Panáček v reality show

Výměna manželek se vrací 6. řadou na TV Nova

4. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek
Tento týden televize Prima a Nova představili své plány na podzim 2013. Zatímco Prima přichází s řadou novinek (budeme postupně informovat), tak TV Nova pouze s jedním novým sitcomem, jinak plánuje vyrábět jen nové díly již zaběhlých seriálů apod. S tím se sveze i divácky velmi úspěšná reality show Výměna manželek, která se na podzim skutečně dočká již 6. řady. O vyhlášení castingu do této show jsme vás již informovali, teď se jen můžeme těšit, jaké nové životní příběhy nám na podzim přinese. Snad jen již doplníme, že Výměna manželek obsadí páteční večery.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Packa
Reagovat

Casting už byl kdysi a jak to dopadlo? Nijak. Tak snad to tentokrát dopadne lépe a opravdu budou vysílat.

Reagovat

Packa (1) jj, byl, ale tohle je oficiálně potvrzená informace TV Nova, tedy tentokrát ten casting nepřijde vniveč :) Byla jsi snad vybrána v předešlém castingu a nic z toho?

3
Packa
Reagovat

Ne, to opravdu ne. :D Nejsem vdaná a ještě chvilu nebudu. :D Jen vím, že nějaké upoutávky byly, ale pak vysílání jsem nikde neviděla.
A když v televizi vysílali upoutávky a informace ke castingu, tak to nebylo oficiální?

Reagovat

Packa (3) ano, jistě, bylo to oficiální, ale nyní i na tiskovce veřejně ohlásili, že na podzim pátky zaplácnou novými díly Výměny manželek :)

5
n-t
Reagovat

V přímém souboji s Duelem VyVolených a pravděpodobně Sanitkou 2 na ČT1

6
Packa
Reagovat

Vyprávěj skončilo, tak aspoň bude v pátek něco zajímavého. :)

7
Katynka
Reagovat

Takže jestli to bude tak, jak píše n-t v příspěvku 5, tak u mě to teda bude takto: Sanitka se bude nahrávat, na Duel Vyvolených, pokud malá mi dovolí, se budu dívat a Výměna manželek – budu čekat zase na nějaké prázdniny, kdy to budou reprízovat, protože Vyvolení se nereprízují a na ty se moc těším.

Přidat komentář