Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013 se stala Sabina Křováková

3. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6477 w=420]

Na konci článku fotografie finalistů Superstar s našim rekapistou DJ Vladem.

Po půlročním maratónu známe konečně jméno třetí federální SuperStar. Skvělou zprávou je fakt, že dlouhých devět let po vítězství Anety Langerové konečně v Česku SuperStar vyhrála dívka. Konkrétně je jí rocková princezna Sabina Křováková, která si srdce diváků získala nejen svým zpěvem, ale i svou velmi milou povahou. Jak v Gandfinále zpívala ona i její soupeř Štefan Pčelár, jací hvězdní hosté nás poctili svou návštěvou a jaké jsem si pro vás připravil překvapení, to si všechno přečtěte v následujících odstavcích.

Štefan Pčelár

Coldplay – Paradise

Štefan má opravdu trochu podobnou barvu hlasu jako Chris Martin, díky čemuž mu tato píseň hlasově sedla perfektně. Kazily to ovšem četné intonační nepřesnosti a falzety zněly jako mňoukání vykastrované kočky. Jako celek to žádný průšvih nebyl, ale z Itchových včerejších vystoupení bylo toto nejslabší.

Sabina Křováková

Joan Osborne – One Of Us

Včera jsem si uvědomil, že Sabině hrozně sluší vlnitější vlasy a dělají ji ještě hezčí. Co se týče tohoto výkonu, tak jsem na jednu stranu čekal, že se do toho trochu víc opře. Na druhou stranu však Joan Osborne taky v finále neplive žiletky a vzhledem k tomu, že je tato píseň o Bohu (a ne o Janu Rumlovi, Ivanu Pilipovi či o jiném ex-členu dnes již neexistující Unie svobody, jak by se někdo mohl mylně z názvu písně domnívat), tak bylo niternější podání na místě. Jediné, co bych tedy vytknul, je nedbalá artikulace ve slokách, jinak to bylo příjemné vystoupení písničkářského typu.




Štefan Pčelár

Adele – Set Fire To The Rain

Příjemné překvapení. Čekal jsem, že se Itcho na této písni vyseká, on ji však pojal zcela po svém, díky čemuž předčil má očekávání. Sice to nebyl takový touchdown jako od Anny Veselovské a Lucie Dobrovodské a i Jaromír Hnilica se mi díky průraznějšímu hlasu líbil víc, ale i tak Itcho tímto výkonem, ukázal Sabině, že s ním rozhodně musí počítat. Možná bych to nechal skoro celé vystoupení akustické jen s kytarou a kapelu bych nechal naběhnout až v posledním refrénu (podobně jako tomu bylo u dvojice Veselovská-Dobrovodská), ale to už bych moc bazíroval na detailech.

Sabina Křováková

Scorpions – Still Loving You

Tady jsem měl naopak velké očekávání, ale dostavilo se zklamání. Sloky této písně jsou průzračně čisté, takže je v nich každá intonační chyba slyšet. A Sabina jich tam tentokrát měla požehnaně. A refrény pro změnu nedokázala pořádně vygradovat. Celkově mi Sabina přišla v tento večer nějaká smutná, že by kvůli povodním, které postihly její rodné město? Každopádně Aneta Langerová zůstala v této písni nepřekonaná.

Štefan Pčelár

Mando Diao – Dance With Somebody

Někdy si říkám, zda je zařazování sexy tanečnic dobrý tah, jelikož člověk se pak hůře soustředí na výkon samotného zpěváka. Jinak tato píseň podle očekávání Štefanovi hlasově sedla a dokázal do ní dostat i velké množství energie, takže mi na rozdíl od Ondřeje Soukupa nevadilo, že se téměř nepohyboval. Good job.

Sabina Křováková

Ashlee Simpson – Lala

Křovákovina jak vyšitá. Intonačně nedokonalé, ale (zvláště v refrénech) nabité energií, kterou Sabina rozpumpovala celý sál. Vypadá to, jakoby se Sabča mezi druhým a třetím vystoupením vnitřně profackovala a opět to byla ta stará zlatá Křovinda, kterou máme všichni rádi. A nástup ze zákulisí včetně symbolického strčení do Itcha skutečně neměl chybu.

Štefan Pčelár

James Arthur – Impossible

Když Štefan tuto píseň vystřihl poprvé, bylo to založeno především na momentu překvapení. Ten však už tentokrát scházel, takže celkový dojem byl matnější. To ovšem neznamená, že by to bylo horší vystoupení, naopak ho Štefan obohatil několika novými prvky oproti prvnímu pokusu. Jen prostě ve srovnání s tím, co bezprostředně po něm předvedla Sabina, to poněkud zapadlo.

Sabina Křováková

Janis Joplin – Cry Baby

Zpětně si uvědomuju, že slovem touchdown někdy až příliš plýtvám, jelikož ne každé vystoupení je tohoto oslovení hodno. To však zcela není případ, tohoto čísla, které si plně zaslouží být nejen označováno jako touchdown, ale můžu jej klidným svědomím označit za podobný higlight, jakým v minulosti bylo například Still Loving You Anety Langerové či Final Countdown Vlasty Horvátha. Nemám co dodat. Sabina vystřihla Joplinku snad ještě lépe než napoprvé a vysloužila si tak několikaminutové ovace celého sálu. Tohle byl skutečně výkon hodný SuperStar.

Sabina Křováková & Štefan Pčelár

Pink feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason

Záverečný duet naplno ukázal, kdo z obou finalistů si výhru zaslouží více. Sabina tady totiž Štefana jednoznačně převálcovala a Itcho tak působil pouze jako doprovodný vokalista. Celkově to byl však příjemný duet a zvlášť choreografie v objetí byla mimořádně roztomilá. Do famózního duetu Gábiny Gunčíkové a Lukáše Adamce to mělo však daleko (myslím jejich parádní Cose Della Vita, i když superfinálová Pomáda byla rovněž velmi dobrá).

Vystoupení hostů:

Celeste Buckingham

Run Run Run

Jako první nesoutěžní číslo (nepočítáme-li společnou hymnu finalistů) vystoupila finalistka minulé SuperStar, která sice vypadla už ve druhém finálovém kole, ale dnes je všech předloňských soutěžících jednoznačně nejúspěšnější a potvrzuje tak pravidlo, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Škoda, že si pro své vystoupení vybrala tuto již velmi obehranou píseň, jelikož v jejím repertoáru se najdou i lepší kousky. Jinak však Celeste opět potvrdila, proč právě ona je tak úspěšná – přestože není excelentní zpěvačka (a i zde měla co dělat, aby to udýchala), tak má prostě šmrnc a jiskru, což je něco, co se prostě nedá naučit. I proto mě vystoupení Celeste bavilo.

Helena Vondráčková

Blondie – Call Me

Bez vystoupení naší „Nesmrtelné tety“ bych se upřímně řečeno obešel. Nebaví mě dívat se na starou rašpli, která si hraje na diblíka. Navíc píseň Call Me mám neodmyslitelně spojené s podáním mé oblíbené Diany Vickers z britského X Factoru, která i když se vůbec nehýbala, dokázala být i zde neskutečně sexy. V tomto srovnání by Helena dopadla hodně špatně. No však se podívejte a porovnejte:

Jaro Smejkal

Nevermind

Mezi hosty byl překvapivě zařazen i jeden z letošních finalistů, který sice vypadl velmi brzo, ale jelikož po vypadnutí nelenil, tak už teď přichází se svým debutovým singlem, ke kterému si sám napsal text (o hudbu se postarali pánové Graus, Kachút a Zubák z CreativeMusiceHouse). Píseň Nevermind má velký hitový potenciál a to i přesto, že se pod kůži nedostane hned napoprvé. Jaro navíc opět potvrdil, že patří k největším letošním talentům a že jeho barva hlasu je absolutně rozeznatelná hned na první poslech. Mám takový tušák, že stejně jako z minulého ročníku je nejúspěšnější Celeste, z tohoto to bude právě Jaro.

SuperStar 2013: Sabina Křováková

O tom, kdo by měl vyhrát, jsem měl jasno od začátku finálových kol a i přes svou slabost pro Terezku Mandzákovou musím říct, že subjektivně-objektivní jedničkou tohoto ročníku SuperStar je pro mě právě Sabina. Ze všech letošních soutěžících se u ní sešlo nejvíc atributů, které by SuperStar měla mít a i když po zpěvácké stránce není bezchybná, tak je pro mě rozhodně nejsympatičtější a nejcharismatičtější ze všech dosavadních vítězů SuperStar. Navíc je to skvělá satisfakce za to, že když už to před dvěma lety nevyhrála „rocková královna“ Gábina Gunčíková, tak vyšlo aspoň „rockové princezně“, ale to už jsem psal ve svém předstartovním tipu na pořadí (ve kterém jsem se tentokrát trefil hned čtyřikrát).

Ocenit však musím i Štefana, který předvedl jeden z největších vývojů, jaké jsme v letošním ročníku mohli vidět a i když jsem byl k němu častokrát (někdy možná i nemístně) kritický, tak za jeho energii, bojovnost a věčný nadhled mu musím každopádně poděkovat, protože takové okamžiky, kdy někdo podceňovaný všem vytře zrak, jsou vítaným kořením této show (i když bych si býval přál, aby tuto roli hrála *vy víte kdo*).

Hodnocení Grandfinále

Nemůžu si pomoct, ale klání Gábiny Gunčíkové a Lukáše Adamce mi přišlo celkově silnější a napínavější. I když ze sebe Itcho vydal maximum, tak Sabina nad ním měla pořád velký náskok, i když nejela úplně na 100%. Paľo Habera se to snažil svým hodnocením dělat trochu napínavější, i když to podle mě od něj nepůsobilo zrovna šťastně. Největším kamenem úrazu bylo samotné vyhlášení vítěze, které moderátoři udělali totálně bez napětí a navíc stáli hodně daleko od superfinalistů. V tomto směru opravdu zlatý Leoš Mareš, který si každé vyhlášení vyloženě užíval. Podrobné hodnocení celého letošního ročníku vám společně s Merťasem přineseme na konci tohoto týdne.

DJ Vlado a Superstar 2013

[singlepic id=6478 w=420]
[singlepic id=6479 w=420]
[singlepic id=6480 w=420]

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 683
1
Anta
Reagovat

Obrovská radost, že vyhrála Sabina !!!! :)))))))

Letošní řada byla pro mě zajímavá jednoznačně kvůli třem lidem, kteří měli krásný hlas a velké charisma:
Martin Šafařík, Sabina Křováková a Jaroslav Smejkal

Tito tři způsobili, že se na letošní superstar dalo dívat a i se těšit z krásných hlasů, především krásného basu Martina, byl opravdu nepřeslechnutelný.

2
Anonymní
Reagovat

Nejhorsi superstar vsech dob. Kdyby tito soutezici zpivali v prvnich rocnicich, vypadli by v prvnich kolech. Vcelar je naprosto otresnej. Neuveritelne zpizdil pisnicku od Adele, ale i ten zbytek byl hroznej. Sabina taky nic moc. Haberovo hodnoceni vcera bylo taky zajimavy, obcas si protirecil, obcas jeho nazory vypadaly jakoby si pred finale lupl koks nebo zapalil travku. Aspon je videt, ze zpevaci nedorustaji a v dalsich radach supersral uz muze vyhrat klidne i krttek nebo vyjici pes, protoze v poslednich 10 nebo kolik jich bylo, by se naslo dost lidi, ktery by ten krtek porazil.

3
siita
Reagovat

anonmní – nesouhlasím, imho po dlouhé době SS, která objevila pár opravdu zajímavých lidí – Sabina, Šafa, Itcho, Jaro a možná i Adam, až trošku dospěje. Od dob Anety, Petra Bende a snad Davida Spilky konečně někdo, na jehož tvorbu se těším. V minulých federálních řadách nikdo takový nebyl , GG stále nemohu přijít na chuť (Sabina imho mnohem osobitější a zajímavější), Dominika Stará nějak zmizla z doslechu, tam potenciál byl.

Prosím pěkně , a ta Celeste- to bolo čo? Kdo jí to obrovské promo platí?, nějaký nesoudný tatínek nebo bohatý milenec? Za mne tedy škoda peněz.

4
Monika
Reagovat

Pro me bylo grandfinale jedna velka nuda u ktere jsem stihala jeste dalsich x veci a prenos mela vice jako kulisu. Jeden jako druhy predvedli prumerne vykony, ktere by obstali v semifinalovych kolech ci na pocatku souteze u grandfinalistu bych ocekavala sakra vyssi level. Myslim, ze ani porota tam nemela sveho viteze, a tak to i vypadalo, zadne dechberouci hodnoceni a zimomravky na ktere je clovek v GF zvykly:-))) Tezko mluvit za porotu, ale hadam, ze pro Soukupa je vitez Adam, pro Ewu Safarik a Haberovi to bylo cele uplne fuk, nezaujal ho prakticky nikdo a vcera asi fakt neco hulil, pac jeho hodnoceni bylo totalne out. Nakonec to dobre dopadlo a z tech prumernych finalistu vzesla jako vitezka nejlepsi mozna volba, pac Stefan jako vitez, to si nedokazu vubec predstavit, horsi vitez by nebyl v cele historii SS:-)))

5
Monika
Reagovat

No ale dost k soutezicim, mnohem vic mi vadil scenar takove velkolepe udalosti, ktery nebyl prilis hvezdny a nedosahoval urovne, na kterou jsme zvykly z minulych rad. Chybel mi tam spolecny song ostatnich finalistu (nemyslim tu x krat omletou hymnu), ale neco jako Viva la Vida z predposledniho rocniku plus to totalne podelali moderatori vyhlasenim vysledku. Zadne velke drama, zadne napeti, prislo mi nedustojne, aby soutezici o ktere jde predevsim stali tri metry za moderatorskym duem a jen tak mimochodem vyrkli jedno jmeno. Doufam, ze ten mamlas s kralikem uz definitivne skoncili v SS.

6
Jana
Reagovat

Tak před chvílí říkali na Markíze že Sabina dostala 60% všech došlých sms hlasů a Štefan 40%. To je hodně slušný výsledek. :)

7
Pattrick
Reagovat

siita..

Dominika Stará je už přes rok možná i déle v USA, kde buduje svoji kariéru, tam zpívá, vystupuje, atd..

8
Monika
Reagovat

6- To je docela dost. I kdyz na druhou stranu kdyby byli ze stejne zeme porazila by ho jeste vetsim rozdilem. Stefan nebyl zadnej souper:-))) To GG to mela mnohem tezsi predloni…

9
T.M.
Reagovat

Já jsem fakt rád že to vyhrála Sabina. Nakonec jí to přeju ještě víc než bych to přál Adamovi. Opravdu si to zasloužila a to nejen proto jaká je zpěvačka ale i proto jakej je to člověk. SuperStar nikdy nebyla jen o zpěvu a je vidět že sympatie rozhodly. Sabina je jednoznačně tou nejlepší vítězkou všech reality show které kdy u nás byly vysílány. Aspoň teda pro mě. Jsem z toho úplně dojatý.

10
saldo
Reagovat

siita: Nesouhlasím. V minulých létech se „imho“objevilo hodně zajímavých talentů, bez ohledu, jaká soutěž to byla. „Imho“ třeba Šmajda, Horváth, Bendik, Janečková, Chodúr a další. „Imho“ většina z nich jsou výrazné osobnosti, samozřejmě hlavně zpěvem. A letos??? „imho“ no nevím. „imho“.

11
T.M.
Reagovat

Letos mě zaujali Sabina, Adam, Martin, Jarda a Karol. Talentovaných lidí tam bylo určitě hodně. A Sabinka asi ještě někde oslavuje, díval sem se kvůli ní na Snídani s Novou a nakonec nedorazila a byl tam celou dobu jen Itcho. :-D Silně mi to připomíná situaci s GG a Adamcem akorát teď se role obrátily. A musím říct že dneska už mi Itcho překvapivě vůbec nevadil. Sice si pořád myslím že 2.místo je pro něj příliš vysoké umístění a že není natolik zajímavý zpěvák aby si ho zasloužil, objektivně měl skončit nějpozději v Top 5 a Sabina, Adam, Martin a Jarda jsou určitě všichni čtyři celkově lepší ale musím uznat že Itcho je pohodář a že se vlastně ani nedivím že na tolik lidí působil sympaticky. A klobouk dolů předtím jak statečně vzal svoje vyřazení, v tomhle by se od něj Veronika mohla učit.

12
T.M.
Reagovat

Sabina 60% a Štefan 40%? Na federální SuperStar paráda. Vždyť tolik neměl ani Chodúr který nad Šmajdou zvítězil 59%:41%. Je vidět že včera hlasovali lidi s hudebním sluchem. Itcho je v pohodě ale jako vítěz by byl fakt ostuda, takhle já si SuperStar rozhodně nepředstavuju. Ale ta Adele se mu včera oproti očekávání docela povedla. Teda refrény průměr ale sloky byly docela dobrý…..a jsem rád že jsem Sabině tenkrát prosadil tu Janis Joplin protože jak se ukázalo tak ti Scorpions které tu pro ni taky někteří chtěli,jí zase až tolik nesedli. Kdyby Sabina nedala před dvěma týdny tu Janis Joplin tak by možná ani dnes nebyla vítězka. Tak mě hřeje u srdce pocit že jsme sabině k tomu vítězství taky trošku pomohl když už sem jí hlas neposlal. Respektive Janis Joplin pomohla Sabině k vítězství.

13
T.M.
Reagovat

Včera se mi stala zvláštní věc. V 22.45 mi odečetli z mobilu 13 kč za jednu Premium sms do SuperStar a to jsem přitom včera vůbec nikomu nic neposlal. Že by nějakej vzkaz od Adama? A nebo mě okradla produkce?

14
Inna
Reagovat

12:Tome ještě jednou díky :D

15
Lada
Reagovat

Jestli ono to Tome nebude tím,že to nebral jako vyřazení;-) Myslím,že v podstatě byl rád,že nevyhrál on,ale Sabina.
Jinak všechny zdravím.Výsledek jsem očekávala a jsem za něj ráda. Mě včerejší GF moc bavilo .Nemám teď moc čas psát,vrátím se později.Snad tady ještě někdo z vás bude;-)

16
Lada
Reagovat

13 – někdy se stane,že odečítají až přesně za týden. Mě se to stalo několikrát

17
T.M.
Reagovat

Možná mi to včera odečetli protože když jsem chtěl Adamovi minulou neděli poslat ještě jednu sms tak už sem neměl dostatečnej kredit. V týdnu sem si ho nabil, tak se asi ode mě Adamovi včera poslala ta sms In Memorian i když už v tom finále nebyl. To je teda dobrý. :-D

18
Míra
Reagovat

Itcho to vyhrát nechtěl, možná i proto jeho fanoušci tolik hlasů neposílali. Byla na něm vidět ta úleva a z výhry by byl spíš smutný protože právě on si asi ze všech nejvíc uvědomoval že by to měla vyhrát Sabina. Možná tam měl být se Sabinou někdo jiný ale nic není dokonalé a ať už je to s tou Itchovou účastí v GF jakkoliv tak si určitě žádnou ostudu neudělal.

19
T.M.
Reagovat

Mě se nejvíc líbil ten duet jak se objali, to bylo hodně emotivní. Jak sem Itcha do včerejška nemusel tak se přiznám že teď si i získal mé určité sympatie ( a možná hlavně díky tomu že nevyhrál :D). Ale vážně je to fajn kluk, nemám proti němu jako člověku absolutně nic a už mi ani nevadí že se dostal do GrandFinále když to vyhrála Sabina. Všechno dobře dopadlo, připadá mi to jako pohádka se šťastným koncem.

21
Mila
Reagovat

20 – to jim preju – Nove atd.:-)) doufam, ze jim Sabina nebude panackovat tak jako jim panackoval Chodur, Gabina a dalsi :-)

22
Jai Kudo
Reagovat

21 – bude panáčkovat, to si piš. A ještě víc – Ewa říkala, jestli jsem tomu teda správně rozumněl, že do týdne vyjde vítězi CD – co to asi bude?????

23
T.M.
Reagovat

To CD co má vyjít bude výběr toho nejlepšího ze soutěže. Hele Sabina nebude panáčkovat a ať je to jak je to, já sem prostě rád že to vyhrála a myslím že by za to měl být rád každý její fanoušek.

24
Jai Kudo
Reagovat

20 – Adamec minule po GF zmizel a byl nedostupný ještě celé dopoledne, nešel na rozhovory a aktivity do TV a rádia, které měl absolvovat a nic se mu nestalo, pokud vím….takže pro Sabinu to snad taky bude OK.

25
Jai Kudo
Reagovat

23 T.M. – ten výběr už snad vyšel. křtili ho v Bontonlandu minulý týden ne? No uvidíme…..Každopádně ten první rok bude pod smlouvou a nebude moct dělat, co by chtěla. Jako každý před ní. Ewa to říkala včera dobře, jestli jste si všimli – na tom prvním CD (povinném) nezáleží, záležet bude až na tom druhým, kde už snad budou moci trochu dělat svoji muziku….

26
-bé-bé-
Reagovat

22
Scalex to písal…že kompilát z toho čo naspievala teraz…

27
T.M.
Reagovat

Sabina už je v Blesku a prý za její neúčast ve Snídani může povodeň. Říkali včera že na tom CD budou její nejlepší výkony, ono to co vyšlo je kompilace všech soutěžících tak jí to asi vydají ještě samostatně….však ona to ten rok nějak přežije, to uteče jako voda. Já jsem prostě rád že je první a rozhodně mám lepší pocit než bych měl kdyby skončila druhá. Proto nechci uvažovat pesimisticky, já věřím že ona si s tím vítězstvím poradí.

28
jab
Reagovat

25 – To byl kompilát jedna písnička od každého z TOP 12, to co teď vyjde budou Sabčiny nejlepší výkony v SS ;-)

29
Scalex
Reagovat

IMHO je to s tím CDčkem dobrý řešení. Než aby se Sabina 1-2 měsíce trápila s vydáváním CDčka, které by nebylo podle jejího gusta, tak se teď rychle vydá „debut“ sestavený z toho, co zpívala v soutěži a její skutečné první CDčko bude vyrobeno s patřičnou péčí a bude (předpokládám) převážně autorské.

Ad „nebude moct dělat, co by chtěla“ – IMHO si už i agentury uvědomují, že dělat z těch superstaristů něco jiného, než pro co byli oblíbení, je nesmysl. Takže že by je vyloženě tlačili do nějaké muziky, co by jim nesedla, to si nemyslím. Spíš bude otravné to, že budou muset vystupovat i na snobských akcích, kde o ně nebude zájem. Chodúr to kdysi popisoval, že byl na takových těch firemních večírcích, kde přišel na pódium, všichni už byli ožralí a obléhali žrautový stůl, on tam zpíval jak o život a poslouchali ho 2-3 lidé. Jinak ani většina lidí nepostřehla, že tam nějaký Chodúr byl a dozvěděli se to až za pár dní z fotek ve firemním zpravodaji.

30
-bé-bé-
Reagovat

29
milý Scalexi…potešil si ma s tým „šansonierom“ …ale ja by som dala prednosť tomu slovenskému…Hegerová mi v češtine vyhovuje a nevadí, že nespieva v rodnej reči…aj vo francúžštine by určite bola dobrá…ale ale…mne nestačia už len emócie ale potrebujem k nim aj „sprievodné slovo“

31
Prochor
Reagovat

29 – Tuhle situaci vyřeší Sabča po křovákovsku – ožere se taky a ještě víc a zpívat jí budou nakonec hosti na rautu :-)

33
-bé-bé-
Reagovat

Ste obidvaja výborní speváci a nádherní ľudia. Nechcete sa dať dokopy? Svedčalo by Vám to.
Ne, jsme tak moc stejní, že by to nefungovalo.

35
Pete
Reagovat

60% je slušná převaha, Itcho byl bez šance. Doufejme že ukážou výsledky všech kol.

36
jab
Reagovat

35 – Není to zas taková síla proti Horváthovi, který měl tuším 73 % nebo Anetiným 79 %

37
Pete
Reagovat

36: No ono to bude i tím že u Horvátha to bylo asi naposledy co chodil do SuperStar opravdu velký počet hlasů. Od Drdy už byly procenta obou grandfinalistů asi kvůli tomu že hlasovalo málo diváků vždycky hodně vyrovnané a jak už tu někdo psal tak navíc tohle je federální SuperStar a tak se dalo předpokládat že Štefan dostane víc hlasů na Slovensku. Myslím že když tohle všechno vezmeme v úvahu tak je to na holku slušný výsledek se kterým by možná porazila i Chodúra.

38
-bé-bé-
Reagovat

podľa chatu idú na Ibizu „spolem“
a Itcho túži po partnerke…vraj aké to bolo nádherné tam „stáť vo dvojici“

39
Mila
Reagovat

38 – to myslis vazne? Ze Sabinka a Itcho? to by se mi teda libilo, moc jim to spolu slusi!!

40
Katynka
Reagovat

Letošní Superstar jsem odpískala už při castinzích, naprostá nuda a šeď. To co vybrali bylo často na úkor lepších, kteří nepostoupili. Když jsem to občas přepla, tak jen proto, že mě zajímala porota, co vykládá a výkony mi byli někde. Nezaujal mě tam skoro nikdo, kromě Adama Kukačky, kterého jsem viděla v těch castinzích.

Celkově ta Superstar byla slabá, nic neříkající. Je mi líto poroty, protože ta byla to nejlepší z celé soutěže a být tato porota o rok dřív, bylo by to perfektní. Bohužel Farna se svým osobitým názorem dostala prostor až teď a nic neříkající Rolins byla v kolech, kdy se to ještě docela ohledně sledovanosti uchytilo.

A že vyhrála Křováková? Jak překvapivé, když minule vyhrál Slovák a teď Česka a je to vždy na přeskáčku, že? Nezpochybňuju hlasování, ale je divné, že každý rok vyhraje jeden národ, aby to vyšlo spravedlivě.

Pevně věřím, že od Superstar kvůli číslům sledovanosti budeme mít na dlouho pokoj. Tahle země neunese už další zpěváky, je jich tu moc. Ať se vyrojí přirozeně a ne ze soutěží. To je můj názor.

41
kata
Reagovat

Včera jsem psala o negativech letošní SS a teď pozitiva:
Letošní SS byla plná zajímavých soutěžících. Nejsympaťáci Martin a Jarda, Martin pomáhající ostatním, pan sexy hlas:-), Jarda s charismatem a chraplákem – pro mě adekvátní protivníci Sabiny ve finále. Vždycky si budu říkat, že finále ŠaSa by bylo ideál a rozhodně zajímavější než IčSa, aspoň, že dali prostor Jardovi.
Sabina osobnost, zábavná, které výhru přeju, její Joplinka byla super. Konečně vyhrála holka.
Terezka, kráska s neobyklým hlasem, má šanci jako Celeste najít si své soulové publikum.
Adam kluk s největším příbehem, doufám, že bude mít ještě nějaké dětství, starat se v 16 o rodinu je hrůza, je to velký talent.
Veronika se určitě neztratí, ale možná by se měla bát Bagová:-)
Dále byla sympatická Krystýnka, Karol…
Ičo: pro mě jeden z mála nesympaťáků letos. Hlavní, co mi vadilo, že mnoho z výše jmenovaných si zasloužili místo něj finále. Tlačenka poroty byla zřejmá i ve finále. Kvůli jeho účasti ve finále doufám, že se federální SS rozdělí. Příště by zase tlačili nějakého Čecha, co neumí frázovat a zas by se to nedalo poslouchat. oddělené ss byly bohužel lepší.

42
-bé-bé-
Reagovat

33
tam je odpoveď Itcha…sú to skor „dvojčatá“

43
T.M.
Reagovat

39: Tak to ji teda asi Itchovi budu hodně závidět. Já myslím že Itcho by Sabinu chtěl ale ona si asi jen tak někoho k tělu jinak než kamarádsky nepustí….taková holka si může vybírat. Ale kdoví, třeba se pletu.

44
dolores
Reagovat

premyslala som v noci nad Sabinou ako sa ona nadherne vysporiadala so svojou vyhrou :) ako jej to nedochadzalo. mala uplne ine reakcie ako vitazi pred nou.. je to uzasna holka a hlavne je neuveritelne ako sa jej splnil sen z detstva. ked v detskej izbe spievala pre plysaky a potom v tabore pre deti :) uz vtedy to bola hviezda :D myslim si. ze ona sa pre tento den narodila. aj som typovala, ze vyhrala nad Itchom 60:40. je to logicke. mali priblizne rovnaky pocet fans a v top3 to bolo tesne, takze po vypadnuti Kukyho a naslednej internetovej masazi o nespevakovi, antihlasy pre Itcha vyznamne posilnili Sabcine postavenie.
jej vitazstvo a druhe miesto Itcha je pre mna ten najlepsi vysledok, aky sa mohol zrodit. :)

45
siita
Reagovat

saldo: z těcho co jsi vyjmenoval, nezaujal (mě) ani jediný.

46
Prochor
Reagovat

Sabča mně zase pobavila na chatu- otázka: co si koupíš? Sabča: Kytaru a trsátko:-)

47
Vaclav
Reagovat

T.M. = dáreček s 5-ti minutovým názorem, který ještě vnucuje a to v některých případech velmi sprostě. Bylo by možné takové lidi blokovat, chodí mi sem dcera, vadí mi, když si čte názory takového „člověka“ nebo to místnímu adminovi nevadí? Gratulace Sabině k výhře, Itcho mne ve finále překvapil, zazpíval velmi slušně.

48
dolores
Reagovat

nuz, show sa skoncila a teraz zacina zivot. :)

v Extra.cz uz maju jasno ako to s nimi skonci :DD a a rady ako sa udrzat na medialnom vyslni :))))

http://www.extra.cz/5-duvodu-proc-zitra-ve-ctyri-odpoledne-budou-finaliste-superstar-pcelar-s-krovakovou-medialne-po-smrti

49
-bé-bé-
Reagovat

47
pevne verím, že vaša dcéra si vie utvoriť svoj názor sama
a
ja mám T. M. ráda i keď niektoré jeho „nevyberané“ reakcie má tiež „zraňujú“

50
blixa
Reagovat

48 : způsob myšlení těhle dementů z bulváru je věru fascinující … to mi skoro hlava nepobírá .. to je snad na zbavení svéprávnosti :D

51
Anta
Reagovat

47 Václav – jen bych chtěla podotknout, že zde na panáčkovi se za názory neblokuje.

52
Vaclav
Reagovat

Anta: nic takoveho neni ani psano mila damo:) nikoliv za názor, ale za hulvatstvi a sprostotu!

53
dolores
Reagovat

50 -ahoj blixa, vcera si mi chybal ..;)

54
blixa
Reagovat

53 dolores : no jo, já včera koukal na TV jinde , tak jsem nebyl na netu. Taky jste mi chyběli ;-)

55
blixa
Reagovat

53 dolores : jinak pro mě zatím nejhezčí GF za celou dobu SS. Nikdy se mi nestalo, že bych měl takhle rád oba finalisty. A dopadlo to optimálně, Sabča to vítězství coby marťan přežije lépe a taky má víc času. Štefan už má přeci jen rozjeté věci, pro něj by to bylo víc za trest. Jo, všimla sis Kuka v hledišti ? :D :D

56
Jai Kudo
Reagovat

Tak nám ta Superstar pěkně skončila …..:) Alespoň jeden z dvojice ŠaSa uspěl. Sabina a Šafa byli pro mě jediní dva účasntíci, kteří měli alespoň jakési charisma a muzikantské cítění. Musím souhlasit s tím, že to bylo asi nejslabší GF v historii. Ale přeji Sabině, aby se jí pokud možno dařilo dělat dobrou muziku podle svého gusta. Sabina není ani tak dobrá zpěvačka, ale je „zajímavá“ zpěvačka a to je někdy víc….. Na rozdíl třeba od Veroniky, která to má obráceně…..

Nechodím na Panáčka pořád. Jako tak trochu hudební maniak jsem tady vlastně jen v období SS a nyní tady už budu vyskytovat asi jen vyjímečně. Jsem rád, že jsem tu potkal několik spřízněných GG-fans ale i několik dalších slušných diskutujících, i když GG zrovna nemusí. Slušní lidé se vždycky domluví. Jsem rád, že jsem se mohl díky Panáčkovi osobně potkat a pokecat si s DJ Vladem na křtu CD GG. A docela rád bych se osobně setkal i s několika dalšími. Třeba k tomu někdy dojde.
A nakonec ještě k těm, kteří na Panáčkovi šířili zlobu, nenávist a pomluvy. Všechny ty negativní vibrace, které ze sebe šíříte, se vám dřív nebo později vrátí, nepochybujte o tom…. Až k tomu dojde, vzpomeňte si kolik negativní energie jste ze sebe vyslali a modlete se, aby se vám nevrátila plné síle zpět… !
Těm, kdo to vydrželi číst až sem, děkuji za trpělivost a možná někdy – nashle….

A neodpustím si malý „dárek“ pro všechny….:D (Zrozena z moří, hudba GG, text M. Šmajda)
http://www.youtube.com/watch?v=Xma___tIVDA&feature=youtu.be

57
Anta
Reagovat

52 Václav – vulgární příspěvky admini mazali, neblokovali a T.M. ve většině případů píše slušně.

58
-bé-bé-
Reagovat

55
ja som si všimla…snažil sa byť nad vecou…

59
DJ Vlado
Reagovat

První část rekapu (tzn. hodnocení všech vystoupení Sabiny a Štefana) přidána :-) Postupně ještě doplním o hodnocení vystoupení hostů a celkové shrnutí :-)

60
DJ Vlado
Reagovat

A na konci rekapu chystám i malé překvapení :-)

61
KaMo
Reagovat

Včera povedené GF, nenudila jsem se ani minutu. Itcho mě mile překvapil, zpíval jak o život, že jsem mu dokonce i malé intonační nedostatkya chyby ve frázování ráda odpustila. A začal mi být moc sympatický.

Sabinino vítězství bylo mým tajným přáním, čili s výsledkem letošní SS jsem vlastně max. spokojená, ač mým původním přáním bylo GF SAŠa.

62
-bé-bé-
Reagovat

56
Jai Kudo
som rada, že si ma tiež spomenul v článku…a sa teším zoznámeniu s tebou…ak sa GG objaví v Amfíku Bukovina, prídem tam a snáď sa aj zoznámime..
ja nepozerám telku a nechodím inde ani hudebne…takže sa nezoznámime
Ať se ti daří a ochraňuj GG, keď to potrebuje…niekedy človek pre samotnú ochranu už nemá enegiu naviac…a to by bolo škoda…GG potrebuje spievať „vlastnými slovami“

63
Mila
Reagovat

54 – blixo, taky jsi mi chybel..:-) a co rikas Sabince? Nepripadala Ti smutna? Mozna si uvedomila, co vlastne zpusobila a ze vyhrou SS konci veskera legrace :-)

64
Anta
Reagovat

56 Jai Kudo – díky za dárek :-) Jsem taky ráda, že zde byl někdo z fans GG a případně podal nějaké info, i když na její fb i fansite taky chodím. Tak třeba se setkáme na Létě (pokud zrealizuji) a nebo někdy u další pěvecké soutěže :))

65
blixa
Reagovat

63 Mila : ahooj, no byla trochu přešlá mrazem. Ona to musí být neskutečná směsice pocitů, kladných záporných, ale ona je silná marťanka, ona se brzo vzpamatuje ! ;-)

66
irena
Reagovat

55-blixa-měla jsem to podobně, oba finalisté mi byli milí a i když jsem moc fandila Sabině, i toho Itcha bych jako vítěze přežila (když už to nemohl být Šafa). Dopadlo to jak mělo, a já už se těším na další hudební počiny finalistů, tedy v mém případě hlavně Martina. Já se snažím své favority sledovat i nadále, a letos na Létě plném hvězd budou k mé radosti všichni (i když nevím jestli se mi podaří to všecko stihnout. Bude GG se Šafou, Miro Šmajda, Petr Ševčík, Ondra Ruml-prostě to budu mít kompletní :)

67
DJ Vlado
Reagovat

Hodnocení hostů přidána :-) a tím překvapením nemám na mysli tu Dianu Vickers :-)

68
Mila
Reagovat

67 – Vlado, ja si nemuzu pomoct, mne se proste pisnicka Celeste nijak zvlast nelibila.. zato Jaro a jeho Nevermind.. tak to je jine kafčo a ač jsem si ji poustela uz nesčetněkrát, pořád se mi nezprotivila. A pod kuzi se mi dostala asi po druhem vyslechnuti…. :-)

69
DJ Vlado
Reagovat

68 – Celeste má v repertoáru i lepší kousky než Run Run Run, vždyť to i píšu v rekapu, ale jako celek mě její vystoupení bavilo, i když spíš díky tomu, jak přirozeně působí na pódiu :-)

70
T.M.
Reagovat

Jaro byl super ale já se pořád nemůžu vzpamatovat ze Sabiny. Její reakce po vyhlášení byly úžasný a roztomilý. Ať už vyhraje v budoucnosti kdokoliv tak sem si jistej že tuhletu naši vítězku už stejně nikdy nikdo nepřekoná. A tím nemyslím po stránce nějaký techniky zpěvu ale po stránce lidský a po stránce uvěřitelnosti a sympatičnosti protože to je pro SuperStar daleko důležitější. Já si stojím za tím že Sabina je lepší a větší SuperStar než Langerová a to nejen proto že má její titul větší hodnotu vzhledem k tomu že Langerová vyhrála jen českou SuperStar a Sabina celou československou ale i proto že má Sabina daleko větší charisma. Původně sem chtěl Adama a jeho vítězství by bylo taky super ale nakonec bych větší happy end než vítězství Sabiny ani sám nevymyslel. Sabina je ten nejlepší vítěz na světě, nikdo na ni nikde nemá. Ani v Americe a nikde prostě. Sabina má v sobě něco co nikdo jiný nemá. Je to prostě SuperStar.

71
-bé-bé-
Reagovat

Vlado
a kde to prekvapenie máš?
je to foto s Terezkou???

72
dolores
Reagovat

55 -blixa, ano vsimla som si ho :)) aj som to myslim tu komentovala ..ale nebol si tu, tak to nemal kto zakontrovat :D
a GF aj pre mna uplne nejlepsie zo vsetkych ake tu boli. myslim, ze som nemala radsej ziadnych finalistov takto pospolu v celej historii SS ako ich dvoch. konecne aspon na zaver tejto show to malo glanz a noblesu, hodnu Nunezovych slovenskych zivakov. :)
co je dolezite, Itcho bol Sabine dostojny super a ako spevak sa zase posunul o dalsi level vyssie. paci sa mi ako to Habera ocenil ! jab tu vo vedlajsej diskusii velmi spravne vystihol Itcha : energia, bojovnost, srdce ..to su jeho dominancie, ktore mi napovedaju,ze o nom este urcite budeme pocut ;)

73
DJ Vlado
Reagovat

71 – Jak praví klasik „My nesmíme ani naznačovat“ aneb jak praví jeden bývalý superstárista „Já jsem teď takový záhadný chlapec“ :-)

74
dolores
Reagovat

29 -to vitam, to sa malo robit vzdy. radsej kompilaciu z vystupeni v SS ktore na ludi zaposobili (sledovanost na nete tomu vzdy napovedala) ako potom nejaka bezfarebna prvotina, ani ryba, ani rak ..
si spominam ako blazni sme napalovali CD z vystupeni 1.SHS :D ak by vtedy okamzite vydali taketo albumy aspon prvych troch, mali by ine zarobky ako potom na ich prvych vlastnych CDckach :))

75
blixa
Reagovat

68 : ona není Celeste kdoví jaká živá performerka, docela mi připomíná (i když ne žánrem) Lanu Del Rey. Obě jsou spíš skladatelky a studiové zpěvačky, živý zpěv nic moc ( i když Lana se lepší). Celeste taky pokud vím studuje v USA skladbu a ne zpěv ;-). Ale snaží se holka, ono se to časem poddá i na živo, snad :D.

76
dolores
Reagovat

maj sa Jai Kudo, rada som ta poznala :) fandis GG bez fanatizmu a to sa ceni :)

tiez sa postupne odstrihnem, nezvyknem tu chodit mimo sutaze

77
Monika
Reagovat

Hmm, tak Adamovi Habera nadrzoval Stefana spravne ocenil:-))) Holt, kazdy vidi, co chce videt.

78
blixa
Reagovat

76 dolores : ještě neutíkej ;-)

79
dolores
Reagovat

mne sa nahodou Celeste celkom pacila. piesen poznam, hra sa u nas neustale, (aj mi uz lezie na nervy) a nato ze isla nazivo s pohybom, dala to pekne. som necakala, je to posun od jej biednych vystupeni v sutazi :)

78 -este teraz nie, este stale je nejaka motivacia .. ale postupne sa vyparim ;)

80
DJ Vlado
Reagovat

79 – Dolly, přečti si mé nově přidané shrnutí a hlavně odstavec věnovaný Itchovi, ten tě jistě překvapí :-)

81
T.M.
Reagovat

Mě se včerejší GrandFinále líbilo paradoxně víc než finále GG a LA. GG a LA jsou oba bezpochyby technicky lepší zpěváci ale jinak ani jeden z nich nebyl můj hlavní favorit takže sem to tenkrát až tolik neprožíval a bylo mi víceméně jedno kdo vyhraje. Včera to bylo něco úplně jiného a ani ten Itcho mi tam nakonec už nevadil. Vlastně snad poprvé za celou historii SuperStar se stalo to že z poslední dvojice vyhrál ten komu sem to přál více. Většinou ten komu sem nejvíc fandil došel na 2.místo a tam skončil, tentokrát došel na 2.místo ten co mě štval ( i když ne nejvíc protože Veronika mě štvala víc ). A za odměnu to vyhrála moje favoritka. Asi už nikdy s žádným vítězem takhle spokojený nebudu.

82
dolores
Reagovat

80 -ok, povodne som nemala vobec v plane citat tvoj rekap, ako si ma vytocil tym svojim nocnym zachvatom malomyselnosti. :// hoci je to slaba naplast na moje ranene city, ale aspon nejaka :))

btw. k tej poznamke v zavere : veris tomu, ze su aj citatelia, na ktorych neposobilo stastne hodnotenie Ewy a Ondreja ? ;)

83
T.M.
Reagovat

Já myslím že Habera řekl za vítěze Itcha opravdu jen proto aby to bylo pestřejší a aby to Itchovi nebylo líto. Kdyby měl skutečně rozhodnout o vítězi tak by myslím taky upřednostnil Sabinu.

84
dolores
Reagovat

83 – pouzijem Monikine slova

Holt, kazdy vidi, co chce videt.

platia pre kazdeho z nas :)

86
DJ Vlado
Reagovat

83 – tomu samozřejmě věřím, čtenáři jsou různí :-) ale myslel jsem, že moje vstřícné gesto oceníš víc :-(

btw. ten poslední odstavec jsem obohatil o hodnocení samotného vyhlášení, které moderátoři totálně posrali :-)

87
T.M.
Reagovat

S tím vyhlášením souhlasím, stáli od soutěžících dost daleko. Měli jít k nim a jak se vždycky dotkli vyřazeného tak tentokrát se měli dotknout vítěze. Bylo by to ještě napínavější ale co už. Na druhou stranu zase lepší když je to takhle a vyhrála Sabina než kdyby to bylo napínavější a pak by to nakonec vyhrál Itcho. :D

88
blixa
Reagovat

85 : no visela na Štefanovi hezky :D Teď jen jestli kvůli stabilitě nebo i z jiného důvodu ;-) :D

90
blixa
Reagovat

Mě to vyhlášení vůbec nevadilo. Vzhledem k situaci nemělo smysl z toho dělat drama. Nesrovnatelně víc mě sral ten product placement to probíhal potom :(

91
dolores
Reagovat

„Itcho – V japonskej mytológii to znamená Pán času“

zaujimavy rozhovor. v zavere ako by som citala teba bebe a nie Itcha ;)

http://www.obcasnecas.ukf.sk/2013/05/neustale-meskajuci-%E2%80%9Epan-casu%E2%80%9C/

92
DJ Vlado
Reagovat

Tak na to překvapení si z technických důvodů musíte ještě počkat :-) Díky za pochopení :-)

93
blixa
Reagovat

Ještě k tomu duetu. Všichni jásají, jak v něm Sabča Štefana přezpívala. No jo, přezpívala, ale já myslím že to byl Štefanův dárek pro ni. On věděl že na ten part nemá, že naopak Sabina bude výborná, že ty výšky jsou pro něj ne na hraně ale za hranou, ale přesto to dal jak mohl a umožnil Sabče vyniknout. Štefan prostě včera nebojoval o vítězství, ale chtěl, aby to bylo nakonec dobré a dal tomu maximum. Je to velmi noblesní člověk, víc takových ;-)

94
blixa
Reagovat

91 : tak to je úžasná sebedefinice, to nemá chybu ! ;-) :D

95
Lucas
Reagovat

90 – přesně, to byla hrůza :/ já bych to utnul po tom, co Sabina vyhrála, maximálně by ještě třeba zazpívala a konec a ne ten hnus, co byl pak :D

96
gabi
Reagovat

na Markize tento tyzden cca od 18 hod. bezi Bez servitky s finalistami superstar, momentalne vari Veronika

97
Lucas
Reagovat

gabi – to se asi pak nebude dát někde zhlédnout, co?

98
Bez servítky
Reagovat

právě běží tento týden na markíze – dnes vaří Veronika, pak Itcho, Sabina, Kuky a Terezka, všichni u sebe doma. Je milé s nimi být ještě o týden dýl :-)

99
irena
Reagovat

Tak pro zájemce program LPH:

Předběžný program – bude ještě doplněn a upřesněn

2. 7. Vernisáž výstavy „Léto plné hvězd“
11. 7. Gabriela Gunčíková, host Martin Šafařík
18. 7. Dita Hořínková a Filip Antonio, host – bude upřesněno
25. 7. Kamila Nývltová
1. 8. Miro Šmajda s kapelou
8. 8. Jan Kříž a Marie Blahynková
15. 8. Petr Ševčík, hosté – bude upřesněno
20. 8. Ondřej Ruml, host Tomáš Trapl
22. 8. Markéta Procházková a Tomáš Savka s živou kapelou, závěrečný koncert

100
Pavlina
Reagovat

98 – dá se to někde vidět? Popřípadě mohl by nám to někdo ze Slovenska stáhnout?

101
přiznivec.obecny
Reagovat

Tahle Superstar byla plná zvratů. Na čem by se měla produkce opravdu zamyslet, je kladení většího důrazu na hudbu jako takovou, resp. kvalitní a vhodné výběry(lidmi, co tomu rozumí – raději je najmout) také oslovit nějakého hlasového poradce po čas SS. Nevím, kolik tohle všechno stojí, ale když se zvedne úroveň, zvednou se i zisky a hlavně se nestane to, že někdo hodně talentovaný může předčasně vypadnout. Není účelem nacházet na interpretech chyby, ale naopak jejich přednosti, aby to bavilo diváky, povzbuzovalo zpěváky. Pro mě je nejzajímavější Jarda za všech ročníků a tím je pro mě tahle SS zásadní. Potom se mi ještě líbí Sabina, Martin a jsem zvědavá na Kristýnu.
Co je taky dost charakteristické pro tuhle SS, je to, že tam bylo, podle mě, nejvíc sympaťáků a sympaťaček. Fajn děcka…

102
Anta
Reagovat

Nechápu, proč vítěze superstár hned druhý den ráno nutí do snídaně s novou, když je vcelku jasné, že nastává velká radost a tomu odpovídající veselení se většinou až do rána ??? !!!! :-))))

To se pak nesmí divit, že jeden pak nemusí vůbec dorazit, ať už jsou pak důvody jakékoliv :-)))

V pohodě by to měli jedině s vítězem, který ještě není plnoletý, tedy jen předpoklad :-)

103
Anonymní
Reagovat

porad bez servitky bude ke stahnuti na slovenskem ulozto.sk -vzdy nasledujici den po premiere.-

104
Pavlina
Reagovat

102 – ona to nestihla kvůli slavení, ale kvůli povodním. Což by znamenalo, že Sabča ani Itcho už ve vile tu poslední noc nebyli.

105
saldo
Reagovat

Samozřejmě, že na jednom z prvních míst jsem mohl uvést GG a nakonec i Adamec by letošňáky převálcoval skoro všechny. A to jsem neuvedl tu hezkou polocigánečku z Brna, která tak uhranula DJ Vlada. A za tu přemíru imha se omlouvám, ale já fakt tyhle rádoby cool zkratky nemám rád.

106
gabi
Reagovat

97 Lucas bude to na voyo, ale vzdy o 4:00 rano opakuju kazdy predchadzajuci diel a ide to live na stranke markizy

107
BarBora
Reagovat

93 blixa – krásne si to napísal. Myslím, že málokto si to uvedomil (spomínam si len na dolores). Radšej kritizovali.

108
DJ Vlado
Reagovat

Překvapení máte v článku :-)

109
Anta
Reagovat

108 DJ Vlado – se Sabčou máš moc hezkou fotku :)))

110
cedarin
Reagovat

108 DJ – chtěl jsem napsat to samé, co Anta. Tak to máš alespoň potvrzené :-)))

111
DJ Vlado
Reagovat

109 – Díky :-) jj. ta se Sabčou se povedla nejvíc :-)

112
Anta
Reagovat

110 cedarin – já bych napsala, že i se Šafou, ale tu bych si představovala s někým jiným :-)))

113
cedarin
Reagovat

112 Anta -a že to uhádnu? :D

114
Sidney
Reagovat

Moje hodnocení letošní SS :

Srovnejte si včerejší výkony československé superstar 2013 s českou superstar 2011 v live!!! vystoupení z minulého týdne, které se bude vysílat na Silvestra. I když zvuk nic moc, k tomu není třeba dalšího komentáře…

Amen.

http://www.youtube.com/watch?v=uvCEqLhnf2c

115
T.M.
Reagovat

Super fotky. :-)

116
blixa
Reagovat

Je zajímavé, jak dokonale má Vlado natrénovaný „poker face“. Všechny tři jeho obličeje jak přes kopírák :D Nejsou to fotomontáže ? Digitální technika dokáže zázraky :D Sabča se v reálu tulí ke Štefanovi a tumáščertekropáč, DJ Vlado ! :D

117
DJ Vlado
Reagovat

116 – Můžu tě ujistit, že fotomontáže to opravdu nejsou :-D

118
Anta
Reagovat

113 cedarin – :D :D to není žádná hádanka :-))

119
blixa
Reagovat

117 : já vím, dělám si srandu. Ale ten výraz máš fakt dokonalej :D

120
Monika
Reagovat

114 – Nadhera, neco tak uzasneho jsem dlouho nevidela a neslysela. Konecne ji nekdo napsal skvelej song a zacala se prezentovat vlastni tvorbou. Hodne ocenuji ty pohyby, skoda, ze tam neni jeste tyc, pak by to bylo dokonaly. Doufam, ze i svet pochopi, jak skvela hvezda se tu zrodila.

121
cedarin
Reagovat

118 Anta – já jen náhodou, kdyby snad někdo tápal :-)))

122
Anonymní
Reagovat
123
Anta
Reagovat

121 cedarin – tápajících tady myslím moc není :-))))

124
Sidney
Reagovat

120 odhaduji vás se Sabinou na stejný IQ, abych to nepřehnal asi tak 80, že?

125
cedarin
Reagovat

123 Anta – nikdo nevíš, kdo zabloudí :-)))

126
Anta
Reagovat

125 cedarin – že by ? :-)))

127
přiznivec.obecny
Reagovat

122 Nádherná a ta nejlepší tečka SS.

128
Anta
Reagovat

127 přiznivec.obecny – napadlo mě to samé, že to bylo důstojné zakončení SS.

129
-bé-bé-
Reagovat

91
REŠPEKT!!!
dokonca tam použil aj úvodzovky….ďakujem dolly (mám myslenie vo Vodnárovi)

130
přiznivec.obecny
Reagovat

128 Anto, ahoj. Důstojné mi přijde málo. Já se neunáhluju v tý nádhernosti. Když vidím komenty na tohle vystoupení, nebo jeho song, to jsou silné a kladné odezvy. Důstojné je málo ;)
Kolegyně přišla do práce za mnou a hned po pozdravu uznale pokyvovala hlavou a řekla, že by z něj něco mohlo být, že je hodně super. Druhá si ho nestihla ještě pustit doma, tak jsem ji pustila mp3 a nakláněla hlavu k bedýnkám s poznámkami, že ten hlas je opravdu zvláštní a krásný. Bylo vidět, že se jí moc líbí.

131
-bé-bé-
Reagovat

93
blixa…jejejeje…v druhom vlákne som to písala…jedna z vlastností „červenej“ = LÁSKA SCHOPNÁ OBETÍ

132
Motýlek
Reagovat

DJji – moc pěkné fotky… :-)

be-be – já nemám ráda červenou…. vypovídá to něco o mně? :-) /jedině na jahodě/

133
Anta
Reagovat

130 přiznivec.obecny – no, je to málo :-)))
Když přijdeš v deštivým šedým ránu do práce a pustíš si tento singl, tak vše pak vypadá tak nějak líp :)

134
přiznivec.obecny
Reagovat

133 No ten déšť mě pár teček..! Kdy tohle období mokra temna skončí? Ale už se to trošku trhá, tak snad to bude lepší.

135
-bé-bé-
Reagovat

132
určite to o tebe niečo vypovídá…možno máš zlú skúsenosť s jej „odvrátenou“ stranou

136
přiznivec.obecny
Reagovat

133 Jedna kolegyně tvrdí, že tenhle týden se počasí hodně zlepší, protože má dovolenou. Nezbývá mi, než ji věřit :-)))

137
Anta
Reagovat

136 přiznivec.obecny – a kam odlétá ? :-))

138
přiznivec.obecny
Reagovat

137 Odjíždí na kole po Čechách, takže mělo by to s tím počasím klapnout u nás :-))))

139
-bé-bé-
Reagovat

duet, blixa, dolores
farba zelená…som si všimla, že ju na sebe mala Sabinka…ako opak A DOPLNOK červenej je o PRIESTORE…a to sa tam presne stalo (dal jej priestor…ako spomínal Soukup, že svoj „názor vyřvala“…pokiaľ nám ten priestor dá milujúci človek,,,(boj skončil)

140
T.M.
Reagovat

Když o tom tak přemýšlím tak Cry Baby bylo super ale mě se včera asi Sabina nejvíc líbila v tý písni od Ashlee Simpson, hlavně jak tam vždycky napálila ty refrény tak to byl perfektní nářez a podle mě jí to dokonale sedlo. A zajímalo by mě jak to bylo s tou flaškou na začátku, jestli ji Itchovi fakt o hlavu rozbila a nebo to bylo jen na efekt. Asi to bylo pro mě nejlepší vystoupení večera i když duet se mi taky hodně líbil. Ten ale nemůžu nikde na netu najít, ani Scalex ho tam nemá.

142
Mila
Reagovat

dolores,diky za 91 – to je uzasny rozhovor..
..
a asi jsi mela pravdu s duvodem zadumcivosti Sabiny..
mam dnes takovy pocit jako po krasnem filmu, ktery ma otevreny konec.. a muzu si domyslet, jak to asi dopadne..
v kazdem pripade tohle byla pro mne nejhezci Superstar, s nejpohodovejsim GF a ikdyz treba pevecke vykony nebyly bez chybicek, melo to takovou atmosferu, jakou jsem uz dlouho nezazila.. a ktera v dnesni uspechane dobe pusobi jako pohlazeni..

144
T.M.
Reagovat

142: Vystihla si to úplně přesně a líp bych to nenapsal, lepší GF ještě nebylo. Až mě mrzí že už to skončilo, mě snad nakonec i ten Itcho ještě bude chybět. :-D

145
T.M.
Reagovat

Nedělní večery teď budou hodně prázdný.

146
dolores
Reagovat

93, 107

blixa, ano presne tak som to videla vcera (v minulom vlakne je to 268,285). potom prirodzene prisiel protiargument … :)

ten Nate ma vyslovene zensky alt, pricom Itcho isiel vyslovene na doraz. na take nieco by sa len tak hocikto neodhodlal. musel vediet, ze je to pre neho na doraz. a ked spolu nacvicovali, musela to pocut aj ona. zaujimalo by ma, ci ho nato upozornovala. spolocnu cast daval o oktavu nizsie, bolo to ok, ale ked vyspievavali tie vysoke samostatne casti uz isiel zase o oktavu vyssie, tak ako Sabca. lenze on totalne na doraz. potom z tejto tretej solo casti presiel pekne plynule do nizsej efeknej polohy. stale si ten duet prehravam a hrozne ma bavi :)

myslim, ze LA by toto pre Gabinu neurobil ;)

147
dolores
Reagovat

142 -Mila, aj ja myslim, ze to ma stale otvoreny koniec. aj ked pisal dnes na chatel, ze sa k sebe nehodia, lebo su rovnaki.
ale idu spolu na Ibizu… :)

nakoniec asi toto bude pribeh tejto RS :)

144 -Tome, statocne si s nim bojoval, to ti poviem :DD

149
-bé-bé-
Reagovat

dolores…
tiež sa mi ten duet páči…on tam má pre mňa zaujímavejší hlas ako v originále…

to neviem či by to LA pre Gábinu urobil…ale ona pre neho určite nie…v tom čase mala 17 a videla len seba…i v medailóniku o ňom…sa ho pýtala na seba…aká je? a nič pekné o ňom nepovedala…viem, že si to tiež niekto v tejto diskusii všimol ale jeho hlas zanikol

150
dolores
Reagovat

Vlado, naj fotka so Sabinou. ona tam akoby tvoja stara znama :)) pozeram , ze svojou muznou hrudou, mozes konkurovat Itchovi. :))) ;)

152
Monika
Reagovat

:-))) Lukas by to pro Sabu neudelal, marja, co jako Stefan udelal pro Sabu? Ze nezvladnul duet, no jasne, on to schvalne zazpival blbe, protoze vubec nechtel vyhrat. Vsak co s vyhrou ze jo:-))) Kam na to chodite:-))))

153
Mila
Reagovat

147 – dolores, jestli mezi nimi neco pekneho vznika, tak jsem jen rada, ze do toho nezasahl bulvar. Je to jejich vztah, jejich vec a ja jim moc drzim palce, at uz to s nimi dopadne jakkoli. A neodpustim si poznamku – ten odkaz, ktery si davala v 85 kde ji drzi v naruci, tak tam byl Itcho roztomile majetnicky a jak vyhrozoval novinarum, jak ji nesmeji fotit mi taky hodne vymluvne :-)
a mas pravdu i v tom, ze ten duet je kouzelny a tvoji teorii o tom, ze do toho sel kvuli ni, naprosto sdílím…

154
BarBora
Reagovat

146 dolores – tiež si to rada púšťam, ja mám takéto situácie rada, v takých chvíľach je človek najkrajší, aj keď nie dokonalý.

155
Anonymní
Reagovat

148 – co se divis? :D taky bys tak oslavoval.. kdyby te pustili po 3 mesicich z blazince :D

156
dolores
Reagovat

148 – a cudujes sa mu ? :)) ale ze dokazal nespat celu noc a rano v snidani bol celkom v pohode :D sice som zapla neskor, ale vyzeral tam akoby spal 10 hodin :)))

inak hrozne ma bavi ten slovnik Blesku, hlavne tie poznamky pod fotkami v galerii :D

no a Farna se nadlabala gulase … LOL

157
-bé-bé-
Reagovat

kde si mám pozrieť to Snídani s Novou?

158
dolores
Reagovat

149 -bebe, ano ma tam neuveritelne podmanivy hlas, aj ked technicky nedokonaly.

153 – Mila, to si ho este nevidela v tom dennicku, co som minule domyslavo naznacovala :))) a ju detto

a bulvar sa toho chyti, to si pis… a uz aj pozeram na aktualitach :D
najlepsi bude Blesk v titulku : Farna na ocet …:D

159
Mila
Reagovat

158 – a kde ses dozvedela, ze spolu jedou na Ibizu? ja to nikde nenasla..

160
Pavlína
Reagovat

151 – to už podle mě ale fakt vaří dost z vody. Já je teda vidím spíš jako sourozence. Sám Itcho řekl, že jsou až moc stejní na to, aby byli pár. Každopádně je to jejich věc (nebo Itchova s Ewou) a až čas ukáže, jestli tam něco bylo nebo to byl jen nafouknutý balón (což si myslím)

161
DJ Vlado
Reagovat

Na základě pozitivních ohlasů především na fotku se Sabčou jsem se právě rozhodl, že tahle fotka bude profilovkou závěrečného shrnutí, které vám s Merťasem nabídneme v pátek :-)

150 – Dolly, já myslím, že v „mužnosti“ Itcha hravě překonám, jelikož u mě se to netýká jen hrudi :-D
Jinak už jsem tady kdysi psal, tak z každého z Top 4 kluků mám něco: z Itcha mám „mužnou“ hruď (a když se pár dní neholím, tak i vousy), jsem při těle jako Adam, brýle a bradku mám jako Jarda a vkus na holky mám stejný jako Šafa :-D

162
-bé-bé-
Reagovat

159
v tom chatu rannom…mila, ja somto nevnímala majetnícky ale ochranársky…už má skúsenosť s bulvárom a ich fotkami „klína“…ale ona bola taká odovzdaná, plná důvery…

163
-bé-bé-
Reagovat

161
a čo je tvoje vlastné? nenapodobiteľné…ale čo možno majú aj iní?

164
-bé-bé-
Reagovat

a čo ten klobúk..to je tvoje image?

165
Mila
Reagovat

161 – a kromě jiného máš smysl pro humor, sebeironii a nadsázku a toho není zrovna každý chlap schopen :-)takze i proto si Te vážím a moc děkuji za rekapy, se kterými většinou souhlasím (pokud se nenecháš příliš unést svou momentální „zahledenosti“ do nekteré půvabné finalistky

166
DJ Vlado
Reagovat

163 – Tak určitě ty klobouky, moc chlapů už je dneska nenosí :-) Ale je to můj sen, že se klobouky jednou vrátí do módy a bude to běžná součást každého pravého muže :-)

167
-bé-bé-
Reagovat

klobúky nosí aj Jakubisko…a jeden starší český herec…ten je úplne holohlavý…ale nepamatam si meno…hrával negatíne postavy

168
cedarin
Reagovat

Teda holky, na čem vy jedete, to by mě zajímalo. Zprzněný duet si pouštíte dokola a Sabině s íčkem tu už chystáte pomalu veselku. :-))))

169
DJ Vlado
Reagovat

165 – Díky za kompliment :-) A mou slabost pro půvabné finalistky už považuju za koření soutěže a myslím, že už to ke mně tak nějak patří stejně jako třeba k Merťasovi pravopisné chyby :-D Je to ode mě vlastně i takové vyjádření toho, že jsem pořád jeden z vás, což na mně ocenil i Honzad :-)

170
dolores
Reagovat

z toho dennicku.
bolo to este po top4.
najprv hovoril pred kamerou Adam sam o svojich vystupeniach (to vzdy v dennickoch rozoberali po kazdom kole). potom redaktor zavolal Itcha, aby zhodnotili ich spolocny song. ked dokoncili, Adam chcel odist, ale Itcho ho prosil, aby zostal, ze on je unaveny,(mal slnecne okuliare) ze aby tam bol s nim a doplnal ho. vsetko to bolo v takej humornej letargickej atmosfere. (z Itchovej strany, Adam bol vaznejsi). ku koncu uz Itcho nemal nervy (stale od nich ten redaktor nieco chcel) …a povedal, ze je priserne hladny, ze nevladze rozpravat a bolo mu to poznat podla hlasu… ze uz chce rychlo skoncit. uz aj vstaval, ked … zrazu sa tam zjavila Sabina, chytila ho za plece… Adam vstal a odisiel, Sabca si sadla na jeho miesto ale Itcho akoby dostal druhy dych, bolo vidno ako sa jej potesil a zrazu uz nebol hladny?!!! :DD povedal, ze tam s nou zostane lebo ju chce pocut ako sa ona zhodnoti. cely cas sa na nu krasne dival ako hovori asi 10 minut, a sem tam ju doplnil. pricom sa obcas nenapadne dotkli. potom prisiel Martin vystriedat Itcha, a ked ten vstal, pohladil Sabine koleno.. (mala vylozene nohy na jeho stolicke)
ked potom rozpravali Sabca s Martinom, cakala som ze to bude podobne, ze Sabca je taky pritulny typ, ale nie zrazu sa tie signaly stratili :D

171
jab
Reagovat

166 – Náhodou i v SS už se objevila první vlaštovka možné nové kloboukové éry – Karol :-)

172
DJ Vlado
Reagovat

167 – Asi myslíš Přeučila :-) On a Jakubisko jsou už přece jen starší pánové, ale já sním o tom, kdy klobouky začnou nosit i muži mého věku :-D

173
dolores
Reagovat

161 -musis uznat, ze toto boli skveli finalisti :D z kazdeho nieco mas… keby si mal talent, tak to vyhras :DD

a klobuky by som aj ja privitala s5, aj damske, nielen panske ;)

174
DJ Vlado
Reagovat

171 – Vidíš, na toho jsem zapomněl, že vlastně nosí klobouk, takže další finalista, se kterým mám něco společného :-) Takže z mužské části finálové Top 12 už chybí jen Daniel a s tím mám společné to, že jsem dlouho dělal španělštinu :-)

175
dolores
Reagovat

boze, to je hrozne s tymi povodnami u vas … :(( aj u nas to zacina, Dunaj stupa, stupa a stupa …

176
dolores
Reagovat

168- veselku este zatial nie :))) ale musis uznat, ze Sabina pri Itchovi doslova rozkvitla :))) tie oci jej zacali ziarit este asi o 100 luxov silnejsie :))

ano na tom duete ficime, ale ja dost brutalne aj na Dance With Somebody

177
cedarin
Reagovat

176 doleres, vzhledem k tomu, že ten duet v originále miluju, tak to z finále si už nikdy nepustím, to mi teda věř. Možná, že tam mezi nima byla pohoda, ale duet hodně špatnej. A víc se k tomu nechci vyjadřovat, asi víš proč :-))))

Dolores, z vážnějšího soudku. Dunaj v bavorském Pasově je téměř na 500 letém rekordu. Vím, že Bratislava i Budapešť čekají záplavy, tak hodně štěstí. Nás dnes vyhnali z kanceláře, že se mají uzavírat mosty. Někteří kolegové mají docela problémy, žádná radost! Přeju, ať to u vás takové není.

178
Monika
Reagovat

Stefanovi kazi image zlute zuby, fuj, jestli neco u chlapa nesnasim tak to je zanedbanej chrup:-)))

179
-bé-bé-
Reagovat

dolores
chcem sa a spýtať…čo sa stalo na začiatku, pred prvým refrénom v Adele? akoby tam Itcho zakopol…

ale ja už si teraz ani neviem vybrať…mňa už baví aj Paradise a Adele veľmi

180
-bé-bé-
Reagovat

Adele je presne ako spomenul i Scalex…jednoducho som zabudla na Adele, ba i na Aničku s Luckou…
to samé pri Impossible…

181
-bé-bé-
Reagovat

záplavy…to sa vylieva krv tejto Zeme

182
blixa
Reagovat

168 : já si taky pouštím „zprzněný“ duet i když nejsem holka a jedu v kvalitním suchém bílém víně. V čem ale jedeš ty, to je mi vážně záhadou …

183
dolores
Reagovat

177 – ten Pasov som videla v spravach,. hrozne. neostava nam nic, len sa modlit, aby to ustalo. drzim palce aj vam ;)

184
-bé-bé-
Reagovat

17ě
áno, Přeučila

185
-bé-bé-
Reagovat

blixa ty humorista…

u nás na Morave je to ešte dosť dobré…ale vraj dažde majú prejsť ku nám

186
dolores
Reagovat

179 – take male rytmicke zavahanie – jemne oneskoreny nastup. ta piesen ma zlozity rytmus, a ked spievas a pritom hras na gitare, to je dost tazke ukocirovat si to. tiez myslim ako Scalex, zeby to bolo este o mnoho lepsie bez gitary. ale asi to tak sam chcel. mozno sa s gitarou citi istejsie. rada som mu tu nedokonalost odpustila. ja mu uz odpustim asi vsetko :DD

a vobec mi tam nechabal Hnilicov pruzracny mecivy hlas :D

187
dolores
Reagovat

186 – nechybal

188
-bé-bé-
Reagovat

ale táak dolly…hnilica spieval pekne len nás neoslovil…prišiel „neskoro“

189
-bé-bé-
Reagovat

obaja spievali aj s gitarou…bolo to aj takto vyrovnané…
inak páčilo sa mi, že v online stanovil jasné hranice (osobný fb iba pre tých čo osobne pozná!)

190
-bé-bé-
Reagovat

chcela by som ho teraz počuť zaspievať Feeling Good…malo by to úplne iný rozmer

191
dolores
Reagovat

poslala som mu otazku na chat NC ohladne duetu, dufam, ze na neho stihne odpovedat. ;)

188 -Hnilica ku mne neprisiel neskoro. on ku mne skratka neprisiel. neviem preco

dnes som pozerala asi od polovice Bez servitky , varila Veronika, celkom dobre a zdravo :) vsetci jej dali po 10 bodov, iba Itcho 9. no zdramatizoval to trochu :D zajtra vari on, o 18,00 na Markize ;)

je tam top5, ale namiesto Safu je tam Tereza. a je vtipna ako vzdy :D Sabina sa vyjadrila, ze bude varit po prvykrat v zivote :D

192
-bé-bé-
Reagovat

191
díky za info…to aby som začala aj telku „pozerať“

Terezka svoju radosť z víťazstva Sabiny, dávala výrazne najavo…asi boli spolu na izbe a rozumeli si…i ona je trošku čertíča…

193
-bé-bé-
Reagovat

dobrú noc vospolok

194
blixa
Reagovat

191 : dík za info, na Štefana se rád mrknu, jestli „vaří“ stejně jako na jevišti :D

195
Mila
Reagovat

188 – co je to neskoro? A na Hnilicu mi nesahejte :-) Adele dal famozne, otazkou je, zda by stejne famozne dal i dalsi pisnicky.. to se uz nedozvime..

196
T.M.
Reagovat

No tak Hnilica byl rozhodně asi tak o 5 tříd lepší zpěvák než Štefan a jeho hlas působil v Set fire in the rain naprosto průrazně a energicky, tomuhle podání se bohužel Itcho ani zdaleka nepřiblížil i když to dal na svoje poměry docela dobře. Oproti Hnilicovi má Itcho tak strašně moc nezajímavý a průměrný hlas že se to snad nedá ani srovnávat. To je jako srovnávat pěveckého amatéra s Freddiem Mercurym.

197
T.M.
Reagovat

Ale jinak samozřejmě pokud se někomu Itchovo podání líbí víc tak nic proti tomu, to už je o vkusu. Akorát sem konstatoval fakta. Podle mě Hnilicu dosud v téhle písni nepřekonal nikdo a rozhodně ho nepřekonaly ani Veselovská s Dobrovodskou.

198
-bé-bé-
Reagovat

195
mila, ja ti naň nesiaham…to „neskoro“ je nadsázka…nedá sa to vysvetliť „logicky“…ibaže by to vedel vysvetliť „pán času“

v niektorom vlákne bol odkaz na yut…kde spieval práve túto pesničku celú ale nenašla som to…

199
-bé-bé-
Reagovat

195
jeho vystúpenia s Argemou sú zverejnené…ale máš pravdu…tieto súťaže ukazujú i niečo iné…nové možnosti, limity, odvahu … práve vďaka výberu, časovému tlaku atď.

by ma zaujímalo, kam by sa posunul Itcho, keby začal „skor“…

200
-bé-bé-
Reagovat

ANIČKOVCI

sk.imusic-shop.eu/anna-veselovska-10-rozdielov/

201
Mila
Reagovat

198 – ja to myslela taky s nadsazkou, to jsi snad pochopila.. :-) neskoro je česky asi pozdě, ne? Je fakt, ze Hnilica bral Hlas jako jednu z poslednich moznosti, jak se vice zviditelnit (ikdyz na Morave je asi znamejsi nez u nas v Cechach). Pro mne bylo jeho vystoupeni Set fire in the rain asi tak prekvapive, jako pro mnohe Itchovo Impossible.. takze jsem velmi prozivala jeho vyrazeni v Hlasu, ale potom jsem tam objevila Anicku a mela jsem komu fandit..

202
ejmi
Reagovat

146-Dolores, tie Tvoje kozmopolitné úvahy sú fakt v niektorých prípadoch úplne zvrátené. Uvažovať po dvoch rokoch, či by LA urobil pre GG to čo Štefan pre Sabinu mi pripadá fakt choré. Ja som fandila Števovi, ale nevadí mi, že vyhrala Sabina. Ale Štefan je čo sa týka kvality spevu Lukášovi akurát po kolená. To je fakt, ako aj Sabina Gunčíkovej. Oni nepotrebovali jeden pre druhého niečo robiť, oni nato jednoducho mali a ten duet aj tak vyznel. A ak by aj hypoteticky niekto z tých prvých dvoch bol v situácii, že by mal niečo pre toho druhého urobiť tak ver, že GG by to určite nebola. Tá vždy a aj teraz myslí len a len na seba a je to z nej aj cítiť. Preto nie je mojím favoritom. Sabine aj Števovi želám, aby sa neutopili v šoubiznisovom mori, bola by ich škoda.

203
-bé-bé-
Reagovat

201
určite mu zviditeľnenie pomohlo…minimálne ho doviedlo do Argemy

204
-bé-bé-
Reagovat

202
ejmi, berieš to moc vážne…sú to úvahy naozaj „kozmopolitné“ alebo zovšeobecňujúce…a týkajú sa skor partnerských vzťahov ako speváckych vecí…

a vieš, že tak trochu súhlasím aj s tebou…duet Gabiny a Lukáša bol pekný..a mali naň vďaka tomu, že obaja mysleli len na seba…čo je veľmi doležité…aj to tak dopadlo, rozišli sa…bol tam silný motív vyhrať…u Šepsa nebol a skončil 3.

teraz u Sabiny a Štefana ten silný motív nebol…silný motív bol u Adama a skončil 3.

finále Veronika a Šafa by bol podobný ako LA a GG…

205
Verča
Reagovat

Letošní Superstar byla super :) Nechyběla jsem každou neděli v hledišti.
Jsem moc ráda, že vyhrála Sabinka a moc se těším na její koncert.
A mám prosbu, nemáte někdo e-mail na DJVlada a nebo Vlado jestli si to čteš napiš mi na e-mail: Vellunencka@seznam.cz .
Ráda bych s tebou byla v kontaktu, jsem jedna z těch slečen se kterýma jsi se v hledišti bavil. :) Nestihli jsme se po finále ani rozloučit.
PS: jsem ráda, že nemusíš sníst svůj klobouk :D

Děkuji :)

206
čenda
Reagovat

CELKEM na Superstar rezignuji, protože jsem došel k přesvědčení, že je manipulovaná. Je to v postatě televizní inscenace. Když zvítězil Drda nad vynikajícím D. SPILKOU, myslel jsem , že soutěž ovlivnili RUSOVÉ SMSKAMI. V MINULÉ SOUTĚŽÍ TO UŽ BYLO jednoznačné ovlivnovaní (produkci, majiteli tel. ?). Společná účast se Slováky sice soutěž oživila, ale znehodnotila na zájmy majitelů televizi. Rovněž se mi nelíbí systém -vítěz bere vše. Minimalně 500 000, Kč by měl dostat GFista. A na nějaké čestné slovo se dnes nehraje, co potvrzuje fakt, že Adamec GG STÁLE dluží slibené peníze. TÍM REAGUJÍ na názor EJMI O SOBECTVÍ.

207
DJ Vlado
Reagovat

205 – Ahoj, právě jsem ti odepsal na mail :-)

208
ejmi
Reagovat

206-finančné transakcie neriešim, je to medzi aktérmi, koniec koncov nemusel jej dať vôbec nič. Je zaujímavé, koľkí to tu tvrdíte, všetci jej robíte finačný manažment? Pritom sama verejne potvrdila, že peniaze dostala. A ak nie tak si sama naka..la do huby.
204- bé-bé, s tým môžem len súhlasiť. Ja tu už naozaj nadobro končím, aby som nerušila súlad ostatných.

209
T.M.
Reagovat

Já nevím proč tu pořád někdo řeší Adamce a Gunčíkovou, mě třeba ti dva už absolutně nezajímají a ani mě vlastně nikdy moc nezajímali. Zato sem si jistej že fanoušek Sabiny, Adama, Šafy a Jardy budu pořád. Letošní soutěžící jsou celkově daleko sympatičtější.

210
-bé-bé-
Reagovat

Vlado,
zaregistroval si upútavku na Aničkin album…

dúfam, že po jeho vyjdení, napíšeš aj nejaký článok…čo ty na to???

211
T.M.
Reagovat

Já bych spíš uvítal článek o tom jaké mají šance na prosazení letošní finalisté. Takový jako vychází vždycky po konci SuperStar. To by mě docela zajímalo.

212
DJ Vlado
Reagovat

210 – Upoutávku jsem zaregistroval a něco bych napsat mohl, i když to dost záleží na tom, kdy se dostanu k tomu si Aničky CD poslechnout :-)

211 – V pátek vydáme s Merťasem společné shrnutí celého letošního ročníku a tipy na úspěšnost finalistů budou jeho součástí :-)

213
Verča
Reagovat

Vlado :) Nic mi nepřišlo! :( Vellunencka@seznam.cz :) Pro větší úspěch :D
PS: těším se na pátek, článek bude super :)

214
DJ Vlado
Reagovat

213 – Tak už jsem ti to poslal znovu, poprvé jsem udělal překlep a místo Vellunencka jsem napsal Vellunecka :-)

215
Lada
Reagovat

Díky za různé odkazy co sem dáváte.trochu jsem si zlepšila náladu. Počasí u nás – opět prší a už to včera vypadalo docela nadějně. Bydlíme kousek za Děčínem,tak asi víte jak to u nás vypadá. Včera jsem byla ráda,že jsem se vůbec dostala domů ;-)
Těším se ( a hlavně doufám) ,že stihnu večer Itcha vařit. Teda v televizi ,i když doma by mi taky nevadil :D

216
Lucas
Reagovat

Nemáte někdo ten včerejší díl Bez servítky? :)

218
Lucas
Reagovat

Jinak nový singl Anny Veselovské, co na to říkáte?
http://www.youtube.com/watch?v=qOf23QSQR0w

219
jab
Reagovat

218 – Parádní, hlavně ten text a to aranžmá, které mi v těch „country“ místech lehce evokuje Ticket to Heaven od Dire Straits :-). Ani melodie není špatná, tohle je pro mě 200x lepší než Na cestě :-).

220
blixa
Reagovat

219 : hmmmm, já ti nevím, aranže jsou klišé jako prase, text bych označil Werichovým slovem „pumprdentlich“ , (je to výborný ale stojí to za hovno) :D, hudba samotná mi přijde ještě tak nejlepší. Ale co, já věřím že tak za 10 let to bude o něčem úplně jiným, potřebuje dospět holka …

221
Luboš
Reagovat

Ahoj, ukázali už výsledky hlasování? Tady čtu že to bylo v neděli 60:40 ale já zase dneska někde četl že to prý bylo 55:45, tak co je tedy pravda?

222
-bé-bé-
Reagovat

215
doma by varil Itcho, manžel by obsluhoval a Ty by si bola Královnou?

223
blixa
Reagovat

222: :D :D

225
Pavlina
Reagovat

Jinak nemohl by sem někdo hodit odkaz, kde se dá stáhnout to vaření s finalisty? Zkoušela jsem to najít přes ulozto.sk a a nenašla jsem (asi jsem hledala špatně)

226
Pete
Reagovat

221: Výsledky ještě neukázali a pochybuju že ukážou.

227
Prochor
Reagovat

Nevíte někdo kdy vaří Sabina? Když tvrdila, že umí jenom vajíčka, tak jsem na ní zvědavej.

228
dolores
Reagovat

pozerate ? dobre to zacalo… hanbliva mandla :))

Prochor, Sabina vari asi zajtra. naisto to budeme vediet na konci dnesneho dielu

229
Prochor
Reagovat

228 – Díky a kdo vaří dneska?

230
dolores
Reagovat

229 -Itcho

vcera Veronika

231
Prochor
Reagovat

228 – Už pozerám – Itčo se pere s kastrólem:-))

232
Prochor
Reagovat

Ewička si říká – tak on ještě umí i vařit?! No super.

233
dolores
Reagovat

232 :)))

polievka : Kill bacil :D

ale vyzera to vsetko dost chutne. mnam

234
Prochor
Reagovat

Jak zpívá Sečmo : I´m going still on the čučoriedky hill!

235
-bé-bé-
Reagovat

to vám závidím…nemám slovenský program v okruhu…

dolly…odpoveď na tvoju otázku som čítala…teraz by ma zaujímalo, prečo si vybrali práve ten…tak som sa dozvedala farbu (vedela som), nar….a niektoré iné odpovede…napr. že vníma „znamenia“

ktovie kto je ten pedagóg…žeby Klezla???

236
-bé-bé-
Reagovat

Pavlínko, díky za odkaz…

singl Aničky…ten čo mi púšťala vtedy v novembri…škoda že je neosobný…ani jej hlas tam nevyniká

blixa…to nie je o nej ale o tom, že si neskladá…bože prečo jej niekto nezloží „osobnú vec“

237
Motýlek
Reagovat

Taky na to pozerám.. :-) Itcho vypadá dobře, líp jak v soutěži.. :-)
Hezké to tam má…

238
Prochor
Reagovat

Už jsem pochopil, proč je Sabča v kolektivu oblíbená – protože se přirozeně ukecaná – asi jako Niky Trojanová:-)

239
Motýlek
Reagovat

238 – jj, dovede se bavit, je to příjemné pozorovat… :-)
Terka je mi nejmilejší….

240
Prochor
Reagovat

Veronika mně něčím připomíná Lucku Vondráčkovou. Takovým tím chováním a grimasama.

241
Motýlek
Reagovat

Zítra se musím taky podívat… :-))

242
Prochor
Reagovat

Tak zítra vaří naše superstar a bude to zábava:-)

243
Lucas
Reagovat

Stejně je to divný složení, ten Kuky a Verča mi tam moc nejdou :D ale jinak super, hlavně Sabča :)) jsem na ni zítra zvědavej :D

244
Motýlek
Reagovat

243 – Kuky v pohodě, ale místo Veroniky tam mohl být Martin… :-)

245
Motýlek
Reagovat

Prochor – a kdo je Niky Trojanová?

246
T.M.
Reagovat

Tak včera sem to bohužel neviděl ale vzhledem k tomu že vařila Veronika tak sem snad o moc nepřišel. Hezky je dneska Itcho pohostil ale nejvíc se těším na Sabinu a na Kukyho. A jaktože s nima nevaří Šafa, že by kvůli tomu jak se spálil o ty plechy?

247
sunflower
Reagovat

235 bebe, ja by som skor povedala, ze je to ten, co ma aj Ewa

248
dolores
Reagovat

236 -ano, odpovedal mi dobre, najma s tymi vajkami :DD
a celkovo otazky sa tocia hlavne okolo Ewy, ale aj o Sabinke, takze tu „iskru“ medzi nimi sme si nevsimli len my tu na Panackovi :D
na Sabcu to nevyzera (zatial :D), ale zato Ewa ma stale nadej :))

inak, samostatne chaty s nim, aj so Sabinou boli dnes aj na Pluske, a na Topkach bol spolocny pocas Telerana, v ktorom dnes obidvaja boli ;)

idem, dnes mam toho vela, ale zastavim sa neskor vecer precitat prispevky aj o Anke ;)

249
dolores
Reagovat

247 -aj ja myslim, ze ten Ewin, co k nemu chodili pocas sutaze

este k tomu chatu. niektorym ludom vadilo, ze Itcho dal Veronike 9 bodov za varenie, normalne to riesili ako keby neviem co hrozne sa stalo :DD dnes dostal Itcho od vsetkych 9 , tak teraz by som bola zvedava na reakciu tych citatelov ..

250
-bé-bé-
Reagovat

247
no jo, to mi neprišlo…ale áno, tá „svetovosť“ by sa naň hodila…to je skvelé, že si je vedomý svojich limitov a aj toho, že ich může posunúť
„slnečnica“ slečna, čo ťa zaujalo v rozhovore?
ja som zo začiaku prehliadla, že si dievča…som myslela, že muž

251
-bé-bé-
Reagovat

dolly, ale im nevadilo 9 bodov ale to, že nedal toľko ako ostatní…že dal podľa seba…brali to ako osobný „útok“…ajajaj chlapec, ešte sa zapotíš s tou svojou pravdou

252
Prochor
Reagovat

245 – Jedna kytička z Hotelu Paradise.

253
-bé-bé-
Reagovat

tá dohoda so Sabinkou je dobrá…výmena koncertov a príspevok na album…uvažujú prakticky (to sa k č. 4 hodí)

254
Prochor
Reagovat

T.M. – Ty mně vždycky dostaneš:-)) Jaký zase plechy:-)))

255
blixa
Reagovat

252 : co je Hotel Paradise ? Asi jsem nějak mimo :D

256
Prochor
Reagovat

Dneska mně zase Sabča pobavila: Volná parafráze – věřím, že Itčo uvaří něco, aby to bylo za co chytit. Prostě nazírám, že se Sabčou musí být ukrutná sranda. Kdyby to náhodou četla – tak jí přeju, aby v Děčíně (a nejen v Děčíně) konečně opadla voda. Letos po jaru asi bude rovnou podzim nebo co.

257
Prochor
Reagovat

255 – Reality show Hotel Paradise je Off Topic. Nikz jsem uvedl jen jako příklad jedné y nejinteligentnějších a nejoblíběnejších účastnic RS. Každýho chlapa dokázala svojí ukecaností utáhnout na vařený nudli. Ale co se týká Superstar tak to nemá v jiném kontextu nic společného. Nemá cenu to rozvádět. Podle vašich reakcí ji buď neznáte, nebo (spíš) jí nemáte rádi. O motivu se nebudu nic domýšlet:-))) Každá chytrá ženská má milion nepřátel – všchny hloupé muže, které nechce a všechny hloupé ženy, které jí závidí.

258
-bé-bé-
Reagovat

Itcho a skauting (je to jasné…skupinová energia Vodnára)

„A páčilo sa mi tam, bolo to celé kreatívne, veľa sa tam učilo hrou, neskôr som viedol decká, rôzne workshopy absolvoval, školenia o teambuildingu, vedení ľudí a tak.“

259
Prochor
Reagovat

Veronika byla poněkud zaražená, když Itčo servíroval jako první Sabince. Ale takový už je holt život. Každý nemůže být jednička:-)

260
-bé-bé-
Reagovat

219
to ma prekvapilo, že sa ti páči…ja mám veľmi rada jej hlas ako „dominantný“…a nielen sprievodný…tak sme si „povídali“, čo ju trápi, keby o tom spievala..ACH JO…

to Na ceste jej verím…ale toto nie…to len seba „vmašírovala do daného textu a hudby“…
a pritom, tak sa mi zdá, že práve Krausz bol aj autorom textu Na ceste…
ale skusím si to napočúvať…chýba mi jej gitara aj na obale CD

261
-bé-bé-
Reagovat

259
nevidela som ale ak bola Veronika bližšie k nemu, tak je to divné…minimálne to svedčí o tom, že ju z nejakého dovodu prehliada

262
-bé-bé-
Reagovat

Motýlek

ako si dopadla s červenou???už si pochopila, prečo ju „nemusíš“

263
sunflower
Reagovat

250 – bebe, to je v pohode, stava sa mi to casto :), ale mozno je to aj tym, ze mnhokrat pisem stylom kde sa neda rozoznat, ci som ona alebo on

co ma najviac zaujalo? asi to, ze nevie vykat a sem tam ma problemy so – s, so, z, zo :lol:

ale vazne: vyrovnanost so sebou samym, schopnost prijat a reagovat na kritiku, uvedomovanie si nedostatkov a ochota pracovat na ich odstraneni, ista pokora, spatost a oddanost k ludom, ktori su mu blizki …. (hope it makes sense :))

a neskutocne sa tesim, ze na albume bude vana, v sade a najst svetlo

264
Prochor
Reagovat

Ale vážně – Anetě vyčítám jediné – že nezpívá a skládá. Voda živá není nic moc, to, co sama dělá nemá prakticky cenu ( bez recenzí novodobých hudebních snobů). Prostě autorské album má cenu jen když je dobré. Každý ať dělá co nejlíp umí. Aneta by měla zpívat, ať si najde dobrý tým – skladatel a textař na Alanis by měla už zapomenout – to je pryč. Totéž přeju Sabině. Sabiny zpěv je dost dobrý aby jí na něj dobrý skladatel atextař ušili dobré album, které fanoušky osloví. Sabča ať zpívá.

Ještě z jiného soudku:
Často se tady do superstar opírají „odborníci“, že je to na nic sra*ka protože neslyší profi výkony¨
Já tvrdím, že superstar je nejlepší talentová soutěž ve zpěvu, která přesně plní svoje poslání¨
Dává šanci mladým zpěvákům. aby si to zkusili, aby se zviditelnili.
Samozřejmně, že jako amatéři podávají amatérské výkony – jenom blb by čekal něco jiného /prifi výkony, které nepodává ani naše tzv. špička).
Další pitomost – superstar je špatná, protože za týden se na vítěze zapomene.
I vítěz je pořád mladý amatér ze všmi chybami, které dělal celou soutěž a těch pár týdnů, kdy byl v permanentním stresu) nic nezmnění. Co je na tom divného, že na většinu finalistů se zapomene? To je přeci samozřejmý. Asi někdo čeká od amaterské soutěže něco, co očekávat nelze a sráží jí.
Jestli někdo využije potenciál po soutěži jako Anet nebo GG, tak klobouk dolů, ale to se od samostatníé superstar (soutěže mladých amatérů) přeci nedá očekávat nebo jí to vyčítat. To je všechno, co mně na těch mudrlantech se*e.

265
Motýlek
Reagovat

Prochor – díky, já jsem tipovala, že to bude tato Niky, jen jsem nevěděla příjmení… Hotel jsem – dívala – , ale ne až tak pozorně, jen jako kulisu – já jsem jim nerozuměla o čem neustále mluví, někdo řekl větu a oni to rozebírali třeba i několik dní… Já jsem kdysi k tomu i do diskuze napsala, že bych tam byla naprosto ztracená, nevěděla bych vůbec, co tam mám dělat… Možná plavat v moři.. :-)
Ona je teď aktuálně v tom – Mama ožeň ma…

bé-bé – asi to nemá nějaký konktrétní důvod, ale když u někoho vidím v bytě hodně červené, tak si říkám – to je hrůza hrůz….
A jako by to nestačilo, tak máme červenou jako firemní barvu, a nutí nás chodit v červené… Já to nosím s odporem, ale víc lidí mi řeklo, že mi to sluší.. :-D To jsou ty paradoxy… Nikdy předtím jsem nic červeného na sobě neměla….

266
-bé-bé-
Reagovat

263
ja som tu písala pred rokom tiež tak „neosobne“ a práve Motýlek sa ma pýtala, že kto som a chcela aby som bola chlap…no jo, mohla to byť „láska ako trám“…našťastie nebola sklamaná, lebo tu bol sali
a máš to jasné, kto si?
na pesničku v sade sa nepamatám…si ju vypočujem

jojo nielen zrelý ale i vedomý

267
-bé-bé-
Reagovat

265
pocity čo prežívaš pri červenej sú tie, ktoré vyvoláva buď jej nadbytok alebo nedostatok…
a keďže červená súvisí s krvou…i rozne porodné „šoky“ možu byť za tým
edenred

268
-bé-bé-
Reagovat

sunflower?
a vieš prečo sa Itchova kapela volá Jamestown? Ja neviem

269
jab
Reagovat

268 – Prý to snad byla první kolonie v Americe nebo tak nějak? Odpovídal na to dneska někomu na chatu…:-)

270
-bé-bé-
Reagovat

jo a červená súvisí aj s matkou a s bezpečím

271
Motýlek
Reagovat

266 – :-D to mě těší, že jsi mi to připomněla… A opravdu jsem byla ráda, že jsi to co jsi… :-))
Saliho stále vyhlížím, a kde nic tu nic… Mohl by na závěr superstár něco napsat…
a Dolly ani nenabídla heynoviny, musela jsem si to najít sama… :-)) Ten pisatel má jedinečný smysl pro humor…

272
Prochor
Reagovat

Ještě abych úplně vypustil páru, tak mně vytáčí, když nás někdo přide na Panáčka poučovat jaký jsme dyliny, že takovou srá*oru sledujeme. Pro mně je třeba fotbal infantilní zábava, ale jsem tolerantní, ať se tím chlapci baví, že někdo čutá do meruny. Ale totéž očekávám- stejnou toleranci – od ostatních.
Snad jediné, co bych si troufal kritizovat je profesionální úroveň jednotlivých řad. Například letos by se nad sebou měla produkce opradu ale opravdu zamyslet. Ale to na formátu superstar nic na důstojnosti neubírá. Asi by se měl spíš zamyslet manamegent TV Nova a Markíza při pohledu na koláče sledovanosti. Simon Fuller za to fakt nemůže – to jsem přesvědčený.

273
-bé-bé-
Reagovat

269
takže to prvenstvo je v tom? Jab…hoď mi tu ešte nejaký chat, prosím…díky

274
jab
Reagovat

272 – Taky mě to vytáčí. S příspěvkem celkově plně souhlasím až na to, že já naopak na fotbal koukám rád ;-) (byť si o inteligenci některých fans ani fotbalistů nedělám přehnané iluze…)
273 – Já projel akorát Nový čas a Plusku…zkusím pohledat ;-)

275
Prochor
Reagovat

DJ Vlado a Scalexi -hodil jsem vám rukavici pro zhodnocení letošní řady (doufám, e vám to při vašem IQ docvaklo)-))) Ale možná, že takticky čekáte na výsledky hlasování.

277
Pavlina
Reagovat

Už jsem s tím asi otravná, ale dá se Bez servítky někde stáhnout?

278
Prochor
Reagovat

274 – V pohodě – já se ti nesměju a klidně hodím do placu to nejhorší pro průměrného čecha – nepiju pivo ale dobré víno a jsem šachista a taky se za to nestydím. Prostě každýho baví něco jiného. A to je právě úplně normální. Jen mi chybí všeobecně tolerance a hlavně bytostně nesnáším snoby s psím reflexem – udělají si jednu modlu a na všchno ostatní s pocitem nadřazenosti štěkají, aniž by o tom něco víc věděli (nebo spíš chtěli vědět). Prostě kompenzace variety mindráků z nejrůznějších důvodů.

279
Motýlek
Reagovat

276 – :-) čítaj…, já se musím vzdálit…

281
sunflower
Reagovat

bebe – v sade najdes tu http://bandzone.cz/jamestown

Viem len, že názov kapely vymyslel bubeník podľa prvej kolónie v Amerike.

u mna je to skor tym, ze jednou z veci, ktoru musim v praci robit je aj publikovanie a pisanie textov, zijem v predstave, ze taketo „cvicenia“ (nepouzitie slova, z ktoreho je jasne pohlavie, nepouzitie slova, ktore zacina na urcite pismeno a pod.) mi pomahaju zlepsovat si vyjadrovanie a pisomny prejav

282
jab
Reagovat

278 – Já to nebral jako výsměch, spíš to s tím fotbalem mělo být jen upřesnění, aby to nevyznělo, že ani já jej nemám rád :-)…na vínu ani na šachách nevidím nic divného ani „nečeského“. I na mně by se určitě našlo dost věcí, kterýma nespadám mezi typické Čechy, stejně tak asi na každém ;-)

283
-bé-bé-
Reagovat

280
díky
281
díky
ja som sa tiež pristihla, že začínam furt rovnako…ale publikovanie textov by malo niesť aj rukopis autora… nemyslím „manýry“ ale jeho vlastné postrehy a myšlienky…potom to má šťávu

284
-bé-bé-
Reagovat

Prochor…čítam čítam a nezachytila som to čo ťa naštartovalo k „boju“? Alebo KTO?

285
Prochor
Reagovat

Dneska jsem v ráži tak ještě naposled:
Můj tanečně nadanej synovec vyhrál dvě vstupenky na Michaela Jacksona na Strahově. Šel jsem s ním s pocitem hardrockera, který se obětoval.
Když jsem odcháze po vystoupeníl, tak jsem prožíval intenzivní pocit nabití energií, kterou jsem nepoznal. Asi jako napůl cesty mezi Atlantikem a ČR. A už vím, že dokonalý zpěv v popu je chiméra. Jde o to, dávat lidem radost a pozitivní energii. Takže letos jsem opravdu rád, že Sabča porazila Verču (nic proti Verče) ale lidi konečně začínají chápat, o čem superstar je. Konec Drdů a Chodůrů. Začátek opravdu zajímavých zpěváků.

286
Rena
Reagovat

Tak režisérce Miriam Landové se taky líbil Adam…
… že měl duši a hrozně ji bavil. Umění je totiž o emocích. A když někdo neumí předávat emoce,tak nemá v umění co dělat… říká. Dcery zas fandili Štefanovi.

http://revue.idnes.cz/video-zito-44-je-uz-zrejme-vstricnejsi-dcery-pustil-na-superstar-p8i-/lidicky.aspx?c=A130603_101707_lidicky_ved

287
Rena
Reagovat

285
Ano – Jde o to, dávat lidem radost a pozitivní energii. Přesně tak na mě působí Adam a asi ne jen na mě… škoda, že nebyl starší a zkušenější… mohl vyhrát on.

288
Rena
Reagovat

Taky prosím, aby dal někdo radu, kde stáhnout „Bez servítky“… díky.

289
-bé-bé-
Reagovat

285
OK…začiatok som síce nezachytila ale nevadí…ale chápem…hudba a vobec „čokoľvek“ čo nás rozhýbe alebo stíší a navodí zmenu k lepšiemu je proste dobré…načo reči o tom, či je to dobré…taká intelektuálčina z „vrchstolu“

takže pre mňa to može navodiť Štefan, Kristínka, Veronika…a ide len o to, či zasiahne to viac ľudí alebo menej
LIKE

290
-bé-bé-
Reagovat

Tome
mrkni na 281…
tam je uvedený okrem Iča aj Tom (čo spieva)

291
sunflower
Reagovat

290 a Tom = Tomáš Lobb alias Gejza Pandou z BijouTerrier

293
-bé-bé-
Reagovat

291
kto spieva Butterflies in me???

294
T.M.
Reagovat

Prochor: No zajímalo by mě proč s nima u toho vaření Bez servítky není i Šafa když to evidentně bylo točený ještě v Top 6 a pak právě psali něco o tom že si při natáčení pořadu o vaření pro Markízu popálil ruku o plech…..tak to asi bude kvůli tomu že tam proto není. Jinak jak si tu psal o tom že tě vytáčí když sem někdo přijde a začne nás poučovat o tom jaká je SuperStar pitomost a podobně…..měl sem jednoho takovýho ´´kamaráda´´ co byl fanatickej fanda do sportu, hlavně do hokeje a fotbalu a ten prostě nesnášel hudbu a když už něco poslouchal tak jedině techno. Já zase nemám rád veškerý sport, absolutně nic mi to neříká. No a ten do mě pořád vtloukal jaká je SuperStar stupidita a psal to i daleko hůř. A hádej co, přestal sem se s ním kamarádit protože na co se bavit s někým s kým nemáš absolutně nic společnýho a kdo tě ani nedokáže respektovat. No a když někdo takovej přijde na diskusi tak je to takovej podobnej provokatér, lepší je to ignorovat. Já vím svoji pravdu že hudba je několik obrovských tříd nad sportem ale nepotřebuju to nikomu vtloukat do hlavy. Zajímavý že sporťáci mají často ve zvyku cokoliv jinýho odsuzovat….jsou to v některejch případech dost přízemní lidi.

295
Jana
Reagovat

221: Tu zprávu že Sabina dostala 60 procent jsem tu psala já. Ale oni říkali zhruba 60 procent takže nějaký odchylky jsou možný, asi je možný i to 55%:45% nevím….teď jsem se dívala na Itchův facebook a nějaký jeho fanynky tam píšou že měl vyhrát Itcho protože se ještě před vyhlášením někde objevily výsledky ve kterých měl Itcho 55% a Sabina 45%. Tak že by další podvod? Prvně podle některých televize díky manipulacím dostrká Itcha do finále a pak mu ani nedopřeje výhru, no to sou mi teda věci. :D Snad ty výsledky oficiálně ukážou, jinak lidi těch spekulací asi nikdy nenechají.

296
T.M.
Reagovat

Taky chci vidět výsledky, od vyhlášení po ničem víc netoužím. Adam to klidně mohl vyhrát ale z vítězství Sabiny mám úplně stejnou radost. Letos se dá konečně říct že vítězka SuperStar je skutečně SuperStar.

297
sunflower
Reagovat

bebe – 100% to nie je itchov hlas a kedze to bolo nahrate v 2012 predpokladam, ze to spieva tom

298
cedarin
Reagovat

296 Tome, myslím, že je neukážou, dost bych se tomu divil. Loni touhle dobou jsme alespoň tuším věděli výsledky GF, ale letos ani to, jen jakýsi odhad. Nevím, jsem v tomto skeptickej.

299
Pavlina
Reagovat

292 – To jsem taky našla, ale v podstatě, i když si dáš registraci, tak mimo území ČR to sledovat nemůžeš. Asi by se nenašel nějakej dobrovolník, který by pro Čechy nějak stáhnul.

300
BarBora
Reagovat

Trošku mimi, len taká spomienka na pobavenie:
https://www.youtube.com/watch?v=ZpXoioB433U

301
dolores
Reagovat

218 -text je celkom dobry, ale nereze mi hudba. je to take nijake. Anickin vysoko emocny hlas nie je v tejto piesni vyuzity.
bebe, som prekvapena, ze CD je na svete ! :) a kdeze sa tratil Viq?

302
dolores
Reagovat

Pavlina a dalsi, rada by som vam Bez servitky nahrala, ale nemam nato program, ktory nahra aj z vysoko zabezpecenych prehravacov na Voyo. sunflower, ty by si nemohla? prvych 7 dni je voyo zadarmo.

bebe, ja som asi po 2. alebo 3. prispevku vedela, ze sun je ona :)

303
dolores
Reagovat

Motylu, bebe. diky za Hyenu, uplne som na neho zabudla, srandistu :D zaujimave, ze az do duetu mal remizu …

286 -Rena, dnes ma navstivila moja svokra, starsia pani dochodkyna a vies komu fandila? hadaj :D a zda sa, ze dost urputne :D len nemala prilis na sms, to vies nizke dochodky ..

297. aj ja si myslim, ze to nie je Itchov hlas, aj anglicka vyslovnost je trochu odlisna.

305
sunflower
Reagovat

dolores – rada by som to nahrala, ale momentalne som iba na mobilnom internete takze bez sance :(, mimochodom, tie mp3 este chces, alebo ich uz mas?

niekto uploadol toto – http://www.ulozto.sk/xdcQT1Nf/bez-servitky-stefan-pcelar-itcho-markiza-130604-avi

306
-bé-bé-
Reagovat

dolly
ty si počula vtedy Aničku v slovenskej pesničke?

Pretože ak týmto chcú spropagovať to CD…tak to nič moc…ja som to popísala v 260
to nie je pesnička „ušitá“ pre ňu….

307
-bé-bé-
Reagovat

301
Viqovi som napísala ale sa mi ešte neozval…
ja to nechápem ako možu takto nevyužiť ten výrazný potenciál…

Ičo nešoferuje a ani ho to nezaujíma…palec nahoru

308
Monika
Reagovat

be be – diky za odkaz s hodnocenim od Chodura, ja ho chci do poroty:-)))) moc se mi libi, ze si nebere servitky a rika co si opravdu mysli a slysi…

309
-bé-bé-
Reagovat

308
áno i mne sa to líbí …a predsa to nie je také aby to ponížilo…

310
Rena
Reagovat

303 dolores.
Ano, Adama si oblíbily všechny generace… nejen žen, ale i mužů (viz T.M. zde). Moje máti a její kamarádka ho také obdivovaly, ale sms neposílaly, moje kamarádka též (jedná, co se v mém okolí dívala, bohužel jinak nikdo ss nesledoval)- já mu poslala 2 sms poslední 2 kola. Kolegyně v práci se sice nedívala, ale její děti kluk a holka asi 20 let ano a oba fandili Kukymu, posílali prý pokaždé kolem 10 sms a vím i o dvou 13kách, které mu posílali a hodně a psaly si s ním na FB. Sabina měla dobré, že jí fandili hlavně mladí a ti posílali sms ve velkém…Sabinu jsem měla hned druhou oblíbenou, nevadí mi, že vyhrála, ale raději bych byla, kdyby to byl Adam. Ano, občas na jevišti, jak se to i zde psalo, působil ještě dětsky, hlavně, když mu tam stále strkali nahaté tanečnice a v předposledním kole bylo vidět, že to není on, a že je toho už na něj moc, ale jinak měl nejvíce vydařených vystoupení, nezpíval falešně atd… a v posledním kole byl zase užasnej. Přitom má teprve 16, tedy nemá ty zkušenostim co ostatní… Má obrovský talent, škoda, že nepočkal 4 – 5 let, až dospěje, mohl vyhrát..

311
Pavlina
Reagovat

310 – jenže při „sledovanosti“ poslední řadyje otázky, jestli vůbec nějaké příště bude. A to si myslím, že si říkají všichni, takže se radši přihlásí dřív, i když tuší, že za pár let by to bylo lepší.

Jinak pročítala jsem si chaty se Štefanem a klobouk dolů, je kluk docela sebekritický a moc dobře si uvědomuje,co je špatně a chce to i řešit. A každý týden kvůli tomu bude jezdit i do Prahy, takže je vidět, že pracovat na sobě chce.

312
Lada
Reagovat

Přečetla jsem chaty s Itchem a nejvíc mě potěšila zpráva o výměných koncertech se Sabinou. Děčín mám za rohem(i když teď bych tam nejlíp dojela na raftu),takže tohle si určitě pohlídám ;-)
A hurá,u nás konečně svítí sluníčko,přestalo pršet.
Itchovo vaření jsem samozřejmě stihla tak od poloviny,ale pobavila jsem se. Je vidět,že Adam a Veronika jsou trochu jiné povahy .Dneska se těším na Sabinu,co nám asi naservíruje?

313
Anta
Reagovat

Hodnocení Martina Chodůra je velmi zajímavé.

314
dolores
Reagovat

304 -Smajda ho este stale prenasleduje, pocuje ho aj v Sabine :DD

zaujimalo by ma ako by ohodnotil pan dokonaly Chodur pani dokonalu Styblovu :))

315
dolores
Reagovat

305- vyborne, ze si to nasla. to bude asi od toho anonyma, co to avizoval v prispevku 103

306 – ano slovenska, a podla toho co som nasla na YT od nej, tak asi to bol Pad, ale nie som si na stopro ista.

316
dolores
Reagovat

310 -aj Daniela Pestova fandila Kukymu. tak preto mal Habera viackrat viziu, ze Adam je v GF. :)))

317
Prochor
Reagovat

284 – Nic konkrétního, jenom vznikla na závěr bojovná nálada, že jsem měl chuť na kritiku téhle řady a i kritiku kritiků:-))

318
-bé-bé-
Reagovat

315
jestli to bola nová verzia Pádu, tak to je skvelé…to je fakt skvelé…a i keď to nie je v 1. osobe, tak toto jej verím, v tom je ona…a navyše je to aj pesnička jej kapely, s ktorou už zrejme nehrá…a čo asi napísali „spolem“
avšak to je ešte pred Hlasom…no uvidíme…ako pilotný singl by somto brala…lenže to by sa zrejme „nepropagoval nekto INÝ“ ŽE ÁNO

319
-bé-bé-
Reagovat

314
ja myslím, že to ohodnotil dobre…ale len po speveckej stránke…on ten Šmajda je o emóciach…a tie Martin nevyjadruje…to sa ešte musí naučiť aby oslovil vačšinu ľudí, ktorí tie emócie uprednostňujú…
tak ako sa zase Šmajda a Štefan potrebujú zdokonaliť „pevecky“…a Štefan si to už uvedomuje (to robí tá žltá farba, ktorú má teraz v obľube)

320
-bé-bé-
Reagovat

310
Reni, Reninko, už sa s tým zmier…predbehol Veroniku aj Martina úplne zaslúžene…lebo bol tiež emočný a zároveň dobrý aj spevácky…lenže on tie emócie nevyjadruje svojou osobnosťou ale len spevom a tým je „neautentický“…
ja som to videla i v tom GF…žul žuvačku aby nebolo vidieť, že mu je „líto“
vieš, keby vyhral, stal by sa ešte „závislejším“ na tom, či ho majú ľudia radi i tak…

321
-bé-bé-
Reagovat

317
takže si si ani Ty nevšimol, čo ťa naladilo bojovne…možno si to všimneš nabudúce, keď dojde k podobnej situácii…
ale je fajn, že si to povedal, mne to pomohlo k ďalšiemu pochopeniu

322
-bé-bé-
Reagovat

316

jojo na tých spoločných fotkách posobili, že sú obaja partneri zamrzlí v emóciach…
preto to Impossible tak zaposobilo

323
-bé-bé-
Reagovat

312
ahoj Lada…dnešné varenie uvidím aj ja, lebo som sa už objednala u známych, ktorí majú Markízu…tak sa tiež teším..
dúfam, že obaja zavítajú aj na Moravu…mohli by aj spoločný koncert

IMHO Adam a Veronika sú podobní asi aj tým, že sú Lvi (vraj už má staršieho partnera, čo jej skladá kapelu atď)

324
-bé-bé-
Reagovat

224,311
díky za ten chat, bol veľmi vyčerpávajúci…teraz si neviem spomenúť ale ešte ma tam niečo zaujalo…ááále možno spomeniem

325
dolores
Reagovat

318 -ano, bolo to ine, ovela lepsie ako na YT, a isla v tej relacii podla mna nazivo. neposobilo to studiovo ako track z cd ;)

326
dolores
Reagovat

196 – uf, Tome, to si zase raz urobil priepastny rozdiel medzi nadejnymi talentami :)))
Hnilica spieval verziu Adele. Stefan dostal ako predlohu nie Adele, ale verziu od Boyce avenue, ktora bola inak postavena. refreny spevacky menej uderne, jemnejsie, a teda aj menej priezracne. Itchovi do toho este pridali inu aranz, na rozdiel od studiovky Boyce avenue, kde je to len s gitarami, kde hlas viac vynikne.

http://www.youtube.com/watch?v=N9o64xyjGWA

mna na Hnilicovi sokovalo jedine to ako on ludi sokoval :)) inak isiel mimo mna, aj spevom, aj vizualny vnem ziadny. mozno keby postupil dalej a ukazal viac, co je v nom ..

327
-bé-bé-
Reagovat

325
dolly, prosím ťa, ty vieš kto je to Vlado Krausz… lebo somsi znovu pustila ten singl a vidím, že je tam napísané:

ANNA VESELOVSKÁ/VLADO KRAUSZ…takýto typ reklamy nebýva bežný

328
dolores
Reagovat

322 – ktore fotky mas na mysli ? Daniela a Palo?

inak bulvar stale nezahala. citali ste ? Ewa je tehotna (samozrejme s Itchom) , a maju 10 dokazov !!! :DD

329
-bé-bé-
Reagovat

322
áno ich, včera som tu prebehla nejaké fotky dvojíc z raftu

ak by to tak bolo tak by to bolo zaujímavé…ale nečítala a ani nepotrebujem…
len ak tu ešte niekto hodí nejaký rozhovor so Štefanom, ktorý tu ešte nebol, tak sa „chytím“

330
dolores
Reagovat

327 – Vlado Krausz je vyborny textar, povedala by som ze dvorny textar Katky Knechtovej. pisal aj Mullerovi a dalsim. takze je dost uznavany na sk scene.
mne svojou poetikou vyhovuje ;) Anka si nemohla vybrat lepsie.

331
-bé-bé-
Reagovat

330
jeho poetika je v poriadku len nie pre Aničku…ona si ho nevybrala, bola vybraná…
Na ceste to bolo lepšie…jeho poetika je poetika „starého“ ale nie v novom rúchu…
to nové rúcho tomu nedá ani Anička…len ak bude spievať samu seba…je pesničkárka nie „kapelárka“

332
-bé-bé-
Reagovat

dolly, toto je lepšie i keď je to podobné…aspoň pre mňa
http://www.youtube.com/watch?v=gJzSumRh-aM

333
jab
Reagovat

326 – No jo on je klasicky rychle se vším hotový :-D. Jinak Hnilicu jsem měl rád, jeho casting byl super, škoda že musel do duelu s Bagovou a ještě dostali píseň, která víc sedla jí (a přesto ani ona v tom nebyla kdovíjak světová). Aspoň že si ho vyhlídla ta Argema, to je víc než kdyby tu soutěž případně vyhrál ;-)

334
dolores
Reagovat

329 -rozhovor dalsi nemam, ale objavujem starsie bulvarne videa s nim, co som nevidela .. ty asi ano.

aj on ma fanynky, co tazko nesu, ze mu ostatni pridelili po 9 bodov za varenie :))) prave citam na FB ako jedna sa obava, ze aj Servitku vyhra Sabina …chudera, ako to berie vazne ta fanynka :DD

335
blixa
Reagovat

333 : Nevím, jméno Hnilica mi nic neříká ale Argema ? Myslíš takový to „bílá pěna, láhev orosená .. “ ? Jestli jo, tak to je snad lepší být pohřben zaživa než zpívat s takovou „kapelou“ :(

336
dolores
Reagovat

331 – ako vies, ze si ho nevybrala? ved ked sa vnutorne nestotozni s textom, tak to odmietne .. a ona to vzala. mne ten text nevadi, skor hudobne mi to pride mdle, bez napadu ..

337
dolores
Reagovat

jab, vsimol si si, ze Stefan na otazky o oblubencoch z vily, vzdy spomenul aj Kristinu ? :)

mali spolocny balkon, urcite si mali co povedat ;) mozno sa zblizili viac, ked im vypadli spolubyvajuci (Karol a Natalia)

338
-bé-bé-
Reagovat

335
a je to tu…!!!!tak ty si to bol, čo si naštartoval Prochora „s tvojími zhadzovacími komentármi typu „bílá pěna, láhev
orosená“ (ten verš sa mi páči…mám rada pivo ???!!!)

339
-bé-bé-
Reagovat

336
pozrela som si ho V. Krausza a niektoré pesničky s jeho textami mám aj obĺúbené…

v jej veku je fajn, že si ju „vybral“ lepší textár ako má Ivanna…holt děvče, je to škola života a musí za seba zabojovať (Johana z Arcu ešte nepočuje „hlas boží“)…

dolly, nemám jeho videa napozerané…ak niečo máš, hoď sem…ja som nie až taká „fanatička“…ale na koncert pojdem

340
-bé-bé-
Reagovat

337
i ja som si všimla…ba chcel by duet s Natálkou

341
dolores
Reagovat

338 -ja myslim, ze Prochor sa nastartoval sam :)) (v 264) .. asi tomu predchadzala spomienka na Hotel Paradiso

342
-bé-bé-
Reagovat

Servítku vyhrá Veronika…

343
-bé-bé-
Reagovat

341
Hotel Paradise, tiež neviem čo to je…mohlo to mať súvis, ak naozaj Motýlek a blixa to nepozerajú…oni dvaja totiž zareagovali ale Motýlek to potom vysvetlila

344
blixa
Reagovat

338 : jááá ? Já nííc … :D Ne, fakt, já nevím, to jsem tu napsal poprvé, jako identifikátor jestli mluvíme o stejné kapele … ale třeba jsem ho něčím naštval, co já vím …

No ale uznej, než třeba tohle :
http://www.youtube.com/watch?v=0BStY60UB8A
to bych se snad radši nechal dobrovolně zpopelnit :D Ale jestli se to panu Hnilicovi líbí ….

345
Lucas
Reagovat

tak jsem zkouknul Bez servítky s Itchem, ona a Sabča jsou fakt skvělí :)) hrozně sympatický

346
-bé-bé-
Reagovat

344
spopelnit se…fuj..snáď nie zaživa…však to je „dobrá pesnička na dedinské zábavy“…už si na nejakej bol a tančil si???

347
jab
Reagovat

337 – Jj všiml, i Sabina ji jmenovala :-). Jinak Kristína mi dokonce občas přijde trochu jako „mladší, životem méně otřískaný Štefan v sukních“, myslím že mají oba několik společných rysů :-). Teď musím bohužel letět, svou úvahu kdyžtak rozvedu večer :-).

340 – Tohle by mohlo znít zajímavě – Štefanův zvláštně zabarvený baryton s Natálčiným hlubokým altem? :-)

348
dolores
Reagovat

ale ja Prochorovi rozumiem. ludia su voci sebe netolerantni v pochopeni zaujmov toho druheho. vzdycky ziram, ked sa milovnici futbalu, piva a silackych reci v hospode vysmievaju svojim manzelkam, ze pozeraju telenovely alebo reality show :)))

349
blixa
Reagovat

346 : uffff, ty mi dáváš :D Já tenhle „pivní“ rock bytostně nesnáším ! :D No byl, jsem, byl. Ale abych tohle snesl, tak si musím dát tak 6-8 dvanáctek a to už zase pak moc na tančení není :D :D

350
dolores
Reagovat

345 – ona ? Veronika alebo Tereza?

351
Lucas
Reagovat

350 – mělo tam být on :))

352
Lucas
Reagovat

jinak jsem nečekal, že Veronika nebude vědět při tý hře vůbec nic :D jako chápu, že člověk občas zrovna neví, taky se mi to stává, že neumim vysvětlit úplně obyčejnej pojem, ale až takhle :D

353
-bé-bé-
Reagovat

349
je lepšie keď to počuješ od svojej „obdivovateľky“ …ako od „jízlivej kritičky“
teraz neviem, to máš tak rád „pivo“ alebo tak nerád „pivní rock“ či nevieš „tančiť“

354
dolores
Reagovat

352 – aj mna to prekvapilo. bud mala nejake megaokno, alebo to fakt nedava …a chudak Adam bol zo toho dost vyvaleny, kvoli nej prehrali .. :D

355
-bé-bé-
Reagovat

348
no a tie manželky sa vysmievajú pivu, futbalu a piváckým rečiam v hospode…
JEDEN FAKT NEVIE

356
sunflower
Reagovat

tak toto myslem Itcho tym ked hovoril, ze mu tocia dosku ku ktorej sa nepriznava :lol:

http://krasna.nova.cz/clanek/superstar2013/vitezka-superstar-2013-nataci-album-desku-vyda-v-rekordne-kratke-dobe.html

357
blixa
Reagovat

353 : :D :D
No to je spíš historie. Dneska si dám fakt jen jedno, max. 2 , ale byly doby kdy 10 kousků nebyl problém. Dneska jsem spíš na dobré víno.
Já nevím, ale ten pivní rock je „hudba“, kterou fakt nevydejchám. Já moc na zábavy nikdy nebyl, byl jsem pražský „floutek“ (i když dneska bydlím na vesnici :D) , takže diskotéky a tak. Tam se sice taky hrála místy příšerná hudba, ale tu jsem nějak přežil bez větší újmy :D

358
-bé-bé-
Reagovat

356
ale to ja ráda…tetno jeho vývoj si rad pustím
by

359
blixa
Reagovat

356 : když koukám na seznam skladeb, tak to Štefan, že byl druhý vydá dvojCD ??? :D

360
dolores
Reagovat

356 – to vazne hovoril, ci pisal na chate ?

ale fajn ze vydaju aj jeho. ja som spokojna :D a budu tam vsetky pesnicky .. dokonca aj Bozk ?!! neverim … :D

pekne obaly maju obidvaja, ale preco ma Sabina menej skladieb ?

361
Lucas
Reagovat

jinak, nepamatuju si všechno, ale Sabina nezpívala v soutěži Stop! (Sam Brown), Thorn (Natalia Imbruglia) a Ironic (Alanis Morissete), ne? Taky nechápu, proč má Itcho tolik písniček :)

362
sunflower
Reagovat

360 ano, povedal to v rozhovore na europe 2

ono to vyzera tak, ze Sabina to prespieva na novo a v jeho pripade to budu asi vystupenia z prenosov

363
blixa
Reagovat

361 : asi logika EMI :
1 místo – 1 CD
2 místo – 2 CD
:D :D

Ještě že nevydávají i Adama, by to nestihl nazpívat :D

364
dolores
Reagovat

362 -podla toho clanku to aj tak vyzera, ze Sabca je v studiu a Itchovi len zmastruju vystupenia. chapem, ze sa k albumu nepriznava :)))) ale aspon nejaka pamiatka mu zostane .. Sabca si moze svoje veci opravit, ale zase je to kruta rychlovka … ://

co este take hovoril na Europe2 ?

365
dolores
Reagovat

363 – :D mali vydat aj Adama. zaujemcov by bolo dost.. aspon by som mala vyrieseny darcek pre svokru k narodkam :D

366
Lucas
Reagovat

tak já už se těšim na studio verzi Cry Baby :)) a jsem rád, že to je takhle, Sabči playlist je fajn a rozhodně je to lepší, než narychlo vydat nějaký CD s bůhvíjakýma písničkama

367
Lada
Reagovat

363 – :D :D ,podle téhle logiky,chudák,kdo byl na posledním místě
A Sabina A Itcho spolu fakt na fotkách vypadají moc hezky.Včera s nimi byl rozhovor v našem rádiu. Rozhovor vždy jasně vede Sabča.moderátoři si ze Štefana dělali legraci,jak ho ani nepustí ke slovu.

368
sunflower
Reagovat

364 dolores, uz si nemapatam, ale nahrala som to takze ak chces, mozem ti ten rozhovor uploadnut

369
T.M.
Reagovat

352: No asi sem chytřejší a pohotovější než Veronika protože všechno to co ona nevěděla mě naskočilo okamžitě. :D

370
dolores
Reagovat

368 -jasne, chcem. ;)
na E2 je len kratky vyber

371
Lucas
Reagovat

T.M.: Tak to já myslim, že většině :D

372
T.M.
Reagovat

Dá se někde přehrát pondělní Bez servítků s Veronikou aniž bych si to musel platit nebo se někde registrovat?

373
T.M.
Reagovat

Dneska se těším na SuperStar copak dobrého nám uvaří. A taky zítra na Kukyho, mohl by otrávit Veroniku.:D

374
Lucas
Reagovat

Taky bych chtěl vidět Veroniku :)

375
sunflower
Reagovat

dolores, tu to mas – https://webshare.cz/file/jIaUri3ark/itcho-europa-grandfinale-jamestown-rar

su tam aj ine veci, takze vyber si co chces, zvysok zmaz :)

376
T.M.
Reagovat

Ještě co se týče Hnilici a jeho působení v Argemě tak tady bohužel musím souhlasit s blixou. Ta kapela je pod jeho úroveň. Neříkám že sem nikdy Argemu neposlouchal ale už sem z toho tak nějak vyrostl. Je to taková typická jednoduchá zábavovka, žádnou velkou kvalitu v tom hledat nejde. Hnilica měl podle mě zužitkovat svých 5 minut slávy které mu přinesl Hlas a se svou tehdejší kapelou Sillage měl tu kariéru pořádně rozjet a nebo když už chtěl vyměnit muzikanty tak se měl vydat na sólovou dráhu protože talent na to má. Ale Hnilica je bohužel typický příklad zpěváka který má talentem možná i na to aby vyprodával stadiony a kdyby se narodil někde v zahraničí tak by se to možná fakt stalo ale tady u nás bohužel navždy až do smrti zůstane jen zábavovým zpěvákem. Angažmá v Argemě určitě nebyl šťastný krok, ta kapela je pro velký šoubyznys už dávno mrtvá a díru do světa s nimi rozhodně neudělá. Ale asi se tím uživí a žádné větší ambice si nedělá….tak když mu to tak stačí…. Samozřejmě mu dost šancí zhatil i ten mizera MD tím jak brzy ho z Hlasu vyřadil ale není vyloučeno že i kdyby Hnilica ten Hlas tenkrát vyhrál tak že by to s ním stejně takhle nedopadlo. Příkladem jsou někteří minulí vítězové SuperStar a dalších podobných soutěží. U nás ten trh bohužel moc talentům nepřeje a Hnilica se nevydal zrovna nejlepším směrem. Proto držím palce letošním obzvlášť sympatickým a talentovaným superstáristům aby oni aspoň nějak v rámci možností uspěli.

377
Monika
Reagovat

Veronika zas nic nevedela jo?:-))) No to me vubec neprekvapuje, pac ta toho v hlave moc mit nebude. I v te vile toho vedela z hudby pomalu nejmene ze vsech a v zivote jsem nevidela takoveho borce s poctem preklepu na radek. jeste, ze tady jde o vareni, a to ji jde, vsak je to na ni i videt:-)))

Cetla jsem par chatu se Stefanem, prijemne cteni, udelal na me vetsi dojem nez v SS, prekvapilo me, ze za nejkrasnejsi holku vybral Natalii a jmenoval ji i jako cloveka s kterym by rad natocil duet. Netusila jsem, ze k sobe maji tak blizko:-)))

Stefan ma peknej prebal CD, ten Saby me tolik nebere a udivuje me, ze tam Stefan nema logo Superstar a ma podstatne vic songu nez Saba.

378
jab
Reagovat

377 – To hráli Česko otázky a odpovědi nebo něco podobného? :-)

379
blixa
Reagovat

377 : Štefan bude asi tzv. horňák, jak říká Scalex :D V tom případě se holt Sabča nechytá :D

380
blixa
Reagovat

378: mě to přišlo spíš něco jako „Aktivity“, akorát že jen verbální a pantomima, kreslení nebylo.

381
Rena
Reagovat

316 dolores,
ano, Haberova žena měla oblíbeného Adama , také jsem to četLA…TO MĚ DOST UDIVILO… vzhledem k tomu, že je modelka, tedy ultra štíhlá, že jí jeho postava nedělala problém… Ale on asi nejvíce působil na ženy od 30 do stovky… na už maminy… ale i tak bylo spoustu mladších, co mu fandilo… jen Panáček má trochu jiné měřítka, zde nás moc nebylo.. bohužel , u TM jsem se také divila (je to kluk přes 20..), že v něm našel svého favorita …

382
Rena
Reagovat

320 – ale jaký byl Chodůr, Drda… emoční ? – ani při zpěvu ne… no, asi byl ještě mladý na to aby vyhrál… psala jsem, chtělo to ještě 4 roky, pak i mimo jeviště vy se choval jinak… ( a to jak brečel, že postoupil,ač si to nezasloužil, to emoce nebyly?) I Štefan ted psal, že Adama měl rád…a že si s ním hodně po tomhle nepovedeném Adamovým kole o tom povídal… asi si na něj museli zvyknout nejprv, je jinej, to je pravda..ale nevíš, co si vše v životě už musel projít, třeba si udělal obrannou hradbu proti světu… Štefan říkal, že po Sabče by peníze přál a zasloužil si Adam…

383
Rena
Reagovat

382 – pro 320 pro Be-be
a díky za hezké oslovení :-)

384
-bé-bé-
Reagovat

albumy
ten Štefanov „chocholatý“ účes nepoberám…i keď celkový dojem je naozaj lepší ako zo Sabinho obalu…

v kútiku srdca som si vravela, žeby mohli vydať aj Štefanovi…a stalo sa, konečne tí bizniz(bezej)mení pochopili o čo kráča…škoda, že minulý rok takto nevydali AničkuVE

že to Sabina prespieva????no neviem…keď už to bolo zo Superstar, mali to nechať tak…aby to zachytilo aj tú atmosféru…lepšie to asi nebude, lebo Sabina je najlepšia na koncertoch, kde može energiu odovzdať aj vďaka tomu, že ju prijíma z obecenstva

385
T.M.
Reagovat

381: A proč bych ho v něm nenašel? Obrovskej sympaťák, vynikající vkus na hudbu, skvělá a charakteristická barva hlasu, pokora a skromnost, kamarádskej typ….kdyby byl v Grandfinále se Sabinou on tak bych měl to rozhodování opravdu o hodně těžší a fakt netuším komu z nich bych to vítězství nakonec přál víc. Dle mě si Sabina a Adam zasloužili vítězství oba dva tak zhruba stejně. Objektivně možná Sabina o trošičku víc ale výkony které Adam předvedl ve svém posledním kole byly hodny vítěze SS. Rozhodně si zasloužil aspoň to druhé místo ale co už….postupně odstraní některé nepatrné nedostatky, zmizí i ta pro některé dětská prezentace a vůbec ani nechci domýšlet jaká z něj potom bude hvězda když je hvězdou už teď. :-)

386
-bé-bé-
Reagovat

382
chápem, čo píšeš…možno by dnes nevyhral ani Chodúr…je tu „hlad po autentičnosti“ nielen vo výsledku ale aj v ceste…hlad po emóciach, po opravdovosti…
Itcho povedal, že Adamovi, lebo by mu to pomohlo…
i keď nesledujem súťaže vonku…podľa tých niekoľkých tu uvedených…tak v zámorí už ten problém vyjadrovať emócie nie je…to sa už naučili…ich problém je zase inde

napr. som neuverila tomu, že sa Adam tešil, keď vypadol…
o 4 roky uvidíme, či mu je hudba „zmyslom“ alebo „útekom“
Adam, Terezka..Jarda….Štefan: takto som si ich obľúbila

387
-bé-bé-
Reagovat

385
posledný odstavec… podpisujem

388
Prochor
Reagovat

Sabina právě nakupuje – už to je show.
Ale z ukázek to vypadá, že bude vařit i Šafa.
Sabina právě potřetí proběhla s vozíkem celou sámošku:-))

389
dolores
Reagovat

388- jj, vidno, ze nezvykne nakupovat suroviny na varenie, ryzu teda poriadne dlho hladala :DD a este si tak roztomilo potazkala aj pred malymi fanusikmi :))

jo, Safa nakoniec bude varit spolu s Terkou :)

390
dolores
Reagovat

375- diky sun, ty si vazne pokladik :)

391
eva2
Reagovat

Štefan psal dnes na FB:
Ahoj ahoj ahoj :) Milí ľudia, ktorým sa páčil môj spev prejav, či niečo iné. Je dobojované, i keď teraz začína ten najväčší boj :)
Armáda superstaristov z minulých séérií skončila, neuchytili sa pretože je to skoro nemožné :D je to veľmi ťažké Česť výnimkám. No napriek tomu sa do toho púšťam. Vo veľmi krátkej dobe ideme do štúdia a ideme nahrať NOVÝ SINGEL a hneď na to natočiť klip :) Ja moc moc dúfam že zostanete so mnou a s mojou kapelou JAMESTOWN aj naďalej…Superstar je ako seriál, seriál skončil začne nejaký iný, to mi je jasné ale najviac šťastný by som bol keby ste vydržali a sledovali moje kroky, a ja vám dokážem že som si vašu priazeň zaslúžil :) Hudba je môj život a pokračujem v nej, budem sa zdokonalovať, vylepšovať svoje nedostatky. Bude to ťažké ale aspoň bude sranda :) Teším na Vás, a mrzí ma že som sa vám skorej neozval a nepoďakoval, že tam kde som teraz som kvôli Vám. Takže Vám patrí veľká vďaka. Takisto pokračujem aj s kapelkou Bijouterrier i keď JAMESTOWN je na prvom mieste.
Krásny deň a ja idem na to!
ITCHO
————————————————————–
Je vidět, že je realista a má to v hlavě srovnané :-) Snad mu to vyjde.

392
Prochor
Reagovat

391 – Jasně že má Itčo pravdu protože superstar je jenom soutěž a teď je třeba sunout se na profi úroveň vlastními silami. Schválně komu z nich se to povede.

393
dolores
Reagovat

panecku tie cinske lampiony boli aka symbolika !!! :))) z piatich vzlietli do neba len 2 – Itchov a Sabinin. ostatne zhoreli ..

394
jab
Reagovat

393 – Že by předzvěst kdo se na hudebním nebi uchytí? :-D

395
dolores
Reagovat

394 – povedala by som, ze to bola predzvest ich osudu, ze sa dostanu do GF

(sa to vysielalo este niekedy v top5,6)

396
jab
Reagovat

395 – Aha, tak tohle vyšlo :-). Žádné národnostní hlasování, žádné machinace s hlasy, žádný lokalpatriotismus…ale lampiónky!!! :-D

397
Prochor
Reagovat

393 – Ale ani jeden z nich neprozradil, co napsal na balón za tajné přání. Komu balóny přistanou na pozemku, ten se to dozví:-)

398
blixa
Reagovat

395 : tak konečně se nám to objasnilo celé. Tomu by mohl uvěřit i T.M. ;-)

400
jab
Reagovat

Jinak si teď pořád dokola pouštím Nájsť svetlo – opravdu silná (a dojemná) skladba.

401
MCo
Reagovat

Sabina dostala 55% a Štefan 45% hlasů. Oficiální vyjádření TV Markíza.

402
ála
Reagovat

Jé, Anička Veselovská má super singl
http://www.super.cz/179248-vysoko-odhalena-stehna-a-pohled-plache-lane-poznali-byste-vubec-stribrnou-finalistku-hlasu.html
Teď jsem to objevila a mám radost, protože je to super, poslechla jsem si hned 3x za sebou, miluju její hlas :-)
Tak se omouvám, jestli už to tu někde je.

403
Prochor
Reagovat

401 – Nemohl(a) bys nám hodit odkaz. Mně by zajímal hlavně celý průběh hlasování v jednotlivých kolech.

404
Prochor
Reagovat

Tenhle rozhovor jste asi slyšli, ale kdo ne, tak je zajímavý.
Sabina a Itčo:
http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/itcho-a-sabina-konecne-triezvi.html

406
-bé-bé-
Reagovat

399
„pol dňa“ som preklikala jabe….ešte sa nakoniec aj na FB prihlásim…niektoré fotky sú fakt výborné a veru vhodnejšie na album…ako tá čo mu tam dali
(ja ešte patrím k Adamovcom, Jardovcom a Terezkinkovcom)

407
dolores
Reagovat

395 – oprava, namiesto vysielalo ma byt natacalo

408
-bé-bé-
Reagovat

404
díky, nevidela…až tak nesurfujem po internete

409
dolores
Reagovat

402 – uz to tu bolo, ale neva :) ked ju pocuvam do sluchatok sa mi paci viac. a stale viac :)

410
jab
Reagovat

406 – Nešlo zobrazit? Mě to jde i když nejsem zrovna přihlášený…

411
jab
Reagovat

406 – Jinak já kromě Itchovců ještě patřím ke Křovákovcům, Šafovcům a Kristínkovcům :-D. Jinak jsem měl rád i Adama, Terku s Jardu ;-)

412
-bé-bé-
Reagovat

410
išlo zobraziť ale bolo toho veľa
409
i mne sa to páči už viac…v článku je uvedené, že sú tam jej autorské veci…tak to som zvedavá…kupujem, kto ešče?
411
no tiež si mal silnú 4…i mne boli aj iní sympatickí…len ich hudba ma nebrala…

413
dolores
Reagovat

406 . ty ho este nemas lajknuteho : ts ts ts :D

minule ste spominali, ze sali sa tu davno neukazal. ja sice Itchovi tu fandim hned od 1.zivaku , ale sali, pokial sa nemylim mu zacal fandit este skor, a to hned po kastingu. kedy sa mu pacila ta jeho hanblivost pocas Ewinej milostnej etudy :)))

414
jab
Reagovat

412 – No zrovna u Kristíny mě bral jen zpěv, resp. ten emotivní projev (čistá duše?), výběrama písniček mě moc nepotěšila snad ani jednou – akorát ty Roxette, ale ti zas nedpadli nějak valně :-D. Sabina i Štefan mi byli hudebně blízcí už od castingu :-).

415
jab
Reagovat

413 – Já ještě taky ne (zatím pouze Sabču), ale to se možná v budoucnu změní :-)

416
-bé-bé-
Reagovat

Rena
tak som dnes pozrela u tých známych varenie…ten „moučník“ by som si dala a aj toho čierneho spoločníka k tomu…mňam
a dozvedela som sa, že pani (71) fandila Adamovi…a keď vypadol, prešla k Itchovi…len neposielala sms

417
-bé-bé-
Reagovat

na tých fotkách od jaba…je Itcho sakramentsky príťažlivý…najma v tom čiernom „kožáku“ a tmavošedej mikine…čierna mu fakt pristane (i keď ja ju nemám v obľube…taký neutrál pre mňa)

dolly…musím to nejako „ukočírovať“ až mi to neprerastie cez hlavu …ale i to CD v piatok kupujem…

418
BarBora
Reagovat

Všimli ste si Štefanov výraz tváre, pri pohľade za odlietajúcim lampiónom ? Taký krátky prestrih to bol.

419
blixa
Reagovat

418 : jo, myslím že to rozhodně nebral na lehkou váhu …

420
-bé-bé-
Reagovat

AničkaVE
Prvým singlom z albumu je skladba „Lepší ako sme“.
„Pieseň „Lepší ako sme“ je v podstate o siedmych hriechoch – pýcha, lakomstvo, smilstvo, závisť, obžerstvo, hnev, lenivosť. Vieme, že zhrešíme, že môžeme danú situáciu riešiť inak, ale pretože sa hriechom ľahko podlieha, uspokojujú nás, väčšina z nás im podľahne, čo z nás robí ľudí hľadajúcich svetlo v čiernej tme,“ predstavila nový singel Anna Veselovská.
O text skladby sa postaral známy slovenský textár, Vlado Krausz. Hudbu zložila samotná speváčka Anna Veselovská.
„Niekedy sa stane, že interpret sa nestotožní s textom, ktorý mu poskytnú. To však nie je môj prípad. Vlado mi hovorí z duše. V texte dokonale vystihol to, čo sama cítim. Iróniou toho všetkého však je, že som s ním nikdy nebola v kontaktne a doteraz sme sa osobne nestretli,“ pousmiala sa speváčka Anna Veselovská.
Nový singel ako aj celý album, z ktorého nahrávka pochádza, sa nahrával v štúdiu Valec pod dohľadom Ivana Táslera.
„Keď som prišla do štúdia, mala som pocit ako keby sme sa už roky poznali. Ivan ako hudobný profesionál mi vôbec nedal pocítiť, že som začínajúca. Musím povedať, že dobre varí a má veľký zmysel pre humor. Boli okamihy, keď sme pre smiech nemohli pokračovať v práci,“ prezradila Anička.

421
-bé-bé-
Reagovat

418-419
yes

422
BarBora
Reagovat

Servítku som pozerala len tak na pol oka, toto som zachytila nejakých pár sekúnd, ale pochybujem, že tam napísal niečo o peniazoch alebo sláve. Na chvíľu zabudol na okolie a ten výraz som u nehi videla 1x.

423
blixa
Reagovat

420 : mě ten text přijde z kategorie „lopatou do hlavy“, což moc nemusím. Je pravda, že někteří interpreti i s takovými texty dokážou zacházet tak, že mi to nevadí. To ale není případ Aničky. Takže jak už jsem psal, je to „pumprdentlich“ ;-)

424
Rena
Reagovat

momentky ze zákulisí… pobavila jsem se…
bude mi to v neděli docela chybět

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/exkluzivne-najvtipnejsie-momenty-zo-zakulisia-superstar.html

425
-bé-bé-
Reagovat

423
no je jasné, že to „jej“ text nie je…ale minimálne jej „otca“ a jeho vývoja…
ale hudba je vraj jej…by ma zaujímala čo bolo skor…hudba alebo text

426
-bé-bé-
Reagovat

blixa…a čo priamosti sa tiež bojíš…?

427
-bé-bé-
Reagovat

jab a to „nájsť svetlo“ je ti prečo blízke?
prežívaš „temnotu“

428
jab
Reagovat

427 – To zrovna ne…ale hodně se mi líbí ta melodie, ta nálada co z toho jde…i ta myšlenka „nájsť svetlo“ ve vztahu s vyrovnáváním se s ranami osudu…

430
-bé-bé-
Reagovat

428
myšlienka…ve Vaňa utekl …vo vztahu sa to dá ako prekonať neistotu a strach….ale ako sa vyrovnať „so smrťou“ a s tou úzkosťou…“nájsť svetlo v temnote“…
nedá sa na to pripraviť ani myšlienkou ani „prežitím“ cez iného…

si tak trochu pre mňa záhada „staromladý“…

sluníčko svíť a spriadaj žhavú niť na svojej ceste…
doveď ma tedy ku neveste, či je to dívka nebo smrť,
nech políbí ma v zasvěcení ať poznám zlo i dobro bez prodlení…iba tak splniš ty svůj slib…
ja zase duši svoji naplním láskou mojí a zaliju ji mořem touhy …ať hoří pořád bez ustání…

431
T.M.
Reagovat

429: Jaká kampaň? Pokud nějaká byla tak jen kvůli tomu že se lidem zdálo že Štefan je na GF příliš slabý zpěvák. Rozhodně ne kvůli tomu že je ze Slovenska a z Nitry. To je čirý výmysl bulváru. Nic proti Itchovi ale každému kdo se na to dívá aspoň trochu objektivně musí být jasné že Sabina porazila Itcha naprosto zaslouženě. A ví to i on sám. Tohle není důvod jeho prohry.

432
Pete
Reagovat

Je to samozřejmě nesmysl s nějakou kampaní. Je vidět že zase někteří slováci to brali moc národně a neunesli svou prohru a obviňují z toho samozřejmě čechy. Pobavilo mě že vztáhli údajnou nenávist čechů ke slovákům dokonce i na Nitru ale já fakt neznám čecha co by chtěl aby naši hymnu zpíval teplej bieber. :D

433
blixa
Reagovat

426 -bé-bé- : nerozumím otázce. Jakou „přímost“ máš na mysli ?

434
Lucas
Reagovat

Upoutávka na nový singl Ewy :D https://www.youtube.com/watch?v=iFwixeSPH-w to by měl teda vyjít i český singl, ne?

435
T.M.
Reagovat

Čtyři dny po konci SuperStar a je tu nějaká nuda. Pomalu ale jistě se to tu přeměňuje na Itchův fanklub, Anička ta mě absolutně vůbec nezajímá a navíc je to tady dost Off Topic, výsledky hlasování nikde a ani tu asi nikoho moc nezajímají, začíná to tu nějak umírat….tak snad to tu opět oživí aspoň zítra Vladův článek.

436
dolores
Reagovat

431 – rada by som ti dala za pravdu, ale nemozem. urcita antikampan ceskeho bulvaru tu bola. aj s nacionalistickym podtonom. http://www.extra.cz/katastrofa-jakou-superstar-nepamatuje-ani-ve-svete-diky-slovakum-mozna-poprve-v-historii-vyhraje-nezpevak

samozrejme tebe, yeeyovi, cedarinovi a spol. ako presvedcenym antiitchovcom toto prislo len vhod, ale mnohych sa to dotklo, a nerozhodnutych mohlo ovplyvnit. je to citliva tema, a nie kazdy dokaze rozpoznat bulvar a mavnut nad nim rukou, lebo ako sa hovori, co je psano, to je dano. PLUS7dni je tiez len bulvar, a vracia uder Extra.cz. a bud rad, ze az teraz. mohli s tym prist pred GF a zamiesat karty :))

437
dolores
Reagovat

428 – tiez ten song casto pustam. mne sa paci to, ako je krasne smutne zaspievany :)

420 -v Plus7dni je aj clanok o Anicke a nahravani albumu s Taslerom, ale pisane je to skor v rozpacitom tone a naraza sa tam viac menej na zle vztahy medzi Rytmusom a Taslerm. na webe ten clanocek este nie je. mam ho len v papierove forme.

438
T.M.
Reagovat

436: Tak co se týče bulváru, ten si na každého něco najde. Ale že by to tak vnímali přímo diváci, toho sem si nevšiml. A nejsem AntiItchovec. :-) Já se považuju za AntiSámerovce a AntiHarichovce, ty jsem opravdu nedával. Ale Itcho mi v podstatě nikdy ničím nevadil, jen šel mimo mě a proto mi vadilo že porazil některé mé favority. Kdyby vyhrál tak jako vítěz by mi samozřejmě vadil ale vzhledem k tomu že se SuperStar nestal tak už nic proti němu. Jeho skalní fanoušek asi nikdy nebudu ale někde na fesťáku bych si jeho vystoupení klidně užil proč ne….i když některé jiné mnohem raději. Ať je to s bulvárem jakkoliv tak to nic nemění na tom že Sabina si tu výhru prostě zasloužila víc než Itcho a tudíž vyhrála zaslouženě.

439
dolores
Reagovat

418- vsimli. ;) a myslim, ze si tam vsetci davali nieco ine ako uspech v SS, skor zdravie a splnenie niecoho v osobnom zivote tak …

435 – no mne uz zacina chybat ta nervozita, ze CO zaspievaju v dalsom kole .. :D

440
dolores
Reagovat

438 – si ma teraz prekvapil. po tom vulgarnom extempore co si tu predviedol po top4, som myslela, za aj toho Haricha viac davas ako Itcha :))) lebo nie raz si tu vybalil, ze je pre teba absolutne nestravitelny :))

Sabina si vyhru samozrejme plne zasluzila, tak ako by si ju zasluzil Itcho , keby vyhral on. ;) mozno, ak by tusil ako daleko sa dostane, snazil by sa od zaciatku tak, ako v poslednych 3-4 kolach . ;)

citujem: „Priznávam, že predchádzajúce kolá som flákal, pretože som si myslel, že do úplného finále sa aj tak nedostanem.“

a druhe miesto je fajn. ;) co by zato dali ini :D

441
-bé-bé-
Reagovat

433
takú ako som ja nepoužila…

442
T.M.
Reagovat

Všiml sem si že se Itcho dost kamarádí s Adamem, za to má taky plusové body u mě. :D Taky mi ta nervozita bude chybět, vše je rozhodnuto a v neděli už nikdo nevypadne…..bude to dost velký nezvyk a nejvíc to bude cítit v neděli večer. Na Talent na podzim koukat nebudu, ten formát sem nikdy moc nemusel, mám daleko radši čistě pěvecké soutěže. Navíc Prachaře nemusím a na Mareše a Bílou v porotě taky nejsem zvědavý takže tuhle show v každém případě vynechám. Příští rok asi na Nově nic nebude a pak se uvidí pokud v roce 2015 přijde nějaké zpívání jestli na to budu koukat nebo ne. Momentálně bych řekl že ne, SuperStar bych dal minimálně takových 5 let pauzu a myslím že by to všem jedině prospělo.

443
sunflower
Reagovat

ok, tu je Veronika S. a jej varenie https://webshare.cz/file/1tE77x72A4/veronika-s-bez-servitky-voyo-sk-03-06-2013-flv obraz obcas trosku „skace“, ale snad sa to da pozerat

444
T.M.
Reagovat

440: No jo tak kolem té Top 4 a Top 3 jsem taky viděl dost rudě ale už se to naštěstí vstřebalo. :-) Hlavně k tomu vstřebání hodně pomohlo vítězství Sabiny. Vypadnutí Veroniky a vítězství Sabiny pro mě byly jednoznačně dva nejlepší okamžiky celé soutěže. :)

445
-bé-bé-
Reagovat

IIIITTTTTCHCHCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

to teraz valí…lenčo sa dostal k svojim pocitom (Impossible)…a prečistil to…s farbou zámeru a hraníc (žltou) može rozdávať radosť/žltosť

niečo hezké tam nie je, lajkujúci
T.M.
máš pravdu…okrem Itcha tu ešte prilievam polievčičku Jardovi….jeho popularita stúpa i keď počet mierne klesá

446
Lucas
Reagovat

443 – Děkuju moc! :)

447
-bé-bé-
Reagovat

437 BINGO
práve som sa chystala k úvahe, že je to fajn, to „točenie“ sa okolo autority…som pochopila, že to má Aničke vlastne pomocť…spolupráca s Krauszom (ale ako vidíš je to bez spolupráce…dodaný song nie je spolupráca i keď v prípade Jardy to nevidieť..lenže jeho vklad je presvedčivý…) má k nej pritiahnúť zrak…čo je smutné…a teda sa nečudujem ani Rytmusovi…lebo jemu išlo o tie „emócie“…

takže nička je medzi dvoma mlýnskými kameňmi…takže bude musieť „prinavrátiť sa k sebe“ a k alternatívnemu rocku…tak ako aj GG

448
sunflower
Reagovat

Stefan – https://webshare.cz/file/36V5kNqn6r/itcho-p-bez-servitky-voyo-sk-04-06-2013-flv ak internetove pripojenie dovoli, vecer stiahnem sabinu a kukiho

449
T.M.
Reagovat

443: To mě to teda stejně nejde stáhnout ale to už se nedá nic dělat. Tak to hold neuvidím.

450
cedarin
Reagovat

436 dolores – nepleť dohromady dvě věci. Mně nevadí, že je ičo slovák, ale vadí mi prostě ičo. S jeho národností to nemá co dělat. To bych ostatně minule nefandil Lukášovi.

451
sunflower
Reagovat

443 nejde ti to vobec stiahnut alebo iba prehrat? ak to prve, mozem to uploadnut niekde inde, ma aj niekto dalsi problem stiahnut to?

452
sunflower
Reagovat

sorry, malo to byt 449

453
-bé-bé-
Reagovat

vidím že na moj „básnicky“ výkon nikto nezareagoval…hol nie som Sabina so svojimi veršíkmi…
tak to teda vzdávam, lebo i tak mi to nemá kto spievať…ja teda v žiadnom prípade

namiesto smajlíku „kukuč z kukane“!!!!

454
-bé-bé-
Reagovat

T.M.
veru máš pravdu…tí Itchovci sa tu „rozmnožili“ a pritom majú nárok len na 45% priestoru…Sabinovci „vráťte sa na svoje miesta“ a „oslavujte tiež….kukykuk

455
blixa
Reagovat

447 : GG měla někdy něco společného s alternativním rockem ? Něco mi uniklo ?
Anička ať si hraje, je stejně ještě moc mladá na to aby to opravdu za něco stálo … za pár let to bude jiné.
441 : chmmm, nepochopil, ale což, já vím že nikdy nebudu rozumět všemu … i když je mi to líto .. :D

456
-bé-bé-
Reagovat

sunflowerka
tiež som to nestiahla…Štefana ale ja si o mojich „technických znalostiach“ ilúziu nerobím

457
-bé-bé-
Reagovat

455
opačne…Anička chcela robiť „alternatívny rock“…mohla by spolupracovať s Itchom…lenže tiež to ťahá moc „vysoko“

458
-bé-bé-
Reagovat

nie sú náhodou Pusté Úľany pri Nitre?

459
T.M.
Reagovat

451: Dávám stáhnout soubor. Naskočí šedá tabulka Otevřít pomocí VLC.flv ( výchozí ) tak dám OK ale nějak se pořád nic neděje….tak nevím ale moc se v tom stahování nevyznám.

460
eva2
Reagovat

sunflower – děkuju moc za Bez servítky, oba soubory jsem stáhla bez problémů :-)

461
-bé-bé-
Reagovat

blixa
po“lopatizmus“ je druh priamosti

462
-bé-bé-
Reagovat

i tie povodne (blixa)…

463
yeey
Reagovat

450 vzdyt ani ten clanek na extra nebyl nijak narodnostne zamereny, jen bylo konstatovano, ze Slovaci hlasuji pro sveho zastupce (to, ze by tam nebyt Slovak nebyl, to mu asi tezko nekdo odpare:-)), jinak to bylo predevsim o tom, ze tam je kvuli xichtu a ne zpevu, nema to s narodnosti nic moc spolecnyho, to slovensky clanek uz to na tu narodnostni otazku definitivne stocil ;-)

464
blixa
Reagovat

459 : mě se to stahuje zcela bez problémů, takže chyba bude na tvém přijímači. Já používám chrome, který se ho nepokouší otvírat ale rovnou ho stahuje. V tvém případě bude chyba v tom , že souhlasíš aby se ten soubor otvíral ve VLC. S tím bys souhlasit neměl, měl by si ten dialog provést tak aby ti ho uložil na disk.

465
sunflower
Reagovat

T.M ono by ti to malo ponukat aj moznost ulozit, nielen otvorit
pokusim sa to uploadnut aj niekam inam

tie videa som len tak zbezne prebehla takze neviem, ako na tom su, ak by bol s nimi nejaky vyrazny problem mozem sa ich pokusit stiahnut a nahrat znovu

a niet za co :)

466
T.M.
Reagovat

Píše mi to ´´Neplatný popisovač nabídky´´. Čert aby se v tom vyznal.

467
cedarin
Reagovat

463 – no přesně. Bylo o tom, že co se týče zpěvu, tak jako vítěz pěvecké soutěže by to rozhodně na chlubení nebylo. Ale tak víš jak … :-)))

468
blixa
Reagovat

461 : aha, tak tady je chyba v naší komunikaci :D Uvedl jsem, že nemusím texty typu „lopatou do hlavy“ ale to není synonymum pro polopatismus :D Tím je míněno spíš něco jako „cpát to někomu pod tlakem“, „házet mu to lopatou rovnou do hlavy“ :D. Polopatismus je spíš něco jako primitivní výklad, vysvětlení, to nemám na mysli. Já mám tenhle výraz ještě ze svého působení v amatérském divadle, kde jsme měli některé hry typu „lopatou do hlavy“ :D Asi bych to neměl používat, je to zřejmě zmatečné ;-)

469
yeey
Reagovat

467 zato s Cry Baby Sabiny bych se klidne v zahranici pochlubil, myslim, ze ve svetovem ramci by byla takto zamerena vitezka celkem ojedinela, ale dojem by rozhodne udelala:-)

btw na to ze Idoly/Superstar vyhravaj skoro vsude sami kluci, tak letos v USA, Nemecku, i CZ/SK vyhrala holka :-) i kdyz na zapad od ČR se na rozdil od nas ani nemuseli otravovat v gf s nejakym hezounem a meli to v obou pripadech ciste holcici:-)

470
blixa
Reagovat

Ten webshare je zajímavej. IE a Firefox vyžadujou přihlášení (nemám účet), jinak smůla, ale Chrome nevyžaduje nic a normálně to stáhnu :D Takže pokud nemáte účet, mělo by stačit si nainstalovat Chrome :D

471
T.M.
Reagovat

Čistě holčičí československé GF Superstar ještě jako jediné nebylo tak to bude asi příště a vyhraje slovenka. Pokud teda ještě bude někdy další federální řada. Souhlasím s tím že kdyby vyhrál Itcho tak by to co se týče zpěvu k chlubení nebylo ale nebylo by to nic k chlubení ani co se týče osobnosti. Přece jen je Itcho spíš takový nevýrazný jako Adamec a další minulí vítězové SuperStar. Sabina je hodně výrazná osobnost SuperStar si naprosto zaslouží po všech stránkách. Je to zázrak že u nás konečně poprvé v historii nevyhrála nudná nevýrazná šedá myška ale opravdová hvězda.

472
Anta
Reagovat

Udivuje mě, že se stále řeší nacionalismus, Češi versus Slováci. Čeští kluci na tom prostě byli pěvecky lépe a i nakonec Sabča Itcha prostě přezpívala :)

473
sunflower
Reagovat

470 to je zvlastne, ja pouzivam firefox a prihlasenie to odo mna nevyzaduje

ok, pokusim sa to dat aj inam, ale az neskor
pripadne ak ma niekto z tych, ktorym sa to podarilo stiahnut cas a chut nech to kludne uploadne a da sem link

474
cedarin
Reagovat

469 – no jsem zvědav, kdy se na trubce objeví nějaké komenty ze zahraničí u Sabiny a Cry Baby. Toto „zboží“ bych se nestyděl exportovat :-)))

471 – tak jestli bude čistě holčičí GF se uvidí. Třeba bude čistě klučičí a ty tam budeš mít dva favority :-))) Tome, jednou to přijít musí!!!“

472 – souhlas :-)

475
yeey
Reagovat

474 no co se tyka komentu ze zahranici, nikdo asi zahranicni obdiv ke Gabine neprekona :-)) ta mela pod svymi videi zahranicnich reakci pozehnane… ale co se tyce Sabci, myslim, ze jde hlavne o to, ze nase Superstar nikoho v zahranici nezajima (vlastne konec koncu ani v Cechach :-D)

ciste holcici finale v SuperStar, to fakt nevidim, uz ty posledni 2 smisena finale jsou podle me velky damsky uspech :-) a vlastne je prekvapivy, ze to bylo uz 2x Češka/Slovák, nebot tu casto padaly nazory, ze Slovaci vic hlasuji pro holky a Češi pro kluky, ale to uz je asi pasé :-)

ta holcici prevaha byla mozna v Hlase, kde se preci jen vic hlasovalo podle samotnyho zpevu a ne dolicku na tvari a hepinéés povahy…:-)

476
Anta
Reagovat

475 yeey – tos tomu dal :-))) Já tedy podle ďolíčku na tváři nikdy nehlasovala ani hepinéés povahy :-))) prostě když to tam není, ten krásný hlas….. :-)

477
yeey
Reagovat

476 a ja snad rikam, zes podle toho nekdy hlasovala? :-D

478
T.M.
Reagovat

Tak já si pořád myslím že hlavním důvodem Štefanovy účasti v Grandfinále je jeho slovenská národnost ale nebudu se v tom už víc pitvat, teď už to stejně nemá smysl. Kdyby tam byl hlavně kvůli ksichtu tak je na jeho místě Šafa kterej je podle mě hezčí. Kdyby ty výsledky aspoň ukázali jak hlasovali češi a jak slováci a tam by se vidělo že slováci hlasovali pro Itcha jako zběsilí tak by se sice potvrdil jejich nacionalismus známý z první ČSS ale aspoň by se tím do jisté míry popřely spekulace o podvodu. Asi je ale neukážou. Já myslím že letos si holky zase tak špatně nevedly. Plyšáci Komenda a Šmidák vypadli v prvních kolech a kdo to kdy viděl aby v Top 7 byly čtyři holky? Já myslím že je to docela úspěch. Akorát pak už se to zvrtlo a zůstala jen Sabina ale to mohlo mít víc příčin. Veronika to projela hlavně kvůli nesympatiím a kvůli nudným výkonům bez špetky vlastní inovace, tam je to jasné.

479
Jai Kudo
Reagovat

Vidím, že to tady ještě trochu jede…
455 blixa – bébé má pravdu, GG se trochu okrajově začala věnovat alternativě – zpívala BillyTalent, Guano Apes, na novém CD jsou asi 2 skladby, které zavánějí alternativou….

Anta – já tu Prahu ještě taky nemám pořešenou. Je to tak 50:50. Ale byl bych zvědavý na spolupráci Šafa+GG, pokusíl bych se tam setkat s jednou kolegyní z FK a kdyby se tobě nebo někomu jinému z Panáčka chtělo dojet na tuto akci, tak budu mít o další důvod víc tam přijet taky. Pokud by mně chtěl někdo kontaktovat a pokecat si soukromě, tak vás rád potkám na mailu jaikudo@centrum.cz

480
cedarin
Reagovat

475 – tak nejde o to, jestli někoho v zahraničí zajímá naše ss, ale jestli je zaujme něco na trubce, což by Sabina se svým Cry Baby mohla. Uvidíme :-)

Jestli bude takové nebo takové GF…kdo ví, jestli vůbec a kdy zase ss bude :-) No teorií kdo pro koho hlasuje je spoustu, pak je nový ročník, noví soutěžící a vše je jinak, podle mě to záleží víc na tom, kdo zrovna v tom ročníku soutěží. I takový T.M., který fandí téměř zásadně klukům a jak se raduje ze Sabiny :-)

No v Hlasu jde víc o hlas, v tomto je ss jiná. Ale zase by se nemělo čekat 10 finálových kol, až se povede jedna písnička, to mi přijde už trochu fakt dlouho.

481
Anta
Reagovat

477 yeey – :-D né :)) já jen přidala svůj pohled na věc ;-)
Ale co se týká ďolíčků, tak někdo by to mohl brát jako znevažování :-))

482
Anta
Reagovat

479 Jai Kudo – ano, právě na tu spolupráci GG+Šafa jsem hódně zvědavá a hodně mě to láká, a taky to nemám pořešené, pro mě je problém taky Praha :-)) Dám si Tě do kontaktů a uvidím :)

483
T.M.
Reagovat

480: Sabina je totiž mezi holkama absolutní výjimka všech výjimek. Ještě sem docela fandil Anetě, Gábě Al Dhábbě, Báře Zemanové a GG ale žádná z nich se co se týče sympatií a charismatu nemůže Sabině vůbec rovnat. A to ani Aneta a ani GG. Já sem takovou holku jako je Sabina ještě neviděl, je to určitě nejlepší ženská účastnice všech našich RS. Nějakou techniku zpěvu neřeším protože se jasně a definitivně ukázalo že jsou i daleko podstatnější věci. Obecně bych to shrnul tak že Sabině snad musel fandit a přát výhru každý kdo má aspoň trošku rád upřímné, sympatické, přátelské a usměvavé lidi, no prostě každej kdo není úplně až do morku kosti zapšklej a kyselej jako citrón. Protože komu nezvedne náladu Sabina tak tomu už nepomůže asi nic.

484
cedarin
Reagovat

483 T.M. tak v tomto s tebou souhlasím. Sabina je přátelská holka se srdcem na dlani. Působí tak na mě a asi není náhodou, že i mezi ostatníma byla oblíbená a myslím, že většina finalistů přála vítězství Sabině.

485
jab
Reagovat

469 – Ojedinělá? A co Natalia Sikora z poského Hlasu (teď nevím jestli loni nebo letos)

487
Pavlína
Reagovat

Tak reportáž o natáčení CD. Uslyšíme i jiné covery, které v soutěži nezazněly.
http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/sabina-exkluzivne-uz-stihla-nahrat-album.html

488
přiznivec.obecny
Reagovat

487 Docela se těším, jak bude na tom CD znít její vyjimečný hlas. Jsem zvědavá. Dělá dobře, že hned chce navázat vlastní tvorbou. To jsem ještě víc zvědavá.

490
irena
Reagovat

482-anta-já jedu v každém případě (tedy doufám)

492
Anta
Reagovat

490 irena – jsi z Prahy nebo okolí ?

493
Prochor
Reagovat

489 – P.S. Adam právě kuchtí.
Jinak autorské album Sabči si zaručeně koupím a už se nemůžu dočkat. Bude to moje druhé po Anetě.

494
blixa
Reagovat

493 : dyk si psal, že se ti Anetina autorská tvorba nelíbí, ne ? Že se líbí jen pseudointelektuálům či co ?! :D

495
Prochor
Reagovat

494 – To souhlasí – koupil jsem si jen první autorské a pak už žádné protože mně zklamalo. Takže doufám, že Sabča mně příjemně překvapí.

496
yeey
Reagovat

480 tak jestli Sabinu nekde na youtube v zahranici pochytnou jako GG, tak jedine dobre :-)

Asi mas pravdu, zalezi na konkretni rade, i pro ty holky se v podstate letos hlasovalo vic nez v jinych radach a 2x dokonce prevysovaly kluky (jak uz sem tehdy poznamenal, v ČR se tohle od prvni Superstar nestalo:-))…

V Hlasu jde skutecne vic o hlas, musim to potreti zopakovat… :-D ac bych necekal, ze ten format hlasujici ovlivni, tak to tak v Hlasu skutecne bylo… Hlas by mozna skutecne Veronika vyhrala, nebot se tam zpiva minkrat – takze by se jeji vykony ve velesonzich nestaly rutinou a ani by tam od kouce nedostala tak uchylny vybery jako v SuperStar…

497
Prochor
Reagovat

Teda absolutně nechápu, proč v rockovém kole nenechali hrát Sabču na bicí. To bych chtěl vidět.

498
yeey
Reagovat

485 jab- ok, tak tedy upresnuji, ze se orientacne vyznam jen v zahranicnich soutezich v zemich, jejichz jazyku rozumim :-) (v podstate jen UK, USA, Nemecko-ono ostatne tam ty souteze maji nejvyssi uroven umerne k poctu obyvatel, takze je stale z ceho vybirat a cela ta produkce je tam asi nejvetsi, uroven ve vetsim Polsku nebo Francii by me docela zajimala, ostatni zeme jsou mensi, takze to tam asi o moc lepsi nez u nas nebude a v jiznich zemich a jinych exotikach to zas urcite nebude nic pro nas vkus, sama latina, letni hity apod.:-))…. kazdopadne je tedy je urcite mozny, ze mi leccos uniklo a treba neni vitezka jako Sabina ojedinela :-)

499
yeey
Reagovat

497 na bici se hraje jen v rocku? :-) osobne me to ani nijak nezajima, je to pevecka soutez a bicima by dost mozna prave zpev utrpel… viz. napr. kdyz hral v Hlasu Juraj na bici – ono se to cely celkem ztratilo a takova pecka to zas nebyla – obzvlast, kdyz v tom kole, tusim, vystupoval v zaveru mezi vsemi temi damskymi favoritkami Marketou, Zuzkou, Ivannou a Anickou, takze to stejnak nijak zvlast efektne nevyznelo, nebot ho jednoduse prezpivaly :-)

500
-bé-bé-
Reagovat

áááá moja výzva zabrala…a Sabinovci sú spat….ale nezabúdajte…je pre vás vyčlenené tých 55% tak ako pre Sabinku
zdravím….
ako skončilo Kukyho varenie?? zabodoval?

501
T.M.
Reagovat

No Kuky sice s vařením u ostatních asi až tak nezabodoval ale na svůj věk si myslím že to zvládl skvěle. A zábavu měl super. :-) Škoda že nebude vařit Jarda, na toho bych byl taky zvědavej.

503
T.M.
Reagovat

499: Tak to sme asi každej sledovali jinej pořad protože tenkrát to Jurajovo vystoupení s bicíma bylo vůbec jednou z největších pecek celýho Hlasu a v tom díle byl asi největší hvězdou, všechny ty pěvkyně okolo proti tomuhle vystoupení úplně zanikly a právě kvůli tomuhle výkonu ho taky Rytmus upřednostnil před Nikoletou. To bylo hodně efektivní vystoupení. Ale tak každej má asi svůj názor.

504
Prochor
Reagovat

499 – Ne opravdu to není zpěvácká soutěž. Ta soutěž se jmenuje „hledáme Superstar“.

505
jab
Reagovat

498 – V pohodě – já bych o té Natalii taky nevěděl, kdyby sem někdo nedával odkaz na její Cry baby ;-)

506
irena
Reagovat

492 anta -jsem Pražák bydlící momentálně 100 km od Prahy, ale jsem v ní stejně každou chvíli

507
jab
Reagovat

503 – Mě se to taky líbilo. Juraj nebyl špatný zpěvák, ale měl IMHO poměrně tuctový, ne zrovna rozpoznatelný hlas (to samé IMHO letos možná zradilo Súčika), ale doháněl to muzikálností a showmanstvím – ostatně v Hlasu zahrál na 3 různé nástroje a ani jedno jeho vystoupení mě rozhodně nenudilo. ;-)

508
T.M.
Reagovat

Pro mě byl Juraj asi nejlepším soutěžícím v Hlase. Možná se hodil spíš do SuperStar ale tam mu to dvakrát nevyšlo. Zkrátka moc nemusím takový ty kanitlénový popový divy jaký obdivuje yeey. Ale aspoň na Sabině se shodneme. On asi fandí holkám globálně skoro všem víc než klukům.

509
blixa
Reagovat

495 Prochor : První album Anety není autorské ale „katalogové“ až na dvě výjimky. Mě se právě líbí obě další autorská alba. Holt jsem teda pseudointelektuál :D

510
jab
Reagovat

509 – Tak to první jsem měl celkem rychle vypálené doma a dodnes si ho rád pustím, i když pozdější tvorba se mi líbí více – hlavně V bezvětří a Vzpomínka.

511
Prochor
Reagovat

509 – Nemyslel jsem Spoustu andělů ale to další – první autorské Dotyk. Mimochodem Spousta andělů se mi líbí víc, i když ho shodila sama Aneta že se jí nelíbí.

512
yeey
Reagovat

504 to mi nerikej, ze Superstar neni pevecka soutez :-) sympatie a charisma jsou super, ale hlavni ingredienci pro tu SuperStar, co hleda tento porad (zeptej se Simona Fullera), by porad jeste mel byt zpev… a Sabča ma vsechno z toho na vysoke urovni, mozna proto to vyhrala (a Itcho ne-e:-))

503 ja tak zboznuju ty kantilenove popove divy, proto jsou mymi nejvetsimi oblibenkynemi GG a Marta :-)

ale ted vazne, Juraj proste dost hlasu nedostaval, nepochybuju, ze vsechny ty holky dostaly to kolo vic hlasu nez on (vsechny ve svych tymech to kolo konec koncu vyhraly, takze tady neni moc co resit) prave kvuli tomu, ze jim to lip zpivalo – a minimalne tahle soutez (Hlas) o tom byla… ja obdivuju, ze je vsestranej a ze umi patrne hrat i na kastroly, ale sms-ky mu za to neposlu, kdyz me ten hlas nijak zvlast nebral, nebot to proste tak nejak nebylo nic extra…:-) v tom je lepsi Šafa, ten je taky velmi vsetranej, ale ma k tomu ten hlas, ktery tebe vlastne vubec nezajima, prestoze je to esencialni podstata tehle poradu, kterou nejses schopny pochopit :-)

513
Prochor
Reagovat

499 – Ješte ve smířlivějším duchu. Když jsem se vrátil ze Švédska, tak jsem pochopil, že tady u nás chcípnul pes.
Nahodím jen tak koncert, který mně napadá.
Do asolutní tmy začne hrát rocková kapela. Začnou převažovat bicí a rytmika.
Rozsvítí se na Sabču u bicích a kapela okamžitě zmlkne.
Sabča hraje sólo beze zpěvu, které končí pomalejším rytmem, do kterého se přidá kapela a Sabča začne u bicích zpívat.
Před jevištěm stojí překvapení diváci načež nastoupí např. Šmajda a se Sabinou dají super pomalý duet, který ještě nikdo neslyšel.
Po aplausu následuje po pomalejší pasáži rychlá rocková pecka jednoho z nich atd. Lidi v česku na něco takové nejsou absolutně zvyklí. Zatím si šli na celý večer poslechnou Koláře nebo Bílou a už je to strašný.
Jenže na něco takovýho je nutný najít nové zpěváky protože starého psa nové kousky nenaučíš.
Jen tak na okraj – slyšeli jste koncert Beatles ve Waschingtonu D.C. 1964 kdy Ringo hrál na bicí a přitom zpíval? Super a teď píšeme rok 2013 a nic se u nás nezměnilo. Jen výborného Gotta nahradil průměrný Kolář a spol. Prostě krize.

514
Anta
Reagovat

512 yeey – tak s těma kastrólama jsi tomu dal korunu a mě rozesmál :-)))
Souhlas Šafa má především krásný hlas a navíc je velmi muzikální, všestranný a charisma tam je taky :)))

515
Anta
Reagovat

513 Prochor – tak na takovým koncertě bych chtěla být :)

mmch kolegyně byla včera na Gottovi, jako doprovod (né Gotta :D), sama by na něj nešla, poslouchá něco jiného, a byla velice překvapená, jak skvěle to dával, bylo to od osmi asi do čtvrt na dvanáct a jedna 20 min přestávka a jel prý neskutečně, oproti jiným mladším, kteří jsou po třech písních už udýchaní.

516
Jai Kudo
Reagovat

513 Prochor – Já to vidím takhle:
Do absolutní tmy začne hrát rocková kapela. Začnou převažovat bicí a rytmika.
Rozsvítí se spotlight na GG a jejího bílýho Jacksona a GG tam hodí pár metalových rifů než se rozsvítí druhý spotlight na potetovanýho Dailyho. Daily hraje sólo, beze zpěvu, které končí pomalejším rytmem, do kterého se přidá kapela a GG začne s kytarou zpívat. Před jevištěm stojí překvapení diváci načež nastoupí Šmajda a s GG rozjedou perfektní metalovou pecku prokládanou Gabčiným growlem, který ještě nikdo neslyšel :D
Sorry, mě to tady pořád baví….:D :D :D

517
Anta
Reagovat

516 Jai Kudo – :D tak na tomhle koncertě bych chtěla být taky :))) a možná i víc :)

518
Prochor
Reagovat

515 – Anto ta moje představa je jen taková blbost. Ale strašně bych chtěl zažít něco od našich určitě mladých zpěváků jako třeba koncert Deep Purple 1972 Osaka Made in Japan, koncerty maďarské Omegy, Pink Floyd v Benátkách nebo jakýkoliv koncert Supertramp, kdy i divák v poslední řadě má pocit, že stojí na jevišti a má pocit, že je účastník něčeho vyjímečného. A když jsem viděl Sabču cvičit ve výšce, tak jsem pochopil, že ona patří mezi ty krásné blázny, se kterýma by to šlo.

519
Prochor
Reagovat

516 – Taky dobrý. Beru:-)) Nic proti GG už proto, že jsem její fanda.

520
yeey
Reagovat

513 ja ale v podstate vubec nechapu, kam s tim miris? predstava nadherna, ale co to ma spolecnyho se SuperStar? :-) poustis se do ponekud utopickych myslenek, pokud nejak navazuji na to, o cem jsme se predtim bavili, je to jen televizni zabavni porad, kde mas na nacviceni cisla sotva tyden… nic takovyho, co popisujes tam proste nenajdes… (a asi ani po soutezi)

a doufam, ze nenaznacujes, ze jsem jeden z tech „Čechu“… v lete jezdim na festivaly, v ramci prokalenych veceru v Praze se vzdy rad stavim v nejakym klubu a mrknu se na cast koncertu, co tam zrovna je, byt kapelu neznam… ok, pro me za me uz posledni dobou zvladnu zaparit i na nejakou tu soucasnejsi diskoteku (byt z prdele) nebo undergroundovejsi elektroniku… s nami mladymi Cechy to neni hudebne zadna slava, ale podle me tu o nas mate (pri vsi ucte) nekteri z te starsi generace na Panackovi ponekud zkreslene predstavy o tom, jak to tu dneska vypada :-) to co popisujes o Bile a Kolarovi, to je opet spis pozustatek starsi generace…

521
Anta
Reagovat

518 Prochor – až tak úplná blbost ne, představivost mám a já to viděla :-))) a nápad by klidně někdo mohl zrealizovcat, no kéžby :))

522
Prochor
Reagovat

520 – Já se nechci hádat. Ber to tak, že jsem chtěl nahodit svojí představu jak alespoň zkusit něco změnit. Mimochodem – říká se, že věta, že se nedá něco udělat, je v angličtině čistě teoretická. V podstatě taková věta v angličtině vůbec neexistuje:-)) Takže jaká utopie?
P.S. Viděl jsi třeba show Michaela Jacksona na Strahově?

523
Prochor
Reagovat

Pardon – na Letné.

524
Lucas
Reagovat

Nahrajete někdo, prosím, jak vařil dnes Adam? :)

525
yeey
Reagovat

522 ale ja se nehadam, jen se ti snazim osvetlit, v cem povazuji tve predstavy za naivni az zcestne :-))

to co chces najit, je fajn, ale radim ti – v SuperStar to nehledej! :-)

P.S. a na co s tou anglictinou vubec narazis? na ten ceskej dvojitej zapor, co sem pouzil? nebo co? :-O :-D

Show Michaela Jacksona sem nevidel, to sem byl jeste malickej, ale FYI bylo to na Letny;-)

526
yeey
Reagovat

523 jo ty uzs na to mezitim prisel sam ;-):-D

527
Prochor
Reagovat

Ještě jedna poznámka k pojmu superstar. Zastavte na ulici deset lidí aby vám zazpívali. 9 z nich bude zavíjať ako paviáni jak říká Habera. Čili když Simon Fuiler nechal rozhodovat diváky, tak určitě nesledoval nejlepšího zpěváka. Kdyby to tak bylo, nechá rozhodovat „odbornou“ veřejnost – kritiky, odborníky na zpěv. Ale o tomhle právě tahle soutěž není. O superstar rozhodují hudební laici a tak to prostě je.

528
jab
Reagovat

527 – Opět mi mluvíš z duše :-)…troufám si dokonce tvrdit, že těch 9 lidí (nebo aspoň 8 z nich) by zazpívalo hůř než nejslabší články semifinálové TOP 16. :-)

529
yeey
Reagovat

527 OMG, co se snazim rict je, ze se v ty soutezi proste ZPIVA a to je to hlavni esence pro ucast v ty soutezi… ano, pak se na to nabaluje spousta dalsich faktoru, kvuli kterym lidi hlasujou, ale ty typicke charakteristiky zpevu jako rozsah, barva hlasu, intonace – to prece rozhoduje ve velke mire… to neni primarne soutez o nejvetsi charisma, osobnost, sympataka apod. (trebaze to tak v letosnim gf mohlo vypadat), primarni je to, jak mu to zpiva a treba u Sabiny se to tak nejak sloucilo s tim ostatnim… myslis, ze takova Gabina pusobila a pusobi na lidi zas nejak extremne sympaticky a charismaticky? myslim, ze ne – lidi si musela ziskat tim, ze famozne zpivala!

531
jab
Reagovat

529 – Já to teda mám zhruba takto: Mě osobně se čím dál tím víc začínají míchat pěvecké kvality s osobnostními rysy tak, že je pro mne důležité, jak na mne dotyčný adept působí – a je to jakási esence pěveckých kvalit, barvy hlasu, projevu, osobnosti, charizmatu, všeho…a u mne obzvlášť navíc rozhoduje správné uchopení písně, zda je interpret schopen dát písni, to co píseň potřebuje (je to vypalovačka? – udělat show, je to emotivní píseň? – procítit to) a následně to něco předat dál na diváky (pobavit, chytnout za srdce…). Proto třeba odpouštím falešné tóny a celkově technické nedostatky (dokud mi to ještě netrhá uši), špatné frázování v angličtině (špatné frázování v rodném jazyce vydýchávám o poznání hůř), špatnou angličtinu obecně (pokud to už není vyložený extrém jako Sabinino „On of us“). Naopak neodpouštím špatný výraz (pěvecký ani obličejový), evidentní nepochopení textu a nálady interpretované písně (případně absolutní neschopnost onu náladu předat) a akademický bezemoční projev (pracovně tomu říkám „pěvecká Niké Samothrácká“ – ano, inspiroval jsem se Manifestem futurismu ;-)).

532
DJ Vlado
Reagovat

529 – Divím se, že zrovna ty, takový GG-fan, mluvíš v souvislosti s Gábinou o nedostatku sympatií a charismatu. Tohle jsou imho dost subjektivní kategorie. Kdo nemá charisma pro jednoho, může ho mít pro druhého. Já jsem třeba nikdy nechápal, jak pro někoho může mít charisma Drda, ale vzhledem k tomu, že vyhrál, tak pro někoho asi mít charisma musel. A to, že je Gábina osobnostně jiný typ než třeba Sabina, nemusí to hned znamenat, že má menší charisma. Podle mě jsou charismatické obě stejně, i když každá jinak, Gábina oslňuje přirozenou ženskou noblesou, která lehce kontrastuje s její klukovskou duší, zatímco Sabina oslňuje bezprostředností a ztřeštěností. A je to dobře, že jsou každá jiná, nikdo si je rozhodně nemůže splést, přestože jsou obě rockerky :-)

533
Anta
Reagovat

531 DJ Vlado – yeey to imho uvedl v souvislosti s tím, že právě toto jsme hodně slýchali ze všech stran, i když fans GG si to rozhodně nemyslel, a přesto se dostala až do GF.

534
yeey
Reagovat

531 tos me spatne pochopil, ja mam Gabinu rad jako osobnost, ale zas nejak extremne charismaticky jako Sabina na me nepusobi a myslim, ze to tak ma i vetsina ostatnich lidi… Gabina je krasna a pusobi tak vznesene, to joo, ale tim si podle me lidi neziskala, to byl z velke casti zpev, (ktery byl navic jeste v kombinaci s krasou jako bonus:-)), na rozdil od Sabiny, u ktery nejaky to osobni kouzlo/charisma/x-factor/blablablááá (co si budeme povidat) sehralo na jejim vitezstvi nezanedbatelnou roli, trebaze zpivala vyborne (rekl bych, ze letos po Veronice a Šafovi nejlip)

zkratka-obe maji oboji (zpev i osobnost) – Gabca ma vic zpevu nez Sabina, Sabina ma vic osobnosti nez Gabi… na pivo i na koncert bych sel na Sabcu a Gabi, ale kdybych to mel nejak priradit, tak to bude Koncert-Gabca a Pivo-Sabca (a ze ho evidentne ma rada:-D)

530 fajn ale at mi nikdo nepovida, ze to neni o zpivani :-))

535
yeey
Reagovat

532 – takze sem se namahal s 533 zbytecne :-D

536
Anta
Reagovat

534 yeey – ale né :-)) rozepsal jsi to hezky srozumitelně do dvou odstavečků :-D

537
dolores
Reagovat

cedarku (450) -kde som napisala, ze ti vadi, ze je Itcho slovak?? tak mi to najdi a kupim ti porschatko :D napisala som, ze si antiitchovec, ze ti ten clanok prisiel vhod… a to je hadam pravda, nie ? :)))

k tomu clanku v Extra, len tolko, ze ak si bezny slovak, ktory si je ISTY tym, ze Itcho je dobry spevak, precita cesky clanok, ze Itcho je nespevak a slovaci si ho napriek tomu idu zvolit, tak asi sa ho to dotkne a vidi v tom zlomyselnost. je to citliva vec, a ak by ste mali spolocnu sutaz namiesto nas s nemcami, poliakmi… a napisal to ten genius z Extra o ich spevakovi, tiez by to vyvolalo nevolu na druhej strane. som si ista. alebo si myslite, ze by vsetci chapavo uznali ? :D
alebo ak by slovensky bulvar napisal o Sabine, ze nespieva len skrieka a cesi si ju idu aj tak zvolit, tak viem si predstavit tie komentare :DD

ale asi hadzam ako vzdy hrach na stenu, takze radsej vyjadrim uprimne potesenie, ze ste zivi a zdravi a ze neplavate . ;)

538
yeey
Reagovat

535 jen jesi to bude stacit :-D uz me zas jednou stve, jak tu musim ke kazdemu svemu nazoru dodatecne pridat „manual k pouziti“ :-DDDD

539
dolores
Reagovat

530 . jab celkom pekne si to rozobral ;)

Servitku s Kukym som si pozrela az teraz na voyo… no co nato, povedat :)) celkom mile, varil s mamkou, resp. varila ona a on len pomahal ;) a zda sa, ze najviac k jeho povahe mala co povedat Veronika. :D ta to tusim aj vyhraje, neverim, zeby Terka zajtra dostala viac bodov ako Verca, cize vsetko smeruje k vitazstvu Veroniky. :D tak aspon nieco ..
Kuky dnes dostal len 30 bodov .. zajtra to bude svanda, Terezka bude asi paradne sekirovat Safu :DD

540
DJ Vlado
Reagovat

533 – OK, už chápu, jak jsi to myslel :-) Kdybych obě holky znal jenom z TV (v tuto chvíli jsou u mě v nerovné pozici, jelikož s Gábinou jsem dělal rozhovor a osobně jsem se s ní setkal víckrát, zatímco se Sabinou jsem se osobně viděl jen na autogramiádě, na přímácích jsem se s ní bohužel nesetkal), tak by pro mě větší charisma taky měla Sabina, zatímco zpěvácky vede Gábina :-)

Ještě mě teď napadla hříšná myšlenka, jaké by to bylo, kdyby si holky prohodily své grandfinálové soupeře. Myslím, že Gábina by Itcha srolovala jako ponožky a rozdíl v procentech by byl ještě větší, zatímco duel Sabiny a Lukáše by byl mimořádně vyrovnaný a výsledek by byl dost neodhadnutelný, to by mohlo dopadnout jakkoliv :-)

541
dolores
Reagovat

sunflower, velmo ta prosim este o jeden maly upload – tu spolocnu pesnicku chlapcov od Beatles : She loves you :) vopred diky :)

myslim, ze to bolo kolo Legiend ;)

542
dolores
Reagovat

539 . Vlado, ci by ho zrolovala alebo nezrolovala ako ponozky, to nie je pre mna podstatne. ale take GF by som si na rozdiel od toho minuleho, urcite s velkou radostou pozerala. a aspon by som mala o vitazovi uplne jasno, nie ako teraz :// :D

543
yeey
Reagovat

539 no podle me obe ty posledni grandfinale srolovaly damy pany jak ponozky (v ramci cele souteze, Gabina pak Lukase i v ramci grandfinale uplne totalne odrovnala, to Itcho se naopak v nedeli prekonaval) a stejne to u Gabiny zahadne nestacilo :-D asi i proto jsem se bal, ze to Itcho fakt asi vyhraje, protoze po ty facce z minula uz si v tomhle zaverecnem souboji Ceska x Slovak nejsem nicim jistej :-D

a i kdyz sem parkrat psal (a tusim i ty), ze vitezstvi Sabiny je satisfakci za Gabinu, a to urcite je, tak musim rict, ze teda co se tyce celkove vykonografie, pohlizi Gabina na Sabcu porad z uctyhodny vysky, GG je jen jedna, a to ma, jak uz jsem rekl, charisma a dalsi ptakoviny mensi nez Sabca, ale proboha jak ta holka v ty soutezi ZPIVALA, jeste kdyz si dnes pustim vice mene jakykoliv vystoupeni, je to pro me usi rajska balada a je vlastne v podstate jedno, ze u toho jeste fantasticky vypadala nebo jak pusobila jako osoba, klido si dam jen zvuk – to je to, o cem tu mluvim celej vecer !! :-) hmm, no asi si du pustit neco Gabi, treba nove CD :-)

545
DJ Vlado
Reagovat

541 – Takové finále, kde jsem měl o vítězi jasno, jsem já měl právě teď, a proto je možná dobře, že tam ten Itcho byl, jelikož o to víc jsem Sabče mohl fandit a mít radost z jejího vítězství :-) Kdyby tam s ní byla Terezka, tak by to pro mě sice bylo finále snů, ale měl bych těžké dilema :-)

546
DJ Vlado
Reagovat

542 – jj. absolutně souhlasím, ač mám Sabču rád, tak GG je jenom jedna :-)

547
DJ Vlado
Reagovat

A ještě k tomu novému singlu Aničky – moc pěkná píseň s příjemnou melodií :-) jen text je bohužel poněkud klišovitý :-(

548
yeey
Reagovat

545 navic ta myslenka s tim, ze si neco pustim jen se zvukem a bez obrazu a vseho okolo v SuperStar, me privadi k tomu, ze fanousci Itcha by meli zrejme ze samotny mp3-ky velky prd…:-DDD SuperStar je v tomto pomerne atypicka, ovsem jinak je hudba doooost casto o tom, ze nejdriv neco pouze slysim (viz ta spousta pisnicek, co se nam libi, ale zname jen tak z doslechu a ani treba nevime, kdo je zpiva a chceme to zjistit)… jasne jde komplexni zazitek, ale konec koncu clovek prijde s hudbou nejcastejsi do styku prave z CDcka, radia apod., tedy pouze audio :-) ted sem si teprv urovnal, o cem ze to v tech zahranicnich soutezich mluvi, kdyz zmini „recording vocal“, i kdyz to nepovazuju za uplne spravnou hudebni cestu … :-) takova Veronika to ma 100%ne (tzn. je mi jedno, jaka je nebo neni, hlavne ze ji slysim) a slyset napr. jeji Titanium jen z CD bez predem utvoreneho nazoru na ni, bys Vlado v zivote nenapsal tu hlasku o letisti – ale i o tom je SuperStar… ti lidi si tam buduji karieru nejen zpevem a umelymi klipy, ale i svym zjevem a chovanim v primem prenosu :-)

549
Jai Kudo
Reagovat

531 DJ Vlado – myslím, že jsi to tady napsal naprosto přesně. 100% souhlas…..:)

550
DJ Vlado
Reagovat

547 – Kdybych i na CD slyšel Titanium nejdřív od Beatrice, tak bych tu hlášku o letišti napsal u Veroniky tak jako tak :-)

551
T.M.
Reagovat

Zajímavý co ste tu včera rozebírali a v něčem samozřejmě máte pravdu a v něčem zase ne. Souhlasím s tím že zpěv je základním měřítkem těchhle soutěží – když je někdo takový nemehlo jako Julián nebo Dolinek tak tam prostě nemá vůbec co dělat ani kdyby měl sympatií sebevíc. Prostě soutěžící musí mít aspoň nějaký talent a musí ho umět prodat divákům a zaujmout s ním. Musí je bavit jeho výkony na pódiu a taky jim musí být sympatický. Prostě od všeho něco a jedno bez druhýho nejde. Já jsem v minulý SuperStar taky docela fandil vaší opěvované GG ale moje nej favoritka to prostě nebyla a můžu říct že ať má rozsah jakej chce tak Sabina ji svou osobností a svým charismatem prostě naprosto rozdrtila. Chápu že yeey to myslí dobře ale je potřeba si uvědomit že lidi tu SuperStar nebudou poslouchat jen na cédéčku ale taky si zajdou na její koncert a tam je prostě vždycky víc okouzlí Sabina než GG a nebo statická Veronika. Já teda nedokážu někomu fandit jen proto že bezchybně zpívá, když mě ten zpěvák prostě nebaví, je mi vzdálený jeho styl a nejsou tam sympatie tak tam prostě není zhola nic. Proto sem nedokázal fandit Chodúrovi, Bagové ani Veronice. Ti šli a jdou úplně mimo mě. Takže SuperStar prostě musí mít od každého něco, hlavně bych to shrnul tak že musí člověka prostě bavit. U Sabiny se to fakt všechno tak skvěle sečetlo že tomu ani nemůžu uvěřit. Zpívá skvěle, je přímo megasympatická, má charisma, na pódiu absolutně nenudí…..je to nejlepší vítězka všech našich pěveckých soutěží a troufám si tvrdit že lepší už nikdy žádná nebude. Měli bysme si jí vážit protože takový kompletní balíček se objeví málokdy a když už se objeví tak většinou nevyhraje. Ale Sabina vyhrála, je to zázrak.

552
T.M.
Reagovat

A ještě k tomu Jurajovi….ano, je pravda že má tuctový hlas ale zrovna v té písničce od Collinse zněl hodně dobře protože mu vypomohli vocoderem. On je pro mě takový komplexní talentovaný muzikant a jeho výkony v Into Air Tonight, Ayo Technology a ještě ta Nirvana pro mě byly tím nejlepším a nejzajímavějším co jsem v Hlasu slyšel. Neměl kdovíjak zajímavý hlas ale doháněl to tou nesmírnou muzikalitou. Byl a je na nekonečno mílí talentovanější než nějaká Bagová. Formát Hlasu je ale opravdu primárně jen o hlase a asi taky podle toho lidi hlasovali, já ten formát právě proto moc rád nemám a myslím že Hlas byl rozhodně ještě slabší než naše nejslabší SuperStar. SuperStar mám daleko raději. V Hlasu byly v podstatě samý Veroniky jako Ivanna nebo Markéta, jo zpívaly dobře ale nic na víc, žádné muzikantství, žádná osobitost. A dneska už o nich nikdo ani neví. Muzikantka tam byla Anička – jenže ta šla a jde zase úplně záhadně mimo mě. Je mi dost nesympatická a není to pro mě ani žádná zpěvačka, má pro mě hlas jak ukníkané kuře. Takže tam se fakt nedalo moc komu fandit, proto mě skvělý muzikant Juraj hodně bavil.

553
jab
Reagovat

551 – Problémem Hlasu hlavně bylo, že live část byla dost krátká (každý tým 6 finálových kol) a lidi si neměli tolik času vypěstovat k těm soutěžícím takový vztah. Tyhle tři Jurajovy výkony, cos napsal, taky považuju za jedny z vrcholných momentů Hlasu, včetně pro mě nezapomenutelné věty „Venované všetkým, čo so mnou na tejto muzike vyrástali“ (předem se omlouvám za špatnou slovenštinu) před Jurajovou Nirvanou…jinak těch zajímavých lidí tam bylo víc, Miloš měl pěkný chraplák (byť Adam s Jarda ho svými barvami letos zcela vymazali), pěkný hlas měla i Kristína Z. a hlavně Zuzka Mikulcová – zpětně ji hodnotím jako jeden z nejlepších a nejkrásnějších hlasů v našich pěveckých soutěžích vůbec a to přesto, že jazz a soul, k nimž Zuzka směřuje, mě zrovna moc neberou. I když tvorba její kapely není špatná, v některých jejích písničkách mi hlasově připomíná Zuzanu Michnovou ;-).

554
T.M.
Reagovat

V Hlasu to dost zabil taky MD tím výběrem. Kdyby tam byl Hnilica místo Bagové tak by mě to rozhodně asi bavilo daleko víc. Ten měl i zajímavý hlas. Ještě sem dost fandil i Petrovi Kutheilovi, taky velký sympaťák se skvělým hlasem. David Weingartner, Brunno Oravec – taky skvělí týpci i když u Brunna tady se mnou prostě nebude moc lidí souhlasit ale mě bavil víc než všechny zpěvačky z Hlasu dohromady. Ty holky které zmiňuješ, Kristína Zakuciová a Zuzka Mikulcová byly z celého Hlasu asi ty nejzajímavější zpěvačky a taky největší sympaťačky. Bohužel ani jedné z nich nebylo souzeno dostat se až do GF. Ještě mě zaujal rocker Jackie ale brzy vyletěl. Celkově na Hlas nevzpomínám moc rád a na další řadu už bych asi určitě nekoukal. Mě se prostě zoufale nelíbí ten formát, to rozdělení na týmy opravdu nemám rád. Pro mě je nejlepší finálová dvanáctka kde mají společnou píseň a pak probíhá pro všechny společné hlasování a vše mají v rukou jen diváci. To je daleko napínavější. Takže Hlas už fakt ne, to už by byl lepší X Factor. Ale teď by asi bylo ze všeho nejlepší se všemi podobnými soutěžemi pár let počkat a možná by to dost prospělo i sledovanosti.

555
jab
Reagovat

553 – X Factor bych bral…tam mají soutěžící IMHO nejvíc volnou ruku s vlastními aranžemi, hudební invencí apod. Viz v zahraničí Arthur, Henderson, u nás měli pár nezapomenutelných vystoupení třeba Ondra Ruml nebo All X. :-)

556
T.M.
Reagovat

X Factor jo…třeba by v něm Hnilica nebo Luboš Babic z Talentu mohli chytit za pačesy svou poslední šanci i když nevím jestli by do toho ještě šli. Já vidím další velké plus X Factoru v tom že není věkově omezen a můžou se hlásit i starší zpěváci a hudebníci a ti jsou někdy hodně zajímaví. Nemám nic proti náctiletým soutěžícím ale ne každý je tak talentovaný a zajímavý jako Adam Kukačka. Ale momentálně si myslím že už jsou diváci z těchto show natolik unaveni že ať už by televize nasadily dá se říct cokoliv, tak by to byl stejně propadák. Pokud příští rok kvůli olympiádě žádná hudební show nebude tak to bude jedině dobře a všem to akorát prospěje. V roce 2015 nejdřív…ale pořád je to možná ještě hodně brzy.

557
Anta
Reagovat

552 jab – souhlas s tím, že formát Hlas de facto moc neumožnil divákům vytvořit si větší vazbu a souhlas s tím, že se tam objevily zajímavé hlasy Kristína Z. (u ní fakt byla škoda ta nemoc), Zuzka, DavidW., Jarda H., pro mě i Markéta byla výborná a taky Nikoleta nebyla vůbec špatná. Největší průser Hlasu byli koučové, u mě to tnejlépe ukočoval Pepa, bez ohledu na to kdo vyhrál.

558
jab
Reagovat

556 – Jj Pepa byl nejspravedlivější, příliš nehleděl na zásluhy z minulých kol a i když byl člověk outsider a zazářil, tak mu dal záchranu, zatímco když to někdo p***al, tak šel do duelu, přestože kolo předtím byl třeba hvězdou večera. U něj fakt každé kolo všichni měli stejnou startovací čáru :-).

559
T.M.
Reagovat

A stejně byl celej loňskej Hlas ve srovnání s letošní SuperStar absolutní propadák, to se snad ani srovnávat nedá. Opět použiju svoje přirovnání že srovnávat loňskej Hlas s letošní SuperStar je jako srovnávat Denise Lacha s Freddiem Mercurym. Letošní SuperStar měla obrovské štěstí na výběr soutěžících protože takhle sympatičtí, zajímaví a skvělí soutěžící snad ještě nikdy v žádné jiné hudební show u nás nebyli. Opravdu si myslím že tahle finálová Top 12 parta se zcela mimořádně povedla a ve všech jiných řadách by jen těžko hledala konkurenci. Mimořádně sympatičtí mladí a talentovaná lidé se tentokrát sešli a jen co skončila soutěž tak už na sobě začínají makat. Jarda vydal singl ještě než to skončilo a Sabina už má hotové album, brzy se pustí do autorského….takže tahle řada SuperStar by si zasloužila čestnou výjimku mezi ostatními aby se aspoň tentokrát někteří ze soutěžících výrazněji prosadili. Na zázraky nevěřím ale moc bych jim to přál. Co se týče poroty tak ta byla letos taky nejlepší za všechny roky a dokonce i ta Ewa si mě v živácích získala a dokázala projevovat emoce, byla upřímná. Habera a Soukup jako vždy skvělí. No a moderátoři? Musím říct že Romana sem si postupem času hodně oblíbil a mám ho teda skutečně o hodně raději než Mareše, Juraško je prostě sympaťák a podle mě se po počátečních zaváháních do toho dostal a moderoval to dobře. Takže jediným slabším článkem je Zorka ale i ta už postupem času nebyla tak nesnesitelná jako na začátku a zlepšila se. U Romana bych byl rád kdyby zase někdy podobnou show moderoval a Zorka to už stejně moderovat nikdy nebude protože se u lidí neosvědčila. Takže tohle pro mě byla zatím ta nejvydařenější řada SuperStar ze všech a hodně k tomu dopomohla i vítězka celé show.

560
karol
Reagovat

je pravda ze je to tato rada superstar mela dobru 16 ale jakym zpusobem s k tomu doslo to uz dobre nebylo-meli proste hned udelat 16 a ne aby pro 2 hlasovali a jeste k tomu jedna byla pozdejsi vitezka ze slovenska a druha to cele vyhrala -taka pachut uz na zacatku -to neni dobre a potom tlaceni favoritu ned jinyma -vedena kampan proti soutezicim-nemaji hlas -je to zarliva furie -je to zlodejka -je to mazanek maminky a podobne to srazi legitimitu znacky superstar-take clanky poskodit souteziciho se nedela-toto neni big brother.-nekdo by se mel zamyslet a neco pozmenit aby vice pachuti nezustavalo a zbylo vice pozitiv.-asi je to nasi kulturou neprat nekomu a co nejvice ho poskodit.mame se co ucit od zapadnich sousedu-.tam take clanky nepisu neskodiju a preji si uspech a viteze si skadli do krasy sve.

561
Prochor
Reagovat

Pro fandy Šafy – dneska vaří Šafa pod velením Terezky:-)

562
sunflower
Reagovat

bez servitky (Veronika, Itcho, Sabina, Adam) – http://uloz.to/hledej?q=bez+servitky

uploadnute aj na webshare, ale komentar stale caka na schvalenie, ak si tam zadate bez servitky, najde vam to

563
T.M.
Reagovat

560: Vím, taky už se těším. Škoda že tam s nima není Šafa celý týden.

564
blixa
Reagovat

560 : hezký eufemismus, „pod vedením“ :D

565
Lucas
Reagovat

Tak Adamův díl zatím nejslabší, ale ta jeho zábava by se mi taky líbila :))

566
dolores
Reagovat

543 -jeeee, tesiiim… kujeem :) ♥

radost pocuvat a pozerat na tych styroch mladych nevycvalanych zrebcov :D

567
dolores
Reagovat

551 -Tome pre mna bol Juraj zaujimavy typek a jeho hlas sa mi nezda byt az tak tuctovy (mozno zo zaciatku, ale ked som ho viac pocuvala, prislo to … ako u Itcha)
okrem toho je to velky sympatak, skoda, ze vtedy ked bol v CSS ochorel, inak si viem predstavit, zeby si ziskal postupne divakov. v tejto serii, napr. aj pobytom vo vile.. lebo je to pohodak. a prekvapil ma aj svojimi vystupeniami po sutazi v nejakych TV soukach, hlavne tie jeho latino covery nemaju chybu. :) no a Matusku dal v Legendach popu ako pan .. !
aj jeho vlastna tvorba je solidna. ;)

568
Jai Kudo
Reagovat

Hm, tak už je to oficiálně na webu – naše oblíbené duo Ša-Sa ve spárech Lewronu :((((

569
jab
Reagovat

567 – Kde to máš?

570
blixa
Reagovat

567 : na jakém webu ?

571
jab
Reagovat

567 – Tak jsem to taky našel…myslíš že to budou mít pod Wronkou fakt špatné?

572
Monika
Reagovat

Juraj byl podle me vcelku kvalitni zpevak na nase pomery a i jeho tvorba neni vubec zla, nicmene, domnivam se, ze by v SS neprelezl TOP 8, pac pusobil velmi odtazite a arogantne. Koneckoncu ani v tom Hlase ve sve skupine u Rytmuse nikdy nebodoval, aby postoupil primo.

573
Anta
Reagovat

567 Jai Kudo – myslíš, že je to špatně ?

574
blixa
Reagovat

570 : kde to vidíte ? Sabča u Wronky ? Bože ….

575
T.M.
Reagovat

Juraj by se v SuperStar ani v Hlase moc daleko nedostal, to ale jeho kvality nijak nesnižuje. Takový Jerguš Oravec by mohl vyprávět. Mě taky nepřijde že by měl Juraj až tak tuctový hlas, podle mě má docela zajímavý chraplák ( i když s limitovaným rozsahem ) ale je jasné že je to spíš takový muzikantský typ a tak od něj člověk žádnou kantilénu čekat nemůže. Tyhle muzikantské typy hold asi moc masy lidí netáhnou, koneckonců Karol letos vypadnul taky hodně brzo i když je pravda že oproti Karolovi je Juraj ještě pořád pan zpěvák. Pro mě byl v Hlase skvělým osvěžením a nábojem protože všechny ty velkolepé pěvkyně okolo mě bohužel vůbec nebavily. Grandfinále bez něho pak bylo vyloženě nudou na entou kde jsem neměl jediného člověka kterému bych tu výhru mohl přát. Ale dost už o Hlase, na tu frašku je lepší zapomenout. Ať žije letošní SuperStar!!! :-))))

576
Prochor
Reagovat

Teď mně odrovnala zase Sabča – jak se nakupuje bageta?
Vezme se pytlík a bageta, strčí se do pytlíku a jede se dál:-)

577
T.M.
Reagovat

575: Mě dostala s tím že se může ošahávat zboží a taky prodavači. :D

578
dolores
Reagovat

pozerate Terku so Safom ? dobri su :)))

Itcho : Terezka je este nevyzreta sekera :DD

579
Prochor
Reagovat

Dobrý vejšplecht Šafy : Vidíme, že slaninka krásně voní. Že už by existovaly televize s čichovým reproduktorem?

580
Prochor
Reagovat

Chudák Martin-ostatní si debužírujou a Šafa je v kuchyni. Úplně je mi ho líto, že je tak odstrčenej.

581
blixa
Reagovat

Terka je rozený manažer :D

582
Prochor
Reagovat

To je presně ono – Adam se styděl tancovat, tak to Sabča vyřešila tím, že mu skočila na záda. Koho by taková blbost napadla?:-)))

583
T.M.
Reagovat

Taky tomu Šafovi mohli dát aspoň ochutnat když už se s tím tak dělal. :D

584
dolores
Reagovat

579 -aj ja som dufala, ze pride k nim Safa aspon na nejaky pokec. mozno aj bol, len vystrihli .. a Adamkovi co bolo ? :/

Terka : a teraz by sme sa mali tvarit, ze jej zavidime :DD (Veronike vyhru)

585
dolores
Reagovat

582 – neboj sa, on sa urcite nadlabal v kuchyni :DD

a Itcho ma sklamal, ze odmietol tancovat :// :D

586
T.M.
Reagovat

http://superstar4.com/superstar-vitezove-kdo-je-nejlepsi-hlasujte/ Dejte hlas Sabině v této anketě a můžete klidně i víckrát. Zaslouží si to.

587
Prochor
Reagovat

584 – Tak ono nešlo ani tak o jídlo ale že se s ním nikdo vůbec nebavil. No, nevím. Moc se mi to nezdálo. Mimochodem pro mně byl Šafa nejlepší z kluků jako finalista. Jeho vyřazení mi nepřipadá fér ale to je jen můj názor.

588
Prochor
Reagovat

Ještě celý den se chystám k vyjádření problému GG a Sabča ale měl jsem moc práce a už jsem na to vzpomněl. Takže podle mého názoru GG je na tom technicky podstatně líp než Sabča a hlavně má neskutečný náskok. Vemte si, co GG dokázala po tom, co poustila soutěž:

etapa A – hledání cesty:
Videoklipy
Musikál
koncerty s K. Gottem a vstup mezi smetánku

Etapa B – nalezení cesty
Vytvoření kapely
První alba
Příprava koncertů

Prostě Sabča má co dohánět. Ale držím jí palce – jen ať je tady co největší konkurence.

589
T.M.
Reagovat

586: Tak rozhodně to není jenom tvůj názor. Tady Šafovi fandilo hodně lidí a pro mě jeho vyřazení bylo asi druhým nejhorším okamžikem soutěže hned po vyřazení Adama. Škoda že dneska není ten novej článek o shrnutí soutěže, těšil sem se na něj už od rána.

590
DJ Vlado
Reagovat

588 – Článek bude a hned trojitý :-) Zítra s Merťasem zhodnotíme finalisty kluky, pozítří holky a v pondělí všechno statní mimo soutěžících :-)

591
T.M.
Reagovat

587: Já už bych Sabinu s GG jednou provždy přestal srovnávat. Vím že tady na tomhle fóru je GG asi stejný pojem jako Karel Gott ve Slavíku a já sem GG taky docela fandil když byla v SuperStar ale teď už mě prostě….nezajímá. Paradoxně se Sabinou mají společnou akorát zálibu v rockové hudbě a možná trochu podobnou image ale to je tak všechno. Povahově se liší, jsou každá úplně jiná. Nevím proč by měla Sabina GG dohánět. GG šla myslím do muzikálu a to by teda pro Sabinu bylo vyloženě mrhání talentem. Možná by na něco takového ani nepřistoupila. A vystupování s Gottem taky nebude Sabiny parketa. Sabina dohánět GG nepotřebuje, bude lepší když si půjde svou vlastní cestou a ta myslím bude určitě trochu jiná. U mě Sabina GG překonala už dávno svými sympatiemi, svým charismatem a vystupováním na pódiu. O techniku tady vůbec nejde, Sabina má punkové kořeny a tam se tohle až tak neřeší. Sabina je Sabina, GG je GG a už nikdy víc nesrovnávat. To je to poslední co bych k tomu napsal.

592
Prochor
Reagovat

Y.M. – Víš, že jsem po tom volal hned po GF. Zajímalo by mně hodnocení hlavně DJ-Vlada a Scalexe. Jaký je jejich závěrečný názor na průběh celé soutěže – plusy a mínusy. A ještě i doporučení co dál. Zaznívají tu názory, že český a slovenský rybníček je už vylovený a musíme počkat určitou (jakou?) dobu než nám dorostou noví kapříci – pro mně raději nové mladé štiky. Další názory (většinou ze slováče) volají po oddělení soutěže. Tak snad se dočkáme nějakého závěru.

593
T.M.
Reagovat

Tak jsou dvě možnosti jak předejít pro příště spekulacím o podvodu. Buď SuperStar českou a slovenskou skutečně oddělit a nebo znovu obnovit stát Československo. :D

594
Prochor
Reagovat

T.M. No na to, že GG znalo před superstar pár fanoušků http://meryland.blog.cz/ . Tak to fakt dotáhla daleko. Dneska jí zná celá Česká republika. A zírtra? Možná platí co prorokoval Habera – Gábina je možná první zpěvačka, která by mohla zabodovat i za našima hranicema.

595
dolores
Reagovat

586 – ono v tejto dlhorocnej relacii Bez servitky pomocnik v kuchyni sa nikdy stolovania nezucastnuje, ani sa tam vacsinou neukaze. v tomto pripade som si myslela, ze to porusia a Safa bude aspon obsluhovat a tak,..
a nemyslim, ze sa s nim nebavili, jednoducho takto to bolo dramaturgicky spracovane. a urcite nieco vystrihnute, ved Itcho asi 2x povedal, ze ked im Terka nevedela povedat recept a vzdy ju musel doplnit Safa, pricom to vobec neodvysielali

596
dolores
Reagovat

573 . Wronka, to je ten co manazuje Ewu Farnu ? to maju ŠaSa dobre , nie?

598
Inna
Reagovat

Wronka manažuje i GG, ne?

599
Prochor
Reagovat

597 – Lešek Wronka je především dobrý manager. Ewičku udělal. Takže o co jde.

600
Anta
Reagovat

586 Prochor – není to jen tvůj názor, Šafa byl opravdu nejlepší z kluků :)) Samozřejmě hned za ním Jarda.

601
blixa
Reagovat

598 : O co jde ? O to že to je č…k, kterýmu jde akorák o kšef. Nějaký umění ho absolutně nezajímá. Člověk který podle mě jen těžko najde se Sabinou společnou řeč. Se Šafou se asi nějak shodnou ale nechci slyšet ty výsledky. Já tyhle šmejdy bytostně nesnáším, to jsou nehorší škůdci. Ale v tomhle se asi s nikým z vás neshodnu :(.

602
dolores
Reagovat

na Topkach vysiel clanok o Jardovom singli a vystupeni v GF, a o tom, ze to asi nebolo v sulade s pravidlami sutaze.

„Ľudia, čo súťažili dlhšie a museli sa pripravovať na ďalšie kolá, nemali čas pracovať na singloch. Tí to môžu považovať za nefér,” povedala nám k Smejkalovmu promu porotkyňa historicky prvej speváckej šou Lenka Slaná. „Ak ale bude mať víťazka super song, tak ho prebije. Nie je to naozaj o tom, či niekto bol o pár týždňov skôr odprezentovaný,” dodala hudobná producentka.

zastupkyna Fremantle povedala, ze to nebudu riesit, pokial to nenapadne sama vitazka.

a Sabina to urcite nenapadne, lebo Jardovi fandi :)

603
cedarin
Reagovat

599 Anta – no, já vím, že budu asi hodně drzý, ale řekl bych, že jak Šafa, tak Jarda bylí stejně zajímavý, každý po svém a každý jinak :-))

604
cedarin
Reagovat

601 dolores, Sabina to hlavně nenapadne, protože je úplně normální a není to žádná …, takže v tom se s tebou shodnu :-)))

605
Anta
Reagovat

602 cedarin – no to asi byli :-))) Mám ráda oba, ale Šafíčka přece jen trochu víc :-P Samozřejmě pro jeho opravdu krásný hlas :))

606
Jai Kudo
Reagovat

598 Prochor – on Lešek Wronka možná Ewu „udělal“, ale on je spíš producent. Manažera ŠaSa dělat nebude on a Lewron jim bude asi (zatím?) dělat jen booking, zatímco Ewě nebo GG dělá kompletní management…

600 blixa – na ty výsledky jsem taky zvědavej…:(

607
Rena
Reagovat

561 – sunflower
prosím i o dnešní díl vaření s Terkou aMartinem… Děkuji.

608
dolores
Reagovat

600 -zalezi od Sabci, co z neho vyuzije pre seba. taky clovek ma ohromne kontakty, vie v tom chodit. hadam by ju nechcel len vyuzit na svoje obohatenie..

609
cedarin
Reagovat

604 Anta – hele, to je v pořádku. Já mám taky rád oba, ale Jardu přeci jen o trošičku víc :-)) A taky pro jeho krásný hlas :-)))

610
Anta
Reagovat

608 cedarin – ještě aby ne pro jeho hlas :-)))

611
dolores
Reagovat

602 -prepacte, ze vam do toho skacem, ale najzaujimavejsi bol Itcho :)))

612
Jai Kudo
Reagovat

607 – záleží jen na Sabči…..svatá prostoto, kde to žijete všichni…a kvůli čemu se asi dělá byznys, než kvůli vlastnímu obohacení?

613
dolores
Reagovat

603 – myslis, zeby sa nasiel z finalistov niekto, kto by to napadol? (ak by bol vitazom) . myslim, ze nikto. teda u Veroniky som si nie ista..

614
Anta
Reagovat

610 dolores – no myslím, že nebyl :-)))
Hlasově určitě ne a tím ostatním, to už je čistě subjektivní :)

615
sunflower
Reagovat

606 Rena, hned ako budem moct tak to stiahnem a uploadnem, skor ako v nedelu neskoro vecer to ale nebude

616
cedarin
Reagovat

610 – dolores, jako pokus o vtip dobrý :-)))

617
dolores
Reagovat

611 – nie som idealista v tomto, ale ak sa niekto chce obohatit na ukor ineho a pritom nestratit kredit, musi tomu zverencovi aj trochu pomoct, a dat zarobit aj jemu. ved ak by bol az taky zralok, uz by tam hadam GG nebola, ci ? :))

618
cedarin
Reagovat

612 – myslím, že ne. Ono začínat jako superstár hned takovou „akcí“… no nevím, nezdá s mi to úplně moudré, takže si myslím, že asi ne.

619
dolores
Reagovat

613 -lepsi bol jedine technicky, a to je pramalo :)))

615 – o takychto veciach ja nikdy nezartujem cedarku :D

620
Anta
Reagovat

618 dolores – Šafa i pohybově :-)))

621
dolores
Reagovat

619 .ok, dobre ze si mi pripomenula, uz som nato aj zabudla :)))

622
cedarin
Reagovat

618 dolores – tys to fakt myslela vážně, že by íčko byl lepší než Šafa? Ha ha ha, no tak jo, pokud ti to udělá radost, tak si to klidně nalhávej :-)))

623
blixa
Reagovat

610 : pravdu díš , děvče ;-) :D

624
blixa
Reagovat

607 : tak to rozhodně chtěl. Toho chlapa nic jinýho absolutně nezajímá :(

625
Jai Kudo
Reagovat

616 – to, že se někdo snaží obohatit prostřednictvím šoubyznysu neznamená, že to musí být na úkor někoho. ALe je to prostě tak, že peníze jsou vždycky až na prvním místě…vždy a všude…:(

626
dolores
Reagovat

621 – cedarku, ja mam radost, ked si na Itcha len pomyslim :))) nieto este ked ho vidim alebo pocujem.. pre mna ti to je ten najuzasnejsi finalista zo vetkych superstar. :D
ak si to nalhavam, tak je to potom super nalhavanie :)))

627
eva2
Reagovat

610 – Ó anoo presne taak :DDD

628
dolores
Reagovat

623 :((

ale na veselsiu notu

status na Bijouterrier:

„pozdravujeme seržanta In-a ktorý sa v prezlečení ako agent Itcho Pčelár maxi úspešne infiltroval do všetkých médii.“ :DD

629
-bé-bé-
Reagovat

596
hm..zaujímavý je Jarda, ak ho porovnám s TOP5 tak každý z nich básni rovnakým sposobom (kapela, singl, cd…)
Jarda ten 1. krok nespomína…akoby čakal na ponuku „čo sa kde vyvrbí“ a „ja plávam s tým“

všimli ste si aj vy…je taký „slobodnejší“ bez presného zámeru

630
Rena
Reagovat

Dívá se někdo na Celeste, je právě na „pohovoru“ u Krause… také zazpívala…no, nevím…nenadchlo mě to.. Vypadá, že má o dost více, než čerstvých 18

631
dolores
Reagovat

kto by nevedel, kto je Serzant In … :D

http://www.youtube.com/watch?v=rIUJrPgAf1k

Rena, nedivala som sa skoda.. ale v archive Primy to bude, ze ?

632
cedarin
Reagovat

625 dolores, že máš radost, jen když na íčko pomyslíš, je pěkné . Já to sice nechápu a přijde mi to zvrácené, ale ok, to je každýho věc :-)))
To ale ještě neznamená, že je lepší než Šafa. Možná tedy pro tebe ?.)))

633
dolores
Reagovat

628 – bebe, co mas na mysli tym 1.krokom, ze nespomina kapelu ?

634
cedarin
Reagovat

628 . tak Jarda asi nechce být frontman nějaké kapely a já ho třeba tak nevnímám, ale můžu se mýlit. Jarda mi prostě víc sedí solo.

635
dolores
Reagovat

631 – BINGO !! doslo u cedarka k pochopeniu : „PRO TEBE“, ano presne tak, pre kazdeho je niekto najlepsi. napr. pre Antu Safa, pre Renu Adam, pre T.M. Sabina, atd. :DDD

cize ak napises, XY je najlepsi, vzdy sa (bohuzial pre teba) najdu tisice, co maju za najlepsieho niekoho ineho. :)))

636
cedarin
Reagovat

634 dolores, to, že je pro tebe, ještě neznamená, že to tak je :-)))
I když se ti ten prapodivný, nepěkně houkající chlapec, naprosto pohybově nenadaný, laciné pohledy házející bylinkář líbí, tak jméno ŠAFA bych s tím vůbec nesrovnával :-)))

637
dolores
Reagovat

pre vsetkych Krovakovcov jedno paradne videjko Sabci z Egypta :)

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/sabina-potycka-s-policajtami.html

638
-bé-bé-
Reagovat

632-33
áno, vyzerá to, že ho kapela nezaujíma…žeby sólista len s gitarou?
alebo ako Chordúr? ten má kapelu?

ale i na inú vec som chcela poukázať…že nemá vo svojom živote „prioritu“ okrem samotného „života“…
takže je možné, že ak toto nevyjde…pojde ďalej: moderovať…alebo písať alebo inak „žiť“

639
dolores
Reagovat

635 – cedarku, to, ze si tu vyjadril svoje pocity je pekne… ale to ještě neznamená, že to tak je :-)))

640
blixa
Reagovat

634: taky nechápu, jak někdo může toho legračního manýristu, co neumí anglicky ani česky srovnávat s úžasným seržantem INem !!?! ;-) :D

641
dolores
Reagovat

637 – podla toho rozhovoru, co tu dal cedarin sa rozhodne planuje zivit spevom ..
ale ak by mu to nahodou nevyslo, u neho som si ista, ze sa v tom svete showbyzu nestrati. on sa pre tento svet narodil. a mozno bude robit viac veci, nebol by ani prvy ani posledeny .. on je tzv. vseumelec …;)

642
cedarin
Reagovat

637 – jestli má Chodůr kapelu, tak to nevím, ten jde zcela mimo mě.
A Jarda s kytarou nevím. V tom rozhovoru mluví hodně o hudbě. Třeba bude hodně psát texty i pro jiné, to by mi k němu taky sedělo, ale chci ho slyšet zpívat :-)

643
eva2
Reagovat

638 – to je tady pořád dokola, bojuješ s větrnými mlýny :-( Proč někdo nechce připustit, že jeho názor je „jen“ jeho názor… ?

644
cedarin
Reagovat

638 – a co z toho, co jsem napsal není pravda. My dva se na jeho vydávání zvuku neshodneme. Ty to považuješ za zpěv, já za divné houkání.
Ten slavný duet jsou pouštěl kolegyním v práci a nad íčkem tam řvaly smíchy :-))
A co se týče pohybu – no tak to už je u něj čiročiré zoufalství. :-))

645
Anta
Reagovat

635 cedarin – díky :-)))

646
dolores
Reagovat

639 – este ze umi aspon hanacky :)))

642 – no necitim sa, zeby som nejako bojovala, a ak, tak cedarin je taky rozkosny veterny mlyn :)))

647
blixa
Reagovat

645 : mluvit asi jo, ale pochybuju že zpívat ! :D

648
Anta
Reagovat

639 blixa – jen kdyby ten úžasný serřant uměl zpívat :-P :-)))

649
dolores
Reagovat

643 -je od teba „hrozne sympaticke“, ze si pre kolegyne starotlivo vybral vystupenie, na ktore Itcho nema rozsah. vidim, ze pilne pracujes na rozsirovani jeho „dobrej povesti“ :)))

650
cedarin
Reagovat

644 Anta – nemáš za co :-))) Vem příští týden Šafovi vystoupení s sebou, ať se podíváme, ajk to má vypadat!!!

651
-bé-bé-
Reagovat

635
cedarin, jedna vec mi nie je jasná…snažíš sa „raniťů dolores či aj nás Itchovcov alebo samotného Štefana alebo…stále tomu nechápem, lebo i keď sa mi niekto nepáči, nemusím ho napadať , možem to vyjadriť aj inak…prípadne si ho nevšímať…atď.

mne sa Šafov hlas páči ale v pesničkách mi tie „formalizmy“ prekážajú si ho vychutnať

652
cedarin
Reagovat

645 dolores – děkuji za slovo rozkošný :-)))
A ty víš, že můj mlýn bude vždy foukat proti íčkovi, na tom se holt nic nezmění. Ale ty si ho užívej :-)))

653
blixa
Reagovat

647 : nevím co umí nějakej „úžasný serřant“, ale seržant IN zpívá skvěle !!! ;-)

654
cedarin
Reagovat

650 – tak pozor, rozhodně se nesnažím ranit dolores, to bych teda nechtěl!!!

655
dolores
Reagovat

646 – ja chcem Safu ako operneho spevaka. to je moja tuzba ;)

na dnes koncim, idem este pozriet film, tak vsetkym papa ;)

p.s. ano, asi som zvratena, ale neberiem sa az tak vazne, ako to navonok vyzera :)))

656
Anta
Reagovat

652 blixa – tak to je škoda, že se ten úžasný seržant IN taky nezúčastnil superstár :-)))

657
blixa
Reagovat

650 : já myslím, že to je taková zábavová metoda téhle „sestavy“ okolo celadrina. Neustále rejpaj, jemně urážej, chytráčkujou a když se někdo vytočí, tak vycouvají ve stylu my nííííc, my slušnácííí, to ty jsi sprosťák, nerozumíš psanému textu, jsi trouba !!! :D
No když je to baví … :D

658
dolores
Reagovat

653 . nie nie, neranis ma cede… ja som ako zula, nepohnes so mnou, co sa tyka Icka :))) bebe, … v pohode, to my s cedarkom len sa tak skadlime ;) keby nieco, tak nastupuje Serzant IN :D

a uz fakt mizim…

659
-bé-bé-
Reagovat

brú…taky

660
jab
Reagovat

Seržant IN forever! ;-). Nechápu co bylo na duetu směšné, v Itchově samostatném partu jsme se jak já, tak i mamka se ségrou divili, jak perfektně to dává (měl jsem o něj strach, ale fakt to dal skvěle) :-). Výšky horší, ale přijde mi nespravedlivé to na něj vytahovat (Nate má úplně jiný hlas, přesně jak psala dolores). Věčná škoda, že nikdy nevznikla ta Scalexem tolikrát navrhovaná soutěž skladatelů, tam by byl Itcho mezi favority už od castingu ;-)

661
Jackolo
Reagovat

Honzadovo shrnutí „nové éry“: .gorilla.cz/article/13753-superstar-2013-katastrofa-jmnem-nov-ra.html

662
T.M.
Reagovat

660: Je opravdu škoda že v článku nebyla zmíněna ta největší nespravedlnost jaké se Nova a Markíza dopouští na televizních divácích. Ta největší nespravedlnost se jmenuje ´´Nezveřejnění výsledků diváckého hlasování ve finálových kolech ´´. Neukázali je ani u Superstar 2011 ani u Hlasu a vzhledem tomu že už je týden po SuperStar tak počítám s tím že je neukážou ani letos. Když lidi do těch sms vrážejí peníze a televizím a mobilním operátorům tím pomáhají k zisku tak by bylo vůči dvákům fér ty výsledky ukázat a je opravdu do nebe volající drzost že je neukážou! Nezveřejnění jen podporuje spekulace o manipulaci s hlasy a podvodech. Jinak se mi letošní SuperStar líbila a to hlavně díky soutěžícím kteří byli podle mě nejsympatičtější a nejzajímavější za všechny dosavadní ročníky. A vítězka je rozhodně ze všech našich vítězů tou nejlepší. Porota v pohodě, Habera a Soukup jsou profesionálové na svém místě a Farna mile překvapila. Juraško mě taky mile překvapil, je rozhodně lepší než ten trapný Mareš a Prachaře nemám rád. Snad jen Zorka byla slabá, to je pravda. Takže s letošní řadou jsem spokojený hlavně díky skvělým soutěžícím. Jen kdyby zveřejnili ty výsledky….

663
Rena
Reagovat

660 dobré shrnutí…

664
Rena
Reagovat

kdy bude něco na Panáčkovi?

665
DJ Vlado
Reagovat

663 – Dneska večer kolem osmé vyjde první část věnovaná finalistům, konkrétně klukům :-) Holky budou následovat zítra ve stejnou dobu a ten zbytek (porota, moderátoři, produkce) přijdou na řadu v pondělí :-)
Omlouvám se za zpoždění, ale my oba s Merťasem jsme v současnosti dost zaneprázdněni, díky za pochopení :-)

666
Jai Kudo
Reagovat

Honzad – výborné hodnocení, ale to už jsem mu psal na gorile.
Nedá mi to a musím reagovat na TM, který tady neustále omílá, jak to bylo letos fajn a jak se mu to líbilo……Letošní SS bylo spolu s ročníkem, kdy vyhrál Drda nejslabší. Chápu, že při absenci opravdu kvalitních zpěváků se kdekdo chytá stébla a oroduje za Adama, Jardu, Štefana, Terezu a jiné, v minulých řadách SS v podstatě nezajímavé zpěváky….Kde vzít a nekrást…Letošní SS mělo tři řekněme nadprůměrné zpěváky, a to Sabinu, Šafu a Veroniku. Ale i tak všichni tři zaostávají za GG, Adamcem, Kolečkářovou,ale i Ševčíkem, možná i Povýšilová by se letos uplatnila v závěrečných kolech. A možná i ten Šeps by to letos vyhrál, kdyby tam byl…
Ohledně GF – Sabina byla o dva levely slabší, než GG, ale i proti Anetě. Itcho byl o tři levely horší než Adamec. Jak se mohl tak špatný zpěvák dostat do GF? Jednoduše, byl ze Slováků (asi) nejlepší…
Chápu, že se řada lidí nemůže smířit s faktem, že letošní SS byla proti minulé jen druhá liga, ale je to prostě tak. Doufám, že další SS už nebude, a jestli tak minimálně za 5-10 let, jinak to bude ještě horší než letos.

667
T.M.
Reagovat

665: Víš ale já si hlavně myslím že je to všechno o subjektivním úhlu pohledu. Díky tomu jak tady GG všichni vychvalujete do nebes na ní začínám být poslední dobou čím dál tím víc pomalu až alergickej ( a to jsem jí v minulé Superstar docela fandil!). Taky není dokonalá, podle mě ten muzikál a vystupování s Gottem byly šlápnutí dost vedle, do toho by pravověrná rockerka nikdy nešla. Navíc na mě působí tak nějak moc usedle a až moc rozumně, povahově mi připomíná takovou sympatičtější a milejší Veroniku když zajdu do extrému. Adamec? Slušnej ale podle mě průměrnej zpěvák, neurazí nenadchne. Adam i Jarda jsou teda oba dva daleko zajímavější i jako osobnosti a i mají zajímavější a charakterističtější barvu hlasu. Ne nadarmo se Adamcovi říkalo mistr průměru. Kolečkářová? Ta zpívala dobře ale mě teda přišla tak nějak nesympatická a neupřímná…po čase i její stále stejný způsob zpěvu začal nudit. Ševčík byl skvělý zpěvák ale během soutěže měl mnohem víc výkyvů než Adam a Jarda dohromady! Povýšilová? Technicky dobrá ale ještě tak tisíckrát nudnější a nezajímavější než letošní Veronika. To byla zpěvačka úplně bez osobnosti vhodná akorát tak na doprovodné vokály a ne na sólovou dráhu. Neměla totiž výraznou osobnost a že vypadla tak brzy nebyla náhoda. Už sem řekl Sabinu s GG nesrovnávat protože kromě zálibě v rocku a trochu podobné image jsou každá úplně jiná, už mě to srovnávání vážně štve. U mě je Sabina svým charismatem a svou sympatickou a ztřeštěnou povahou rovných 10 levelů nad upjatou ledovou královnou GG. Souhlasím s tebou jen u Itcha a ten se podle mě dostal do GF asi fakt jen díky tomu že je slovák a to znamená manipulaci s hlasy. Tak aspoň vidíš jak je všechno subjektivní.

668
Anonymní
Reagovat

po pul roce si reknem kdo byl zajimavejsi-taka kristina uz bude zpivat na jedne seslosti -karolina zacina zpivat jezz v jednom klubu a planuje i jine styly nez jen jezz stefan -martin sabca ktery maji neco za sebu se tez neztrati -a kde techdy byli po tydnu ty finaliste z 2 a 1 rocniku??natoz po roce -.takze srovnavat to je zbytecne-cas ukaze co snich bude.superstar jim dala naucku a tedka je to na nich jak dobre naucku se ucili.

669
Prochor
Reagovat

666 – Je dokonce možné, že československá superstar už nebude nikdy. I když já bych si osobně přál dál mezinárodní soutěž.

670
Rena
Reagovat

665 – ale to je tvůj názor… ale nikdo ti ho nebere.
Tereza , Štefan, Jarda…ano, ti by možná v jiné sestavě soutěžících zcela zapadali, či zkončili jako první, nevím..souhlasím, že Aneta a Petr Ševčík byli, co se týká kvality zpěvu na tom o dost lépe, než výše jmenovaní…i ta Sabina byla pěvecky ASI slabší, než GG – ale jak už zde, či na Gorille někdo psal – co se týká sympatií tak určitě nad GG o hodně vyhrála – což se i stalo. Jak už se tu mnohokráte psalo, není to soutěž jen o zpěvu – to měla jít GG do Hlasu a ne sem… pro mě je Sabina, ač není můj nej favorit, zpěvačka – osobnost – komplexně – jaká tu ještě nebyla – Aneta, ale hlavně GG jsou moc chladné, neosobní… a Sabina zase živel až příliš. Vyhrál letos někdo, kdo tu ještě nebyl… a i ten Štefo, když ho člověk více poznal, je docela sympaťák, i když by měl být spíš až čtvrtý za Adamem a Šafou… ale SUPERSTÁR OPRAVDU NENÍ JEN O HLASE, ale nejméně stejným dílem i o sympatiích…. Zvláští, že to ještě někdo po lonském a i letošním kole nepochopil ( 665 ).

671
Rena
Reagovat

Viděla jsem Adama jak vařil ( díky sunflower ), a opravdu nebyl ještě zralý na to, aby vyhrál. Ano, je obdivuhodné, jaký má talent, co v 16 dokázal i přes svoji zvláštní povahu, přes postavu, že není příliš kolektivní typ, přesto, že ty měsíce ve vile bez rodiny pro něj asi byly hodně těžké a stresující, přes ty kamery, fotáky, články… asi by to, co ted musí podstoupit Sabina už nezvládl. Jak někdo zde psal, lepší pro něj bylo opravdu nevyhrát, nebyl na to připravený. Nic to nemění na tom, že ho ss ukázala spoustě lidem , které svým vystupováním na jevišti potěšíl, udělal dobrou náladu, kteří mu fandili, protože, opravdu byl nejlepší, byl originál,sympaták a myslím si, že mnohdy i lepší, než ta Sabina. Jenže ta bodovala v dalších oblastech, kde on ne a lidé posuzují v Super stár soutěžícího komplet se vším.
Přesto si troufám tvrdit, že stejně jako Sabinka nemá nikoho od dob Anety, kdo by se jí mohl rovnat ( kuňkat přestala téměř, za což má u mě a mnohých další plusy ) a to stejné Adam… ale ten potřebuje ještě pár let, aby dospěl, dodělal střední školu a uvědomil si své priority.

672
T.M.
Reagovat

Já jsem rozhodně proto aby jakákoliv SuperStar nebyla hodně dlouho. A zahrnuju do toho i X Factor a podobné věci. Je úplně jedno jakou ta show bude mít úroveň ale úspěch už to mít stejně nebude protože diváci jsou prostě přesyceni. Nejdřív 2015 ale i to je pořád moc brzy. Hlas mi loni zhnusili tak že bych se na jeho pokračování nedíval ani kdyby se to vysílalo až v roce 2030.

673
Rena
Reagovat

Superstár by měla opravu aspon na 3 roky si dát pauzu. Měla by se připravit lépe, vzít si ponaučení z letošních chyb, mít zcela jiné porotce – jak tu někdo napsal, takovej Chodůr, k němu Ewa a někdo starší, zkušenější – ale už NE Habera a na podium Brzobohatý… a hlavně lepší výběr písní… a budu se na rok 2016 už dnes těšit!
A doufám, že mezitím se stihne aspoň jednou X FAKTOR !!

674
DJ Vlado
Reagovat

666 – Víš kolik rockerů se u nás živí muzikálem? Jen tak namátkou: Vojtek, Střihavka, Basiková, Kolář a i tvůj oblíbenec z Hlasu Kutheil je v muzikálu jako doma a znamená to snad, že ho nepovažuješ za pravověrného rockera? Na tom, že si GG muzikál vyzkoušela, aby zjistila, že to není její parketa a dále se mu už věnovat nechce, nevidím nic špatného. Pro mladou zpěvačku, která vstupuje do showbyznysu, je to každopádně velmi cenná životní zkušenost. A Gott je v Česku skutečně pojem a nabídka na turné s ním se prostě neodmítá.
Jinak chápu, že ti naše velebení GG leze na nervy, já jsem ostatně měl jeden čas podobnou alergii na Anetu, z níž všichni dělali nadčlověka (a řekl bych, že mnohem víc než my z GG ). Ale stejně jako ty máš své oblíbence a nikdo ti nebere právo na to, abys je zde vynášel do nebes, tak ty nám neber právo velebit GG :-) Ale můžu ti slíbit, že srovnání GG a Sabiny se aspoň já už nedopustím, protože mám rád obě dvě, i když každou jinak. A taky si pamatuju, že mi vadilo, když Gába a Bára měly neustále na talíři, že jsou jen odvary sv. Anety, přestože mě obě zaujaly celkově víc :-)

675
Rena
Reagovat

665 Já souhlasím s HonzouD, že letošní SS bylo možná nejslabší ze všech, ale rozhodně ne kvůli soutěžícím…ale kvůli tomu všemu, co popsal ve svém hodnocení… a naopak, první pětka, Jarda a Ewa ji dělali zajímavou.. nejhorší byl výběr písniček a šílená Zorka.

676
T.M.
Reagovat

673: Ale jo, tak svým způsobem máš pravdu. Asi to pro GG byla dobrá zkušenost ten muzikál ale Sabinu si teda v muzikálu vůbec nedovedu představit a myslím že by do toho ani nešla a pokud jo tak speciálně u Sabiny si fakt myslím že by ji pro muzikál byla škoda protože ona je prostě nejlepší ve své vlastní tvorbě a s kapelou za zády, do muzikálu by mi teda fakt neseděla a myslím že by to dost utlačovalo její osobnost. Vojtka, Basikovou nebo Koláře už ani za rockery nepovažuju, to jsou právě lidi kterým podle mě muzikál a mainstream dost ublížil a oni pod těmi vlivy vyměkli. Vojtek byl v Hlasu jedinej dobrej porotce ale jeho hudba s Kabáty už hodně dávno není co bývala. I ten Střihavka když byl s Pavlíčkem byl super ale dneska o něm kromě muzikálů skoro nic nevím….Kutheil je snad jeden z mála komu se podařilo skloubit muzikál s vlastní tvorbou a ani jedno tím neutrpělo. Přemýšlím čím to je a možná že tím že on už ten muzikál dělá hodně dlouho a prostě si jasně určil hranice. Takže třeba pro GG muzikál dobrá zkušenost je ale Sabinu bych asi v muzikálu neviděl moc rád. Mě právě vadilo to neustálý srovnávání GG a Sabiny no a vyzdvihování GG nad ni. To bylo to hlavní co mi vadilo. Já už sem prostě asi do Sabiny zblázněnej podobně jako ty do Moničky a Terezy a tak široko daleko pro mě nikdo není lepší než ona. Jinak samozřejmě lepší básnit tady o GG je lepší než o některých jiných. Takže pohoda. :-)

677
Jai Kudo
Reagovat

OK, TM, tobě se letošní SS líbila mně ne. Tečka. Každý má svůj názor. Nechci už tady pořád probírat GG, uznávám, že už je toho tady o ní až až . Ale rád bych viděl stejný a spravedlivý přístup ke každému. Když by Sabina dostala nabídku od KG na turné….odmítla by? Kdyby Adam (nedej bože) dostal nabídku do proslaveného muzikálu, odmítl by? A jestliže ti Sabina svým kuňkáním a tím, že se chová občas jako blázen, připadá charismatická….To je pro mě tak na úrovní komika Šepse – ale i on málem vyhrál SS, takže….A Sabina na rozdíl od něj přece jen umí (naštěstí) aspoň trochu zpívat. Víte, že jsem se tady veřejně přihlásil do klubu ŠaSa, protože tam letos prostě nikdo lepší nebyl. Ale to neznamená, že bych je považoval za nějaké potenciální velké hvězdy. Vím, co je schopen zazpívat Šafa a vím, co je alespoň rámcově schopna vyprodukovat Sabina. Je otázka, jestli jim to bude umožněno. Sabina se veze na vlně (zasloužené) popularity, za pár dní jí vyjde deska – 12 cover verzí. Celou dobu tady někteří pliváte na každého, kdo natočí něco, co se jen vzdáleně podobá coveru. Co budete říkat na CD, kde budou JENOM cover verze. Uznávám, že za to Sabina nemůže, jen bych rád viděl stejně spravedlivý přístup ke všem, kterých se to týká. A srovnávání Sabiny a GG je korektní, obě jsou považovány za rockerky, obě zazářily v SS, obě budou potenciálně v jedné „stáji“ možná si budou jistým způsobem konkurovat. I když hlavní přednost Sabiny je spíš v bues, resp. nějaká alternativa…..

678
T.M.
Reagovat

676: No srovnávat Sabinu zrovna se Šepsem….i když dneska už mi ani Michal niiak nevadí a jeho vystoupení letos se mi docela líbilo. Myslím ale že u Michala velkou roli v jeho bezprostřednosti hraje hulení kdežto Sabina je taková od přírody takže tohle by možná pro ni mohla být i urážka. Já teda nejsem zrovna z těch komu by coververze nějak vadily, zvlášť když jsou mnohdy lepší než originál. Samozřejmě se na tom nedá postavit kariéra a vlastní tvorbě se nic nevyrovná. A jak už si napsal, Sabina za to nemůže protože ona to CD prostě nahrát musela. Má to ve smlouvě. A teď už se hned vrhne na autorské album takže tohle bych neřešil. A víš co? Nebo si ji klidně s GG srovnávej ale pro mě bude stejně Sabina vždycky lepší, víc se mě dotýká. Víc mě zasáhla do srdce a to je víc než technika zpěvu. O to hlavně jde.

679
Inna
Reagovat

Rena a T.M. díky za shrnutí- vpodstatě souhlasím. Hodnotit týden po ukončení soutěže budoucí úspěšnost finalistů je opravdu předčasné- kdo by si před 2 lety pomyslel, že nejúspěšnější bude Celeste a pak dloooouho nic, že z první řady bude zářit Ben místo Martina Chodura, že vítěze poslední SS ani nepozvou na finálový večer . Do roka a do dne můžeme soudit…howgh

680
-bé-bé-
Reagovat

Itcho
Víc mě zasáhl(a)do srdce a to je víc než technika zpěvu. O to hlavně jde.

682
Jai Kudo
Reagovat

677 TM – doufám, že jsi pochopil, že je nesrovnávám pěvecky, ale tak jaksi „mimoňsky“ – oba jsou takové zvláštní přírodní úkazy (i když Sabina o hodně sympatičtější..) V žádném případě jsem nechtěl Sabinu brát z tvého rozervaného srdce, jen tady tak uvolněně diskutujeme….:D

683
T.M.
Reagovat

681: JJ pochopil, tak Sabina je určitě o hodně sympatičtější. Srovnávat je pěvecky to by fakt nešlo.:D

Přidat komentář