Panáček v reality show

Ano, šéfe: české Kitchen Nightmares od 5. března na TV Prima

10. Únor 2009 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

Jak jsme již avizovali, TV Prima chystá českou verzi kulinářské reality show Kitchen Nightmares. Ponese název Ano, šéfe! a funkci světoznámého kuchaře Gordona Ramsayeho z původní britské verze se ujme šéfkuchař Zdeněk Pohlreich z Café Imperial.

Jaká, že je náplň reality show Ano, šéfe!? Zdeněk Pohreich se v každém díle vypraví do jednoho z nepříliš dobrých restauračních podniků. Seznámí se s kvalitou jídla, pití a obsluhy a pak na základě svých zkušeností začne podnik měnit k lepšímu.

Na Ano, šéfe! se můžeme na TV Prima těšit od 5. března, každý čtvrtek ve 21:20.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
Azzy
Reagovat

o o OOO tak to bude maso. kazdopadne prima to zase zazdila jejim oblibenym a stupidnim casem 21:00 … ma to vetsi potencial :)

Reagovat

Azzy, stejně jako název je dosti stupidní – Ano, šéfe .. co si přesně pod tím vybavit? Kitchen Nightmares, to je alespoň jméno.

3
Pavel
Reagovat

Dělám v kuchyni, asi se kouknu:)))

4
martula
Reagovat

tak tohle vypada,ze by mohl byt dobry porad

5
Zack
Reagovat

Název je fakt studpidní:( Vůbec nesplňuje dojem z anglického názvu.
Tady je video těch blondýnek:
http://www.youtube.com/watch?v=3dRTy25f3Qk

6
fb
Reagovat

Ja to taky prubnu, jeste by to chtelo Hells Kitchen, ale s Ramsym :)

7
Ondra
Reagovat

myslím, že todle bude good – teda aspon ukázka je… snad to budu zvládat – asi začnu jezdit z koleje o něco dřív domů :-D

Reagovat

Díky TK za doplnění loga, parádně amatérská práce :) Obávám se, aby to TV Prima zase nepohřbila – nic moc název, nic moc logo :)

9
TK
Reagovat

Tohle je skutečně oficiální logo pořadu, aby si snad někdo nemyslel, že jsem ho třeba splácal vlastnoručně.

To bych ani nevěřil, že se u nás najde někdo, kdo by měl podobně barvitou slovní zásobu jako Gordon. Ale podle ukázky se máme od Pohlreicha taky na co těšit.

Reagovat

TK, jen aby právě kvůli tomu slovníku nebyli potíže s televizní radou. To zas bude stížností .. ale negativní reklama, také reklama.

11
Reagovat

No, inspirace anglickou verzí bude (minimálně) ve slovníku… Ale je tu jiný problém – (usuzuji jen z té ukázky) – když nebude ta restaurace vařit ze „sraček“, ale z kvalitních produktů, bude muset zdražit… A vzhledem k (patrně) stále větší citlivosti na cenu to bude krok směrem k zavření té restaurace. (Nehodlám polemizovat, jestli je něco takového dobře nebo špatně.)

Reagovat

já, nebyl bych takový skeptik, že restaurace, která má o něco dražší jídlo se neuživí. Pokud bude ceně odpovídat kvalita, řada lidí si velmi ráda připlatí.

13
kuchtík
Reagovat

Měl jsem tu čest pracovat se Zdeňkem Pohlraichem v jednom fivestar hotelu v praze a moc mu fandím.
Určitě nevynechám ani jeden díl

14
dexter
Reagovat

Bude to super pořad, Prima umí reality show tohoto typu nejlíp u nás – viz Jste to, co jíte nebo Chůva v akci. Navíc každý nový díl je nový příběh a proto to nenudí. Nebudu ale asi sledovat Nahá jsi krásná, nějak mi uniká o čem ten pořad jako má být. Jste to, co jíte, tam se aspoň hublo, tady se bude jen zvyšovat sebevědomí. Ale co, ženský se na to budou houfně dívat a sledovanost poroste až kdo ví kam, klasika. Jinak co se Vám nelíbí na čase 21:00? Je to prime time a doba, kdy snad ještě nikdo z Vás nespí, nebo jo? =P

Reagovat

Dexter: Prima neumí snad žádný pořad :-D Ale snad překvapí.
Prime Time je 19:00-22:00, jelikož každá televize u nás v sedm dává zprávy (největší tahák a základ všech televizí co existují) tak se u nás za prime time považuje 20:00. Tudíž 21:00 je hodně na hraně.
A budeš se divit, ale je nemálo lidí, co už kolem osmé nebo deváté jde spát. někdo totiž ráno brzo vstává do školy nebo do práce a chce na to být čilý. ne každý může vysedávat u televize do půlnoci (naštěstí k nim nepatřím)

Ale doufám, že aspoň tohle Prima nepohřbí jako jiné věci (Třeba chudáka Survivora, který si už u nás nemá šanci ani škrtnout)

Reagovat

Já bych podotkl, že si myslím, že Ano, šéfe TV Prima vyrábět nebude, ale vyrobí ji pro ni, stejně jako třeba Jste to, co jíte, nějaká najatá soukromá produkční skupina.

17
TK
Reagovat

Tento pořad bude pro Primu vyrábět externí firma Core Production, která stojí např. za Chůvou v akci, Mojí milou tchýní a … Trosečníkem.

Reagovat

TK: Prima je nepoučitelná … Když by mi společnost totálně pohřbila jeden pořad (a ty dva taky nebyly zrovna terno), už bych jim jiný nedal. Ale kdo chce kam … Doufejme, že překvapí. Nezbývá, než se modlit.

19
STROONK
Reagovat

No tak ja jsem pod Zdenkem Polreichem pracoval nejaka leta…….a ten clovek kdyz mu hrabne tak je opravdovy magor(hazeni panvicek a lzic je na denim poradku) ale co se tyce vareni je to nejlepsi kuchar jakeho jsem kdy poznal umi z niceho udelat opravdu neco!jsem zvedavej jestli se predvede co se v nem zkryva a kdyz jo tak se mame tesit na poradnou show

20
Tony
Reagovat

Konečně bude v televizi někdo kdo umí vařit. Pryč s JB.

21
Lukas
Reagovat

já si myslím že je to krok dopředu,ty poznatky co jsem tu četl že pokud nebudou restaurace vařit ze „sraček“ tak že budou muset zavřít,tak ano,ať radši zavřou,vy si doma taky neuváříte z něčeho co by jste nepozřeli,ale když to „něco“ někdo dobře ochutí tak vy nic nepoznáte a to je hnus….pokud se chce někdo najíst levně tak ať jde do hospody,ale sám vím že restaurace která má ceny o tři třídy výše než nejáka putika,je schopná připravit něco,co by si nedovolili ani v nějaký čtyřce bez ubrusu…sám bych mohl panu Pohlreichovi dát několik tipů na „skvělé“ restaurace v praze kde jsem sám dělal,a to co jsem kolikrát viděl,to je hnus…Zdeněk Pohlreich je můj bejvalej šéf a můžu říct že lepší člověk který by Vás mohl seznámit s tím jak by se mělo vařit,z čeho a jak tak v čechách není….tomuhle pořadu fandím všema deseti a moc se na něj těším…

22
George
Reagovat

Myslím si, že to dude velmi zajímavé. Sám pracuji jako šéfkuchař, a to opravdu jsou někteří kuchaři schopni uvařit a pak prodávat, stojí někdy rozum. Lidičky koukejte. Co občas někdy(bohužel)v restauracích jíte. Já sám bych ty kuchaře zabíjel!!! kazí pověst všem šikovným kuchařům!!

23
Gabka
Reagovat

Mě se ten pořad líbil. Koukám i na Ramsyeho a Pohlreich je dobrej! Majitel restuarace byl hňup.

24
Petr
Reagovat

Pořed byl slušnej a ten majitel byl opravdu hňup, si myslel že mu to bude sypat samo od sebe, a když zjistil, že to neposypa, tak si pozve odborníka, který mu dobře poradí a on si to potom stejně bude dělat po svým, ten se hodil opravdu akorát na to trdlování na doskotéce

25
zuzik
Reagovat

pardon,ale větší mrchu,než je ten PAN který se snaží být papečtější než papež a dovolí si tak urážet lidi,vnucovat jim svoje absolutně stupidní názory a neposlouchá co mu zaměstnanci restaurace se snaží vysvětlit,je prostě hnup.Je uplně fuk,že majitel restaurace není přítomen,stejně tam byl prd platný.Ale je mi líto lidiček v kuchyni.Když tam nastoupí takový nevychovaný arogantní PAN KUCHAR.

26
Martin
Reagovat

Konečně !!
Jeto krásný pořad. Moc děkji tv Prima.

27
sick
Reagovat

To je ale magor. At se uklidni a jde do p****

28
Zypper
Reagovat

Muzete mi vysvetlit proc by se to melo jmenovat Kitchen nightmares????Jsme v cesku nebo v anglii???Zamyslete se

Reagovat

Zypper, a to tvrdí kdo a kde, že by se to mělo jmenovat Kitchen Nightmares?

30
Anonymní
Reagovat

Vy trubičky to jste na hovno kuchaři,musíš umět udělat z hovna bič

Přidat komentář