Panáček v reality show

Dočkáme se VyVolených 1 zdarma ke stažení?

3. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: VyVolení

logo VyVolení Televize Prima prostřednictvím služby Prima iVideo spolu se sítí on-line videopůjčoven Kinomania.cz spustila na adrese www.iprima.kinomania.cz půjčovnu filmů. Na tom by nebylo nic až tak revolučního, kdyby jako první z našich celoplošných TV nezačala nabízet některé své seriály zcela zdarma.

Aktuálně nabízí seriály Velmi křehké vztahy, Bazén a Letiště. Brzy bude zdarma ke stažení přístupný i cyklus s prvky reality show Jak se staví sen. A tak je samozřejmě na místě otázka, nabídne nám TV Prima brzy ve svém archívu zcela zdarma i první řadu VyVolených na kterou řada lidí stále ráda s nostalgií vzpomíná? Co myslíte?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
RadstaR
Reagovat

Bohuzel myslim, ze ne.

2
Zack
Reagovat

Proč jenom první? Proč né rovnou všechny? :))

Reagovat

Zack, protože lidé s nostalgii vzpomínájí na první VyVolené, ti další už byly v jejich očí ti horší :)

4
Zack
Reagovat

Jak pro koho, že jo..;)

5
Pavel
Reagovat

Mohli by tam dát i trosečníka..některé episody byly fajn….

7
pasek
Reagovat

Nevím, stahovat si vyvolené po vyvolených.
Myslím si, že by se nikdo nedíval ani na první řadu. Lidé prožívali příběhy když to běželo, ale teď ? A nikdo nedokázal využít své popularity – nebo snad ani nechtěl – viz vladko.

A v dalších řadách, to tam sakra nevybrali lepší lidi ? Amatéři.

8
Kuba
Reagovat

to Pasek: pro nekoho neni popularita dulezita, nekdo to bral jako zazitek, zazit neco noveho… jako divak jsi videl sestrih par minut z celeho dne,ale byt tam 24h denne nekolik tydnu, to musela byt velka zkusenost a zajimavy zazitek….

Kazdopadne,proc ne, i ja bych si rad nostalgicky pripomenul nektere okamziky z VV1…

9
kája
Reagovat

Zrvovna dnes jsem na V1 vzpomínala a říkala jsem si, že je škoda, že jsem si to nenatáčela. Ráda bych se podívala na řadu scén: např. na ty zábavné, protože ve V1 to opravdu měli rozbalit a přitom nebyli hnusní a odporní jako ve V2 (sanny, ten hubený teplouš -na dvojku jsem se nedívala, protoře mi to bylo odporné dívat se na takové kreatury) a tupí, nudní, uřvaní a ničitelští jako ve V3. Pánský striptýz, miss nahé tričko, zábavy u bazénu, latinskoamerický mejdan apod. K tomu vypjaté scény – od začátku, kdy jich bylo ve vile jen pár a vypadalo to smířlivě, přes první konflikt a drtivé vítězství Reginy v prvním vyřazení a její návrat; balónky a konflikt s Wendy a přizdisráčství Rosti Alky; scéna Vlada a Michala v ložnici -nic vulgárního, jen emoce; jak jeli na výlet a vyřazení V1 ve městě stáli s urážlivým plakátem; atd Chlapské souboje při vyřazování – tam žádný chlap si nebral jako soupeřku ženskou, pokud nebyla silná, proto Kačenka přečkala až do konce (ne jako ve V3, kde ten voják bral sebou vždy bezvýraznou ženskou – taktika, ale ubohost). Souboje, kdy vítěz dostal 400 tis. SMS a poražený 350 tis. Musím přiznat, že V1 mě opravdu bavila a kdyby ji Prima dala i za prachy, koupila bych si ji. Bylo by to lepší než leckterý seriál.

10
rob
Reagovat

Ja mluvil pred cca roke s reditelem primy a tenkrat me rekl ze repriza vyvolenych nepripada v uvahu , nemaji jiz prava a kupovat nova se jim nevyplati . pro ty cojim je smutno po VV doporucuju http://www.youtube.cz je tam toho mega mraky

11
Big
Reagovat

TAK SE MOZNA DOCKAME DALSI RADY VYVOLENYCH , NADEJE STALE ZIJE http://www.digizone.cz/aktuality/vyvoleni-by-se-mohli-vratit-pripousti-sef-jojky/

12
Disa
Reagovat

Dá se prosím někde jinde než na VOYU podívat na seriál Svokra? Děkuji za odpověď

Reagovat

@Disa: Na jistých serverech na sdílení souborů určitě ano, ale jinak doporučujeme si předplatit Voyo. Nestojí to měsíčně mnoho.

Přidat komentář