Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno, dedina (18.2.): Tomáš zapáli bratovi auto, bude aj romantika

18. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

SLEDOVANOSŤ: Bučkovci boli opäť úspešný. Šiesta epizóda na Jojke bola jasným lídrom na trhu – 9,3% rtg. / 34,1% shr.

Hneď ráno u Bučkovcov nebude pokojné, Tomáš sa vyhráža, že podpáli bratovi Janovi auto. Anka s tatom Janom si dopravujú relaxačný pobyt vo wellness, ktorý si Anka s tatom Janom dopriali k výročiu svadby. Synek Jožko opäť vyvolá konflikt, tentokrát s 90-ročnou susedou. Večer sa v Tomášovi znovu prebúdza diabolská myšlienka. Ani dnes nebude chýbať zábava s Bučkovcami o 21:30 na Jojke.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 75
1
Elko
Reagovat

Už od začiatku je to dnes nálož :-)))

2
Thybaumont
Reagovat

Já to vidím poprvé a čumím jak blázen:-D

3
XY
Reagovat

Chudák Jano, neumí si změnit heslo a je dán na pospas rodině:-D

4
Mikes
Reagovat

Koukám, že je to díl od dílu akčnější a akčnější. Čekám, kdy štáb zařadí do scénáře boj se sekyrami. Telka z toho dělá už kovbojku, člověk na to může jen s nevěřícím pobavením koukat.

5
Amy
Reagovat

Ten Jano je neuveřitelnej blbec. Fakt se nedivím, že mu zase zdrhla akorát je celkem divné, že děti mu tam nechá :-( Rodinka fakt k pohledání a ani se nedivím Klárce, že se k nim nechce hlásit páč já bych se za ně styděla úplně příšerně .

6
XY
Reagovat

Klárka sice vypadá jakoby namyšlená, ale myslím, že je to opravdu o tom, že se za ně stydí…já bych taky šla metr za nima:-)
A nutit ženskou v pokročilém těhotenství, aby šla do zahulený knajpy zvané diskotéka, je, mírně řečeno, docela opruz, to snad ten její Bučkovec ani nemyslel vážně…i když, tam jak Anka vyřkne svoje přání, tedy svůj nápad, tak synáčkové jedou přes mrtvoly…

O děti tam patrně postaráno je, i když odejít od nich není tedy docela pochopitelný, ale odejít od toho trouby, to už chápu, patrně s dětma nemá kam jít, to by byla jedna z možností a vydržet tam delší dobu bude nad její síly:-)

7
Petra
Reagovat

No jako taky být na místě Kláry nikam bych nešla … ale na druhou stranu Klára je zvláštní, když nakupovali u vietnamců tak se ošívala, páč ona nakupuje v Německu ???? a jít do podniku to nééé, ale kouřit v osmém měsíci těhotenství je asi normální … a celkově nechápu jejich vztah … její partner asi vyhledává jiné, ona ho ani tak moc nechce… tak nevím co si o tom myslet …

9
Bazinga
Reagovat

:-), milý pořad, nejvíc mi přirostl k srdci nejstarší syn mamy Kelni. Velmi na mě zapůsobila vyvěšená vlajka na panství Bučkovcov. Předpokládám, že nese stejnou informační hodnotu jako nápis „tady je Krakonošovo“. Stařenka s osobitým pojetím nordic walking a svérazné pojetí recyklace automobilů byla jen třešinka na dortu, jehož poctivým korpusem je klidná síla, zarytý monogamista a workoholic Jano.

10
Anta
Reagovat

9 Bazinga – :DDD

11
XY
Reagovat

Kouření v těhotenství nelze ani komentovat, ovšem pobyt v nějaké hospodě taky ne…

No a já u ťamanů taky nenakupuju, ne proto, že by to bylo pod moji úroveň, ale proto, že se tam prostě nakoupit nedá…vcelku mě taky překvapilo, že ty hadry na sebe navlíkly bez vyprání, to bych měla obavy, že se trochu můžu osypat:-)

12
XY
Reagovat

Mě tedy úplně nejvíc vyrazil dech to podpálení auta, nějak jsem nepochopila smysl, tohle se běžně snad jako vtípek nedělá:-)ale u nich je možný všechno, nemluvě o tom, že Anka to brala jako škorpení mezi potomky, staršímu změřila tlak, mladšímu nevím, ale asi ho někam schovala:-DD

13
Elko
Reagovat

Bazinga, vitáááj ;-)

14
Bazinga
Reagovat

12 – já jsem to „samovznícení“ pochopila tak, že to auto stálo právě tak nešikovně, že každý, kdo by chtěl jet tou cestou, by jej musel objet, což by znamenalo že by OPĚT poskvrnil pozemek té čiperky s dřevěnými formami na přerostlé kindžály a aby se u ní zbytečně neopakoval „g-komplex“, tak prostě nebylo jiné možnosti… Podle informací mamy Kelni Tomáš koupal nahoře psa. Ten to nebyl!

15
Elko
Reagovat

A ako hodnotíte Janove chrípkové príznaky? :-)

Pred všetkými predviedol dusivý kašel, musel si odmerať teplotu.
Teplota: 36,9 °C …zaokrúhlil na 37,0 °C
Ejha, 37 to je najhoršia teplota :-)))

16
Elko
Reagovat

12 XY, 14 Bazinga: horelo Janove auto a tato Jano s českým synom sa pohoršovali nad Janom, že píše ženám na pokeci… to bol príjemný rodinný rozhovor ako pred kozubom.

17
XY
Reagovat

14 – informace Anky jsou dycky přínosné, ale myslím, že podstata věci byla v tom, že bráchové se silně nemusí:-)vedlejší g-komplex to jen možná popohnal:-)

Jinak dobrá zábavička na večer:-) tam se za jeden den stane tolik věcí, které jiné i rozvětvené rodinky postihnout za celý rok…

18
XY
Reagovat

36,9 je akorát na to, aby se šel vypotit k netu:-))))

19
XY
Reagovat

16 – Tak on nejmladší a nejstarší se celkově nemusí a ty ženský nahrály do akce rychlost, s jakou se to uskutečnilo:-)

20
Bazinga
Reagovat

15 :-) chudák Janko! I přes obrazovku bylo cítit, že úplně hoří!

21
Mikes
Reagovat

ad 8: tak on má Tomáš pověst dedinského záletníka? Krista Mária, snad ty slovenský holky nejsou tak zabedněné, veď je to výstavný chumaj. Ktorá by s ním chcela dačo mať? Já doma převrátit stůl, tak mě otec vzápětí přizabije. A zapálit auto – to už ta Jojka fakt neví, čím pořad udělat zajímavý? To ti magoři tam nevědí, kolik se najde stejných magorů, kteří si z toho vezmou příklad? Já bych všem Slovákům, kterým nyní shoří auto, doporučil podat na Jojku žalobu za návodné jednání. A že by cholerický Janko tohle jen tak mýrnyxdýrnyx přešel a uvěřil nějakému zkratu? Tady z toho kouká aranžování štábu jako sláma z bot.

9 – hele, Bazi, nemají Bučkovci ten znak na vlajce ňák divně uložený? Já měl vždy dojem, že kříž je kolmo k základně praporu, nikoliv k jeho boční straně.
Apropó stařenka … zde se mi vybavil starý vtip:
Tri dni jsme Němcama bojovali o lesík, raz my, raz Němci, raz my, raz Němci. A kedže jsme konečně lesík vybojovali, prišla zlá suseda od Bučkovcou a s akýsimi klacíkami nás vyhnala z lesíka von.

22
Mikes
Reagovat

14 – no, Bazi, hlavně že nikdo neposkvrnil tu stařenku čiperku, konec konců je to přece jenom ženská a leckterý olavorovicovaný pastevec by to bral jedním vrzem. Tedy když už tak nemají ruský vojáky osvoboditele, kteří by čiperce připomněli její mládí.

23
Bazinga
Reagovat

22 upřesni, které ruské vojáky osvoboditele myslíš, protože jestli myslíš ty, co myslím já, tak to pani měla za sebou už krizi středního věku. Je jí 90!

24
Mikes
Reagovat

Samozřejmě myslím ty čacké hrdiny z r. 45, kteří prosluli úslovím „davaj časy“, třešně trhali tím způsobem, že podřízli celý strom a u ženských brali všechno od 7 do 70 let. Naši naštěstí osvobození přežili v Plzni, takže tomu ušli, ale měli nejčerstvější zprávy z nedalekých Rokycan.
Ti hošíci, co máš na mysli Ty, to už měli zakázaný, za znásilnění se šlo před polní soud a dost často to končilo kulkou. Teprve později jim ledacos procházelo – obvykle u dopravních nehod, způsobených nadměrným požíváním vodky, v takovém případě procházelo i přejetí civilisty.
Na druhé straně je nutno si přiznat, že znásilnění často nebylo třeba, nep ochotných dcérek, vyzkoušet si ruské bohatýry, bylo k mému tehdejšímu úžasu neurékom. Teda bohužel.

25
XY
Reagovat

Bože, to je strašné, ale co to má společného s RS Bučkovci…ta babka je potomek těch Rusů?

Ale jinak bába luxusní, Troška by z ní měl radost:-)

26
Bazinga
Reagovat

25 – sorry,máš pravdu, nepatří to sem. My jsme se s Mikešem jen potřebovali sjednotit v čase :-)

Koho ještě zaujalo, že ženy byly ochotny chlapům nakecat, že každá utratila pětset (euro?) za něco, co si přinesly v igelitovém sáčku, do kterého se dávají rohlíky v sámošce ?

27
Elko
Reagovat

26: :-))) mne sa páčili nákupy a cesta domov, dalo by sa to pomenovať:
Tri grácie a prívesok Klárka

V jednom momente som si myslel, že Klárka sa skryje v dave, ale nejak jej to nevyšlo :-) …škoda, že starká je v nemocnici, tá by Klárku dala do laty.

28
Bazinga
Reagovat

:-), pochopila jsem to správně, že Klárka a ten lingvista, co je v jedné větě schopen použít „ř“ i „ä“ nejsou sezdáni? Ona na mě občas působí, že ještě není úplně rozhodnuta, že uvede jeho jméno do rodného listu svého dítěte… :-)

29
XY
Reagovat

26 – tak on tatko a synkové jsou kapánek natvrdlí:-)

30
XY
Reagovat

28 – Naprosto správně pochopeno a myslím, že se není ani čemu divit…:-)

31
XY
Reagovat

Taky jsem si povšimla, že v tomhletom díle byly víc vidět děti, stejně je s podivem, že ten rámus a řev vydrží bez nějakého protestu…

32
Anta
Reagovat

Kdo jim píše scénář ? :D
Děti se mi kupodivu jevily v pohodě, buďto již zvyk nebo čekačka na klapku :-)

33
Bazinga
Reagovat

:-), bodejť by tam nebyl řev, sídlo jak Southfork a oni všichni nacpaní v malinkaté kuchyni. Jestli každému z nich platí od vyřčeného slova… ;-)

Jáááááj! Na Prima Love právě inženýrka Zuza sbírá drahokamy, jááááááááááj!

34
Anta
Reagovat

33 Bazinga – vyřčeného ? :DDD
Anče má zcela jistě ve smlouvě „zařvaného“ :-))

35
kanárek
Reagovat

33- Zdravím předsedkyně :-)
Také jsem zhlédla sběr slovutné inženierky Zuzky…a teď…teď… přijde sbs-kárka a její cezení nadávek mezi zuby…..óóóch :-)

36
kanárek
Reagovat

Ti strašliváci mají svůj pořad? A nejsou nakonec vyrobení? To ani není možné, aby byli skuteční….

37
Drozofila
Reagovat

Môj prvý komentár na Panáčkovi :) Bučkovci sú skvelí. Jojka po čase opäť dokonale vystihla slovenskú vidiecku náturu so všetkými strasťami i slasťami všedného dňa. Mne sa včera najviac páčila upútavka na konci a Fajsbuk Jankov :D Práve sledujem na Prima love legendarny diel Farmára 1 a čakam na slávnu etudu Martinky z Turca :D Vidieť ako sa vypracovalo Hudákovo komentovanie, teraz je také živšie.

38
Bazinga
Reagovat

34 :-), Anta, tak mama Kelňa má prostě specifické vysokofrekvenční hlasivkové kmity a prapodivnou rezonanci nadhrtanových prostor, no… :-)

35 :-), obě jsme psaly TEĎ k Petinému „jetosviňa“, každá ovšem pod jinou RS :-), to byla show! :-))

Drozofila vítej a piš!!

39
kanárek
Reagovat

38- jojojo :-) to byly časy…a teď nastupuje Martinka poprve ještě konzervativně oděná :-D

40
kanárek
Reagovat

37- Jen pěkně Drozofilo piš, my máme zvířata rádi :-))

41
Anta
Reagovat

Čekám na Sex a vidím Martinku z Turca ? :DDD

42
Drozofila
Reagovat

Ach Hudak mi hned poctu zlozil :) Martinka pobehuje po farme ako vinna muska :D Bazinga, kanarek, dakujem, budem sa snazit.

43
kanárek
Reagovat

41- Tose sad ani nevylučuje, ne? :-)))

44
kanárek
Reagovat

43 Oprava: To se snad…

45
Elko
Reagovat

kanárek: strašliváci??? Aby ti huba odpadla :D, to sú nové slovenské ikony!

Drzofila: o chvíľu ťa možno budú chcieť do klubu „smesvině“, kde sú prísne pravidlá, tak bacha na ne :-)

46
Bazinga
Reagovat

Elko néééé Drzofila! :-D ale Drozofila!! To je octomilka po slovensky :-), já se z Tebe picnu! :-))))

47
JanaH
Reagovat

41 Anta : hoj! Ještěže tam máš to velké es… :-DDD

48
Anta
Reagovat

47 JanaH – no chvilku jsem laškovala s tím malým :DDD
s

49
Elko
Reagovat

46 Bazinga: :-))) OK, chybička se vloudila, som múdrejší… my sa inak poznáme z Fajsbúku :-)

50
Bazinga
Reagovat

:-), ok, pojďme zpátky k tématu. Z ukázky „nabudúce uvidíte“ to vypadá, že se Lucia nepozorovaně vytratila z farmy? A v té rychlosti si tam zapomněla zubní nit, gumáky a děti? Je to tak?

51
JanaH
Reagovat

48 Anta : jo ftááááák!!! Tak to potom jo. :-)))

52
Elko
Reagovat

50: a ještě JANA :-)

53
Bazinga
Reagovat

52 toho ale ze zdravotních důvodů, dyť měl skorosmrtelných 36,9!! :-)

54
Elko
Reagovat

53: :-))), tak potom už len sviňu, čo dostala od Jana k narodeninám cca v 3. epizóde?

55
Anta
Reagovat

Někdo zde psal, že ufrnkne až po natáčení.

56
Bazinga
Reagovat

:-), nezvládnu to nakoukat celé zpětně. Budu se muset zorientovat od tohoto dílu a od informací, které mi podáte :-). Myslíš, že fakt zdrhla, nebo jela jako předvoj na ten chlapský striptýz, aby zjistila, jestli teda platí ženské chlapům, nebo ti chlapi ženám… že přišly… :-)

55 – Anta, ale z té ukázky na příště to fakt vypadalo, že zdrhla už v průběhu :-)

57
Anta
Reagovat

56 Bazinga – já taky viděla jen tři díly a zpětně koukat nebudu.
V ukázkách to bylo, ale střih taky dělá své. Sice do toho nevidím, ale dle mě tam všichni mají podepsané smlouvy a asi se nemůžou po dobu natáčení na delší dobu bez závažného důvodu zdejchnout nebo někam zalézt.
Já jsem za, že jela na ten chlapský striptýz, jenom nikomu nic neřekla :-)))

58
XY
Reagovat

Já jsem za, že zdrhla a vyprdla se na smlouvu, však Anka to už nějak uřve…je pravda, že bylo psáno, že utekla až po natočení RS…

A jinak, ať jsem jí koukala na ruce jak chtěla, rozdíl mezi cikánskýma a bílýma jsem neviděla, stejně tak před tím, při Zámeně manželiek, kdy ty záběry na ruce byly dost časté, ani ň….tak pořád nevím, že se dá podle rukou poznat cikánka…pravda je, že v manželkách to bylo poznat na první pohled a z dálky:-)

59
pelmel
Reagovat

58 XY – nevím, jak probíhala debata o cikánských rukou…reaguji jen na tvůj post 58 – v mládí v hluboké totalitě jsem pracovala v dětském domově jako vychovatelka a existovaly příplatky za cikánské děti ve skupině. Když jsi měl od 6 do 10 – už si nepamatuji- asi 200,-Kč navíc a od 10 výš bylo víc… ty částky fakt už nevím, ale každá z vychovatelek to chtěla… protože děti měly normálně národnost českou, tak vím, že mi to vysvětlovaly, že se to pozná podle dlaní, že je mají výrazně světlejší oproti hřbetu ruky… já to ale stejně nikdy neuměla rozlišit…co mi dali ve výplatě, za to jsme byla ráda…

60
Ajda
Reagovat

58 XY,
to je musíš vidět v dobrém světle a bylo to v jednom záběru venku ve FHŽ. Ale je to fakt malá ploška u lůžka, pokud nevíš, nevšimneš si. Nezaměňovat se špínou :D

61
XY
Reagovat

60 – já dám raději na celkový vzhled, většinou se poznaj na první pohled….:-)

62
kritsyna
Reagovat

kde muzu videt dil z 18.2tady neni jakto ukazka me nezajima

64
kristyna
Reagovat

diky moccccccccc

65
Elko
Reagovat

SPOILER :D
Videl som upútavku na novú časť a vracia sa starká a je vo veľkej forme! :-)))

66
maruška
Reagovat

tak som to celé kukla od 1. dielu, príde mi to vcelku zábavné, mamka Anka asi nevie normálne rozprávať a o šepkaní asi ešte nepočula, tie malé deti čo tam sú, berú asi ten krik ako štandard, príde mi že tá Lucia tam najviac robí, jej Jano je expert na výrobu nafukujúcich bublín, kde si čo dala háá, náá a toto je tu čóóó a pod a už má hneď vinníka a divákov. Tatko Jano ušlápnutý jedlík, Tomáš cítiac kamery robí zo seba „borca“…Klára je radšej ticho, keď odíde z kuchyne už je za „odutú“, pri nákupoch za fajnovú. Zkrátka nie je Bučková, tak holt rozdiely sú dosť viditeľné. Ten jej Jožko horlivo prikyvuje s jemu vlastným gramatickým štýlom. Babka – stará pani, zo svojho fleku v kuchyni rozpráva, rozpráva, prilievaním oleja do ohňa nezaostáva za ostatnými členmi rodiny.
Zdravotníctvo im tam funguje, potvrdzujú to 3(?)výjazdy RZP. Jesť im chutí, hádať sa tiež, kravy mlieko dávajú, čo im k životu chýba? Myslím že nič.
Taká slovenská klasika.

67
sid
Reagovat

Já jsem slavnostně zařadila Janka Bučka do žebříčku česko slovenských celebrit. A to takto : 1.Místo Martinka z Turca, další Ornela Štiková, Janko Bučko, Agáta Hanychová, Jozef Pátrovič, Honza“Indián“ z pořadu Farmář hledá ženu a Anka Bučková.

69
XY
Reagovat

Patrně i obecní blb :-D

70
Mikes
Reagovat

68 – kristepane, Ajdo, mohla bys nám, hloupým mužským, vysvětlit, proč jsou některé ženské takové hlupaně? Nebo myslíš, že ta jeho nová frajerka nemá doma televizi, příp. neumí číst?

71
Ajda
Reagovat

70 Mikeši,
to chceš po mně fakt moc :D
Já bych se ho ani násadou od lopaty nedotkla, natož se s ním množit :-(

72
XY
Reagovat

Já bych zase ráda vysvětlení, proč si takoví kreteni, jako je Janko, udělají hned děti, je to tím, že neznají kondom, nebo tím, že mají rádi kolem sebe drobotinku? :-)))

Ohledně ženských, noooo, on začal u cikánky a pokračoval tím, co se o něj ucházelo v RS, a to byla hodně velká slabota, a to, co si našel na oných internetových stránočkách, tak to ještě nikdo neviděl, ale už má aj v brušku:-)))

73
Ajda
Reagovat

72 XY,
právě proto, že jsou kreténi :D

74
XY
Reagovat

73 – ona se tak dá nazvat celá familie:-) je pravda, že Janko ten cirkus vede za pomoci mamky Anky:-)

75
Kapi
Reagovat

Zapaleni auta bylo to nejhloupejsi v tomto dile. Jinak se mi Buckovci libi

Bylo to jen KVULI AKCIa to auto bylo stejne k nicemu (vsimla jsem si toho vraku uz „farmar hlada zenu“a scenaristum se to hodilo do kramu. I ty prehravane scenky cele rodiny, vcetne vykulene anky mluvili za vse…

Timhle si ten dojem 50:50 (realita:scenar) trochu pokazili na 70:30. ale i tak se budu dal divat :)

Přidat komentář