Panáček v reality show

StarDance 2013 začne v sobotu 2. listopadu

12. Září 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

logo
Šestá řada taneční show StarDance 2013, takové taneční pro dospělé s tu více, tu méně zařivými celebritami odstartuje na prvním kanále ČT 2. listopadu. Jak jsme už informovali, moderátory budou opět Marek Eben a Tereza Kostková. Soutěžící jsou až do úterý zahaleni tajemstvím.

Ten den budou představeni na tiskové konferenci ČT. Zatím se šušká, že mezi tanečníky bude herečka Anna Polívková, herec a hudebník Ondřej Brzobohatý či jeho partnerka, modelka Taťána Kuchařová. Rekapů na Panáčkovi se opět ujme okkvp. Těšíte se?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
okkvp
Reagovat

Pokud jsem zaznamenala zprávy, tak složení tanečníků mělo být odtajněno na tiskovce 17. září. Nicméně posledních pár dnů sedim u vrčících šmíráckých kamer nebo nakukuju na staveniště Domu snov.

Reagovat

okkvp (1) však v článku píši, že v úterý, tedy 17. září :)

3
chaarleene
Reagovat

Ještě jsem zaregistrovala, že by měl tančit Imrich Bugár.

4
okkvp
Reagovat

2 pardon, jsem si stála i seděla na vedení (pomohlo až třetí čtení) :-))))

Přidat komentář