Panáček v reality show

Výměna manželek (30.8.): despota vs motorkář, skončí rvačkou (video)

31. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=6843 w=420]

Pokud nemáte Voyo.cz nesmutněte, tento díl Výměny manželek jde v sobotu 31. 8. od 13:55 opět na TV Nova.

Už několik dní různě po internetu vykukují články s upoutávkou na start již 6. řady Výměny manželek, který se odehraje dnes 30. 8. od 20:20. V prvním díle se vymění manželka jednoho údajně vesnického despoty Mirka s manželkou tvrdého motorkáře Luboše. Na konci článku si můžete celé video rvačky prohlédnout.

Při osmi očích se strhne mela

Hned v úvodním díle Výměny manželek uvidí na závěr celé výměny divák něco, co dosud ještě nezažil a to lehkou rvačku despoty s motorkářem. Která mně však z videa přijde, jako kdyby byla lehce přihraná. Přeci jen, pokud by se motorkář chtěl skutečně trefit, tak by asi despotu trefil a nekončili by jen v boxerském klinči. Ale jen názor. Podívejte se na video k dnešnímu dílu sami. Komentáře jsou tu jen pro vás.

Výměna manželek 30.8, video rvačky




Související články s dnešní Výměnou manželek

Drsná rvačka ve Výměně manželek: Víme, co vyváděl agresor Mirek po natáčení! / Blesk.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 63
1
pimpa
Reagovat

Ta Dominika se nějak moc žere, ne? Trocha smyslu pro humor a sebeironie by neuškodila.

2
KK
Reagovat

no nevím, kdoví co se tam všechno děje a tohle rádoby žertovný plácání po zadku mě nebere taky, natož ty kecy o nový ženě a nabídky k vedení se za ruku

3
pimpa
Reagovat

To se dá právě krásně s humorem odrazit.

4
KK
Reagovat

jo? Tak to se asi taky žeru, páč mi odrážet s humorem buranský projevy nikdy nešlo

5
KK
Reagovat

ty vado, ten chlap má tolik psychopatickejch rysů, že by mohl být v učebnici

6
pimpa
Reagovat

No, já tedy nevím, ale podle mě tam až na Marii stáli za pendrek úplně všichni. Dominika líná a studená, její manžílek stejný magor a vztekloun jako Mirek, dítě mi tam přišlo nějak navíc, motorky asi mají v té rodině přednost. No a Mirek… nevím, co k tomu říct, podle toho, co jsem viděla, mi zase tak strašnej nepřišel, ale Marie určitě věděla své.

Reagovat

KK (5) který? :)) Ten motorkář byl taky dobře startovací. Nejsem si jist, jestli takto nadměrně nestartoval jen kvůli kamerám.

8
KK
Reagovat

SUN: motorkář to dělal pro efekt, přišlo mi.. jinak z Dominiky jsem neměla pocit, že by byla líná, (krom knedlíků) vařila, na zvířata si nestěžovala a že nepřiskákala s kafem, kdykoliv si pán tvorstva hvízdnul..no to se ani nedivím, a chaotickej přístup k práci (i když se jedná o náročnou rekonstrukci) mně osobně vadí taky.. co mi vadilo byl přístup motorkáře k synovi, evidentně se o něj moc nezajímal, asi k němu nemá moc vztah

9
Petra
Reagovat

No já nevím, ale mám pocit že Dominika i jejich kamarádka ( na opékání ) v nějaké reality show již účinkovaly …mně ten závěr přišel celý jakoby nahraný …

10
bepp
Reagovat

No to byl teda díl. To jen tak něco nepřekoná.

Motorkář: přišel mi jako vcelku dobrej chlap, v mnoha věcech flegma, se kterým se dá spousta věcí řešit normálně a v klidu, dá se zaujmout, rád pro rodinu něco udělá a bez keců (dřevo, výlety). Vypadá to, že vcelku slušně vaří a dá se s ním koexistovat docela v pohodě. Syn předpokládám není jeho a jejich vztah se zdál býti takový nijaký, jako kdyby byli dva spolubydlící. Bezesporu to není doktor přírodních věd, ale zdá se, že o rodinu se postarat umí. Rapl je asi pořádnej, nervák a drsoň, někdy možná i na efekt, ale věřím, že zmlátit by dokázal kdekoho.

Dominika: Mně nepřipadala vůbec špatná. Nebyla líná, sice možná trošku citlivka, ale chápu, že z magora měla strach a hnusil se jí. Vypadalo to, že se stará o barák, že vaří, s děckama si asi sedla. Nedělala cavyky se zvířatama. Osahávání by mě vadilo taky, a v případě tohohle retarda desetinásob. Vyjela bych na něj už potom, co neřekl, kam jde a vrátil se ráno a nechal doma plačící děti. Sice ta ženská není typ, se kterým bych šla na kafe, ale jo, přišla mi celkem ok.

Kluk: Příslušník počítačové generace, což je docela smutný, protože jak nová mamka ukázala, dá se zaujmout i spoustou jiných aktivit a je vcelku šikovný a baví ho to. Asi by se mu měli víc věnovat.

Mamka od magora: myslím, že je to fakt hodná ženská. Chlapečkovi se věnovala naprosto super a kreativně. S novým manželem vycházela fajn. Kripla se podle mě bojí, nebo si jen nedokáže přiznat, že by jí i dětem bylo líp. Je mi jí strašně líto, magor se podle mě ještě docela držel oproti tomu, jak se chová normálně. Životem semletá hodná ženská. Lituju ji.

Magor: psychopat jak z učebnice. Normální prasák a magor, kterého se všichni bojí a který měl konečně dostat pořádně přes držku, protože manželka dle všeho vždycky sklopí uši. Jeho slova o tom, jak si má motorkář „vychovat manželku“ a následně obvinění Dominiky, že mu rozbila manželství…. :))) to mě dorazilo. Nevím, kde začít, takže radši bez komentáře.

Děti od magora: je mi jich strašně líto. Nejstaršího kluka (jak opravil tu sprchu) obvzlášť.

11
Divák
Reagovat

Teď jsem to viděl v TV a lituju Mirka. Jeho žena z něj udělala hned zprvu despotu, když napsala o muži, že občas chytne nerva a ta blonďatá fiflena se toho okamžitě chytla a od začátku v něm viděla jen tyrana a neustále podněcovala k hádce. Na mě ten ušišlaný, tupý motorkář šáhnout, tak s ním vypletu ráfky od té přiblblé motorky včetně té blbé blonďaté fifleny, které dělá dobře na pičisku, když se za ni prázdná hlava pere. Bloncka si potřebuje dokazovat svůj sexapeal, a to už jedině psem ochranářem, který kolem ní štěká a jí to imponuje. Obyčejný potetovaný mrzák, hlava prázdná, bez motorky jen ušišlaný osel, který se cítí tvrdý schovaný za vytetovaným hieroglifem a hezkou ženskou, která ovšem pod touto maskou skrývá vypočítavou mrchu! Tak mi hnuli žlučí …, zrudy jakési. Mirka mi bylo fakt líto, celé to bylo jednostranně vykonstruované proti němu

12
KK
Reagovat

:-D no jistě.. chudinka malej, beztak se ho akorát chtějí zbavit a konečně na to přišli, že ano..

13
Marek
Reagovat

Divák musím s tebou souhlasit taky mi to tak připadalo, ale těžko říct, kde je pravda jelikož si myslím, že za 10 dní se toho moc poznat nedá jak tyto rodiny fungujou.

14
bepp
Reagovat

pardon Diváku, ale asi máme diametrálně odlišný názor, tak bych se chtěla zeptat:

1) fakt je normální, aby chlap začal ženský nadávat a řvát na ni kvůli tomu, že si sehnala od nějaký sousedky nějaký talířky? A to se podle mě ještě držel, ke své ženě se bude chovat hůř.

2) je normální, aby z ničeho nic odešel, nechal jí tam děcka, imho plačící děcka, psychicky úplně vydeptaný, a vrátil se druhý den ráno?

3) je normální, aby chlapa znali i kamarádi motorkáře z druhé strany republiky s tím, že je to „nějakej psychopat“? Je normální, aby vdaný ženský nabízel, ať se ho při procházce chytí za ruku a plácal jí po zadku? Pokud mu hučí v klacku, přece si nebudou vylejvat na cizí ženský, ne?

4) jak je možný, že všichni ostatní členové Výměny spolu – kromě tohohle magora – vycházeli celkem fajn? Dominika a děti, motorkář s ženskou od magora? Asi se právě navštěvovat nebudou, ale zvládli to vcelku normálně a s glancem?

15
Kalli
Reagovat

To beep,
souhlasím s tvými názory, jen si nemyslím, že zralý na psychiatra byl právě a jen on, ale dominice s její povahou by také neuškodil, ačkoli až tak moc by to nepotřebova.

16
bepp
Reagovat

Jinak Tom, ten nejstarší kluk, na Dominičině profilu na Facebooku komentář:

„Tomáš Šmudla Pool Mno léčbě podstoupyl a trošku se sklydnil ale taky furt dokáže dobře nadávat ale už je to lepší už se klidní ale furt je to mirek. A můžu potvrdit že dominika fakt vařila a to výborně jenom mirkovy to vadilo že to neměl až pod nos . Tak proto řekl mirek je totiž línej dát jídlo do mikrovlnky .“

17
bepp
Reagovat

vypadá to na FB, že Tom a Dominika mají super vztahy a jsou v kontaktu

18
pimpa
Reagovat

A on ten Tom nebyl Mirkův? Že o něm píše jako o Mirkovi? Jinak tedy hoch by si měl zopáknout pravopis.

19
pimpa
Reagovat

11 Vidím to dost podobně. Mirek byl sice cholerik, ale často měl snahu se domluvit, což motorkářka okamžitě odmítala – vypěstovala si averzi hned po přečtení manuálu a jen se v tom utvrzovala každou prkotinou.

20
bepp
Reagovat

Asi ne. Říkali, že jsou spolu sedmnáct let a tomu Tomovi je osmnáct. No jo, pravopis :)), ale asi bude spíš manuálně šikovnej, myslím, že dělá automechanika…. Jinak Tom má na profilu fotku a u ní komentář od Dominiky „to je moje zlato“, takže se zdá, že jsou spolu za dobře a asi v kontaktu. Dominika píše, že právě nejvíc od toho Mirka vytrpěl právě Tom.

21
Divak
Reagovat

Ad. Beep
Samozřejmě každá záležitost lze řešit více způsoby.

1) fakt je normální, aby chlap začal ženský nadávat a řvát na ni kvůli tomu, že si sehnala od nějaký sousedky nějaký talířky? A to se podle mě ještě držel, ke své ženě se bude chovat hůř.

RE: Příliš přecitlivělý pohled na tuto záležitost. Mirek byl rozmrzelý a zvýšil hlas, protože chtěl blondýně udělat radost stejnýma talířkama, které se jí líbily on jí je sehnal, chtěl jí je dát na závěr a hned na to je taky ukázal na kameru. Je toto projev nevšímavého, nestarostlivého despoty? Z hádky, kterou konstruovala blondýna tím, že řekla, že si je defakto musela sehnat sama prakticky utekl, takže je potřeba sledovat nezaujatě!

2) je normální, aby z ničeho nic odešel, nechal jí tam děcka, imho plačící děcka, psychicky úplně vydeptaný, a vrátil se druhý den ráno?

RE: Co je normální? Být doma a hádat se s cizí ženskou, která podněcuje k hádkám, nebo odejít se sklidnit a vrátit třeba až k ránu? Blondýna byla nejspíš nakrklá, že prohrála hádku, protože jí z ní odešel pryč a ona ho nemohla stíhat. Děti vydeptala nejspíš ona blbýma kecama, protože se bála co bude až se vrátí, jenže ono nebylo nic.

3) je normální, aby chlapa znali i kamarádi motorkáře z druhé strany republiky s tím, že je to „nějakej psychopat“? Je normální, aby vdaný ženský nabízel, ať se ho při procházce chytí za ruku a plácal jí po zadku? Pokud mu hučí v klacku, přece si nebudou vylejvat na cizí ženský, ne?

RE: Nepřišlo mi, že motorkář byl nabitý informacemi, které by byly jiné, než ty, co slyšel od vlastní ženy Mirka. Byly to jen nahozené otázky, na které Mirkova žena přikyvovala. Motorkáři – nevěřím, že by zrovna taková vesnice oplývala motorkáři, kteří by se zrovinka znali s tím ušišlaným Lubošem, nebo si myslíte, že se motorkáři z celé republiky znají? A proč se druží dohromady? Jen kvůli těm motorkám? A kdyby motorku neměli, taky by se družili (nemotorkář s motorkářem)? Druží se spolu do spolků lidi jezdící trolejbusem? Druží se obvykle jenom slabí jedinci, kteří se sami o sobě bojí, ale v komunitě se cítí být silní, jinak jsou to nuly, osli! Já mám dvě motorky a nepotřebuju se nikde organizovat, pálit pneumatiky, předjíždet v protisměru a chovat se jak kretén.

4) jak je možný, že všichni ostatní členové Výměny spolu – kromě tohohle magora – vycházeli celkem fajn? Dominika a děti, motorkář s ženskou od magora? Asi se právě navštěvovat nebudou, ale zvládli to vcelku normálně a s glancem?

RE: Chyba byla v ženě Mirka. Popsala ho jako despotu, blondýna se toho chytla a od začátku měla z něj strach a panickou hrůzu a snažila se ho držet co nejdál od těla. Že ji Mirek popíchl s tím, že udělá něco navíc za pusu? Bylo to první den, tak to zkusil k čemu je svolná. Plácnutí přes zadek je už trochu familiérní, když se jí to nelíbilo, tak v tom nepokračoval. Kdyby to udělal Váš nadřízený v práci, hnaly by jste ho za sexuální obtěžování, nebo se bály o práci a vlastně by Vám to přišlo normální? Je to všechno jen o úhlu pohledu a momentální situaci.

22
Divak.
Reagovat

Motorkářská blondýna si pochopitelně nenechá plácnout přes zadek jen tak. Protože takové plácnutí je třeba za šátek zn. LV (LOUIS VUITTON). A frnda ta je za ten skvěle vybavený bejvák, chápete? Blondýna je normální ždímačka na peníze. Chceš exkluzivní zboží? Zaplať! Kdyby jí dal sprchu LOUIS VUITTON hned první den, mohl si třeba i plácnout. A co víc? Kdyby jí připravil super dovolenou a na růžích jí ustlal, kdo ví s kým by dneska byla?

23
Leonard
Reagovat

Divaku, dobre to sepisujes, to rozjede diskusi :)

25
KK
Reagovat

skoro by měl jeden pocit, že Divák je Mirek, nebo přinejmenším stejný psycho :-P

26
Janka
Reagovat

Milý diváku,
Mirek JE člověk, který má žít v lese a nechodit mezi lidi. Asi neměl lehký život, ale je to sexistické a neschopné prase.

Dominika má pravdu, že se jí oplácávání nelíbí. Pokud si ten skřet myslel, že je neodolatelnej (jako ostatně asi i divák a spousta jiných mužů) asi se v životě neslyšel a neviděl v zrcadle. Pánové, většina žen vám na ty vaše narážky s.e.r.e. a jsou jim odporné. Myslíte si, že se každá klepe na ten váš zázrak – probuďte se, neklepe.
To, že chodí hezky oblékaná a hezky žije je v pořádku. Kvůli tomu není méněcenná. Kdyby se nechala vodit za ručičku od toho retardy, tak by ji určitě vychválit do nebes, že?

Paní od Mirka ničí svým dětem život a ještě o tom neví. Neví, že je horší s ním zůstat kvůli dětem, než od něj odejít, aby děti měly klid. Vůbec ji nechápu, proč s ním ještě je.

Motorkář taky není úplně OK. Že se nestará o kluka pochopím, není jeho. Pro mě je tenhle typ také nepříjemný. Je mi z něj lehce nevolno, kdežto z Mirečka se mi chce zvracet. Pokud Dominice vyhovuje, je to její život. Jen by se asi měla také věnovat synovi a ne jen svému motorkáři.

A ty diváku taky potřebuješ odbornou péči a tvoje rodina tě nenávidí, protože to máš v hlavě zpřeházené.

27
upc ž
Reagovat

Divák má super mindrák, to je komedie. :D
A teď vážně, to přece, Diváku, nemůžeš myslet vážně.
A pokud ano, je na místě vyhledat odbornou pomoc.

28
Danaja
Reagovat

Mně osobně se zdálo, že tahle výměna byla hodně nahraná, hlavně v závěru to bylo jak, když odříkávají naučený text, hlavně to bylo vidět u toho Mirka. Těžko říct jací jsou ve skutečnosti, ale myslím, že hodně zlou krev dělala ta blondýna. Chápu, že se ohradila proti plácnutí a jiným, ale spoustu věcí jak je Mirek špatnej, jsme slyšeli především od ní, kdy to byly její úvahy na kameru. Jinak mám i špatný pocit z celé motorkářské rodiny. Tam je on a ona a ten chudák kluk je v podstatě spolubydlící.

29
Petra
Reagovat

Danaja : Přesně tak .. ten závěr mě přišel normálně naučený, nahraný … a Dominika se pak tomu smála do kamery , dohoví co jim za to dali, aby to tak nahráli …

30
pimpa
Reagovat

Holky, holky… Vy taky věříte všemu, co vám kdo podsune! Myslím, že Divák to popsal úplně přesně. Na všechno se dá totiž dívat i z druhé strany. Tady byl záměr udělat z Mirka za každou cenu idiota. Napomohla tomu už Marie, která ho nemá ráda a bojí se ho. Možná ví proč. Ale psát tohle hned do manuálu, aby si vyměněná manželka hned zpočátku udělala obrázek, to se přece nedělá. Marie na něj prostě byla naštvaná, že ji do výmeny přihlásil, tak se takhle pomstila. A ta pipka to hned spolkla i s navijákem a sebemenší pitomost ji v tom utvrzovala.
Dominika taky, podle mě, děti pěkně utvrzovala v tom, jakej je táta idiot. To se taky nedělá. Nehledě na to, že se opravdu chovala jak hvězda jasná, které se nesmí nic říct. Sorry, ale takové narážky, co Mirek měl (a často i mnohem horší a košilatější), slýchám v práci dnes a denně. Odpálím to podobně, zasmějeme se tomu, a je klid. Mám snad kvůli tomu neustále měnit místo? Ale ona prostě chtěla být za hvězdu, tak holt byla. Teď jí celý národ baští, jak strašně tam musela, chudinka malá, trpět… S těmi talířky to bylo už úplně dementní. Naprosto chápu Mirkovu reakci.
Já jsem prostě viděla blonďatou hysterku, co z každého komára dělá velblouda. A ten její motorkový king ji akorát utvrzuje v tom, jaká je hvězda, za kterou stojí za to bojovat, protože přece uklízí nejlíp na světě…
Závěr – Marie by měla od Mirka odejít, i s dětmi, a nejlépe k tomu přibrat malého motorkářského hocha. O toho doma stejně nikdo moc nestojí. Dominika se svým hárlejistou by se měli jít zahrabat. Mirek ať si žije po svém.

31
Klára
Reagovat

Kde se tu dá ten včerejší díl z 30.8 2013 shlédnout? Děkuji za odpovědi

32
Divak.
Reagovat

TO: Pimpa

Děkuji za souhlasný názor, teď už nám napíšou, že jsme dva, co máme vyhledat odbornou pomoc :-) a s Mirkem vlastně tři.

PRO VŠECHNY OSTATNÍ:

A z tohoto důvodu nebude nikdy v České republice lépe. Lidi vidí, jakoby neviděli …, slyší, jakoby neslyšeli…

Teď jste mě odhalily i s mým mindrákem (KK, Janka, upc ž). Dodnes jsem žádný nepociťoval, ale díky prudce inteligentním komentářům zjišťuju, že mám vyhledat odbornou pomoc. No a že by jste mi poradily, kde mám jít a co jím mám říct? Pane doktore, víte, pár slepic na internetu mi řeklo, že mám mindrák jako prase, vylečte mě. Jo a ještě ke všemu jsem změnil jméno na Mirek, přestože mám v občance jiné. Hmm…??? Vážný případ, asi dostanu zaracha tak měsíc od internetu a televize a budu zdravý jako řípa :-) a ušetřím 30,- regulační poplatek u lékaře, 30,- Kč za recept a položku a v případě hospitalizace 3000,-/za měsíc.

Věřím tomu, že chytré ženy, které by mě tady chtěly léčit dobře poradí kde, jistě prostředí samy velmi dobře znají :-). Skoro si nedokážu představit, že na Vás mohl nějaký muž vůbec sáhnout, máte-li nějakého? A moc jisté a šťastné ve vztahu asi nebudete, co? Máte pejska, nebo kočičku který/á Vám nahrazuje citově chladného manžela? Ale nenormální jsem tady já, že? Pochopitelně :-) Mirek se nejmenuji a nejsem, píšu pro ty, které by to z textu nepochopily.

33
rennnie
Reagovat

Pimpo, bingo! Mluvíš mi z duše. A na to osahávání se měla rázně ohradit a říct že jí to vadí, a ne „co by tomu řekla Maruška?“

34
Paul
Reagovat

souhlas s Pimpou -vidím to stejně!

35
Karlos
Reagovat

Nejspíš pěkná potvora ta Dominika(majitelka kosmetického salonu 30let,vypadala o 10 starší)Od začátku usilovala o to,aby se ten primouš s tím pánem porval,něco si potřebovala dokazovat.Zkus se zaměřit více na svého syna a vezmi si příklad od vyměněné maminky,vidíš že nemusí sedět celý den u počítače,dokonce máte i hřiště,věděla jsi vůbec o něm?a taky tě strašně udivilo,že syn umí kreslit,tak to vypovídá co a kdo jsi.Doufám,že ses dobře dívala jak se vychovávají děti,ale při tvé tuposti pochybuju,hlavně,že máš tupého pitbula,to je pro tebe nejspíš nb1.Chytte se za ruce,naskočte na motorku a zajedte na léčení.

36
Leonard
Reagovat

Coze, 30 ji bylo? Vypadala dost pouzite :)

37
8472
Reagovat

Divím se, že to některý diskutéry tak rozvášnilo, myslím že nemá cenu se dohadovat o telenovele. Sice jsem nekoukal na celý, ale těch pár úryvků + kompletní konec mi stačilo abych viděl, že reakce obou pánů byla v závěrečné scéně jednoznačně hraná. Úplně jiné reakce, mimika, snaha o nepopletení naučeného textu, prostě jak špatný ochotnický divadlo. Nova si zřejmě myslí, že lidi jsou už skoro 25 let po revoluci dostatečně vypatlaní, aby se sežrali vypjatou a vykroucenou reality show po americku…

38
upc ž
Reagovat

A komedie pokračuje :D.
Tohle už ale nepotřebuje nějaký delší komentář, Divák říká o sobě vše.

39
pimpa
Reagovat

38 upc ž
No, proč myslíš? Jsi psycholog, že z pouhého názoru, odlišného od Tvého, poznáš, že má mindrák? Mně naopak jeho názor na Mirka a celou situaci v televizi přijde v pohodě a rozumný a hlavně – používá vlastní hlavu a nepapouškuje jen to, co se nám madam motorkářka celou dobu snažila podsunout.

40
bára
Reagovat

Taky mi to přišlo hodně jednostranné. Toho bezpochyby burana ze vsi ale dostala jeho vlastní partnerka. Už od začátku a až do konce ho potápěla. Zvláštní, jinak vypadala dost sympaticky. Co se týče Dominiky, nepochybně je to osoba nevyrovnaná. Možná ze všech přítomných nejvíc. Ten závěrečný konflikt jasně vyvolala, gradovala, a pak se tvářila, jako, že ho uklidňuje. Nic tak děsnýho se jí zase nedělo. Nic, co by ženská jejího věku neuměla vyřešit s větší noblesou. Co se týče jejího dítěte, možná je čistotná, možná je to dobrá manželka, ale matka je evidentně mimořádně mizerná. Vtipné bylo, jak na konci kromě mi vlastně už nikdo nemohl nic říct. Kdepak argument, obrana… Celou situaci pěkně vyhrotila, a pak si to užila.

41
sysel
Reagovat

Divák, Pimpa – jsem moc rád, že to vidí stejně i někdo další. Dominice bylo třicet nejméně před deseti lety a je to sviňa vypočítavá, motorkář je primitiv, manželka od Mirka to podělala už tím dopisem a Mirek si to vyžral až do dna…

42
upc ž
Reagovat

39: Na to nemusím být psycholožka. Já to vyvozuji z toho, jak popisuje a vykládá si zjevné sitauce, které jsme mohli všichni vidět. Přesto se nesnižuju k tomu, abych o něm psala jako on píše o lidech, kteří s ním nesouhlasí (slepice). To Divák tady vyvozuje a věští pouze na základě pár vět různé jeho představy – od toho, že nebudeme moc šťastné, bůh ví, jestli máme chlapa a když už, tak citově chladného až po to, že nám ho nahrazuje domácí mazlíček. To Ti přijde normální? To jsou argumenty?

43
pimpa
Reagovat

42 No to se nediv, když ho okamžitě nařknete, že má mindrák a že potřebuje odborníka, když jen napíše svůj názor. Útočit jste začly vy. Sorry, ale je to tak.

44
upc ž
Reagovat

43: Já vidím rozdíl mezi útokem, psychoanalýzou a dobře míněnou radou. Sorry.

45
pimpa
Reagovat

44 Já v tomto případě ani moc ne. Někdo napíše svůj názor, odlišný od většiny, a hned se na něj sesypou nevyžádané rady, jsou mu podsunuty mindráky a dokonce některá pisatelka hned ví, že dotyčného jeho rodina nenávidí…
A nakonec se ukazuje, že onen dotyčný má spíš pravdu a vidí situaci reálněji, než zaslepená většina, a přesto je tu vysmíván dál. Nu, užijte si to. Snad se divák obhájí sám.

46
Divák
Reagovat

Děkuji všem za diskuzi a zvlášť za obhajobu a podporu od Pimpy a pár dalších. Myslím, že vše podstatné už tady padlo. Diskuze mě jen utvrdila v tom, co říká Andrej Babiš už delší dobu, a to že kdo má pod rukou a vlastní média, ten má moc. Lidi často bezmezně věří médiím a zapomínají racionálně myslet. Mějte se tady všichni moc hezky a někteří z Vás nezapomeňte používat mozek. Divák, 31 let, Zlín.

47
KK
Reagovat

to je ale doják

48
pimpa
Reagovat

47 Ach jo… :-)

49
divqak HK
Reagovat

Nevim jak se muže nějaká ženská přihkásit do pořadu vyměna manželek, když je úplěně k ničemu. Bojí se slepic a vůbec včeho živého. Ať si tokovou slepici nechá manžel pěkně doma a stará se o ni, taková ženská je úplně k ničemu. Pokud si ji manžel chce nechat a starat se o ni,, tak ať si ji pěkně doma hýčká a neotravuje s tím druhé. proč vůůbec se hlásí do takového pořadu, co si vlastně potřebují dokázat, když se jim nelíbí, že život je o něčem jiném, než o líné, rozmazlené ženské, která si chce něco dokazovat.

50
Možnost volby
Reagovat

Hysterka vulgární, manipulativní, skorobloncka, návštěvou u schizofrenika úzkostného.
,Nejsem tvoje služka, jídlo ti připravovat nebudu, kafe taky ne. Nedotýkej se mě (slizoun je), odpor k němu pociťuje.‘
Manipulativně vyvolávala úzkost v jiných za účelem následování ve vymezení se vůči ,slizounovi‘.
Psychotický motorkář fungoval na první šlápnutí, všechno jí věří. ;-) „Trhej Šaryku.“

Kdyby, čirou náhodou, po shledání, že tohle není její vysněný princ na bílém koni, sdělila klidně a srozumitelně svou představu o možném soužití v následujících několika dnech, asi by bylo možné najít přijatelné řešení pro zúčastněné.
Ale proto byla vybrána, aby představa scénáristy byla naplněna a nuda nehrozila.

51
pimpa
Reagovat

Možná jsem někde zamrzla, možná je to teď normální, ale osobně nechápu lidi, co si doma vystaví svou vlastní portrétní fotku v nadživotní velikosti. To už o něčem svědčí. A Dominika to své samožerství potvrdila vrchovatě.

52
pobavilo
Reagovat

„A nakonec se ukazuje, že onen dotyčný má spíš pravdu“

HAHA a kde se to jako ukazuje? Na fb? Kde jeho syn píše, jak to bylo? Vám tady lidi snad hrabe, ale byl to mazec. Mít takovýho fotra sobeckýho doma, kterej vychovává manželku, shazuje ji na každém kroku a odjede si xkrát za rok někam, kdy ani neví, kdy se vrátí a kde je, to vám přeju mít doma, vám, který se ho zastáváte :D

53
Dan
Reagovat

Na Výměnu manželek, ani podobné pořady moc často nekoukám, ale závěrečné krátké video “ lámání kostí live “ mě zaujalo a já se podíval na celý díl. Zábavný to moc nebylo, ale opět jsem viděl, jaký vidlák dokáže český člověk být.
Jsem rád, že v ČR jsou ještě lidé jako Divák, kteří dokáží číst mezi řádky a nenechají se opít rohlíkem.
Mirka mě bylo i trochu líto, zase na druhou stranu musel svoji starou něčím pěkně nasr*t, když mu to dala takhle sežrat před celým národem. No jo, do kuchyně a postele nikomu nevidíme. V každým případě bylo vidět, že se snažil hádky neprovokovat a chtěl, aby se u něj cítila Dominika co nejlíp. Podle mě se snažil si vylepšit obraz, aby ho měli lidi ve vesnici víc rádi a nebáli se ho. Tu du du duuu, 1000 bodů dolů, teď už z něj starosta nebude.
Mirkova žena je sklamaná ze života a je vidět, že si navykla lidem vykládat, jak má těžkej život. Nejspíš je to jedna z mála věcí, kterou dokáže u lidí vyvolat zájem o sebe. Sousedská drbna odnaproti taky určité napomáhá rodinné pohodě co nejvíc.
Kdyby byl Mirek takovej tyran jak ho prezentovala, tak by stála celou dobu natáčení v rohu kuchyně a kouřila na povel. A ne, že by proti němu tak veřejně revoltovala. Prostě z něj strach neměla vůbec.
Motorkář je chlap, kterej se sice umí dobře postarat o své prostředí, ale zároveň mu to moc politicky nemyslí. Bylo vidět, jak se nemohl dočkat, až se předvede jako velkej bijec a secondmanželovi naplácá. K tomu mu stačily nejspíš jen tajné telefonáty s Dominikou. Prej kamarád motorkář mu řekl…. Chaaaaa, no to jo. Dominika už ví jak na něj a na jaké pudy u něj zatlačit, aby dosáhla svého. No nevím, já měl vždycky za to, že chlap vede ženskou a ne ona jeho. Ale proti gustu …
Dominika je sice pěkná, ale je vidět, že ví, že už mládnout nebude. Až zestárne, tak ztratí jednu z mála výhod, které v životě měla a jakpak asi udrží člověka, který je už ženaty po čtvrté ? Navíc má děcko, které asi jeho není. Chtěla si udělat reklamu a udělala. Dobrou, protože to byl především pocit z ní, který mě donutil sednout k pc a vykecat se ze svého názoru, což je jev velice střídmý až divný.
Děcka komentovat nebudu. Proto chodí volit až od osmnácti, protože jsou lehce zmanipulovatelný.
Doufám, že jsem nikoho moc neurazil a pokud ano – just get over it and fuck off. Kdo by mi chtěl sdělit svůj názor na můj názor, prosím, využijte mou emailovou adresu.

54
KK
Reagovat

Neřeším Dominiku, jak moc je samožerská nebo manipulativní, Mirek pronesl tolik typickejch větiček pro hysteriky a sociopaty, že to bylo prostě vcelku dobře poznat, co je zač.. pochybuju, že by tohle někdo nastříhal.. nikdo nebyl dokonalej, nejvíc mi vadilo, jak se chovali (nebo spíš nechovali) k tomu klukovi z motorkářský rodiny, ten je normálně uklizenej u počítače, aby moc neotravoval.. motorkář mi byl taky silně nesympatickej (jakkoli mi přišla ta „bitka“ nahraná..), ale Mirek psycho je a to je dle mě úplně bez debat.. pokud mu teda nenapsali scénář, co má říkat a on je tak super herec, že působil jako hovádko..

55
rennnie
Reagovat

Já jsem se na to schválně dívala v sobotu ještě jednou (u žehlení). Domiika na 30 rozhodně nevypadala, opravdu na víc a jako nějaká vyslovená krasava na mě taky nepůsobila. Ale v těch tepláčkách to byla růžová prdelka, to zas jo, tak si asi Mirek myslel, že je to nějaká výzva.
1. Nechápu, kdyby řekla, že se štítí kuřinců, bojí kohouta – OK, beru to. Ale proboha jak se někdo může bát slepic? Jako že se slétnou a vyklovou jí oči? Kdyby jí poslal do ohrady krmit býky, neřeknu, ale slépky….To samé králíci.
2. Jestli mi vadí nějaké řeči nebo narážky, tak se prostě ohradím hned, a nemaskuju to za řeči „Co by tomu řekla manželka?“
3. Ten její motorkář je o 19 let starší a před ní 3x rozvedený. Hm, to bude taky partner k pohledání, jednou to nevyjde – to se stane, podruhé možná taky, ale tolikrát….
4. Hlavně že měla motorkáře a doma uklizené, ale kluk odklizený k pc a hlavně aby neotravoval a ona mohla vrkat s motorkářem.
5. To, že všichni z Mirkových výlevů brečeli v kuchyni, to je zajímavé že to nedali do tv. Já jsem tam aspoň nic tak strašného neviděla a pochybuju, že by si to nechali ujít.
6. Proč neřekla normálně „Nezlobte se, já si chci odpočinout, jeďte na vinobraní beze mě?“ Mirek se jí slušně ptal, bral ji do „týmu“, ale ona z toho zas jančila.
7. Když Mirek odešel, a tím že to občas dělává, tak taky nechápu tu reakci. Kdyby to nebyla koza, tak řekne „Výborně děcka, máme klid, uděláme co je třeba a máme volno a klid od táty :-)“
8. Ať byl Mirek jaký chtěl (jakože posunovač na dráze nejspíš nebude humanitně vzdělaný renesanční člověk, dokonalý gentleman atd.) a že měl takový ten blbý typ smyslu pro humor alá „já macho a dvojsmysly“, tak oceňuju to jeho konečné loučení a omluvu a snahu o smír. Kdyby totiž byl takový hulvát a despota, tak by to neudělal, protože by pořád žil v tom, že on je v právu.
9. Maruška – ta ženská taky víc mluví než myslí a jestli je Mirek tak tyranizuje a ona má pocit že to bez něj zvládne, tak ať odejde i s dětma.

56
JeanJean
Reagovat

Jasně, že to, co se děje před kamerami se dá nahrát, přinejhorším se dá manipulovat ve střižně, ale obhajoba Mirka je podle mě mimo. Už jen ty řeči o ponechání si Dominiky, komentáře, že jeho žena má zadek jako stodolu, jsou na odpis a chtěla bych vidět, jak by se tvářili zde přítomní, kdyby se takto vyjadřovala jejich drahá polovička. Je sranda, blbá sranda a věc přes čáru.

Další problém vidím v Mirkových dětech. Ty kolem něj jen vyjukaně postávaly a měly nepřítomné bázlivé pohledy. To, jak ke konci chytl Mirek „plačtivou“ a spustil, jak své ženě zkazil život a demonstrativně chtěl jít domů pěšky (WTF?) je typický projev manipulátorů a psychopatů. Mirek je nemocný člověk, takový ten případ, který páchá sebevraždy „naoko“, tedy s přesně vypočítanou ne až smrtelnou dávkou pilulí nebo se opatrně pořeže.

Já osobně od začátku řeším jedinou věc, proč s ním jeho žena stále je? Několikrát zopakovala, že by se od něj dokázala odtrhnout, ale kvůli dětem to neudělá. Ale co z něj ty děti mají? C čem je to pro ně tak výhodné? Aby viděli mámu s tátou, jak po sobě hází věci a psychicky se deptají? Opravte mě, ale byly tam ty děti někde vidět v pohodě, bavící se, smějící se? Proč si Marie pořídila s tímhle hovatem mega statek, který jim může kdykoli spadnout na hlavu a který neopraví ani jejich pravnoučata, natož aby to někdo od nich koupil?

Otázky, samé otázky.

57
Možnost volby
Reagovat

Mám pocit, že chování Mirka je zmatené, vyvěrající z úzkosti a nejistoty.
Rozvoj poruchy osobnosti je spíš důsledkem jednání sociopatů, možná je obětí zrůdného jednání (dědičná složka a spuštění poruchy osobnosti stresujícím prostředím).
V mém vnímání se blíží projevům mazáků na vojně, čili šikaně: „Já jsem to musel snášet, tak to budeš dělat taky…“ Touží po uznání- snadná oběť manipulace sociopatů.
Jeho jednání asi není způsobeno vnitřní touhou jiným škodit, proti jiným se vymezovat a nacházet v tom uspokojení.

58
pimpa
Reagovat

Nikdo tu nepsal, že Mirek je dokonalý, já rozhodně jeho chyby viděla. Ale nepřišly mi tak tragické, jak se nám TV v čele s Dominikou snažila podstrčit. Vzteklouna si předstvuju úplně jinak. Můj táta či děda se dokázali jinak rozčílit, a to byl mazec! Já naopak u Mirka viděla několikrát snahu se normálně domluvit, jenže Dominika to a priori odmítala. Mirek, než by se s ní dohadoval, vždycky radši vyklidil pole. Měl tam snad s takovou hysterkou po sobě házet nádobí? To by bylo špatně, jenže Dominice nestačilo ani to, že radši zmizel. Prostě jakákoli Mirkova akce či reakce byla předem odsouzena k nezdaru a zatracení.
Jinak ovšem čím dál víc vidím jako původce toho všeho, co se odehrálo, Marii. Dan to popsal přesně.

59
JeanJean
Reagovat

To stanovisko, které tu někteří k Mirkovi zastávají ve stylu „není úplně dokonalej, ale nedělejme z pár výbuchů hned tragédií, najdou se i horší“, mi připomíná tvrzení, které fungovalo ještě za našich babiček, že „ženská může od chlapa pár vyfasovat, ale nesmí se to přehánět“…

To, že je chudák Mirek obětí zrůdného chování není argument pro to, aby další oběti (alias budoucí narušené jedince) soustavně utvářel ze svých dětí. Stejně tak je mimo i argument, že jsou v jiných domácnostech agresoři stokrát horší.

Navíc si uvědomte, že s těmi lidmi je permanentně několik lidí ze štábu, takže těžko tam někomu bude Mirek nakazovat „kouření v rohu kuchyně“.

60
KK
Reagovat

Je rozdíl mezi vzteklounem a sociopatem.. vztekloun je prostě jenom vzteklej, vyletí a za chvíli to vyprchá.. sociopat je ten, který používá větičky jako „Ty jsi nejlepší ženská, a já si tě nezasloužím“, demonstrativně opouští domov a sám sebe lituje..

61
V.K.
Reagovat

pro JeanJean: Je ale zajímavé, že Dominika tvrdí, že štáb byl s nimi akorát tak dvě hodiny a jinak s ním byla sama. Dokonce se prý před ním musela i zabarikádovat. Já nevím, ale já Dominice nevěřím……..

62
Mikes2
Reagovat

Celkem dobrá diskuze

63
IQ
Reagovat

Míra bude trošku komplikovanější člověk s komplexem.Musim mu ovšem v závěru dát za pravdu,že si nová ženuška na něj udělala úsudek podle pokynů v sešitě,kde je označen za magora. Myslim,že to mohlo skončit jinak,kdyby si jedna pinda co pro peníze je schopná všeho nedala záležet.Přijde mi,že ho pak už schválně vytáčela a dováděla do agrasivních stavů s očekáváním co bude.Víceméně ten její motorkářskej blbeček pro mne vyšel hůř než Míra.Ze začátku mi přišel v pohodě,než si začal hrát na machra a udělal ze sebe totálního chudáka.Jedinný rozumný člověk je žena Míry. Smutný na to všem je, jaký lidi dovedou být a vždy to odserou děti.

Přidat komentář