Panáček v reality show

VyVolené Mirka a Pavla, jen spolubydlící? (fotogalerie)

1. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6856 w=420]

V pátek se díky volbě diváků dostala do vily VyVolených jako soutěžící Mirka Sokolová, kterou po vstupu do vily velmi neobvyklým způsobem přivítala jiná soutěžící a to Pavla Zochová. Jak ještě během téhož večera přiznali ostatním soutěžícím, znají se již od střední školy, kdy spolu studovali obor kadeřnice (Pavla si pak udělala konzervatoř, Mirka vysokou) a jsou tedy dle jejich slov velmi dobré kamarádky. Aktuálně také spolubydlící v Praze. Čtenář Capri nám poskytl fotky z první noci ve vile při které vás napadne mnoho otázek. Třeba, zda i vy, svého spolubydlícího před spaním hladíte po vlasech.

Pohlazení na dobrou noc

[singlepic id=6883 w=420]
[singlepic id=6884 w=420]





[singlepic id=6885 w=420]
[singlepic id=6886 w=420]
[singlepic id=6887 w=420]

A jak vztah Mirky s Pavlou ve VyVolených vidíte vy?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Foxy
Reagovat

Mirka mi přijde jako bývalý Mirek.

2
limbora
Reagovat

… ale vždyť Vladko ve včerejší ( dnešní ?- prostě v noci ze soboty na neděli, což také vůbec nechápu, proč tak pozdě…) Rekapitulaci říkal něco jako : „…bylo by to poprvé v životě, kdy bych se spletl, já jsem si totiž myslel, že jste jako já, že jste partnerky….“ Takže to vidím jasně a zatím je přiznání, podle mne, oddalováno schválně, aby situace vyvolávala dohady a zvědavost.

3
Kami
Reagovat

Ja jsem psala zase vcera do nocni online, ze M a P spolu chvilku tancily a P rikala, ze „vzdy jsem te otacela takhle“… vzdy? :-)
A ano, take rikal vcera vecer Vlado, ze jestli maji holky tajemstvi tak at si honechaj, at to tem ostatnim srotuje v hlavach. Ze on je take nechal at jim srotuje, jestli je tam soutezici nebo jen nastrceny docasne. On to vi, on to vycitil.

4
Kami
Reagovat

Mne naopak M prijde velmi zenska. Jsem rada, ze konecne neukazuji jen lesby s jezkem a piercingem (omluva vsem takovym, ale jista skatulka to je).

5
Želvička
Reagovat

Mně se Mirka líbí a přijde mi hodně sexy. Líbí se mi i její styl oblíkání :)

6
Andy
Reagovat

mě přijde taky mirka sexy..ma suprovou postavu a vypada dost v pohodě. Jo jsem lesba a doufam, ze tam holky dlouho vydrzej. I mimo vilu, ze jim to vydrzi :)

7
Lucienne
Reagovat

Pája the *best* :***

Přidat komentář