Panáček v reality show

Pošta pro tebe – tragédií rozdělená rodina (6. 2.)

7. Únor 2008 | napsal(a): | reality show: Pošta pro tebe

Pošta pro tebe V dalším vydání show s příběhy Pošty pro tebe, měli možnost diváci shlédnout opět 3 příběhy, dva šťastné a jeden nešťastný, který dostal divák naservírován hned na počátku a při němž se matka chtěla potkat po 13 letech se svojí dcerou. Ta, ač do studia dorazila, neměla zájem, což okomentovala jednoduše, nemůže ji odpustit, jak se k ní chovala, když jí bylo 10 a jak se k ní choval její náhradní otec. Ale pojďme na ty veselejší příběhy Pošty pro tebe.

Pošta pro tebe – setkání přátel po desetiletých

Na další příběh se dostavil do studia muž se svoji ženou, postarší pár ze Slovenska, který přišel najít svého kamaráda. To se nakonec podařilo, ač tento kamarád byl na Pošťáka Ondru díky tomu, že si myslel, že ho pozval někdo jiný, pěkně nabroušený, svým způsobem do studia dorazil. Z mého pohledu sice možná kecal a nemocný nebyl, pouze udělal opatření před případným nemilým překvapení, zkrátka byl na telefonu. Byl příjemně překvapen, že ho ve studiu čeká někdo jiný než očekával.

Pošta pro tebe – ztracené neteře

Paní Marie měla kdysi bratra a také dvě neteře. Jenže před dvaatřiceti lety se její bratr zabil na motorce společně se svou ženou a po tragédii zůstaly dvě malé dcerky – Marcelka a Pavlínka. Paní Marie byla připravena, že se o obě děvčata postará a vychová je společně se svými dětmi. Jenže po pohřbu bratra si pro obě neteře přijeli příbuzní z matčiny strany a obě děvčata si odvezli. To bylo naposledy, co je paní Marie viděla. Od té doby jakoby se obě dívky do země propadly. Paní Marie po děvčatech celé roky usilovně pátrala, ale marně. Teprve až výzva Ester Janečkové zafungovala a děvčata se na její výzvu ozvala.

Celý tento stěžejní příběh jednoho dílu Pošty pro tebe skončil dobře, stěna byla odstraněna a tyto 2 velmi početné rodiny, tragédií rozdělené, se potkali.



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Pošta pro tebe

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Azachiel
Reagovat

jirka: piš česky, nebo nepiš vůbec, nikdo tu na tebe neni zvědavej.
K článku: Nemůžu si pomoct, ale Pošta pro tebe mi přijde hrozně umělá…

Reagovat

Azachiel, myslíš v našem textovém podání nebo v televizi? :)

3
Ifa
Reagovat

Prosím vás, tohle psal nějaký Čech?? Gramatika je hrůza, ale i některé věty nedávají smysl… „Na další příběh se dostavil do studia muž se svoji ženou, postarší pár ze Slovenska, který přišel najít kamaráda svého muže.“ – čího muže kdo přijel hledat??

Reagovat

Ifa, opraveno, holt jsem ke konci věty myslel už asi na něco jiného, díky :)

5
Ifa
Reagovat

Mám Panáčka moc ráda, ale někdy mi ty hrubky dost kazí dojem… Tak se občas neudržím :-)

Reagovat

Ifa, však já to beru, snažím se to nějak korigovat, ale občas se holt nezadaří :)

7
Surgo
Reagovat

Ac asi pobourim par lidi tak me zena z prvniho pribehu rozesmala. Pohled na zenu, ktera breci v telivizi vzpominaje na veci minule mi prijde smesny – rozesmiva me. Smysl poradu moc asi nechapu. Asi ma ukazat ucastniky jako slabe trosky, casto asi jsou, ale casto to bude jen malinká část, kterou se z nich snažej vyhrabat.

8
marek
Reagovat

je to dobre

9
debil
Reagovat

kurva proc to tu neni online!!!!

10
vladimir.bendik
Reagovat

CHtěla bich najít svojí ceru jmenujuse Maria tutova hledám michajela tutova rok 10.10. 1980 brumov okres nachot Videlasemjí naposlet v děckí domof adresa svítavi otí dobi sem jí nevidela chtěla bich jí najít přezvas děkuji maria tutova

11
Martin Novotný
Reagovat

prý hledáte Davida Tichého narozeného 1989 ?
Zkuste : Toužimská 661/79 Praha 9 Kbely 197 00 Myslím, že to byl můj spolužák, ale to se ještě jmenoval Witberger

12
Bibiána
Reagovat

hledám svého dědečka Oldřicha Vaníčka nar.27.2.1920 . pohyboval se – nová ves u Bakova , Turnov – prosm kdo o něm někdy slyšel prosím dejte vědět ,vnučka

14
berhana
Reagovat

Dobrý večer, nevíte někdo kde bych se mohla podívat na poslední díl pošta pro tebe? Děkuji

Přidat komentář