Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar opustil Jaroslav Smejkal

21. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5995 w=420]

SLEDOVANOST: Superstar v Česku i na Slovensku nadále klesá. Na včerejší přímý přenos se na TV Nova dívalo dosud nejméně diváků – 640 000 (16,5% v 15+ / 18,9% v 15-54).

Dnešní kolo Superstar 2013 bylo poslední pro Jaroslava Smejkala. Byl nejhorší? Měl vypadnout? Vaše názory nás zajímají.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 217
1
Jana2
Reagovat

Nebyl, neměl.

2
Tosainu
Reagovat

Demence hlasujících „mamin“ se opět projevila.

3
N-T
Reagovat

jinak zase holek více než kluků :) 4/3

4
N-T
Reagovat

jinak zase holek více než kluků :) 4/3

5
JJ
Reagovat

Byl, měl.

6
Kalla
Reagovat

Terka měla vypadnout- Letos asi kluci nejsou vyjimečný, že odpadávají docela brzo.

7
Fialka09
Reagovat

Až doteď jsem s vyřazováním vždycky souhlasila, bylo to spravedlivé, dneska poprvé je mi hrozně líto, jak to dopadlo. Jarda rozhodně dneska vypadnout NEMĚL!

8
Anta
Reagovat

Nebyl, neměl

9
Nofux
Reagovat

Škoda Jardy :( nezasloužil si ještě vypadnout….

Jinak, Juraj Zaujec má novej videoklip http://musicserver.cz/clanek/42682/Juraj-Zaujec-Jednou-ranou/
V tom článku mě zaujala jedna věc:

Další singl bude muset chvíli počkat, Zaujece totiž momentálně zaměstnává soutěž SuperStar, kde působí jako hlasový pedagog finalistů.

Takže přece jenom maj někoho kdo jim pomáhá?

10
Tosainu
Reagovat

5 : JJ, zalez do tepláků, otevři si pivo a běž se válet s manželem :P

11
Anta
Reagovat

9 Nofux . zajímavá informace, o tom poradci

12
dolores
Reagovat

9 -ja tomu neverim. ved by na webe SS bola o tom aspon zmienka alebo nejake video-utrzky o tom, ze tam posobi. naopak, boli tam ine dve poradkyne, ale len chvilku. mozno je len osobny poradca nejakeho finalistu

inak Juraj sa mi dost paci, ako na sebe pracuje po sutazi :)

13
Jana
Reagovat

Já jsem včera při finále usnula :-( a když jsem se probudila,viděla jsem ten poslední okamžik,jak Jara objímají-BOHUŽEL. Moc mě to mrzí,nejzajímavější hlas v soutěži.Poslala bych domů tentokrát Terezu.Ale jak říkám,všechny výkony jsem neslyšela….

14
T.M.
Reagovat

Ať jde celá posraná Superstar do háje. Včera se bohuželo definitivně potvrdilo že je to celé jen jeden obrovský podvod kde nerozhoduje talent ale národnost. Byl na řadě čech, tak prostě musel jít Jarda. To byla ale náhoda že Kristína PODLE POROTY podala nejlepší výkon večera a přitom to její vystoupení bylo úplně o ničem a byl to jen o něco menší průser než minule, to byla náhoda že najednou všichni tři zbývající slováci podali podle poroty své nejlepší výkony v soutěži a tak byli vychváleni do nebes, to byla náhoda že najednou porota tak zkritizovala Martina a Jardu kteří jsou češi a kteří byli doteď favoriti, to byla náhoda že je Habera oba najednou jmenoval na vyřazení jakože ho zklamali když doteď si nad Jarem málem cvrnkal do kalhot. Nevěřím, produkci, nevěřím porotě a nevěřím ničemu ! Nevěřím že Jaro skončil poslední když sem pak viděl všechny ty lidi v sále jak byli smutní a rozsekaní, takhle by například kvůli Tereze a Kristíně tolik lidí rozhodně nebrečelo ! Je to podvod protože musel jít čech, tohle to definitivně dokázalo. Příště vypadne Kristína nebo Tereza a pak za dva týdny už půjde Martin protože bude na řadě další čech. A právě proto už od včerejška začíná Habera pracovat na Šafově likvidaci. Lidičky lituju vás úplně každého kdo ste letos do té zkorumpované frašky poslaly byť i jen jeden jediný hlas protože jste hloupí a naletěly ste. Vědomě se necháváte okrádat a ještě jim na tu zlodějnu přispíváte. Snad už vám to konečně došlo. Tohle mě fakt nasralo víc než vyřazení Karola. Od začátku vyřazování sem věděl že Tereza prostě nevypadne protože je slovenka, to bylo tak okatý ! Bylo mi jasný že bude muset vypadnout Jaro nebo Martin a taky že se tak stalo ! Je to ubohost a velkej podvod. Je už více než jasné že si produkce opět upravuje výsledky podle národnosti. Tohle svinstvo už dokoukám abych se pobavil jaký habaďůry na nás ty svině ještě vymyslí a pak už nikdy v životě nesleduju žádnou reality show ! Je mi líto těch děcek co tam soutěží, oni snad fakt věří že o jejich osudu rozhodují televizní diváci ?

15
Sidney
Reagovat

14- konečně jste to pochopil naprosto správně. A to není pro tento rok ještě poslední překvapení…

16
karel
Reagovat

to chce chvilku odpocinout a bude lip-i 1 federalni superstar miro smajda byl na odstrel a pak dosel rock kolo a vse se zhroutilo proste tak to je -a hruzne pohledy se ruzni-.

17
T.M.
Reagovat

Včera měla vypadnout Kristína nebo Tereza. Ty byly nejhorší. Jenže slovenka vypadnout nemohla. Jede v tom produkce kterou kryje porota a bohužel je kryje i Scalex který píše pro Novu. Farna sice pro Jardu brečela ale myslím že ten statisícovej honorář jí zase vykouzlí úsměv na tváři. Porota prostě vychválila slováky do nebes aby tím ovlivnili diváky. Je to jasná manipulace. Potřebovali odstřelit Martina nebo Jardu, bylo jim jedno koho z této dvojice ale jeden prostě jít musel. Myslím že ani Martin ani Jarda nejmíň hlasů neměli. Prostě nechali vypadnout toho z nich kdo získal méně sms než ten druhý. Ale Tereza a Kristína rozhodně musely mít sms ještě méně sms. Manipulace, manipulace, manipulace !!!!!!

18
JJ
Reagovat

10: ?? Tosainu? Wo co go? Nechápu ?

19
Jai Kudo
Reagovat

15 SIdney – my, co víme, co a jak bylo minule, tak překvapení nejsme. A taky nehlasujeme…:(

Nejde ani tak o to, že vypadl právě Jaro, ale že celý večer byl tak nápadně manipulovný, výběr songů, aranžmá, hodnocení (nebo spíš nehodnocení) poroty a to vyřazování tomu dalo korunu…..(kdo ví, kdo byl napsaný v té obálce co neotevřeli a zahodili?)

21
T.M.
Reagovat

Sorry za ten výraz ale kdo do téhle soutěže po včerejšku ještě pošle jedinou sms, tak je pro mě nepoučitelný idiot. Radši šetřete peníze na něco smysluplnějšího a utraťte je radši v budoucnu za koncert svého oblíbence než aby ste mu posílaly teď hlasy do téhle šaškárny. Protože tím že zajdete na jeho koncert ho podpoříte daleko víc, tady prachy vyhodíte ale nepomůže mu to v ničem a k ničemu.

22
Mila
Reagovat

21 – ja jsem z toho taky zhnusena. To, co predvadela porota a nejvic Habera, to nemelo obdobu. Jakoby jim nekdo pred prenosem dal presne instrukce, koho maji pohrbit a koho vyzvednout.
Prvni dve cisla – Kuky a Tereza – nic extra, Tereza navic strasne krecovita a nejista a Habera nad ni slintal, jak do dala uzasne.
Pak Šafa – konečně odhodil manyry a zazpival to jako Buh a porota? Sjede ho jak maleho kluka..
A vystoupeni Kristyny a to, jaky orgasmus z toho mela Ewa (Ewo, promin, doted jsem te mela za nejlepsi porotkyni,co tam kdy byla..)a zvasty Habery a Soukupa, jak to bylo uzasne..
..
Je fakt, ze Jardovi se to moc nepovedlo, prilis tlacil na pilu, ta pisnicka to nepotrebovala. Podeziram ty hlasove poradkyne, co mu radily, at to ozivi, at to neni tak fadni.. to podle mne nebyly dobre rady..Ale i tak si nezaslouzil vypadnout..!!!!!!
Naladu mi spravilo jenom cislo Sabinky, ikdyz i Stefanovi se to povedlo. Ale Sabina – dala si tuhle pecku po svem, nebyl to Mercury, ale ona a tentokrat tam nebyl jediny ton falesne.. Takze ted si jen preju, at to Sabina vyhraje. I za Jardu.

23
rosien
Reagovat

Nebyl a neměl. To jednoznačně.
A pořád nechápu tu obálku. Buď sem slepá nebo ji Juraško vůbec neotevřel.

24
Rena
Reagovat

Tak rozhodně to bylo nejlépe udelané vyřazování dosud, bylo tam velké napětí, dobře, že Zoru „uklidili“ do děcáku… S vypadnutím Jardy nepočítala, docela jí to vzalo…
Jarda má sice zajímavý hlas, je zajímavá osobnost, v osobním životě je s ním sranda… ale… na podiu působí ustrašeně, skromě a nejistě a zase až tak moc se mu těch představení nepovedlo… už dlouho se tu píše – „jen aby Jarda nevypadl“..

Jardovi prostě lidi sms neposílali – na Panáčkovi fandí Jardovi téměř každej a kdo a kolik sms mu poslal? Kristina zazpívala opravdu dobře včera, dosud nejlíp a tak to lidi, hlavně Slováci ocenili, navíc vedle Jardy působí tak nevinně..
Tereze také posílali, chtěli, aby si to tam s Martinem ještě užili. A kdo jiný by měl vypadnout? Šafa? No, to už by teprve bylo divný..
Byla by to dnes Kristina, ale té se to povedlo, Jardovi bohužel ne… Já bych v tom nic jiného nehledala…

25
T.M.
Reagovat

22: Je to fakt divadlo. Ale máš to marný protože to bohužel vyhraje Veronika která se u mě pomalu navrací do původní pózy protože včera se mi zase už ani trochu nelíbila. Včera mi to přišlo jako vůbec dost slabý kolo oproti těm minulým. Martin se mi včera po dlouhé době taky líbil, manýry sem konečně nějak nepostřehl a možná tam fakt ani nebyly, výšky sice nevyzpívá jako Bon Jovi ale byl prostě včera fakt dobrej. Co je to ale platný když za dva týdny bude muset vypadnout stejně jako teď Jarda…..nejhorší včera byla Tereza a druhá nejhorší byla Kristína. Takže žádný nejlepší vystoupení večera, to se asi porota musela podělat. Nejlepší se mi včera snad zdál překvapivě Štefan protože ti Floydi mu fakt sedli a u něj jediného ze slováků sem včera souhlasil s porotou v tom že to byl jeho nejlepší výkon v soutěži. Když už tam musí produkce mermomocí podvodama dotlačit někoho ze slováků tak ať je to teda aspoň Štefan, Tereza a Kristína už tam prostě nemají co dělat. Jarda vypadnul jen proto že je čech a to je hodně smutný. Už nikdy žádnou společnou Superstar se slováky prosím…..

26
Ludvík
Reagovat

Nevím proč z toho dělají všichni takové „haló“. Znám hodně lidí a to ve věku 16, 17, 18, kteří Smejkala vyloženě nesnáší a u jeho vystupování přepínali. I já si radši posechnu Terezu než jeho… sem rád že vypadl ať to bylo z produkce plánované nebo ne… stejně by to nevyhrál. Bude to Sabina, Kukacka a nebo Styblova (bohužel)…

27
Rena
Reagovat

Jarda byl ted na Nově, už je veselej, prej to byl včera, ač vypadl, paradoxně pro něj dosud nejhezčí večer … to jak ho lidi ocenili, i porota…těší se, že začne na sobě pracovat a skládat…kdyby ho nepřihlásila sestra, nebyl by tu…
takže budme rádi, že jsme ho mohli poznat a že ho můžeme sledovat, co s tou popularitou ted udělá… jak říkali porotci – po Supertár to budou mít soutěžící hodně těžký..

28
Rena
Reagovat

Jo a na otázku, kdo vyhraje, řekl, že moc by to přál z mnoha důvodů Sabině, ale že si myslí, že to bude Veronika… říkal to dost jistě :-(

Vidím to na finále 1.Veronika, 2.Sabina, 3.Adam…
Ale překvapení může být vždy

29
T.M.
Reagovat

Veronika už mě včera zase vůbec neoslovila. Přišlo mi to zazpívané jako studenej psí čumák a emocí by se v ní člověk už zase nedohledal. Přitom to Vyznanie ty emoce přímo vyžaduje. Takhle studeně odzpívanou sem tuhle písničku snad ještě od nikoho nikdy neslyšel. A ani technicky dokonalé to tentokrát nebylo…..mě to přišlo jako zatím její nejslabší vystoupení v soutěži. Až bude novej článek a budu tam psát svůj včerejší žebříček tak tam Veronika bude hodně nízko. Pro mě jeden z tří nejslabších výkonů večera. Už se nebudu přetvařovat a prostě to řeknu naplno že Veronika je podobnej případ jako Chodúr a Bagová a proto tuhle soutěž vyhraje ale já si fakt nepřeju aby to vyhrála.

30
Luke
Reagovat

24 – Přesně jak řiká Rena, Krystýna se mi včera poprvé líbila a zazpívala to fakt dobře až sem se divil a nezasloužila si vypadnout včera, ale za minulá kola ano…už měla vypanout dříve…

Teď k té manipulaci…Lidi ani náhodou to není zmanipulované…proboha vy si myslíte, že kdyby tomu tak bylo, že by se to nedostalo na veřejnost ? To si nova nemůže dovolit, to by už nikdy nemohla nic vysílat, žádnou reality show…to by skončili okamžitě…kdyby tomu tak bylo, tak to vyjde na povrch…vždycky by nějaká skulinka vyšla…

Já vím že tady hodně lidí mluví teďka v emocích, ale vážně je to nesmysl s tou manipulací…

A o porotě si myslím, že byli naprosto objektivní včera to co řekli byla pravda….Krystýna nejlepší včera…Martin se zhoršuje kolo od kola atd….

Je to taky o tom, jak to říkal Soukup, co si vezme kdo za písničku…a právě ta Krystýna to dělá dobře s těma výběrama…a Asi většina Slováků hlasuje pro ni…je na veřejnost milá, skromná, vyjukaná a to na ty lidi působí…je to buhužel tak

a proč Jarda ? Tak byli tam Adam, Martin a Jarda…tři silní kluci…a bohužel se stalo že jeden z nich vypadlů dřív, páč neměl takovou základnu jako ti dva…Halvní důvod asi je, že hlaasují slovácí víc (jenom domněnka) a ještě pro ty svoje – Tereza, Štefan a Krystýna….opravdu nic jiného v tom nehledejte

31
Rena
Reagovat

25 – ano, jako se mi předposlední kolo moc líbilo, včera mě to nijak nenadchlo!

Můj favorit Adam nebyl evidentně ve své kůži s těmi tanečnicemi, ještě se mu stalo to s tou košilí… minule si to užíval, bavila jsem se, včera ne.. Moc dobře věděl, že ten Gott se na něj nehodí, výšky neutáhne.. jak psali, měl z toho strach.. a navíc šel první.. rozhodně si to nevybral.. proč jen on musí zpívat česky?
Už by mu mohli dát něco přiměřeně jeho věku!
A také ho tak obléci!

Jen Kristina a Štefan mi včera přišli lepší, než jindy.

32
Jana
Reagovat

Já se tedy musím zastat hlasujících mamin nad 40.Nechápu ty příspěvky. Mě je 42 a fandila jsem Jardovi.Takže pozor na to,co píšete.

33
Luke
Reagovat

TM – ty si připad, vím že teď mluvíš v emocích a chtělo by to schládnout ale ty tvoje komentáře jsou jako den a noc…
Napřed že je Veronika chladná, druhá Bagová a pak úplně otočíš a říklas že kdyby vyhrála, tak tě to nevadí a dneska pro změnu se zase vrátíš k první variantě…
Doufám, že to jsou hlavně ty emoce a flustrace z vypadnutí Jardy, jinak si vážně neskutečnej nýmand…

34
Mila
Reagovat

29 – ja z ni – Veroniky – mela stejnej pocit. Kdyz porovnam ji a Sabinu a jejich pristup ke zpivani – Veronika to nadře, přednese a pak čeká, jak všichni padnou na zadek z toho, jak je dobrá. Sabina to skoukne, asi si to parkrat zkusí, ale vlastně nemá přesný návod, jak to bude zpívat, pak si stoupne, zazpívá to celým člověkem (všimni si, jak jí září oči,když zpívá něco, co jí sedí – jako byl Sen nebo včera Show must go on) – skončí písničku a přijde mi, jak když se tak nějak pomalu vrací odněkud zpět na podium a diví se, kde to je. A při tom svém zpěvu sebou stáhne i ostatní lidi.. Pro ni je zpěv přirozený jako dýchání. Ty Queeny dala po svém, nekopírovala je. A bylo to nadherné.
Veronika dala Vyznanie technicky správně, ale chyběl tomu ten náboj, který má tahle písnička v podání Mariky G., ta pokora, ta něžnost. Mně se Veronika líbila vlastně jen ve Stay. Tam se chvíli přestala kontrolovat a já jí uvěřila, že to, co zpívá, zároven i prožívá. Bohužel ty další písně ji už opět nevěřím.

35
T.M.
Reagovat

Já myslím že falšované výsledky se neprovalí. Jde tam o prachy. Kdyby vypadli všichni slováci, Markíza by na tom bezpochyby prodělala. Nemají tam žádného notáře, nic….kdo by jako měl mít zájem na tom aby se ty jejich křivárny provalily? Jde tam o prachy a nikdo nechce přijít o dobrej kšeft, ruka ruku mije. Pokud nedochází k příímé manipulaci na hlasovacím grafu, pak jsou další dvě možnosti a to sice to že se do hlasování zapojují i lidé z produkce popřípadě produkcí povolané osoby a ti hlasují tak aby stále panovala národnostní vyváženost. Hlasů asi moc nechodí, tak se to dá v pohodě ovlivnit. A ta třetí možnost je ta že jsou skutečně hlasující tupé stádo které se nechává absolutně ovlivnit zkorumpovanou porotou a Haberovo slovo považují za svaté, v podstatě jsou to jen loutky které plní rozkazy. A tahle možnost by byla vůbec ta nejhorší a nejsmutnější. Manipulace je to každopádně, ať už je pravda kterákoliv z těch možností. Dneska není čisté nic.

36
yeey
Reagovat

nechapu to pozvdvizeni… vzpomente si na 1. ceskoslovenskou Superstar, taky to bylo vetsinu casu v pomeru Cesi:Slovaci vyrovnany… navic, kdyz si za ty leta vzpomenu na vsechny ty nesmyslne vyrazeny holky v prvni fazi souteze a ty tragedy co tam po nich zustavali (Lacho, Ben, Kurc, Šeps…… proti nim jsou Tereza a Kristina genialni zpevacky), Jarda je zajimavej, ale proste neni material na posilani sms-ek – sympaticka krasna Tereza s atipickym hlasem je, Kristina co poda svuj nejlepsi vykon v soutezi taky…

a Roman predtim, nez tu obalku zahodil, rekl, ze uz to cetl (patrne, kdyz Zorka vedla s nejakym postupujicim rozhovor), tak nevymyslejte koniny :-)

37
T.M.
Reagovat

33: Já se snažím hodnotit Veroniku na základě aktuálního výkonu. Mila to teď vystihla velice přesně. V písni Stay se mi líbila velmi protože se tam přestala kontrolovat a tak sem na ni změnil názor. Ani minule s tou bondovkou to nebylo úplně marné i když na Stay už to nemělo. A její včerejší vystoupení se mě prostě absolutně nedotklo a tak na ni zase měním názor směrem zpět. Jedna vlaštovka u mě jaro nedělá….to se mám přetvařovat a dělat jak hrozně mě ta zpěvačka baví když tomu tak není? Pokud ještě v soutěži předvede něco co mě zaujme tak ji klidně zase vychválím….vím že vyhraje a budu její vítězství respektovat ale nepřeju jí ho protože na to tam mám jiné favority. A pokud Veronika vyhraje tak už nikdy žádnou další Superstar sledovat nebudu protože už mě vážně opravdu nebaví jak tuhle soutěž musí pořád dokola vyhrávat podobné nebo stejné typy zpěváků a zpěvaček. To není nic osobně proti ní ale hlasující na Nově jsou tak směšně a odporně předvídatelní že fakt přestávám chápat důvod proč na to vlastně vůbec ještě koukat. A Veroniky včerejší vystoupení bych nevychválil ani kdyby Jaro Smejkal postoupil.

38
Rena
Reagovat

34 – Mila – správně to píšeš… ono to vychází z podstaty jejich osobností… každá jsou jiná, voda a ohen… živelná, ne vždy dokonalá Sabina a ovládající se, téměř vždy perfektní Veronika.

Sabina mnohým vadí tím, jak je praštěná, jak mluví (a vypadá to, že to kunkání dělá umyslně – mnohdy, když je spontální nekunká..), ale mnohým, hlavně mladým se proto líbí.
Veronika tím, jak je precizní, přemýšlí nad každým vystoupením, má dokonalou techniku, také jedněm vyhovuje, druzí (hlavně na Panáčkovi) jsou proti ní…
Škoda, že nejdou nějak namíchat, pak by tu byla dokonalá osobnost i zpěvačka..

39
Kačka
Reagovat

Teď už v Superstar není nikdo zajímavý. Koukala jsem se na to jen kvůli Jardovi. Byl dokonalý. Měla vypadnou K.Děbnárová! Ve vile byl nejlepší, nikdo jiný tam nevymýšlel takové „hlouposti“ jako on.

40
DJ Vlado
Reagovat

37 – Copak neznáš T.M.? U něj se koná pozdvižení vždycky, když mu vyhodí favorita. To je pak hned všechno zmanipulované atd. Už jsem myslel, že se oproti minulým letům uklidnil, ale kdepak. Jinak ale s tebou absolutně souhlasím, stejně jako s Renou (24) :-)

41
T.M.
Reagovat

36: Ty jsi zase chytrej že Tereza a Kristína jsou materiál na posílání sms…..obě dvě nevýrazný a slabý jako čajíček. Jedna z nich stoprocentně letí příště. Je to hrozně relativní. Mě jako Kristíny nejlepší vystoupení v soutěži přišlo Run v prvním finále, ta její včerejší úprava Cher se mi teda vůbec nelíbila a označil bych to za docela zpackané vystoupení. A Tereza byla včera vůbec nejhorší, ty refrény byly šílený. Materiál na posílání sms vidím v Sabině, Adamovi a možná v Martinovi……

42
Iva
Reagovat

Jaro měl nejzajímavější hlas, moc mi mrzí, že vypadnul. Už se dívat nebudu, Superstar je pro děcka.

43
T.M.
Reagovat

40: Počkej až ti příští týden vyhodí Terezu. :-D Stála v poslední dvojici ve které stál minule Jarda a navíc pokud budou chtít v Top 6 vyhodit Martina tak se určitě bude opakovat syndrom Romea a Julie a Julie vypadává podle pravidla vždycky jedno kolo před Romeem….ne ale opravdu to tou manipulací ohledně národnosti smrdí čím dál tím víc. V tom tady nejsem zdaleka jedinej kdo si to myslí. Ty Vlado vážně žádný pochybnosti nemáš?

44
Mila
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=PkYP3-EXnAw tohle podani Vyznania se mi libi daleko vic nez to, jak jsme ho slyseli vcera. Marice G. se to rovnat nemohlo, ale byla v tom ta pokora, neznost a skoro vse, co tam melo byt…

45
Dana Šafránková
Reagovat

Ano, vypadl ten nejslabší, již jsou tam jen silní soupeři. V neděli asi půjde domů Kukačka. S pozdravem Dana :-)

46
yeey
Reagovat

40 Vlado – hadam, ze to bylo pro me… tak jen kvuli T.M. bych to nepsal, tady to tvrdilo spousta lidi :-) ja se priznam, ze vcera jsem tam zkratka zadnou zmanipulovanou porotu, jak tu ostatni tvrdi, nevidel… max bych neprechvaloval Adama, ale ja se pres tu silenou Lady Carneval prenest proste nedokazu…:-! kazdopadne reseni lezouciho pupku-to mu s tou vahou nemuze dat Habera v primaku pred milionem divaku aspon na chvili pokoj? jinak sem s nimi temer vzdy souhlasil…

http://musicserver.cz/clanek/42763/SuperStar-2013-Finale-Top-8-21-4-2013/
ma temer absolutni shoda s 1. hodnotitelem me az zarazi…:-) hlavne, ze to vidi stejne jako ja v tom, ze holky prevalcovaly kluky… dokonce i v tom, ze z kluku se mi (svete div se) nejvic libil Stefan…

47
Rena
Reagovat

41 TM ano, Tereza byla včera o dost slabší, než minule…zase měla šíleně vyděšný obličej, oči, ani se nehnula…proč ji zabírají tak z blízka… uplně se bojím s ní…

Ale když tam ukázali, jak se s Martinem milují, tak jim asi lidi chtěli dopřát ještě chvíli …
no, ted už prostě je to hlavně o sympatiích, dobře to říkal Habera… a když TM nic neposíláš a řeknou si to tak všichni, není divu, že postoupí ti, co okouzlí diváky hlavně svým zjevem (Terka),či dokonalostí (Veronika), nevinností (Kristina), praštěností (Sabina), kterým lidi ty sms pošlou … a tvůj oblíbenec Jarda jde domů.
On si to na podiu zase tolik neužíval, první by stejně nebyl. Je ted neštastnej, že přijde o kámoše, se kterejma byl několik tejdnů, ale to ho přejde, bude za nimi na víkendy (přímáky) jezdit, jak říkal, takže si myslím, že pro něj to není žádná pohroma, že to nijak tragicky nebere…

48
DJ Vlado
Reagovat

44 – Tak já už s tím i skoro tak nějak počítám, že o Terezku příště přijdu, zvlášť pokud Kristína zase dostane nějaký „protekční“ výběr. Ale rozhodně nesouhlasím s tím, že byla včera nejhorší, refrény jí nevyšly, ale ty sloky dala skutečně překrásně. Nemluvě o jejím úvodu v ABBě, tam opravdu zazářila. U Kristíny mě štve, jak dostala namazáno s tím čistě klavírním doprovodem a že vlastně zkopírovala verzi od Elly, ale když od toho odhlédnu, tak souhlasím s porotou, že to byl její nejlepší výkon v soutěži. Sprďunk Martina mi přišel přehnaný, ale Jardovi se to opravdu moc nepovedlo a vzhledem k tomu, že asi neměl moc velkou základnu (není ani vyloženě rockový ani vyloženě popový zpěvák a ti u nás moc nebodují) se mu to stalo osudným. Na nejrůznější manipulace mám podezření už léta, ale zrovna včera mi to nijak zvlášť podezřelé nepřišlo.

49
folkon
Reagovat

Ja neviem, čo máte všetci s tým hlasovaním…ako Scalex celkom rozumne včera napísal, tak čo by tie TV mali z toho, že by vyhodili napríklad Jardu, ak by pre neho hlasovalo taaaak strašne veľa ľudí….nič, išli by sami proti sebe…proti sledovanosti….maximálne čo som ochotný pripustiť, že upravuju podľa kluča – čech, Slovak….lebo pravdupovediac, v tohtoročnej superstar su Česi niekoľkonasobne lepší ako Slováci…vtedy dokážem pochopiť konšpiračnú teóriu, že Markiza aspoň nejakého Slováka do finále musí podržať….
ale na rovinu…..zamyslite sa poniektorý nad tým , čo tu trepete….že Slováci hlasujú národnostne, podržia svojich a podobne….podľa mňa ľudia hlasujú podľa sympatií, nie podľa národnosti (to by talent nikdy nevyhral Atai, a aspoň raz by vyhral niektorý čech)
ľudia hlasujú podľa sympatií a napriklad aj podľa genderu
zoberme si Jardovu konkurenciu u chalanov….
Pubiny a zeny do 35 hlasujuce podla sexualnej pritazlivosti berie martin a Stefan
Maminy nad 40 s materinskym instinktom berie predpokladam Adam…
Hlasujucich muzov a chlapcov beru vacsinou dievcata, sabina, Veronika atd…
Kto zostane Jardovi ? No mozno 4% komunita a niekolko z Vas zapalenych fanusikov…(btw, kolki ste mu SMS poslali?)

50
DJ Vlado
Reagovat

47 – jj. to bylo na tebe :-) A souhlasím s tím, že holky byly tentokrát lepší a z kluků se i mně kupodivu nejvíc líbil Štefan :-)

51
T.M.
Reagovat

Kdyby to byla česká Superstar tak by mě Jardovo vypadnutí taky naštvalo ale asi ne tolik. Hlavní problém je že tady skutečně reálná hrozba manipulace výsledků kvůli národnosti je a nemyslím si to jenom já. To podezření mi totiž přijde jako daleko větší problém než celé Jardovo vypadnutí. Ono je to logické a kdo to vidět nechce, ten to prostě nevidí. Dokud někomu nevypadne jeho favorit tak je člověk spokojený, znám to sám. Habera na mě včera nepůsobil upřímně, nemůžu si prostě pomoct. Nad tímhle nemůžete mávnout rukou jakože to je ten pošahanej T.M. kterej tady vždycky ztropí hysterčák po vypadnutí svýho favorita. Tady si víc lidí myslí že ty výsledky kvůli národnostní vyváženosti skutečně zmanipulovány mohou být a nutno říct že televize nedělá nic pro to aby tato podezření nějakým způsobem vyvrátila….a to už problém skutečně je. Já sem až do včerejška ty tlachy o tom že teď přece nemůže vypadnout druhá slovenka za sebou co se tu už před mými monology objevovaly bral tak trochu s rezervou, nicméně Jardovo vypadnutí mě fakt dost nahlodalo v pochybnostech. Bylo to až moc náhod najednou, zkrátka tomu nevěřím. A nejsem si jistej ani tím jestli tomu že je všechno tak jak má být skutečně věříte vy a nebo jestli tomu jenom věřit chcete.

52
yeey
Reagovat

41 no tak promin, ja jen rikam, jak to s tim hlasovanim mohlo byt bez zbytecnyho zabredavani do pochybnosti o jeho regulernosti… taky me dodnes stve nevyhra GG a mam pocit, ze tam Lukasovi nejak pomohli, ale snazim se s tima soudama byt opatrnej, nebot o tom vlastne nic nevim… nechci tady v ramci ty diskuze primarne vychazet z premisy „vse je zmanipulovano,“ jen by mi to kazilo naladu…

53
Mila
Reagovat

50 – no udelal si slusny sociologicky pruzkum o tom, kdo komu posila hlasy, ale s Jardou jsi to osklive prepiskl… nebo ja nezapadam do Tveho schematu.
Je mi nad 40, nesnasim pokerovane lidi a divne postrojene lidi, a presto jsem SMS posilala Jardovi a rozhodne nejsem sama. Ten kluk ma zvlastni kouzlo, pokoru a predevsim hlas, jaky se v Superstar mozna jeste nevyskytl. A celkove je to velmi skromny a mily clovek. Tak proto asi ma tolik podpory. To, ze vcera nepostoupil, mne neprekvapuje, musel vypadnout nekdo z ćeskych kluku a v silne konkurenci Martina a Adama asi prece jen dostal nejmene SMS.

54
Nofux
Reagovat

Moje včerejší pořadí:
1. Veronika
2. Kristína
3. Štefan
.
(velkej odstup)
.
4. Sabina
5. Martin
6. Tereza
7.-8. Adam
7.-8. Jarda

Kristína včera předvedla svůj nejlepší výkon a porota jí jmenovala právem. Veronika a Štefan možná byli i lepší, ale Kristína hlavně překvapila a čim blíž budeme finále, tak tim víc bude faktor překvapení důležitější. Jardy je škoda, jeho hlas je jedinečnej a má jeden z největších potenciálů vydat po soutěži něco zajímavýho, ale jeho včerejší vystoupení nebylo dobrý. I přes to, že to byl jeden z mých hlavních favoritů, tak ho mám na poslednim místě spolu s Adamem a jeho vyřazení pro mě překvapením nebylo. Moc nechápu ty reakce tady a ty konspirační teorie o manipulování hlasování jsou už totálně vtipný :)) Favoriti jsou tady velebeni za podprůměrné výkony a když někdo z outsiderů předvede super výkon tak si tady některý lidi vždycky najdou něco co se jim na tom vystoupení líbit nebude. Ani bych se nedivil, kdyby brzo vypadnul Šafa – jeho výkony jsou už několik týdnů spíše zklamáním a místo toho aby podával pořád lepší a lepší výkony tak spíš stagnuje nebo i klesá. Asi je to i tim výběrem písní, tak snad příště dostane něco trochu jinýho…

56
folkon
Reagovat

52 –
Ako som pisal, narodnostne manipulovanie je mozne, ale myslim si ze vacsina ludi co hlasuje , tak hlasuje kvoli vyhre auta, ci zajazdu, ci co to slubuju (mimochodom, uverejnili TV niekde vyhercov?) a je im v podstate jedno, komu hlas posielaju, posielaju kvoli sympatiam….narovinu vacsina ludi nema hudobny sluch a vacsina ludi nedokaze ocenit unikatny zaujimavy hlas…

57
folkon
Reagovat

49
DJ Vlado….suhlasim, Kristina mala bonus v podobe klavirneho doprovodu…ale zase Tereza mala zaujimavejsie podiove prevedenie kvoli padajucim paperiam….
tiez mi vadi ze napriklad Adamovi uz niekolkokrat tancovali tanecnice, pripadne jeho superi boli povinne nahnany na scenu tancovat tusim pri nakolena….Stefan mal dokonca este vacsiu tlacenku pri Jacksonovi, ked mal aj tanecnice, a dokonca vokaly od vsetkych ostatnych superov…..proti tomu je imo klavirny doprovod nic ;)

58
Rena
Reagovat

47 yeey – s článkem lze téměř souhlasit, jen s vyřazením Adma ne… jednak měl nejhorší písen, jednak vždy nemusí zazářit… minule se mu to podařilo (a kola předtím), tak proč by hned měl vypadnout..
věřím tomu, že příště ho konečně oblečou jako 16tiletého kluka (a ne jak 40tiletého) a dají mu zpívat něco, co se pro jeho věk bude hodit…

59
Mila
Reagovat

jinak jsem se rozhodla, ze kdyz mi vypadl Jarda, budu vedle Sabiny fandit aspon Martinovi. Vcera se mi moc libil, prominula jsem mu i ta dve divna predstaveni – Proklinej a Metallicu – a mam pocit, ze jeho vcerejsi cislo patrilo k tomu nejlepsimu, co zatim v SS dal. Navic je mi moc sympaticky, myslim, ze prave on prozival Jardovo vypadnuti opravdu hodne spatne.

60
folkon
Reagovat

54 –
ale zapadas do schematu :D to su ti fanusikovia, ktorych som spomenul…a tych tam ma kazdy z ucinkujucich (staci sa pozriet tu na panackovi, ze kazdy preferuje niekoho ineho)….to rozdelenie je na ten hlasujuci zvysok, ktory nie su zapaleny fanusikovia niektoreho jednotlivca , a ti rozhoduju…pripadne na vacsinu, ktora potvrdzuje vynimky ;)

61
Rena
Reagovat

58 folkon – no mě přijde, že tentokrát Adamovi ty tanečnice spíš ublížili, zdál se mi dost rozhozenej a pak působilo to opravdu, jako z doby před 30 lety…

62
Scalex
Reagovat

Můj rekap: http://krasna.nova.cz/clanek/superstar2013/v-superstar-se-karta-obratila-outsideri-excelovali-favorite-zklamali.html

Jinak nevím, co T.M. bere za drogy, ale chci toho tak dvě kila. 8^)

63
DJ Vlado
Reagovat

Kdybych už měl Jardovo vypadnutí na něco svádět, tak na píseň Every Breath You Take, která je skutečně prokletá a s výjimkou Savky na ní (aspoň v našich končinách) všichni vyhořeli a následně vypadli (ve slovenských SS konkrétně Rasťo Majerech, Petra Kepeňová a Peter Račko). Jinak se omlouvám, ale rekap bude dneska komplet až večer :-)

64
folkon
Reagovat

A mimochodom, mne osobne viac ako pripadne manipulovanie s hlasmi vadi produkciou podsuvany vyber pesniciek….chapem, ze aj v karaoke bare je obmedzeny vyber co si mozte zaspievat a chapem aj ze kapela nema cas, pripadne je draha na skusanie novych pripadne neznamych veci, ale…..pocuvat kazdu SS tie iste odrhovacky Lady Karneval, Titanic, Hero a podobne ma uz vazne nebavi. Chcel by som pocut to co naozaj jednotlivci chcu spievat, pripadne koho si predstavuju ako legendu, viac by to napovedalo o jejich osobnosti.
Preto ma npriklad vcera prekvapil Stefan, ked dal od mojej najoblubenejsej kapely Pink Floyd (roky hravam basu v revivale :D)….toho cloveka co mu tam zaranzoval tak nechutne skratene medzihry by som obesil do prievanu (ved aj Habera povedal, ze radsej to tam ani nemali davat, ako take osekane nic)….a habera sa zas mylil, ze Gilmour spieva do toho sola len na zivakoch, je to tam aj v originale….len pravdaze to solo je dlhsie a zaujimavejsie (a mne napriklad nevadilo ze Stefan zahral aj trosku falosne no…a obcas nemusel spievat tak dorazne, ale skor jemnejsie, predpokladam, ze vie o com a pre koho je ta pesnicka)….a aj ked nie som jeho fanusik, vcera bol pre mna najlepsi

65
Mila
Reagovat

62 – oproti minulemu kolu se mi Adam nelibil. Neni to jeho chyba, rekla bych, ze se na tom podepsal vyber pisnicky – Gotta byl schopny zazpivat Jan Bendig z predminule SS nebo jiny tenor. Adam se snazil, ale to pekne v hlase, co ma a co vynikne v pisnickach Collinse atp., to nejak zaniklo a vznikla z toho prumerna a snaziva nuda. A ty tanecnice – opakovany vtip prestava byt vtipem.. za to Adam taky nemuze. Jsem rada, ze postoupil, ale pro mne byl tohle kolo jeste horsi nez Jarda.

66
folkon
Reagovat

No u mna bol zase na vypadnutie Šafa….fakt už mi kvalitne lezie na nervy jeho vyraz….ta přežvykující (dufam že som to dobre napisal :D) angličtina….bad spieval ako bueč….to je hrozne….trha mi to uši, to už skor vydrzim pocuvat Kristininu detsku smiesnu vyslovnost anglictiny
okrem toho uz ma jeho vystupenia nudia viac ako veronikine (ktora mimochodom Vyznanie domrvila tymi nastupni kvalitne….a slovencinu mal lepsiu Daniel Smidak, ale zas az take zle to nebolo)
Ja osobne sa radsej divam na Terezu, Kristinu, Stefana,(pripadne jardu :D) ktory obcas domrvia, ale obcas zazracne prekvapia….ako na sterilne monotonne vystupenia veroniky, Adama alebo Martina, ktore ma prekvapit fakt nedokazu, spievaju dobre, na Silvestra buidu urcite na Nove spievat nejake hitovky, ale tam pre mna ich zaujimavost zatial konci…a btw, spevakov co spievaju velke piesne , vykopavky, pripadne rock mame v „zabavnych“ sou aka ein kessel buntes uz nepocitane

Viac sa tesim, co bude po superstar so sabinou a s Jardom, ktory maju este co naviac ponuknut

67
Monika
Reagovat

Tak vypadnuti Jardy, nepovazuji za zadne prekvapeni ani manipulaci. Je to smesne cist. Jarda je specificky zpevak, ne kazdemu sedi, on nikdy imho nepatril ke spicce favoritu. Koneckoncu v te semifinalove sestave se umistil az v druhe polovine soutezniho pole a hadam, ze se tam drzel celou dobu behem sveho pusobeni v soutezi. Nebyt Habery a jeho vyzdvihovani Smejkala, mozna by se pakoval i drive. Nehledala bych za tim zadne spiknuti:-)))

68
T.M.
Reagovat

60: Je to tak, Martina očividně rozsekalo Jardovo vypadnutí nejvíc ze všech. Martin je sympaťák a i u mě se po vypadnutí Jardy přesouvá do mojí Top 3 favoritů kde už mám Adama a Sabinu. Bohužel ale asi za dva týdny bude Martin Jardu následovat……

63: Žádný drogy neberu, ale to víš naštvalo mě to….a kdybych nevěděl že Kristína za to že vypadl Jarda nemůže tak bych tu i o ní napsal něco hodně nevybíravýho ale od toho jsem na poslední chvíli upustil.

69
Mila
Reagovat

69 – Kristyna je moc sympaticka divenka, ona a Adam jsou jeste takove deti. Asi byla sama prekvapena, ze nevypadla. Ale sympatie je jedna vec a to, ze krome vcerejsiho vystoupeni ve finale nicmoc neukazala, je vec druha a brano globalne, mela vypadnout ona.

70
Lucka
Reagovat

Jarda mohl ještě tak dvě kola vydržet ale pak by asi stejně vypadnul. Včera byla bohužel ze všech nejhorší Terezka a to jí jinak fandím. Tudíž si myslím že jestli se to bralo podle aktuálního výkonu tak měla vypadnout ona ale asi stejně půjde příště tak je to jedno. Kdo mi ale vadí ze všech nejvíc je Veronika – nesouhlasím s tím že je dokonalá zpěvačka. V tom jejím Vyznanie se mi ty nájezdy opravdu nelíbily a bylo to dost intonačně mimo. Spousta lidí z ní dělá málem pěveckou bohyni ale viděla jsem spoustu našich mladých zpěvaček které tuto skladbu zazpívaly lépe než Veronika – například i Dominika Stará v ČSS1 to zazpívala technicky lépe a procítěněji. Takže i Veronika má ještě na zpěvu co zlepšovat, ona prostě není dokonalá zpěvačka a já s tím nemůžu souhlasit. Navíc z ní na mě nejde vůbec žádná energie a to je snad ještě horší….proč by zrovna ona měla vyhrát? Já to přeju úplně komukoliv z těch ostatních šesti, dokonce i Kristíně ale ať to prosímvás nevyhraje Veronika. Ta má podle mě ke slovu Superstar ze všech sedmi přeživších soutěžících úplně nejdál. Připomíná mi Chodúra….a toho jsem taky nesnášela. Nezamrzli ti co tam posílají hlasy náhodou někde v osmdesátých letech v socialistickém Československu? Veronika ta je totiž úplně stejně šedivá a studená jako náš bývalý totalitní režim.

71
T.M.
Reagovat

70: Já už bych Kristínu poslal nejraději slušně řečeno do háje. Mě už tam prostě vadí, otravuje mě a nechápu co tam vlastně ještě vůbec dělá. Nejsem na ni už absolutně vůbec zvědavej. Ani trošku. Zvlášť když kvůli ní vypadávají zajímavější soutěžící. Karol byl zajímavější, i snad ten Dan byl zajímavější a teď s tím Jardem už tomu fakt nasadili korunu. Včera ji porota absolutně přechválila a já půjdu proti proudu, mě se prostě její podání Cher ani trochu nelíbilo a označil bych to ne za nejlepší ale za druhý nejhorší výkon večera. Asi mám jinak nastavené vnímání ale co na tom bylo tak super? Měla vypadnout i po včerejším výkonu, pořád to bylo málo na to aby mohla postoupit dál.

72
Monika
Reagovat

Ja jsem strasne rada za Kristinu, povazovala jsem ji za jasneho adepta na odchod, kdyz jsem se dozvedela, ze bude zpivat Believe, me tuseni o odchodu jeste zesililo. Pak prijde a vystrihne to zpusobem, ze nestacim zirat. Takove obraty se stavaji jen zridka. Malokdo me dokazal v soutezi SS za ty roky sokovat jako ona. Za sebe bych vyhodila Terezu, ktera pro me byla o parnik horsi, nez zbytek peletonu.

Vubec jsem nepobrala Ewu a jeji srovnani Veroniky s Christinou. Christina je zivocisna, ma v sobe neskutecnej drajv, energii vysila na sto kilometru. Neustale staticka, nezazivna a bez vlastniho rukopisu Styblova ji muze akorat lestit boty na predstaveni.

73
Scalex
Reagovat

72 – to je holt ten rozdíl mezi subjektivitou a objektivitou. Subjektivně ti Kristína vadí. A nic proti tomu, samozřejmě, máš na takový dojem a názor plné právo. A pak je tu objektivita a Kristína to včera objektivně dala naprosto skvěle. Ale samozřejmě že všem subjektivním nenáviděčům Kristíny se to i tak líbit nebude.

Pro mě je Kristína jedním z nejzajímavějších elementů v soutěži. U castingu jen lehce průměrná, v Divadle skvělá, pak zase průměrná… taková šedá myš, nesmělá, nenápadná, žádná zářivá hvězda. Jenže když si pak stoupla vedle namachrovanějších kolegyň, tak ta její nesmělost začala být docela půvabná. Lidé mají rádi pohádku o Popelce a ona ji tak trochu naplňuje.

Já byl smířený s tím, že v neděli Kristína vypadne a dost mě překvapilo, že se tak nestalo. A hodně by mě zajímalo, jestli má opravdu takovou věrnou základnu fanoušků, nebo jestli její včerejší mimořádný výkon vyburcoval „nové hlasovače“.

74
T.M.
Reagovat

Tady se ale právě ukázalo jak hrozně snadno se nechají diváci zmanipulovat. Kdyby porota Kristíně to včerejší vystoupení zkritizovala ( a že na tom bylo co kritizovat ) tak by jí tupé stádo určitě tolik hlasů neposlalo. Pokud mám teda fakt vycházet z toho že to byla čistá hra jak se mě tady spousta lidí pokouší přesvědčit…….ale jakmile Ewičce začly téct slzičky a všichni tři porotci svorně prohlásili že to byl její nejlepší výkon v soutěži, tak mi bylo jasné že na tohle lidi slyší, že na slova ´´odborníků´´ dav dá a ona tím pádem nevypadne. Podle mě včera byla Kristína hrozná, sice lepší než minule ale pořád hrozná. A zachránit ji mohl snad jedině vyhazov Terezy které se povedlo být dokonce ještě o něco málo horší. Proto bylo vyřazení Jardy úplně mimo mísu. Sice měl včera taky slabší výkon ale oproti tomuhle byl pořád ještě dobrej.

75
Mila
Reagovat

74 – zrejme to vcera dala dobre, ja to radsi nehodnotim, neoslovilo mne to. Stejne jako to dala vyborne minule kolo Terezka a pak zase spadla do sve krecovite a ztremovane podoby… Kdyz bude Kristina pokracovat tak, jak vcera predvedla, tak budu jen rada. Ale hodnotim ji za cele finale a tam byla az do vcerejska tak nejak na chvostu…

76
Mila
Reagovat

73 – Moniko, kdyz je to tak, jak pises, proc tedy vcera pri Veronicine vystoupeni lide vstavali a tleskali? Muze za to pokriveny vkus divaku? nebo my tady na Panacku (teda jen nekteri) ,mame divny vkus, kdyz nechapeme nadseni kolem ni?..

77
T.M.
Reagovat

74: Mě nevadí Kristína. Mě vadili v minulé řadě Šeps a Harich, teď mi občas tak trošku vadí Veronika jakožto hlavní kandidátka na výhru. U Kristíny mám právě ten problém že pro mě je šedou myší stále a je mi úplně lhostejná. Kromě prvního finále ve kterém mimochodem i pro mě zazářila s písní Run od Leony Lewis mě nikdy ničím nezaujala. Run, to byl podle mě její nejlepší výkon v soutěži. Jinak nebylo kolo kdybych si nepřál aby nevypadla, zkrátka je pro mě zcela postradatelná. A poslední dvě kola to navíc dost voře – Roxette totálně zprasila, o tom nemíním diskutovat. A její včerejší vystoupení mě prostě asi nesedlo, vůbec mě to nezaujalo. Nemůžu ani posoudit jestli fakt máte pravdu že to bylo skvělé nebo ne protože prostě ani nemám chuť si to její vystoupení znova pouštět. Teď už je stejně situace že i kdyby zpívala jako bohyně tak pro mě je bohužel celkově natolik nevýraznej typ že i tak by mě už nezaujala. Mám prostě jiný favority a Kristína je tam pro mě stejně zbytečná jako Tereza a vlastně i Veronika. Tyhle tři holky bych po včerejšku poslal pryč.

78
jab
Reagovat

75 – Zatímco minule jsem tvé hodnocení Kristíny chápal (taky jsem z toho jako z celku neměl dobrý pocit), dnes tě nechápu vůbec :-). Kristína za mne předvedla možná i o třídu až dvě lepší vystoupení než Pokoj v duši nebo Run. Pravý důvod, proč se rozcházíme je podle mě ten, že ti buď nesedí tenhle typ vystoupení (dle tvých dřívějších kometářů mi to nepřijde příliš pravděpodobné) nebo ti nesedne její specifický hlasový projev (hlavně její typické „vzlykačky“) a nedivil bych, kdyby s tím mělo problém více lidí. Mě zas letos hlasově nesedla Natálie i když objektivně zpívala asi dost dobře a hlavně jistě (P!nk nepočítám). ;-)

79
jab
Reagovat

78 – Jinak s tím Harichem, taky jsem s ním měl zezačátku problém. Pištění těch holek mě občas dost iritovalo a to nebylo nic proti tomu, jak se mu výrazově podařilo doslova zneuctít 21 Guns. Naštěstí šel rychle do sebe, začal se tvářit tak, že ví, o čem zpívá a hlavně jsem si záhy uvědomil, že je normální milý, v pohodě kluk, který za ty své pišťuchy vůbec nemůže a snaží s tou svojí popularitou nějak rozumně vyrovnat. Ačkoliv jsem mu nikdy nefandil tak jako GG, Lukášovi nebo Petrovi, tak nakonec pro mne vzešel jako sympatický kluk, který to má na svůj věk v hlavě docela slušně srovnané ;-)

80
T.M.
Reagovat

77: Asi sme my ti divní. Protože Veronika Superstar vyhraje protože to tak většina diváků chce a lidé jí budou aplaudovat ve stoje ještě xkrát. Tak je to přece správně. A po nás se bude chtít abysme jí to přály protože pěvecky přece opravdu je nejlepší. Ale my i kdybysme se přetvařovaly tak jí to moct přát nebudeme. Někde hluboko v sobě cítíme že je totiž všechno úplně jinak a že pravdu máme my. Ale já jsem divnej rád. Chodúr je pro mě hudebně hnus, Bagová je pro mě hudebně hnus a Veronika pro mě bude úplně ten stejnej brak. A jsem na to hrdej.

81
Andy
Reagovat

Lucko, ten názor na Veroniku je trošku drsný. Nedivím se ale. Je to o sympatiích. Já to mám podobně s Kristýnou. Ten její neustálý sladký úsměv (tajnosnubný) mně způsobuje husí kůži. Ona ho má na tváři přilepený a jinak se tvářit snad ani neumí. To, jak se včera stále otáčela za kamerou už byl vrchol. Že si tu hlavu nevykroutila. Grrrr. Taky ošklivý komentář, ale co už.

82
T.M.
Reagovat

79: Já mám u Kristíny největší problém s tím že ona je pro mě v té konkurenci která tam je zcela nezajímavá a nevýrazná jako osoba. Od toho se vše odvíjí. Její vystoupení sem slyšel jen včera a na první dojem to se mnou nic neudělalo, i nadále sem si přál její vypadnutí a říkal sem si že se mi to prostě nelíbilo. Pouštět si to podruhý zatím nějak nemám chuť.

83
Scalex
Reagovat

V téhle i jiných diskuzích se rozebírá, zda Juraško otevřel nebo neotevřel obálku se jménem vypadávajícího. Otevřel. Když si pustíte záznam, tak bezprostředně poté, co se porotci vyjádří k výkonům, tak Juraško otvírá obálku a současně posílá Zorku do „detskej izby“. Během jejího odcházení si pak čte obsah obálky (to čtení vidět není, nicméně to, že obálku vyloženě otevřel vidět je a nemá žádnou logiku, aby obsah nepřečetl, když na něj zírá několik tisíc lidí ze sálu).

84
jab
Reagovat

74 – Přiznám se, že Kristínu jsem si docela oblíbil už na castingu ze 3 dost subjektivních důvodů:
1. vybrala si píseň od mé asi nejoblíbenější současné slovenské zpěvačky
2. je z Ružomberka, kam jsme kdysi jezdívali za známýma a osobně si nevybavuji žádného dalšího zástupce tohoto města v SS (kromě nedávno vzpomínané Renatky Miller :-D). Z celého Slovenska to neznám nikde tak dobře jako právě v Ružomberku ;-)
3. sympaťačka :-)
Avšak upřímně jsem si tehdy říkal, že bude fajn, pokud projde do semifinále. Že se dostane až sem a že cestou předvede takové výkony jako V slepých uličkách nebo včerejší Cher by mě nejspíš nenapadlo ;-)

85
-bé-bé-
Reagovat

73
Monika,
díky za príspevok o Veronike…ona tú silu v sebe má, drive, energiu zo všetkých dievčat v súťaži najvačšiu.
Jej veci by boli skvelé, keby ju uvoľnila…ale ona si neverí…a tak sa snaží o „manipuláciu“ vo svoj prospech…vyberie si Vyznanie…to nie je pieseň pre ňu…i tu sa ukázalo, že tú silu v sebe má…a v tejto piesni sa jej ju nepodarilo potlačiť…ale v tých výškach sa mi páčila (paradoxne)…nevadilo mi, že nie sú Marikine
to, že „chybuje“ je asi tým, že už ju nebaví rola „hodnej děvčice“…avšak tá rola ju zároveň učí jemnosti a ovládaniu svojho „ohňa“…ten potrebuje dostať pod kontrolu
bude z nej skvelá speváčka…keď sa oprie do toho!!!

jej spodné polohy predtým mi ju „posúvali“ do komornejšej polohy…
ale ona má na veľké pódia

86
Divák
Reagovat

74 – Někdo má subjektivní názor že je Kristina hrozná a tvá objektivita je spíš opět subjektivní názor jen s tím rozdílem, že je Tvůj :-) Zcela objektivní je fakt, že Kristina nepředvedla zatím vůbec nic a její vystoupení jsou ukázkovou školní besídkou. Dávno měla být pryč.

A co se manipulace týče….Letos je na řadě česká holka tak to Sabině nebo Veronice přejme :-)))

87
T.M.
Reagovat

Teď bych vyřazoval takhle:

7 Kristína
6 Tereza
5 Veronika
4 Štefan

Do Top 3 Adam, Šafa a Sabina a ať to vyhraje kdokoliv z nich tak budu spokojenej.

Ale bude to asi takhle bohužel:

7 Kristína nebo Tereza
6 Martin
5 Tereza nebo Kristína

Štefan skončí asi čtvrtej i když bych se nedivil kdyby nějakým ´´zázrakem´´ podobným tomu jakého sme včera byly svědky u Kristíny´porazil i někoho z dvojice Adam – Sabina a skončil třetí. Do Top 3 a do Superfinále snad už slováci zasahovat nebudou, to už snad produkce vzdá a spokojí se s 4.místem pro nejlepšího slováka i když kdovíjak…..

Každopádně Superfinále nemine Veroniku a ta bohužel vyhraje i kdyby z nebe padaly trakaře. Ale tak ať je nenáročnej většinovej divák spokojenej, moudřejší ustoupí…..doprovodí ji tam buď Adam nebo Sabina ale ať jeden nebo druhej, stejně to s tou paní ´´dokonalou´´ bohužel projedou, většinovej divák jim oproti zpívajícímu automatu neodpustí ani jeden křivej tón ! A co vy, máte taky nějakej tip jak to teď po vyřazení Jardy může dál pokračovat a jak to nakonec celý dopadne? :-)

88
-bé-bé-
Reagovat

yeey 774
písala som ti siahodlhú odpoveď ale mi to akosi „vypěnilo“ a je to v čudu…takže v skratke
nemám superfavorita (zatiaľ)…zo semi som zostala „verná“ TEREZKE a ADAMOVI..pridala som Jardu a ŠTEFANA (opat „vernostný program“
teraz ma zaujala Kristína (teda už predtým v 2 pesničkách) a Veronika…uvidíme čo bude ďalej
ešte ma zaujala farba hlasu Martina v semi…ale pesničky samotné nie

89
Nofux
Reagovat

88 – Nevěřim, že se Adam dostane do Top 3. Řekl bych, že se nedostane ani do Top 5 a z českých soutěžících to má jasně nejnahnutější.

90
Mila
Reagovat

hrozne se mi libilo, co napsali na Musicserveru o vystoupeni Sabiny (uz jsem si jeji Show must go on stacila dvakrat pustit znovu) –
„Jestli Sabina Křováková SuperStar nevyhraje, je něco špatně. Ona je totiž nejpřirozenější zpěvačka. Na pódiu jako by se narodila a vůbec neřešila, co tam má dělat a jak se tam chovat. A vedle toho zazpívá „The Show Must Go On“ (v níž mi teda strašně moc chyběla předehra ve své správné délce) ohromujícím způsobem. Jejím způsobem. Krásným hlasem. Nádhera.“
Lip bych to nerekla..

91
T.M.
Reagovat

90: Možná máš pravdu, tak mi vypadne další favorit no. :-D Jarda dneska na chatu psal že si myslí že v Top 3 budou Veronika, Sabina a Štefan. Vlastně už by mě to vůbec nepřekvapilo, je potřeba tam někoho ze Slovenska udržet co nejdýl. Štefan už vypadal na vyřazení ale včera se mi zdál nejlepší takže jeho účast v nej trojce pořád reálná je. Ale pokud fakt Štefan zůstane jako poslední kluk a bude až v Top 3 tak mi už nikdo netvrďte že ty výsledky fakt nikdo podle národnosti nekoriguje….to bude fakt ´´skvělá´´ Top 3 a ještě když to vyhraje Veronika. :-D No nic, já mám jasno a tohle je definitivně poslední reality show na kterou ve svým životě koukám. Mimochodem proč myslíš že to má Adam nahnutější než Martin? Já teda nechci vyhazov ani jednoho ale myslím že se může stát že vypadne jak jeden tak druhej. Žádný signály že by to měl Adam nahnutější sem zatím nějak nezaznamenal. Každopádně až vypadne Adam tak to už bude úplnej konec, on je pro mě hlavní tváří tohohle ročníku a Superstar bez Adama už pro mě prostě nebude Superstar.

92
T.M.
Reagovat

91: Já myslím že špatně není jen něco ale rovnou úplně všechno a to se ukázalo i na včerejším verdiktu diváků. A Sabina to nevyhraje určitě bohužel. To že by nevyhrála Veronika považuju fakt za hodně nepravděpodobný.

93
Milena
Reagovat

Nevím, proč tolik nedůvěry a zlostných komentářů? S včerejším hodnocením poroty vesměs souhlas. Jarda je prostě týpek, který zase tolik obdivovatelů nemá, lidé mají raději takové normální jasně čitelné typy, jestli se někdo jen trochu liší, neumějí jej zařadit. Vzpomeňte na první výkon Jardy ve finále -nic moc, ale Habera jej podržel. I v dalších kolech jej chválili, no a včera přišel jeho čas.
Včera se mi nejvíce líbil Štefan, Kristýna a Adam -nebyl to jeho nejlepší výkon, ale kdo by asi ten song mohl zvládnout kromě Gotta a Chodúra?Ze včerejších finalistů jen Adam -no a Mistr přece v legendách být musel. Ale už žádám produkci, ať dá Adamovi něco vhodnějšího pro normálního 16letého kluka!

94
Mila
Reagovat

94 – v prvnim finale dal Jarda Light My Fire od Doors a to Ti prislo slabe? No tak to se potom nedivim, ze Ti Jarda pripada nečitelny..

95
Jai Kudo
Reagovat

87 DIvák – můžu jen souhlasit. Názor kohokoliv znás je subjektivní a tudíž nesprávný a T.M. je ještě k tomu zfetovanej. Zatímco Scalexův názor je objektivní a jedinej správnej……
A co se týče manipulace je Scalex v jedné řadě s produkcí, porotou apod. Takže Scalex je jistě ten nejobjektivnější….:DDD

96
T.M.
Reagovat

Mě se včera nejvíc líbili Štefan a Martin ale u Štefana si stejně myslím že pokud on tam zůstane jako poslední kluk a porazí jak Šafu tak Adama tak to fakt bude hodně okatý a nápadný. Minule už byl Štefan na vypadnutí, teď teda zabodoval ale nějak moc nepočítám s tím že by na ten úspěch u mě v dalších dokázal navazovat podobně jako se to nepovedlo ani Veronice.

97
Lana
Reagovat

Já tomu nevěřím že měl Jaro nejméně hlasů. Je velice zajímavé jak od začátku finále vypadávají čech – slovák – čech – slovák – čech a příště samozřejmě vypadne soutěžící ze Slovenska. Mají to pěkně spočítaný ale já jim na to neskočím. Jeden velkej podvod a poslat hlas kterej se stejně nezapočítá může jen magor !

98
T.M.
Reagovat

Pokud bude Štefan v Top 3 tak to podvod prostě je. S tím se smiřte. Nevěřím že má víc příznivců než Adam a Martin.

99
Peter
Reagovat

Pre T.M.-ho odporúčam zbežne prebehnúť výsledky prvej ČS Superstar, ktoré boli ako posledné odtajnené. Dá sa tam nájsť pomerne veľa paralel s týmto ročníkom ktoré vysvetľujú vypadnutie Jardy a postup Terezy a Kristíny. Upriamil by som sa napríklad na Dominiku Starú a celkovo kontrast v hlasoch pre dievčatá medzi SVK a ČR. Keby bol ten ročník len podľa hlasovania SR, tak vyhrá Dominika s totálne drvivým náskokom. Tiež je zaujímavý aj celkom jednoznačný trend národnostného hlasovania SK-SK a ČR-ČR (hlavne vo finále).

http://diva.aktuality.sk/clanok/24498/superstar-vysledky-hlasovania-odtajnene/

Myslím že vypadnutie Jardu nie je v tomto kontexte žiadnym prekvapením, v TOP 8 vždy vypadol jeden zo silných hráčov (Šenková, Fecková) ale zas nie adeptov na víťazstvo. Ja som už včera pred vyraďovaním písal, že imho na 100% dnes vypadne Jarda a aj som sa trafil.

100
Peter
Reagovat

99 – Ešte ani nevieme ako kto zaspieva, aké songy dostane a už je to podvod… och táto zaslepenosť… čo ak Štefan začne sádzať jeden touchdown za druhým ako dnes? Aj tak to bude podvod? Aj ak všetci ostatní totálne zmrvia všetky svoje vystúpenia a Štefan bude vyčnievať?

Áno, je to sci-fi, ale rovnaké sci-fi ako teraz prehlásiť, že ak Štefan bude v TOP3 je to podvod… Si už pripadám ako na diskusii na webe Vesmirnilide o čipovaní jaštermi :D

101
Nofux
Reagovat

A proč by nemohl mít víc příznivců než Adam a Martin? Od začátku byl v tý hlavní skupině favoritů, z finalistů byl na obrazovkách vidět od castingů hodně často, v médiích byl vidět skoro nejvíc, díky tomu co se stalo na castingu s Ewou a faktem je, že v live kolech měl taky hodně dobrejch vystoupení. Takže jako překvapení bych jeho umístění v Top 3 neviděl.
Navíc, všimli jste si že v tomto kole i v tom minulém zpívali jako poslední 3 soutěžící Veronika, Sabina a Štefan? To taky si myslim něco naznačuje (aspoň já si myslim, že dávaj ke konci lidi na který se diváci budou těšit a budou tak kvůli nim sledovat celej přenos. Dělali to tak i s Chodúrem v první ČSS)

102
Pete
Reagovat

Ta Stýblová pomalu ale jistě začíná být zralá na vypadnutí. Vyznanie fakt nezvládla, ty nájezdy byly strašný. A pak že je technicky dokonalá….není. Dominika Stará to tenkrát odzpívala lépe. Navíc mám u Stýblové ten problém že se mě žádný její výkon vůbec nedotkne. Prostě jen přijde, zazpívá a se mnouto vůbec nic neudělá. Měla by jít příště. Smejkala je škoda, měl ještě dvě nebo tři kola vydržet. Byl lepší než někteří co tam ještě zůstali.

103
T.M.
Reagovat

102: Tak proč já sem se nikdy netěšil na Chodúra, nikdy se netěším na Veroniku a Štefan mě teď bavil jen výjimečně? Upřímně říkám že Top 3 ve složení Veronika, Sabina a Štefan pro mě bude absolutní katastrofou která bude ještě pak korunovaná vítězstvím Veroniky. Ale asi je chyba ve mě, ok. Víc se tady k tomu nebudu už vyjadřovat, jen snad že mě ta Superstar prostě už vážně přestává bavit a to jsem se předtím vždycky tak těšil. Až bude novej článek a až budu mít čas tak tam napíšu hodnocení, zatím jdu…..

104
yeey
Reagovat

89 mozna sme na stejny vlne spis obcas v pohledu na vec;-)) ja mam favority ted Sabinu a Veroniku, kousek za nimi Šafu a cerneho kone Terku :-) a jestli Kristina bude pokracovat ve stylu vcerejska, rad to s ni taky zkusim :-)

no nic, tesim se na Vladuv rekap, v cem se zase (ne)shodnem :-)) letim, dneska je to tu na me naky moc nenavistny :-)

105
Pavlina
Reagovat

Já myslím, že Štefan v Top 3 není až tak nereálné. A to proč?
Ze Slováků je jasně nejlepší, dobře něco mu ujede, ale má zkušenost s koncerty a ví, jak na lidi zapůsobit.Navíc vedle Terky a Kristínky je dost výrazný.
Subjektivně, jsem v té sortě 30,které se Štefan i líbí.Šafa zpívá super, ale tak nějak mi nejde k sobě jeho zpěv a vizáž, je to prostě ještě tak napůl kluk. Adam, zlatý kluk, ale jinak všechno, osobně si ale myslím, že hlas se ještě může změnit. No a Jardu si moc ráda posoechnu, ale něco mi u něh, o chybí.
A ještě poslední obhajoba Štefana, v těch medailonkách a deníčcích působí skromně, ale vzhledem k věku už má svůj názor, umí ho podat, aniž by vyzníval jako rozhořčené děcko (jako tak trochu Šafa v neděli, který byl sice v právu, ale tak nějak to vyznělo, jako,že se neumí smířits kritikou).Dneska se dokonce nnebál přiznat, že je tak trochu flink i co se týče nácviku písní, že tam má rezervy . Takže pokud tohle dokáže s poloviční prací co ostatní, tak co by předvedl při 100% nasazení.

106
Luboš
Reagovat

Ten Habera asi bude pěknej zmrd. Jaro mu věřil a on mu vrazil v přímým přenosu dýku do zad!

107
Mila
Reagovat

pro fanynky Petra Sevcika – http://www.rozhlas.cz/radiojunior/studio?cam=1
ted je tam zive a moderuje Radio Junior

108
blixa
Reagovat

91:Honza Průša to napsal nejlíp ale ještě dva komentáře k Sabině
Hyena :
Sabina Křováková – Queen: Show Must Go On – Duo Sabina & kvíliaca gitara nám dalo pozoruhodný zážitok. Sabča vyzerala ako pomätená rocková veštica Kasandra a bolo to veľmi pôsobivé. Tak mi napadlo, že ona je fakt z iného sveta – okolo nej tie decká predýchavajú popularitu a už sa vidia na svetových pódiách, zatiaľ čo Křováková dumá, že teraz by za vystúpenie dostala viac pív.

Gorilla :
Až moc prvoplánový náběh na touchdown. Nebylo těžké odhadnout, jakým způsobem Sabina skladbu pojme. Ale já ji to sežral i s navijákem. Zpívat Mercuryho je velký boj, ale Sabča jej zvládla. Výšky nasadila podle svého, pořádně si mohla zakřičet, ale místy zároveň velmi procítěně srčela tóny, které se zákonitě musely i fanouškům legendárních Q ueenů líbit. U většiny letošních finalistů je na první poslech a pohled jasné, zda se pohybují na své oblíbené půdě, nebo dostali přiřazeno něco, co jim je proti srsti. A na jiskře v očích Sabiny bylo od začátku patrné, jak moc si chce poctu pěvecké legendě užít. Jak už předtím u Martina, je nutné se oprostit od originálu a vnímat vystoupení soutěžících tak, jak jej pojali sami za sebe. A Sabina se prostě nemá vůbec za co stydět.

109
Ronnie
Reagovat

Výběr na příští kolo ( zatím nepotvrzený )

Adam Kukačka – Holubí Dům ( Jiří Schelinger )
Martin Šafařík – Life Is Good ( Espen Lind )
Sabina Křováková – Cry Baby ( Janis Joplin )
Veronika Stýblová – Without You ( Mariah Carey)
Štefan Pčelár – Now And Forever ( Richard Marx )
Tereza Mandzáková – Man In The Mirror ( Michael Jackson )
Kristína Debnárová – Muoj Boze ( Peha )

110
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Pamatujte, že něco jako OBJEKTIVIVA neexistuje…

111
folkon
Reagovat

110 no ak by bol takyto vyber, tak na vypadnutie tipujem Kristinu….a Stefan by mohol do svojho kosiara nahnat dalsie fanusicky …

112
jab
Reagovat

110 – Adam by měl úžasnou píseň, Sabča a Verča ve svém živlu a Kristína zas jednou ve slovenštině :-)

113
Luke
Reagovat

110 – no jestli ten výběr sedí, tak nechápu toho Adama s tím Schlezingrem, jestli chce vypanout, tak jak zpívá takovy písničky, které už jsou několik let po smrti…opravdu nechápu, kde na ty výběry chodí…
Tereza ? Tak to je moc.. Jacksona ? Asi vypadne…to nedá podle mě ani náhodou
Ostatní dobrý výběr, nevypadá to špatně…

114
dolores
Reagovat

110 -no neviem, ja som sa pred chvilou pozerala na voyo na zabery z vily a oni si tam skusali uplne nieco ine. teda aspon Safa, Terka, Adam a Kika.
Adam spominal nieco od Jamiroquai (co by mohlo byt velmi zaujimave), a este jednu znamu vec, pretoze budu mat po dve piesne, len si neviem spomenut co. urcite to nebolo nic ceske. a neverim, zeby zase mal nieco ceske. ale mozem sa mylit, lebo oni si skusaju vselico. Adam si daval aj jeden stary Elvisov rockenroll, dufam , ze len tak relaxacne, ze to nebude spievat, lebo to by uz nebolo dobre

Terka spominala nieco od Amy Winehouse, co by jej myslim paradne sadlo
Kika – piesen Nova od Dominiky Mirgovej. to ma tesi, ta piesen je velmi efektna. :)
Safa si pospevoval pre mna neznamu piesen, ale vyzeralo to na nejaku hitovku. kazdopadne Safa sa tam naozaj tym trom velmi odborne venoval, a bez toho aby ho o to prosili. zrejme ho to velmi bavi. :)

115
jezibaba
Reagovat

Kristína v přenosu říkala, že jedna z písní, co bude zpívat, je Family Portrait od Pink.

K tomu falšování výsledků – vzpomeňte si, co se strhlo, když vypadl v minulé Superstar Petr Ševčík těsně před kolem Queen…, těch konspiračních teorií bylo…., vlastně stejné argumenty jako k vypadnutí Jardy…

116
dolores
Reagovat

116 -presne tak, druha piesen pre Kristinu ma byt od Pink -prave som si spomenula. (zase Pink ?? :D – ta asi neminie ziadnu finalistku)

117
jab
Reagovat

117 – A ještě k tomu takové r’n’b, to mi ke Kristíně moc nejde – asi si to bude muset předělat do svých poklidných a dobře probádaných vod někde na pomezí popu, alternativního popu, folku, country…? No bude to zajímavé :-D
114 Terka to s tím Man in the Mirror nemusí mít tak hrozné, vzpomeňte na Landlovou jaký s tím udělala touchdown :-). Adam má nádhernou věc, sice opět dost starou, ale typypově úplně něco jiného než co zpíval v posledních pár kolech.

118
dolores
Reagovat

111 -suhlas – a v hudbe urcite.

zvlastne, ja nie som ani trochu nabrusena na Kristinu, a uz vobec nie som tak voci nej zaujata ako T.M. dokonca jej vykony ako Pokoj v dusi aj dalsie sa mi dost pacili, na rozdiel od inych. ale tuto Cher som asi nepochopila tak ako porota a mnohi dalsi divaci. este prva polovica piesne mi celkom sedela, dokonca zaciatok bol az prekvapivo kvalitny, ale druha polovica a potom zaver ma znechutili. pustala som si ju niekolkokrat, aby som korigovala svoje prve dojmy, a aj ked som od prvotnej silnej kritiky upustila, stale neviem v tej jej verzii najst zalubenie. dufam, ze sa mi to podari buduce kolo, a ze sa opat vratim k tej Kristine, ktoru som vnimala predtym. :)

119
jab
Reagovat

119 – Na druhý poslech – závěr mi přišel možná moc překudrlinkovaný, to mi moc ke Kristíně nesedělo. Ale jinak celkový dojem pořád dobrý, poprvé se na ní tolik nepodepisovala ta nervozita :-)
Jinak ještě bych rád zmínil, že už v medailonku u mě Kristí nabrala další kvadrilión plusových bodů když mluvila o tom, že muziku vnímá pocitově a že je to pro ni prostředek k dobití baterek (samozřejmě jsem přesvědčen, že v tom není v TOP 7 jediná, akorát u ní jsem si tím dosud nebyl tolik jistý :-D). V tomhle je na dobré cestě ;-)))

120
dolores
Reagovat

ta evca, co tu vcera davala priebezne vysledky hlasovania sa opat nemylila. z toho hlasovania vyplyva, ake je vlastne poradie buduceho vypadavania. pokial niekto z nich nezacne nejako necakane extremne ziarit, tak najprv pojde
Kika alebo Terka
Stefan
Adam/Safa
superfinale maju takmer iste Veronika so Sabinou.

121
Lenka K.
Reagovat

Veronika si Superfinále nezaslouží. Namyšlená, nesympatická, nudná, nezajímavá. Už jen kvůli ní se
na to dívat nebudu. Nechápu co to tam hlasuje za máčky.

122
Jan
Reagovat

122: Stýblovou taky nemám rád. Ta její akademická dokonalost včera navíc dostala pořádně na frak protože ty výšky tam prostě fakt nevyzpívala. Když na to nemá tak to nemá zpívat v původní tónině. Rozhodně její nejslabší výkon v soutěži a její favorizování moc nechápu. Sice má největší rozsah ale jinak tuctový a nezajímavý hlas. Z té bídy co tam zbyla by měla vyhrát Křováková nebo Šafařík.

123
Lenka K.
Reagovat

123: Já opravdu nechápu komu může taková namyšlená nána stát za poslání jediné esemesky. Ta se stejně ztratí akorát tak někde v muzikálu. Její vlastní tvorbu si vůbec nedokážu představit ale tipuju že jí možná něco napíše Míša David. :-DF Je vidět že Superškvár nejvíc sledují asi příznivci Haničky Zagorové a Helenky Vondráčkové, pokud tahle husa vyhraje tak se to fakt potvrdí. :P

124
-bé-bé-
Reagovat

106
Pavlina…i mne to začína vyzerať reálne so Štefanom…ešte na začiatku som si všimla „podoby“ so Sabinou…
on pre mňa začína napĺňať rolu „vyváženého“ speváka… mne sa páči keď je chlap citlivý a vnímavý
a vyzerá to, že si začína byť vedomý toho, že musí zamakať…Superfinále s ním a s jednou z dievčat z Čiech by som aj brala

Now and Forever …tak to je touchdown istý

125
dolores
Reagovat

T.M. – co sa tyka tvojho rozhorcenia nad vypadnutim Jardu, tak to ma trochu prekvapuje;) urcite si spomenu dlhorocnejsi diskuteri, ako si hystericil, ked vypadol Jergus, ci Pinak. :)) ja som ale tvoje nekrology za nimi rada citala, lebo som sa vzdy dobre pobavila :D cakala som toto od teba az po vypadnuti Adama. teraz som ale trochu prekvapena, lebo si to bol to prave ty, co si uz viackrat Jardu tipoval na vypadnutie. nie, zeby si to chcel, ale realne si to tak zhodnotil, ze Jarda vypadne a zdalo sa, ze si s tym zmiereny. a teraz tolko bolesti a nespravodlivosti prezivas… zase vytahujes narodnostnu kartu, co je aj pochopitelne, kedze tam bolo 5 cechov a 3 slovaci. ale nezabudaj, kolko ludi z ciech fandi slovakom a naopak. chod si na profily FB a pozri, kolko ceskych dievcat a zien pise Itchovi. (dokonca ma fanusikov aj chlapov, co napr. Jarda, okrem Panacka, prilis nemal). alebo Terezke pisu ceski chlapci, ospevuju jej krasu, atd. ono, ked ma nejaky slovak vela hlasov zo svojej krajiny a este ked sa k tomu pridaju za dobry vykon aj hlasy z ceska, celkom regulerne moze slovak postupovat.
otazka je, ak su tie hlasy prilis natesno, ci sa nezastavuje hlasovanie prave vtedy, ked o par hlasov niekto prave klesne na posledne miesto. o 30 sekund by mohol zase stupat hore. .. ale uz je zastavene. len tam by som videla moznu manipulaciu.

126
Pavlina
Reagovat

Proč by nemohli zpívat ten první seznam, a pak co jste slyšeli, že zkouší. Vždyť majì zazpívat dvě písničky.

127
Pavlina
Reagovat

125-bé-bé Štefanovi stopro Marx sedne, ale na mě až moc ucouraný, radši bych něco dynamičtějšího, ale to by mu Habera zase vyčetl ten pohyb.

128
dolores
Reagovat

125 -bebe , vcerajsi Itchov vykon bol pre mna druhy naj jeho v sutazi po Feeling good. ja by som Itcha mala davno za superfavorita, ale neopantala ma jeho farba a podava kolisave vykony. inak je to ale milacik :D ako vravis, pride mi citlivy, ked treba nezny, ale vie aj zakricat. dal aj usmevy, radosti, ale ja smutku v ociach, ked spieval Seala, teraz posledne taku vyrovnanost a chlapcensku nevinnost. okuzlil ma svojou osobnostou a ako bonus je ten jeho sarm. podvedomie a srdce mi hovori, aby som si ho prijala za superfavorita, ale rozum hovori nie. tak sa musim prefackat, lebo len co mu zacnem silno fandit, vzapati vypadne. a plakat veru nechcem :D
a mal by zamakat, ak chce byt v top3 -teda apson to pisal na FB, ze na vyhru nema, ale ak by sa dostal do top3, zeby bol stastny :)

129
dolores
Reagovat

127 -mohli by, ale dnes napr. Adam o Holubim dome nedal ani zmienku, Kristina o Muoj boze tiez nie. preto sa mi to zda nepravdepodobny playlist, ale nehadam sa. mozno skusaju a vyberaju alternativy

130
Monika
Reagovat

Tak Holubi dum pro Adama vyborny vyber. Pokud se to potvrdi, hodne by mu to mohlo pomoci. Uz zacina vyberem songu nudit, potreboval by neco co sirsi verejnost vnima jako megahit. Holubi dum by mu sedl perfektne k barve hlasu, mohl by jen stat a zpivat bez rusiveho elementu-pohybu, je to ceskej song, to je dvojita vyhra, po delsi dobe neco, cim by mohl opet zabodovat, potrebuje to jako sul, jinak by se mohl brzo poroucet. Styblo a Carey, marja, marja, takove prekvapeni, jak by to asi zazpivala, vubec si nedokazu predstavit:-))))

131
dolores
Reagovat

Adam si dnes spieval aj Mad world, Holubi dum vobec nie, ani to nespomenul, ked sa ho Safa pytal, co ma.

132
Motýlek
Reagovat

Dolly – národnostní karta nehraje roli u diváků, ale asi u těch co to organizujou, tam se to peče… Diváci na to nemají žádný vliv, nebo jen minimální… Ale je potřeba věřit, že je vše regulérní…
Tys tu jako jediná napsala, že jsi poslala Kristíně sms… Jinak jsem tu nezaznamenala nikoho, a ani její vypadnutí by nikoho nemrzelo, nikdo by neplakal… Nebo jestli někdo jo, tak jsem to přehlídla… Ale můžu se pochopitelně mýlit a kvanta lidí jí poslalo sms… Je to sice podivné, že má tolik fanoušků, ale něčemu věřit musíme…
Stejně do toho nemůžu kecat, když letos sms neposílám…

133
Motýlek
Reagovat

A co se týká Holubího domu pro Adama, tak to není dobrý výběr, to neuzpívá… To jsem teda hodně skeptická… :-/

134
DJ Vlado
Reagovat

Tak jestli bude mít Terezka Man In The Mirror, tak to bych se hodně těšil. A kdyby to pojala jako Diana Vickers, tak by to mohl být i touchdown (když mohla Kristína zkopírovat Ellu, tak může i Terezka Dianu) :-) Tohle už jsem si přál slyšet od Moničky v jacksonovském kole, ale oni to tehdy bohužel spojili s Madonnou :-(

135
mina
Reagovat

Absolutně postrádám smysl téhle soutěže. Jsem ji naprosto jistá tím, že Jaro rozhodně nejméně hlasů nedostal. Ale tak co, sice nevyhraje 100 000 éček, ale aspoň už teď může začít přemýšlet o tom, co bude dál a může to zrealizovat asap. Každopádně mě to jeho vyřazení moc mrzí, myslela jsem, že celou soutěž vyhraje… Jenže produkce je produkce, nadbytek Čechů v Superstar ho poslal domů, i když by si to snad zasloužil ze všech nejméně(Těší mě jen fakt, že Tomáš Klus nedošel ani do semifinále a teď je z něj Slavík)….A nejhorší na tom je, že ta debilní produkce už dávno ví, kdo vyhraje…a doufám, že to nebude Stýblová nebo jedna ze Slovenek.

136
T.M.
Reagovat

126: Ano je pravda že jsem Jardovo předčasné vyřazení předpovídal a očekával jsem ho vlastně už od prvního finálového kola takže to že k tomu včera skutečně došlo mě vůbec nepřekvapilo. Dost mě ale znepokojil způsob jakým k tomu došlo. Takovou okatou manipulaci poroty jsem ještě nikdy neviděl. Všem třem slovákům řekli že to byly jejich nejlepší výkony v soutěži a přitom jenom u Štefana to byla pravda. Před chvílí sem si schválně znovu pustil všechny výkony a Kristíny Believe mě ani na podruhé nechytlo. Přišlo mi to jako zpěv na školní besídce a celé to vystoupení bylo prostě…divné. A úplně katastrofální byla Tereza která absolutně nezvládla refrény a zase se trápila, výšky vůbec nevyzpívala. To už nebyla ani školní besídka ale besídka ve školce. Navíc obě dvě holky už měly rozpačitých výkonů v soutěži víc. Martina i Jardu až do včerejška porota vždy chválila. A včera najednou naprostý obrat o 180 stupňů, podle Habery měl jeden z nich vypadnout a dokonce tipnul Jardy. A vzhledem k národnostní situaci se vypadnutí čecha až nadmíru hodilo. U Terezy jsem si byl po celé vyřazování jistý že nevypadne protože je slovenka a že jí její národnost prostě zachrání krk. Věděl sem že bude muset odejít kluk z Česka a taky že se tak stalo. A proto nevěřím že jsou to všechno jen náhody. Myslete si o tom co chcete.

137
T.M.
Reagovat

136: Já smysl soutěže postrádám taky když už je teď nad slunce jasný že vyhraje Veronika a nikdo s tím nic nenadělá. Dokonce tady jsou někteří přesvědčeni o jejím vítězství a stejně tam někomu jinýmu posílají hlasy což nechápu.

138
Laura
Reagovat

To, že Jaro vypadol ma, úprimne povedané, kvalitne šoklo. Pre mňa osobne tam bol rozhodne najlepší. Nebolo to jeho najlepšie vystúpenie, ale stačí si spomenúť na rockové kolo a Sex on Fire od Kings of Leon alebo na Light my Fire, čo boli naozaj dokonale odspievané pesničky (ja si to stále dookola púšťam :)). Mal naozaj neskutočnú farbu hlasu, tak krásne neobyčajnú a ten chraplák, no super proste. K tomu všetkému čo sa týka spevu ešte neskutočná charizma, ktorá ma fakt dostala. Konečne človek, ktorý sa nebál vyjadriť to aký je, bol prirodzený ale zjavne to bolo na konzervatívne Slovensko (a asi aj Česko) príliš. Čo už, ľudia sa očividne nevedia zmieriť s tým, že niekto je iný (v dobrom slova zmysle). Celú SuperStar som pozerala kvôli nemu a teraz to už pre mňa nemá opodstatnený význam. No pravdou je, že Jaro sa určite v hudbe nestratí. Ja si jeho CDčko raz určite kúpim a budem si to púšťať stále dokola a vyžívať sa v tom dokonalom hlase a určite neobyčajne super piesňach (od neho nič iné ako super hudbu totiž nečakám :)) Veľmi, veľmi, veľmi mu držím palce a prajem veľa trpezlivosti, pevnej vôle a kreativity :) a posielam :* :*

139
dolores
Reagovat

133 -Motylku, ja som Kristine nikdy sms neposlala :) iba Terezke, aj to iba jednu v semifinale za Arethu, ktoru ma zelektrizovala.
o Kristine som pisala, ze sa mi prave jej vcerajsie vystupenie nepacilo (vid moj prispevok 119). a chvala poroty mi prisla pre nu neadekvatna. ale nejake cachry s hlasovanim si teraz nepripustam. je prilis skoro. skor ako obvykle je tu ovplyvnovanie porotou. raz za rovnaky vykon niekoho hania, raz chvalia. cudne je, ze u Kristiny nemali prilis vela slov, len ju velmi kratko pochvalili, ze to bol jej najlepsi vystup, akoby povinne. dnes som konecne pocula uz aj tu verziu z X-factoru od Elly Henderson a to ma dolsova sokovalo, ze Kristine poradili prevziat jej verziu s klavirom, dokonca pouzila este aj jej frazovanie, ozdoby na tych istych miestach. takmer total kopirka. dokonca sa aj tam rozplakala porotkyna. som v soku. preto naozaj musim Kristinu opat posunit na posledne miesto svojho rebricka zo vcera.

140
Mila
Reagovat

139 – asi mas pravdu, to mne nenapadlo, ze by Slovaci byli konzervativnejsi. Aspon ti, co sem chodi na Panacka mi tak neprijdou… a co se tyce hudby, tak slovenske kapely mi prisly vzdy progresivnejsi nez ceske..

141
jab
Reagovat

140 – No kdyby zpívala originál od Cher, tak by to byl asi průser večera (a nebo koncetrovaná nuda). Taky mi verze od Elly přišla až moc podobná a hlavně pěvecky o dost lepší, ale nevěřím, že by to Kristína slepě zkopírovala, na to to bylo až most uvěřitelné. Zkopírovat se dá aranžmá, ozdoby a frazování, ale emoce, ty musí být vlastní. :-) A já je tam cítil ;-)))

142
T.M.
Reagovat

140: No tak to je teda něco. Aspoň že nejsem sám komu se její včerejší vystoupení nelíbilo. A jestli je to fakt celý okopírovaný i s tím pláčem porotkyně odněkud ze zahraničí tak to podvod na diváky samozřejmě je i kdybych se pletl s tím falšováním sms hlasů.

143
jab
Reagovat

143 – Myslím že Farna je dost spontánní aby se rozbrečela sama od sebe…Že se zkopírovala zahraniční verze není podle mě o nic horší než když někdo při zpěvu kopíruje originál ;-). Akorát aspoň zmínku o Elle tam dát teda mohli ;-)

144
Mila
Reagovat

143 – pokud znaji prubezne vysledky hlasovani a letos asi nehlasuje moc lidi, tak co jim brani nejake ty SMS poslat finalistovi, ktereho potrebuji dal? Kontrola notare se vyparila, nikdo presne nevi, jak to s temi SMS je a uz davno jsem nevidela nejake absolutni pocty poslanych SMS. Jenom procenta…

145
jab
Reagovat

ad 144 – nemluvě o tom, že na přesnou kopírku to bylo IMHO až moc procítěné ;-) (viz 142)

146
jab
Reagovat

145 – Nemluvě o tom, že průběžné výsledky se unikají a dá se knim dostat i z facebooku ;-) (i když kdoví jak moc jsou věrohodné).

147
Mila
Reagovat

ja jsem si dnes z netu pustila jeste jednou Kristinu, jestli mi neco neuniklo, kdyz ji tak chvalili, a nezaznamenala jsem nic zvlastniho.. sice nebyla falesna jako jindy, ale to snad je ve finale predpoklad,ne?

148
dolores
Reagovat

137 -ano, porota zohrala ako vzdy svoju ulohu. ale spomen si aj nato ako porota chvlila Jardu predtym. a mnoho ludi to az na taky bravurny vykon nevidelo, dokonca ani niektori rekapisti. aj toto mohlo Jardu polozit. nebeska chvala od poroty je niekedy medvedia sluzba. ti, co mu nefandia su znechuteni, a ti, co mu fandia su ukludneni a nevyburcovani k posielaniu sms. teraz este ta Ewa ako si klakla pred nim, to mu tiez nepomohlo.

vzhladom nato, ake vysledky uz po niekolkykrat tu vlozila evca, bolo jasne ako je to s Jardom. on aj Tereza mali namenej percent, uz len sa cakalo, kto z nich pojde. aj minule mal Jarda malo, a to som tomu este neverila, dokonca ani informacii, ze Jarda bol predposledny. ale zda sa, ze to tak naozaj bolo. Kristina predtym tiez presla len tak tak, a teraz zase az tak od Jardu a Terky neutekala, co sa tyka percent, a Stefan detto. podla mna sa tam velmi dobre drzi Safa, nato ako ho sprdli dostal slusne percenta od ludi :)

149
milo
Reagovat

149 – efekt outsidera a favorita má svoje opodstatnění. Je možné, že když ho Ewa požádala o duet, tak lidi, co ho chtěli podržet už nebyli tak motivovaní ho posílat dál a tak o hlasy přišel. Možná by stejně nevyhrál, podle průběžných výsledků, co se tu objevili, ale třeba právě kvůli tomu Terezu už nepřeskočil.
Šafa měl zase jako jediný víc negativní kritiky, i když neprávem, a tak mohl zase něco navíc posbírat ze sympatie k outsiderovi. Tento efekt podle mě podržel ze začátku Kristínu, která měla po sprdu poroty na krajíčku…

150
dolores
Reagovat

142 -ano,je jedno koho kopiruje, ale az tak ? prave ked spievala Pokoj v dusi, dala to inak ako Jana Kirschner, pre mna dokonca prijemnejsie. myslela som si, ze ona dava vzdy svoj vklad, ale teraz ma sklamala.
no nieco tam predsa dala aj svoje a to tie irske vzplyky. ale tie emocie na mna nepresli. a uz viem preco- lebo to bola kopirka. a to pritom mam Kristinu rada, ved to vies, jab.

kto nevidel, tu je ta Ella https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oTbcO9qaE5g#!

151
Miloš
Reagovat

Dobrý den, v neděli se chystám do Prahy na SuperStar a chtěl bych se zeptat jestli je možné halu opustit i dříve než ve 23:45? Např. o reklamě, popřípadě jak to tam probíhá..Děkuji za odpověď

152
dolores
Reagovat

150- ano, mas pravdu. ale Safa mal aj minule podobne percenta ako teraz a to ho vychvalili. on ma asi stabilnu fans zakladnu, podobne ako Verca a Sabca, aj ked ony maju tych percent ovela viac.

153
T.M.
Reagovat

Kde jsou ty výsledky hlasování? Šafa byl včera spolu se Štefanem nejlepší takže by mě jeho vysoké umístění nepřekvapilo. A jsem zvědav kdy bude rekap. Pokud ne do 21.30 tak už si ho dnes nepřečtu. :-(

155
Monika
Reagovat

Marja, vy z toho nadelate, jen ziram…Jakej je rozdil v kopirovani originalu nebo nejakeho ucastnika pevecke souteze? Pokud vim Styblove taky rekli, at se inspiruje podanim Cher Lloyd a skladby Stay a nikdo z toho nedelal zadnou aferu, jen u Kiky je to pomalu zlocin…Ja mam desnou radost, ze holka zazarila a nekdo to nedokaze prenest pres srdce:-))))

156
jab
Reagovat

151 – To samozřejmě vím ;-). Btw. jsem zvědav, jestli a případně jak dá ten Family portrait, vygooglil jsem si text a je to teda fakt síla…

157
dolores
Reagovat

154 – ty si si to vcera vecer pocas prenosu nevsimol? teda ti skopirujem zo vcera posledne priebezne vysledky od Evci

Evča
Duben 21st, 2013 at 22.55 586
Tak poslední F5 hlasování:)
Kousek se to změnilo..

bina Křováková: (17 %)

Veronika Stýblová: (19 %)

Kristína Debnárová: (10%)

Martin Šafařík: (13 %)

Tereza Mandzáková: (8%)

Adam Kukačka: (13%)

Štefan Pčelár: (11 %)

Jaroslav Smejkal: (9%)

158
Motýlek
Reagovat

aha, tak to se ti Dolly omlouvám…, to je teda renonc…, tak potom nedostala ani jednu sms… :-/ To je mi jí až líto… No co se dá dělat… Třeba příště… :-)
Mně už to taknějak začíná být jedno… Tak ať si to povyhazují jak chtějí, koneckonců je to fuk… Je to jen hra, nic víc… Mne kolo od kola zklamává hlavně ten výběr písní, kde nic tu nic… Fakt není zatím nic, co bych si dokola pouštěla, jako třeba u Hlasu – Jardu Hnilicu, nebo Aničku, nebo Juraje….
Mně se zde líbí akorát Martin /nejvíc se mi líbil včera/, pak Adam, a Terezka…

159
Monika
Reagovat

Stejne jako ty prubezne vysledky, to je takova blbost:-)) Vubec nechapu, ze tomu nekdo dokaze verit a v pripade nekterych jedincu vylozene valim bulvy, ze se nechaji chytit na takovy spek..Z toho musi mit dotycny na druhem konci desnou svandu:-)))

160
dolores
Reagovat

157 -to je teda fakt, tam bude potrebny vagon emocii a bolesti v hlase

160 -ja som tomu neverila, az kym sa to 2x po sebe nepotvdilo. zeby len nahoda ?

161
Prochor
Reagovat

Je zajímavé, jak někdo po vypadnutí Jardy je znechucený soutěží zatímco já mám právě opačný pocit. Právě teď mně to začíná bavit. Souhlasím totiž ze Scalexem, že outsaidři zabodovali a favoriti stagnovali. Tím se pole zase víc vyrovnalo. To, že fandím Sabině neznamená, že nechci sledovat vyrovnaný souboj. Kdyby Štefan a Kristína ještě přidali, mohlo by to ještě zajímavě zamíchat karty.

162
Jai Kudo
Reagovat

149 dolores – v podstatě souhlas, porota učitě hraje roli (a brečící Ewa na konci, která se na tom všem aktivně podílí – hnus).
Ale možná je to tak, že Tereza, Jarda a Šafa měli nejméně hlasů. Ať už v jakémkoliv pořadí. Takže produkci se samozřejmě hodí víc nechat tam Šafu a Terezu (krásný románek), a vyhodi Jardu (na rozdíl od Trerezy a Kristíny je to Čech!). Ta kontrola tam dlouhodobě nefunguje, žádný notář, žádná kontrola nad výsledky hlasování, mobilní operátoři z CR i SR tam mají své zájmy……kdo nám zaručí, že ty počty SMS jsou skutečně takové? To není paranoia ani nejsem zfetovanej, jak by řekl Scalex. Je se snažím uvažovat logicky……ale SS asi nemá logiku…

163
T.M.
Reagovat

158: A to mají být výsledky skutečného sms hlasování? Otázka je kde by je Evča vzala když je nezveřejní ani televize sama a jestli tomu věřit….To první místo u Veroniky je už trapný a ubohý protože včera ale ani omylem nejlepší nebyla ale podle toho asi diváci nehlasují. Ale je to teda vyrovnaný, to by ji Sabina ještě mohla porazit.

164
Motýlek
Reagovat

161 – Dolly – ale co to dokazuje? Že má někdo 10% a druhý 9% nebo 11% ?? Blbost…. To nevypovídá o ničem, na takové bludy mě neužije… Já ti říkám, že to jméno vypadlíka je tam napsané už dávno před přenosem, nebo nějak v průběhu, a podle toho se porota už zařídí… Akorát asi měli napřed na tapetě Martina, a pak to narychlo změnili….
Adama chválili nevím za to, a Martina museli dle dohody seřvat…. :-) Je to větší komedie jak minule… Možná že to změnili až po tom, co se s nima Martin pustil do křížku… :-D Jarda si nechá všechno líbit, to je jasné…

165
T.M.
Reagovat

165: No aspoň někdo kdo má stejnej názor jako já. A že to vyhraje Veronika je podle mě taky domluvené dopředu a ví to už teď celá produkce i porota a taky mi všichni tady. Takže proč hlasovat a proč ještě někdy nějakou další soutěž sledovat? Není už jedinej důvod.

166
Motýlek
Reagovat

Takže rekapitulace nebude?? :-) Tak doufám, že to zhodnotí aspoň Sali… ***

167
milo
Reagovat

A nebudou se už příští kole zpívat písničky 2? Minule už to myslím bylo při TOP 7 a ne až při TOP 6. Bylo by to lepší, už mi to přišlo tentokrát hodně natahované. 2 od každého by to trochu zdynamizovali…

168
Motýlek
Reagovat

166 – Tome, s tím souhlasím, Veronika to vyhraje ze stejného důvodu, jako to vyhrála Ivanna…. Hlasující jsou titíž, tak brzy se nestihli přeměnit… To by musel být větší časový interval… :-D

169
Nixy
Reagovat

Co bylo na Kristýnině zpěvu tak úžasnýho kromě toho, že snad poprvé ve finále nezpívala totálně falešně ???

170
DJ Vlado
Reagovat

167 – Motýlku, rekap bude :-) Za chvíli přidám první část :-)

171
Mila
Reagovat

170 – to jsem konstatovala taky v prispevku 148, ale asi mi neco uniklo… Kristina je holt cerny kun souteze.. :-)

172
T.M.
Reagovat

168: Ano, hned od příště bude porota lhát a manipulovat dvojnásobně.

169: Ale je to smutný. Kdyby to vyhrál Adam, Martin, Sabina….všem bych to přál. Ale proč to vždycky musí vyhrát tak nezajímavá a nesympatická osoba? Asi to něco vypovídá přímo o těch co tu osobu za vítěze volí…..

173
Motýlek
Reagovat

170 – mně se znelíbila minule u toho Roxettu, ale zas chápu, že to těžko mohla dobře zazpívat… Ale já ani nechci, aby to bylo totéž jak originál…, jen mě to musí bavit, a ona mě bohužel ničím nebaví…. Tak jako Veronika, ta mě zatím nepobavila vůbec…

174
Motýlek
Reagovat

DJji – tak ale honem! :-D Aspoň že ty rekapy mě ještě trochu baví… :-)))

175
Monika
Reagovat

Tak ty prubezne vysledky se snad nepotvrdily ne? Podle nich mela vypadnout Mandzakova ne Smejkal. Jinak kdybych si chtela udelat dobry den z diskuteru, zvolim podobne prubezne hlasovani. Neni tam nic prekvapiveho nebo neocekavaneho, takovy zebricek zarucenych prubeznych vysledku by se dal sestavit uz nyni na pristi kolo…Je to cele podvod nejakeho vtipalka.

Stejne tak absurdni je myslenka, ze si tam televize pise vypadlika jeste pred prenosem, tak to me neskutecne pobavilo:-)))) Uvedomujete si, ze ten format je zakoupeny od cizi spolecnosti, ktera vlastni prava na vetsinu zabavnych poradu, kdyby se provalily nejake nekalosti, tak ma ostudu a uz si vubec neskrtne. Plus proc by televize vyhazovala nekoho koho si divaci preji? To jsou nehorazne blaboly.

176
T.M.
Reagovat

174: Žasnu jak se shodujeme. Mě absolutně nebaví Kristína, Veronika ani Tereza. Vyhodil bych je všechny tři na hodinu. Pak by šel Štefan, Sabina asi třetí a v Superfinále by si to spolu rozdali Adam s Martinem a už by mi asi bylo jedno kdo z nich dvou vyhraje. Já nechci holčičí superfinále, já chci zase klučičí. Ale co chci já to nikoho nezajímá. :-(

177
Motýlek
Reagovat

176 – škoda že ty nikdy nikoho nepobavíš… :-D

jo, to mi připomíná, Sali, jak jsi chtěl něco českého…, tak se mi kdysi podařila věta z pěti negací, ale bohužel jsem si to nenapsala… Tak kdyby se to někomu podařilo, tak to napište…. díky.. :-))

178
Mila
Reagovat

178 – chtela jsem na adresu Moniky podotknout neco podobneho, predesla jsi mne.. Jsou proste lildi, kteri si mysli, ze spolkli vsechno moudro sveta. Jen se divim, proc sem vlastne Monika chodi, kdyz ji to tu je k smichu.. musi to byt pod jeji uroven, ne? :-)

179
Motýlek
Reagovat

177 – až na to, že Terka se mi líbí, pro mě ideální trojka je jak jsem psala – Martin, Adam /nebo Štefan, podle toho, jak se ještě jeden nebo druhý vylepší/ a Terezka, ale taky bych si přála, aby měla štěstí na písničku….

180
Mila
Reagovat

177 – v hodne vecech se s Tebou shodnu, ale v pripade Stefana ne. Asi i proto, ze jsem zenska a on se mi moc libi jako chlap. Jako dospely chlap, protoze ti ostatni, to jsou jeste napul deti. A ted ty Floydy dal moc pekne.. Nevadilo by mi, kdyby dosel hodne vysoko.

181
T.M.
Reagovat

Škoda že je Superfinále Adam – Martin tak šíleně moc nereálný kvůli tomu že je tam předem nastrčená vítězka Stýblová. Já bych takový superfinále bral hned.

182
Monika
Reagovat

179 – marja, Milo, ty jsi taky nakupovala rozum v bazaru ze? Cetla jsi vubec co pisu? To si fakt myslis, ze si nekdo v televizi rekne, ze dneska vypadne ten a ten?

183
DJ Vlado
Reagovat

první část rekapu je veknu :-) za to zpoždění se omlouvám :-)

184
Motýlek
Reagovat

179 – já jsem někde četla, že uštěpačné a žlučovité ženy jsou buď nejisté nebo nešťastné….

185
T.M.
Reagovat

181: No však už sem Štefana za včerejšek vychválil že byl s Martinem nejlepší a mám ho už ve svým celkovým pořadí na čtvrtým místě. Každopádně u mě už porazil Veroniku. Akorát Adama, Martina a Sabinu mám prostě raději no. :-)

186
Motýlek
Reagovat

DJji, to je dobře… Přečtu pozdějc, zatím se loučím, pá…

187
-bé-bé-
Reagovat

142
mamamia jab…ty si vyslovil, čo som nevyslovila…to že sa mi viac páčila verzia Kristínky i s nedostatkami ako od Elly

188
jab
Reagovat

188 – Tak to mě se líbily obě verze, byť Ella má jistější hlas. Ale právě v barvě hlasu jsou obě verze odlišné, avšak obě jsou IMHO (a to je pro mě v tomto případě směrodatné ;-)) velmi procítěné a uvěřitelné ;-)

189
jojo
Reagovat

161 Dolores, souhlasím s tebou, nedej se od Moniky zviklat, pořád jen šťourá. Taky jsem těm průběžným výsledkům od Evči nechtěl věřit. Už jich bylo porůznu tolik, a téměř nikdy se nepotvrdily. Ale tipla minule správně vypadnutí Virginie, což nemohl čekat vůbec nikdo, ani ten největší fantasta. Zvláště po jejím výkonu, kdy na ní nikdo nenechal niť suchou. A tohle kolo uhodla málem Jardu, nebýt poslední Terezy v aktualizaci. Dokonce mou důvěrou neotřásla ani skutečnost, že poslední tři místa v jejím žebříčku obsadili v rozmezí necelých tří procent předpokládaní adepti na vypadnutí, takže by se skoro trefila v každém případě. To už přeci nemůže být náhoda :-)

190
jojo
Reagovat

S dovolením bych se pokusil vyvrátit rozšířenou pověru národnostního hlasování. I když výše uvedený odkaz (100) svádí k mylné domněnce, že tomu tak doopravdy je, protože u každého soutěžícího v každém kole bez výjimky je poměr hlasování z Česka a Slovenska téměř obrácený, skutečnost je jiná. Znám totiž kámoše a ten někde slyšel o nějakým důvěryhodným chlápkovi, kterej se někde na nějakým moc důležitým místě prořekl, jak to hlasování vlastně probíhá. Začíná to konkurzem. Česká i slovenská produkce před začátkem soutěže vyhlásí konkurz. Jedinou podmínkou je pokročilá práce s mobilem. Vlastní mobil a bohatý trestní rejstřík výhodou. Část uchazečů naberou i tím, že bezostyšně zkorumpujou telefonní operátory, a ti jim dodají citlivá data nejaktivnějších mobilních pisálků. Po přísaze mlčenlivosti si každý vylosuje jednoho soutěžícího, kterýmu pak posílá hlasy až do zemdlení. Je to namáhavá práce, ale ty prachy, o těch si běžný smrtelník může nechat jen zdát, co vám budu vyprávět. Proto pak už nezbydou žádný na hlasového poradce! Kdo všechno je do podvodu zapleten a kdo všechno tahá za nitky, to už nechám na vaší fantazii :-)
Ještě na závěr, kdybych byl ředitel blázince a utekl mi nějaký pacient, tak první místo, kde bych ho hledal, by bylo tady. Protože ten ředitel nejsem, tak už radši půjdu, aby toho mého náhodou nenapadlo to samé :-)

191
Motýlek
Reagovat

191 :-D jestli máš ty neuvěřitelné prachy, tak to můžeme dát dohromady… :-) Z mých příspěvků se můžeš přesvědčit, že žádný blázen nejsem… :-D Moje teorie jsou totiž jenom moje, ty mi nikdo nevezme… Ale můžu se s tebou o ně podělit…

192
Jai Kudo
Reagovat

191 jojo – v zásadě máš pravdu, jenomže to ovlivňování probíhá úplně jinak, než píšeš…..ale jsem rád, že jsi jinak celkem zdráv a že ti chutná…..

193
jojo
Reagovat

192: Blázen nejsi, ale zlatokopka bys být mohla :-) Případně lstivý ředitel blázince. Kdepak, mě jen tak nechytíte :-)
193: To je možný, že ovlivňování probíhá jinak. On ten můj kámoš totiž hůř slyší, vlastně skoro vůbec, to jsem předtím nedopatřením zapomněl zmínit, nezdálo se mi to až tak důležité :-)

194
dolores
Reagovat

190 .jojo- ty si ten jojo z Gorilly? ak ano, tak pozdravuj Vlcka, hadam si na mna este bude pamatat :D

s Monikou nemam problem, jej postoje su jej, -moje su moje. ja ju uz dlho poznam, a rada citam. nezmenila sa, len teraz pise jedovatejsim tonom :)

195
dolores
Reagovat

165 – Motylku, keby to tak bolo, ze vsetko je uz dopredu jasne v kazdom kole pripraveny clovek na odsrel, tak to ani nezapnem. vies co, radsej budem zit v nadeji, ze to nie je az take zle. :) zatial mi staci, ze maju uz vitazku ( imho je im jedno, ci Vercu, ci Sabcu). mne to vobec nevadi, ze to vyhra napr. Veronika, ved z toho vitazstva aj tak maju velke … hm. :D teda okrem penazi, ktore si musia aj tak odmakat na pofidernych projektoch materskej TV.
ked ono je to trochu ako sportove zapolenie, ludi bavi sutazenie ich mancaftov :) radi tipuju, rozoberaju, akurat tu sa neda presne merat ako v sporte. lebo hudba je nemeratelna.

tie vysledky mohli uniknut od nejakeho praskaca, co pracuje vo firme na spravovanie sms hlasov. ja som pocas prvej SHS dostavala sms od kamosa kazde kolo presne poradie podla poctu hlasov. po zverejneni vyledkov sa mi to presne zhodovalo. teraz som tej Evci zo zaciatku vobec neverila, ale uz sa to zase potvrdilo. vzdy sa najde niekto, kto porusi mlcanlivost :D uvidime nabuduce.

196
Scalex
Reagovat

Tedy ta paranoia, to už je u některých vyloženě na hospitalizaci (a nemyslím tím vtipálka jojo). 8^)

Že jste to vy, prozradím vám pár sladkých tajemství.

1. Je to show, není to soutěž. Takže pravidla nejsou taková, aby byla absolutně spravedlivá. Může se nám to nelíbit, i mně se to nelíbí, ale takhle to prostě je, v cizině i u nás. Je to primárně show, sekundárně soutěž a jestli se přitom podaří objevit nebo vyrobit nějakou hvězdu, to je vedlejší. Ale je příjemné, když se tak stane.

2. V rámci licence jsou ovšem pravidla přísná. Je spousta toho, co produkce nesmí dělat, aby nepoškodila značku a licensora. Mimo jiné se to týká i striktního zákazu podvádění s hlasováním. Kdyby se něco takového dělo a doneslo se to majitelům licence, byl by to sakra velkej (a drahej) průser.

3. Je to televizní pořad. Téměř každý televizní pořad je tu proto, aby se lidé dívali na reklamu, která ho obklopuje nebo prošpikovává. Důvod, proč se SuperStar vysílá není v tom, že bychom potřebovali nový materiál do Zlatého slavíka, ale protože to sleduje X set tisíc lidí a budou z toho příjmy z reklamy.

4. Show má svého dramaturga, který se snaží řídit program tak, aby byl pro diváky atraktivní. Je vždy otázkou, jak se mu to daří a jestli by nebylo lepší dělat leccos úplně jinak (já bych například udělal celý ročník SuperStar výhradně s novými songy… ani jeden, který zazněl v libovolném předchozím ročníku). Dramaturg spolu s režisérem tvoří průběh celé show a vybalancovávají její atraktivitu.

5. Dramaturg má do určité míry možnost show manipulovat. Ne podváděním na diváckých hlasech, to je prostě nepřípustné, ale třeba tak, že někdo dostane efektnější píseň, lepší pódiové provedení (nasvícení, mlha, vítr, tanečníci), nebo naopak někomu se situace ztíží tím, že dostane bídnou nebo velmi složitou skladbu, na které se buď vyseká, nebo na ní nečekaně zazáří (obojí je pro show dobré, takže je vlastně z dramaturgického hlediska jedno, jak to dopadne).

6. Všichni už po těch několika ročnících víme, jak to se soutěžícími doopravdy dopadne. Že vítězství neznamená, že na nás dotyčný poleze i z konzerv a že naopak ti, kteří vypadli „předčasně“, nakonec zabodují mnohem víc. Takže je zbytečné „nechat cloumat hněv našim majestátem“ a spřádat konspirační teorie.

7. Zvuk v sále, zvuk v televizi a zvuk v záznamech na počítači se velmi liší. A liší se samozřejmě i atmosféra na pódiu, když ji vnímá divák v sále a divák u televize. Porota má tedy leckdy úplně jiný dojem než divák a z toho plyne hodnocení, které je občas v rozporu s tím, co si myslí ostatní. Někdy je to i tím, že na kameru výkon soutěžícího funguje, ale v sále je to slabé. Vezměte si jen, jak často krouží kameraman kolem statického zpěváka. V televizi je to velmi dynamická záležitost. A v sále? Vidíte stát zpěváka na jednom místě a kolem něj pobíhá strejc s velkou kamerou na rameni. To je pro diváka dost odlišný zážitek.

197
Monika
Reagovat

Tak Eva se v prvni rade netrefila, na zaklade jejich zarucenych informaci mela vypadnout Tereza. Takze jo, fakt vi o cem mele:-))) A kdyz si clovek projde ten jeji zebricek, tak prvni je Veronika, druha Sabina, treti Kuky se Safou. Co z toho je nerealne? Co z toho by clovek sestavil jinak? Na poslednich mistech ma Kristinu, Smejkala a Terezu. Opet same prekvapeni:-))) Takovej zarucenej prubeznej vysledek si dokaze sestavit kazdej hlupak, na pravde se to nezaklada ani trochu….Kdyby se aspon chudera trefila do toho Smejkala, ani to ji nevyslo…

198
dolores
Reagovat

Monika – ano netrafila sa. ale to boli priebezne vysledky, nie konecne. bolo to este asi 10-15 min. pred ukoncenim hlasovania. za ten cas sa to este mohlo hybat hore-dole niekolkokrat. poslednu aktualizaciu uz sem nedavala. ;)

samozrejem mozes to spochybnovat, kolko chces. ved ja netvrdim, ze je to na 100% prave, len mi to pride dost doveryhodne. :) aj ty si zareagovala na playlist na nasledujuce kolo, co tu vlozila Ronnie bez toho, aby si poznala jeho pravost. minimimalne vyber Krisiny je tam pochybny. pocula som ju na vlastne usi ako vo vile povedala, ze zaspieva Pink a Mirgovu. ;)

199
dolores
Reagovat

197 – k tymto vseobecne znamym tajomstvam si este zabudol pripisat jeden bod. a to: manipulovanie, resp. ovplyvnovanie porotou.
lebo ak porotca (napr.Habera) bezostysne burcuje divakov, aby hlasovali za konkretneho finalistu (napr. Adamca), lebo mu hrozi, ze vypadne, -tak to ja nepokladam len za rozpor medzi tym ako to vidi a pocuje on v hale, a tym ako to vidia divaci v TV. ;)

200
DJ Vlado
Reagovat

199 – Nová od Domči Mirgové je skutečně nádherná písnička, s tou by Kristína mohla znovu zabodovat, i když to bych si přát neměl, jelikož v tom případě se můžu rovnou rozloučit s Terezkou :-( Jedinou nevýhodu je fakt, že v Česku je tahle píseň v podstatě neznámá. U Family Portrait se asi neubráním srovnání se Soňou Pavelkovou, která to svého času zazpívala hodně procítěně a dojemně.

201
Rena
Reagovat

197 Scalexi,
pěkně jsi to napsal, doufám, až si to přečte TM, přestane vyšilovat :). Určitě jsou výsledky trochu ovlivnitelné… mohou kdykoliv zastavit hlasování ( dřív než to řeknou v tv), mít pár lidí, kteří sms stovku, dvě, pošlou určitému soutěžícímu, nebo výroky poroty… ale nic dalšího, tomu nevěřím, že by tolik riskovali a porušovali pravidla..
Je celkem jedno, pokud soutěžící nevypadne hned první, či druhej (na ty se hned zapomene), kolikátej ..nebot je jen na něm, co bude dál.. a na štěstí.. Ale jen ten první dostane pěkné peníze a titul SS. Kdo bude první, je dost důležité, ne v jakém pořadí vypadávají ostatní. Někdo ven jít vždy musí a vždy s tím někdo z fanoušků spokojený bude a někdo ne..

I přesto, že měl Adam blbou písen, opět českou (jako jediný), která oblečením a podiovým ztvárněním připomínla jeho předposlední vystoupení, navíc na něj působilo to vedro (a on v saku) a asi i nervozita (nejen z nahých tanečnic)…a bylo to od něj zatím neslabší vystoupení (i když žádnej propadák – prostě průměr – nebavila jsem se), přesto stále moc přeji vítězství jemu.. Nevím, zda je nejlepší, ale Sabina s Veronikou si pomohou sami.. Verča už má místo v muzikálech jisté a Sabči se po SS koncerty jen pohrnou, takže na pivo bude :)
Adam výhru potřebje nejvíc a navíc mě až na minule (za což nemohl) na jevišti vždy bavil.
Co už v 16ti dokáže bez hudebního vzdělání, je obdivuhodné, má obrovské nadání, charizma, i hlas a peníze potřebuje, aby se mohl trealizovat a zlepšit soc. poměry své rodiny.

202
Mila
Reagovat

197 – Scalexi, dik za zajimavy souhrn.
Souhlasim hlavne s bodem 5, kde pises, jak je mozne manipulovat se soutezi a jak lze vyberem pisne atd. ovlivnit, jak bude ten ktery soutezici pusobit. A o tom to je. Nekomu se davaji pisne, site presne jemu na miru, a takove, aby se libily „vetsinovemu divakovi“, ktery posila SMS. No a tem, kteri se produkci tolik nehodi, se da neco, co tak netahne, nebo co nezvladnou – viz minula SS chudak Martin Kurc a Trezor od Gottaka atd. A to se deje i v teto řadě. Viděli, ze Kristina to ma nahnute, a bylo třeba, aby tam zustaly jeste vsichni Slovaci, z nichz jediny Stefan ma kredit na to jit dal, tak ji dali verzi Believe s klavirem (ac tohle bylo kolo s kapelou), zrejme to s ni poradne nadřeli a podařilo se.
Naproti tomu Adamovi dali Gottaka, kde vubec nemohl uplatnit svuj hlas, a v podstate zkopirovali jeho minule cislo – on a spousta pobihajicich tanecnic kolem neho, takze to uz nudilo.. atd.atd.
Takze shrnuto – produkce ma sve favority a umeta jim cesticky a tem, co se jim nehodi, hazi klacky pod nohy.. tak to vidim ja..

203
Rena
Reagovat

203 – mila
„.. produkce ma sve favority a umeta jim cesticky a tem, co se jim nehodi, hazi klacky pod nohy.. “
ano, máš pravdu…
Výběr písničky je velice důležitý…
V neděli Kristíně hodně pomohli (ale zazpívat dobře už musela sama) a Adamovi hodili pod nohy veliký klacek… ještě si zas z něj Habera utahuje, cože bude příště, když minule se kolem něho holky svlékaly, ted už přišly skoro nahé… Kdyby tak laškoval se Štefanem, neřeknu, ale s o 10 let mladším, sotva 16tiletým klukem…já ho obdivuji, jak to dává…
Byla bych ráda, kdyby už konečně dali Adamovi něco, co odpovídá jeho věku, co si sám vybere a podobně ho i oblékli …

204
Mila
Reagovat

204 – hm, co odpovida jeho veku.. tady je treba ukazka Adamova vystoupeni s jeho kapelou: http://www.youtube.com/watch?v=eglA206yycA a je to „starsi“ muzika, podana mladymi lidmi.. takovy opravdu REvival stareho rocknrollu.. to je asi cesta, kterou Adam chce jit, tezko si ho predstavim v nejake dance muzice ci co to ted mladi poslouchaji… a s tim oblecenim – asi ho prestat cpat do obleku a vymyslet neco, co by mu nepridavalo kila..

205
jojo
Reagovat

195: Dolores – vzkaz Vlkovi jsem vyřídil. Vybralas sis dobře, jsem totiž proslulý tím, jak dobře a spolehlivě umím vyřizovat vzkazy :-)

206
Rena
Reagovat

mila –
no, myslela jsem něco modernějšího z posledních let, nemůže v soutěži zpívat jen rokenrol..
ano, neoblékat ho do košil a obleku, dát mu něco tmavšího, co mu nepřidá kila. Chápu, že Adama pěkně obléci, je asi težší, než Martina… ale na to tam snad mají oborníky, ne?

207
Mila
Reagovat

207 – mne porad napada v souvislosti s Adamem Ivan Hlas.. snad i pro tu pisnicku Na kolena, co Adam tak pekne dal. Asi by se mi libilo, kdyby Adam delal podobnou hudbu jako on, ale je fakt, ze Ivan si pisnicky pise sam.. ani nevim, co to vlastne Ivan Hlas hraje, ale rekla bych ze takovou nejakou odrudu folk rocku ci blues rocku…

208
jojo
Reagovat

195: Dolores – Tvůj vzkaz Vlkovi jsem vyřidil. Za bonboniéru ti děkuje, ale vrací ji zpátky. Zřejmě ji ani neotevřel, měla by být ve stejné kvalitě, klidně si prej můžeš všechny bonbóny přepočítat. Na Slovensko je ochoten dojíždět maximálně dvakrát do roka, takže tvou neodolatelnou nabídku musí odmítnout. Ledaže bys měla daču v Tatranské Lomnici. Vyhřívanej bazén má, tráví v něm veškerej volný čas, proto nemá čas se někde trajdat. O autu nebo kolik má naspořeno se vůbec nezmíňuje. A to číslo, co jsi mu poslala, nefunguje!! Buď máš poslat funkční, nebo jít za ním, on totiž není žádný obejda!
Dál už si to laskavě domlouvejte sami, nejsem žádný váš poskok! Sorry za OT:-)

209
jenda
Reagovat

Cirkus Superstar. CELÉ JE TO JEN KOMEDIE PŘEDEM VYBRANÉ VÍTĚZKY VERONIKY. Jen dementi posílají SMS. Superstar jde sledovat i jako talent soutěž, bohužel v režii producentů N a M. PODRAZ NA GG JE NEZAPOMENUTELNÝ.

210
Motýlek
Reagovat

Dolores – a ještě prý bosky chodit nebude nebo co to tam plantal… Už nevím, já jsem to jen zběžně prolítla, ale co znám Vlka, tak ho užije jen houpat se v síti někde ve stínu, ale určitě se nepředře… :-D /ještě že on sem nechodí, to bych se jinak neopovážila o něm mluvit…/

211
dolores
Reagovat

jojo, vdaka za odovzdanie pozdravu. len mi vrta v hlave, preco si s tym isiel viac ako na 100%. ty si isiel doslova na 300 % !!! alebo aj viac. a tie maniere, co si pouzil – no prepac :// okrem toho, mometalne sa viac orientujem na vcelarstvo ako na dive lesne zvery :P

212
dolores
Reagovat

211 -Motylku, skoda, se sem uz nechodi.
niet nad stavnate hadky s Vlkom kvoli Petrovi Sevcikovi :DD

213
jojo
Reagovat

Dolores, za to může ta jazyková bariéra. Snad se moc nezlobíš a i nadále se na mě budeš s důvěrou obracet :-)

214
Motýlek
Reagovat

Dolly – a našlas nakonec ty staré diskuze? Já jsem to nehledala zatím, ale možná bych se na to z nostalgie i mrkla… /Co jsem tam psala za kraviny.. :-D /

Jojo – a já se taky můžu obrátit? :-)

215
dolores
Reagovat

jojo, nezlobim. a vkladam do teba vsetku svoju doveru !!! prave som si to cele bola precitat a zasnem ako dokonale si prelozil jedinu moju vetu :OO to telefonne cislo je sice uz davnejsie neplatne, ale nevadi, Vlk nemusi poznat moje prave cislo B-)

Motylku, bola som sa pozriet, nie je to tazke najst to. len nato aby som citala a spominala mam prilis malo casu :(

216
jojo
Reagovat

Motýlku – to víš, že můžeš, že se vůbec ptáš :-)

217
Motýlek
Reagovat

217 ☼ :-) když já jsem to chtěla číst…

Přidat komentář