Panáček v reality show

Soutěž Guitar Rig Hero zná svého vítěze

23. Prosinec 2008 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Native Instruments, softwarová firma specializující se na programy pro hudebníky, vyhlásila před pár dny vítěze své video soutěže Guitar Rig Hero. Přihlásit se mohl kdokoliv, kdo pomoci videa dokázal předvést svoji hudební nápaditost a schopnosti v kombinci s programem Guitar Rig 3. Do soutěže, ve které šlo o ceny za více než 14 000 dolarů, přišlo přes 100 videií od muzikantů s nejrůznějším přístupem k zadání.

První místo Guitar Rig Hero nakonec obsadil multiinstrumentalista Jayme Gutierrez ze Španělska, který v programu Guitar Rig 3 využil loop efektu k efektivní kombinaci živé kytary, kláves, bubnů i svého zpěvu. Za to vyhrál kytaru Gibson Les Paul Standard Ebony.

Vím, nejde o klasickou reality show, ale chytré skloubení moderního marketingu se soutěží mě jednoduše zaujalo a proč na tuto soutěž neupozornit. Pokud máte tipy na další podobné online soutěže, určitě nám napište či přidejte odkaz do komentářů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!