRAVSKÁ rodina? Ze začátku jsem z toho měla obavu, ale zdravá a luxusní rodina. Chválim a pan ředitel by se měl od nich učit a možná by pochopil,co jsou mezilidské vztahy. rodina se netočí kolem jedince, ale je to o MY – MY všichni, NEEEEEEEEEE JÁ. Je to šmejd, ať ho degradují!!!!!!!!!

14
Iva Rusková
Reagovat

Vždy je to konfrontace rúzného pohledu i žití.Ale nyní jsem byla zděšená a proto to nemohu nechat bez odezvy!!!
Paní pana ředitele je totálně jemu odevzdaná a bez života,a on ji naprosto záměrně uvrhl do tohoto pořadu,protože se chtěl on sám předvést a věděl,že v pořadu se do problémů může dostat pouze jeho paní.Ctím lásku k životu a vzájemnost,kterou tam nám všem předvedla druhá strana-cikáni,i odhalení té paní z Ostravy,že je v rodině pana ředitele,kde neexistují city.A to ten pan ředetel citlivým lidem velmi jasně nám všem ukázal,i když je mi jasné,že se chtěl presentovat jako nejlepší.Jeho 12 letý syn vůbec neznal volnost života a věku a to je zavádějící.Docela mě pobouřilo,že tak egocentrický člověk dělá ředitele školy.
Shrnuto.Pa

15
Jana
Reagovat

No, vidím, že se shodnu s většinou.
Pan ředitel – no hrůza. Jak tam seděl v ředitelně rozvalenej s rozhalenkou a řetízkem na krku. A ten jeho manuál, ach jo.

16
JJ
Reagovat

Ředitel dojel na své ego jako pan Jehlička (s blondýnkou Petrou). Chtěli být nej a vyšli jako nafoukaní samolibí blbci. Ta rádobymoudra co tam vyblil ředitel na konci, tak to byla fakt síla, nacvičená věta, která dokreslila obrázek nafoukance.

Je trochu nefér srovnávat vztah k dětem u pracujících rodičů a u nepracujících (samozřejmě se 6 dětmi – jak jinak, dávky na 6 dětí jsou určitě pěkné dávky) Je jasné, že když celý den ležím u televize v malém bytě (tedy pardón poté, co uvařím) tak si ke mně děti lehnou a mazlí se. Vždyť Ostraváci se dětem také moc nevěnovali, šup před televizi a bav se. Jít na procházku to bylo pro ně asi něco nového, zahrát si společenskou hru – nemyslitelné.

Nejspíš bych také volila tu veselejší rodinu, děti byly uvolněnější a vztah dospělých byl záviděníhodný (romantika po 17 letech se hned tak nevidí). Je fakt, že nechodit do práce, tak u nás v rodině bude také veseleji.

Kdyby šla výměna na 100% tedy aby manželky chodily do práce, tak to by teprve byla realita. Pochybuji, že po šichtě pošťačky, která klidně udělá denně 10km by Karla měla sílu každý den vařit oběd a ještě uklidit dům a ještě si jít zakopat ven s míčem.

Jinak super pořad, jen tak dál.

17
Romča
Reagovat

Skvělé! Tolik člověčiny čišelo z té ostravské rodiny! Udělali pro Romy mnohem mnohem víc než všichni politici dohromady. Oba sympatičtí, úžasné oči, fotogeničtí. Měli by jim nabídnout nějakou spolupráci v TV , to by mělo sledovanost. Muž je tam Muž, žena je Žena a děti jsou Děti :-) Musím to vidět ještě jednou!
Je mi osobně velmi líto nebohého 12 letého chlapečka, co „má budoucnost“, pan ředitel neví, co mluví a frajer je, ale libovej. Můj syn ve 12 machroval na skejtu a točily se za ním holky, ředitelského synka by tatík snad nejraději ještě přebaloval…

18
A Vůbec
Reagovat

Řediteli!!!
Pěkně jsi to posral!!!

19
Karel
Reagovat

Jen pitomci tomu všemu věří.Myslíte,že jako ředitel se bude s řetízkem na krku rozvalovatl v ředitelně? To jen Nova zaplatila dobrovolníky,aby si na to hráli.Jde jen o sledovanost! Přece se debilní diváci Novy nebudou nudit u normálního průběhu Výměny manželek.V každém díle „musí“ být konflikt!!!!!!!!! Pokud by šel „normální“ člověk do této stupidity,tak se bude určitě i normálně chovat,ale pro sledovanost a pár grešlí retarďák udělá vše. Já jsem sledoval na STV 1 finále,kdo se za SR dostane do Eurosongu v Moskvě,tak jsem si tady chtěl přečíst nějaké reakce,ale toto jsem nenašel,jen ty bludy o pořadu na Nově,tak jsem reagoval,jak jsem reagoval, jste blbí,že tomu věříte-jen Nova chtěla „konflikt“,tak ho měla.

Reagovat

Karle, možná Vás to překvapí, ale vaše věta To jen Nova zaplatila dobrovolníky,aby si na to hráli není nic jiného než pravda. TV Nova skutečně zúčastněným párům za účinkování ve Výměně manželek platí. Tuším, že to bylo něco kolem 50 000 Kč. A ano, TV Nova si tedy do Výměny manželek zaplatila dobrovolníky, protože manželské/partnerské páry se do této reality show přihlásily zcela dobrovolně. Na tom není vůbec nic šokujícího.

Jinak jsem pitomý a blbý :)

P.S.: Eurosong je v ČR mrtvá soutěž :)

21
Karel
Reagovat

SUNíčko, samozřejmě,že vím, že jsou rodiny nějak honorovány,ale aby se za takovou almužnu dobrovolně propůjčily k takovým scénám, která je okamžitě v očích nejen svých blízkých a sousedů, degraduje, tak to udělají jen pod „nátlakem“ ztráty směšného honoráře a pokud jim to za ty peníze stojí, tak to jsou opravdu zoufalci, kteří pro peníze udělají vše,co se po nich požaduje. Přece takový ředitel by měl být natolik „uvědomělý“, aby si dokázal představit dopad svého vystoupení v TV. A pokud nemá žádné morální zásady a hodnoty, tak na svém místě nemá co dělat. A pokud má aspoň minimální IQ, tak si to uvědomí-to si protiřečím.
A co se týče Eurosongu, vím, že je v ČR prakticky mrtvý, ale to bylo jen organizací. Právě SR to udělala na rozdíl od nás moc dobře.Také se mi samotný Eurosong nepozdává, hlavně svou kýčovitostí,ale když už se toho nějaká země účastní, tak to má udělat tak, aby to stálo za to. Vždyť to byly jen vyhozené peníze.

22
RAINMAN
Reagovat

SUNíčko, od kdy používáš 5. pád???

23
RAINMAN
Reagovat

Kdo mi vysvětlí, proč část dětí z ostravské rodiny byla zcela bílá, a část jaksi hnědá???

24
JK
Reagovat

Muzu Vam rict, ze reditele znam a je presne takovej jako v tomhle dile…. obrazek necht si kazdy udela sam….

25
Bižuna
Reagovat

Kdyby moje dítě chodilo do školy řízené tímto ředitelem asi bych neváhala a dítě dala do jiné školy, třeba 10 km daleko. Zaráží mě, že na ředitle se dělá výběrové řízení – buď neměli žádného jiného kandidáta nebo nechápu, jak takovýho vola mohli vybrat.

26
ajda
Reagovat

RAINMANe,
co na tom nechápeš? Smíšená rodina – smíšená barva pleti. Geny a genetika, tam hledej vysvětlení.

27
hanka
Reagovat

Raimanne, doporučuju zákony dědičnosti od Gregora Mendela, tam se dovíš věci.:-)

28
Ada
Reagovat

Bižuno, právě že takovéto týpky bohužel dost často vybírají. Protože o sobě nepochybujou, uměj se prodat, naučej se pózu a fráze, které se od nich čekají. A takového pak vyberou spíš, než obyčejného chlapíka se selským rozumem a přímým jednáním. Pak šéfuje nadutej frajírek, který se obklopuje kvokajícím stádem, a kdo má vlastní názor, musí to dobře maskovat, aby měl klid na práci.

29
Scalex
Reagovat

Bydlím ve městě, kde pan ředitel řediteluje, znám i tu školu a můžu říci, že z mnoha referencí mých dobrých a spolehlivých zdrojů je to ještě větší debil, než jak to ukázal pořad (a paní Dagmar ještě větší chudák). A znám lidi, kteří své děti dali radši na jinou základku, i když je to dál. Jiřího milostné avantýry jsou už takřka veřejným tajemstvím.

Lituju Dagmar, viděla, že v cikánské rodině v malém bytě se žije líp a srdečněji než „na zámku“. Že existuje chlap, který si své ženy váží a na cestu jí dává lásku a objetí a ne manuál a chladné zamávání.

30
kl
Reagovat

připomínalo mi to jeden horrorový příběh o psychopatovi, co týral svoji manželku a syna “ trestal “ análním sexem v koupelně.Ale možná se mýlím…kéž by

31
Jája
Reagovat

Ředitel je debil, jeho žena chudák. Ostraváci jsou normální rodina, která funguje. Z ředitele-psychopata mi bylo chvílemi až špatně, protože jsem něco podobného měla doma. Naštěstí už nemám. On se promyšleně snaží sebrat své ženě i toho kluka (syna). Masíruje ho tak, že se mu po ní ani nestýskalo…Měla by zdrhat,dokud je aspoň trošku času. Jinak až bude kluk větší, bude se k ní chovat stejně jako ten magor. Doufám, že i na něj někdy dojde a něco hnusného si vyžere.

32
Jaru
Reagovat

A co na takového ředitele říká zřizovatel školy? Neměli by se páni radní zamyslet nad tím, co si dosadili za veš do školy? Chtělo by to nový konkurz a výměnu. A totéž vzkazuji i manželce. Než takový vztah, tak radši nic.

33
Majka
Reagovat

Pan ředitel chtěl zapůsobit a měl jasnou představu „Chci, aby si o mně žáci říkali, jaký jsem frajer“ … bohužel :o)) se zapsal tak, jak pravděpodobně nechtěl. Samolibec, egoista, snobák – každým coulem. Na jakou příkladnou vlastnost jsem zapomněla? Narcis? Každopádně při shlédnutí upoutávek na tento díl jsem měla téměř jasno, že mě zase nadzvednou „kikáni“. Opak je pravdou. Až na občasné „úlety“ Petra, šlo o naprosto normální rodinu s ženou Karlou, která své děti miluje a nestydí se ukázat jim své city. To druhá rodinka, byl opravdu extrém. Sobecký, chladný a „zvláštní“ vztah těchto dvou samolibců, mě dostal ze židle. Žádné city, či projev náklonosti – lásky. Žádné obětí po 10 dnech, žádná pusa na přivítanou synovi!!! Hrůza!!!

34
janna
Reagovat

Čím víc se pořad blížil ke konci, tím víc mi ředitel připadal přinejmenším jako neuvěřitelný hňup, no a se závěrem pořadu jsem už nepochybovala, že se jedná o psychopata. Tato „vada“ mu neumožňuje uvědomit si, jaký ubožák je, a tím se vysvětluje nepochopitelné, a sice že byl ještě schopen se dobrovolně prezentovat v televizi. Mít vedle sebe manžela Karly v ženském vydání, tak si ani neškrtne. Dáša vypadá jako oběť domácího týrání (alespoň toho psychického) a zřejmě už je roky života s tímto žebrákem natolik psychicky zdevastovaná, že už se ani nepokusí o odpor. Bůh ví, čím vším ji drží v šachu. Myslím, že i ten její určitý citový chlad byl prostě jen obranou a těžko ji za to odsuzovat. Snad se jí podaří s tím nakonec něco udělat.

35
Martin Kříž
Reagovat

Po první reklamě říkám mamce: Ten pan ředitel je teda pěkná píča.

36
Majka
Reagovat

:o/ omluva za ty hrubky, psala jsem v rozčilení :o)

37
Laďka
Reagovat

Pan Jiří na mě zapůsobil, jako narcistické, egoistické, metrosexuální hovádko s pocitem absolutní moci a nadřazenosti. Nejprve nám předvedl, jak zvládá vše sám. Staral se o syna, vypral a udělal věčeři. Následně si v „ryflích“ zacvičil (budu se opět smát) před kamerou. Scházelo jen, aby se kameramana zeptal „Vypadám dobře?“. Od pohledu „středobor světa“ před kterým si každá ženská musí sednout na pr…, protože n je tak jedinečný…dokonalý a nejlepší… Zvracela bych z jeho průhlednosti, kdy Karlu chválí, jak si získala chlapce a jeho city a v závěru řekne, že mu výměna nic nedala! Jeho „viditelný zmatek“, kdy mu Karla přivezla oběd!!! Opět jsem slyšela, jak mu v hlavě alarmuje „Jak teď asi vlypadám“… Hrůza, tak nesympatického idiota jsem již dlouho neviděa…

38
Laďka
Reagovat

…a ještě něco. Naprosto mě zděsilo koupání téměř 11letého synka tatínkem. Opláchnu Ti zadíčka, pojď vyndám Tě z vany a osuším … už vidím jen to, jak tatínek ředitel zamkne dveře a hraje se synkem hru pro dopsělé… Sorry, ale opravdu to působilo úchylně!!!

39
anja
Reagovat

no koukám, že se do většinového názoru nevejdu, protože……. – když si položím otázku s kterým z těch dvou chlapů bych zvolila žít manželský život, tak mi jednoznačně vychází pan ředitel než pán na mateřské :) přeci jen by bylo pro mě pro život přijatelnější mít za manžela člověka, který má všechno naplánované a ošetřené manuály do puntíku, než s člověkem, který čeká u dívídíček až mu porodím šesté sedmé osmé dítě aby bylo na chleba :)) klidně mě kamenujte :))

40
Jana
Reagovat

No ředitel byl narcis,o tom žádná.Ale ten druhej chlap ,taky nic moc,to souhlasím.Ani on ji sebedůvěry nedodával,když kritizoval např. bramborový guláš,což bylo zbytečný. A jeden den bez televize taky vydržet mohl.

41
janna
Reagovat

anjo, když to stavíš takto, položila bych si otázku spíš tak, se kterým z těch dvou chlapů bych zvolila žít manželský život tak, aby to bylo dobré pro dítě. Dítě přejímá vzory, v tomto případě se říďův kluk bude pravděpodobně chovat k ženským tak otřesně, jak to vidí u otce. A dost možná už se tak ke svojí mámě chová.Takže teda raději Petra a tv konzum, než nechat ředitele křivit dětskou duši.

42
Tomáš
Reagovat

plně souhlasím se vším, co jste psali o Ředitelovi. I bych to viděl na to psychický týrání, jak to tady někdo zmínil. Je neuvěřitelný, jak něco TAKOVÝHO může ředitelovat a vůbec se ještě cpát do televize. Ale určitě dostane, co chce. Dnešek, a doufám následující dny, asi nebude mít zrovna příjemný :)

Jinak jsem dost šokovanej z ostravskýho páru. Takhle se k sobě chovat po 17ti letech, teda klobouk dolů. Bych to pochopil, kdyby spolu byli rok, ale tohle…prostě závidim :) a držim palce, ať ještě pár let přidaj.

43
ajda
Reagovat

Postavili proti sobě dvě zcela odlišné rodiny. V rodině ředitele vládne ješitný narcisista. Žena nemá vlastní vůli a co bude ze syna, to se ukáže za pár let.
Proti nim se jeví ostravská rodina jako pohodová, bezproblémová. Jenže i tady není vše v pořádku. V romských rodinách jsou děti nadevše, hlavně jsou i zdroj příjmů. Manžel nepracuje , důvod neznáme, zřejmě jsou zvyklí žít za pomoci sociálního systému a děti přejímají tento vzor.

Viděli jsme pár dní, ale když zhasne kamera, tak realita bude malinko jiná. Děti ve škole, Petr se stará jen o ty nejmenší, uvaří a co dál? Lehne k tv a děti s ním. Nejstarší syn prohlásil, že když se pokazila televize, nastala u nich krize, hodina nervů, než se otec vrátil s novou! To dokazuje, že jako rodina zase až tak dokonale také nefungují.
Hlášky Petra byly občas trefné, vtipné k dané situaci, ale měli obrovskou výhodu, že druhá rodina byla takový extrém. Možná by to až tak idilicky neproběhlo, přijet do Ostravy rázná ženská a ne zakřiknutá a psychycky zdeptaná Dáša.

44
Marie
Reagovat

ano, spousta názorů s kterými nejde nesouhlasit – i když já raději bych dala přednost nejisté budoucnosti – kdo ji má dnes jistou? – před manuálem.Těžko by mě finanční zázemí o chladných a prázdných nocích zahřálo,sotva by mi poradilo, povzbudilo nebo jenom tak tiše nechalo dobít baterie na své hrudi – ač nemusí být zrovna frajersky vysportovaná.
Pořád mi chybí, byť jen jeden ohlas, od kámošky na paní Dášu,nebo je to jenom můj pocit, že ji pan ÚŽASNÝ potřeboval jenom ke zplození své budoucnosti,prostě mít dítě je in,k ředitelské roli nezbytnost? Dej Bože, ať se mýlím.

45
ter
Reagovat

mně je nejvíc líto toho učitelovic kluka, aby mu v jeho dvanácti letech psal domácí úkoly tatínek a připravoval mu i aktovku, to je fakt síla… a ty melírky na hlavě bych mu teda v jeho věku taky zatrhla, nezlobte se na mě, vyroste z něj metrouš… kluk má lézt po stromech a ne simulovat v posteli :-@

46
nick
Reagovat

VY VŠICHNI CHYTŘÍ I D I O T I

udělat si představu o někom po shlédnutí tohoto pořadu je naprostá ubohost
KANÁL NOVA si vysílá co chce, upraví, pozpřeháží a přidá koměntář aby slepičí mozečky viděli to co mají vidět

kdo z vás CHYTROLÍNŮ některého z aktérů zná???
víte jak byste se sami chovali, když máte za zády štáb, který vám nařizuje přikazuje šibuje??

komu se nelíbil parazit, žijící z dávek a čumící na TV?

47
Scalex
Reagovat

Pro Nick: já některého z aktérů znám. Konkrétně pana ředitele.

Jinak žádného parazita, žijícího z dávek, jsem nepostřehl. Viděl jsem tam chlapa na mateřské, který se staral o šest dětí, vařil, myl nádobí, pečoval o jejich hygienu a ano, čuměl na bednu, stejně jako na ni čumíš ty.

48
Eva
Reagovat

no, takže včerejší výměnu jsem shlédla až dnes, jelikož včera jsem se neměla čas koukat. Musím říct, že od začátku jsem měla pocit, že pan ředitel si hraje na něco co není. Jeho manželku jsem už od začátku litovala, neměla skoro svůj názor, připadala mi ušláplá. Koupání s otcem ve 12 letech? No ty vado, u tohodle jsem teda vážně zírala… Chudák chlapec. Jinak bylo vidět že ostravská rodina se má opravdu ráda a v poděbradech mi to přišlo, že je to hrané, jelikož si myslím, že manželka i syn jsou jen loutky.

49
sarka
Reagovat

No, mam z toho podobne dojmy jako vetsina. Ovsem musim rict, ze kazdy si za svuj zivot z vetsiny muzem sam, takze je to jen na ni, jestli v takovem manzelstvi chce zustat nebo ne. Ale jak sama rekla na zacatku, ji to tak vyhovuje. Je proste submisivni typ a proto si ho asi taky vzala. Imponovalo ji, ze ma vedle sebe rozhodneho cloveka. Ono to tak byva, ze nam napred neco imponuje a pak nam to vadi. Ted by radsi mozna brala vetsino romantika, pohodare, ale uz je pozde. Uz je prilis zvykla, zabrzdena, smirena a nema odvahu na zasadni zmenu.

50
Romča
Reagovat

Není náhodou Nick pan ředitel? Ředitel, co nevydržel číst pravdu? Ostraváci do toho! Tolik lásky, to přece chce hodně dětí. A táta na mateřské, který se umí postarat o celou rodinu? Paráda! A je to až tak hodně lásky, že je konečně zcela jedno, jakou kdo má barvu a jsem hrdá na lidi, že to poznali. Stačí číst příspěvky a blogy. Ne, opravdu to není s naší společností až tak špatné.

51
Penzista
Reagovat

Nepřechvalte tu rodinu z Ostravy. Má své nedostatky, s výchovou dětí to taky nepřehánějí a způsob trávení volného času je úděsný.

Reagovat

Romča, ne Nick není pan ředitel. Nick tu už kafral k Výměně manželek v roce 2007, takže bych to viděl spíše na někoho z předešlých řad.

53
jitka
Reagovat

Sice moc nevíme, jak to u ředitelů chodí doopravdy. Přijde mi ale, že paní Dáši je jasné, že pokud by chtěla z této rodiny odejít, tak jen sama s taškou a 2 tričky. Žádná spravedlnost by ji nepomohla, protože žádná není. Tak je smířená a vyčkává. Zdálo se, že o rozum nepřišla, že to má v hlavě srovnaný, jen o tom nemluví.
U druhé rodiny se sice měli všichni rádi a doopravdy, asi to nebylo předstírané, ale to trávení času, nic nedělání a v tom vychovávat děti, taky žádný přínos. Přesto se zdáli rozumní a vnímaví, jak rodiče, tak děti.

54
XXX
Reagovat

Posoudit co se stalo opravdu, co byl šikovný střih a kolik toho vyprovokoval štáb se nedá bez znalosti věci. Prostě z křesla od TV obrazovky se vše velmi hezky hodnotí, ale uvědomte si, že se jedná o reality SHOW. Kdo v tomto pořadu byl, ten ví a proto nedokáže hodnotit.
Stačí za 10 dní 3x zakašlat a díky šikovnému střihu je z člověka rázem tuberák. Nikdo si už na první shlédnutí nevšimne, že máte na sobě pokaždé jiné triko a jste v jiné místnosti.
To Suníčko: Názor učastníka je názorem toho, kdo prožil, přežil a proto ví. Berte tedy tento názor – pokud to tak je, za názor znalého.
Nebo by se někdo nechal učit plavat od neplavce? :-)

55
m112
Reagovat

Pana ředitele znám a musím říct,že televize určitě nezkresluje.Je takový,jaký byl stále a bohužel musím říct,že ve školství na normálního chlapa nenarazíte.Jsou to ubožáci,kteří by v jiných oborech neuspěli,tak se aspoň mohou prsit nad dětmi a kolegyněmi.

56
Lili
Reagovat

Ach ano,život je skutečně pouze kosmický žert! Jak jinak by bylo možné aby v něm docházelo k takovým paradoxům?…Zřejmě se pustím do studií pedagogiky,velice mě totiž zajímá,co vlastně v tomto zmíněném oboru nalévají studentům do hlavy,když se to dokáže přetransformovat do něčeho tak úděsného, co se potom nazývá „pedagog“ a ještě se to nestydí nazývat „ředitel“!!!! To aby měl jeden vážný strach a obavy pouštět své děti do školy,když se tam mohou tak snadno dostat do rukou takovémuto typu mutanta!!! Prosím uklidněte mne,že je toto naprosto ojedinělý odstrašující případ, a že více se jich pod „přezdívkou“ ředitel po dalších školách neukrývá a nepohybuje!!!

57
schirly
Reagovat

Po shlédnutí upoutávek na první díl jsem si myslela,že romská rodina bude ta,která to projede.Stačil ovšem jen kousek do první reklamy a hned mi bylo jasné,o co jde.Aby chlap psal manuál pro jinou ženu a pro svou pak,co a jak má dělat a cítit,to je vrchol.Nařídit,že se paní Dagmar má jen těšit na návrat…bez stýskání to přeci nejde.Myslím,že si pan ředitel nechtěl vydělat penízky,jen prostě ukázat národu,jak funguje domácnost.Snad ho ani nenapadlo,že by to mohlo dopadnout jinak.Poslal svojí ženu do něčeho,na co nebyla vůbec připravená,se svojí povahou nemohla obstát,přišla mi opravdu zralá na návštěvu psychiatra.Neměla si ani co říct se svým synem a to je opravdu děsivé.Nejhorší je,že Jiří ani náhodou nepřijde na to,že je něco špatně,i kdyby si přečetl všechny tyhle příspěvky,nepochopí.Je zahleděný sám do sebe,svým způsobem chudák.Možná někoho z vás napadlo,že teď místo Výměny by radši viděl třeba jeden jediný den v rodině pana ředitele.Jak to tam vůbec vypadá,když jsou tam jen oni….

58
Laura
Reagovat

Tak jsem právě, po přečtění všech možných komentářů, shlédla první 3 minuty tohoto dílu (v neděli jsem jej neviděla) a musím říct, že z pana ředitele je mi už teď dost nevolno. Opravdu Macho – samolibý frajer, který si nedohlédne dál než na špičku nosu. A paní Dáša – to je diagnoza – to je vidět okamžitě: ustrašený pohled, zpříma se takřka nepodívá, natož aby ten pohled udržela, bojí se mluvit, to je zřejmé, trošku i zadrhává…..a další nonverbální signály svědčí o tom, že je jenom loutkou svého ředitele, který si na ní jenom masíruje svoje ego. Další věci nebo druhou rodinu hodnotit nebudu, zajímalo mě jenom, jak to s tím ředitelem vlastně je. A na jeho vyjadřování nemůže být produkcí nic zmanipulováno. Ano, sestříhat se dá leccos tak, aby to nějak zafungovalo, ale to, co člověk ze sebe vyzařuje, se asi jen tak sesříhat nedá. Kolo bych si o něj neopřela.

59
mari
Reagovat

Rodina ředitele školy se mi také nezdála úplně v pořádku, ale zde převažující adoraci smíšené rodiny nechápu. Je pravda, že mají mezi sebou uvnitř rodiny pěkné citové vazby, ale ve vztahu k okolí jsou to takoví veselí příživníci. Manželka nezaměstnaná, otec rodiny na mateřské (nevšimla jsem si ani, jak staré mohlo být nejmladší dítě), spousta dětí v prostředí, kde se živobytí obstarává z dávek. Další věc – že opravdu ušláplá paní Dáša a dominantní manžel žijí v luxusu, který se jí nechce opouštět – fakt jsem nic luxusního nezahlédla, kolik myslíte, že takový ředitel školy vydělá?

60
Penzista
Reagovat

Jako učitel děkuji m112 za objektivní a velmi pozitivní hodnocení. Mimochodem jaké máte zaměstnání? ¨Jestli tedy vůbec nějaké máte.

61
Jana
Reagovat

Penzisto, musím říct, že m 112 mě taky naštval, protože můj manžel je učitel a rozhodně je normální, narozdíl tedy od toho ředitele v pořadu. Taky učím a musím říct, že moji kolegové jsou vesměs prima chlapi, včetně našeho ředitele.
Takže takové zevšeobecňování se mi taky nelíbí.

62
ArthurEld
Reagovat

Ředitele znám osobně, když jsme spolu chodili do školy tak to býval docela normální kluk. Pravdou je, že teď se choval jako naprostý debil. Pravdou je ale taky to, že rozhodně nežijí v luxusu, domek po rodičích volající po opravě, úplně běžné vybavení, 15 let stará Opel Astra – není co závidět.
Ostravaci – typičtí příživníci a pobírači sociálních dávek kteří vychovávají další generaci která bude žít stejným způsobem života. Obtloustlé děti, připravující se na brzký vstup do invalidního důchodu. Takže, místo abyste mlátili v diskuzi prázdnou slámu, pěkně makejte ať si můžou Ostravaci za vaše daně pořídit nová DVD.

Reagovat

Asi není o co stát u žádné z těch rodin, aneb citát z diskuze na Nova.cz


…..znáte Karlu a Petra Havránkovi osobně? Já ano ,už 13 let.A gratuluji NOVĚ za skvělou režii a profesionální sestřih.Málem jsem naletěla,jak je Petr super.Pokud máte zájem,ráda Vám pošlu číslo na Havránkovi.Oni totiž neustále hledají dárce a půjčovatele čehokoliv..Ale předem Vás upozorňuji,že zapůjčené věci,natož peníze se nevracejí.A pokud by jste na tom přece jen trvala,mohlo by se stát,že dostanete na držku.A jejich děti ? raději bez komentáře.Podotýkám,že je u Havránků běžné,že je jeden na mateřské a druhý na pracáku.A po půl roce se prohodí,to totiž končí dávky z pracáku.Mimichodem jaký kurz,když je Karla vyučená prodavačka?

64
Bublina
Reagovat

Koukala jsem na stránky školy kde pracuje pan ředitel a našla jsem i jeho vyjáVelmi mě mrzí Váš úhel pohledu, ale je to celé trochu jinak. Víte, reality show je trochu o manipulaci a trochu o střihu.Máme např. nařízeno mluvit v celých větách, ono se to lépe nastřihne. Ze třiceti hodin materiálu se střihne hodina. Vypadnou věci, které se někomu nehodí do jeho záměru. Vypadly všechny poděbradské výlety,vypadla slova, že dáša a kuba jsou mé životní štěstíčko, vypadla slova z druhé strany, jak romský otec zvládá fackou uspat své dítě.Nikde není jak kubu s mamkou chválíme, jaký je šikulka, že vše zvládal. Nikde také nejsou prosby dášenky, jak prosí druhého otce, jestli by v bytě, kde jsou astmatické děti neomezil kouření a jeho odpověď, že by byl nervózní a musel pak někoho ztlouct. Má rodina je pro mně dar, ale zároveň přiznávám, že chci, aby dítě mělo v životě určitý systém a ne anarchii. Závěrem Vás prosím, nevěřte všemu, co reality show vysílá. Kdyby to nevzbuzovalo emoce, tak to nebudou vysílat. A o tom je ten střih.Můžete nás kdykoliv bez ohlášení navštívit, jestli chcete vidět jak opravdu žijeme,pěkný den, Cabrnoch
PS: Jelikož mám podobnou zkušenost a vím co střih dokáže, docela bych mu i věřila….

65
Agata
Reagovat

Milý pane Cabrnoch, dokáži si představit co dokáže udělat střih v televizi, avšak Vaše žena i dítě vykazují typické známky psychického strádání a nebála bych se říci až týrání.To že myjete syna v jeho dvanácti letech je velmi zarážející a to že se s ním připravujete pravidelně do školy a přitom si nepamatujete rozvrh je také dosti zajímavé. Ráda bych Vás upozornila, že já nesleduji jen „sestříhaná slova“ ale i zcela viditelné činy. A tím jste mě přesvědčil, že jste egoistický člověk,který ze svého syna vychovává ledovou sochu neschopnou lásky. Zároveň nechápu co pro Vás natolik důležité na tom, co si o Vás myslí Vaše 13 a 14 leté školačky a proč chodíte do školy s rozhalenou košilí?

66
XXX
Reagovat

Agyta: myslím, že tady pan Cabrnoch není. Jste asi jediná, kdo dokáže z reality show za pár minut poznat jaký je člověk ve skutečnosti a odlišíte střih, režijní záměr a návodné otázky od skutečnosti.
Klobouk dolů před Vámi. (jen obrazně – klobouk nenosím) :-)

67
XXX
Reagovat

Pardon Agata.

68
ajda
Reagovat

Pavle – XXX, nebo pajdo 238, účastníku tuším druhé řady, promiň, nechce se mi to hledat, není to podstatné.
Jsi známý, že se tady tím střihem a manipulací oháníš od doby tvé Výměny, ze které jsi taky nevyšel zrovna kladně. Ale to taky nechci řešit.
Kamera dokáže hodně, ale ne zázraky. Co říkáš na následné články v novinách? Tam také novináři stříhají a překrucují názory z blízkého okolí rodiny z Poděbrad?
Ano, určitě střihem některé situace upravili, ale to, že je pan ředitel komplikovaná osoba to je zřejmé, to by střihač musel dostat Oskara, pokud by se mu střihem podařilo z „normálního“ ředitele udělat takovou ješitnou karikaturu. Tomu snad ani ty sám nemůžeš věřit :-))

V mém okolí je také jedna vyměněná rodina co se pak na všechny strany hájila podobnými argumenty jako ty. Ale realita je ještě horší než dokázali kameramani a střihači „překroutit“.

69
XXX
Reagovat

ajda: až si jednou přečteš v poměrně seriózních novinách (MF Dnes) rozhovor se sebou, který jsi nikdy neposkytla, tak pak začneš mít značné pochybnosti i o „ohlasech“ známých z čerstvého dílu.
Jen na okraj – ten rozhovor se netýkal výměny. Jen shodou okolností to bylo zhruba v čase, kdy běžel náš díl.

Reagovat

XXX, MF Dnes už dávno nejsou seriózní noviny. Jako důkaz postačilo sledovat jejich report z posledního výjezdu fanoušků FC Baník Ostrava. Do něj si přidávali věci, které se ani nestali a odporovali logice věci. Kupříkladu, že fanoušci už v Ostravě zničili autobus. Už vidím, jak fanoušky doprovází policie a nechá je ničit autobus, vlak či nádraží :))) Takže MF Dnes skutečně nebrat jako seriózní noviny, je to obyčejný bulvár :)

71
wortice23
Reagovat

Tohoto tvora najdete na ZŠ RAF Nymburk, jinak se vyskytuje velmi vzácně. Hnus a jen hnus!

72
sigi
Reagovat

co na to říct? každá rodina má své mouchy, své + a – … největší pozéři a hysterky byli v tomto případě chlapi, ten v domácnosti byl snad ještě větší pako než eso pan ředitel, a to už je co říct. tady šlo spíš o výměnu manželů. dát otci vařečku a domácnost do ruky, udělá z toho otázku života a smrti. Ostravak tu svou ženu ke konci úplně poděsil

73
sigi
Reagovat

teď jsem to dokoukala, martini bez olivy bylo kouzelný :)))) pan ředitel je vážně třída ! :)) nejlíp z toho vyšla mamina z Ostravy

74
ajda
Reagovat

Chat na tn.cz s Karlou Havránkovou – jedna z otázek:

Zdravím vás Karlo, v první řadě máte můj obdiv. A chtěla jsem se zeptat zda to skutečně bylo tak jak to pak v TV vyznělo. Nebo jste se sama divila jak je to „krásně“ sestříhané.

nebylo to sestříhané, jak si asi většina lidí myslí – to, co bylo v televizi, to tak bylo doopravdy

75
Bublina
Reagovat

Ajdo a ty tomu věříš?? Haha… když se natáčelo 10 dni několik hodin denně a v TV bylo nějaký 50 minut.. no nevím nevím. Nechce se mi věřit a taky nevěřím tomu, že pan říďa je tak špatný (ikdyž pár věcí jsem nechápala viz.koupání 11 kluka) a Karla s rodinkou tak úžasná..a nejen proto, že ostravskou rodinu znám… poslední dobou nějak ničemu v TV nevěřím, hon na diváky, sledovanost..přece jen češi nemají rádi romantiku, ale hon na čarodejnice. Což se v tomto případě, na panu řediteli podepsalo dokonale..

76
ajda
Reagovat

Bublino,
neříkám, že tomu věřím, jen jsem to sem jako zajímavost dala, protože XXX, taky účastník, tvrdí, že vše zkresluje střihač. Takže toto je názor jiné účastnice. Celý ten chat je jinak o ničem. Určitě cenzura ze strany Novy.
Je tam i diskuse účastníků, natáčení si pochvalují.

Hodiny natočeného materiálu se musí sestříhat tak, aby to mělo úspěch. Je to reality show, tedy zábava. Je potřeba dosáhnout vysoké sledovanosti, to je cíl každé tv. Není to realita běžného nudného dne české rodiny, to by nikoho nebavilo.
Pro mě byl ředitel ješita a extrém, ale nevěřím, že jen díky střihu a ostravská rodina mi neseděla od začátku. Jenže ředitel byl podaný jako exot, tak ostravská rodina pomyslně vítězila… pokud se člověk nad jejich stylem života nezamyslí víc.
A jak jsem psala výše, jednu vyměněnou rodinu mám ve svém okolí a realita je horší než v tv odvysílali.

77
saša
Reagovat

Mám jen jediný dotaz: Nevíte náhodou někdo,jestli už pana ředitele vyhodili ze školství? Nemá tam totiž co dělat. Děkuji.

78
libuse
Reagovat

ten reditel je uplny debil a ta jeho pipina to je hruza.

79
pavel svoboda
Reagovat

Mě z toho úchyla úplně polévá pot. Doufám, že už vypisují konkurz na nového ředitele. Ty demente Cabrnochu vezmi si provaz a jdi se pověsit.

80
Pavla
Reagovat

Dobry den,nechapu lidičky co kritizuji jaky je pan řiditel nebo jeho žena.Maji svuj život jsou spolu nejaky leta a tak jim to vyhovuje,jsou rodiny co se rozvedou po roce.Nechte je napokoji a kouknete se sami nasebe jaka jste rodinka vy co kritizujete a ješte je vubec neznate.Pan řiditel je jako dite ne ve zlem a takovych chlapu je na svete.Jedine co me zarazilo necitila jsem tam lasku k diteti ja mam tež dve deti a vidim to jinak.Mejte se fajn

81
Scalex
Reagovat

No při pohledu na tak trochu unavenou a rezignovanou Dagmar silně pochybuju, že by jí to vyhovovalo. Spíš si zvykla a nechce nic měnit. Ale tak, jak vypadá ona, vypadá člověk, který citově strádá. Ono to hned neznamená, že by se k ní manžel musel chovat vyloženě špatně, to ne. I paní Karla říkala, že ředitel se choval slušně. Akorát je prostě vidět, že v té rodině se maximálně potlačují emoce. Všechno musí být racionálně podložené. A chudák kluk se musí mazlit s cizí ženskou.

82
salsabil brahim
Reagovat

@sigi: A na mě to zase dělalo dojem, že se ti dva poděbradští hledali, až se našli. Ona nebude šťastná, když nemůže být nešťastná a on si hledal ženu poddajnou, protože jiná by s ním vyběhla už dávno. Syn bude ve finále stejný jako otec. Paní Dagmar znám od vidění léta, jsem z Poděbrad a vždycky vypadala takhle, vyplašeně a odevzdaně. Jen si nedokážu představit jejich intimní sblížení…:-)))

Přidat komentář