Panáček v reality show

Zámena manželiek (18.2.): Monika, Martina a nečekaná adopce

18. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=5818 w=420]
Další pondělí a další díl slovenské Zámeny manželiek na TV Markíza. Dnes se představí Monika s Daliborem, kteří jsou spolu 5 let a teenageři Martina a Noro, ač mladí, tak již s dítětem. Pojďme se na dnešní díl trochu připravit.

Monika a Dalibor

Monika a Dalibor jsou spolu 5 let, každý z nich si do vztahu přinesl vlastní dítě a spolu se jim podařilo vytvořit harmonickou rodinu a skutečný domov.

Martina a Noro

Tedy přesně něco, co druhý pár dnešní Zámeny manželiek Martina a Noro nikdy nepoznali. Ač mladí věkem, již jsou rodiči malé Karolínky.

Zatímco v Revúci vypluje na povrch Norova drogová minulost, v Moravanech nad Váhom se rozhodnou pro nečekanou adopci.

Nenechte si ujít dnes ve 20:20 další díl Zámeny manželek na TV Markíza.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Jani
Reagovat

Po shlédnutí tohoto dílu jsem pro,aby mladičká maminka odešla i s miminkem od svého přítele.Dostala druhou šanci žít v opravdovské rodině. Protože já si myslím,že ten její přítel se nezmění a není schopen se postarat ani o svou dívku a ani o miminko.
Je to můj názor a bylo pro mne moc smutné sledovat jeho pasivitu k životu. A mladičké mamince přejijen to nejlepší a děkuji rodině,která jí nabídla pomoc.Super!

2
joschua
Reagovat

Tedy všechna čest a klobouk dolů před sympatickou rodinou Moniky a Dalibora!!!!Tak spontání a nezištnou nabídku pomoci mladé mamince s dítětem. Úplně přesně odhadli situaci a zachovali se tak, jak se to dneska bohužel vidí jen málo. Přeji všem hodně pěkných dní pospolu a Noro by se měl „chytit za nos“ aby se neocitl úplně na dně, je na to ještě mladý a určitě není zlý.

3
J.
Reagovat

Viděla jsem jen posledních 20 minut a byla zcela šokovaná. Nevíte zda využila Martina nabídku ?

4
Lukas
Reagovat

Nevíte, kde se dá na slovenskou výměnu podívat / stáhnout? Na Ulozto ani jiných serverech nic není, Voyo mi nějak nejde :-/

5
galadriel
Reagovat

3- J. nie, Martina si Nora v januári (leden) vzala, stala sa p. Kováčovou.

6
XY
Reagovat

5 – kde není rady, není pomoci…

Přidat komentář