Panáček v reality show

Ano, šéfe: natáčí se nové díly!?

1. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=6236 w=615]
Zatímco Prima Family opakuje stále dokola staré díly Ano, šéfe (proč taky ne, když si stále nachází své diváky), zdá se, že Zdeněk Pohlreich se nechal opět ukecat na pokračování a nebo se věci mají jinak?

Před pár dny jsme informovali, že byl spuštěn nábor do nové show Prima Family v které má hlavní slovo Zdeněk Pohlreich a ve které má odvážlivce učit vařit.

Nové díly Ano, šéfe?

Dle facebookové stránky Ano, šéfe, se však nejspíše začaly natáčet nové díly této již legendární reality show. Zkusíme zjistit bližší informace.




[singlepic id=6235 w=420]

Bezejmenná kuchařská show

Snažil jsem se mezi novými ochrannými známkami, které si Prima Family zaregistrovala najít nějakou, která by se mohla hodit jako název nového pořadu se Zdeňkem, avšak výsledek byl nula.

Uvidíme, co nám Prima Family možná ještě před prázdninami se Zdeňkem Pohlreichem naservíruje.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Pedro
Reagovat

Už brzy? To obvykle znamená ještě tak půl roku „exkluzivních“ upoutávek a ochutnávek :/

3
Lucas
Reagovat

Nevím, kam to napsat, ale začal jsem koukat na show The Taste s Nigelou Lawson a zatím hodně dobrý :) je to kuchařský The Voice ;)

Přidat komentář