Panáček v reality show

Vyvolení – Dom snov: Show opúšťa prvý muž!

8. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=6994 w=420]
V sobotnom súboji sa opäť rozhodovalo, kto definitívne opustí show Vyvolení – Dom snov. Tentokrát sa v súboji ocitli Marcel, Vladko a Zuzana. Práve ženská časť sa zachránila v súťaži zručnosti a tak sa Vyvolení museli rozhodovať medzi dvomi chlapmi – Marcelom a Vladom. Rozhodnutie musí byť vždy jednohlasné. Hlasovanie dopadlo 6:2 v prospech Marcela a teda show musel opustiť Vladimír Soušek. Ste spokojní s výsledkom sobotného súboja?

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
okkvp
Reagovat

Spokojená jsem. Kluk potřebuje dospět a k doktorovi.

2
Hug
Reagovat

1. týden ok,ale pak neskutečně namyšlenej frajírek,navíc mě dost iritovala jeho intonace a jeho podivné eR,které jsem ještě nikdy neslyšel.

3
limbora
Reagovat

Jsem ráda, že vypadl. Prvních pár dílů jsem se ho snažila pochopit, ale nešlo to. Hlavně to jeho: Je ho zničím! Jak si, frajírek, věřil. Příště by mohl vypadnout Noro. Je sice hezkounkej, ale hajzlík obrovskej. A ty jeho blbý kameňáky. Jinak tu soutěž za VV ani nepovažuji. A vůbec si nedokáži domyslet, jak se tam včlení „misionáři“. Nějak mi to hlava nebere.

4
Maro 962
Reagovat

Mohl by někdo trochu více napsat jak se v soutěži projevoval.

5
Elko
Reagovat

Maro 962: Všetko je spísané v rekapoch http://reality-show.panacek.com/vyvoleni-dom-snov

6
Boban
Reagovat

no moc mi chybět nebude, zezačátku makal jak pes, ale postupně se z něj stal arogantní člověk, řekl stavbyvedoucím týdne, že ho zklamal a to jen díky tomu že po něm vedoucí chtěl aby více pracoval, nechal 3 soutěžící vykládat dvě auta cementu a sám pil kafe a posléze se válel v posteli, takže nebude rozhodně chybět

7
Tamzin
Reagovat

1 – tak nevím, jestli zrovna jemu pár roků navíc pomůže, má divnej charakter..

8
Jerremy
Reagovat

od zaciatku mi liezol na nervy, uz ako hovoril o Martinovi… ale vtedy bol aspoň pracovity…
Som zvedavy, ako sa bude vyvijat charakter pana „Saw“ – zabudol som ako sa vola …

9
okkvp
Reagovat

8 – Milan

10
me2d
Reagovat

já bych vyhodil Marcela, nepochopim, jak s jeho postavou může bejt nejpracovitější, stavbyvedoucího nezvlád, díky němu přišly o vířivku, chytrej taky asi moc neni, v plánech se nevyzná, a „Vlado“ vlastně nedostal šanci.

11
cathy
Reagovat

Jsem ráda, že vypadl Vlado. Myslím, že tomu pár roků nepomůže – projevoval se ke konci jako pěkná kryska.

Přidat komentář