Panáček v reality show

Online kamery VyVolených (8.9.), sledujte, debatujte, informujte

8. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6985 w=420]

Začíná nám sedmnáctý den ve vile VyVolených 2013, den, kdy se nejspíše nic podstatného nestane :) Nebo snad máte tipy, co by se dnes mohlo odehrát a na co si dát pozor? Přeci jen je neděle, klídeček a pohodička ve vile :)

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

O tom, že diskuze tady na Panáčkovi mají smysl svědčí to, že se přezdívky, které si tady soutěžící vysloužili dostaly až k nim do vily.

Do diskuzí ale můžete přispívat i jinde, například můžete sepsat pravidla VyVolených, bibli vily, zhodnotit co se Primě zatím povedlo a co ne nebo jestli je to letos dost velká show.

Nově se můžete přidat i ke vzkazům TV Prima a to co vás otravuje při sledování VyVolených a taky vaše náměty na úkoly pro VyVolené.

A pokud máte nějaký zajímavý tip či námět na článek, určitě jej pošlete na sunicko@centrum.cz, budeme jen rádi. Díky za to, že nás čtete a sledujete VyVolené. Díky.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 166
1
bordel
Reagovat

Dneska tu dlouho nebudu,
nedělejte mi tu i tam ostudu,
ať se válej, ať si hrají,
šanci na výhru furt mají.

Někteří ať se víc zapojí,
odstrčit nudu přece nic nestojí,
omezte dneska jen ty rozbroje,
ať až přijdu, ať nemám prostoje.

2
Rena
Reagovat

1 – pěkné :-)

3
upsik
Reagovat

Shrnutí zásadních událostí včerejšího dne :
Zvěřina opustil vilu a místy začalo být dusno. Ve hře na království se začala projevovat Evca v roli královny a tak štáb STUDIA KAMARAD rozhodl, že se stává dalším bosem vily. Velké plus pak bylo propuknutí kanadských žertíků – med na záchodových misách, chybějící kusy oblečení. Chvílemi se zdálo, že jich je na jeden den až přespříliš. Největší (kanada) se však podařila na Thomase, kdy VV fiktivně hlasovali o jeho vyhození z vily (8 ku 3 opustit vilu). I přes zpackaný závěr dobrý pokus. Další (kanada) měla opět zapůsobit na VB a spol. Včera v noci se měla sehrát scéna (oplodnění Avatarky Vladem), když jsou spolu v posteli za přítomnosti VB. Zvuk však vypadl a tak není znám průběh a důsledek této akce. Od Vladka spíše trapnost – aby gay oplodnil lesbickou pannu Avatarku, která k němu z ničeho nic začne něco cítit (spíše trapnost, ale budíž). Uvidí se, zda vůbec někdo na tohle skočí. Domluvená je snad i lesbická scéna žárlivé LP. No uvidíme.

4
upsik
Reagovat

Po delších úvahách musím podotknout, že kult Vladko již padl. Po všech úvahách a propočtech lze konstatovat asi tohle – současná sledovanost duelu, zučtování a výzvy nepřesahuje 0,5 mega, u nezajímavých duelů (očekávám propad na hranici 0,3 mega). Rekapitulace a dění z vily sleduje do 0,2 mega (lze očekávat propad k 0,1 mega).
První a asi nejzajímavější duel před velkým (malým) finálem ukázal hranici, kterou VV4 dosáhnou. Necelých 160 000 hlasů lze chápat asi takto. Asi 100 000 hlasů přes FB (1 osoba (fanoušek) = 2-3 účty) – asi 30 000 skalních fanoušků. Před blížícím se duelem počet LIKE na FB nepřesahoval hranici 30 000 (V DEN DUELU NÁRŮST O NECELÝCH 30 000). Asi 60 000 hlasů připadá na SMS. Současný fanoušek má alespoň 2 SIM karty (asi 5 hlasů za lidových 15 Kč pro něj nebude problém) – to vychází na 5 – 10 000 SMS hlasujících (odpovídá hranici VV2 a VV3 pro duely). Smutné, ale reálné konstatování – Vladko už diváky netáhne. Zajímavé by bylo zveřejnění počtu SMS hlasů a jejich procent (z toho by asi Vladko zešílel). Vlado už ví jaká je realita : finále VV1 (zisk 600 000 hlasů – teď méně než 150 000).
Vladko přišel o 80 % fanoušků a o více než 90 % SMS fanoušků (průběžné výsledky nebyly zveřejňované) … :(
VYHRÁT STÁLE MŮŽE KAŽDÝ !!!… :)

Reagovat

upsik (3) díky za shrnutí.

BTW: k čemu je vlastně funkce bosse týdne? Dělá něco jiného než, že čte dopisy? :))

6
upsik
Reagovat

5 – snad to oživilo/oživí diskuzi :)

7
bordel
Reagovat

Ad 3 – poslední část: Asi jsi nesledoval poslední události, ale tenhle fake se zrušil. Nicméně, souhlas, mnohem střídmější by měl bejt, když už, aby to bylo uvěřitelný.
Ostatně, možná by to měl zkusit domluvit naopak s Pavlínou…

8
bordel
Reagovat

Nebo s Láďou…

9
piha
Reagovat

Dobré ráno všem!:) Děcka,myslíte že je šance že tam ještě někoho šoupnou?Mě to totiž po odchodu Nina nějak přestalo bavit,ale možná kdyby to nějak osvěžili…že by šance ještě byla…

10
upsik
Reagovat

7 – po té, co po večerce vypadl zvuk jsem přestal sledovat…tohle jsem už neviděl (pravdou je, že LP je BI a tak snadněji uvěřitelné). To by je někdo musel jakože načapat při polibcích (delší dobu na tom pracovat, případně zapírat, doplněné žárlivou scénou), aby se rozjela vlna ….:)

11
bordel
Reagovat

10 – To se zrušilo už včera na terase – důvody a moje (a jiných) komentáře ke konci včerejšího dne…

Šancí na podobný a jiný habaďůry ale bude dost…

12
upsik
Reagovat

Nejreálnější FAKE, kterému lze uvěřit : Strudl nadobro opustí VB při pořádné hádce a začne intenzivně pokukovat po Avatarce (vyzná ji své city), žárlivé scény LP by pak byly perly dne…Luca by pak fungovala jako věrohodný pozorovatel a zdroj ověřených info…:)

13
bordel
Reagovat

12 – :-D

14
upc ž
Reagovat

3 Upsik: To je shrnutí nebo hodnocení? Fakta, ne výmysly bych prosila.

15
XY2
Reagovat

4 – Vlado patrně o fanoušky přišel, avšak pořád je zde poměr k ostatním, kteří ještě fanoušky ani nezískali.

16
upsik
Reagovat

14 –
3 odkaz fakta,
4 odkaz (částečné osobní zamyšlení + info, co kolují na diskuzích …) Bohužel to má logický základ.

17
XY2
Reagovat

budíček!

Tohle by vzbudilo i slona, no VB spinká dál.

18
XY2
Reagovat

Ládík spí na zemi, přitom u VB je volná postel? Nebo tam spí hrabětová? Nějak se v tom nevyznám.

19
upsik
Reagovat

15 – to nepopírám (pouze konstatuji), vyhrát může každý (nic osobního proti Vladovi, nelze ho jen donekonečna považovat za poloboha). Ano, ostatní se zatím neprojevili a asi ani neprojeví (náskok Vlada byl od začátku daný).

20
upc ž
Reagovat

16: Ale prdlajs, to, že Tobě „vypadl zvuk“ neznamená, že my nevíme, že na to avatarka nepřistoupila, nic se nedělo a dít nebude. Nikdo na to tudíž neskočí a žárlivá scéná s LP je pasé.

O Tvých počtech se nebudu rozepisovat, páč na to nemám nervy, to je na mě moc. Ale rozhodně má šanci vyhrát víc lidí, každý určitě ne, že. Kuš.

21
XY2
Reagovat

19 – v poho, já jen logicky reaguju, takto se počet hlasů a oblíbenosti dá jen usuzovat, jasněji bude po dalším, dalších duelech. Hlasy se budou nadále posílat jak smsky, tak FB, takže je tam pořád stejná možnost, nikdo není zvýhodněn a naopak.

Vlado jako polobůh nebude, pokud se najde někdo, kdo se zapojí natolik, že bude Vlada střídat:-) zatím je to v nedohlednu, bohužel, taky bych ráda viděla pořádnýho chlapa:-)

22
rejpal
Reagovat

K té sledovanosti. Jsou tu zdarma kamery. Ohromné množství lidí kouká na kamery a TV nesleduje (já v podstatě taky ne). Před lety bylo méně lidí na internetu. Bylo daleko méně programů než dnes. A ten počet v duelu je hodně vysoký. 180 000 je hodně slušné číslo i na první VV. V dalších to bude výrazně méně. Třeba se ukáže, že těch 23 nebo kolik pro Nina bude slušně nadprůměrné číslo.
V duelech minulých řad byl počet hlasů pro vítěze i mezi 10-20 tisíci (a to nebyl limitovaný). Už ve dvojce. Pamatuji, jak Tony postoupil z nějakého duelu ve třech tuším se 110 000 hlasy a ten měl silnou hlasovací podporu.
VV 4 vypadají z hlediska zájmu lépe než VV 3.

23
bordel
Reagovat

22 – Jakobys zapomínal většinu hlasování přes FB. To se nedá s jen SMS vůbec srovnávat…

24
rejpal
Reagovat

XY2
Třeba v dovolbě přijde nějaký zajímavý charismatický exot. Co my víme. Zatím tam tahle stránka poněkud zaostává.

25
bordel
Reagovat

LM a LP spolu v postýlce…

26
upsik
Reagovat

upc ž, XY2 – myslím, že si každý necháme tu svou pravdu…(předně mi šlo o oživení diskuze) :)
PS : o včerejším zvuku se již nebudu zmiňovat

27
upc ž
Reagovat

22: Přesně tak, díky, že jsi to napsal i za mě. Já mám PMS, jsem nervní jak něco a tak bude aspoň upsík vědět, co jsem myslela.

28
rejpal
Reagovat

bordel
Zapomněl. Je to pravda. Tam je trochu problém, že limit hlasů je 1:30, hlasovat může hodně lidí a bude to mít menší impakt, než hlasování fandů přes SMS. Ale význam to má, to nesporně. Až uvidíme čísla z duelů bez Vlada, bude jasněji.

29
XY2
Reagovat

24 – rejpal
Já už nevěřím, nejspíš tam nakluše potetovanej malej prcek s orientací opičky:-)

30
piha
Reagovat

29-potetovanej být můžemale aťmá charismaa nemá v hlavě bramboračku.:) piha potřebuje nového favorita a to nutněě….Jen Vladko to neutáhne…

31
XY2
Reagovat

26 – jasněji bude po dalších duelech, nic víc:-)

32
bordel
Reagovat

LM se bojí duelu, v LP má podporu…

33
Anonymní
Reagovat

22 rejpal
Můžu jen potvrdit. Dřív jsem pročítala okouna ev. panáčka a koukala na rekapy. Teď mi běží kamery v podstatě celý den, i když netvrdím, že se na ně celý den koukám. TV už tím pádem skoro nesleduji a myslím, že tak tomu je u spousty lidí. A bavím se. Ne tak, jako při jedničce, což je pochopitelné, ale mnohem víc než při dvojce. Trojku jsem pak téměř vynechala. Rozčiluju se, nadávám, odcházím od toho, ale zase se vracím, protože kontejnerovky mám prostě ráda.

34
XY2
Reagovat

30 – tak dobře, shodneme se, že několik málo tetováníček mít může, ale hlavně vysokej a trochu ať mu to myslí:-)

V současné situaci je to tam naprosto nepoužitelný materiál pro fanouškovství, pro mě, rejpal si svoje už našel:-)

35
bordel
Reagovat

A hlavně už LM VB strašně vadí, nesnáší ho… A vadí jí hodně i agent WC MB, a i mu to i řekla…

36
XY2
Reagovat

Lesbinky hajají, Pavlína zabrala postel vlada, mezi nima medvídek.

Vlado v kuchyni, Ládík se prochází.

37
zuza
Reagovat

33 jsem byla já. Nechci být anonymní, to byl nějaký omyl.

38
Jana1
Reagovat

4-Připadá mě to jako předvolební průzkum veřejného mínění,lidé stejně budou volit jinak, dle sympatií.

39
Rena
Reagovat

Mohl by vždy někdo na počátku nového dne udelat „shrnutí zásadních událostí včerejšího dne“ viz.3 upsík…dík

40
rejpal
Reagovat

Holky si vymodlily Mašinku

41
Jana1
Reagovat

34 -IQ aspoň 101, což je průměr v Česku. !

42
piha
Reagovat

34-mámto taky tak,fandila jsem jen El Ninovi a Vladkovi,tomu ale zatím nemůžu odpustit že tam díky němu dítě není,jo já vím,je v tom nevinně…:) Takže potřebuju nové maso ale použitelné,blběnek a nepoužitelných rádobychlapů tam máme dost…

43
bordel
Reagovat

LM a LP se bavily na terase… A nejednou WC MB, a holky hned ticho a pryč…

44
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci, díky za zpravodajství ze včerejší noci a hlásím se se zpravodajstvím z kamery č.1.

3B maže chleby.

oprava: 3B SI maže chleby.

45
rejpal
Reagovat

Letmo jsem prolétl ranní stav na www fanpage: (% 1, 2 a 5 známek, počet kliků)
Vlado 89 1 8 5190//Mirka 51 6 33 1627//Lucka 50 12 25 2391//Nikol 47 7 37 3044//Ládík 37 10 37 2301 //
Zdeňka 28 6 56 3216//Pavlína 28 6 50 1250//Martin 27 2 65 3164//Eva 24 4 59 1402//Růža 19 3 64 2315// Miro 19 3 64 2317//Tomáš 13 3 77 4308
Vlado náskok drží stále stejně, Lucka už je se více než 60% kladných druhá (a klesá proproce pětek), Mirka si drží pozici s největším procentem jedniček, Nikol mírně klesla, Ládík o něco víc, už se dostal pod 50% přízně, za nimi ale další díra. Hodně klesá Zdeňka, i když z té druhé skupiny si stojí nejlépe spolu s Pavlínou. Zdá se, že Martin si trochu vylepšuje pozice. Peleton se pomalu ale znatelně trhá, jen jezdec v úniku má náskok stále stejný.

46
zuza
Reagovat

Růžena má roubík? Vůbec jí dnes není slyšet.

47
Bazinga
Reagovat

Vypadá to, že dnes si každý chystá snídani sám.

48
Jana1
Reagovat

Mám pocit, že Nicol odejde z Bratrstva kočicí pracky.Zjistila, že to není pro ni výhodné.

49
bordel
Reagovat

48 – Ona tam někdy byla? :-)

50
Jana1
Reagovat

Dnes asi přijde trestní oznámení na Evu od Rychtáře. Ta její debata s VB a MB byla výživná. Oni tedy jen vyzvídali.

51
Bazinga
Reagovat

Niki si se Štrůdlinkou vyměňují stesky, jak moc je bolí nohy. Vzhledem k tomu, že VB „má ty ruce“, by mě zajímalo, jestli holky budou „mít ty nohy“

52
Bazinga
Reagovat

Růža si dnes vypůjčila šaty od Carmen … :-D. Někdo by jí měl říct, že Carmen sluší víc.

53
Jana1
Reagovat

4- tím nemyslím jen VB a MB.

54
Bazinga
Reagovat

přišel dopis.

Vyvolení – zahrajte si o toaleťák. Všichni si utrhnou tolik, kolik za den spotřebují. Boss vám pak řekne, co dál.

55
zuza
Reagovat

51
A nakonec všichni budou pod práškama ležet celý den v posteli :-)))

56
rejpal
Reagovat

A je tu ranní psychohra

57
Bazinga
Reagovat

je odmotáno. Někteří si odmotali opravdu hodně velké množství.

Boss čte: jeden čtvereček je jedna věta o vile.

58
XY2
Reagovat

Hra o toaleťák, jeden čtvereček je jedna věta o soužití ve vile.

59
Bobby Brown
Reagovat

50 – něco podobného jsem chtěl napsat včera, a nejen od Rychtáře

60
Bazinga
Reagovat

VB má 39 vět, 3B 24, Růža 41 (všem oznámila, že si odmotala víc, než běžně spotřebuje). Ládícet má 74 čtverečků.

61
bordel
Reagovat

To je náhodou dobrá hra :-) Ale Eva evidentně vyčůraná… A Nikol jí bude kontrolovat, jestli jí to bude skutečně stačit na celje den (když znala důvod, co bude následovat s počty čtverečků).

62
XY2
Reagovat

Eva říká: jako je to úkol, víš co:-)

63
Bazinga
Reagovat

Vladkovi vadí:
nedodržování pravidel, nemůže se projevit tak jak je zvyklý, netaktnost, špatné hygienické návyky, neustálé urážky, tajný agent, poslouchání a odposlouchávání jiných lidí, Tomáš, faleš, vlezlost, když se objeví Tereza, to je strašný to koukat, to je neskutečný, … co mi vadí… mě by to stačilo, pozitivního?, holky mám rád, protože se dokáží zapojit naplno, přechvalování, chválení Terezy, omezování svobody – když člověk řekne svůj názor, nedojídání jídel, zbytečné plýtvání, hraní si na to, jak jsme všichni šetrní, což tedy nejsme, neustálé svolávání se, abychom přišli včas, taktika – tu nesnáším, jedno co se mi líbí, že se opravdu těch pár lidí zapojuje.

64
rejpal
Reagovat

Hra výborná, ale načasování na ráno není ideální. Na tohle by měli být všichni patřičně rozjetí. Když člověk ještě napůl spí, věty drhnou.

65
Bobby Brown
Reagovat

Je roztomilé, jak lidem vadí, že nemají prostor být sami – no to by u kontejnerovky blbej neřekl, že. :-)

66
Bazinga
Reagovat

Ládícet
vadí mi, že se nedokážu projevit tak, jak bych chtěl, že mi to nejde, nedojídání jídel, nezavírání lahví, takhle kamera, tahle kamera, tahle kamera, 4.kamera….7 kamera, …11 kamera, ….. vypočítává až do 16 kamery, /romana radí/, přišel jsem sem, že se více otevřu světu, že budu schopen dát ucelený pohled na mě, přišel jsem pro peníze, pro zábavu, pro dobrodružství /tápe/, vadí mi laxnost k úkolům, čekal jsem,že to bude více o skutečnu, je to strojený, není to skutečný svět, realita, čekal jsem že to bude více reálný, vadí mi tu faleš, jsem rád za lidi, se kterými jsem si sedl, jsem rád za zkušenost tady, jsem rád za plácačky, vadí mi jak je to složité s portama, vadí mi, že je tady na 13 lidí málo záchodů, baví mě bazén, rád plavu, baví mě luxus, který jsem nikdy v životě neměl, vadí mi uzavřenost prostředí, že si člověk nemůže odejít, kdy by chtěl, že jsem neměl možnost být sám, chybí mi rodina, kamarádi, chybí mi příroda, vadí mi, že nevím co je venku, chybí mi televize, soukromí, intimita, /zásah štábu – Láďo buď otevřený, je to nuda/. Vadí mi Tomášova rýpavost, Martinovy pohledy, Růženin smích, jsem rád, že tu mám Lucku, bez ní bych to nedával, občas mi vadí tvůj smích, vadí mi napětí ve vile, nejmíň co si mám říct je s Thomasem, nevím jestli je to proto, že on je nejstarší, já nejmladší, občas mi na Mirovi vadí sprostý slova, přijde mi, že moc piješ, vadí mi 2 ložnice, protože to separuje lidi, Vlado je fajn člověk, ale vadí mi, že s ním soupeřím o 5 mega, jeho výlevy, možná mi vadí, že jsem se ještě nenaučil dávat na jevo své negativní pocity.

67
Bobby Brown
Reagovat

Láďa si stěžuje, že se nemůže plně projevit, ale když má příležitost alespoň naplno říct, co si myslí, tak ho k tomu musí na třikrát štáb napomínat, taky dobrý…

68
Bobby Brown
Reagovat

Já bych si také dovolil odtrhnout toaleťák – vadí mi nadužívání pomocného slovíčka „prostě“.

69
gabisollis
Reagovat

ty jo Pavla prekvapila.:-)ma pristup na panacka?:-Dzdravim BB;-)

70
gabisollis
Reagovat

Ladik se proste uz nerozjede nikdy…..

71
Bazinga
Reagovat

Pavlína:
vadí mi záchody, nezvykla jsem si na kamery na záchody, člověk tady nemá soukromí, vadí mi 2 ložnice, není taková sranda, vadí mi neustálý bordelaření, člověk se zvedne a nechá po sobě mastný stůl, na ním mastný talír a pod ním drobky, nejde aby stále stejní lidé uklízeli, pokud má člověk svůj názor, všichni se do něj pustí, hodně řvaní, pokud se člověk domlouvá s druhým na zábavě, tak ten další si myslí, že taktizuje, jsme strašně suchý – lidi venku to vidí, vadí mi homofobní narážky, pro mě je to výjev totální neinteligence, nenázoru, jinak se tu sešly dobrý holky, hodně si s nimi rozumím, mohlo to dopadnout hůř, parta holek dobrá, mám hrozně ráda gumídka (?), vlezlost k určitým lidem, když někdo pocítí, že je silnější, tak za ním leze, co se mi tu líbí? to nevím, bazén se mi líbí, miss v mužském podání se mi líbila, mám ráda srandu, mám ráda kanadu, ta by tady měla být alespoň na začátku, v prosinci se tu už pozabíjíme, pomlouvání přišlo brzy, nikdo se neodváže, aby byl takový, jaký je. Diváci to cítí, myslím,že máme i malou sledovanost, je potřeba s tím něco udělat, vrhnout se do úkolů. RS tady nebyla hodně dlouho a lidi se na to těšili. My neděláme vůbec nic. Mám ráda, když štáb vymyslí nějaký dobrý úkol, někdy je tu nucený, ale i tak. Líbil se mi i „provaz“, jsem na ty tvrdší úkoly. Žižala nebyla dobrá. Smíšené pocity z prvního dne, nejbližší je mi Mirka, která o mně ví úplně všechno, takže když toho člověka uvidíš ve dveřích, nemůžeš nic hrát. Mám ráda, když se sdružujeme u oběda, u večera, když si alespoň chvilku rozumíme.

72
Ufonka
Reagovat

69 co říkala LP?

73
bordel
Reagovat

LP pěkně…

LM: VB nenávidí, chce se jí z něj zvracet, a nechce, aby na ní mluvil jindy ne ohledně úkolů. Vladko mě mrzí z hlediska hry, ale mám ho ráda.

74
bordel
Reagovat

LM: Mrzí mě, že jen já tu mám někoho blízkýho… Ale nemrzí mě to vůči vám tak, že bych tu byla radši sama…

75
Janko
Reagovat

LM je taky dobrá :)

76
bordel
Reagovat

LM: Trvá mi dlouho, než se někde rozkoukám, ale hned na začátku se stalo co se stalo, a zabrzdilo mě to. Ale už to snad bude lepší, a bude větší show.

77
Bobby Brown
Reagovat

LM má u mne velký palec za upřímnost – a vůbec mne to u ní nepřekvapuje (myslím to, co sama o sobě říká).

78
gabisollis
Reagovat

ufonka-to ze pochopila,ze tam nic nedelaji a zacinaji lidi nudit a klesa jim sledovanost.:-)

79
bordel
Reagovat

LM: mohl by vařit někdo jinej, vařej tu jenom dva lidi. Taky mi vadí, že když někdo svůj názor, a ostatní se do něj pustí. Ale není to vždycky. Pak mi vadí, že jsou tady lidi, že co řeknou, že je svatý, a jinak že jim z očí šlehá blesk.

80
Bazinga
Reagovat

Mirka:

na tolik lidí je strašně málo sušáků, vadí mi hygiena, vadí mi, že nemáme rozdělené, kdo se o co stará, vadí mi, že si nevážíme toho, že když si napíšeme nákup, že pošlou úplně všechno, líbí se mi, že když se snažíme, tak to dostaneme, mám ráda, když jsou úkoly, do kterých se zapojíme všichni, vadí mi že někdo nechá po sobě jídlo a odejde od stolu, co se týká lidí je asi jasné, kdo mi tady vadí, je to člověk, který je tak trapný, až se mi chce brečet, ten člověk mě nejdříve nenávidí, pak mi leze do zadku, pak mě nenávidí, pak mi leze do zadku…, snaží se nás zastrašit „dáš mi palec – tebe si vezmu“, totálně si kadí do úst, nemyslela jsem si, že to tady řeknu, ale je to člověk, kterého nenávidím, vadí mi, že nechápe, že nechápe, že se s ním nechci bavit, nechci, aby na mě promluvil, mimo úkolů. Jsem ráda, že je tady Vlado, já vím, že to není dobré z hlediska hry, ale mám ho ráda. Pak jsem šťastná, že tady mám Pavlínku, mrzí mě, že jediná já, tady mám někoho blízkého, mrzí mě to vůči vám, ale ne tak, že bych tady byla radši sama. Byla bych ráda, kdyby se více projevil Miro, aby byla sranda, měli bychom více dělat, já jsem hrozně pomalá, ve všem, nesnáším lidi, chtěla jsem se více projevit, ale na začátku mě to zabrzdilo. Já jsem včera pochopila, že někteří lidé tady hrají. K vaření – vaří tady jen 2 lidi, když někdo řekne svůj názor – ostatní se do něj pustí, vadí mi, že jsou tady lidi, kteří by chtěli, aby když něco řeknou, aby to bylo svaté, a když není, tak jim z očí šlehá jed, mám ráda Gumídka, jsem ráda, že je tady bazén, vadí mi, že jsme nudní, ale jsem ráda, že se můžeme opalovat, když je tak hezky.

81
bordel
Reagovat

LM a LP :-) Mně to stačí, a jdu pryč… A až se vrátím, ať to tu je hezky, čistě a pěkně popsáno všechno, co se dělo a děje :-)

82
bordel
Reagovat

80 – Kdyžtak se omlouvám…

83
gabisollis
Reagovat

strudl je fakt husa…..sice nemam moc casu ale pockam si co z ni vypadne.

84
Bobby Brown
Reagovat

VB to pojal parádně a jak odmotává ten toaleťák. :-D

85
Honzad
Reagovat

Dobré ráno,… zapnu kamery a monolog VB. Achjo, to je falešné, neupřímné, hloupé… :(

86
s.liscok
Reagovat

4- nemůžeš srovnávat první duel vv4 s finále vv1 !!! Nechápu,proč všichni řešíte Vladka,který má imunitu a 9 dnů může být v klidu. Jako by ve vile už nikdo nebyl.

87
Bazinga
Reagovat

VB

na vile se mi líbí všechno, je to tady krásné, …. vyjmenovává skleničky, židličky, stůl, ….. vybavení.
K lidem:
Martin je člověk, který se déle rozkoukává a vy jste na něj hned zlí, není to špatný člověk.
Růžena: chviličku nahoře, chviličku dole ale v jádru je hodná, má nás ráda
Míra je velký hráč, já ho mám rád, neměl by pít, ale jinak je v pohodě
Nikolka: té bych přál kariéru, protože chce být moderátorka
Lucka: je originál, včera jsem jí říkal, že si myslím, že to vyhraje
Evička: myslím si, že je zlatokopka, lovkyně celebrit, ale ve skutečnosti to není špatná holka
Láda: je pohodář, člověk, který mě nebaví, ale v jádru je hodný, nevymyslel by v životě žádnou sviňárnu, je pohodový, svůj
Pavlínka: nejdřív super, pak jsem se pustil do její partnerky a nesnáší mě
Zdenička je moje sluníčko, mám ji rád, nemá ráda, když jí někdo skáče do řeči … má v sobě i ďábla
Vlado: od začátku negativní nálada, nebýt tady jeho, tak je tady kamarádská nálada, Vlado je lidská faleš, dělá na kamery, když se dohraje, jinak je samotář, sám říká, že je tady pro 5 mega, o které se nerozdělí… dělá tady scény, nejdříve lidi urazí, pak je udobří, dělá si tady ovečky, je to taktika, je to hráč, je to herec. Ale protože to nezvládl za 8 let – tak se jím nikdy nestane
Mirka – nechápu co proti mě má, jednám s lidmi z očí do očí, od začátku se mi Mirka vyhýbá, nechápu proč si myslí, že jí lezu do zadku, když se vrátily ze studia, byl jsem za ně šťastný… necítím k tobě nenávist, nebudu na tebe mluvit, nechci to dál rozpitvávat, je to hloupé.

88
rejpal
Reagovat

Bordel
Super!

89
jenka
Reagovat

85 Honzad stejný šok jsem měla po zapnutí kamer také. Slyším ty jeho plky úplně stejně, falešné kecy! :-(

90
Honzad
Reagovat

Zdenička řekne, že tam Vlado nemá co dělat, ale sama má problém vypotit pár vět a tvářit se u toho aspoň méně znuděně. Ona tam snad má po takových „výkonech“ co dělat?

91
Bazinga
Reagovat

Zdena

vadí mi, že musím mluvit, když nechci, cítím se velice nepříjemně, že jsem nucená dělat věci, které nechci, vadí mi kecy ostatních, v životě jsem neslyšela tolikrát slova „taktik, faleš“ – už mě z toho bolí hlava, je to trapné, vadí mi tady Vlado, vadí mi neustálé narážky od Tomáše vůči Mirce, nelíbí se mi, že se nedokážeme sjednotit a společně udržovat čistotu, vadí mi, že nedostávám prostor, abych se projevila. A tím jsem skončila

92
rejpal
Reagovat

Zdeňka je zralá na odchod. Jestli se nevzpamatuje, skončila.

93
Bobby Brown
Reagovat

Mno, já být štábem, tak nechám seřadit všechny, kterým vadí: kamery, úkoly a že musí mluvit když se jim nechce atp.

Sbalte si kufry sráči a táhněte domu.
Za dveřmi stojí zástup těch, kteří se sem těší.

Jednou dvakrát někoho vyrazit a oni by dali pokoj.

94
..
Reagovat

komu říkají „gumítek“?

95
rejpal
Reagovat

Ládík?

96
terz
Reagovat

Mám pocit že něktěří z nich si snad myslí že to co budou dělat a jak to budou dělat je jejich volba. Podepsali nějakou smlouvu, do té vily šli s vědomím toho jak to funguje. Naprosto nechápu zdenu, martina a asi ani VBčko.

97
Wanna be your monster
Reagovat

93 – To, že do toho šli dobrovolně neznamená, že jim to nemusí vadit ne? ono na nich jde vidět, že je některým strašně zatěžko plnit úkoly.

98
Honzad
Reagovat

Povídání MB má aspoň hlavu a patu, byť jej v oblibě nemám. Od začátku je patrné, že ten kluk v hlavě cosi má, bohužel je sociálně nepoužitelný.

99
Bazinga
Reagovat

Martin

když jsem přišel, měl jsem představy, jak to bude vypadat, bohužel realita je jiná. Neužívám si to. Vila se mi líbí, vadí mi, že je tady na takovém prostoru tolik lidí, to nemám rád, vadí mi úkoly, které jsou nucené, nedělám to s radostí, Vladko – arogantní, hysterický despota, Tomáše mám rád, je to jediný normální člověk, i když je pravda, že se mi nelíbí, jak se chová k Mirce, ale to je jeho věc. Mirek by neměl pít, pak se chová jak opice z pralesa, jinak je to dobrý kluk. Nikola – s ní nenajdu společnou řeč, je hráč, obdivuju ji, protože se jde za svým cílem, a je tady z holek nejpěknější. Lucka je upřimný člověk, má dobré srdce, nebojí se. Strašně mě štve to lezení do zadku – to nesnáším, nemám rád… většina lidí leze do zadku Vladovi. Romana – jsem rád, že je tady, dala tomu pozitivní energii, i když její smích je hrozný, mám ji rád. S Ladíkem jsme nenašli společnou řeč, to mě mrzí, každý jsme jiný. Eva mě ze začátku hrozně štvala, teď už je to OK.

100
rejpal
Reagovat

Teď bude hodně dlouhý projev

101
Bazinga
Reagovat

Růžena

nejdříve o vile – líbí se jí tam, je to dobře udělané, dobře postavené.
Vadí mi, že tady nemůžu pracovat, tak jak jsem pracovala venku, vadí mi, že tady probíráme 20x jednu a tutéž věc, stačí to probrat jednou. Očekávala jsem od toho něco jiného, než tady je a myslím si, že problém je to, že tady vzniká nedorozumění a pak jsou tady hádky. Mrzí mě přivítání Evy a Pavlínky, kdybych mohla, vrátila bych čas, měla jsem špatný den, nedala jsem jim prostor, zbytečně jsem nadávala, plakala, rozčilovala jsem se. Pláču víc, než venku. Vadí mi, i když jsme hráči, nedokážeme se více spolu pobavit bez urážek, ponižování, chybí mi to kamarádství, venku to mám, tady to nemám. Vadí mi přivítání Mirky, že musela vstoupit do té paniky, co tu byla ten den, to samé platí i pro Nina, vadí mi, že tady Nino není, ale nedivím se mu, nejraději bych odsud taky utekla, je to pro mě těžší, než jsem si myslela, že jsem přecitlivělá, že teď brečím, i když nechci, že musím každý den bojovat s tím,že jsem tady namísto toho, abych se z toho radovala. Nedorozumění – když se člověk neumí vyjádřit, tak jak by chtěl. Strašně více negativních věcí,než pozitivních. Z těch lidí, co tu jsou je jen málo lidí, na kterých mi záleží. Hra začala dřív, než jsem očekávala. Hned od začátku se urážíme. Papírky mi nestačí, mrzí mě, že jsem musela říct víc negativních, než pozitivních věcí.

102
Bazinga
Reagovat

já teď musím jít pryč. takže zbytek, prosím někdo jiný.

103
Bobby Brown
Reagovat

97 – může jim to vadit, ale nemají tam co dělat – tohle není skautský tábor, tohle je hra o pět milionů korun!!! To mi nepřijde málo. Takže buď se vzpamatují, nebo tam (IMHO) nemají co dělat.
To je můj pohled na tuhle hru – opakuji hru.

104
XY2
Reagovat

Mirek: vila se mu líbí, všechno super a luxus, neumí vařit, tak se nezapojuje, vadí mu vajgly, jsou všude a smrdí popelníky, vadí mu chcrchly v umyvadle, začíná mu vadit VB a MB, představoval si to jinak, chce se bavit, chce dělat šou, nejde to, trápí se, fertik.

105
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola celkem dobře. :)

106
piha
Reagovat

Čtu to v rychlosti,Růža jediná si vzpomněla na Nina?

107
XY2
Reagovat

Nikol: K Romaně má delší řeč, buď bude mít Romanu ráda nebo ne. Jinak holky má ráda.
Ke klukům má výhrady, prospí celej den, včerejšek, ale nevím, ke kterým klukům to bylo.
Nemá ráda osočování z taktiky, je tu jeden člověk, kterému to řekne a dělá to Vlado, osočuje a přitom taktizuje, leze do zadku, Tomášovi. Vlado to dělá nenápadně, ale dělá to. Dělá si Vlado kolem sebe stádečko, Nikola to slovo nesnáší, ale neumí to jinak říct.
Zdena včera sabotovala hru, teď se válí po stole, místo aby Nikol poslouchala, Nikol ji taky musela poslouchat, Vlado odchází a nemá.

108
XY2
Reagovat

Lůca:
Všem něco vadí, všichni jsou nesví, ona se to snaží potlačit a nechce tím nikoho zatěžovat a pokud na to má, vyřešit sama.
Ona osobně jede na 120%, doma víc odpočívá a vydává víc energie, tady málo odpočívá a vydává míň energie, je unavená z emocí z ostatních, je na to přecitlivělá.
Nevidí to nijak tragicky, stále se hledá a nachází.

109
Scalex
Reagovat

IMHO by měli každému pustit jeho medailonek a pak by měl každý obhájit své chování ve vile a vysvětlit divákům, proč neplní slib, na základě něhož byl zvolen.

Každý sliboval, že bude bavič a že bude dělat show, každý teď říká „chtěl jsem dělat show, ale trápím se a nedělám, co bych dělat chtěl“ – a proto by měl divákům říct, proč nevstane a nezačne tu show dělat.

Mohli by lidem ve Vile třeba říct, že ti, kteří věrohodně neobhájí svoji nudnost, budou na internetu nominováni na Duel a ten, koho diváci vyberou, půjde spolu se Zúčtovaným a Vyzvaným do trojduelu.

110
Scalex
Reagovat

107 – myslím, že když kritizovala sedící a spící kluky, tak mluvila k Tomášovi a Martinovi.

111
Wanna be your monster
Reagovat

To s tím, jak Vlado někoho trochu zhodí, a pak ho pochválí a oni si toho váží o to více, je pravda. Ale myslím, že Vlado je od přirozenosti trochu manipulativní typ.

Je dokázané, že si právě nejvíce vážíme lidí, kteří nás neměli rádi od začátku, ale jejichž přízeň jsem si museli získat.

Jestli je to taktika, tak nemám vůbec nic proti, narozdíl od Romaniny nebo tomášovy taktiky, to není hloupé. Ale myslím, že Vlado ví, že stejně závisí na divácích, a to je to, na co se zaměřuje.

112
DonnaS
Reagovat

94 – Gumídek je Niki

113
XY2
Reagovat

Eva:
Je škoda, že se všichni neprojevou jak by chtěli a jak by mohli, 5 mega je obrovská motivace, lidi se chtějí dívat a bavit.
Je to škoda, kdo jak se projevil, jak nechtěl, hra je rozjetá, hra jede a je třeba, aby se rozjela čím dál víc a lidi měli svého favorita a hra byla jak se má.
Je dobře, že je tam Vlado, je to konkurence a je jen na ostatních, jestli mu to dovolí nebo ne.
Zdenička by se měla víc projevovat, nahlas. Tomáš ji zklamal, včera zase překvapil jak se zapojil do úkolu, Martin provokuje, jak tam chodí, pánská miss dokonalá od Martina.
Růža, Romča, první den si říkala, že jede nonstop, teď čím dál víc ukazuje citlivost, Romana je člověk je takový člověk, který venku dostane kšefty, je to herečka, bavička, vydělá si tím moc moc moc peněz.
Jsou tam lidi, co umí udělat srandu, musí se tam ukázat v lepším světle lidem.
Lůca je trefná, má velkou šanci na vítězství, je přirozená a umí se vyjádřit a je pozitivní.

114
rejpal
Reagovat

DonnaS
Díky, to mě nenapadlo.

115
Lumpus
Reagovat

Proč si ti lidi konečně neuvědomí, že to co je táhne k zemi je to, že jsou tak ostře vyhranění vůči Vladkovi. Jestli divák něco nemá rád tak koalice a společná nesnášenlivost vůči jedné osobě se kterou pak lidi cítí a přejí jí o to víc!

116
Adéla
Reagovat

115 – přesně

117
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
je to tak. Vlado není špatný psycholog. Je empatický. Ale vždycky je tu ten problém, že těžko umíme poradit sami sobě a děláme věci, o kterých víme, že jsou kontraproduktivní. Pak někdo paličatě trvá na svém a zeměšní se, jiný to začně imrvére řešit a otráví okolí. Kdo umí kopanec přiznat, sám se shodit a vypustit to, má plus. Vlado je něco mezi tím. Umí chybu přiznat i se omluvit nebo se shodit, ale nedokáže na to zapomenout. Což ví, štve ho to, ale neumí to. Tohle není taktika, je to povaha. Ale ví, že s tím konfliktem a přiblížením se dá pracovat.

118
rejpal
Reagovat

Lumpus
Je to přesně tak. A v podstatě právě tohle nakoplo Vlada k výhře. Ale je zase jeho zásluha, že se s tím naučil pracovat.

119
Bobby Brown
Reagovat

109 – Naprosto přesně. Na VB je vidět, že snad vůbec nechápe, kdo rozhoduje. On vyčítá Vladkovi, že to hraje na diváky. No a na koho by to jako měl hrát? Jasně že na diváky.
Oni si to pořád neuvědomují ani ostatní, že šli do reality-show a navíc kontejnerovky, kde jsou samé kamery a je to vysíláno on-line.
Přijde mi, že oni šli do jakési vily, kde budou dostávat jídlo, chlast a cigára + honorář a pak spokojeně odkráčí domů, možná jim při tom spadne do klína i těch 5 mega.
Venku pak budou celebrity a jídlo, chlast a cigára + honorář se budou valit zase dál sami od sebe.

Ten nápad s tím, že zapojí diváky do palcovačky se mi líbí – ať vidí, koho diváci ve vile nemusí a kdo je adept na vyfičení.
Možná by pak měli natolik stažené zadky, že by se ty lemry unavený konečně začali hejbat.

120
Lumpus
Reagovat

Ale pak mi vysvětlete proč to ti soutěžící nevidí a nepochopí. Jdou na to špatně, myslím že kdyby při nějaké vyhrocené situaci zachovali chladnou hlavu a řekli vážně bez nějaké ironie: „Vladko ano máš pravdu“. Tak to by ho mohlo Vladka trochu dostat a ukázat v jiném světle. Chybí mi tam opravdu inteligentní, moudrý, přemýšlivý člověk, který ví jak na ostatní (co třeba kdyby tam byl nějaký soutěžící skutečně psycholog??)

121
Pedro
Reagovat

115: jj. Zakládání takovýchto alianci proti někomu svědčí o tom, že to nejsou moc schopní diplomati.

122
Bazinga
Reagovat

jsem zpět.

MB přísahá Růženě, že se o ní po soutěži postará. Bude její manažer. Hned, jak vyleze, zařídí Růže 3 akce!

123
gabisollis
Reagovat

BB-u me je po tomhle ukolu adept na okamzity vypadnuti strudlice.jezis zacinam mit na ni uplnou averzi…..:-)

124
Pierre
Reagovat

MB jí slibuje jako manažer i společný klip s Ninem. Ten je neuvěřitelný :D

125
Bobby Brown
Reagovat

Růža zase to její bosé šmatlání po vile.

126
Motýlek
Reagovat

120 – takový člověk se ti tam nepřihlásí…. :-) Jednoduše proto, že to nemá zapotřebí….
Jedině že by ta výhra byla větší…
To co vybrali teď mi silně nevyhovuje…

127
Wanna be your monster
Reagovat

120 – A co takový ládík? Sám se včera rozkecal o tom, že je jeho chování taktika, a jak to má vlastně s reality show…než ho utli a přepli dvě kamery na buldoky. A podobně to má podle mě právě i Lucka, které to vyprávěl.

128
Bazinga
Reagovat

124 :-), protože Dítě si z něj udělal srandu a slíbil mu spolupráci. Nevím jestli MB slyšel to, když mu Nino říkal „jasně, jasně, já ti budu nosit kufry“

129
Bobby Brown
Reagovat

123 gabisollis – ona je vůbec divná.

130
Bazinga
Reagovat

Martůčijová říká Růže, že se o ní nebojí, protože si po tomhle vydělá víc, než 5 mega.

Růža: no to je jasné, já mám spoustu známostí.

131
violoncella
Reagovat

K Nikole jenom tolik, že do puntíku zopakovala to, co jí ve vířivce řekl PZ. Měl tam k ní jeden ze svých antivladko proslovů, kde přesně řekl, že Vlado nejdřív někoho urazí a pak se omluví.

132
XY2
Reagovat

Růže dává rady, měli bychom si pomáhat, peníze si zasloužit.
Eva vráží Růže klíny, že si venku vydělá velký peníze za své bavičství.
Jestli tomu Růže začne věřit, potěš koště.

133
Bobby Brown
Reagovat

na 4: :-D dva se cachtají v bazénu a Vlado kmitá na křesle

134
Janko
Reagovat

VB je na dně, kamera 3!

135
Motýlek
Reagovat

A souhlasím s tím, co tu napsala tuším Dáša /Slovenka/, že tam jsou nepohlední lidi a nanicovatí chlapi…
Když si vzpomenu na slovenské vyvolené kdysi, tak tam se bylo opravdu na co dívat…
Jediná Nikol je pohledná a sympatická.. Ale nemá tak k sobě nikoho…. Jediný schopný a hezký chlap už vypadl…

136
Bazinga
Reagovat

131 – není sama. Růžena včera taky argumentovala PZ radami.

137
Anonymní
Reagovat

Tomáš, Martin a štrůdlice jsou úplně marní a vůbec nejsou schopni to pobrat a hejbnout zadkem. Asi měli pocit, že bude stačit se tam proflákat a propomlouvat až do finále.

138
XY2
Reagovat

VB na 3 spinká.

139
Bazinga
Reagovat

134 :-), tak to by si ho měl štáb zavolat do zpovědnice a tam mu předat fotbalovou obuv od Sabinky… :-). To by ho mohlo vzpružit :-) :-)

Já se omlouvám, ale já vůči němu cítím tak silnou animozitu… :-)

140
Jerremy
Reagovat

127 wanna
ale zatím je spatna :D
Pokud jde o preziti, tak ano … byt nenapadny, nekonfliktni je v poradku a to ho ve vile dostane daleko, ale zapomel, ze finále rozhoduji diváci.
Coz je rozdil mezi VV a Survivor … a i tam cenu divaka ziskava vyrazny hrac.

141
XY2
Reagovat

Pošta a je to tady, co jsme chtěli:-)

142
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:
Vyvolení, diváci si stěžují, že neplníte sliby, které jste na začátku dali. Vzpomeňte na předsevzetí, které jste divákům dali a vyjádřete se k tomu, jak je plníte nebo neplníte.

143
Bazinga
Reagovat

Štáb si přečetl Scalexův příspěvek :-)

144
Pedro
Reagovat

135: taky se mi Nino líbil, ale nutno připomenout, že vypadl díky hloupé taktice, kterou si zvolil dobrovolně.

145
Bobby Brown
Reagovat

Scalex je dobře sledován Primou! :-D

146
piha
Reagovat

135-souhlaaaas,chci tam někoho podobného…:)))
144-bohužel…:(((

147
Wanna be your monster
Reagovat

140 – No tohle je teprve první týden, ještě se to může vystříbřit. Já bych mu poslala hlas proti všem, kromě Vladka (zatím).

148
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš: Jsem férovej chlap nemám rád intriky a falešnou hru.

začíná opět mluvit o Vladovi, místo toho, aby řekl, jestli to plní.

:D

149
Pedro
Reagovat

Tomáš neustále odklání pozornost a zdržuje.

150
Wanna be your monster
Reagovat

Mluví o přeřvání Vladka, což v medailonku nezaznělo, ale on to prý plní. :D

151
Scalex
Reagovat

Jak se někdo tuhle ptal, proč si mě Prima neplatí jako poradce – však to vidíte. Protože jsem blbec a napíšu jim to tady zadarmo. 8^)

152
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš nejdříve řekl, že mu to někdo vymyslel. nakonec došel k tomu, že akorát řekl místo férového kluka, férového chlapa.

153
rejpal
Reagovat

Zdeňka je dnes velmi ukrutná.

154
Bazinga
Reagovat

Zdenička si nevzpomíná, že by někdy řekla to, co Martůčijová čte :-)

155
Motýlek
Reagovat

144 – to vím… Většina z těch co tam jsou mi přijdou marní a zbyteční, ale už se mi to ani nechce komentovat…

156
Wanna be your monster
Reagovat

zdena: takhle jsme to neřekla.

štáb: je to slovo od slova, přesně, jak jste to řekli, zdeno nelži.

157
rejpal
Reagovat

Štáb začíná přitvrzovat

158
Scalex
Reagovat

Je zajímavé, jak Thomas už poněkolikáté tvrdí, že šel do Vily přeřvávat Vladka. Přitom nastoupil do hry jako první a vůbec netušil, že Vladko do téhle série půjde. Když na to byl před pár dny ve Vile upozorněn (že kecá), tak mlžil ve smyslu „myslel jsem tím, že jsem šel do Vily přeřvat někoho, jako je Vladko, teda kdyby jako někdo takový do Vily přišel“.

159
Bobby Brown
Reagovat

VB kličkuje.

Štrůdla popírá.

160
Pierre
Reagovat

Štrůdla je hotová. Má za sebou 7 hodin spánku a vypadá jak zombie. Chcíplotina.

161
XY2
Reagovat

151 – :-D

A štáb je usměrnil, správně!

Štrůdl prd ví, co měla v medailónku. Že prý ukáže něco velkého.

Imho silikony:-)

162
Bobby Brown
Reagovat

152 Scalex: :-DDD

163
rejpal
Reagovat

Jsem zvědav, jestli z nich nakonec něco vymačkají. Ta sklestost po 14 dnech (u některých po týdnu) je dost zarážející. To v minulých VV nebylo. Tam šlo o jedince, ale nebylo to masové. A jestli je to kvůli Vladovi, že nevědí, jak na něj (taky bych nevěděl), je to pochopitelné, ale když to vzdají, dostal by to zadara.

164
Pedro
Reagovat

158: protože Thomas nechce mluvit o sobě a proto neustále odklání pozornost na všechny okolo. Nejdřív mluvil „já si myslím, že většina lidí….“ takže to zobecnil na všechny soutěžící. Potom začal mluvit o tom, že „přesně takhle to neřekl“. A pak zase začal mluvit o Vladkovi. Byl napomenut a nakonec opět stočil řeč k Vladovi… Prostě se vyhýbá odpovědi.

165
jenka
Reagovat

Super hra :-D Zatím VB i štrůdla reagují přesně tak jak se dalo čekat. VB nevěřil vlastním uším a samozřejmě se nedokázal vyjádřit, když nemůže nadávat na Vlada je v koncích.

166
JanaH
Reagovat

Dneska samé výživné úkoly, to mě baví.
Ještě víc mě pobavil hlas ze záhrobí, aby nelhali.

167
Bobby Brown
Reagovat

ŠTÁBE – konečně!!! Takhle to s nimi máte koulet.

Kromě jídla, chlastu a cigár jim máte dávat i čočku.
Čočka je zdravá! ;-)

168
Wanna be your monster
Reagovat

Co jako teďka řeší?

169
Pedro
Reagovat

Lucie: „Hezky to tam (VB) řekl, ale bohužel podle toho nežije“

170
Bazinga
Reagovat

Lucka dobře o VB :-)

„No… hezky to tam řekl. Akorát podle toho tady nežije“

171
Kami
Reagovat

Stabnice pekne smazla Strudlu. Zdravim vespolek, smiraci! :-)

172
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka: hezky to tam řekl no, akorát tady takhle nežije.

Nikol: ať se vyjádří jen ten, co k tomu má co říct.

Ta asi neslyšela, jak ted někdo ze štábu říkal, že Eva má dohlédnout na to, ať se vyjádří všichni…

173
Pedro
Reagovat

Martin si myslí, že Tomáš vše splnil.

174
Bazinga
Reagovat

VB hlásí, že úkol je dlouhý a měli by se posunout dál… :-D

Jediný, kdo se chová jako puberťák, je Vlado a toho krotím.

Vlado zvyšuje hlas „ale furt, furt, furt jen já!“

175
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš znovu mluví o Vladovi, Vlado už je nasraný….má se zatím mluvit o tom, co slíbil Thomas. :)

176
Pedro
Reagovat

Vladko začíná chytat nerva, protože se do něj VB furt naváží.

177
rejpal
Reagovat

Vlado explodoval. I když jen parciálně

178
Bobby Brown
Reagovat

Už jsem to psal včera – VB má Vladkománii.
Ten je jím úplně posedlý.

179
Wanna be your monster
Reagovat

zdena: To že ukážu něco velkého byl dvojsmysl…já tím samozřejmě myslela dvě věci.

Takže opravud silikony :D

180
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík je zabržděný. Protože nevěděla, že tam budou „oni“ … :-D

181
Bobby Brown
Reagovat

Zdeničko: jestli chceš dělat show a nebýt u toho trapná, tak si sbal věci a táhni do *****
Jsem zabržděná a tak to holt je a já si to tu odsedím, protože mě to nebaví, pak si za 4 měsíce na mě vzpomeňte ve finále.
Zdena ven!

182
JanaH
Reagovat

Rodiče štrůdly jsou na ni určitě pyšní a mají být na co.

Štrůdla se nudí, úkoly ji nebaví, nechce se ztrapňovat.

(už dlouho nebyla chlastačka, nemohla vystrkoval silikony a strkat jazyk do všech okolo).

183
Pedro
Reagovat

Lucii vadí všudypřítomný negativismus ve vile. Chtěla by slyšet víc pozitivních věcí a k problémům chce návrhy řešení.

184
Bobby Brown
Reagovat

180 – možná u ní kouzlo nechtěného, ale ona má pravdu, je zabržděná.

185
rejpal
Reagovat

Zdeňka nemá žádný blok, je zakyslá. Upnula se na jednoho člověka, vymklo se to celé z ruky a je na dně.

186
Kami
Reagovat

VV kecaji o tom, ze chybi motivace. Neni motivace pet mega?

187
Pedro
Reagovat

183: ještě dodám: Lucie se mi začíná líbit čímdál tím víc. Plně chápu, proč měla žolíka. Podle mě je to jediný obyvatel vily, který dokáže myslet „outside of the box“.

188
Motýlek
Reagovat

Teď se budou chválit navzájem… Všechny to jsou super holky….

189
Kami
Reagovat

Strudla je zkratka lina, skoda, ze to nekdo nerekl na plnou pusu.

190
Bobby Brown
Reagovat

186 – není, už to řekli několikrát. VB to párkrát použil jako shazovačku Vladka, že on ty peníze asi potřebuje, když o ně tak bojuje – asi tím chtěl říct, že on je těžce za vedou, že on je nepotřebuje. Proč tam je, to opravdu nevím.

191
Bazinga
Reagovat

A mi to přijde vtipné. Vše, co bylo řečeno v medailonku bylo řečeno z nevědomosti. Diváci, musíte pochopit, že nás to zklamalo a proto jsme takoví, jací jsme.

192
Kami
Reagovat

Ti co rekli ze proste jim to nejde (ne ze se budou snazit) tak veeen.

193
rejpal
Reagovat

Kami
Je to takový paradox. Výhra je základní motivátor. Ale hráč (i ve sportu), který jde na hřiště s myšlenkami na odměnu, je svázaný a nic nepředvede. A to je jeden z problémů. Oni řeší, že výhra visí v nedohlednu, protože dostali nečekaný dáreček. A místo aby se motivovali pro hru a snažili se vyhrát, myslí na ni a upadají do deprese – čímž se kazí atmosféra, to dokáže jeden či dva lidi. Budou se lechtat, aby něco vymáčkli, ale nepoloží se do toho. Měli by se na pár týdnů na 5 M vykašlat a dělat, co se dá. Myšlenky na výhru mají smysl tak v poslední pětici. A i tak jen opatrně.

194
JanaH
Reagovat

Neříkal ten MB kamarád, že je Martínek venku úúúplně stejný, jako ve vile?

195
Bobby Brown
Reagovat

Online to sice nejde, ale kromě sprostých slov by měli vypípávat i „prostě“. Já už na to dostávám alergii.

196
Kami
Reagovat

MB ven, z nej nic nebude, jako strudla je linej. Nic nevymysli, nema cim. VV by mohli hlasovat kdo je podle nich nejnudnejsi a ten by se utkal v duelu s nekym novym. Kdo vyhraje jde (vraci se) do vily.

197
XY2
Reagovat

Prostě zakázat slovo prostě…to je snad nemoc, infekční.

198
Kami
Reagovat

Vsichni rikaji ze nejde delat srandu. Tak muzou delat skodolibou srandu, objektu tam maji dost.

199
mimo
Reagovat

Měsíc bude trvat než vypadnou všichni tři buldoci. Zůstanou tam jen ženy a gayové. Bude to pak lepší ?
Nevadí Primě, že tahle RS je zabitá na měsíc dopředu ?

200
Wanna be your monster
Reagovat

kikina dělá anketu, kdo by byl ochoten změnit na Martina názor, kdyby se změnil….

201
Wanna be your monster
Reagovat

o ládíkovi: něco, že chce zjistit, jestli dokáže přežít sám, bez péče.

Láďa: tak zachovat život se mi myslím podařilo…

202
JanaH
Reagovat

Ládík asi v medailonku nejmíň kecal.

203
gabisollis
Reagovat

ne ta soutez je zabita.spatnej vyber hracu.ted uz fakt nejde delat srandu.vymenit par hracu a pak se to mozna hne.:-/

204
upsik
Reagovat

Tak zásahem štábu se nám RS sklouzla do sezení u terapeuta (ted každodenní záležitost)…už vážně nuda. Terapeut otevře duše ale jiskru zažehne naděje. Ta se nenajde u stolu.

205
Wanna be your monster
Reagovat

199 – at vypadne ten, komu diváci nepošlou hlasy, co bys chtěl jiného. Jestli nechceš, aby vypadli, tak je podpoř. :D

206
Kami
Reagovat

Myslim, ze 50% je v soutezicich a 50% ve stabu. Kdyby byli skodolibejsi a trosku vice je postouchli.. Dala bych vetsi tresty, nekoho bych vykopla pro vystrahu (MB), poprudila bych je a mozna bych jim i pustila par zajimavosti na plazmu :-)
Take neni spatne poslat par fake zprav, davat zajimave tajne ukoly.

207
Bobby Brown
Reagovat

Hele lidi, já k tomu mám tenhle poznatek. Už jak jsem je tam pozoroval jsem si na to vzpomněl.
Byl to nějaký dokument o pornoprůmyslu. Tam jeden člen týmu vyprávěl, jak je to na castinzích.
Zkrátím to – v podstatě ti, co měli největší hubu, ramena a nejvíc machrovali a těšili se, jak se tam převedou … nakonec odcházeli jako zmoklé slepice a se sebevědomím někdo v kanalizaci.
A ti, co si nebyli moc jistí, jestli je to pro ně, ti se tam pak odvázali na plný pecky.
Tož asi tak.

208
Motýlek
Reagovat

Co tam doteď předvedla ta Pavlína… Ta mi tam snad zatím spolu s Mirkou vadí nejvíc… Kritizuje ostatní a sama nedokázala ani tu písničku zazpívat… Já v ní žádný zábavný prvek nevidím… Mirka je úplně zbytečná…

209
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado přirovnává Ládíka ke kačence z jedničky – každý ji měl rád, došla do cíle, ale nevyhrála.

210
mimo
Reagovat

Než se vyjádří 12 lidí a ke každému z nich dalších 11 tak to je 144 vyjádření. Opravdu ukrutná zábava na půl dne. Z toho bude fakt pěkný sestřih do rekapu, který zvedne sledovanost. :-(

211
Wanna be your monster
Reagovat

210 – kdyby se každý vyjádřil jednou větou.

Jenže oni reagují na to jak kdo plní sliby, ostatní reagují na jejich reakce a na tyhle reakce reaguje zase někdo…

212
Bazinga
Reagovat

Jediný, kdo pochopil zadání úkolu je Lucie.

213
Motýlek
Reagovat

210 – přesně tak, a navíc jsme to už slyšeli mockrát…
Já pořád čekám nějaký pořádný úkol… Jenže jestliže nelze počítat s jejich mozkovou kapacitou, tak to je pak těžké…. Musí se dávat úkoly jen takové, které zvládnou – což jsou úkoly pro děti z mateřské školy… Nic náročnějšího nezvládnou… A ještě se musí myslet na to, aby se nikomu nic nestalo….

214
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie se vyjádří k tomu, jak všechny ovlivňuje, aniž by to věděli…mluví o Skinneroci a operantním podmiňování na základě odměn a trestů…

215
Wanna be your monster
Reagovat

vypráví, jak naučila expřítele házet ponožky do koše, aniž by on věděl, že se něco učí…

216
Kami
Reagovat

Lucka je skvela.

217
JanaH
Reagovat

Lucka supr, její řeč má hlavu a patu. Taky v medailonku nekecala.

218
Kami
Reagovat

Fakt sezeni alkoholiku, nikdo nechce nikoho nastvat, same vlezdoprdelacke kecy.

219
Motýlek
Reagovat

V podstatě skoro všichni chtějí hlavně klid, jídlo, pití a postel… Aby je nikdo neotravoval…
Jediný Vladko chce hrát a dělat zábavu, na což má samozřejmě už hodněletou průpravu… Je o hodně dál než ostatní, za ty roky už má všelijakých scének a scénických výstupů už hodně za sebou… Ostatní se opravdu můžou jít zahrabat… Pokud tam nepřijde jiný /lepší/ herec, tak je to hra o jednom člověku…

220
Wanna be your monster
Reagovat

218 – To jde vidět, že lidi už se bojí cokoliv říct, aby z toho nebyla hádka na hodinu.

221
Kami
Reagovat

Martujicova zminila ve sve vete Ruzu a z te hned pada slovni maras, rozumite..

222
Motýlek
Reagovat

215 – expřítele?? já jsem vyrozuměla že psa….

223
Evik
Reagovat

Já nevím proč brečí, že nevěděli do čeho jdou. Do 1 řady vyvolených se přihlásili lidi, kteří nevěděli do čeho jdou. A byla s nimi zábava. Tohle je 4 řada, a všichni sledovali i ty řady předtím, tak jaképak brečení, že na ně všechno padá, že nevěděli, že to bude takové… přišlo tam pár tupců, kteří si mysleli, že vyhrají těch 5 mega za válení, kouření, chlastání, žraní a pomlouvání. Primu zachránilo, že se do vily dostal Vladko… jinak by to bylo úplně o ničem..

224
Wanna be your monster
Reagovat

22 – ne, přítele :D

225
fikus
Reagovat

Chce to zábavu, adrenalin a pořádné úkoly. Ty hádky a intriky přijdou i bez zásahu štábu. Ve VV1 byly úkoly, které mohly být zážitkem i pro samotné soutěžící (zabíjačka, malování trabantu, ryby, zápasy v čokoládě, adrenalin, apod.). Ať lidé ze štábu nechají soutěžící projevit při logických, kreativních a sportovních výkonech a hrách. Ať udělají dny zaměřené na nějaké téma. Bylo by dobré, kdyby si štáb se zadáním, přípravou a rekvizitami pro jednotlivé úkoly trochu pohrál. Inspiraci si stačí vzít v zahraničních verzích BB, Fear Factoru, Survivoru a dalších soutěžích. V tomto ročníku VV je to neustále o psychologických hrách a začíná to být dost nudné. Mám hlavně pocit, že tyhle psychologické hry hrají proto, že štáb nemusí nic zařizovat a je to pro něj nejjednodušší.

226
Pedro
Reagovat

222: pes házel ponožky do kouta? :D

227
Motýlek
Reagovat

226 – dělala jsem si srandu… :-)

228
upsik
Reagovat

Každý soutěžící vyplnil v dotazníku záliby – pokud nekecal, tak ho nakopne, pokud na čas bude moci jednu ze svých zálib pěstovat. Nebavím se o chlastu a cigaretách a nesplnitelných věcech. Hodinová posilovna v zásobovačce, plastové kachničky (nejen v bazénu), vybavený kadeřnický koutek s novými věcmi (trendy), na tom se odreagují a naberou slinu, někdo může jako v ateliéru zachytit ve fotografiích soutěžící a pak je vzájemně prezentovat co týden (můžou se měnit), natočit si dokument o dění ve vile pro venkovní prezentaci…nenásilně sblíží a psychicky nakopne, nastoupí i soutěživost. Neříkám, že to má být napořád…pro rozjezd však dobrý a několik hodin denně (místo spaní a povalování). Pro spoustu z nich to bude přirozené a materiál pro rekapitulace jak vyšitý. Jsou to jenom nástřely tak prosím nekritizujte některé body, to účel mého příspěvku není.

229
XY2
Reagovat

Leze Nikol ještě někomu na nervy, nebo je to jen můj problém?

Lucka dobrá, ví, o čem mluví, na rozdíl od některých ostatních. Mohla by začít tím, že nacvičí buldokům trefit se do hajzlíku.

230
Kami
Reagovat

Mne se tu libil neci napad s penezi. Kazdy vyhraje v nejakem ukolu podle umisteni jisty pocet penez. Za nej si mohou koupit proviant (treba ciga za dve stovky) na dva dny. Mohou mezi sebou smelit, musi si vypocitat ze kdyz si koupi ciga, nebude na jidlo atd. Trosku je podnitit, rozhybat. Ty fiktivni penize by mohly byt treba vytisknute s jejich obliceji. Mohlo by je to poprudit v tom, ze Vladko bude na nejvyssi bankovce atd. Treba by hned zacali resit dle jakeho klice jsou „oceneni“.
Stabe, nebud srab a klidne okopiruj nase napady, budeme jenom radi. Mate na to cely clanek na Panackovi.

231
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka upozorňuje, že se nemají vyjadřovat k tomu, jaká lucka je, ale k tomu, co řekla v medailonku.

232
JanaH
Reagovat

219 Motýlek : nemyslím si, že je Vlado jediný. Ale že nad ostatníma trčí o kilometr je fakt.

Jinak souhlas, je tam dost povalečů a líných vší, navíc buď nudných nebo negativistických.

233
Bobby Brown
Reagovat

210 – to už je ale problém bose a štábu. Štáb to tam ze začátku seřval, ale pak to nechal takhle rozkydnout.

Zadání bylo – obhajte proč neděláte to, co jste tvrdili v medailonku. Ostatní se k tomu vyjádří.

Výsledek – opět si tam říkají, co se jim na sobě navzájem líbí a nelíbí. Uteklo to někam jinam. Bohužel.

234
Motýlek
Reagovat

Podle mě nejde cvičit lidit tak jako zvířata… Lucka není špatná, ale chvilkama mi přijde slabomyslná…

235
Kami
Reagovat

Upsik: Genialni napad!

236
Motýlek
Reagovat

JanaH – mně to tak přijde… Taky nejsem herečka, takže vím, že bych tam nic nepředvedla…, proto chápu i ty ostatní….

237
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado už prý nikol trochu vidí kulatět..ta slíbila, že neztloustne. :)

238
Bazinga
Reagovat

Je zajímavé, že Štrůdla, když měla obhajovat svůj medajlonek, tak to byla unylá, zabržděná Zdenička, která nechápala psaný text, ale když měla hodnotit Lucku a Niki, tak věděla naprosto přesně, že moc neplní to, co slibovaly… :-)

239
Kami
Reagovat

VB hlasi, ze se neumi bavit na povel. Proc tam lezl? Nedival se na predchozi rady?

240
JanaH
Reagovat

236 Motýlku, ale my dvě jsme divákům nic neslibovaly, že jo? :-D
Tak jen ať se ta sebranka pěkně snaží a smaží ve vlastní šťávě.
Půlka tvrdí, že se neumí bavit na povel, stěžují si, že musí mluvit, když se jim nechce, plnit trapné úkoly… tak proč tam sakra lezli, tohle věděli, že ve vule bude. Dobře jim tak.

241
rejpal
Reagovat

Motýlek
Slovo cvičit je blbost. Ale chování k lidem velmi ovlivňuje jejich reakce. Funguje to na nejméně tři čtvrtiny lidí. Včetně policajtů, úředníků a nadřízených. A zároveň je dobré, když je člověk pokládaný za exota. Druzí ho pak nepokládají za kazatele morálky, to nemá nikdo rád.

242
Kami
Reagovat

Ja bych je zavrela ve vile, zatahla rolety a uprostred zahrady jim vyklopila hromadu nechutne smrdiciho hnoje. Dokud nezacnou dleat akci, hnuj tam bude smrdet.

243
Motýlek
Reagovat

240 – Jani, oni tam šli čistě jenom pro výhru….
Jen jsem chtěla říct, že chápu, když nedokážou hrát divadýlko, dělat scénky atd… Já bych na kameru nedokázala říct ani jak se jmenuju…. :-)

244
Motýlek
Reagovat

241 – vím.., sama to v práci hodně uplatňuju….. :-)

245
Motýlek
Reagovat

Rejpal – s jednou výjimkou, a to je hysterický člověk… S tím neuděláš vůbec nic… Pokud nebude po jeho, tak vyvádí strašně… Na to není obrana žádná, protože prakticky vždycky reaguje stejně – po výbuchu zlosti a řvaní odchází z místnosti….

246
Bazinga
Reagovat

Vladův medailonek : Budu tím, kým jsem a pokusím se neostříhat si vlasy.

Štrůdla: já nevím, kým jsi, ale vím, že tady nejsi tím, kým jsi, celé to hraješ.

247
Kami
Reagovat

Strudla opet perlila. Nevi kym je, ale urcite neni tim, kym je.

248
Kami
Reagovat

Umi MB mluvit aniz by pouzil „proste“ i tam, kde je to totalni nesmysl?

249
Kami
Reagovat

Mira se trapi? Tak ven.
Chapu, ze ze zacatku ve vile mohou byt odmereni, ale naopak tam dle meho vice moznosti udelat humor, akci, kanadu. Prave tim, ze mohou i se stabem neco domluvit (napr. stab dal falesny gong na postu atd.). Maji spoustu spoustu moznosti ktere naopak venku nejsou.

250
Bobby Brown
Reagovat

Růža má nějakou úchylku na cizí švajzky? Pořád musí mít cizí hnáty v ruce a hrabat se v nich.

251
JanaH
Reagovat

Mirďásek se značně přecenil ve svých slibech.
Zatím se neprojevuje jako bavič, ale jako buran.
To jeho trápení se a vymezování vůči buldokům je obměna taktiky Jendy Bendy, věří si na VBéčko, ale nevím, nevím, zase se přeceňuje.

252
Motýlek
Reagovat

Prostě prostě prostě, to nejde poslouchat….
finito, musím se odreagovat…

253
Bobby Brown
Reagovat

Prosím vás, to si někdo naléval něco do skleničky, nebo to byl zvuk ze záchodu? To byl teda fičák…

254
Kami
Reagovat

Ach jo, nuda. Sranda prijde az budou rozpitvavat domovnic Ruzu.
Ruza: Mira se snazi o zabavu….fakt?

255
Bobby Brown
Reagovat

Já chápu že už je to dlouhé, ale na druhou stranu, jak řekla Eva „nikam nespěcháme“ – ALE… oni spěchají. Úkol honem honem odbít, aby si buldočci mohli jít lehnout.

256
Jana1
Reagovat

229 – mě taky a moc. Sledovala jsemHP a ta averze vznikla již tam.

257
rejpal
Reagovat

Motýlek
Myslím, že to není jediná výjimka. Jsou to třeba lidé paranoidní, nepřizpůsobiví (v původním slovu smysla) a další. Ale pořád jich je menšina. Není to o tom, že by je člověk měnil (ani to není cíl), ale dá se dosáhnout, že komunikace je jednodušší a nejdou ti po krku. Což je všude, kde jsou různé znepřátelené tábory, velká výhoda.

258
Bobby Brown
Reagovat

odbýt (tak mě nebijte)

259
JanaH
Reagovat

255 Bobby Brown : jj, ještě před hajnutím se napapat a nechat kolem sebe svinčík.
On to někdo uklidí a nefér se tím zviditelní.

260
Frodo
Reagovat

Dobrý den spolušmíráci, opět nemohu být online, napište mi, prosím, zda a jak pokračuje poločas rozpadu VB :-D A jestli se událo něco echt zásadního za dnešní den. Předem děkuji!

261
JanaH
Reagovat

Aha… tak Romča si uvědomila, že nic nejde násilím.

Proto asi všecky okolo umlátí svojí scestnou kolovrátkovou argumentací.

A za všecky se večer modlí.

262
Bobby Brown
Reagovat

Růža a její ublíženeckost. :-/

263
Motýlek
Reagovat

Rejpal – s nepřizpůsovivým souhlasit nemusíš, s hysterickým člověkem musíš souhlasit, jinak je zle… To tam koneckonců ještě hodněkrát ve vile uvidíme… Na jedničku si pamatuju hodně dobře…

264
rejpal
Reagovat

Růža zjevně vůbec neví, kam se přihlásila. A sledovat nit myšlenek je po nedělním obědě hodně náročná věc

265
Motýlek
Reagovat

Taky jsem přemýšlela, jak na to Vladkovo řvaní reagovat… Asi jedině taky řvaním, ale to by museli začít křičet všichni…. A pokaždé… :-)

266
rejpal
Reagovat

Motýlek
Měl jsem podřízenou v práci s hysterickými sklony. Trvalo mi několik let, než jsem se to naučil řešit. A vůbec nevím, jestli to nefungovalo jen individuálně.

267
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla: chceš se chovat k ostatním jako k dětem.
Růža: ale ne k dětem – mile, hezky.
štrůdla: tak je tam k dětem nebo není?

Růža čte dopis…:ale je to myšleno jako hezky, mile…

268
Pedro
Reagovat

264: to jsem rád, že nejsem sám, kdo ten její proslov moc nedává :D

269
Bobby Brown
Reagovat

Teda ty porty ze záchodu to je síla! :-D

270
Kami
Reagovat

Tenhle ukol je uplne kontraproduktivni. Je dlouhy a nudny. Lepsi by bylo, kdyby jim stab nekde vyvesil jejich fotky a to co slibili. Tohle upada do jeste vetsi nudy.

271
rejpal
Reagovat

Motýlek
Na něj myslím funguje vůbec neregovat, nechat ho třeba tři hodiny být. On se vybouří, odfoukne a klidně o tom pak je schopný mluvit. Hádka je zbytečná. Horší je, když má člověk výbušnou povahu. To je na hodně silnou vůli.

272
Jaxi
Reagovat

26 upsik: mně to teda s dovolením také leze lehce na nervy. Sledujeme to v rodině 2 lidé, účet mám na FB jen 1 (tedy 1 hlas). A k tomu 3 symbolické SMS – necelý jeden jogurt, to domácnost opravdu snese, i víc když na to přijde :-). Naposledy jsem někde hlasovala před 8 lety, do té doby ani ťuk (a jen Vlado má nárok, ostatní mě zatím neberou). Myslím, že toto je shrnutí cca normálního chování střízlivě uvažujícího diváka. Počítat, že je každý ujetý, zakládá si falešné účty a má nevím kolik simek je hloupost vycucaná z prstu.

273
Kami
Reagovat

Podle LP ma Ruza hormony tak jako ve znaku VV – nahoru a dolu, podle toho ma take nalady.
Podle mne je to nahoru a dolu dle hladinky v krvi.

274
IXAM
Reagovat

230 – Super nápad! A jak tu měnu pojmenovat? VyVoleLove nebo Vladollar? :-)))

275
rejpal
Reagovat

Pedro
Mně třeba tohle tak nevadí, je to spíš obtížné na smysly. Ale nelíbí se mi její taktika. Hraje to na obě strany, chodí žalovat a stěžuje si na ty druhé. Tahle hra je blbá, zejména, když jsou online kamery. A něco to říká i o ní.

276
JanaH
Reagovat

Je možné, že nikdo z nich nevidí, jak je domovnice falešná?

277
Bazinga
Reagovat

slovo „matka“, které před chvilkou špitla Růža, jí do hlavy narval PZ.

278
Motýlek
Reagovat

266 – to záleží na situaci… Pokud je to v práci s cizím člověkem /klientem/, tak samozřejmě nemůžu ustoupit, a pak je scéna jak na divadle a on s prásknutím dveří odchází…., ale pokud to mám v rodině, tak se o jiný názor ani nepokouším, protože je zcela zbytečně vynaložená námaha…. Radši si svůj názor nechám pro sebe a je pohoda na všech frontách… /pokud nejde o nic zásadního/ Ale to až po hodně zkušenostech a hádkách….

279
Kami
Reagovat

Ruza je falesna a nikdo ji to nerekne, protoze se boji jeji reakce a delani diry do hlavy dokud to tomu, kdo to o ni rekl nevymluvi.

280
IXAM
Reagovat

270 – vytisknout jejich sliby na ty bankovky! :-)

281
Wanna be your monster
Reagovat

Už se řeší, že růžena neposlouchala včera evu, ona ale poslouchala a je spravedlivá.

282
Kami
Reagovat

MB leze Ruze do zadku, protoze ho obskakuje.

283
Bobby Brown
Reagovat

270 – už jsem to psal, štáb to měl trochu ukočírovat, když to nezvládá boss. Nicméně oni opravdu nikam nespěchají a dlouhodobé úkoly jim jen prospějí, pokud je budou držet celou dobu ve střehu a nenechají to rozkydnout.

284
Pierre
Reagovat

Jak hraběnku nikdo neposlouchá :D

285
jenka
Reagovat

Když říká Martin za každým druhým slovem „prostě“ není nic překvapujícího, ale že se téměř stejně vyjadřuje Ing. Mirka je zvláštní. Co se týká vyjádření myšlenky je Lucka ve vile jednička

286
Motýlek
Reagovat

Nevím, jestli jim tato debata něco dá…. Podle mě ne…
Každý si mluví svoje a ostatní to stejně až tak nezajímá….

287
Wanna be your monster
Reagovat

Evina mluví o tom, jak se chtěla zabít a o životě místo toho, jestli plní sliby, to už fakt není možné.

288
jenka
Reagovat

Co chce Eva tím slovním průjmem říct?

289
Motýlek
Reagovat

Zaráží mě, že si Eva o sobě myslí, že by to mohla celé vyhrát…. Nechápu jak na to přišla…

290
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka se ptá, co bylo v dopise – Eva jí to zopakuje a dál jede mimo téma.

291
Bobby Brown
Reagovat

Štábe, když je úkol, tak se bude dělat a ne že si tam bude půlka dělat jídlo a teď nám tady z repráků leze žvýkání, mlaskání a polykání.

292
Motýlek
Reagovat

Eva neřekla vůbec nic konkrétního… Je zvyklá mluvit o ničem….

293
Bazinga
Reagovat

takže teď se tam budou trumfovat v tom, kdo v reálu prožil nejhorší věc na světě?

294
Wanna be your monster
Reagovat

proboha, štáb by jim měl znovu přečíst zadání, třeba třicetkrát, dokud ho nepochopí.

295
Bobby Brown
Reagovat

286 – bohužel, protože se nedodržuje zadání úkolu. Štáb šel asi na jídlo.

296
Wanna be your monster
Reagovat

já se nedivím, že ji neposlouchají, taky už nevím, o čem mluví, to člověk automaticky selektuje. :)

297
Motýlek
Reagovat

Eva by podle svých slov nikoho nepodvedla…, má čisté svědomí… Není zlatokopka…
pod čarou – je správňácká a ostatní by to měli pochopit…

298
Motýlek
Reagovat

A ještě je Eva hodně upřímná…. Ona tím ostatním pomáhá….

299
Bazinga
Reagovat

VB mrzí, že ten nejzlejší člověk ve Vile, je podle Martůčijové ten, kdo se zastává jiných lidí.

Na otázku Niki “ a kdo to je“
odpověděl „já“

300
Motýlek
Reagovat

Lucka děkuje Evě, že konečně prozřela…, už v ní nevidí tu blbou blondýnu…. přidává se i Martin a vychvaluje Evu do nebes…. vůbec není namyšlená pipinka…., změnil názor a musí se jí omluvit…

301
Wanna be your monster
Reagovat

Dala bych dopis:

Vyvolení, protože jste nepochopili úkol a neustále mluvili od věci, diváci jsou z vašich nekonečných projevů už unavení. Za trest nesmíte až do půlnoci promluvit ani slovo.

302
Motýlek
Reagovat

Eva si myslí, že lidi ve vile jsou vybraní dobře…

303
Motýlek
Reagovat

301 – já bych dala, že si nesmí do večera lehnout ani sednout…. :-))

304
upsik
Reagovat

272 – Scénář RS, který je psaný a vyhovuje Vladovi nemůže hrát 12 (13) rozdílných lidí. Proto tak Vlado dominuje. Venku funguje sranda úplně jinak, než jak se nám ji snaží vnutit Vlado. Když se na tohle koukám tak tu zábavu na kterou jsem zvyklý bohužel nevidím. Pak to skřípe.

305
Bazinga
Reagovat

oni nejsou normální.

306
thybaumont
Reagovat

S tím materiálem se nikam neposunou, pět z nich vyřadit okamžitě a doplnit je někým, koho snad vyřadili v prvním kole castingu. A vyrazit všechny ty psychology, kteří nechali postoupit tyhle bezduché trotly. Kurva, pět milonů ( 5 000 000) a někteří prohlásí, že tam pro peníze nepřišli… Kdybych chodil u nás v Kobylisích v metru tak za hodinu najdu daleko lepší typy.. i kdyby je měli oslovit na ulici. Chceš vyhrát pět mega? Tak si na tři měsíce změn život a jdi do vily.

307
Motýlek
Reagovat

Už se zase navzájem pochvalují… Podle ostatních Mirka plní to, co měla v medailonku…

308
Motýlek
Reagovat

Vladko vidí v Mirce velký potenciál a vidí ji na stupíncích vítězů…

309
rejpal
Reagovat

Bazinga
Normální člověk by tam nešel. Ale co je normální člověk?

310
Motýlek
Reagovat

Všeobecné chválení Mirky… Martin – máš to v hlavě srovnaný…
Mirka hovoří o plýtvání jídlem…

311
Bazinga
Reagovat

308 já vím, byl to jenom výkřik do tmy. Oni MELOU úplně mimo téma, a mě to rozčiluje.

312
fsidb
Reagovat

VV jsou vyčerpaní, ale zvedají se s pocitem dobře odvedené práce. Úkol splnili…

313
rejpal
Reagovat

Ta hraje složitá v tom, že se mají vyjádřit k medailonkům. Což jde, když někdo napíše, že bude dělat show. Ale když napíše, že je upřímný, je to sakra těžké. Komentovat upřímnost lze jen tehdy, když je dost informací. Oni jich mají méně než my, i když tam jsou. Ale nemohou vědět, jak se vůči nim vymezují ostatní, když jsou mimo doslech.

314
Bazinga
Reagovat

Teď se shodli na tom, že tenhle úkol dostali proto, aby se uvolnila atmosféra…

315
Motýlek
Reagovat

Vladko u tohoto úkolu hodně trpěl, ještě že už je konec…
Oživení na sále…
Co teď? Tak asi jídlo a nějaký ten odpočinek…. Úkol je splněn…

316
Alicia
Reagovat

Taky bych byla pro obměnu pár členů. Třeba taková Zdena nemá absolutně co nabídnout.

317
Wanna be your monster
Reagovat

Nápis na triku martůčky – Today is a fun day.
Tak nic

318
rejpal
Reagovat

Bazinga
Zase je zajímavé sledovat ty reakce. Kdo mluví o druhém, ale hned o sobě. Kdo dělá dlouhé taktické proslovy, kdo dává najevo nezájem a tak dál.
Je to vyčerpávající poslouchat, ale pro studium broučků užitečné.

319
Motýlek
Reagovat

Vladko na Mirku – „kdybych to náhodou vyhrál, tak to ber tak, jakože to vyhrála žena… „

320
Janko
Reagovat

Já si myslím, že VB se začne trošku bát Mirky. Uvidíme, koho si vezme, jestli ho vypalcují.

321
rejpal
Reagovat

Alicia
Je to už druhý den, co je úplně mimo. Pokud bude v tomhle pokračovat, brzy ji čeká duel a odchod domů. Lidé uvnitř vycítí, kdo je v roli oběti.

322
Scalex
Reagovat

Byl to dlouhý, únavný, ale výtečný úkol, ze kterého jsme my, šmíráci, mohli vyčíst neskutečně moc zajímavých informací.

323
Wanna be your monster
Reagovat

Mně tak děsně vadí ten přízvuk pavlíny, všechno co říká, zní jako otázka.

Na vše říká – mhm? určitě.

324
Motýlek
Reagovat

Všichni se pustili do jídla…
Pavlína říká, že potřebuje s každým mluvit extra…. Má na to jen jeden den, pak už bude pozdě…. Ale teď zjišťuje, že je teprv neděle…. Tak potom má na to dva dny…

325
rejpal
Reagovat

Scalex
Jsem rád, že nejsem sám, kdo to takhle vidí.

326
Robo
Reagovat

Hej… lidi, chce se mi zvracet, když vidím jak slepě každý fandí tomu slizkému buzíkovi a jde si pro další peníze. To hovado nebude nikdy pořádně pracovat a řádně vydělávat peníze a slepý český kokot mu bude posílat slepě hlasy, aby zase vyhrál. Už se vzpamatujte, on se jen tiše směje jak zase pro nic za nic dostane balík peněz a bezmezný český občan mu v tom pomáhá. Už zvracím, jen si na to vzpomenu, to je země neobyčejných možností, vše naopak a slizký buzík vyhraje 2x stejnou soutěž!!!!!!!!!!!!!!!!! Lidi vzpamatujte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

327
Bazinga
Reagovat

317 ne-e, tak jak s tebou souhlasím skoro vždycky, tak v tomhle ne. Tohle všechno se dá vypozorovat při jakékoliv jejich vzájemné interakci. Já jsem od tohoto úkolu očekávala, jak se poperou s tím, že se konfrontují s tím, jak se prezentovali v medailonku a tím,co během těch 14 převedli. A namísto toho, aby se plácli do čela, že „klamavá reklama“, tak jsme dostali informaci o tom, že pobyt ve vile nesplnil jejich očekávání, diváku „se s tim smiř“

328
rejpal
Reagovat

Zdeňka se cítí izolovaná. Jenže se do té izolace dostala sama. Dokud se nepřilepila na Tomáše, byla v jiné situaci. Mirka jí to teď říká.

329
T.M.
Reagovat

325: Mě se chce zvracet z tebe ubožáku. Vladko mimo vilu normálně pracuje a už řadu let ale to takový dementní hovado jako jsi ty asi ani nechce vědět. A vyhraje podruhé protože je to nejlepší soutěžící co tam je. Pukni závistí.

330
fsidb
Reagovat

LM: Víš, jak je to nepříjemný, když tě pořád někdo sleduje?

331
JanaH
Reagovat

Dobrý tah štábu, taky určitě záměrně zvolený čas. I to, že štáb nezasahoval do jejich plkání mimo téma mělo imho svůj účel.
A zajímavé je i to hemžení po.

332
Motýlek
Reagovat

327 – souhlas…, vůbec si nepřiznali svoje chyby… Celkově to ukončili s tím, že je to v pohodě…

333
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, máme pocit že stále nedostatečně respektujete bosse, proto jí posíláme pomůcku.

334
jenka
Reagovat

325 Robo závist není hezká vlastnost. :-(

335
Wanna be your monster
Reagovat

Je to megafon.

336
Motýlek
Reagovat

Dopis – nerespektujete bosse, posíláme pomůcku…
dostala megafon

337
mimo
Reagovat

Evě na ní nikdo nesmí sáhnout. Bylo to v dopise.

338
Bazinga
Reagovat

332 – tak nejdříve poslali PZ do vily, aby utlumil Růženu a teď tam Martůčijové strčili megafon

339
Motýlek
Reagovat

Tak to není pro moje uši, tak se loučím zatím…. :-)

340
Dáša
Reagovat

Zdena k LM a LB: o výčitkách VB k jej líbání s LM. A pokračuje: „Já bych se třeba v bazénu ráda s někým objala, ale koho mám tady obejmout?“ – No a to je práve to, čo sme už asi viacerí hovorili. Nie je tam jediný pohľadný chlap, lebo Prima z tých ľudí namiešala taký koktejl, aký namiešala.

341
Anonymní
Reagovat

Prosím vás, zdá se mi to a nebo ta Lucka buď spí, nebo sedí a kouří, případně jí. Ale že by se nějak zapojila do práce, to jsem ještě nepostřehla. Snad mimo včerejšího mytí WC.

342
Rena
Reagovat

340 – máš pravdu, Lucka je tam uplně zbytečná..

343
mimo
Reagovat

dopis …..

344
Wanna be your monster
Reagovat

siréna.

345
Wanna be your monster
Reagovat

Evakuace – vypukl požár, sbalte si to nejdůležitější – máte 2 minuty, co nestihnete sbalit – zhoří.

346
Bazinga
Reagovat

mají 2 minuty na to, aby si sbalili své věci a shromáždili se v zásobovačce. Co tam nechají, to shoří.

347
Wanna be your monster
Reagovat

Ta nikol chodí ale imrvére v plavkách co? Asi vzpomíná na Hotel paradise.

348
Dáša
Reagovat

:-))))) No ako pekne všetci kmitajú. :-)

349
Pierre
Reagovat

Poplach je bomba :D

350
upsik
Reagovat

konečně pořádná akce…

351
Kami
Reagovat

Take Vam pripada divne, ze si vsichni bali hadry? Vemu deku, poradne boty, zubni kartacek a neco k jidlu a letim, ne? :-)

352
Wanna be your monster
Reagovat

Řekněte poslední slova před smrtí.

Lucie: já jsem si tam nechala boty.

353
mimo
Reagovat

Nikol se chce čůrat.

354
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: prosím za odpuštění všech mých zlých skutků, nezbývá říct než sbohem.

355
Wanna be your monster
Reagovat

352 – Mohla by jít aspoň do rohu. :)

356
mimo
Reagovat

350 – „Co si nevezmete to shoří“. Můžou jim vzít a schovat všechny věci co tam nechali.

357
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: Gino, je mi líto, že jsme umřela na tvé narozeniny, všechno nejlepší.

358
Icecube18
Reagovat

355 – mam ten pocit, že to udělají

359
jenka
Reagovat

Martin se bojí podívat se do očí i když se jedná jen o hru a má hovořit ke svým nejbližším.

360
Bazinga
Reagovat

Na Lucii jde panika, nesnáší uzavřené prostory, a navíc je jich tam hrozně moc.

361
Bobby Brown
Reagovat

Uff, Lucka další, kdo nesnáší uzavřené prostory – a proto šla do kontejnerovky. Mně to fakt hlava nebere.

362
linda
Reagovat

Guláš nechali na plotně, tak to vyhoří opravdu. :-)))

363
Rena
Reagovat

mohli by je tam nechat aspon hodinu!!!!!!

364
terz
Reagovat

Oni jim to poslali dopisem??? Štáb to zase prokaučoval :-(

365
JanaH
Reagovat

355 mimo : měli by jim je vzít. :-)

366
Kami
Reagovat

Mne spis pripada, ze je nechaji zavrene v zasobovacce a uvidi se, kdo ma s sebou dulezte veci. Ale pravda, ze by jim mohli schovat co nechali ve vile. Nejlepe uuuuplne vsechno vybilit.

367
Janko
Reagovat

Tak tohle se jim povedlo! :)

368
mimo
Reagovat

Nechá štáb Nikol počůrat se ? U diváků to mělo zřejmě úspěch :-)

369
Bazinga
Reagovat

Růžena by chtěla, aby je vzali někam na výlet. Alespoň na 5 kroků.

370
Rena
Reagovat

Lucka zatím už po několikáté teskní po botech – vše ostatní má, říká, ale až jí dojde, že nemůže kouřit, to bude teprve zábava…

371
Wanna be your monster
Reagovat

Na věci kašlu, chci je vidět, co budou dělat, když je nechají až do večera v tak malém prostoru. :D škoda, že tam nemají záchod.

372
Anonymní
Reagovat

361 Nee, Růža to vypínala, guláš by měl být zachráněn

373
Pierre
Reagovat

Martine, nech mě bejt , jdi ode mě. VB k MB :) Smečka se rozpadá :D

374
Wanna be your monster
Reagovat

VB: martine nech mě být, běž ode mě, myslím to vážně.

Neviděla jsem záběr na ty dva, ale znělo to přesně jako když jalovec mluvil k hranáčovi, dkyž s ek němu moc tulil. :D

375
Kami
Reagovat

Jsou v zasobovacce tri minuty a Ruza hlasi, ze uz nemaji vzduch :-))

376
Bazinga
Reagovat

Růžena je všechny povzbuzuje. Dozajista nikdo nepropočítal, kolik je v zásobovačce vzduchu…

377
Rena
Reagovat

Vemte jim aspon na den vše, co zustalo ve vile! ani jídlo jim nedávejte, at si poradí se zbytky

378
Kami
Reagovat

Jinak konecne hura akce, diky.

379
JanaH
Reagovat

Růžosmích v garáži je úděsný.

380
Bazinga
Reagovat

378 a hlavně tím ukradla VyVoleným spoustu, ale opravdu spoustu vzduchu… Nakonec zemřou opravdu kvůli jejímu smíchu :-)

381
Rena
Reagovat

tohle je skoro nejzajímavější, co tam zatím bylo – dala bych jim 5 min na wc po 20min a museli by zpět – nic sebou nebrat dalšího ….a nechat další hodinu…takhle je podusit tak 2 – 3h…

382
Bazinga
Reagovat

Myslím si, že právě teď je čas na to, aby Martůčijová začala používat megafon.

383
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by jim zhasnout…nechci radit.

384
Bazinga
Reagovat

Vlado oznamuje, že minule byli v zásobovačce zavření 6 hodin.

tak omlouvám se, byla to sauna

385
Rena
Reagovat

na ten záchod ale bych je pustila, přece se Nikola nepočura podruhé a ještě přede všema …

386
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že v jedničce je zavřeli na 6 hodin do sauny.
Proto jim radí, ať fakt nevydýchají ten vzduch. .D

387
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola začíná být zoufalá, najednou dělá drahoty…ale myslím, že ještě chvíli vydrží.

388
XY2
Reagovat

Vlado říká, že tehdy byli v garáži 6 hodin.

Lůca: Bez vody?

Nikol: Mi se chce čůrat.

389
fáber
Reagovat

Nevím, ale letos mi ten „úkolář“ přijde jako debil. Zábavnosti první řady se nepřibližuje ani náhodou. Co jako je je zábavného na tom, že všichni sedí v garáži, jedna nemá boty a druhý se chce čůrat ?

390
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie brečí…kolik lidí má najednou klaustrofobii.

391
Rena
Reagovat

6 hodin … nekecá Vlado?
Dvě – tři by stačilo….

392
Bazinga
Reagovat

Lucka začala plakat, že to opravdu nevydrží. Vlado organizuje lidi, jak její fobii zvládnout.

393
JanaH
Reagovat

379 Bazinga : jsem napnutá, komu prvnímu bude při nedostatku vzduchu dýchat do úst, aby přežil.

Martůčka by mohla použít i zpěv. Účinek by byl podobný.

394
Wanna be your monster
Reagovat

390 – no jistěže kecá :)

395
XY2
Reagovat

Lůca se už směje, opět Vlado pomohl, ten zbytek chlapů čumí.

396
Bazinga
Reagovat

Vlado, Niki, Růžena se snaží Lucku rozptýlit historkami. Nutí ji vzpomínat na její psy.

397
linda
Reagovat

Zvěřina si potřebuje odnést svoje věci., tak je zavřeli do zásobovačky.Včera jsem nepostřehla, že by něco odnášel.

398
Wanna be your monster
Reagovat

miro říká, že je tam Nino.

399
Wanna be your monster
Reagovat

396 – jeho věci už jsou pryč od včera.

400
XY2
Reagovat

396 – myslím si totéž, Zvěřina se stěhuje

401
XY2
Reagovat

398 – to mi ušlo, někdo mu to sbalil?

402
Wanna be your monster
Reagovat

400 – jak byli zavření venku, tak to zmizelo – vébéčko pak koukalo do jeho skříní.

403
Pierre
Reagovat

Konečně správná kontejnerovka- na to bych se díval pořád. Líbí se mi ta atmosféra protiatomového krytu :D

404
XY2
Reagovat

Štrůdlice má na hlavě pletenou čepku a VB ji ovívá, aby jí nebylo horko.

405
Petr
Reagovat

El Nino na Facebooku:
„Sam na hotelu,ale svobodnej!Hra nekonči….“

406
Ufonka
Reagovat

Je mi líto Niki :(, představa zas počůrání… chudák.
Myslím, že čůrali v 1.řadě do lahve. Měli pití s sebou.

Chudák

407
Bazinga
Reagovat

Teď pláče Niki, protože se jí chce opravdu čůrat.

408
Rena
Reagovat

Sakra, puste ji na ten záchod

409
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol brečí, kvůli čurání. Vlado vysvětluje, jak se má vyčurat do igelitky.
štrůdl říká: tak se mám vyčurat první?

410
linda
Reagovat

Pokud si dobře pamatuji v 1. řadě se tehdy někdo v zásobovačce vyčůral do nějaké platové lahve.

411
Amanda
Reagovat

Já si myslím že Zvěřinovy včera vzal věci štáb když byli ve vile – chvilku byla vila zavřená ne?

412
Kami
Reagovat

Neni to vsechno o tajnaku Niki? Neni divne, ze curat se chce zrovna ji? :-)

413
linda
Reagovat

Proč ta Růža má tak dlouhé monology a bere jim vzduch.:-))

414
Rena
Reagovat

ten návrh s ručníkem je dobrej – a pak do igelitky…

415
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl: a mě se chce kakat.

416
Rena
Reagovat

Zdena chce delat bobíka…

417
XY2
Reagovat

Nikol chce čůrat, no, tak ať všichni usnou.

Vlado radí sáček s ručníkem.

418
Prochor
Reagovat

409 – Byl to Jindra a Vlado se mohl zbláznit jak to bude smrdět.

419
Bazinga
Reagovat

Růžena vypráví historku o osvobozování Ostravy za druhé světové války. Zemřel jeden člověk, co si šel do paneláku pro peněženku. (při evakuaci u bombardování)

420
Bobby Brown
Reagovat

Niki: Proč nám nedali víc času sakra!

Víš Niki, to už se tak u poplachu stává, že není moc času.

421
Ufonka
Reagovat

Myslím, že tajný úkol to Nikča nemá. Je fakt nervní.
Když byli zavřeni v první řadě tak jich bylo už míň, ne?

422
Pierre
Reagovat

Mirka tlačí kokino, Štrůdl a Růžena nabízí ženskou solidaritu Nikole…budou čůrat všechny tři :)

423
Wanna be your monster
Reagovat

A ve trojce byl Dominik a ten z páru od rené zavření v ložnici a čurali do květináčů…

424
jenka
Reagovat

Růža kecá, babička vyprávěla, že bombardovali Ostravu a někteří se vraceli pro zapomenuté věci do PANELÁKU :-D :-D :-D

425
Bazinga
Reagovat

Štrůdla si lakuje vlasy. Po nalakování vlasů, přicházejí na řadu nehty na nohou… Velmi ohleduplná je!

426
JanaH
Reagovat

Štrůdla si jde malovat obličej na ksicht.
Lakuje si chemlon.

Ona je fakt vadná. A marná.

427
Scalex
Reagovat

V jedničce čural do flašky Jindra, někdo mu tu flašku držel a hlásil, že Jindra bryndá mimo a Vladka celou dobu navalovalo. 8^)

428
XY2
Reagovat

424 – měla na nich čepici, asi je zplihlá.

429
Bobby Brown
Reagovat

418 – do paneláku za WW2?

430
XY2
Reagovat

426 – možná, kdyby tam močil VB, tak by Vlada zase navalovalo:-)

431
Bazinga
Reagovat

428 Ostrava je region razovity… :-)

a omlouvám se, Štrůdlík si nelakuje nehty, nevím co si to tam matlala.

432
Bobby Brown
Reagovat

Tedy ale to říkám na rovinu, dostala by facku. Je normální? V uzavřeném malém prostoru rozprašovat sprej? Ta je fakt tupá a bezohledná.

433
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: ale víc než 20 minut tu být nemůžeme, to už by tu vzduch fakt nebyl.

:D

434
Scalex
Reagovat

A všichni leží a nikoho nenapadne štábu něco předvést… nabídnout něco výměnou za pootevření vrat kvůli kyslíku…

435
JanaH
Reagovat

430 : jeden exot vedle druhého (něco málo o tom vím :-D).

Štrůdla stále matlá. Asi by skonala krásná a ještě krásnější.

436
Pierre
Reagovat

Vtipné jak všichni leží a při tom nejlepší vzduch se drží nahoře a dole je to vydýchané.

437
Bazinga
Reagovat

434 opatrně!!! :-D :-D :-D

438
Bobby Brown
Reagovat

430 – spíš mozek Růženy je razovity

439
Ufonka
Reagovat

Jsem moc ráda, že si rozdali žvýkačky. Zejména LP má super zvuk.
To neumí mlácat se zavřenou pusou?

440
Wanna be your monster
Reagovat

Já bych zhasla a jednoho z nich bych zabila…ostatní by pátrali po vrahovi….
Agatha Christie je holt moje fanynka. :D

441
Rena
Reagovat

to je koza ta Zdena, ona se tam maluje atd… hlavně že si stačila vzít všechny šminky.. jde mi na nervy .. i to jak se chová celej den, je tam naprosto zbytečná

442
JanaH
Reagovat

433 Scalex : no tak oni někteří imrvére leží, i když nejsou zrovna v garáži, takže pokračují v započatém trendu.

443
Bazinga
Reagovat

439 :-D :-D :-D a kdo by to byl?

444
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol uvažuje, kam čurat, aby ji neviděla kamera..tak to nevim. Doufám, že ji štáb utne a pustí na záchod.

445
JanaH
Reagovat

436 : mám v tom rázovitém kraji část rodiny… :-DDD

446
Bazinga
Reagovat

a čúrací akce se rozjíždí.

447
Icecube18
Reagovat

Támhle čůrá na zem v ložnici a teď bude dělat hééérečku :-D

448
fsidb
Reagovat

Jéžiš, radši je pusťte, ať Niki nemusí dvakrát močit před kamerou.

449
Wanna be your monster
Reagovat

442 – Jedna kouzelná osoba. :)

Nikol brečí, už bych ji fakt pustila, zas takový sadista nejsem.

450
Kami
Reagovat

Pravda, misto kreativity a blbosti je rozhybalo jedine Niki curani. Staci blbost, par vet vymenit za Nikol zachod.

Prosim stabe stabicku,
zachran moji dusicku,
obetuju treba Ruzu,
hlavne at zas curat muzu.

451
Bazinga
Reagovat

vrata se otvírají, Niki může odejít na toaletu.

452
Icecube18
Reagovat

Tak oni to otevřeli, ale jenom pro Niki. Ostatní musí zůstat

453
Rena
Reagovat

já ji lituji, ještě po tom, co se ji stalo ( není li to teda hra..)

454
Wanna be your monster
Reagovat

Jen Nikol může vyjít – ostatní zůstávají. Najednou se chce i ostatním.

Ještě před pěti minutama říkala Lůca, že kdyby se jí chtělo, tak se tam vyčurá, ale nechce se jí.

455
Icecube18
Reagovat

To se vyčůrala nějak rychle na holku.

456
rejpal
Reagovat

Icecube18
Nebylo potřeba, Nikol pustili

457
okkvp
Reagovat

zadařilo se mi pustit kamery a koukám, že garážové „saunování“ :-))) jdu rychle dočítat. (z toho důvodu by se mi šiklo zavření ještě tak cca 2 hodiny)

458
violoncella
Reagovat

MB je opravdu odpornej. On byl zklamaný, že se tam holky nevyčůraly.

459
XY2
Reagovat

Bože, to byl obřad, kdyby se jí chtělo moc, tak to bude ráznaráz, jako v ložnici a ještě by měla stěnu:-)

460
Icecube18
Reagovat

456 – Já vim, ale myslim to tak, že na se vrátila hrozně rychle.

461
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena má teorii, že čistí výřivku. :)

462
Ufonka
Reagovat

446 tedy nevím ale mě Tvůj koment nepřišel vtipný.
A jsem ráda, že štáb jí pustil. Bylo mi jí fakt líto. Ale zas bylo aspoň vidět, že se snažili jí někteří pomoct. To bylo pěkné.
V té jedničce tam byli zavření jen pánové ne?

463
Péťa
Reagovat

498
MB je negramotný hovado a dobytek!!!!

464
Icecube18
Reagovat

Ládík spí s hlavou v kufru :-)

465
Bazinga
Reagovat

462 ale on neměl být vtipný, to byl popis situace. Lucka si sedla do rohu, aby Nikol dodala odvahu, sundala si kalhoty a štáb otevřel vrata. Takže v krátkosti jen: čúrací akce se rozjíždí.

466
piha
Reagovat

Co to mlel ten Mirek,?Že tam viděl Nina?Ten je nq tom hůř než já…:o) A to je co říct…:D

467
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mě to je trest za dnešní zkažený úkol – byli jste vyměněni. :D

468
Pierre
Reagovat

Ládíček je v pohodě od začátku, má velký plus u mě…je vidět ,že ho sledování Survivoru zocelilo :)

469
Bobby Brown
Reagovat

462 – a pánové se týrat nemočením mohou?

470
XY2
Reagovat

466 – :-DDD

471
Kami
Reagovat

467: :-)))))))) Sranda kdyby tam sedeli nejaci novi (komparz) obyvatele vily s tim, ze oni maj padaka.

472
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol si sundala horní i spodní díl plavek, je teď v šatech naostro.

473
fanny vladkova
Reagovat

465 od Lucky to bylo opravdu obětavé, u mě má plusové body

474
Prochor
Reagovat

Největší překvapení pro nás chystá Zdenka protože v nečekané chvíli sundá chemlonovou paruku a bude jako na fotce na Panáčkovi na krátko.

475
Icecube18
Reagovat

A teď bych jim tam začal pumpovat rajskej plyn, aby byla aspoň trochu sranda :-))

476
XY2
Reagovat

Že se nejvíc musí nadělat kolem Nikol, ona je za to snad i ráda.

477
JanaH
Reagovat

468 Pierre : mě baví, jak si o něm ostatní (hlavně buldoci) myslí, že je v podstatě neškodný pitomeček.

478
Pierre
Reagovat

467- :D :D :D :D

479
Wanna be your monster
Reagovat

Někdo by mohl začít bláznit…pustila bych jim tam toho matelka, nebo jak se to jmenuje. :D

480
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík spinká. Bez odlíčení…

481
Jája
Reagovat

pozor,Vlado zavětřil!

483
Pierre
Reagovat

477 : To mě taky, na takové egoistické hovada jako jsou Buldoci je to výborná strategie. Při tom on má taktiku velmi dobře vymyšlenou a dobře ví,že takoví alfasamci vypadávají v RS jako první :)

484
Packa
Reagovat

Ty věci, co nechali ve vile, by jim mohli zabavit a pak postupně vracet za plnění různých úkolů (každý by si mohl vybrat, co chce vrátit).

485
Taja
Reagovat

Tak největší klastrofobik je Tomáš

486
violoncella
Reagovat

A Růžena zas hladí embéčkovi nohu. Já bych si od ní teda vařit nenechala.

487
linda
Reagovat

fakt by měli na ke stolu posadit nějaké statisty, že to je náhrada. Docela bych ráda viděla ty ksichty zvláště MB a VB.
Já bych tak ráda byla vůči nim zlomyslná.

488
Bazinga
Reagovat

MB prosí Růžu, aby ho škrabkala. Růža se zpěčuje, že jsou tam lidi.

489
Wanna be your monster
Reagovat

487 – a ještě bych jim řekla, že Vlado samozřejmě zůstává, protože vyhrál duel. :D

490
Taja
Reagovat

klaustrofobik

491
Bazinga
Reagovat

Růžena přiznává, že má pro MB slabost. Ne sexuální slabost. Nechápe ale, proč se jí to s tak mladým klukem stalo.

492
XY2
Reagovat

Mi se zvedá kufr, jak se Růža hrabe s haksnou MB, fakt je to hnus! Napřed mu obírala ruku, panáček se obrátil a nastrčil nohu, fujtajbl a určitě hned vyrazí krájet ostatním chleba ke guláši…

494
rejpal
Reagovat

Bazinga
Zajímavé je, že Martin z toho měl na začátku prču, ale teď už to na ní nehraje.

495
linda
Reagovat

Když jsem viděla jak balili, tak mi přišlo, že z každého šuplíku brali něco a ani nekoukali co. Takle si zřejmě nabalili i věci někoho jiného, hlavně, že to bylo oblečení. :-))) Teda ta Růža to je něco…

496
Péťa
Reagovat

Tohle je konečně správná kontejnerovka.
http://img209.imageshack.us/img209/8954/dn7.png

497
linda
Reagovat

489 – no to už by VB a MB úplně odrovnalo. :-))))))

498
linda
Reagovat

Pak, že nás nebaví. Stačí je zavřít a my máme hned báječné představy…

499
Wanna be your monster
Reagovat

Motýl už chcípl. :D

500
Bazinga
Reagovat

494 jj. Ta jejich náklonnost je zvláštní. Nevím jestli on k ní, ale ona k němu má dozajista víc, než „ochranitelské a mateřské pudy“. On vůči ní používá i dost hnusné výrazy a chování, (nevím, jestli se stydí přiznat před okolím, že ji má svým způsobem rád), ale v okamžiku, kdy ona se urazí (a stalo se to asi jen 2x), tak za ní doleze a udobřuje si jí způsobem, na který ona slyší.

501
Pierre
Reagovat

Nikol si kožešinkou zakrývá kačenku :)

502
XY2
Reagovat

Ono je snad lepší, když nic nedělají:-)

503
Wanna be your monster
Reagovat

Už je to hoďka a dvacet minut, co jsou zavření.

504
jenka
Reagovat

Marťo, přestaň mručet, vypadá to, že tě to vzrušuje, ale drbat nohu nepřestane. Růžo, Růžo :-D

505
mimo
Reagovat

To z 12-ti lidí nikdo neví, že CO2 se drží dole ?

506
Bazinga
Reagovat

Pavlíně se tohle přestává líbit.

507
Klára
Reagovat

Všimli jste si, jestli si vzali nějaký pití?

508
Wanna be your monster
Reagovat

Já si myslím, že mají dost zkreslené představy, o tom jak dlouho vydrží vzduch….

509
Bazinga
Reagovat

Růža našla škvírku na dýchání.

510
Wanna be your monster
Reagovat

vyšel nějaký pavouk a je tam řev…já už myslela, že začínají mít vidiny, a pak jsem to uviděla.

511
shrekině
Reagovat

Jestli jim štáb sebere vybavení vily a vrátí jim ho po kusech, které si budou muset nějak zasloužit, tak mu tleskám!

512
Bazinga
Reagovat

Do zásobovačky vnikl pavouk. VyVolené ženy začínají ječet.

513
Bobby Brown
Reagovat

To je krá…. :-D
já se lekl s nima

514
Klára
Reagovat

Pavouk – a jaká je tam najednou akce :D

515
XY2
Reagovat

Pavouk a to byly skoky, síly mají ještě dost:-)

516
rejpal
Reagovat

Bazinga
Nedávno jsem ho poslouchal, jak o ní mluví s Tomášem. A hájil ji. Takže ta hrubost je spíš maska. Každá muška si svého mušáka najde. Mně se tohle na Martinovi líbí.

517
Bazinga
Reagovat

MB začíná chodit a scanovat.

518
Wanna be your monster
Reagovat

517 – Má asi radost, že mu štáb takhle ulehčil práci. :D

519
Klára
Reagovat

Půlka jich stála a nikdo si nevšiml, že se dýchalo líp? :)

520
okkvp
Reagovat

hurá mám dočteno. Ale nepouštět je, dusit, grilovat dál, pokusně blikat světlem, jakože odchází žárovka

521
Pierre
Reagovat

Aspoň si budou vážit pohodlí vily. Jen nevím jestli si Štrůdla sbalila všechny své příčesky :)

522
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by aspoň fakt zhasnout a pustit hudbu z psycha..zabouchat na zrcadla z druhé strany.

523
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Matelko

524
Bazinga
Reagovat

Nikol organizuje synchronizované dýchání.

Růža se vysmívá štábu, že budou muset brzy vyměnit baterky, jinak je nebude slyšet.

525
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado chce, aby mu nikdo z nich nechodil na pohřeb. :D

526
Packa
Reagovat

Jsem jediná, kdo má dneska strašné výpadky v kamerách? Neustále vypadává zvuk, obraz, zvuk, obraz…

527
Bazinga
Reagovat

Nikol a Lucka se stávají MacGyvery. Prostřednictví lahviček laků na nehty se pokouší nadzvednout vrata.

528
Pierre
Reagovat

526 Packa- u mě všechno v pořádku celý den.

529
Bazinga
Reagovat

Vladovi je strašně špatně a tahá za červený provaz. Alespoň trochu otevírá vrata.

530
Bazinga
Reagovat

Martůčijová chce čůrat, Růža potřebuje na velkou.

531
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, vila je zamořena plynem, jediné místo, kde není, je u země. Nikol se bohužel nakazila a hrozí jí smrt, bu´d u země a dýchej čerstvý vzduch.

532
Bobby Brown
Reagovat

Štrůdla a její plazing. :-D
to je trdlo…

533
okkvp
Reagovat

A zdena plazením do zpovědky

534
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík se má doplazit do zpovědnice. VB ji sleduje a oznamuje všem, že jejím stylem to bude trvat hodinu.

535
Bazinga
Reagovat

Vrata se opět zavřela.

536
Bobby Brown
Reagovat

530 – ježišikriste, dovedeš si představit, že by Růža hodila bombu?

537
Janko
Reagovat

Štrůdlík šel do zpovědnice kvůli noční show ne?

538
Hug
Reagovat

Vlado je na tom zdá se nejhůř co se dýchání týče,ale chce na mravence stříkat sprej…

540
Bobby Brown
Reagovat

539 – ona je na ty haksny chromá nebo co

541
Klára
Reagovat

Už i Růža zmlkla

542
rejpal
Reagovat

Mohli by udělat kolekticní protestm, kdyby se jim všem podařilo usnout. Štáb by to rychle ukončil.

543
Taja
Reagovat

Oni si při vstupu do této hry
podepsali i trest smrti?

544
Klára
Reagovat

Vlado s Luckou vylezli ven

545
jenka
Reagovat

Růža zmlkla, protože se soustředí na „obírání“ mladého. Vypadá to, že má fakt na MB spadeno a že jí neuteče neb není kam. :-D

546
Taja
Reagovat

Myslím, že fyzický napadení platí i pro štábníky

547
Klára
Reagovat

Štáb (?) zavelel že zpátky, tak jsou zase všichni v zásobovačce, botou si zapřeli díru pod dveřma

548
Klára
Reagovat

Myslí, že přijdou příbuzní názor 1: „je to brzo“ vs názor 2: „bysme si to zasloužili“ :D

549
okkvp
Reagovat

oni VV v nějaké řadě viděli přibuzné jindy než při duelu?

550
Hug
Reagovat

Jestlipak budou mít závisláci po tomhle až vylezou na terasu chuť na cigárko

551
Monte
Reagovat

Píšete moc pěkně, tak nechci zahušťovat přikafráváním, ale jednu domněnku přihodím – Lucka to neřekla na plná ústa, ale opsala to dostatečně – né vždycky, když vypadá, že spí, tak spí… Já to vidím na astrální cestování, měla tam dost jednoznačnou promluvu na todle téma, akorát to nepojmenovala, a když to někdo naprosto ze srandy a z neinformovanosti naťukl (a jó, ty nespíš, ty opouštíš svoje tělo…) tak vůbec nevěděla, jestli odpovědět nebo ne a nakonec neřekla vůbec nic a čučela hodně vykuleně, což není její normální způsob komunikace…

Ta holka mě hodně baví, jen hulit by nemusela, za deset let bude při tédle spotřebě vypadat jak Růžena…

552
mimo
Reagovat

štrudl se plazí zpět

553
Wanna be your monster
Reagovat

Budou říkat hororový příběh – každý jednu větu.

554
Klára
Reagovat

V zásobovačče nesmí být ticho, výborně, poď Růžo :D

555
okkvp
Reagovat

další dopis : povídání na pokračování horor

Reagovat

si říkám, není lepší ticho? :))

557
Scalex
Reagovat

549 – ano. Teď nevím, ve které řadě to bylo, ale příbuzní a známí tam navštívili Vilu a mám dojem, že soutěžící museli dělat sochy nebo něco takového. Nebo prostě jen mlčky něco předvádět. Nesměli s příbuznými komunikovat, nijak se k nim hlásit, ani nic podobného. A mám dojem, že každý soutěžící pak dostal od té své návštěvy nějaký drobný dárek.

558
Libor
Reagovat

Scalex : ve VV2

559
fsidb
Reagovat

Krvavá Mary šla do sklepa. – A tam někoho potkala. Koho? – Krtka. – Ty jo, to je teda horor. – Krtek vzal motorovou pilu a začal všechny řezat. – Jak všechny, dyť je tam jenom Krvavá Mary.

560
Monte
Reagovat

Scalexi, příbuzní se jen sami roztahovali po vile a nechali tam dárky, ale akorát Jalovec viděl přes sklo Renátku, když čmárala cosi brčkama na bazén…

561
Taja
Reagovat

Růža teď ukázala chodidla a paty – fuj, meje se tato ženština? Viděl ji někdo ve sprše?

562
Pierre
Reagovat

561- Růža se nemyje, Martin se nemyje. Největší prasata ve vile.

563
Monte
Reagovat

Tajo, pochybuju, že se kdo přizná ke šmírování Růženy ve sprše, ale vím na vlastní okončetiny, jak se následky chození bosky nedají umýt, leda ohoblovat…

564
Taja
Reagovat

Tak proto jí nevadí drbat mu chodidla

565
Bobby Brown
Reagovat

551 – astrální cestování už je vysoký level, spíš by byla schopná lucidního snění, ale kdo ví…

566
Bobby Brown
Reagovat

561 – možná se myje, ale ona celou dobu šmatlá ve vile, kde je 13 lidí, bosa. To je fakt hnus.

567
Anonymní
Reagovat

Boze uz je pusste z ty garaze, je to jeste vetsi nuda, nez normalne …

568
J
Reagovat

Scalexi výborně napsáno. Já bych udělal to, že bych řekl střihačovi, ať udělá sestřih pro každého hráče z jeho medailonku a toho co říkal ve studiu, hlavně ty řeči o tom, jakou udělají show atd. A pak jim to večer hromadně pustil o plazmy a nechal je se k tomu vyjádřit…

Jinak podle mě by bylo pro primu nejlepší, kdyby trochu změnila plán…. dala zúčtování v pondělí, volbu v úterý a duel ve středu a další pak v pátek, sobotu a neděli třeba, prostě aby vypadli 2 týdně…

Ono totiž vyvolení mají obecně dost mizivou sledovanost a snad jen ty duely mají trochu víc, ale to možná bylo taky proto, že to byl první duel a proto že v něm byl Vladko, s takovou ale pujde sledovanost jen níž a níž a zajímavý to začne být až ke konci. Te´d bude delší dobu hodně „nudný“ období, kdy budou vypadávat slabší a to nebude nikoho moc zajímat. Celí vyvolení by pak skončili dřív, ale ani to by asi nevadilo, stejně neví co by jim dali za úkoly a už teď je to taková nudná křeč… zajímavé je to až na konci, proto bych to asi trochu urychlil… a to že by celá show skončila dřív by pak znamenalo, že by do programu mohli dát jiný pořady, ono je totiž pravda, že jiný pořady primy mají mnohem lepší sledovanost a to je to co televizi nejvíc zajímá… celá hra by měla mnohem větší spád…

569
Crazy lady
Reagovat

557 – a v jedné řadě měl návštěvu syn té pavlačové báby ( Růžena ?) , co šli do VV jako pár. Měl tam snoubenku v sauně.

570
mimo
Reagovat

Na sušáku věci zůstaly.

571
Wanna be your monster
Reagovat

568 – znovu prosím ne.

572
Wanna be your monster
Reagovat

Koukám zrovna na rekap ze včera, a sestříhání superromany vypadá fakt vtipně, to se povedlo. :)

573
rejpal
Reagovat

Já si nepřeju, aby to urychlovali. Mně se ta hra líbí a vůbec se nenudím. Kdybych se nudil, dělal bych něco jiného. Tož tak.
Negativní stránka věci je, že je to požerák času a málo se vyspím. Ale to je má volba.

574
jenka
Reagovat

Vodu nikdo, Vlado alespoň chléb jinak všichni ostatní jen oblečení, šminky, vůně a podobné velice důležité věci

575
Klára
Reagovat

574: Třeba Zdenka kompletní pytel šminek, kulmu a žehličku na vlasy, Eva epilátor (ale sama říkala že neví proč ho vzala :))

576
Kami
Reagovat

Na ofiko online je stale posledni zprava ze VV jsou vypusteni z garaze.. To je smutne, kdyz fan forum je aktualnejs nez oficialni.

577
XY2
Reagovat

VB má hlad, ještě neobědval.
Růža: nikdo ještě neobědval, všichni byli zavřeni.

578
Pedro
Reagovat

576: to víš, oni jsou v práci a ne na závodech. Hezké České motto :)

579
Scalex
Reagovat

568 – ale vždyť přesně to se dneska stalo. Teda nepouštěli jim medailonky, ale dali jim dopis, kde byla vypsána jejich slova z medailonků. Asi tři hodiny se k tomu postupně vyjadřovali…

580
Klára
Reagovat

Tak zřejmě štáb něco přeci jen něco čmajznul ;)

581
mimo
Reagovat

574 – nevidím důvod brát si při požárním poplachu vodu a chléb. Takovéto věci se berou při chemickém nebo radiaktivním, kdy se jde do krytu. Chybí nám na školách branná výchova.

582
Bobby Brown
Reagovat

Umyla si ta Růžena ruce, nebo tam šmatlá rukama do jídla tak, jak se hrabala v haksnách buldočkům???

583
jenka
Reagovat

581 brannou výchovu jsem absolvovala tak dávno, že si nic už nepamatuji :-D

584
Klára
Reagovat

581: Když maj všichni vlézt do minimístnosti, kde nic neni, tak by je to napadnout mohlo, poučky nepoučky

585
Jana1
Reagovat

545-Růža je na mladé chlapce,myslím,že Martina udolá.Záleží na fyzické síle. Kruciš, proč se ta holka tak ponižuje ?Ale touha je děsná.

586
Bobby Brown
Reagovat

581 – pokud vím, nebylo řečeno, že se jedná o požární poplach, ale o poplach, kdy je zamořený vzduch a mají se přesunout do zásobovačky, tudíž Vlado si chtěl do té místnosti vzít pochopitelně vodu a něco na zub – navíc už to zažil v VV1.

587
Bobby Brown
Reagovat

Je dojemné, jak Růža a její bomby okřikují druhé, že mají být na chvíli ticho – udělat tohle někdo jí, tak zase bude depresit, že jí ubližujou, že ona je taková a že jí venku všichni za to mají rádi.

588
Taja
Reagovat

585 Růža možná je na mladé chlapce, ale kdo je na Růžu?
A postřehl někdo s kým se loučil MB na kameru a následně mu VB řekl nechoď ke mě? Neloučil se on s nějakým chlapem? Proto ta reakce VB.

589
Klára
Reagovat

Mira bolí ucho, Růža myslí, že je to nakažlivé

590
Bazinga
Reagovat

sebrali jim něco?

591
Wanna be your monster
Reagovat

586 – bylo řečení, že se jedná o požární poplach…a že vše, co tam nechají, zhoří.

592
Bobby Brown
Reagovat

Zánět ucha je nakažlivý… páni, ta Růže je opravdu odborník na všechno! A venku jí za to mají všichni rádi.

593
Bobby Brown
Reagovat

591 – jo? já to přeslechl při tom čtení, ale to pořád nic nemění na tom, že není nic na tom, když si Vlado bral jídlo a vodu (nestihl), protože už věděl, že tam budou zavření.

594
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík nepozná svoje spodní prádlo!!!

„todle jsou asi moje kalhotky, ale jak to poznám?“

595
Klára
Reagovat

590: Pavlíně plavky, Evě a Růže chybí nějaký šaty, někdo postrádal náušnice, víc jsem nepostřehla

596
Pedro
Reagovat

593: za dvě minuty si stihnul vzít jen chleba? A co tam dělal těch zbylých 110 vteřin? :D

597
jenka
Reagovat

588 s kým se MB loučil nebylo poznat, vždycky děsně huhňá. Jediné slovo, kterému je vždy dobře rozumět je prostě, prostě.

598
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Největší odborník je na pravidla. Ale pokud neřve, nekazí hru jiným a nesměje se jak nepříčetná, přínosem pro VV je. Takového popletu a naivního intrikána by bylo těžřko nahradit.
Nejhorší je, že člověk si na ty lidi tam zvykl.

599
jenka
Reagovat

596 Třeba stihl párkrát prohodit vlasy, kdo ví :-D

600
Lenny
Reagovat

to nemuzete aspon nekdo ohlasit, ze uz vylezli z mistnosti?
V kolik vylezli?

601
Bazinga
Reagovat

595 díky

Niki je dnešním dnem tak vyčerpaná, že si šla lehnout i v šatech

602
Sabi
Reagovat

předpokládala bych, že ten hodný empatický Vladko řekne všem, ať si vezmou vodu a něco k jídlu, že budou zavření

603
Bobby Brown
Reagovat

596 – hysterčil, jako bys ho neznal

604
Pedro
Reagovat

599: asi jo :D Snad to dají do rekapu.

605
mimo
Reagovat

Zdá se, že Nikol je opravdu přiotrávená.

606
Klára
Reagovat

Mirovi buzíci polili polštář :D

607
Klára
Reagovat

605: Dle ofika z toho, že jí něco chybí

608
Bazinga
Reagovat

Růža je strašně psychicky unavená.
Štrůdlík si stěžuje na plazení do zpovědnice. Není pohybově nadaná a každý pohyb je pro ní utrpení.

609
upsik
Reagovat

Ted se zase budou 3 hodiny probírat ve věcech, co komu chybí…fakt nuda. Celé to zkratte na měsíc ! Hledáme nové tváře !

610
rejpal
Reagovat

Tak Zdenu dnes odkráglovalo plazení. Není pohybově nadaná a každý pohyb jí dělá utrpení, To vůbec neměla říkat. Štáb je jedno velké ucho

611
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, Mirka a mirek jsou zdravotníci, musí zachránit život Nikol, ta za chvíli omdlí – musí jí dát umělé dýchání a masáž srdce. Thomas, Zdena, Romana mají také potíže – potřebují také pomoct.
Ládík je požárník, musí najít hasící přístroj. Ale nehaste, co vás nepálí, záchrana životů má přednost.

Romana: Já to nechápu.

612
Bazinga
Reagovat

Vyvolení.

Mirka a Mirek jsou zdravotníci. Nikola je zasažena plynem, bude potřebovat umělé dýchání (Mirek), masáž srdce (Mirka). Ládícet bude hledat hasící přístroj.

Dalšími zasaženými jsou: VB, MB, Zdena, Růža

613
Wanna be your monster
Reagovat

609: proč by se mělo něco zkracovat, je tak těžké to vypnout, když tě to nebaví? Nebo tě baví tu pořád dokola opakovat ptákoviny?

614
Klára
Reagovat

Ládík ale nesmí používat hasicí přístroj!

615
Bazinga
Reagovat

3B dělá dýchání úst z úst tak, že na postiženého „kašle“.

Lucka oznamuje, kdo další je mrtvý. Růža upadla na sedačku a po oznámení Romana je mrtvá, se vilou rozezněl růžosmích.

616
Pierre
Reagovat

Ta Lucka je divná…úplně panicky tam teď křičela ,že nechce aby se jí někdo dotýkal a před pár dny vyprávěla jak souložila 24 hodin v kuse. Ona tak plná mindráků, spiritistických sraček, komplexů…to snad není ani možné.

617
fsidb
Reagovat

Zasažení povýšili hru na nový level a proměnili se v zombie. Snaží se sežrat živé.

618
Bazinga
Reagovat

Ze zachráněných se staly zombie.

619
Klára
Reagovat

Všichni hromadně umírají, Míra je dost surovej, Miri se směje, Niky a Růža jsou zombie

620
Bazinga
Reagovat

Martůčijová zachovává paniku tím, že uděluje pokyny přes megafon.

621
Bodlak
Reagovat

koukam ze Ladik videl Svetovou Valku Z :-D

622
fsidb
Reagovat

Niki vypadá nejen neživě, ale i postiženě a možná by stálo za zmínku, že nikdo ještě neobědval.

623
Klára
Reagovat

Tomáš úkol ignoruje

624
okkvp
Reagovat

613 – klíd, i mezi šmíráky jsou Růži, Vébéčka, štrúdle, embéčka i další kusy :-)))

625
Hooper
Reagovat

Hm, když štrůdlík v pátek dopoledne si dal dvacet minut kolem bazénu, tak to tak hrozně nevypadalo. Ono to s tím pohybem jakožto utrpením tak špatné nebude, leč souhlasím s rejpalem – štáb toho využije.

626
pezzay
Reagovat

to mi připomíná spíš Walking Dead-zombíky

627
fikus
Reagovat

Trapárna pokračuje. Štáb ven!

628
upsik
Reagovat

613, 624 – a to jako nemůžu mít vlastní názor ??? Nelíbí ???Nečti !!! Já tvoje názory nenapadám, přece…(jiný člověk, jiný názor)

629
rosien
Reagovat

Když tam VB jen tak sedí a úkol úplně ignoruje, proč nemá žádný trest?! To je pěkně trapný toto.

630
Bazinga
Reagovat

chodí a scanuje.

631
Klára
Reagovat

Eva rozčesává Zdenčin chemlon, pořád si zpívá Thriller a chtěla by si ho zatancovat, myslí že přijde další úkol

632
okkvp
Reagovat

628 – a psala jsem něco takového?

633
Klára
Reagovat

Růža chce internacionální party

634
mimo
Reagovat

Ať dají Romanu s MB do VIP ložnice místo VB.

635
violoncella
Reagovat

Vladoslav uklízí, Růžena mele a chemlonky si pročesávají chemlon.

636
Wanna be your monster
Reagovat

628 – Však jo. Jen mi první chyběla empatie, abych tě pochopila.
Asi to musí být těžký život, muset pořád sledovat ty vyvolené, i když tě to vůbec nebaví, kéž by to zkrátili a tvé utrpení skončilo. :)

637
XY2
Reagovat

628 – názory se různí, ale jsou prostě věci dané.
Ono je dobrý, když to člověka zrovna nebaví, nebo děsně nudí, prostě vynechat. Vřele doporučuju, já to tak dělám.

638
DonnaS
Reagovat

MB se prochází po velké ložnici, pozoruje ležící Niki, Lucku, 3B a Láďu a šeptá: „To je tak příjemné se na vás dívat, jak jste bezbranní.“

Potom dodává „Tebe pěkně podojím“ (?)

639
Bobby Brown
Reagovat

633 – jí se líbí znásilňovačky, snad i o videu mluvila, takže tohle je jí asi blízké taky, kdoví

640
upsik
Reagovat

okkvp, wanna be your monster
Prostě nejsem Vladkomil, zab mě ! :)
Chci se bavit, když si najdu chvilku a pustím kamery, nic víc.

641
rejpal
Reagovat

DonnaS
Nikol se mu líbí, tak asi myslel ji.

642
Bobby Brown
Reagovat

Růžena a její bosé švajzky. Mně se o tom snad bude i zdát.

643
Klára
Reagovat

MB probírá Nikčiny fotky a mile komentuje, tady máš nějaký větší prsa, tady jsi tlustší, nenamalovanou bych tě nepoznal atd

644
Bobby Brown
Reagovat

ááá, hospodská už do jídla valí oblíbené pomocníky – ochucovadla, pěkně jedno po druhém a nešetřit!

645
Wanna be your monster
Reagovat

640 – Ty jsi fakt Růža. :D Reaguješ na věci, o kterých se nebavíme. Ale v pohodě, myslím, že tě nikdo zabíjet nebude.

646
Klára
Reagovat

MB se přesunul k lesbičkám, chce s nima spát v ložnici

647
upsik
Reagovat

Sleduju pravidelně asi 2 – 4 hod večer, takže u toho nesedím…pak spíš 10 minutové nárazovky několikrát za den…na odreagováčo, jinak pracuju při tom :)

648
violoncella
Reagovat

MB už pochopil, že se strategií mlčenlivého psychopata se daleko nedostane a začíná více komunikovat s ostatními. V tuto chvíli s LM a LP.

649
Bazinga
Reagovat

MB zase laškuje s Růžou. MB říká, že má raději vepřový guláš, Růža říká, že si to má představit a bude to tak. MB říká, že si představuje jiné věci. Růža říká, že doufá, že nic o ní. MB ji uklidňuje, že o ní si opravdu nepředstavuje nic. Růža se chichotá, že je ráda.

650
Klára
Reagovat

MB: „V pravidlech je, že každý si zabere postel kterou chce, pokud se to výslovně nenařídí“

651
XY2
Reagovat

647 – no fajn a proč to píšeš? Klidně uber, když to nezvládáš.

652
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík lobbuje za VB. Upozorňuje Martůčijovou, že je možné, že si ji vezme do duelu. Vypočítává kdo mu určitě nedá palec: ona, Martin, Růžena, když nedá i Martůčijová…

653
XY2
Reagovat

Koukám, co Růže dělá s tím gulášem, jednak to má barvu jako UHO, a té mouky co tam navalila.

654
Wanna be your monster
Reagovat

martůčka ochutná a říká: jo, je to guláš.

655
Wanna be your monster
Reagovat

Martin říká, že je to moc kyselé, dal by tam cukr.
Růža říká, že do guláše se cukr nedává.

656
Bazinga
Reagovat

Po oznámení Martůčijové „jo, je to guláš“ ale znovu okusila, a tvrdí, že je to kyselé. MB taky ochutnal, a žádá Růžu, aby do toho přidala cukr.

657
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsem ale na straně MB, myslím, že do všeho, co je moc kyselé, patří cukr. :)

658
Bazinga
Reagovat

notyvole, ona tam fakt dala lžičku moučkového cukru!!!!

a pak ještě zahlásila „jo, je to lepší!“

659
Klára
Reagovat

Lesbičky chtěj v ložnici Vlada s Láďou, a debatují, že PZ s paměťovým efektem matrací kecal

660
Pierre
Reagovat

Jak může být guláš kyselý??? Nechápu :)

661
Jana
Reagovat

To jsem ráda, že se tu najde i někdo, kdo Lucii bezmezně neobdivuje… Od začátku mi nesedí. Hraje si na naivní roztomilou veverušku, lehce ulítlou, leč „moudrou“ a duchovně osvícenou . Nedivím se, že z jejích řečí měl zpočátku Vlado meteority v hlavě. Pak si ze záhadných důvodů získala jeho přízeň a od té doby má nálepku děvy “ co ví, co to vidí…“. No, docela to sleduji, ale že by zatím projevila nějaké výrazný intelektuální potenciál, to jsem nezaregistrovala. Ani nějaký talent, schopnost k čemukoli… Většinou polehává, hulí, něco žvejká, nebo spí ( spíše předstírá). Je velká pábitelka a už několikrát si dost protiřečila. Na mě působí velmi nevěrohodně. Navíc se mi jeví jako poněkud rozmazlená a líná osoba. A šíleně mi vadí jení krákoravá, děsivě po-ma-lá mluva. Je ovšem možné, že mi něco, v čem zazářila, uniklo.

662
upsik
Reagovat

XY2
Já to zvládám, zatím :)

663
Bazinga
Reagovat

MB připravil boxovací pytlík, který drží v rukou a Martůčijová boxuje. Vypadá u toho úplně stejně, jako když tančí.

664
linda
Reagovat

Guláš je hotový, vyvolení dneska ušetřili, mají oběd a večeři v jednom.Tak je to správné, žádné plýtvání.

665
Bazinga
Reagovat

Růžena přemítá nad palcováním. Vzhledem k tomu, že se mají vlastně rádi, jak si má vzít na svědomí, když dá někomu palec….

666
Scalex
Reagovat

Kyselost se vyrovná cukrem. Sice nevím, co tam měli kyselého… možná nějakou tu dochucovací srágoru… ale jestli jim to přišlo kyselé, cukr byl na místě. Mně osobně by v guláši scházel starý tip od hospodských kuchařů – půl minuty před závěrečným dovařením tam loupnout trochu tuzemáku, nechat přejít varem a vypnout. Alkohol se vyvaří, aroma podtrhne chuť guláše a dá to tomu nasládlý šmrnc, aniž by to tomu ale dalo skutečnou sladkost.

667
violoncella
Reagovat

Růža dovařila, předpokládám, že je to i s příchutí nohou. Dobrou chuť.

668
Jana1
Reagovat

Mám pocit, že bez Zvěřiny je to lepší !

669
Bazinga
Reagovat

666 ok, vařím víc než 20 let, cukr jsem do guláše nedala ani jednou. :-), asi jsem měla štěstí na maso.

670
DonnaS
Reagovat

Hrábětová chodila boxovat do Bohnic … :D

671
Pierre
Reagovat

661 Jana- Tak pod to se podepíšu. Byl jsem lenivý to tak rozepisovat :-)

672
rejpal
Reagovat

Růža boxuje s polštářem drženým Martinem. Ten se tváří shovívavě. Nemohu si pomoci, ale tenhle zvláštní vztah Martina dost polidštil.
Růža řeší dilema, proč dát někomu palec a zničit mu sen. Když to je ale jeden z problémů všech vyřazovacích RS. Svým způsobem je ideální, když tam je někdo, komu lze dávat palce od srdce. A nevýhoda velkých táborů je, že o to dřív se řeže do živého. Většinou se to řeší tak, že se nepřítel víceméně uměle vytvoří.

673
linda
Reagovat

VB už se cpe. Moc si toho nenandal. teď přišel dopis, dostanou úkol a nebudou moci jíst.

674
mimo
Reagovat

Dnes je prostě nenechají naobědvat.

675
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, mohla teď být debata o tom, kdo minulý úkol nesplnil,ale radši vám rovnou řekneme, že to byl Thomas. předvede vám teď one man show.

676
XY2
Reagovat

Tomáš má úkol, hodinu bavit venku lidi:-)

677
linda
Reagovat

V receptech je dát do guláše rajský protlak. neviděla jsem začátek vaření Růži,ale vypadá to, že tam dala hafo rajského protlaku, nebo kečupu.

678
Scalex
Reagovat

669 – není špatné dát tam cukr hned ze začátku, spolu s cibulí, a nechat ho zkaramelizovat, prospěje to chuti i barvě. Ale nedávat ho tam moc, zvlášť pokud se dává hodně cibule. Pak ještě místo části sladké mleté papriky dávám papriku uzenou (od Antonína… jiné na trhu jsou slabé a brzy vyčichnou). Nemá to pak chybu, dostane to šmnrc, jako kdyby se to vařilo venku nad ohněm.

679
Scalex
Reagovat

677 – a to je pravda, z protlaku to může být kyselé. Z kečupu spíš ne, kečupy bývají docela sladké.

680
Bazinga
Reagovat

678 díky za recept :-)

681
linda
Reagovat

Lucko a majolku si k tomu nedáš?

682
Jana1
Reagovat

Kdyby jim někdo mohl poradit ?Musí jít proti jiným a ne Vladkovi.

683
Bobby Brown
Reagovat

To jako VB smrkal do dřezu, nebo co to tam dělal?

684
linda
Reagovat

Pardon, Zdeňko…

685
Pierre
Reagovat

Angličtina od Růženy-kapitola sama o sobě :) Ten její ostravský přízvuk tomu dodává šmrnc :)

686
Hug
Reagovat

Linda to máš jedno,stejně to tady ani jedna teď nečte:)

687
Jana1
Reagovat

679- protlak ne, kečup Kand,tem nemá vadu,jediný kečup v kterém jsou rajčata.

688
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl tam cítí kari.
Růža odpovídá, že tam kari není, ale že tam je všechno…

689
Jana1
Reagovat

681- to si dává štrůdl !!!!!!!!!!!!

690
Hug
Reagovat

687 jedinný určitě není,ale je známo,že do kečupů se melou shnilý a plesnivý rajčata,žádný kečup mi nesmí přes práh

691
Pierre
Reagovat

Vlado napomíná Růženu ať sleze z jeho křesla,že má špinavé nohy.

692
Wanna be your monster
Reagovat

thomas udělá soutěž, bude si zvát hosty…není to sice moc one man show, ale odkdy se plní úkoly, tak jak je to napsané.

693
Klára
Reagovat

677, 679: Protlak tam dle svých slov nedávala, aby to Martínkovi víc chutnalo ;)

694
Wanna be your monster
Reagovat

Ostatní předvádí určitého známého člověka, thomas s ním dělá rozhovor, ostatní hádají, kdo to je.

695
Wanna be your monster
Reagovat

Ani jsem nerozumněla, koho ládík hrál, ale jestli tohle má být Thomasovo bavení ostatních…

696
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím, že teď je naprosto vidět, že Thomas opravdu nemá čím získat fanoušky, on se o srandu nikdy nesnaží, a když se snaží, tak je to trapas. :)

697
Bazinga
Reagovat

Thomasovo pojetí One man show – tak možná byste si mohli vymyslet sami, koho budete představovat…

(je ale fakt, že pak to zamítl, že by to měl dělat sám)

698
Wanna be your monster
Reagovat

Růža jde předvádět džambulku.

699
XY2
Reagovat

VB špitá Bartošová.

Růža: Koho?

700
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas ji uvedl slovy, že plní bulvární tisk..všichni to uhodli…No to je sranda. :)

701
fsidb
Reagovat

Koho ti lidi představují? Vždycky slyším jen VB a „hosta“, ale tipy a diskusi ostatních ne.

702
Wanna be your monster
Reagovat

701 – teď byla džambulka, po ní rychtář, teď bude tyson.

703
Hooper
Reagovat

Podepisuji 701

704
fsidb
Reagovat

702 – Teď budu asi za blbce, ale kdo je Džambulka?

705
fsidb
Reagovat

A když jsem u toho, kdo je Rychtář?

706
Wanna be your monster
Reagovat

704 – bartošová :)

707
Wanna be your monster
Reagovat

705 – tak jestli tě to opravdu zajímá, stačí pár kliku.

708
fsidb
Reagovat

Wanna be.. – Díky, já tady ty kauzy vůbec nesleduju, ke štěstí mi stačí informace, že je to Iveta a její chlapec. Googlit to dál raději nebudu :-)

709
XY2
Reagovat

:-D to je štěstí tyhle dva neznat…

710
Wanna be your monster
Reagovat

jsou kluci nějak přes ty boxery a bulvár. :)

711
irena
Reagovat

573-rejpal
Zdravím! Tak jsem vše pročetla a mám trochu dojem že někdy nevíme co chceme. Scalex napsal skvělý článek, díky tomu (a dalším reakcím) je Zvěřina pryč. A i další věc, co byla v článku-rozdíl mezi tím, co vyvolení naslibovali a realitou -dneska proběhla. Já souhlasím s tím, že kdo poslouchal pozorně, dozvěděl se moc zajímavé věci.
Ale už zas to prý bylo dlouhé, nudné (něco jako že kyselo je moc kyselé…)…nebylo. Byla tam například jedna věta Zdeny která myslím natrvalo položila klín mezi VB a MB, a tak dále.
A urychlit vyvolené? Ani náhodou. RS není o tom aby dělali jednu show za druhou, ale o vztazích – a na to je potřeba delší doby.

712
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas chce po Růže ať předvádí zpěváka, kterého nezná..vysvětluje jí, kdo to je…asi nikoho jiného nezná, že jí nutí někoho, o kom vůbec neví. :)

713
Hooper
Reagovat

Proč mě nepřekvapuje, že domovnice nezná Zicha?

714
rejpal
Reagovat

irena
Nemám, co bych dodal. Čteš mi myšlenky

715
Wanna be your monster
Reagovat

711 – Která věta? :)

716
Wanna be your monster
Reagovat

Martin jde předvádět jakéhosi kokainového krále…o žádném nevím, ale prý je slavný.

717
Wanna be your monster
Reagovat

Ale vyvolení ho znají – Pablo escobar, uhodli rychle. :)

718
Pedro
Reagovat

716: Pablo Escobar. To s tou soukromou věznicí to je pravda.

719
mimo
Reagovat

713 – Domovnice, která, jak o sobě říkala v zásobovací místnosti, zná každou písničku.

720
EvkaD
Reagovat

Děcka ahojta, akorát jsem došla, je něco nové. Jen 1 větou…nějaká hádka? Averze Thomase a Vlada dál trvá?

721
IXAM
Reagovat

Nejsem žádný kuchař, ale guláš je jedno z mála jídel, které jsem si dělal :-) Mám trochu strach, jestli ta kyselá chuť není způsobena tím, že jim v teple zkvasil?

722
Hug
Reagovat

Napoprvé jsem Thomasovi taky toho Zicha nerozuměl,slyšel jsem Zika,ale jak řekl že zemřel při potápění tak to bylo jasný a myslím že i růža pochopila,jen nechtěla hrát mrtvýho,tak zas nehledejte na svých nefanoušcích každou mouchu

723
mimo
Reagovat

Je vidět, že je ta hra všechny, mimo Mirky, chytla. Dokonce Vladko na moment přkonal svou averzu vůči VB.

724
Gabi
Reagovat

Ale že ten thomas tu anglinu válí brilantně, co? ;)

725
fsidb
Reagovat

Ale konečně se dostáváme k lidem, které bezpečně poznávám :-)

726
Bobby Brown
Reagovat

723 – mno jo no, LM, to už je taková ikona antizábavy

727
DonnaS
Reagovat

Lucka hrála F. X. Doležala? To asi smotala F. X. Šaldu s Jiřím X., ne?

728
Bobby Brown
Reagovat

Mr. Bean :-D
ale mně ho připomněl taky

729
Pedro
Reagovat

727: jj, taky mi to přišlo divný :D

730
violoncella
Reagovat

720 – žádná hádka dnes neproběhla, ale averze pochopitelně trvá. Jinak dnes byli všichni zavření v zásobovačce, Nikol se skoro po.., ale vše dobře dopadlo. Následně měli Mirek s Mirkou za úkol poskytovat první pomoc všem ostatním, kteří představovali otrávené. VB se na úkol vy.. a teď musí za trest bavit ostatní.

731
koc
Reagovat

cus smiraci .. zkuste dat do gulase (z klizky ale musite ho delat tak 4-5 hodin) sedmicku cerveneho (redukovana na cca 1 dcl + lzice cukru) dostane to nadhernou barvu, vuni a chut je nedostizna

732
Pedro
Reagovat

Růžena nechápe, jak může být 26:15. Myslela si, že to je čas, ale je to skóre.

733
bordel
Reagovat

726 – Jako zabavovat se s tim, koho nenávidim… Jistě, bude muset, ale tohle nebylo povinný, aby se do toho musela zapojit, takže proč…

734
Honzad
Reagovat

Miro odjíždí do nemocnice, zřejmě kvůli zánětu středního ucha.

735
irena
Reagovat

715-Zdenka tak nějak prohodila, že MB má smůlu že je tam VB, že tím pádem bude furt ten malý B (vpodstatě říkala druhý…)

736
Bodlak
Reagovat

Miroslav odesel k lekari.

737
Honzad
Reagovat

A Zdenička právě řekla Tomášovi, že ve vile nemá nikoho ráda a cítí se sama. Prý po jeho reakci, která se mu nelíbila, už to není mezi nimi ono tak, jako na začátku, kdy k sobě měli blízko.
VB se ptá, jestli mu to dokáže třeba venku odpustit.
Ona neví, co bude… reakce byla prý majetnická.

Těžký zásah… :))

738
Honzad
Reagovat

Zásah číslo dvě:

„Ty jsi ve vztahu sobeckej, chceš, aby kolem tebe někdo skáče.“

739
mimo
Reagovat

VB: „Ten druhý vztah jsem si zařídil podle sebe, že ho mám tak trochu na háku.“ To bude mít Sabinka radost.

740
Hooper
Reagovat

Nojo, fakt škoda, že Dítě bylo vyřazeno.

741
Honzad
Reagovat

* „… ať kolem tebe někdo skáče.“

Prý to byla hra na vztah, která už skončila. VB loudí, snaží se nějak vymluvit z prekérní situace, ale Zdena si je dost jistá. Smutné.

A MB se ptá, jestli náhodou Tomášova současná přítelkyně není už spíše bývalou :-)

742
mimo
Reagovat

VB: „To si nemysli, že ta současná je bývalá“
Já ani nevím, jestli mám nějaký vztah.

743
rejpal
Reagovat

Ta Zdenka. Nejdřív se upne na Tomáše, dává nejednoznačné signály, provokuje jeho žárlivost, a s nikým jiným skoro nekomunikuje. Pak se na něj vykašle a teď se cítí sama. Měla by si uvědomit, že když bude pro ostatní nečitelná, sama zůstane. Pořád meditovat o tom, že ostatní jsou jen soupeři, člověka oddělá.

744
fsidb
Reagovat

Niki má chuť na nějakou kanadu. Navrhuje uvolnit dveře na pánech a dát VB projímadlo do jídla. Nebo při depilaci štrůdlina kníru jí tam něco namalovat. Ani jedno ale neprojde.

745
bordel
Reagovat

LM zkouší vymejšlet nějakou kanadu…

746
Wanna be your monster
Reagovat

Holky chtějí udělat kanadu na Mirka – až se vrátí, ve vile nikdo nebude.

747
Honzad
Reagovat

743 – a nejhorší na tom je, že je v současnosti snad nejsnesitelnější soutěžící. Její otrávený výraz, nechuť cokoliv dělat, uklízet, vařit, pomáhat, bavit se otravuje všechny ostatní, hlavně teda diváky. Teď je sakra ideální příklad toho, jak si vilové naivky současnosti myslí, že jim to do klína spadne samo…

A VB je prý citlivej, proto se baví s ženskýma :-)

748
Hooper
Reagovat

A co přesně za vtip by bylo to, že by vébéčko strávil den na wc? Hafíku hafíku…

749
fsidb
Reagovat

Teď evil trio (Niki, LP, LM) vymýšlejí, že by se mohli všichni schovat někomu, kdo se bude třeba sprchovat a štáb by jim pak mohl pustit na plazmě reakci dotyčné/ho.
Všechny tři holky si ve vile připadají duté, venku mají plnou hlavu fórků a tady nic.

750
bordel
Reagovat

Nikol: Ale já sem tady úplně dutá (takovejch vtípků znám, ale tady něco vymyslet…)

LM: No já taky zatim, právě…

751
Honzad
Reagovat

VB si myslí, že si to u diváků pokazil až tím večerem, kdy fyzicky vystartoval po Vladkovi… naivka :-)

752
mimo
Reagovat

štrudlice: „Mne tady vadí Vlado, kdybych věděla, že tady bude, tak jsem sem nešla“.

753
bordel
Reagovat

Nikol vymejšlí nějakej fór s nabarvenym talířem, kdy naproti musí někdo opakovat zrcadlově to co předvádějící, a nabarví si nevědomky ksicht…

754
okkvp
Reagovat

VB tedy povídal, že když Sabince řekl, že půjde do VV, tak mu řekla končíme.

755
okkvp
Reagovat

Ona Zdeničce vadí i Nikola, páč už byla v jiných RS, má náskok, umí to.

756
mimo
Reagovat

VB očekává, že mu Sabinka oplatí to co on předvádí ve vile.

757
Hooper
Reagovat

756 – povolí Sabince nějakou osahávačku?:-)

758
fsidb
Reagovat

Další návrh – přidělat někomu něco na záda – ztroskotal na nedostupnosti kancelářských potřeb. Další hry nestíhám přepisovat. Holky musely absolvovat hodně táborů.

759
bordel
Reagovat

LM vymyslela podvůdek s cigaretou a hádáním osoby…

760
bordel
Reagovat

Pošta…

761
anka
Reagovat

677 a další – rajský protlak určitě nedala, odpoledne dvakrát ujišťovala Martina, že ten její guláš bude lepší než Vladkův, protože on ho měl kyselý, jelikož tam dával rajský protlak, což ona nikdy nedává . Takže možná kanada štábu nebo fakt ty dochucovadla?

762
Bobby Brown
Reagovat

733 – no to víš že se nemusela zapojovat, ani ve vile být nemusí, když jí to nebaví.
Když to zvládl Vlado…

763
Hooper
Reagovat

Tak na takovýto úkol bych asi taky reagoval smíchem, i když spíš útrpným. Škoda, že ty věci, které musí(chtějí) dát do sestřihu, jsou takto vynucované.

764
bordel
Reagovat

762 – Vladkovi teď ale ještě víc vadí MB, než VB.

765
bordel
Reagovat

Úkol kamera 1 a 2 – něco o věnování se Zdenky VB, nebo obráceně nebo jak… Nějak jsem to zrovna neslyšel dobře…

766
Hooper
Reagovat

765 – pětiminutový rozhovor mezi vébéčkem a štrůdlicí ve vip ložnici

767
bordel
Reagovat

Lucka se nechává plácat přes záda od Ládi…

768
fsidb
Reagovat

Ti, co nejsou v ložnici nebo špitále vymysleli, že až se vrátí VB a štrůdl, nikdo si jich nebude všímat a na spojení „do háje“ se všichni budou smát.

769
bordel
Reagovat

VV vymysleli kanadu na VB a Štrůdla: Až přijdou, budem je ignorovat, a když někdo řekne „do háje“, začneme se všichni smát…

770
fsidb
Reagovat

MB táhne Lúcu za vlasy, přitom ji plácá plácačkou na mouchy a naznačuje facku. Lúce se to líbí.

771
XY2
Reagovat

Ne od Ládi, od Martina.

773
Hooper
Reagovat

Lucka je asi taky dost submisivní, že?

774
Pierre
Reagovat

Takže, dám tady něco od Sabinky :) Vetřel jsem se do její přízně na facebooku jako chápající kamarád :) … Tomáš byl super, všechno ji platil, staral se o ni ( má děcko i když je jí jen dvacet ) … tu Zdeňku mu neodpustí, nenávidí ji. Pozornost má ale ráda, tak postuje na svou FB zeď každý článek o ní a Castellovi. Už šuká ale s jiným. Ze začátku si myslela ,že to tomáš vyhraje ,ale teď od něho dává ruce pryč a pomlouvá ho všude. Její hloupé kamarádky jí v tom podporují. Jinak Sabinka má děsný pravopis-to samé platí o jejích přátelích.

775
bordel
Reagovat

771 – Tos měla hodně zpoždění, nejdřív to byl Láďa ;-)

776
Bobby Brown
Reagovat

764 – hm, to má teda blbý…

777
XY2
Reagovat

775 – aha, tak to jsem nevěděla, že se nechala třískat od více:-)

778
Jáša
Reagovat

Milý Buldoku, to se nejedná o jeden večer. Ty jsi nesnesitelný od začátku RŠ. Útočíš, napadáš a urážíš lidi. Chybí sebereflexe.

779
fsidb
Reagovat

Všichni se smějou, díky bohu, že hrabla nemá v ruce megafon.

780
Janko
Reagovat

Kdo myslíte, že vyhraje duel mezi thomasem a mirkou? Když to tak bude.

781
Jáša
Reagovat

780 to nevím, ale budu nucena znovu hlasovat :D

782
Hooper
Reagovat

Mirka, jednoznačně. Skoro kterýkoliv soupeř vébéčka může počítat s velkým počtem antihlasů. A přeju mu, aby vypadl zrovna s avatarkou. (Ale ještě pár dní zpátky říkal, že by si v případě vypalcování vzal zrzku…)

783
bordel
Reagovat

780 – Pokud VB, přijdou na 100% o dalšího diváka, mě.

784
fsidb
Reagovat

780 – Podle mě Mirka, Thomas hodně lidem leze na nervy, Mirka méně, navíc si dost lidí získala coming outem.

785
Janko
Reagovat

781: a pro koho? :D

786
Bobby Brown
Reagovat

VB to zase pochopil vztahovačně. :-D
To je fakt megavocas.

787
jenka
Reagovat

VB se Štrůdlicí si ztěžují na nucenou zábavu atd. jako by je někdo nutil se do VV přihlásit. :-D

788
Crazy lady
Reagovat

774 – Sabinka v NS se jevila jako poněkud prostoduchá husička, takže její FB profil asi vypadá tak jak vypadá.
Ale myslím že ji Thomas lehce ukecá k odpuštění, i bez těch pěti melounů. Buď psíma vočima, lichotkama – anebo výhrůžkama. Myslím že tenhle typ buldoka není ten pes, kterej nekouše.

789
Hug
Reagovat

Thomas určitě nebude vypalcovanej,každej tam ví že by si vzal Mirku a tím že ho vypalcujou by ji poslali do duelu,takže pravděpodobnější že vypalcujou Mirka a bodou doufat že dodrží slib a vezme si Thomase a vyřadí ho

790
bordel
Reagovat

789 – Jako jo, ale bylo by to dost těsný… Možná 10 hlasů pro Mirka, a 9 pro VB, nebo tak :-)

791
Bobby Brown
Reagovat

Všimli jste si, jak jsou VB a Štrůdl na výši, intelektuální a společenské atd.?
Oni šli do luxusní vily jako luxusní lidé, žádní blbečci z realityshow. To je pod jejich úroveň.

792
Jáša
Reagovat

786 je to stále dokola. Není schopný se zasmát sám sobě. A už zase jede. Opět špiní. V krizi se ukáže pravá tvář.

793
Hooper
Reagovat

789 – Mirek říkal, že by si vzal Toma? Já to slyšel od Martina. A hlavně v případě vypalcování Martina by teda byla docela zajímavá výzva, v ohrožení by byli tři lidé (Tom, Zdeňka, Nikola).

794
Wanna be your monster
Reagovat

774 – To dítě na fotkách je podle všeho jen půjčené, nějaká teta to bude. :)

795
Hug
Reagovat

793 Martin si nejspíš dělal srandu,Mirek obcházel každýho ať mu dá palec,aby mohl jít s Thomasem

796
Bobby Brown
Reagovat

Růža je okoupaná, že chodí v županu?
A zase chodí bosa s těma haksnama? Tohle se mi fakt už ekluje.

797
Hooper
Reagovat

796 – zavolají pedikérku?

798
Hug
Reagovat

Eva poněkolikáté napomenuta hlasem ze štábu,že si zakrývá vlasama port.

799
Bobby Brown
Reagovat

792 – on se hlavně pořád řeší

800
Wanna be your monster
Reagovat

Vaděna jde hrát věřte nevěřte.

801
Sabi
Reagovat

přiznám se, že kdyby mi ostatní takhle ostentativně dávali najevo, že mě nemají rádi, tak bych se asi složila. připomíná mi to psychoteror na základce, kdy se všichni spikli proti jednomu a dělali mu podobné naschvály. moc vtipné mi to nepřijde, ať je Tomáš jakej chce

802
Bobby Brown
Reagovat

792 – to by až tak nevadilo, jenže ona furt je na portu žmoulá, z čehož má zvukař pupeny až na zadku

803
rejpal
Reagovat

Hooper
Myslím, že Martin bude mít 0 bodů (nebo jeden zatoulanej od Vlada). Zareagoval na vznikou situaci správně (je jedno, zda jako hráč nebo jako Martin) – začal se trochu zajímat a začal se s lidmi bavit. Taky se na VB nevyprdl, to by ho všichni brali jako krysu opuštějící topící se loď.
Bohužel Zdenka reaguje právě opačně. Teď už si vytvořila několik teorií, ostatní jí nejsou dost dobří. To by musela mít šťávu Reginy, aby z toho vybruslila (ale i ta šla, jakmile dala najevo, že už to nedává). Otrávenou tvář moc lidí nepodrží a je to jen čekání na duel.

804
Bobby Brown
Reagovat

801 – jenže VB si s tím začal. To on začal po vstupu do vily okamžitě shánět ovčí stádo proti Vladovi a pořád proti němu štvát. Takže jen sklízí, co zasel.
Těžko srovnávat s šikanou.

805
Pierre
Reagovat

Rejpal- málo sleduješ situaci, Martin bude mít 1 hlas na 100% od Vlada, jinak sním své boty.

806
Sabi
Reagovat

804 – v tom uzavřeném prostoru to šikana je, na ostatní to moc hezké světlo nehází, smečka vycítila oslabenej kus a z pozice většiny se mstí

807
Wanna be your monster
Reagovat

Nekoukala jsem se chvíli, ale to, že se s nima deset minut nebavili a smáli se, měla být šikana?

808
Chemik
Reagovat

Zdeňka objevuje kvalitu Lidl cigaret :-)

809
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Ke všemu nevycítil příznaky a řešil celou situaci separací se Zdenou, která mu dala poslední ránu. Fakticky to byla ona, kdo se k němu zachoval nejhůř (netvrdím, že schválně, v ní se člověk fakt nevyzná). Lidi se zbavují těch, kteří pro ně nejsou užiteční. On by byl na odstřel, i kdyby si nenadělal nepřátele jinými věcmi. Být někde sám a nemít aspoň jednoho člověka, kterému se (třeba dočasně) dá věřit, musí být hodně silná káva pro každého.

810
fsidb
Reagovat

A zase hrají nějaké osobnosti. Vladko říká životopisy různých herců a hereček a ostatní se snaží přijít na to, o koho jde.

811
Hooper
Reagovat

Jo, Thomasi, zvyknutí si na spolunocležníka je mrcha.

812
Wanna be your monster
Reagovat

Měli by se zeptat na šikanu spíš Thomase, jak mu to šlo na vojně a tak. :) A je to právě on, kdo se snaží utlačovat menšiny, tohle bylo myslím slabé. A hlavně, kdyby byli v pokoji separovaní jiní lidi, vymysleli by kanadu na ně.

813
fsidb
Reagovat

Kdo byla ta herečka před Hepnarovou? Nechytla jsem jméno.

814
EvkaD
Reagovat

778, moje řeč, já ho nemůžu ani cítit..Prý když Vlado dělá šou, lidi to berou, když já, nechtěj to…No jo buldoku, když ty na to nemáš!!
A ta Zdenka…Vladko nehraje:-))
783, já vím, ale i spousty přibude..mý 2 kamošky to zapíchly právě kvůli němu, je jim na něj tak odporný pohled, že radši nekoukají…
Jak se mi zdá, Thomas se bojí do Duelu s Vladem:-D

815
rejpal
Reagovat

Pierre
Psal jsem že může mít jeden zatoulanej od Vlada. Ale i to je jen vysoká pravěpodobnost, ne jistota (za jistých okolností si umím představit, že ten palec chytne Zdena – třeba s odůvodněním, že kazí divákům náladu). Jenže o Vlada nejde, to je „známý nepřítel“. Minulý týden ho chtěla pryč většina, a z toho vybruslil. A možná na dlouho. Možná to byla zrovna Růža, která ho nakopla.

816
Bobby Brown
Reagovat

806 – prosím tě, jak souvisí šikana s uzavřeným/otevřeným prostorem? Rád se poučím. Zažila si někdy šikanu ve svém okolí…?
VB je oslabený kus nemohoucí se bránit? Oni si udělali chvilkovou srandu, která nebyla nijak ponižující a týrající ani VB, tak Štrůdla.
Jo, kdyby tahle neškodná sranda pokračovala a gradovala do ponižování, psychickém či fyzickém týrání atp., pak se budeme bavit o šikaně.

817
Honzad
Reagovat

Ale Vladkovy znalosti v této oblasti jsou neskutečné, pamatuje si letopočty jako zkušený historik, to docela zírám.

818
Anonymní
Reagovat

813 – Světla Amortová

819
violoncella
Reagovat

VB: když se nevrátím z duelu, tak Vladko to celý vyhraje. On si vážně myslí, že má šanci to vyhrát?

820
Sabi
Reagovat

já neříkám, že ostatní nechápu, jen jsem psala, že mě by tento psychoteror dostal a už bych někde brečela

821
EvkaD
Reagovat

Tak Thomas má aspoň trochu zbytku rozumu, že Nino byl frajer a Vlada neporazil…nikdo jiný tady není, kdo by ho dal! A Z denka, ALE ON NESOUTĚŽÍ!!:DD

822
Jáša
Reagovat

812 také by se ho mohli zeptat na situaci o které sám vyprávěl. Buldok vtrhl bo bytu vytáhl člověka svázal ho vhodil do kufru automobilu, nějakou dobu ho vozil. Následně ho strčil do sklepa a nechal ho tam svázaného několik dní. Poté ho jen v trenýrkách a bosého vypustil několi km od jeho bydliště. Líbí? Jo takovej je to utlačovanej chudák.

823
fsidb
Reagovat

Teď jdou hrát věřte-nevěřte. Vladko začíná. Před 15ti lety jeho bratr sloužil jako hasič v Brně, kdy hořelo kasino naproti hlaváku a během hašení uhořeli dva hasiči. Niki správně hádá, že je to pravda a já bych jen dodala, že tam uhořel i krupiér.

824
fsidb
Reagovat

818 – děkuju :-)

825
Wanna be your monster
Reagovat

822 – jenže on chtěl předtím jeho přítelkyni ukrást rotoped, takže se to maže, víš jak. :D

826
Pierre
Reagovat

822- dvě hodiny !!! Nechal ho ve sklepě dvě hodiny. Ty dny se staly urban legendou. A byla to tupá smažka,dobře mu tak.

827
Hooper
Reagovat

Takže ten vébéčko je pouze unavenej kluk z vesnice. Áchh..

828
L
Reagovat

Vůbec ten Růženy příběh nepobírám.

829
Wanna be your monster
Reagovat

Romana už se asi stala sedmkrát horší…

830
Sabi
Reagovat

816 – šikanu jsem zažila a to jako ten, kdo se přidal, tak i na sobě, takže vím, o čem píšu. pokud jsi v uzavřeném prostoru, kde jsou všichni proti tobě, dávají ti to ostentativně najevo a ty nemůžeš odejít to někam vydýchat, případně si s někým pokecat, tak i taková malá věc, kterou by si venku přešel, na tebe působí mnohem víc. já netvdím, že si to Tomáš nezaslouží, jen mi to přijde už moc. vypalcovali ho, pak falešně rozhodli, že by měl odejít, Mirka mu řekla, že ho nesnáší, atd….. ať je jakej chce blbec, tak na jednoho je to moc a slabší kus by to nedal, teda já určitě ne. a proč mi to připomíná šikanu? protože ty lidi by mu to jednotlivě takhle najevo nedali, vyjma pár kusů, kteří by se takhle chovali i v reálu, se ostatní jen vezou na té vlně a svou příslušnost k danému stádu dávají najevo právě takhle

831
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: tento příběh se odehrává částečně v brně a částečně ve vietnamu. :D

832
Bobby Brown
Reagovat

820 – to ti nikdo nebere. Jen si neplést pojmy s dojmy.

833
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Slyšel jsem i verzi, že to byly dvě hodiny, ne dva dny. Kdoví, o co tehdy šlo a jak to bylo. Hlavní problém jeho pádu není tohle, ale špatný výběr role. Thomas není vůdčí typ, ale snažil se do něj stylizovat. Pak existence Vlada ve vile, který mu nasadil brouka do hlavy ohledně šancí vyhrát, Thomas se pustil do předem prohraného (i protože nepřipraveného) boje. A pak ta Zdenka, která ho zbavila posledních zbytků zdravého rozumu. Je v situaci, kdy mu nikdo nevěří ani když náhdou něco říká narovinu. To už by asi neustál nikdo.

834
Jáša
Reagovat

826 tak za ty dny se omlouvám. Tak když je někdo feťák, mohu tomu věřit i nemusím, můžu tomu člověku ubližovat podle libosti. Že je to feťák říkal B. Já mu totiž nedokážu věřit. Moji důvěru ztratil. A ztrácí jí čím dál víc.

835
Jana1
Reagovat

818-jaká je souvislost mezi Hepnarovou-ta na Obránců míru autem zabila dost lidí a Světlou Amortovou -herečkou ?

836
irena
Reagovat

Já slyšela jak Růžena říkala že člověk musí projít „pročistcem“ – teda asi myslí očistec :)

837
Hooper
Reagovat

Vébéčko mě začíná zvráceným způsobem bavit….

838
Wanna be your monster
Reagovat

Nejspíš to vážně byli dvě hodiny, ale kdybyste viděli, jak se u toho usmíval, když to zdeně vyprávěl, jak se rozesmál, když říkal, že se v tom kufru pochcal. Normální psychopat.

839
Bobby Brown
Reagovat

830- dobře, já se s tebou o tom přít nebudu. Tohle šikana není. Šikana má úplně jinou definici, ale budiž, měj si to tak.

840
fsidb
Reagovat

834 – Žádná. Vlado jim říkal životopisy hereček a pak Pavla říká „hela a co ta, jak autem najela do těch lidí?“, ale Vladko říkal, že její příbuzní ještě žijí a proto ji nebude jmenovat a ani nic říkat. Já jen nechytla tu herečku, jestli jsem tím někoho zmátla, tak se omlouvám.

841
irena
Reagovat

Strašně se mi líbí Vladova čeština – je to určitě důsledek toho že hodně přečetl, ale já to jeho vyprávění hrozně ráda poslouchám

842
EvkaD
Reagovat

Thomas a Zdeňka, to jsou aspoň znalosti:-))
Velmi plodná diskuze!!

843
Bobby Brown
Reagovat

836 – někdo by měl ty její novotvary evidovat. Vznikl by Růžoslovník.

844
fsidb
Reagovat

Tady nějak skáčou čísla příspěvků. To je postupným schvalováním?

846
Sabi
Reagovat

839 – ale vždyť já se s tebou nepřu, máme jinej názor, no a co :)
psychická šikana to je, kdyby tak reagovali třeba na Vladka, tak by se mnou asi diskutující souhlasili, ale protože se to týká hlavního zločince, tak ten nemá nárok

a už mlčím :)

847
Hooper
Reagovat

V NS hrají flašku? OMG…

848
Klára
Reagovat

Miro zpátky, má zánět v uchu, byl na Homolce

849
piha
Reagovat

847.už mám nastaveno nahrávání,ať si toho Nina můlžu pouštět furt dokola a jdu chrnět,skolil měnějaký bacil.:(((( Dobrou všem spolušmírákům.:)

850
JanaH
Reagovat

836 irena : já u Růži eviduju už několik podobných patvarů – sláMka, zaPleskáme, šuMka… určitě jich bylo víc, ale nějak při ní už vypínám poslech. :-)

851
Wanna be your monster
Reagovat

850 – slámka se neříká? :)

852
mimo
Reagovat

821 – Zdenka pravděpodobně ví o habaďúře Primy na diváky s Vladkem.

853
fsidb
Reagovat

850 – To nejsou patvary, ale nářečí :-)

854
Wanna be your monster
Reagovat

850 – Zmátlo mě to, ale internet říká, že slámka je správně. :)

855
Bazinga
Reagovat

850 to nejsou patvary, to je ostravština :-D

do Růžoslovníku patří např. pantomina

856
piha
Reagovat

855-jo a na tu mi nešahejte,bydlím kousek od Ov!:)))

857
Wanna be your monster
Reagovat

855 – No to teda, že bych říkala šumka, pantonima nebo zapleskáme si…:)

858
bobina
Reagovat

Vébečko nejenže bitím vychovával psa, ale vyprávěl štrůdlovi, jak se ho bojí i jeho ovečka, protože když utekla tak jí zbil. To se nedá ani komentovat.

859
piha
Reagovat

857-to ne,to je jen Romana debilka!:)

860
JanaH
Reagovat

851 Wanna be your monster : slámka jako slámka by byla dobře, pokud by Růža neměla na mysli slánku, čili solničku. :-D

861
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak jsem dělala menší průzkum a už jsme našla společné známé jak Mirka tak Romany. Romana prý byla vždy silná osobnost (spolužák ze základky), a s Mirekm je prý sranda (od spoluhráče pokeru).

Nic zajímavého, takže jsem to tu nesdílela dříve. :D

862
Pedro
Reagovat

850: sláMka jako slánka? To je divné, protože Růža podle mě používá moravský výraz solnička.

863
violoncella
Reagovat

858 – VB je opravdu primitiv. Sranda je, že pořád opakuje jak není agresivní.

864
Bobby Brown
Reagovat

846 – mlčeti netřeba. Nejde o názor, ale o pojem s definicí. Tož proto, víš?

865
Wanna be your monster
Reagovat

862 – jojo, výraz pro solničku slánka ani neznám. :)

866
JanaH
Reagovat

855 Bazinga : jo, na pantominu jsem zapomněla jako na smrt! :-D

Ale na šumku mám alergii a extra alergii na šumku napsanou na ceduli před masnou. :-)))

867
Pierre
Reagovat

Pavlína je tak škaredá žena…myslím hlavně povahově. Hned bych ji hnal .

868
Bobby Brown
Reagovat

VB nemůže vzít ani tašku, protože ho bolí pacinky. Chudáček malej.

869
Pedro
Reagovat

865: jj, taky tomu říkám solnička. Slovo slámka znám taky, ale není v něm žádná chyba, to je běžný výraz pro brčko na pití.

870
Hooper
Reagovat

858 – a půl kilometru ji táhnul! Dneska perlí, no.

871
Wanna be your monster
Reagovat

868 – zajímalo by mě, jak venku posiluje, když má problém zahrát si jedno kolo páky.

872
Kamča
Reagovat

854 – já odhaduji, že říká na sláNku (solnička) sláMka

873
Bobby Brown
Reagovat

866 – tohle jsi fakt někde viděla?

874
JanaH
Reagovat

862 Pedro : použila toto krásné slovo několikrát u společného oběda, kde jí nikdo nerozuměl, co chce a docela to tam probírali, jak se to řekne a co to je. Proto si to pamatuju, já si většinou pamatuju totální blbiny. :-D

875
Wanna be your monster
Reagovat

Co Mirek říkal o tom, co se dělo venku, že ho štáb upozornil? Já nevím proč koukám na to, jak si baby barví hlavu. :D

876
Bobby Brown
Reagovat

871 – a tak já jsem s tímhle měl problém taky a člověk si musí dát pozor, aby to pak nebylo chronické. Spíš mi prokrucuje oči v sloup, že on už má ty pazoury nějaký ten týden v klidu a ani tašku nemůže vzít, protože pacinka bolí. Tak tohle je přehnané. Línej jak prase je, fešák jeden.

877
Pedro
Reagovat

874: ahááá, tak už to chápu. Růžena se snažila přeložit solničku do české češtiny a trošku se jí to nepovedlo :)

878
JanaH
Reagovat

873 Bobby Brown : bohužel ano. Opakovaně. Konkrétně vepřová šumka.
Ale nakupovat tam nechodím. Když neví, co prodávají… nemám důvěru. :-D

879
Hooper
Reagovat

875 – chválil, že je venku pěkně. Ale taky koukám na bachařku v roli kadeřnice.

880
Sabi
Reagovat

BB – jj na pojmu s definicí se neshodnem :))

881
okkvp
Reagovat

tedy teď mám nějakou kliku na zdravotnictví – na terase Eva zánět zvukovou, v koupelce študla líčí už opět opravu uší

882
Pedro
Reagovat

Hraběnka na dvojce probírá svůj chorobopis, kdyby to někoho zajímalo :D

883
Bobby Brown
Reagovat

878 – to je tedy mazec. Já se spíš setkávám s nepovedeným spisovným češtinem, jako – „dnes uzené stehna“ apod.
V jedné hospodě zase prodávají nějaký Apsint, nevím sice co to je, ale tvrdošíjně to tam mají v nápojáku. :-)

884
Pedro
Reagovat

883: Však Vlado taky napsal „tablety do mičky“.

885
Bobby Brown
Reagovat

Za dvě za tři hoďky by to chtělo ještě jednu evakuaci – do rána.

886
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Sleská tlačenka je občas k vidění. A nejrozšířenější je snad verlyba

887
Hooper
Reagovat

Á, polstrovaná místnost a vydejchání vzduchu v ní. Nikola má zajímavé zkušenosti:-)

888
Bobby Brown
Reagovat

884 – jasně, ale přeci jenom veřejný nápis/popis, který mi navíc dělá reklamu, je větší ostuda, než Vlado a jeho papírek. :-)
Já tu taky sázím šeredy, ale dokumentaci si kontroluji pod drobnohledem.

889
Hooper
Reagovat

To se takhle sejdou tři VŠ (ok jeden ex)studenti a počítají trojčlenku. Anketní otázka – za jak dlouho ji budou mít správně hotovou?

890
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Zabývat se texty jiných je tak trochu moje profese – úroveň češtiny a chyby s inteligencí nikterak nesouvisí.

891
Bobby Brown
Reagovat

886 – a prodávají ji ve Frýdku, nebo v Místku? ;-)

892
Thybaumont
Reagovat

Všimli jste si, že to odpískal i bulvár?? Krom nahých fotek se ani nesnaží vyštourat pikantnosti z osobního života?

893
okkvp
Reagovat

Martin zase šeptá

894
Evík
Reagovat

MB futruje medvídky… Natáhne je a ukousne jim hlavičku… :o)

Ptal se Vlada, jestli Emil byl v kazajce opravdu nebo jenom jako… Tak jenom jako…

Mirda má plán… Velkej plán….

895
Bobby Brown
Reagovat

890 – teď už chápu tu tvojí přezdívku :-D

896
okkvp
Reagovat

Tomášek chtěl prý zahrát Emilův záchvat

897
Evík
Reagovat

Lůca se bojí, že půjde po ulici a lidi se na ní budou koukat… :o)

Mají toto téma, protože Mirdovi návštěva u lékaře velmi zvedla celebritní sebevědomí…

898
Wanna be your monster
Reagovat

V noční El Nino, po rekapu sestra od zdeny.

899
JanaH
Reagovat

894 Evík : Tak pokud je to tamten „velkej plán“, tak ten mu štáb utnul hned na začátku. Kupodivu.
Od té doby Mirďa tvrdí, jak moc se ve vile trápí. :-)

900
Evík
Reagovat

Lůca se v garáži velmi necítila a dvakrát jí tam upadl anděl, který jí doposavad nikdy neupadl… Na řetízku ji visí nabitý od máti, která nesnáší stísněné prostory…

Lůca se bojí, co po ní budou lidi chtít až vyjde ven…

Mirda měl strašnou radost, že ho lidi venku poznávají…

901
Evík
Reagovat

899 JanaH
A kterej plán je „tamten velkej plán“? Mám koukací výpadky…. :o)

902
okkvp
Reagovat

zase dopis

903
JanaH
Reagovat

901 Evík : že se nechá vypalcovat a vyzve do duelu Vbéčko a porazí ho. Si věří.

904
okkvp
Reagovat

NS podle sestry Olgy -Zdena se prý chová standardně, pořád se prý ale hlídá, venku se dokáže víc odvázat

905
okkvp
Reagovat

Nino se ptá, zda je Tomas Zdenin typ – prý úplně ne, ale spíš jsou naladěni na jednu vlnu

906
Hooper
Reagovat

903 – určitě by vyhrála.

907
okkvp
Reagovat

dopis – umíte vyjádřit vztah k ostatním dotykem? před plazmou mají vyjádřit vztah k dotyčnému, ostatní koukají, pořadí určuje boss

908
XY2
Reagovat

Pošta, úkol a zase se to slízá jako švábi.
Přijde mi to jako zvláštní zařízení a těžcí pacienti.
Jeden záchod, další se musí ještě napít. Jedna si barví vlasy, druhá čůrá.

909
Bobby Brown
Reagovat

Míra už je zase nacamranej.

910
okkvp
Reagovat

v NS se baví o Zdeniném silikonu – ani sestra to nevěděla pořádně předem, schváluje jí to, získala sebevědomí. Rodiče byli napřed v šoku, pak to vzali.
(ségra je o 2 roky starší)

911
Hooper
Reagovat

908 – štáb neumí správně načasovat poslání dopisu, no.

912
andy
Reagovat

Na ČT 2 dávaj Černou Dahlii :D ten hororovej večer byl u vyvolených stejně jeden z nejlepších,..

913
okkvp
Reagovat

Zdenka utíkala za frejerem, rodiče z ní dost kvetli

914
XY2
Reagovat

Jestli dobře vidím, Růže nemá sice boty, ale má ponožky, postoupila do vyššího levelu.

915
piha
Reagovat

Deckaaa,selhalo mi nahravani a usla jsem,co vse na sebe prasknul Nino,prosiiiiim?:(

916
XY2
Reagovat

911 – ale umí, jen by konečně ta skvadra měla pochopit, že úkol je zákon vily a reagovat na signál a ne čekat, až je boss začne tahat z ložnic a hajzlíků.

917
okkvp
Reagovat

sestra se jmenuje Markéta
Od partnera štrúdla očekává péči, velkou péči

918
Bobby Brown
Reagovat

Ježišikriste, soudružka pionýrská vedoucí Niki opět zasahuje a moderuje co jí nepřísluší.

919
Hooper
Reagovat

Růža právě získala důkaz o své neodolatelnosti.

920
okkvp
Reagovat

Zdena ze zpovědky (spala tam), kníká

921
Bobby Brown
Reagovat

914 – ano, postoupila do levelu mé babky, která chodila po bytě v zástěře a fuseklích.

922
Jáša
Reagovat

Buldok je opravdu nechutná zrůda.

923
Bobby Brown
Reagovat

Míra se nám ožral a nezná míru…

924
XY2
Reagovat

Mireček je už zase kapku mázlej? A nebere náhodou nějaký prášky na to ucho?

925
rejpal
Reagovat

XY2
Říkám svojim neduhům,
všechno vyléčí doktor rum

926
Jáša
Reagovat

924 Zítra mu je pošlou. Snad na ně nebude chlastat.

927
okkvp
Reagovat

dneska je na tý jedničce nějakej úchyl na kadeření, né? Už zas nádhery s barvou

928
JanaH
Reagovat

Tak štrůdla v NS ve zpovědnici totálně tragická.
Jsem zvědavá, jestli Vbéčkovi nevyžvaní, co se dozvěděla.

929
okkvp
Reagovat

928 – odpoledne nebo kdy, vébéčko štrúdlu povidal, že sabča mu dala stopku už když řekl, že jde do vv

930
XY2
Reagovat

925 – rejpal

Na Mirečka to patrně neplatí, ruka, ucho:-)

A tu ruku má pořád zavázanou.

931
limbora
Reagovat

Právě jsem se hodně naštvala – Agáta v Noční Šou ve Zpovědnici vyzradila Zdeňce: Víš o tom,že jsi rozbila vztah Tomáše s jeho přítelkyní? Píše o tom na facebooku…

To je porušení pravidel jak hrom – ale ze strany moderátorky. Nejenomže se neumí ptát, čumí do papíru, ale prokazatelná informace zvenčí. Která zase ovlivní hru – protože přitlumí něco, co mohlo v něco vyústit. To je na červenou, ale i pro toho, kdo scenář schválil. Nevěřím, že by otázku vymyslela agáta sama…

932
JanaH
Reagovat

929 okkvp : to jsem slyšela. Ale mám dojem, že to byly z jeho strany silácké kecy. Z kraje přece furt mlel o Sabince a o tom, jak ji miluje, ne? Spíš se snažil na štrůdlu dělat dojem, imho, ale je mi to celkem fuk, já ty dva fakt nemusím, tak určitě nejsem objektivní. :-)

933
okkvp
Reagovat

JanaH – možné je všecko, zvlášť když jej štrudla ničí, to dokáže říkat pravý opak toho, co před minutou :)))

934
Pierre
Reagovat

Jinak jsem si zase psal se Sabinkou a není všechno horké co bulvár uvaří. S hloupýma dvacítkama romské národnosti mám zkušenosti, takže pár faktů. Sabina se Kastelánovi stará o psa a platí jeho dluhy, část majetku je přepsána na ni. Životní standart s Buldokem ji vyhovoval a když má FB plný keců o tom jak ho nechala, tam mám pocit, že až vyjde Thomas z vily ,tak si ji opět omotá kolem prstu. Je opravdu naivní a musí se starat o své děcko,takže sponzora potřebuje. Taková subinka :)

935
Evík
Reagovat

903 JanaH
Ahááá, mi to připadalo, že chce provést něco velkolepého…

936
JanaH
Reagovat

934 Pierre : počkej, to mi nějak nesedí počty. Tomík povídal, že jsou spolu tři roky. O bejby Sabinky ani slůvko. Jak staré je to dítko? Jen pro pořádek, ať máme jasno. ;-)

937
JanaH
Reagovat

935 Evík : třeba má Mirďa nový, ještě velkolepější plán. Toto byla včerejší záležitost.

938
Wanna be your monster
Reagovat

936 – Všude u fotek s tím dítětem má, že je to dítě kámošky, popřípadě komentáře, že vypadá jako maminka, tzn. že není.
pokud si s ní psal a říkala něco jiného, tak ok, ale nechápu proč by si dělala tolik fotek s cizím děckem a žádné se svým, takže podle mě žádné dítě nemá.

939
Evík
Reagovat

Mirda dostal záchvat hraní… Přes zánět středního ucha k velkoleposti… Mirda s Růžou jdou valit bomby…

M: „Tak pudem tančit… Ale mi tančíme furt to samý…“
R: „Ale no tak, ti skočim na hřbet a uvidíš….“
M: „No, tak Tě snad unesu… Zas tak těžká nejsi…“

Zvolili taktiku partičky pod vlivem kráčející k ránu domů z tahu a koledující si o kýbl studené vody…

Alkohol je fakt metla… :oD

Dopis…

940
okkvp
Reagovat

večerní pošta – vyjádřit tancem svůj charakter, pak vybrat jednoho, ke kterému máte negativní vztah a jeho osbnost vyjádřete tancem, a to třetí nevim, asi člověka ke kterému pozitivní emoce

(mam inteligentně sluchátka vdruhém kompu)

vébéčko před chvílí trpitelslý škleb jak jej bolí pacička

941
JanaH
Reagovat

938 Wanna be your monster : díky, taky to tak chápu.

942
Pierre
Reagovat

936- cca půl roku,má ho všude na profilu na desítkách fotek http://img.janforman.com/1xpq3.JPG

943
Evík
Reagovat

Nejdříve tancem vyjadřují, jací jsou, potom předvedou negativní vztah k někomu, následuje vyjádření pozitivního vztahu k někomu….

Štáb se vydal cestou utužení družstva…

Někdo čůrá…

VB futruje a sdramatickým výrazem si hladí namožený bicák… Nikam nejde a dál papá…

944
JanaH
Reagovat

Nemám obraz… ale někdo si tam pěkně zhluboka povzdechl. Rezignovaně.

945
Wanna be your monster
Reagovat

942 – ano přesně u téhle fotky má popis, že je to dítě kamarádky, takže tu šíříš něco, co sis sám odvodil z něčeho, co sis ani moc nepřečetl. :)

946
JanaH
Reagovat

940 okkvp : aha, pachatel povzdechnutí odhalen. :-D

947
Jáša
Reagovat

Cestou na ušní mu valili klíny do palice. Dorazil to alkoholem. Studnice moudrosti :D

948
Evík
Reagovat

Všichni se velmi těší…

VB opustil talíř a usednul na jednu z připravených židlí…

Teď zase štrůdl futruje a vyškrabává zuřivě talíř…

949
okkvp
Reagovat

Evička je k vysvětlování úkolů taky bohem nadaná

950
Bobby Brown
Reagovat

Hm, Niki mrzí, že Avatar tržbami předčil Titanic.
Ona měla v Titanicu nějaké investie, že jí to tak mrzí?

Neměl by někdo VB krmit? Není na něj ten příbor moc unavující?

951
Evík
Reagovat

Chráběnka afektovaným hláskem vytuněným svým bossovstvím cepuje skupinku…

Neustále dává doplňující informace…

Víš co… Víš jak… Víš po kom jdeš?…

Funkce je taky sviňa… :oD

Nepsali jste, že má megafon? Nevzali jí ho už?

952
okkvp
Reagovat

Rumana už se vyjadřuje (u baru)

953
Jáša
Reagovat

949 tak té squadře něco vysvětlit je nadlidský výkon.

954
okkvp
Reagovat

953, ona jim to ale vysvětlovala blbě, Mirka tušila, tak si raději nechala ukázat, jenže Evík ji odbyla , dyť jó a jela dál to svoje

955
Wanna be your monster
Reagovat

No já myslím, že to stejně dělají blbě, že jeden člověk měl předvést všechny tři tance na svou písničku a pak měl jít další teprve. :)

956
okkvp
Reagovat

Mirda je tanečně nadanej

957
Bobby Brown
Reagovat

Růža fusky dole. Umyje si ta hnáty před spaním, nebo ne?

958
Bobby Brown
Reagovat

956 – s cikánskou krví aby nebyl

959
Wanna be your monster
Reagovat

Martin ale moc nadaný není. :)

960
okkvp
Reagovat

imho to většina pojala, jakože si trsnou a bude to

961
Wanna be your monster
Reagovat

Martin vkráčel a kouká tím svým šmíráckým pohledem a chodí dokola :D

962
bordel
Reagovat

931 – Jestli tohle měla i ve scénáři, tak potěš koště (štáb porušuje svý vlastní pravidla)… Ale vzhledem k tomu, že to je předtočený, tak je více než pravděpodobný…

A naprostej souhlas s několikrát řečeným – prohoďte Libora a Agátu, protože to je fakt tragédie – právě jsem to dokoukal – záznam záznamu :-)

963
Bobby Brown
Reagovat

Romana má tu taneční pózu s pravou rukou podpírající si bradu obšlehnutou z nějakého filmu?

964
JanaH
Reagovat

Ten lenochod i chodí a tleská mimo rytmus.

965
Wanna be your monster
Reagovat

Ten Martin působí fakt tragicky, když si repuje do písničky a mává rukou :D Ale šmírácký úvod byl vtipný.

966
okkvp
Reagovat

Ládíček :-)))

967
Jáša
Reagovat

Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho:D

968
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík jako ve všech tanečních disciplínách skvělý, nevíte, co to má za song?

969
skorolegal
Reagovat

ládíkovi nedali šanci songem :/

970
Bobby Brown
Reagovat

960 – také si nejsem jistý dodržením zadání, kromě asi prvních třech.

971
Wanna be your monster
Reagovat

969 – pouští každého oblíbený song…a mně se to teda líbí. .)

972
Katynka
Reagovat

Dívám se jen chvilku a chytnu takový super úkol, ale dle mě plní jen první část a to tu, že mají tancem vyjádřit sebe, ale ostatní s antipatií a sympatií to už neplní.

973
Wanna be your monster
Reagovat

972 – Jo, protože to Evina špatně vysvětlila, takže bude zase úkol na dvě hodiny, než to okolo objede třikrát. :)

974
Wanna be your monster
Reagovat

Poslední dobou se mi začíná štrůdla líbit vzhledově víc než Nikol.

975
Bobby Brown
Reagovat

973- no já nevím, ale několikrát přečetla dopis a tam to bylo napsaný jasně, co se po nich chce. Chyba Evy je, že nevyžaduje pravidle dle toho dopisu. Uvidíme, jak to dopadne se štábem.

976
skorolegal
Reagovat

těším se na svalouše :)

977
rejpal
Reagovat

Katynka
Je to OK, mají se třikrát protočit. Nejdřív všichni sebe, pak palec dolů a pak palec nahoru.

978
Wlcak
Reagovat

Já tedy mám pocit že je to správně že nedříve mají všichni vyjádřit sebe pak antipatie a potom sympatie.Ne ty tři věci najednou ale všichni jednu věc,pak všichni druhou a pak třetí

979
Wanna be your monster
Reagovat

973 – Právě Eva skočila na podium, když Pavlína předvedla teprve první tanec. :)

980
skorolegal
Reagovat

haha, prý co je to za hudbu a o chvíli pozdějš už si to zpívá :)

981
Katynka
Reagovat

977 Děkuju, tak to jo!!! Tak to jsem nepochopila, už mi to kojení asi zatemnilo mozek:-)

982
Pedro
Reagovat

Ty písničky jsou zatím teda dost tragický. Tyhle žánry fakt nemusím.

983
Katynka
Reagovat

To co tančí Romča, to bych víc rozjela teda. Roxette super, ale je nějaká pomalejší.

984
Wanna be your monster
Reagovat

Romanka má zase svůj modrá šáteček a už byl i skoro most. :)

985
Péťa
Reagovat

974
To mně se Niki zase začíná líbit čím dál tím víc:o)))

986
Bobby Brown
Reagovat

To já to také pochopil jinak, navíc mi přišlo, že Pavlína, Mirka a ještě někdo (tuším Niki) to pojaly vše v jednom.

987
Katynka
Reagovat

982 Vypadá to, že vybírají asi dle jejich uvedených žánrů či oblíbených interpretů, protože vesměs byli nadšení, co dostali za písničku.

988
Wanna be your monster
Reagovat

Jsem myslela, že Vlado bude mít A on porád čekááá. :D

989
JanaH
Reagovat

982 Pedro : i jejich oblíbená mjůzik o nich cosi vypovídá.

990
okkvp
Reagovat

Tak na Vladovi je teď hodně vidět, že už za sebou nějakou tu divadelní přípravu má

991
Pierre
Reagovat

985- Niki je parádní kočka , miluji ten její sexy tanec,divokost a…zadek :)

992
Wanna be your monster
Reagovat

všichni sedí, čekají, a šmírák zase chodí za zády :D

993
rejpal
Reagovat

Tohle je ten Vlado, kvůli kterému se lidi koukají.

994
Katynka
Reagovat

U Vladka zase super, moc hezké. a jo, už se začínají točit a bude mazec, teď negativní pocity ohledně jednoho ze soutěžících.

995
Evík
Reagovat

Zazněl gong… Hraje píseň…

LP s natřenými odrosty mává ručníkem a tančí, skáče a dělá blbosti… Líbí se mi…

Neskutečná chraběnka nasadila těžký kalibr, a to svůj tanec epilepťák….

LM méně nápadité, ale taky dobrý…

Mirda s vyhrnutou nohavicí rozjiždí disko rej… Jeho fanynka padlá na kolena před celou řadou hází mosty v kleče…

Niky do toho nedala, co mohla…

Přichází MB a Niky se vrací… Předvádí kopulační pohyby… Niky odchází a MB chodí se založenýma rukama a předvádí jak scanuje… Snaží se, ale víc než chůzi nedává… Fanoušek Růža je na nohách, a je jak fanynka pod jevištěm… Extáze je blízko…

Láďa má zřejmě pantomimickou průpravu… Připomíná mi takové to zvířátko, co má nožičky vyztužené šňůrkami, a když se zmáčkne podstavec, tak se zhroutí… Jinak vypadá free a uvolněně…

Lůca má po odběhnutí na začátku veselý výraz a ukazuje na oblohu a rozhazuje rukama… Polovina řady vstala a tančí s ní…

Štrůdl a její výrazový tanec je plný citů a poněkud statický…

VB je v pasti… Slíznul ploužáček… Drží se za hercnu… Dokonce dal i salto! Poté předvádí střelbu… Je na zemi… Lekla jsem se, že bude most…

Antierosenka Růža hází mosty, mává šátkem, a doufám, že jim nepropadne do zakrytého bazénu… Sklízí velmi vlažný potlesk… Kdyby Roxette věděli, k čemu všemu je jejich hudba dobrá… :o)

Herečka Vlado a Frank Sinatra… Velké srdce, velké pózy, koulení očima, postoj baleťáka… Potlesk…

996
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína předvádí negativní vlastnosti Tomáše.

997
okkvp
Reagovat

Dobře Pavlína :-))

998
bordel
Reagovat

996 – A perfektně! :-)

999
Bobby Brown
Reagovat

hm, tak tohle bude na dlouho

1000
okkvp
Reagovat

Eva Růžu

1001
Péťa
Reagovat

985
moje řeč

1002
Katynka
Reagovat

A Tomáš se nekoukal, jak Pavlínka pěkně tančila na jeho negativní stránku osobnosti.

1003
Wanna be your monster
Reagovat

Eva předvádí negativní vlastnost Růže.

1004
okkvp
Reagovat

Mirka taky asi Tomáše

1005
JanaH
Reagovat

Tohle je dobrýýý, zatím hodně líbí.

1006
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka předvádí asi taky Tomáše, ale nestojí u něj, tak těžko říct….ale kdo jiný by to byl. :)

1007
Péťa
Reagovat

1004 nebyl to MB?

1008
Wanna be your monster
Reagovat

Bébé už je nasraný, říká štrůdlu, že ho to nebaví…

Miro předvádí Martina.

1009
okkvp
Reagovat

3B embéčko

1010
Katynka
Reagovat

Mirek mě začíná bavit, hezkýýý na Martina :-)

1011
okkvp
Reagovat

Nikol Zdenu

1012
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol předvádí štrůdlu.

1013
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla se směje, není nasraná jako VB.

1014
okkvp
Reagovat

Niky si dobře počkala co budou hrát a podle to si zřejmě vybrala

1015
okkvp
Reagovat

Martin Vladka

1016
Wanna be your monster
Reagovat

MB předvádí Vlada, jak se houpe na židli a hází vlasy.

1017
Katynka
Reagovat

Já bych měla jít spát, ale nemůžu, to je perfektní úkol – Martin pěkně předvádí Vladka negativně. Dobrý.

1018
okkvp
Reagovat

Ládík Růžu

1019
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík růženu.

1020
rejpal
Reagovat

Tahle disciplína jim zatím jde výborně

1021
okkvp
Reagovat

Luca Zdenu

1022
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie Tomáše?

1023
rejpal
Reagovat

Dala Lůca Zdenu?

1024
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena Vlada,

1025
okkvp
Reagovat

Zdena Vladka (taky si počkala)

1026
Katynka
Reagovat

To co ukazuje Zdenka na Vladkovi, to mi pravda nepříjde, Martin byl daleko lepší a to je větší konzerva.

1027
Wanna be your monster
Reagovat

1023 – asi jo, oni sedí vedle sebe, tak to nešlo moc poznat, ani podle toho, co předváděla.

1028
okkvp
Reagovat

vébéčko Mirku

1029
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas předvádí Mirku.

1030
Pedro
Reagovat

989: asi vypovídá, ale podle mě by člověk musel být psycholog, aby to pořádně dešifroval.

1031
rejpal
Reagovat

okkvp
Myslel jsem si, že to udělá.

1032
Katynka
Reagovat

Tomáš je zbabělec, Vladka neukáže, ale Mira a to je teda slabé, že jako jí a pak jde na WC? Tak mi to připadalo.

1033
okkvp
Reagovat

Růža – Evu

1034
Wanna be your monster
Reagovat

Růža evinu.

1035
okkvp
Reagovat

:-)))

1036
Wanna be your monster
Reagovat

Předvádí její zařízlá tanga. :)

1037
Bobby Brown
Reagovat

Růža halt nemůže vydýchat, že jí Eva porazila v tanečních kreacích. :-D

1038
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: nešla mi vidět ku*da?

hm

1039
Katynka
Reagovat

Růža se rozjela a předvádí Evu a dává si kalhotky jako tanga a někdo řekl, ježiš ty beďary!

1040
okkvp
Reagovat

Vladko – Tomáše (snad)

1041
Wanna be your monster
Reagovat

Koho vyjadřoval Vlado? bylo to více než zajímavé, ale nepoznala jsem to :D

1042
Katynka
Reagovat

Tak a teď, kdo koho má rád:-) Děcka jedem, je to perfektní!!!

1043
okkvp
Reagovat

POZITIVA
Pavla Nikolu

1044
Evík
Reagovat

LP předvádí VB, a líbí se mi….

Eva dělá Růžu… Růža dělá Růžu… Eva říká, ať Růža nic nedělá, že jí dělá ona…

LM předvádí VB… Celkem pěkně…

Mirda se natřásá nad MB…

Niky předvádí moooc pěkně štrůdl…

MB dělá Vladka… Docela od srdce… I s houpáním…

Láďa děá Růžu… Mosty, depka, sranda, depka….

Lucka dělá agenta MB…

Štrůdl předvádí pantominu na Vladka… Celkem i trefně…

VB chodil sem a tam a nepochytila jsem, kdo to byl..

Následuje Evin epilepťák v Růžině podání… Přesný… Viděli jsme i vystrčený zadek…

Vlado předvádí Zdéňu…

1045
okkvp
Reagovat

1041 – imho toma, váhala, zda zdenu, ale pak jsem usoudila, že to je vztah se štrudlou)

EVA ládíčka
Mirka Nikolu

1046
okkvp
Reagovat

Mirek – Romanu

1047
Honzad
Reagovat

Co se to s nimi stalo? Oni se aktivně a docela i zábavně zúčastňují! :-)

A VB po Vladkově výstupu vůči němu řekl – „Od toho jediného to beru.“

1048
JanaH
Reagovat

Fakt dobrý úkol, to se povedlo.

1049
okkvp
Reagovat

Nikola – Pavlínu s Mirkou

1050
Katynka
Reagovat

Nikol to vrací Pavlíně – jak jednoduché

1051
okkvp
Reagovat

Martin – vébéčko

1052
Katynka
Reagovat

Buldočci spolu no jo:-)

1053
okkvp
Reagovat

Ládík – Mirek

1054
Wanna be your monster
Reagovat

Vybral si Ládík Mira místo Lucky?

1055
okkvp
Reagovat

Luca – Martina

1056
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie Martina???

1057
okkvp
Reagovat

Zdena – Vébéčko

1058
JanaH
Reagovat

A Mirďa se dneškem definitivně vymezil z buldoko-štrůdlí party.

1059
okkvp
Reagovat

Vébéčko – sštrudla

1060
Katynka
Reagovat

Akorát to pozitivní se mi zdá tancují nějak kratčeji než to negativní, to je asi víc bavilo.

1061
okkvp
Reagovat

Romana – embéčko
(aha oni si psali píšničky)

1062
Bobby Brown
Reagovat

Láďa se aspoň snaží, ale VB je fakt marný.

1063
Katynka
Reagovat

Často vrací ty pozitivní přístupy – teď Růža Martinovi.

1064
Wanna be your monster
Reagovat

Romana martina…ale já jsem pořád v šoku, že mu šla vyjadřovat pozitivní postoj i Lucka.

1065
Péťa
Reagovat

nadržená Růža si vybrala MB

1066
okkvp
Reagovat

Vladko – Lucu

1067
Evík
Reagovat

LP je pohybově nadaná… Dělá Mirku…

Eva Ládíka…

Mirka Nikolu…

Mirďa Růžu…

Niky LP…

MB dělá VB…

Ládík dělá Mirdu…

Lůca předvádí MB… Žeby pozitivní motivace?…

Štrůdl předvádí VB… Posílá i políbení…

VB předvádí pro štrůdl obr srdce a spojené ruce..

Růža ojíždí MB… Zahákla ho i šálou za krk… Ten se hoch má….

Vlado předvádí Lůcu…

1068
okkvp
Reagovat

1064 – matení nepřítele třebas

1069
Katynka
Reagovat

Vladko Lucku a prej někdo řekl, že perla večera a Vladko na to – nech toho. A Vyvolení se celkově bavili. Hlavně proto, že měli hudbu.

1070
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Pozitivní motivace. Martin se poslední dny snaží, tak je to ocenění.

1071
Katynka
Reagovat

Tak a musím spinkat, ale moc pěkné před usnutím. Tak všem dobrou noc a kdo ještě bude koukat, tak výdrž a dobrou zábavu.

1072
okkvp
Reagovat

Nakonec to bylo dobrý, negativní osobnosti šly vážně nejlíp :-)

1073
Debby
Reagovat

To mě snad bavilo zatím nejvíc z úkolů, fakt super.

1074
Pierre
Reagovat

Ládík si čistí brýle, vychází na verandu a zpívá si písníčku :“ Doufám,že trefím dveře, doufám ,že trefím dveře “ :D

1075
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl prý viděl Romany řitní otvor, Eva její kačenu, podle nich byla nechutná a opilá.

1076
DonnaS
Reagovat

Tanec se jim povedl, nejvíc se mi líbilo, jak si Niki dala štrůdlu.

1077
Evík
Reagovat

Chráběnka je vytočená nacucanou Růžu… Má doma dítě, ale naprosto nezná v pití míru…

A bohužel neviděla chráběnka jen zadek, ale i kačenu!!! Chráběnka tvrdí, že se jí zvedá žaludek…

1078
rejpal
Reagovat

Když pominu, že na některé byl hezký pohled jak tančí, tak je to zajímavá věc: někteří využili „palcování“ k projevu něčeho, co už bylo večer, a co se obecně ví. Jiní volili jiné objekty. Není to IMHO chyba.

1079
okkvp
Reagovat

Martin si stěžuje, že to byl nejhorší ukol zatím

1080
Wanna be your monster
Reagovat

martůčka říká, že už žádnou růženinu omluvu nepřijme.

1081
Bobby Brown
Reagovat

No co no, Růža jela bomby a tak i ukázala bomby.

1082
Evík
Reagovat

Asi bych taky nechtěla viděl Růžinu kačenu…

Prý má Růža i poďobaný zadek… Od akné, ne od MB…

Chudák chraběnka…

Prý je Růža napitá jak DOGA, a šla po chráběnce!!!

Kruh se uzavřel… :oD

1083
Wanna be your monster
Reagovat

Já nevím, jak na ostatních kamerách, ale já viděla jen zařízlé tanga, nemám to ani zazoomované na celou obrazovku. :)

martůč říká, že dá Růže palec, a že je falešná.

1084
Jáša
Reagovat

Na terase opět já, já, já, já, já.
Jinak úkol dobrý. Ať se jim ty mozečky vaří :D

1085
okkvp
Reagovat

na terase zase mosty

1086
Jáša
Reagovat

Nacamraná Růžena dělá, jak jinak, mosty :D

1087
Evík
Reagovat

Štrůdlík omývá chemlon a silikon…

LP až bude režírovat, obsadí štrůdl jako Pannu Marii….

Lůca shání živočišné uhlí… Svěrače nesvírají a nic nebrzdí…

LP s hrůzou zjišťuje, že jí zhubly prsa..

VB s talířem jde pro štrůdl: „Hrajou… Zlatíčko, jdeme tančit…“

1088
okkvp
Reagovat

se mi kousl komp s kamerou, tak to beru jako povel k pochodu do postele. Kdyby byl boxing tak pište. Dobrou

1089
Jáša
Reagovat

Jen mi leží v hlavě jak je možné, když je pod vlivem, že sebou nesekne.

1090
Anonymní
Reagovat

Je ajímavé, jak Štrůdla pořád nadává na Nikolu, ale otevřeně přímo jí, jsem si nějak nevšiml, že by jí to řekla. I při zúčtování jí chtěla dát, ale dala Nina a teď zas tančila na Vladka (jakože záporný postoj). Nikol jí ale slušně vyhlásila válku, když si jí dala na paškál. Myslim, že kdyby šly holky do duelu, Nikol si Štrůdlu vezme, ale nevím, zda by to tak bylo i opačně.
Na to, že první tančila Pavlína, tak ty úkoly spnila celkem dobře, hlavně VB si dala pěkně.

1091
Pierre
Reagovat

Růža se válí na zemi jako prase :D

1092
DonnaS
Reagovat

Růža válí sudy

1093
Wanna be your monster
Reagovat

1089 – praxe. :)

1094
Evík
Reagovat

Růža naskočila na Mirdu a LM vzadu dělá Mirdovi chlapa…

Růža válí sudy…

R: „Je mi vidět kozy?“ (Na Niky)

Jestli je nenaženou do postelí, Růža dnes nedopadne dobře… Ztrácí zábrany… A dost…

1095
Evík
Reagovat

Lůca je na čtyřech na zemi a MB ji vyplácí plácačkou na mouchy, až jí rozbil… :oD

1096
Evík
Reagovat

MB škádlí Niky tím, že ji škrtí…

1097
Péťa
Reagovat

eMBčko je hroznej dobytek

1098
Péťa
Reagovat

Růža je dobře na káry.To zas zítra bude breku až ji klesne hladinka:o))

1099
Evík
Reagovat

MB vyzvídá na Lůce, jesti dostává ráda nařezáno… Prý ne…

Růža mluví anglicky….

1100
Péťa
Reagovat

Niki kouří cigaretu.

1101
Evík
Reagovat

LM mluví s Niky o vypalcování VB, a kdyby se to počítalo, mají tak čtyřicet dřepů….

Růža shání zapalovač…

Lůca na něm sedí…

1102
Wanna be your monster
Reagovat

Ládícet, jak si prohlíží plácačku, pak ještě více zblízka a pak do ní foukne…kouzelný. :D

1103
okkvp
Reagovat

to působí tak zvláštně, když Růža říká, že její otec už je starší a přitom je jen o pár let starší než já … já se nemůžu pomoc, ale pro mě je čím dál starší a klidně bych ji prohlásila i za prdlou 57 (věk jejího otce)

1104
Evík
Reagovat

Láďa fouká na slepenou plácačku…

Mirda s Růžou si bohužel vzpomněli na „My jsme vyvolení, máme Niňa rádi“

MB s velikým zaujetím rozebírá Lůci zálibu v tvrdším přístupu k intimnostem… Myslím, že je velmi příjemně naladěný z takového hovoru…

Růža tvrdí, že lidem celý život roste nos a uši…. Tak se smála otci, který má strašně velké uši, a on se jí ptal, čemu se směje, a ona si ho představila za dvacet let… Že bude jak slon indický…

Lůca nasadila na MB hyperpozitivní přístup… A on začíná být jiný…

1105
Evík
Reagovat

Z LP je platinová LP… Září ve sprše jak sluníčko jasné….

1106
rejpal
Reagovat

Evík
Martin už je lapen.

1107
Evík
Reagovat

Růža už nevalí, ale mele bomby…

MB je na férovku vzrušený… Teď přišel k Lůce a šeptal jí, že ji přiváže k posteli, a …. Lůca: „No to pěkně děkuju…“

1108
Evík
Reagovat

1106 rejpal
Nojo, vypadá to, že sm přístup může pozitivně ovlivňovat… :oD

1109
Evík
Reagovat

MB vydrží intimně abstinovat rok!!! Ale když se doma nudí, tak i pětkrát… Nevydrží….

1110
Evík
Reagovat

Růža se ptala Ládíka, co proti ní má, že si jí vybral k ztvárnění tance…

Ládík si jí vybral, protože jde pěkně ztvárnit…

A taky mu vadí její změny nálad…

1111
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík a lucka první pusa :)

1112
Evík
Reagovat

Niky říká LM, jak na ní působí…

Jako přísná policistka… Nepřístupná… Když přišla… Teď už ne…

LM si připadala jako čokl, ve chvílích kdy čekala na to, jestli půjde do vily… Bylo to pro ni těžké…

Ládík dělá Lůce sedící na lince vyhřívané opěradlo… Možná jí trochu obírá…

Růža konverzuje se vším co neutíká a je v dosahu…

1113
Evík
Reagovat

Lucka je pozvána k Ládíkovi na chatu!!!

I se psy!!!!!

Lucka totiž nevlastní chatu v lesích, a Ládík ano…

1114
rejpal
Reagovat

Evík
Sranda je v tom, že většina z nich vůbec neví, kdo je D a kdo je S.

1115
Evík
Reagovat

Ládík drží Lůcu v naručí a oba vypadají, že jsou velmi spokojení…

Lůca má sračku, a Růža jí to závidí…

R: „Esli já nedostanu hemeroidy, to bude zázrak…“
Lá: „Co jsou hemeroidy?…“
Lů: „Boule u zadku… Bolavý…“

1116
rejpal
Reagovat

Evík
Ale jim to spolu sluší. Jestlipak si Ládík neříká, že by měl odvolat comingout. Ručka šmatalka je místy vcelku čilá a je trpěna.

1117
Evík
Reagovat

Jak už popsal někdo výše, Růža opravdu působí jako náhodný generátor slov… Fakt podepisuju…

Ona je schopna všechny své myšlenky beze studu zhmotnit do audio podoby…

1118
Debby
Reagovat

MB je nadrženej jako prase :D

1119
Evík
Reagovat

Ládík se ptá Lůci, jak nejlíp na Vlada…

Lůce by stačilo, kdyby byl druhý… Doufá v to…

Lůca se cítí podvedená a Ládík taky, že tam je Vlado…

Ládík má naprosto přesné vědomosti o duelech v minulých řadách…

Baví se o tom, jak manžel kamarádky podfoukl chráběnku, a napsal na ní firmu s dluhy 200 mega…

Ládík přemýšlí, koho teď vypalcovat…

Lůce by nevadilo, kdyby s VB vypadla Mirka, protože LP by z toho byla v pytli…

Lůca: „To by bylo dobrý, zlikvidujem dvě mouchy jednou ranou…“
Ládík: „A koho?“
Lů: „No tu a tu…“
Lá: „Aha…“

1120
Péťa
Reagovat

1118
Nadrženej, perverzní a odpornej.Fůůůůůůůůůůůj.Du blejt velebnosti.

1121
rejpal
Reagovat

Konečně jsme slyšeli delší úsek taktické porady Lucky a Ládíka.

1122
rejpal
Reagovat

Skrytá aliance působí a nikdo nemá tušení, že existuje.

1123
Evík
Reagovat

MB zase přišel harašit…

Baví se s Lůcou a Ládíkem o gay pornu…

MB byl od toho jen krůček!!!

Ale zvládl to…

Lůce to připadá nechutný…

MB se ptá Ládíka, jestli když na něm Lůca Leží, tak mu stojí… Nestojí… Ani by to nešlo, protože je holka…

A Vlado je pro Ládíka starej…

Jaro Slávik si pěkně vydělal, ale teď už by nevydělal….

MB má pěkné znalosti z této branže…

MB na Růžu…
MB: „Co ti tady chybí? Si tady řežeš kalhotky do prdele…“
Růža: „Telefón, atd…“

1124
Evík
Reagovat

Lů a Lá jdou spolu čůrat…

Lá: „Tady chybí čtyři lidi…. Kde jsou, co nevíme?“

1125
Wanna be your monster
Reagovat

hraběta připustila, že je taky tajný agent..chodí a dělá, že něco dělá, a poslouchá. :)

1126
Evík
Reagovat

Štrůdl se odnaučil ve vile kouřit… Ale teď, i když je v depresi, tak je šťastná… Má kafe, cigárko….

Štrůdl ma vynikající kámošku, která jí pozvala a neřešila peníze… Pozvala na flašku…

VB: „A s kým ty teď spíš?“
š: „S kamarádem…“
VB: „Ale néééé, já myslel tady…“

(Ale doříct jí to nechal… :oD )

VB by nesnesl, aby o něj žena pečovala… A něco mu kupovala… Ani nákup….

VB má teď slečnu s největším věkovým rozdílem…

š měla milence staršího o 31 let…

VB a není takovej už moc starej???

Zdéňa ulovila velkého muže s malým… Byla velmi zklamaná…

Až vyleze z vily, půjde bydlet ke kámošce… Hlídá jí psy…

1127
Jáša
Reagovat

To jsou ztroskotanci. Zdena nemá ani korunu, nemá se za co dostat domů. Buldok si za poslední peníze koupil cigarety.

1128
Jana
Reagovat

No z toho rozhovoru údajného „mimoně“, hodného Ládíčka a „pozitivní“ Lucie se mi zvedl žaludek. Přesně toto jsem ale čekala… Kdyby to slyšel chudák Vlado, ten by koukal, jak dokáže s roztomilým úsměvem mluvit o jeho „popravě“ jeho oblíbenkyně… Ale ještě více mě šokovalo, jak chladnokrevně mluvila o „zabití 2 much jednou ranou“ ( vyřazení Mirky Thomasem a následné zhroucení Pavlíny… ).
Zajímal by mě názor Luciiných obdivovatelů…

1129
Péťa
Reagovat

švédská trojka fuj
/img600.imageshack.us/img600/6844/www2.png

1130
Debby
Reagovat

že si ta nikol vybere zrovna tyhle dva aby jí ochmatávali, to bych snad radši vébéčka :D

1131
Debby
Reagovat

ne, teď jsem si to představila a vébéčka fakt nikdy. :D

1132
Péťa
Reagovat

LM+LP+Ladik probírají taktiku koho vypalcovat.

1134
Péťa
Reagovat

Holky chtěj vypalcovat VB, ale Ladikovi se to nelíbí že by si mohl sám VB určit soupeře.

1135
DonnaS
Reagovat

Dopis – Niki je stále kontaminovaná a je nutné ji vydesinfikovat. Niki si má vybrat 2 lidi, kteří ji musí osprchovat (nesmí to být 2 holky).

Trojka Niki, MB a Růža to slušně rozjela, ale po chvilce přepli kamery na ložnice a terasu, takže máme po šmírování.

1136
Evik
Reagovat

1128 Jana
Protoze je Luca od zacatku muj fanousek, a predpokladam, ze Vlado taktikuje uplne stejne, tak ji to odpoustim… Nemuze sedet jako sfinka, a cekat, az dostane nakopano do sumky… Taktikuji vsichni… :o)

1137
Evik
Reagovat

A koho si Niky vybrala? Uz jsem bohuzel offline… :o)

1138
Debby
Reagovat

1137 – MB a Růžu

1139
Evik
Reagovat

Debby
No, tak to taky nechapu… A nechce je rozproudit, aby se pak MB s R mohli spolecne znemoznit? :o)

1140
Evik
Reagovat

Dobrou noc… Kdyby se delo neco zajimaveho, tak prosim informujte… :o)

1141
Debby
Reagovat

VB právě přišel do velké ložnice, že v té VIP prý nebude, protože Vladko tam jebe s Martůčiovou, prý jsou oba nazí a válí se po sobě :D

1142
Debby
Reagovat

všichni se chodí koukat, jestli je to pravda

1143
Debby
Reagovat

Niky říká, že viděla, jak Martůčiová pod peřinou kouří Vladkovi. Vladko to prý hraje velmi přesvědčivě. :D

1144
Debby
Reagovat

Lucka si stěžuje, že jí obtěžuje MB. Ten to asi bohužel nehraje. :D

1145
Debby
Reagovat

Niky šla říct do VIP ložnice, že jim do toho nechce kecat, ale že to vypadá vážně opravdově. Vlado s ledovým klidem odpovídá, že to je opravdové, že jsou dospělí lidé a můžou si dělat co chtějí.

1146
Debby
Reagovat

No, radši ty orgie vypnu. :D

1147
DonnaS
Reagovat

Ve velké ložnici se to pěkně rozpárovalo – Lucka + Ládícet, Štrůdla + VB, Růža + MB a Niki + 3B

Ládícet obtěžuje Lůcu, ta chudák dneska v noci asi strachy neusne :D

1148
Jerremy
Reagovat

Tolik veci se dneska stalo: toaletak / medailonky / vyklideni vily a zavreni v zasobovacce / nocni tanec / desinfekce niki / vecerni „orgie“ / zajimave rozhovory ohledne palcovani
No budu se tesit na jak to vsechno daji do denniho rekapu.

1149
rejpal
Reagovat

Jana
Tady je názor
RS mají vždycky dvě roviny – hrací a lidskou. A ví to tam každý. Pokud ne, nemá tam co dělat.
Vím od prvního dne, že Ládík a Lucka spolu vytvořili alianci. Cílem není pobavit ostatní, ale vyhrát, což znamená i vyřadit Vlada. Lucky sbližování s Vladem bylo taktické, ale přesto ho má ráda (Už to, že Ládíkovi řekla, že by vladovi přála 2. místo nebo nabídku velké role, aby odešel sám, říká hodně). To je ta lidská rovina. Ale Vlado ví, že Lucka má ambice vyhrát, řekla mu to na rovinu.
Ta hra je zatím velmi úspěšná, protože pochopili, že hrát jinou osobu než jsou, prostě delší dobu nejde. Jen se na to postaví kousek Potěmkinovy vesnice, něco vytáhne dopředu, něco trochu zamaskuje. Jejich pozice ve vile není výsledkem nějakého divadla, ale právě jejich povah. A navíc si důvěřují a mohou se v klidu uprostřed blbnutí na čemkoli domlouvat. Ostatní mají ty plány taky, jenže nikomu se nechce pustit do přímého boje. Proti oblíbenům kolektivu to není snadné.
I proto mám od začátku názor že tahle RS je vše jiné, jen ne nuda, protože tam jsou hráči, vím o tom a o tom to celé je.

1150
rejpal
Reagovat

Protože tady už moc postů nebude (jistě založí další stránku) a ve vile se nic neděje, mohu věnovat trochu prostoru ryze hráčskému pohledu na VV.
Hráči tam jsou všichni, všichni řeší palce tak, aby to pro ně bylo výhodné, někteří mají i dlouhodobější strategii.
Jak se vůbec ta hra dá hrát? Jen výjimčeně ji může celou dobu hrát někdo sám. Potřebuje partnery. Nejde zdaleka jen o společné dohody při palcování (má to význam hlavně v pozdější fázi hry, zatím ale není zásadní). Je tu v první řadě psychická podpora, lepší přístup k informacím a konzultace nad taktikou (situace se stále mění). Aliance vznikají vývojem nebo cíleně už na počáku, mohou být aktivní krátkou dobu nebo jsou dlouhodobé. Ideální počet lidí je dva, výjimečně maximálně tři (ale nejspíš dlouhodobě fungovat nemůže).
Zatím je ve hře několik skupin.
1) Vlado. On jediný si může dovolit luxus hrát vlastní hru. Ale potřebuje alespoň jednoho člověka, kterému věří a může se mu vypovídat. Na to má Lucku a ona je jediná, které říká určité věci, které si s jinými nechává pro sebe. Ona mu oplácí stejným, i když do svých vlastních plánů ho nezasvěcuje (ale jako jedinému mu řekla, že přišla vyhrát, ne jen vydržet co nejdéle)
2) Mirka-Pavlína. Výhodou je velká důvěra mezi nimi, protože jsou pár a znají se dlouho. Mohou spolu řešit problémy otevřeně a jsou si oporou. Slabinou je, že to každý ví a snahy pár rozbít už se projevují. Chybou je, že se doteď držely dál od ostatních (nemyslím v povídání si, ale třeba v těch psychohrách si přihrávají jen samy sobě, nedávají najevo skoro nic vůči ostatním). Až jedna odejde, druhá to bude mít těžké.
3) Buldoci. Tohle je spojenectví z nouze, má spíš psychický význam pro oba, než nějaký taktický. Chybí tam důvěra jednoho ke druhému. Okrajově se na okraji vyskytuje Zdeňka a Růža. Ale to s hracím spojenectvím nemá nic společného
4) Lucka-Ládík. Je to nejstarší aliance ve vile, vznikla hned první den, kdy ostatní se ještě rozkoukávali a jiní tam nebyli. Chvíli se zdálo, že může být kooptována Zdeňka, ale to padlo. Mám o nich nejvíc informací, protože oba členové mě velmi zajímají již od počátku, a tak je hodím do dalšího postu.
Ostatní zatím v žádné alianci nejsou. Vidí v sobě spíš soupeře a i když jsou si lidsky bližší nebo vzdálenější, společnou hru nehrají. Ale co není, může být.

1151
bordel
Reagovat

1128 – To, že se je budou snažit rozdělit, LM a LP, to musej vědět i ony dvě moc dobře, a měli by s tim ve svejch plánech vždy sakra počítat (i s tim, že je podrazí slaďoučcí Ládíčci a Lucinky).

1152
bordel
Reagovat

*měly

1154
rejpal
Reagovat

Tak a Lucka Ládík
Tenhle pár má několik obrovských výhod. Je mezi nimi silný lidský vztah, věří si a mohou se bavit, když je potřeba, naprosto otevřeně. Mohou to dělat kdykoli a kdekoli, nemusí se nikam zašívat, protože jsou často spolu, stačí někdy pár vět a nevypadá to podezřele. Nevím, jak mají vyřešenu koncovku, ale nevěřím, že se rozpadne nějakou neshodou, protože oba nejsou konfliktní. Navíc, všichni vědí, že se přátelí, ale za partnery ve hře je nepovažují. Častěji asi řeší, jestli má Ládík chuť. Oba mají pověst mimoňů (a to opravdu jsou), oba patří k nejoblíbenějším lidem ve vile (i pro své mimoňství, kterým ostatní baví, ale neškodí jim, protože jim neberou prostor k jejich prezentaci). Ládík pro svou zábavnost (ano, je zábavný), neoknfliktnost a dojem bezbrannosti, Lucka pro svou vstřícnost, snahu konflikty uhasínat a exotismus. Je to důležitá věc. Kdyby Lucka ukazovala jen tu rozumovou stránku, nebrali by ji a brzy by se jí chtěli zbavit. Takto ti dva nemusí někde kradmo lovit informace, dostávají je sami. Kolem Lucky se dokonce vytvořil určitý kult – všichni jí skládají komplimenty (včera dopoledne jsem netačil zírat), někteří ji mají rádi, jiní jdou s většinou a myslí si své. V tuhle chvíli má v mnoha věcech ve vile silnější pozici než Vlado, protože on tam má dost lidí, kteří ho nemusí (/a on nemusí je) a někteří blízkost jen předstírají. Což Vladovi dělá dobře, ale myslí si své. Lucka měla štěstí (ale využila ho), že se k Vladovi přiblížila a vznikl tam zajímavý vztah, kde lidská stránka převažuje, herní je v pozadí a neřeší ji. Nejsou spojenci, ale jsou si vzájemně velmi užiteční. To není hra, Vlado není hloupý a na pokrytectví je hodně citlivý.
Lucka navíc těm lidem nelže (jen neříká všechno). Kromě Ládíka a Vlada nikomu a o nikom nevykládá, jak je má ráda. Když se hraje nějaká hromadná hra na vztahy k ostatním, vykličkuje a mluví o vile, o věcech, které tíží všechny, ale nehodnotí svůj vztah k nim. Vlastně opakovaně porušuje pravidla těch her, ale nikdo to neřeší, teze „je to teď můj domov a vy jste rodina“, je dobrá, protože ani v rodině se nemusí mít všichni rádi, ale musí se spolu naučit žít. Stejnou taktiku používá v konfliktech. Umí říct přímo, co si myslí, ale nematlá se v tom. Přestala dusit Tomáše, jakmile se dostal na dno. On to dobře ví, a má k ní respekt. Když se lidi hromadně hádají, buď úplně mlčí nebo ve vhodné pozornosti udělá něco, co odvede pozornost. Tohle nesporně taktika je, ale používá jí určitě i venku.
U Ládíka je zajímavé to, že je sice pokládán za neškodného, ale dost podezírán, že to úplně tak není. Všichni už si všimli, že je daleko chytřejší, než se zdá, ale pořád převažuje názor, že je sice chytrý, ale stále tak trochu ňouma.
A proč to funguje? Ani jeden nehraje roli v cizím kabátě, jen vypichují některé věci a získávají tím mimikri. Ta role cvičitelky má ještě navíc tu výhodu, že vše vypadá jako nějaký psychologický experiment (a on také opravdu je, v tom Lucka nekecá, a klidně jim to říká), ale to hráčské pozadí je tím překryto. Ládík je technickým šéfem aliance. Zná mechanismy RS velmi dobře, ale sám by je těžko realizoval. Lucka je tím, kdo tvoří ten guláš, ve kterém se málokdo vyzná, protože neví, čemu mají věřit, nevědí, zda kecá nebo říká pravdu. Jedna zajímavost: Lucčino spaní. Tuhle techniku používá dost lidí při sběru informací. Když se to náhodou provalí, kroutí se, že to byla náhoda. Lucka sedí se zavřenýma očima a všichni si z ní dělají srandu, že spí. Mohla by to využít a nechat je při tom, ale ona sama tvrdí, že nespí a poslouchá (!), jenže jí to moc nevěří. Tahle finta je velmi dobrá. Mám s ní letité zkušenosti. Člověk nemusí lhát ani větou a lidé stejně tomu, co slyší, nevěří.
Zajímavé bude úterní palcování. Probírali spolu Mira a jeho nápad a je dost možné, že Ládík dá Mira a Lucka někoho jiného (Evu, Zdenu nebo Tomáše, pokud něco vyvede, jinak spíš ne), potože není moc žádoucí, aby si všimli společného postupu.
Lucka je ale zároveň velkou slabinou páru. Má velmi složitou psychiku, ve které se bije jedna věc s druhou, má své fóbie a komplexy – zjev, hmyz, uzavřený prostor, nevyjasněné vztahy k mužům a další věci, které si vleče zvenku a je otázkou, jestli bude mít dost vůle to utáhnout. Navíc má pro hru trochu nešťastnou povahu. Není dost bezohledná. Něco řekne hodně na tělo, a pak si vyčítá, jestli to nepřehnala. Krom toho její řeči mohou popudit dost diváků (a ona to ví). Jenže pro hru to svůj význam má, posiluje to mimoňskou roli.
Pro oba (a všechny ostatní) je velký problém Vlado. Vidí to jako ze strany štábu unfair, protože ty startovní výhody tu jsou, jsou obrovské, a pokud se Vlado nějak nevyřadí z nhějakých dlůvodů víceméně sám, je to velmi těžký oříšek. Ale je tu proti ostatním (hlavně buldokům) jeden rozdíl. L a L se přizpůsobili, nemeditují neustále o problému, ale pokračují ve hře. Nemají důvod s Vladem bojovat, protože vědí, že by neuspěli, a vůbec už ne teď. A ani nechtějí. Z lidských i herních důvodů (v tom se obě L trochu neshodují, Lucka by chtěla finále s Vladem, je to výzva, je v tom i kus její povahy, Ládík racionálně oponuje, že nemá šanci finále vyhrát a má asi pravdu).
Co by mě zajímalo je, jakou úlohu ve hře si pro sebe představuje on. Jakoby počítal, že splní svou roli a bude vyřazen. Že by nějaká dělba v případě výhry? To netuším.
Možná, že tahle hra skončí za pár týdnů, protože Lucka se sesype a nebude schopna pokračovat. Vidím to tak nejméně na 50 procent. Ale pokud ne, nejméně jeden z nich se do poslední trojky dostane.
Omlouvám se za délku, ale není to z fandovství (to jen iniciovalo můj zájem). Ta hra je skutečně velmi neobvyklá a nepamatuji, že bych v nějaké naší kontejnerovce něco podobného viděl.

1155
rejpal
Reagovat

bordel
Samozřejmě to udělají. Navíc druhá strana by udělala totéž. obě L a Eva už jednaly, že vypalcují Tomáše, ten vezme Lucku a budˇ vypadne sám (to by jim nevadilo) nebo vyřadí ji, a bude po jednom problému, na Tomáše pak dojde později. Problémem ale je, že on Lucku vzít nechce a jde po Mirce. To je vůbec problém, každý vidí sílu soupeře tak, jak se jeví jim, a oni ji za silného soupeře pokládají všichni do jednoho. Stejně jako Tomáše. Přitom Martin má venku pozici silnější.
Tím ten plán padl, protože Mirka neví, jak si Tomáš venku stojí (to neví nikdo) a mohla by vyřadit sama sebe.
Dnes se bude určitě piklit na všech stranách, v což doufám a kvituji. Je to mnohem lepší, než hledat jízdenku na cestu domů.

1156
Bazinga
Reagovat

rejpale díky za Tvé komentáře.

1157
mates_p
Reagovat

1150 & 1154 Dík!

1158
Monika
Reagovat

rejpal – dikes, ze sis dal tu praci a tak pekne to sepsal:-))) Bohuzel, se obavam, ze to za chvili zapadne v diskuzi. Ja te rada ctu, mas zajimave postrehy, dobre sepsane. Byla bych pro, aby si tu mel pravidelne okenko k VV jako autor:-)))

1159
Evík
Reagovat

rejpal
Pěkný rozbor… :o)

1160
linda
Reagovat

zdravím šmíráky a hned při šmírování žasnu jací jsou to mizerové VB a MB. Šli uklízet ven, jen tak polechtávat bar a stůl. To je hnus.

1161
linda
Reagovat

teď se dobře separovali největší lenoši z vily. Lucka, štrůdlice no a dva buldoci.

1162
linda
Reagovat

Lenoši venku už mají hotovo, tak se bude kouřit. MB chodil jen kolem sušáků a s prádlem a asi na něj foukal, aby rychle uschnulo.

1163
linda
Reagovat

Jsem zvědavá, zda bude trest pro ty lenochy a i pro bosse, která to nezhlídala.

1164
rejpal
Reagovat

Monika
Díky, schálně jsem to hodil na konec diskuse, je to dlouhé a při sledování a komentování onlinu by to rušilo.

1165
linda
Reagovat

Na kam.4 pěkná idylka místo úklidu. :-)))

1166
linda
Reagovat

rejpale, teprve teď jsem pročetla tvoje dlouhé příspěvky.Jsem zvědavá, zda to vyjde dle tvých úvah.

Přidat komentář