Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (19) + cz titulky

30. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Tak schválně, jestlipak i ve čtvrtém semifinále uvidíme nějaký dětský taneční soubor? Samozřejmě, pro jistotu hned dva: Boogie Babes a irský tanec v podání Harlequin. A kromě nich pak vystoupil ještě mladý vypravěč vtipů Charlie Wernham, zpěvák James Stone a mistři v rychlém převlékání Vizage, kteří si ale vůbec nevzali k srdci výtku porotců, ať raději během svého vystoupení nezpívají, když to neumí, opět zazněl tristní zpěv, jenž celé jejich vystoupení spíše pohřbil. Další tři vystoupení jsou opět otitulkované:

Andrew Muir zpívá Last Request

Fotbalový mág Jeremy Lynch

12-letá Faryl Smith zpívá In The Arms Of Angels

A přesně tito tři soutěžící dostali od diváků nejvíce hlasů. Nejoblíbenější byla Faryl Smith, porotci si jako druhého účastníka finále vybrali Andrew Muira, fotbalista doplatil na ty chyby, kterých se dopustil.

videa ke stažení

– Všechny epizody Britain’s Got Talent ke stažení

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Nick Flyer
Reagovat

nechce někdo otitulkovat ty vizage? ty hádky by mě docela zajímaly, ale zas tak dobrý na aglinu nejsem a nestíhám to.

Reagovat

George Sampson je pro mě i nadále největším adeptem na celkové vítězství. Ten jeho tanec nebyl dokonalý, ale obětoval mu vše a dal do toho vše, a to se cení. Té dnešní zpěvačce jsem ani při druhém kousku nepřišel na chuť.

Reagovat

Zpívací čísla: Ačkoliv můžou být sebelepší, po všech těch SupeStar, Idolech a X-Factorech z nich začínám být pomalu „unavený“…
Fotbalista: Sice fandí Arsenalu, ale přál jsem mu to. Už jen kvůli bodu jedna.
Piers: Dobrej chlápek… takovej ten typ, se kterým by člověk šel na pivo :)
Amanda:
Simon: Nemůžu si pomoct, ale konkrétně tohle sako mi k němu nesedí. Vypadá jak na pohřbu.
Moderátoři: Správná dvojka :)
Česko má talent: Že by už příští rok, jako pokračovatel X-Factoru?

4
TK
Reagovat

Nick Flyer:
šlo tam o to, že porota Vizage už dřív doporučovala, at nezpívají, přesto si nedali říct. Piers jejich rozhodnutí označil za arogantní chování, Amandě se tento výraz zdál příliš silný. Když ale chtěla říct svůj názor, Piers ji neustále skákal do řeči, tak se na něj rozčílila, ať ji laskavě nechá domluvit.
Amanda je nejen krásná, ale taky dokáže vytasit drápky!!

5
TK
Reagovat

Petr Novák:
Narozdíl od jiných pěveckých soutěží není v Got Talent žádné věkové omezení, takže šanci tu mají třeba nadějné děti, které také vyhrávají (USA, Austrálie). Ale třeba pro Andrew Muira by skutečně byl lepší X-Factor. Porota si je toho vědomá a proto se snažila do semifinále dostat i jiné talenty.

Piers Morgan byl skvělý taky v America’s Got Talent, proto jsem mu hodně fandil v Celebrity Apprentice a potěšilo mě, že to nakonec vyhrál. Vždycky se chlubí, že dokáže to samé, co soutěžící (beatbox, stepovat). Vůbec celá porota v BGT je skvěle sestavená, dobře to mezi nimi občas jiskří, Simon a Piers jsou nelítostní kati a ani Amanda nezůstává pozadu.

Přidat komentář