Panáček v reality show

TV Prima odvysílá 34 dílů Amerika hledá Topmodelku

12. Únor 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Čtenářka Panáčka v reality show Jája se zeptala TV Prima, jestli chystá odvysílat pouze 1 řadu reality show Amerika hledá Topmodelku.

Odpověď, která ji z diváckého oddělení této televize přišla, jistě potěší řadu diváků i divaček této povedené americké reality show. TV Prima chystá odvysílat celkem 34 dílů Amerika hledá Topmodelku, tj. celé 4. řady. Vysílání se plánuje do 20. března 2008.

Takže ještě měsíc a kousek se máme čím v brzkém odpoledni na našich obrazovkách kochat.



P.S. Děkuji Jáje za poskytnuté informace.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 35
1
Jaja
Reagovat

Nemáte zač..jen mě mrzí, že další zahraniční RS už v tento čas neuvidíme..

2
Jaja
Reagovat

Respektivě na této televizní stanici, či v ČR vůbec.

3
Azachiel
Reagovat

Bohužel mě tadle show moc nezaujala…a docela mě to mrzí :D :D

4
ter
Reagovat

já to docela sjíždim (v pracovní době, heh). některý kandidátky jsou ještě větší mrchy než ty kreatury v jedničce Joe Millionaire :-)

5
TK
Reagovat

Jája, díky za tuto informaci. Je škoda, jestli to budou jen 4 první řady, protože ty pozdější jsou ještě povedenější (hodně ulítlé nápady na focení v extrémních podmínkách). Tahle první řada má ještě občas mouchy (hlavně ve střihu).

Ještě větší škoda je, že Prima už nebude dabovat další zahraniční reality show. Když chce být televizí pro mladé, mohla si tak otestovat zájem o některé pořady (třeba takový Fear Factor).

6
krista
Reagovat

mne tento seriál nadhc!!a to úplně……..

7
LadyXL
Reagovat

Jak jsem psala už u jiného článku,mě se tahle RS moc líbí, chytla mne. Fakt jsou některé super mrchy :-). Včera konečně vypadla Robin – hurá. I když mi zase budou chybět její „pánbíčkářské“ komentáře a xichty….., jako ve včerejším díle, kdy si neustále četla bibly, i když měla dělat společnost a chovat se jako dáma… (dobrý komentáž Shenny – myslela jsem, že to Robin vyhraje, když studovala tu etiketu…uahha).

8
Jaja
Reagovat

TK: Tak to mě mrzí ještě více, když říkáš že jsou další serie po čtyřce ještě lepší. Přitom mi přišla jednička uplně boží! Ale to je tím, že to jsou vždy ty první série..

9
Martiiiii
Reagovat

Ahojte, můžete mi někdo vysvětlit, proč v dnešním rekapitulačním díle bylo, že Elysse váží 57 kg a Robin 80 kg, když v onom díle v tehdejším dabingu bylo 51 kg a 74 kg (to si pamatuju jistě ;-))? :-O

10
Jaja
Reagovat

Ten dabing byl celý divný…Ebony měla jiný hlas..a říkali i jiné věty než v předchozích dílech..

11
Dan
Reagovat

Já si ty váhy nepamatuji, ale na Elysse mi 57 Kg přijde nějak moc..:) Už se těším na finále:)

12
Dan
Reagovat

Přijďte na diskuzní fórum o této reality-show. Fórum najdete na lide.cz.:)

13
LadyXL
Reagovat

Váhy si nepamatuji…, ale když jsem se začala na ten včerejší díl dívat, tak jsem si myslela,že bude nuda,že to je jen shrnutí… No a pak jsem zjistila,že tam je použito plno scének, dialogů, monologů, které v těch dílech nebyly!! Prostě se jim tam nevešly, či se nehodily a tak byly teď. Takže ten díl byl pro mne nakonec SUPER.A bylo dobré sledovat vývoj vztahu např. Elyse a Adrianne… :-). A na závěr se mi líbila ta scénka Robin před porotou,jak jí dávali do těla ohledně jejích morálních zásad, nefotit se nikdy téměř nahá versus sexy tanec :-))

14
Martiiiii
Reagovat

To Jája: Souhlasím s divností dabingu. Některé věty si pamatuju přesně (jojo, na blbosti, to já mám paměť…) a v tom shrnovacím díle zněly fakt dost jinak. :-O
To Dan: Já si je právě pamatuju, protože mám stejnou výšku jak Robin a Elysse, tak jsem to srovnávala sama se sebou ;-) 80 kg na Robin mi přijde moc a 57 na Elysse taky…
To LadyXL: Jj, byl to superdíl, porota to Robin na konci hezky nandala :-) Akorát nemám ráda tu starší „paní top-modelku“, to je koza… :-)

15
Lucik
Reagovat

čaute všichni, byla jsem marod a sledovala jsem asi 6 dílů, dnes a zítra, konec první řady neuvidím, tím pádem neuvidím vítězsku, což mě štve, je možnost – díly z dneška, zítřka, vidět někde na netu, prosím, poraďte mi na mailík – luciehruzkova@seznam.cz je to super reality show.

16
Mari
Reagovat

JÁ SE NA TO KOUKÁM SUPRRRRRRRRRR

17
Pattrick
Reagovat

Lucík .. Mužeš se kouknout na to na youtube, ale bohužel v angličtine jako jsem to udělal já, jenom proto kdo vyhral mě to zajímalo .. :)

18
Pajka
Reagovat

Ahojky, všechny Vás zdravím :-)!! Tak to máme za sebou!! Každopádně to vyhrála moje faforitka od začátku:-):-) mám valkou radost!!!!!!!!!!!!!! Už se tešim na další :-)!!!!!!!!!!!!!§zatim pa

19
Jaja
Reagovat

To já si dám pauzu..aby se mi to neohrálo.
Vítězka se tak neuvěřitelně změnila, jak jsme ji mohli vidět v tom semifinále..psycho.

20
Martiiiii
Reagovat

To Pajka: Jj, já jsem ji sice fandila až od třetího dílu asi (do té doby jsem se v těch holkách neorientovala), každopádně jsem ráda, že to vyhrála ona, je na ni něco opravdu moc krásného a hlavně – narozdíl od druhé finalistky – má osobnost…:o)

21
Jaja
Reagovat

Nevíte jak dopadla vítězka, stále v tuto dobu fotí? Je fakt TopModelkou?
A co Elise? Sla fakt studovat tu medicinu a už nefotí?

22
Jaja
Reagovat

Nevite kdo dneska vypadl????????????

23
Jaja
Reagovat

Nevite kdo dneska vypadl????????????

24
Jaja
Reagovat

Prosím druhou Jaju, aby se za mě nevydavala. díky

25
TK
Reagovat

Jaja,
Elyse sice nevyhrála, ale i ona získala smlouvu od Wilhelmina Models. Stále pracuje jako úspěšná modelka, zejména v Asii. Nyní žije v Hong Kongu, na webu publikuje svůj blog, medicínu zřejmě nedostudovala.

Adrianne se stala také úspěšnou modelkou, objevila se také v reality sho Surreal Life a právě nedávno začala televize VH1 vysílat už třetí řadu docu-reality show My Fair Brady, která sleduje vývoj jejího vztahu s hercem Christopherem Knightem, od samotného začátku (1.řada) přes přípravu svatby (2.řada) až po přípravu na těhotenství (současná 3.řada)

26
TK
Reagovat

Díky za info. Týjo Elise vypadá s těmi dlouhými vlasy uplně jinak. Stejně si myslím, že první řady jsou nejlepší a nezapomenutelné.

27
Jaja
Reagovat

Určitě se podívejte na ten oficialni web od Adrianne.

Ty fotky co tam má jsou krásné. Asi si fakt splnila sen..

28
Jaja
Reagovat

Omlouvám se za přezdívku od TK

29
Karolína
Reagovat

TK děkuju za info fakt tyjo a Elyse se hodně změnila,,,,ale ta ADri je krááásná moc!!!!!!!

30
nováček
Reagovat

Můžu se tayk přidat do diskuze?, já to taky sleduju… fandil sem v jedničce Elyse, byla jiná než ostatní… ale Adrianne taky není špatná…

31
Julie
Reagovat

Ahoj všichni nějak jsem nepochopila kdo teda vyhrál tu první řau sledoala jsem to a ta poslední trojice na konci mi utekla tak prosím jak to tedy dopadlo ??

32
Karolína
Reagovat

Vyhrála to Adrianne ,druhá byla Shannon a třetí Elyse :))

33
Maruška
Reagovat

Mě se v první řadě líbila Giselle,Shanon,Katie,Anrianne a trochu Nicole a v druhý řadě Yoanna a ta to taky vyhraje April ta co zaspala a Betheny.

34
lenka dolejsva
Reagovat

je to nejlepsi porad na svete

35
Lenkaaaa
Reagovat

AAA STE UPLNE SUPER ZE DAVATE AMERIKA HLADA TOPMODELKU..JE TO UZASTNE!!§VZDY TO SLEDUJEM -..POKRACUJTE..!!!

Přidat komentář