Panáček v reality show

Sluší ti to: nová módní show Simony Krainové

5. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Sluší ti to

[singlepic id=6939 w=420]
Pojďme si na chvilku oddechnout od každodenního přílivu informaci o VyVolených a začtěte se, jakou novou show připravila TV Prima na začátek roku 2014 jejíž hlavní tváří bude Simona Krainová. A ne, není to české verze Amerika hledá topmodelku, jak se dlouhé měsíce spekulovalo, ale mnohem obyčejnější záležitost. Pořad Sluší ti to bude o oblékání a o tom, jak nám to sluší. Castingy v těchto dnech právě startují.

Simona Krainová a zástupce FTV Prima o Sluší ti to

„Jsem rád, že můžeme nabídnout pořad, který tady ještě nebyl a o kterém jsme přesvědčeni, že na obrazovkách chybí. Simona Krainová v roli „módního guru“ naučí naše diváky, a to včetně mužů, jak se s naprosto běžným rozpočtem lze i pro všední příležitost oblékat slušivě a vkusně,“ říká programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek.

„Na nový pořad se moc těším, bude to úžasná zkušenost. Móda mě baví, je to můj velký koníček, kterému se profesionálně věnuji 22 let, a tak je načase odevzdat nasbírané zkušenosti ostatním ženám,“ dodává Simona Krainová.

Casting do Sluší ti to zahájen, přihlaste se

Pokud se chcete stát účastníky Sluší ti to, pak právě nyní máte příležitost se přihlásit na casting přes formulář na stránkách iprima.cz

Koho TV Prima hledá?




Hledají se muži či ženy se svými protějšky, ale i matky s dcerami nebo sourozenci. V každém díle Sluší ti to budou soutěžit o finanční odměnu právě dva páry. Dramaturgie pořadu si z castingu vybere vhodné kandidáty, štáb pak bude natáčet po celém Česku. Přihlásit se mohou úplně všichni!

Televizní kampaň na podporu Sluší ti to startuje na obrazovkách televize Prima 15. září 2013. Výsledek uvidíte v osmi epizodách na televizi Prima už od začátku příštího roku a snad to nebude takový divácký propadák jako Ostříháno na TV Barrandov.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Sluší ti to

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Jana Lepova
Reagovat

Dobry den Simonko dneska 2.11. jsem byla na castingu mela jsem ohromnou tremu ale pak to zemne spalo bylo to opravdu skvele citila jsem se krasne S pozdravem Jana Lepova

Přidat komentář