Panáček v reality show

Pošta pro tebe – chybějící děda (30. ledna)

30. Leden 2008 | napsal(a): | reality show: Pošta pro tebe

Pošta pro tebe V dnešním vydání pořadu Pošta pro tebe, vybrala Česká televize jako hlavní příběh, nazvaný Chybějící děda. Hlavní akterkou byla Petra, která nikdy nepoznala dědečka z otcovy strany. Proto se ho pomoci pošťáka Ondry snažila vypátrat a pozvat do Pošty pro tebe.

Celý příběh Chybějícího dědy, začal ještě když byl její otec malý, v okamžiku, kdy se jeho rodiče rozvedli. Otec Petry si na svého tátu pamatuje jen matně z raného dětství, později se jeho kontakty s tátou zcela přerušily. Nikdy neznal důvod, proč jej jeho otec přestal navštěvovat. Postupem času se otce pokusil vyhledat a dokonce se mu to podařilo. Jenže nakonec nikdy nedostal odvahu se s ním zkontaktovat, nevěděl totiž, zda o něj jeho otec stojí.

Až jeho dcera Petra rozhodla, že jí její děda chybí. Nejdříve dědu hledala na internetu, ale když neuspěla, napsala dopis do Pošty pro tebe. Otec jí její nápad schválil a nakonec se nechal strhnout a dceru do Pošty pro tebe doprovodil.

Jak celý příběh i ostatní v tomto vydání Pošty pro tebe dopadl, bohužel nevím. Tentokrát mně vysílání pořadu uniklo a pořad se nezadařilo nahrát. Doplní někdo konec tohoto příběhu? Děkuji.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Pošta pro tebe

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Sisi
Reagovat

Do studia deda od Petry prisel a setkal se s nimi, vsichni byli moc stastni

Přidat komentář